8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Vasárnap
15°
2021.02.25. csütörtök, Géza

Tolvai Reni

Renit általában külseje miatt ostromolják követői, de akad azért olyan is, aki másra is felfigyel. Kiderült például, hogy az énekesnő kiválóan főz.
Az énekes a kommentelőkön akadt ki, miután egy Tolvai Reniről szóló cikk alatt rasszista megjegyzések jelentek meg.
A bombasztikus énekesnő életében valamiért még nem érkezett el az áttörő siker. Erre követői is felhívták a figyelmet, amire őszintén válaszolt.
A kommentelők szóvá is tették. The post Ha magadtól nem vetted volna észre, Tolvai Reni rázoomolt kilógó mellére first appeared on 24.hu .
A versenyhivatal döntés értelmében számos magyar celebnek kell helyreigazítást közzétennie a BrightWhite fogfehérítő jogszerűtlen reklámozása miatt. The post Berki Krisztiántól Köllő Babettig tucatnyi magyar celebnek kell helyreigazítást közzétennie egy fogfehérítő miatt first appeared on nlc .
Hét hónap alatt tizenhét kilótól szabadult meg Tolvai Renáta (29). Az énekesnő több mint két ruhamérettel lett soványabb az életmódváltásának köszönhetően, amely egy kihívásnak indult. Szigorú felügyelet alatt fogyott, mindig le kellett fotóznia, mit eszik, reggel és este pedig elküldte, ...
Tolvai Reni elképesztően szexi fotót posztolt.
Tolvai Reni sokat fogyott, ezzel együtt megjelentek a cégek, akik most már szeretnének vele reklámozni. The post Tolvai Reni nem kér azokból a cégekből, akik csak a fogyása miatt keresik first appeared on nlc .
17 kilótól sikerült megszabadulnia Tolvai Reninek, aki bámulatos fogyásának titkát osztotta meg.
Tolvai Reni hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt hét hónapban.
Ja, az úgy más. The post Tolvai Reni a fogyásáról: Fél év alatt 17 kiló gyors lenne, én 7 hónap alatt fogytam ennyit first appeared on 24.hu .
Az intézkedések bevezetése óta negyedére csökkent a cirkuszok bevétele, az állam támogatása pedig nem túl bőkezű, még egy hasonló évet biztosan nem élnének túl a társulatok. The post Egy hasonló évet biztosan nem élnének túl a hazai cirkuszok first appeared on nlc .
Az elmúlt hét hónapban Tolvai Reni hatalmas változáson ment keresztül, életmódváltásának köszönhetően ugyanis rengeteget fogyott.Az énekesnő a Mokkában mesélt erről.
Noha Tolvai Reninek eddig is számtalan férfi hódolója akadt, most azonban garantáltan nem tudja majd levakarni magáról az éhes tekinteteket.  A csinos énekesnő az Instagram-oldalán tudatta a rajongóival: bár a 2020-as év számára sem volt a legsikeresebb egyvalamire azonban mégiscsak nagyon büszke: ...
Szomorú hírt osztott meg Tolvai Reni at Instagramon: elhunyt egyik legnagyobb rajongója, aki az elmúlt 10 évben minden koncertjén ott volt. – Nyugodj békében drága Tilda! Most kaptuk a szomorú hirt hogy a legnagyobb rajongónk, aki 10 éve minden koncertunkon ott volt es mindenben tamogatott, elment az ...
Szomorú hírt osztott meg Instagram-oldalán Tolvai Reni: elhunyt egyik legnagyobb rajongója, aki az elmúlt 10 évben szinte minden koncertjén jelen volt.
Közösségi oldalán kíván boldog karácsonyt Tolvai Reni, méghozzá nem akárhogyan!
Észbontóan dögös, dekoltázsvillantó fotókkal kápráztatta el rajongóit karácsony alkalmából Tolvai Reni: az énekesnő a szokásosnál is dögösebbre vette a formát a szeretet ünnepére.
Tolvai Reni szexi fotója felrobbantotta az internetet.
Kellemes fotóval kívánt kellemes ünnepeket Tolvai Reni.
Annyira giccses ez a karácsonyi smink, hogy csak imádni lehet
A gyönyörű énekesnő most sem okozott csalódást.
Tolvai Reni édesanyjával közösen vágott bele a fogyókúrába.
Tolvai Reni (29) hat hónap alatt két ruhaméretet fogyott! Míg korábban az énekesnő inkább a telt idomairól volt ismert – és L-es volt a mérete –, mostanra vékony, dögös alakja lett, s már S-es darabokat vesz le a boltok polcairól. Ráadásul nem egyedül neki jött össze a fogyás.
A szexi énekesnő, Tolvai Reni még a nyáron kezdett bele édesanyjával együtt a diétába, miután úgy érezték, a rendszertelen életmódjukon változtatni szeretnének. Az életmódváltásnak pedig megvan az eredménye: az L-es ruháit S-es méretre cserélhette. Reni azt bevallotta, hogy sokat köszönhet ...
Elképesztő formában van Tolvai Reni!
Egyre közeledik a karácsony és Los Angelesben is készülődnek már a hírességek az ünnepre. Sokan közülük imádják a mára már ikonikusnak számító karácsonyi antihőst: a zöld lény, nevezetesen a Grincs arról ismert, hogy utálja a karácsonyt és feltett szándéka azt tönkretenni.
Nem csak Hollywoodban, de Magyarországon is nagy buli a Halloween. Elárasztották az Instagramot a magyar hírességek képei. Az idei felhozatalban van Joker, boszorkány és ördög is. Nádai Anikó és Tolvai Reni hozta a legforróbb képet, de mutatunk még jópárat.
Az énekesnő minden domborulatát kiemeli halloweeni jelmeze.
Még több cikk