5 °C, Budapest
5 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
2018.12.12. szerda, Gabriella

Törőcsik Mari

A nemzet színésze őszintén vallott a színészetről, karrierről, nőkről.
Mindent elért a hivatásában, amit lehet. Ezért is meglepô, hogy hazánk egyik legnépszerűbb művésze más foglalkozásra vágyott.
Szerda este nyolcadik alkalommal került megrendezésre Törőcsik Mari és Kárász Róbert alapítványának a jótékonysági árverése, amelyen minden eddigi rekordot megdöntve, 44 millió forintot gyűjtöttek össze.
A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő ma ünnepli 83. születésnapját.
A Nemzeti Színház igazgatója, Vidnyánszky Attila a társulat néhány tagjával együtt a vas megyei Velemben jártak, hogy felköszöntsék 83. születésnapján a Nemzet Színészét, Törőcsik Marit.
Az egykori műsorvezető sem mehetett el szó nélkül amellett, hogy Törőcsik Mari 83 éves lett.
A születésnapján látogatták meg, csakúgy mint Vidnyánszky Attila.
Jókedvűen fogadta a látogatókat velemi otthonában a 83. születésnapján a színésznő. A Nemzeti Színház igazgatója is felköszöntötte.
Tavaly kórházban érte a születésnap, de idén szerettei körében lehet a nemzet színésze. Barátai remélik, a kilencvenediken is felköszönthetik.
Összefogtak a szomszédok Törőcsik Mariért
Újra kórházban van a színésznő.
A kórházban gyengélkedő színésznőt sok mindenben kisegítik.
Szívükön viselik Törőcsik Mari sorsát a velemiek.
Budapest — Imádják a szomszédai Törőcsik Marit (82)! A Kossuth-, Jászai- és Balázs Béla-díjas színésznőnek a körülötte lévő emberek próbálják megkönnyíteni a hétköznapjait, hiszen a velemiek nagy megtiszteltetésnek veszik, hogy évtizedek óta közöttük él a Nemzet Színésze.
Mégsem tér vissza a színpadra Törőcsik Mari, mert orvosai benntartják a kórházban. Pedig úgy volt, hogy hamarosan újra a rivaldafényben állhat majd.
Úgy volt, hogy ismét színpadra áll, de egyelőre az orvosai bent tartják a kórházban.
Úgy tűnik, mégsem térhet vissza a színpadra.
Törőcsik Mari újra kórházba került
Orvosai nem javasolják a Pestre költözést.
Elvileg jövő kedden tér vissza a színházba.
Szombathely - Orvosai nem javasolják, hogy Budapestre utazzon.
A legjobb játékfilm díját nyerte el Mészáros Márta legutóbbi rendezése, az Aurora Borealis - Északi fény című magyar alkotás Spanyolországban. MTI A La Laguna Nemzetközi Történelmi Filmfesztivált San Cristóbal de La Laguna-ban rendezték meg november elején - közölte kedden a Magyar Nemzeti ...
Spanyol filmdíjat nyert az Aurora Borealis
A legjobb játékfilm díját nyerte el Mészáros Márta legutóbbi rendezése, az Aurora Borealis – Északi fény című magyar alkotás Spanyolországban. The post Spanyol filmdíjat nyert az Aurora Borealis appeared first on Városi Kurír .
A legjobb játékfilm díját nyerte el Mészáros Márta legutóbbi rendezése.
A legjobb játékfilm díját nyerte el az Aurora Borealis - Északi fény a La Laguna Nemzetközi Történelmi Filmfesztiválon.
Mészáros Márta legutóbbi rendezése világszerte nagy sikerrel szerepel a nemzetközi filmfesztiválokon.
Tíz magyar mozifilmet és egy rövidfilmet tűz műsorra az október 31-től november 11-ig tartó kolorádói rendezvény a Denver Film Society szervezésében - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap. MTI A szervezők a világhírű magyar rendező, Mészáros Márta előtt tisztelegnek legutóbbi alkotása, a ...
A magyar film lesz a szerdán kezdődő 41. Denveri Filmfesztivál Fókuszában, San Franciscóban november 2-án kezdődik a Magyar Filmfesztivál.
Még több cikk