15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
15°
Péntek
17°
2019.04.23. kedd, Béla

Törőcsik Mari

Rendező: Fazekas Csaba Szereplők: Csákányi Eszter, Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska, Törőcsik Mari, Kulka János, Csuja Imre, Mészáros Béla
Törőcsik Mari sorsát mindenki a szívén viseli, ami mindig jól érzéssel tölti el a művésznőt.
Legutóbb néhány napig azért tartották bent a kórházban Törőcsik Marit, mert nehézkesen evett, így toroktágításon kellett átesnie.
A színésznőt csillagot kapott az Egri Csillagok Sétányán, és ekkor nyilatkozott is a Ripostnak. Nagyszerű érzés, hogy elismerik a munkásságomat, és talán még mindig igény van a művészetemre. - Mostanában viszont hazatérő vendég vagyok a szombathelyi kórházban, ahova állandóan ...
A nemzet színésze az ötvenes években elhódította a már házas Törőcsik Marit férjétől, megvádolták, hogy lelőtte Albert Flóriánt, és kirúgták a Főiskoláról.
A nemzet színésze ma is szereti első feleségét, Törőcsik Marit. Még az is elterjedt róla, hogy féltékenységből megölte miatta a legendás focistát.
„Még kimondani is sok” – mondta Bodrogi Gyula az Elviszlek magammal forgatásán, amikor D. Tóth Kriszta szóba hozta közelgő, 85. születésnapját. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas művész saját bevallása szerint sokat változott az elmúlt évtizedekben: míg fiatalon meg akarta ...
„Még kimondani is sok” – mondta Bodrogi Gyula az Elviszlek magammal forgatásán, amikor D. Tóth Kriszta szóba hozta közelgő 85. születésnapját. A színész fiatalon meg akarta változtatni a világot, de ma már inkább maradinak és minden tekintetben hűségesnek tartja magát.
Bodrogi Gyula, vagyis mindannyiunk Süsüje (és még annyi mindene!) nem sokkal a 85. születésnapja előtt ült be DTK mellé, hogy meséljen, meséljen és meséljen. Akarjátok hallgatni? Szerintünk egyértelmű a válasz.
Törőcsik Mari munkássága előtt tisztelegve avatták fel a harmadik csillagot az Eger Sikeréért Egyesület alapította Egri Csillagok Sétányon szombaton. A számos elismerése mellett a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Törőcsik Mari videó üzenetben köszöntötte az ünnepség ...
Törőcsik Mari munkássága előtt tisztelegve avatták fel a harmadik csillagot az Eger Sikeréért Egyesület alapította Egri Csillagok Sétányon szombaton. MTI A számos elismerése mellett a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Törőcsik Mari videó üzenetben köszöntötte az ...
Eger - Törőcsik Mari munkássága előtt tisztelegve avatták fel a harmadik csillagot az Eger Sikeréért Egyesület alapította Egri Csillagok Sétányon szombaton.
Törőcsik Mari munkássága előtt tisztelegve avatták fel a harmadik csillagot a sétányon.
Törőcsik Mari munkássága előtt tisztelegve avatták fel a harmadik csillagot az Eger Sikeréért Egyesület alapította Egri Csillagok Sétányon szombaton.
Törőcsik Mari munkássága előtt tisztelegve avatták fel a harmadik csillagot az Eger Sikeréért Egyesület alapította Egri Csillagok Sétányon szombaton.
A Nemzet Színésze soha nem segített fogatott unokájának a karrierépítésben.
Soha nem segített unokájának a színészi pályán való előrelépésében Törőcsik Mari, Járai Máté maga csinált karriert.
Nagyon nagy hatással voltak nagymamái meséi Járai Mátéra, ezért szeretne tisztelegni ˝Mari mamának˝ egy esttel, melyre szakmabelieket invitálnak meg és a művésznő életéből oszt majd meg szösszeneteket a közönséggel.
Nagy tervei vannak Törőcsik Marinak, erre készül az unokájával
Nem mindennapi előadással készül a színésznő unokája, Járai Máté
Unokája lesz az előadás főszereplője.
Budapest — Színdarabot készítenek Törőcsik Mari (83) életéről – tudta meg a Blikk. Az előadás főszereplője pedig nem más lesz, mint a színésznő unokája, Járai Máté (40). A Győri Nemzeti Színház és A mi kis falunk színésze a rendező Maár Gyula (†79) – aki később Törőcsik férje ...
A Kossuth Nagydíjjal kitüntetett színésznő mintegy hat évvel ezelőtt veszítette el a másik felét, férjét, Maár Gyulát. Unokája szerint Törőcsik Mari betegsége szoros összefüggésben van az ő halálával.
Csuja Imre őszintén vallott D. Tóth Krisztának az Elviszlek magammal című műsorban élete legnagyobb tragédiájáról, kamasz fia öngyilkosságáról, és a történteket kísérő önvádról is. A riportról a Life.hu számolt be.
A Nemzet Színésze a múlt héten elhagyhatta a szombathelyi kórházat, örül, hogy újra otthon lehet, s szeretne minél több időt a kertjében tölteni. Sőt, arra vágyik – ha az orvosai megengedik –, hogy a nyáron utazzon – írja a Blikk. A színésznő a lapnak kifejtette, hogy rengeteg erőt ad ...
Még több cikk