20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
23°
Szerda
23°
2018.08.19. , Huba

Tolvai Renáta

Az énekesnő rákapcsolt az edzésre az elmúlt hónapokban. Az eredményt közösségi oldalán is megmutatta, nézd csak!
Azt hiszed, hogy egy férfit hallasz, pedig ez Tolvai Reni
Egy férfit, aki ráadásul meg van fázva.
Egyedül a hajszíne ad némi támpontot.
Egyre több kritika éri A Dal 2018 zsűrijének szakmai munkáját. Tolvai Renáta után most Kállay Sanders András kritizálta a múlt szombati döntést.
Frenreisz Károly kiállt a kritikus, de őszinte Schell Judit mellett.
Dagad a botrány: Újabb zsűritag osztotta ki Tolvai Renit
Nagy felháborodást keltett Tolvai Renáta káromkodós reakciója :O Az énekesnő viselkedése kiakasztotta A Dal című műsor ítészeit. Újabb zsűritag mondta el véleményét! ripost.hu
Az énekesnő állítja, ő csak viccnek szánta a káromkodást, és szerinte ezen senki nem sértődött meg.
Frenreisz Károly kiállt Schell Judit mellett.
Tolvai Renáta Crack My Code című dalával versenyzett A Dal című műsorban az Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutásért. A szombati harmadik válogatóban éles kritikát kapott a zsűriként értékelő Schell Judittól, aki azt mondta, nem találja benne Magyarország dalát, talán ennek nem itt van a ...
Nyarat és napfényt akar, igazán nem nagy kérés ez.
Durván túltolta a photoshoppot Tolvai Renáta
Természetesen minden celeb tökéletes, makulátlan arcbőrrel szeretne tündökölni Instagramra feltöltött fotóin. Retusálni persze lehet profin és diszkréten, illetve elkapkodva, kontár módon is - Tolvai Renáta az utóbbi hibát követte el. Két fényképén is természetellenesen "porcelánbabás" arca ...
Tolvai Renáta csúnyán túlfotoshoppolta a szelfijét
Az énekesnővel egy kicsit elszaladt a ló.
"Az anyukája futott a mentősök után, hogy nagyon nagy a baj." Káosz uralkodott a szállodaszobában, ahol Tolvai Renáta édesapja elhunyt. ripost.hu
Káosz uralkodott a szállodaszobában, ahol Tolvai Renáta édesapja elhunyt. A mentősök nem beszéltek angolul, az énekesnőnek a kutyát kellett nyugtatnia, édesapja pedig tiltakozott a kórházba szállítás ellen.
Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András egy párt alkotnak az életben, és most úgy döntöttek, hogy összeállnak egy szám erejéig. Az eredmény magáért beszél, hiszen a Say című klip igen jól sikerült.
Ma, vasárnap este elindult A Nagy Duett ötödik szériája. Ahogy eddig mindig, most is 12 páros vágott neki a versenynek. Mutatjuk, nekünk melyek voltak a kedvenc produkcióink, valamint azt, kinek kellett elsőként távoznia a műsorból.
Néhány napja eldőlt, kik lesznek azok a profi énekesek és nem profi társaik, akik hétről hétre szórakoztatnak minket a TV2 A Nagy Duett sikerműsorában. Nagy Alekosz Facebook-posztja alapján úgy tűnik, sajnálja, hogy rá nem gondoltak a szerkesztők.
Zimány Linda is a 2017-es szereplők között van.
Kiderült, mikor és kikkel indul A Nagy Duett új évada
Hatalmas meglepetésre a tavalyi év legnézettebb műsora A Nagy Duett lett, lekörözve a visszatérő X-Faktort, és a 2015-ben a kétmilliós nézettséget is elérő, de a következő évadára picit meggyengülő Sztárban sztárt is. Nem volt tehát kérdés, hogy folytatódni fog a showműsor, amely az évek ...
Még nem hozták nyilvánoságra a TV2 A Nagy Duett újabb szériája párosainak nevét, de jó néhány sztárról már lehet tudni, hogy ott lesz a műsorban.
Budapest — Sztárparádé - röviden így lehetne jellemezni A Nagy ­Duett idei felhozatalát.
Nem akármilyen képet posztolt rajongóinak Tolvai Renáta.
Tanúként hallgatta meg a bíróság Tolvai Renit szerelme, Kállay- Saunders András verekedési ügyében, az énekesnő saját vallomásával is ellentmondásba került.
Tanúként hallgatta meg a bíróság Tolvai Renit szerelme, Kállay- Saunders András verekedési ügyében, az énekesnő saját vallomásával is ellentmondásba került. A szakértő nem.
Csütörtökön folytatódott Kállay-Sanders András pere a budapesti bíróságon, ahol most az énekes barátnőjét, Tolvai Renit hallgatták meg.
Még több cikk