9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Vasárnap
15°
2021.02.25. csütörtök, Géza

Törőcsik Mari

A háromszoros Kossuth-díjas színésznő már beletörődött, hogy nem fog többé színpadra állni.
Pár napja az USA-ban kapott egyet, hamarosan hazánkban fog egy másikat.
Az elmúlt napokban felröppent a hír, hogy a Kossuth-nagydíjas színésznő elkapta a koronavírust, unokája szerint azonban ez nem igaz.
Járai Máté szerint a művésznő már elengedte azt a gondolatot, hogy valaha ismét színpadra állhasson.
Már Törőcsik Mari sem hiszi, hogy még egyszer színpadra állhat.
Nagyon vigyáznak Törőcsik Marira.
Legendás betyár volt Sobri Jóska. Az élete filmre kívánkozott. 2002-ben született betyárfilm, illetve hatrészes tévésorozat róla. Az utóbbi a Duna tévén pereg.
Kiderült, mit esznek valójában a hétköznapokban Rácz Jenőék.
A színésznő ráadásul most látogatókat sem fogadhat.
A 85 éves színésznő teljesen elszigetelődött a járványhelyzet miatt.
A Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő a járvány miatt nem fogad látogatókat, hiszen nagyon vigyázni kell az egészségére. Az állapota valamelyest javult, de ez a bezártság lelkileg nagyon megviseli a művésznőt.
A Kossuth-nagydíjas színésznő régóta betegeskedik, ezért nagyon vigyáznak rá.
Több mint egy év után újra sztárokat faggat hétfőtől Joshi Bharat (65).
Bodrogi Gyula és Törőcsik Mari a válás után is nagyon jó kapcsolatban maradtak egymással.
„Anya, nagyon szeretem Halász Juditot.” – Bele sem gondolunk, mekkora ereje van egy ilyen mondatnak egy kislány szájából, aki nem Magyarországon nő fel. Trembácz Éva Zsuzsanna elmondja, mit jelentenek a külföldön (és a fővárostól távol) élőknek az online közvetítések.
A vírus miatt nem fogad vendégeket, egyetlen ember látogatja nap mint nap.
A kétszeres Jászai Mari- és háromszoros Kossuth-díjas színészlegenda az ünnepekkor sem fogad majd vendégeket velemi otthonában, hiszen rá nézve különösen veszélyes lehet a koronavírus – írja a Ripost.
A színészlegenda telefonon fogadja majd rokonai és barátai jókívánságait.
A koronavírus miatt egyre több időt töltünk otthon, nagy valószínűséggel ez alól a karácsony sem lesz kivétel. Többségünk a pihenéssel teli napokat filmezéssel tölti majd. Ha pedig éppen nem a tévében, akkor általában az okostelefonunkon, tabletünkön vagy a laptopunkon, számítógépünkön ...
Ha a Jóisten megengedte, hogy éljünk, akkor kötelességünk élvezni azt az életet – vallja Bodrogi Gyula. A Nemzet Színésze éppen ezért imád játszani, történjen az a színpadon vagy a TV2 legújabb sorozatában, a Doktor Balatonban.
Már több mint 50 millió forint gyűlt össze a közmédia Jónak lenni Jó kampányában. Idén az autista gyermekeket és családjaikat segíthetik a támogatók.
Budapest- Galambos Erzsi (89) színművésznő tavasz óta szigorú karanténban tölti a napjait. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt lelkileg nagyon megviseli az elszigeteltség, rettegett a magányosan töltendő születésnapjától, ami aztán nem csak örömkönnyektől boldog, de az egyik legemlékezetesebb lett.
A járvány otthon töltött napjaiban új, kreatív ötletek segítségével múlathatjuk az időt, értelmet adva az üres perceknek.
Jó reggelt! Remélem, mindenki tisztában van vele, hogy történelmi napra virradtunk. Aki nem tudja, miért kell ma ünnepelni, az nagyon erősen szégyellje el magát, mégpedig haladéktalanul! Az van, hogy Orbán Viktor mostantól kezdve a leghosszabb ideig hivatalban lévő kormányfő ebben a turulszartól ...
Budapest — Fél éve már boldog családként élnek örökbe fogadott kisfiukkal Balsai Móni (42) színésznő és férje, Ujj Mészáros Károly (52) rendező, ám előtte hosszú évekig hiába próbálkoztak, hogy gyermekük lehessen.
A nyársapáti Kali családot sosem vetette fel a pénz, de azt mondják, boldogok voltak egészen addig, ameddig egy furgon fékezés nélkül nem ...
November 19-én új online videótárat indított a Nemzeti Filmintézet, amelyen klasszikusok és a közelmúlt magyar alkotásai válnak folyamatosan elérhetővé. Kezdésnek százhatvan játékfilmet, animációs, illetve dokumentumfilmeket kínál a szolgáltatás, ami hasonló külcsínnel rendelkezik, mint a Netflix.
És akkor a herceg megcsókolta Hamupipőkét, majd boldogan éltek, amíg meg nem haltak – szép mese, nem igaz? A mesék azonban nem térnek ki arra, amikor a szerelem elmúlik, aztán jön a fájdalmas, harcos válás.
A járványhelyzet miatt csak tízen lehettek ott, de az egész társulat nevében köszöntötték a Nemzet Színészét.
Még több cikk