16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Hétfő
13°
2019.10.18. péntek, Lukács

Tolvai Reni

Ma a Dívák karácsonyára készül, de hajdan telt alkata miatt hordónak csúfolták Radics Gigit. Édesapja végül személyi edzőt fogadott mellé.
Budapest — Jó ideje szeretne már nagyapa lenni Kökény Attila (44).
Újabb celeb esett áldozatul a névtelen netes fantomoknak, ugyanis valaki Tolvai Reni fényképeivel készített ál-profilt a legnagyobb közösségi oldalon.
A 20 éves magyar sportolónő az Instáján posztolt egy nagyon szexi, bikinis képet, most éppen Horvátországból, hisz pihen épp, mégpedig valószínűleg vitorlázással és a napozással üti el az idejét. Nemrég pedig ilyeneket posztolt: A bejegyzés megtekintése az Instagramon If someone makes u happy, ...
Kanári-szigetek – Egy észbontóan dögös szelfivel adta követői tudtára Tolvai Reni, hogy legújabb videóklipjét egy igazán egzotikus helyen forgatja.
A színésznő a szempilláját tartja leggyengébb pontjának. A színésznő a szempilláját tartja leggyengébb pontjának. velvet.hu
Ismét összegyűjtöttük a hét legmeredekebb beszólásait.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában. Ha szeretjük a jó magyar dinnyét - ki ne szeretné -, látogassunk el holnap Ópusztaszerre, ahol ...
Tolvai Reni a mi napsugarunk, aki beragyogja az eget egy ilyen szomorkás, viharos napon.
Ela­ludt a sofőr, aki be­le­haj­tott az éne­kesnő au­tó­jába. Csak a sze­ren­csén mú­lott, hogy nem tör­tént tra­gé­dia.
Belerohant Tolvai Reni autójába egy másik kocsi, de szerencsére nem történt nagyobb baj.
Tolvai Reni új frizuráját agyondicsérik a kommentelők. Tovább a cikkre: Tolvai Reni új frizurájával szexibb, mint valaha – Fotó The post Tolvai Reni új frizurájával szexibb, mint valaha – Fotó appeared first on Panoramanet .
A közösségi oldalán fakadt rajongóinak az énekesnő, aki undorítónak tartja a részeg embereket: ittas illetők zaklatták Tolvai Renit a koncertjén.
Kitálalt Tolvai Reni: ittas férfiak zaklatták
Tolvai Reni zaklatás áldozata lett
Mihalik Enikő: Nagyon szeretem hallani az emberek véleményét, az már más kérdés, hogy kevésbé érdekel. Kiss Ramónia: Én iszonyatosan sokáig szopiztam a hüvelykujjamat. A jobb kezemen konkrétan feleakkora lett, de mire felnőttem, visszaállt eredeti állapotába. Lilu: Ha az életem múlna rajta, se ...
Los Angeles —Valami nagy dolog lehet készülőben, Tolvai Reni (28) ugyanis nem mással, mint Michael Jackson (†50) fivérével, a híres zenei producer Randy Jacksonnal (57) dolgozott együtt.
Többet tartogatott neki California, mint azt remélte.
Hollywood – A dunai hajóbaleset miatt bánt lekezelően egy koreai Uber-sofőr Tolvai Renivel Amerikában.
A koreai sofőrnek ellenérzései támadtak a magyar énekesnővel szemben.
Még több cikk