13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Szombat
18°
2021.05.12. szerda, Pongrác

Tolvai Reni

Hosszú idő után visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea, aki örömmel vállalta a felkérést a műsor női házigazdájaként, műsorvezetőtársai pedig Stohl András és Till Attila lesznek.
Szürreális jeleneteknek lehettek szemtanúi szombat este a Pesti TV nézői. A vitákban általában lubickoló, azokat kifejezetten élvező Osváth Zsolt percek alatt összeomlott Ábrahám Róbert Late Night Latte c. műsorában, ahol Jeszenszky Zsolttal kiegészülve tartottak egy igencsak szenvedélyesre ...
Készülj, mert írtó dögös felvételek következnek kedvenc magyar sztárcsajaidról!
Tolvai Reni elmondása szerint sokan azt hiszik, vagy azt akarják hinni, hogy fenékplasztikája volt.
Május 30-án újra képernyőre kerül a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek. A nagyszabású zenés műsorban ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd és a legnagyobb hazai sztárok szórakoztatják a nézőket.   Tavaly, a koronavírus járvány első hulláma alatt ...
Tilla és Stohl András oldalán vezet majd gálaestet. The post Várkonyi Andrea visszatér a TV2 képernyőjére first appeared on 24.hu .
Május 30-án újra képernyőre kerül a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek. A nagyszabású zenés műsorban ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd és a legnagyobb hazai sztárok szórakoztatják a nézőket.
Nem tudni, miért látogatott el Magyarország egyik legnépszerűbb plasztikai sebészéhez Reni, de könnyen lehet, hogy valamivel nem elégedett külsején.
A szexi énekesnő továbbképzi magát.
A 30 éves énekesnő még nem érzi késznek magát a gyerekvállalásra, a leánykérésre azonban régóta vár.
A legtöbb külföldi és magyar sztár is figyel arra, hogy mindig tökéletes legyen a makeupja és a frizurája. De egyre többen vállalják be a smink nélküli arcukat is, főleg így a hosszú karanténban.
Tolvai Reni bármit tesz, mindig a melle vagy a feneke kerül a középpontba. Ám ez egy cseppet sem érdekli, sőt úgy van vele, mikor mutassa meg, ha nem fiatalon.
A TV2 hajdani zenés tehetségkutatójának felfedezettje egy YouTube-beszélgetés során emlékezett az egy évtizeddel ezelőtti eseményekre.
A szexi énekesnő egy extravagáns sminket készített magának. Új trend vagy sminkbaki?
Tolvai Renitől megkérdezték, hogy maradt ilyen kerek a popsija a fogyás után.
Barbie babának öltözött 30. születésnapján Tolvai Reni.
Tolvai Reni két ruhamérettel lett soványabb az életmódváltásának köszönhetően.
Ismét kerek hátsóját mutogatja az énekesnő rajongói legnagyobb örömére.
Tegnap volt a nemzetközi nőnap, amit a magyar sztárvilág is megünnepelt.
Jakupcsek Gabriella zseniálisan reagált a negatív kommentekre. The post Többen támadják Jakupcsek Gabriellát egy ártatlan fotó miatt first appeared on nlc .
Mi nagyon szurkolunk a sikerért Tolvai Renátának.
2020 tavaszán, kölyökként bukkantak rájuk, most pedig visszatértek a természetbe.
Az énekesnőről általában az jut eszébe az embereknek, hogy ultra szexi. Nem jellemző rá a visszafogottság, legyen az ruha, cipő, vagy éppen smink.
Többek közt Kulcsár Edina, Tolvai Reni és Szabó Péter is szerepel Budapest legnagyobb állatotthonának videójában, melynek célja az adó 1% felajánlások gyűjtése a menhely számára.
Renit általában külseje miatt ostromolják követői, de akad azért olyan is, aki másra is felfigyel. Kiderült például, hogy az énekesnő kiválóan főz.
Még több cikk