28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
26°
Vasárnap
26°
2020.07.09. csütörtök, Lukrécia

Törőcsik Mari

A Nemzet Színészei mellett Benkő László is csillagot kapott a szombathelyi hírességek sétányán.
Törőcsik Mari, Jordán Tamás és Benkő László magyar művészek mindhárman a hollywoodi sztárokéhoz hasonló csillagot kaptak a szombathelyi mozi előtt.
Benkő László, Jordán Tamás és Törőcsik Mari vehette át Szombathely első csillagait. Hatalmas vastaps fogadta őket. A szervezők azt szeretnék, ha hagyománnyá válna a csillagok adományozása. Benkő Lászlót a díjátadó előtt pár héttel még műtötték. Azt mondta mégis ott akart lenni, mert ...
Benkő László, Jordán Tamás és Törőcsik Mari vehette át Szombathely első csillagait. Hatalmas vastaps fogadta őket. A...
Törőcsik Mari, Jordán Tamás és Benkő László kap elsőként csillagot.
Hónapok után újra meglátogatta lánya és veje Törőcsik Marit, aki már jobban van és visszanyerte a humorát is.
Balázs Ferenc Kossuth-díjas énekes-zenész vehette át pénteken az Emberi Méltóság Tanácsa kitüntetését Budapesten.
Szeretik, és ő is szereti az embereket. Kerüli a konfliktusokat, egyszer mégis összetûzésbe került a hatóság egyik emberével.
Balázs Ferenc Kossuth-díjas énekes-zenész vehette át pénteken az Emberi Méltóság Tanácsa kitüntetését Budapesten.
A kitüntetéssel a művészeti teljesítményen túli többletet díjazzák.
Szenved a magánytól Törőcsik Mari. A nagybeteg színésznőt ápolók gondozzák felváltva velemi otthonában, de a ...
Szenved a magánytól Törőcsik Mari. A nagybeteg színésznőt ápolók gondozzák felváltva velemi otthonában, de a koronavírus miatt továbbra sem találkozhat barátokkal, rokonokkal. Ez nagyon megviseli a Nemzet Színészét, aki az utóbbi időben annyira...
Adás előtt: Szenved a magánytól Törőcsik Mari. A betegeskedő színésznőt ápolók gondozzák felváltva otthonában, de a koronavírus miatt továbbra sem találkozhat barátokkal, rokonokkal. Állapotáról Jordán Tamás adott hírt, a vele készült interjú hosszabban ma este 18.45-kor a Tények Pluszban.
A Kossuth-nagydíjas művésznőt nagyon megviselte a járványidőszak: rendkívül egyedül érzi magát a karanténban – számolt be a Blikk.
Velem — Negyedév elteltével lelkileg mindenki – főleg a magányos idősek – számára megterhelő az elővigyázatosságból vállalt karantén.
Jordán Tamás hetente többször is felhívja Törőcsik Marit, akit még a rokonai sem látogathatnak. A színésznőt borzasztóan megviseli, hogy el van zárva a külvilágtól.
Az egészsége nem tökéletes, ennek ellenére azt mondja, hogy viszonylag jól érzi magát velemi otthonában a színésznő. A kétszeres Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló művész, a Nemzet Színésze, a Nemzet Művésze nincs egyedül, segítők veszik körül, akik igyekeznek könnyebbé ...
Véletlenül tudom, hogy hol voltam 2005. június 6-án hétfő este. A Nemzeti Színházban ültem egy jótékony célú gálaesten. A címe: A Beregszászi Magyar Színházért. CSÁKI JUDIT NAPLÓJA.
Az idén Csíky András kolozsvári színművész, a 20. század második felének egyik legmarkánsabb erdélyi magyar színházi alkotója, színházalapító, színészpedagógus kapja a Színházi Kritikusok Céhének életműdíját - közölte a szervezet szerdán az MTI-vel.
Annak ellenére, hogy az izgő-mozgó Jászai Mari-díjas színésznő és érdemes művész egyre jobban utálja a karantént, annyit nevet, amennyi még tőle is meglepő. Úgy véli, erre a helyzetre ez az orvosság.
Ötvenöt éve, 1965. április 23-án egy többlépcsős robbantássorozat végső, negyedik aktusával földig rombolták a Nemzeti Színházat, ahol az ország vezető társulata, színészlegendák hosszú sora játszott a színpadon 56 éven át. A második világháború alatt komoly károkat szenvedett, 1956-ot ...
Ötvenöt éve, 1965. április 23-án egy többlépcsős robbantássorozat végső, negyedik aktusával földig rombolták a Nemzeti Színházat, ahol az ország vezető társulata, színészlegendák hosszú sora játszott a színpadon 56 éven át. A második világháború alatt komoly károkat szenvedett, 1956-ot ...
Mostani arcát bármikor felidézzük, de vajon hogyan nézett ki 50-60 éve a ma 86. születésnapját ünneplő színészóriás?
A Nemzeti Színház társulatának tagjai az egészségügyi előírásokat a legszigorúbban betartva, otthonukban rögzítették Babits Mihály Esti kérdés című költeményét, a felvételekből közös videó készült a költészet napjára – közölte a teátrum szombaton az MTI-vel. The post A költészet ...
A Nemzeti Színház társulatának tagjai az egészségügyi előírásokat a legszigorúbban betartva, otthonukban rögzítették Babits Mihály Esti kérdés című költeményét, a ... The post A költészet napja – Versvideót tett közzé a Nemzeti Színház appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A Nemzeti Színház társulatának tagjai az egészségügyi előírásokat a legszigorúbban betartva, otthonukban rögzítették Babits Mihály Esti kérdés című költeményét, a felvételekből közös videó készült a költészet napjára – közölte a teátrum szombaton az MTI-vel.
A Nemzeti Színház társulatának tagjai otthonukban rögzítették Babits Mihály Esti kérdés című költeményét.
A Nemzeti Színház társulata a veszélyhelyzetben sem hagyja magára közönségét: színművészeik az egészségügyi előírásokat szigorúan betartva, otthonukban rögzítették Babits Mihály Esti kérdés című költeményét. A felvételekből közös videó készült a magyar ...
A Nemzeti Színház társulata a veszélyhelyzetben sem hagyja magára közönségét: színművészeik az egészségügyi előírásokat szigorúan betartva, otthonukban rögzítették Babits Mihály Esti kérdés című költeményét. A felvételekből közös videó készült a magyar költészet napjára. ...
A Nemzeti Színház társulatának tagjai az egészségügyi előírásokat a legszigorúbban betartva, otthonukban rögzítették Babits Mihály Esti kérdés című költeményét, a felvételekből közös videó készült a költészet napjára - közölte a teátrum szombaton az MTI-vel.
1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük.
Elhalasztják a Transilvania Nemzetközi Filmfesztivált (TIFF); Kelet-Európa egyik legjelentősebb nemzetközi seregszemléjét a koronavírus-járvány alakulásának függvényében egy későbbi időpontban tartják meg - közölték kedden a szervezők.
Még több cikk