24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
24°
Hétfő
21°
2023.06.09. péntek, Félix

Takács Nikolas

Idén tizedszer izgulhattunk azért, hogy ki nyeri az X-Faktor döntőjét, de valljuk be, nem minden évben volt sok izgulnivalónk. Sokszor gyakorlatilag előre borítékolható volt, ki nyeri az évadot, de akadt néhány esztendő, amikor a befutó egészen kiszámíthatatlanra sikeredett. The post Ez volt a 3 ...
Wolf Kati ritkán enged betekintést a magánéletébe, és egyáltalán nem mondható el róla, hogy kiteregeti a szennyest a nyilvánosság előtt. Sosem beszél arról, hogyan éli a mindennapjait a családjával, most azonban egy beszélgetős műsorban tett egy kis kivételt.
Egy évvel ezelőtt Palik Laci sem hitte volna, hogy egyszer ilyet tesz: kipróbálta Király L. Norbi rúdját. Laci a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában tanult az énekestől néhány rúdtáncfigurát, kevés sikerrel. Norbi a műsorban azt is elárulta, hogy miért fordított hátat az éneklésnek.
Vastag Csabának közel egy éve nincs partnere, és sokan találgatják, vajon eddig miért nem állapodott meg. A 38 éves énekes most őszintén elárulta, hogyan viszonyul a gyermekvállalás kérdéséhez.
Könnyek, tapsvihar és hatalmas öröm: Rendkívüli döntőt produkáltak az ország egyik legkiemelkedőbb tehetségei a Sztárban Sztár leszek! második évadában.   SZTÁRBAN SZTÁR LESZEK!- ÖSSZEFOGLALÓ CIKK Véget ért a Sztárban Sztár leszek!: Csiszár István az idei győztes.   SZTÁRBAN SZTÁR ...
Ez a döntők hétvégéje a TV2-n, ugyanis a Dancing with the Stars mellett a Sztárban sztár leszek!–ben is kiderül, hogy ki nyeri a műsort.
Az X-Faktor egykori győztesét különleges díjjal jutalmazták.
Alig várjuk, hogy kiderüljön, ki lép fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. The post Kiderült, kikkel duetteznek a döntőben a Sztárban Sztár leszek! finalistái first appeared on nlc .
Jön a döntők hétvégéje a Tv2 műsorában, hiszen pénteken a Ninja Warrior Hungary-ben, szombaton a Dancing with the Stars parkettjén, vasárnap pedig a Sztárban Sztár leszek!-ben ér véget a hetek óta tartó küzdelem, kiderül, hogy ki a legerősebb ninja-jelölt, a legtehetségesebb táncos és a ...
A világhírű cigány- és magyarnóta-énekes számára első a család, de ha valaki tiszteletlenül viselkedik vele, azt nem tűri meg maga körül. A unokájának férje a hírek szerint megsértette az ikonikus előadót, ezért most finoman szólva mosolyszünet van köztük.
Először szeptember 1-jén a Szent István-bazilikában, majd az Eucharisztikus Kongresszus keretein belül is felhangzik a lovári nyelvű mise.
Augusztus 19. és 22. között Balatonszemesen rendezik a XII. Bujtor István Filmfesztivált, amelynek versenyprogramjában 110 film szerepel. MTI Az előzsűri által versenybe engedett alkotások között 35 játékfilm és kísérleti fikciós alkotás, 25 dokumentum-, ismeretterjesztő és portréfilm, 3 ...
Takács Nikolas gyászol.
Holland, brit, német és közép-kelet-európai országok zeneszerzői, szövegírói, producerei alkotnak együtt magyar dalszerzőkkel négy napon át hét berendezett produceri stúdióban ... The post Indul a nemzetközi dalszerző tábor Budapesten appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Őszinte poszttal jelentkezett a közösségi oldalán Takács Nikolas, aki elárulta, neki is nehéz néha fényesen látni a jövőt a mostani, koronavírus-járvány miatti nehéz időszakban.
Mága Zoltán tehetséges lánya világszínvonalú albumot dobott piacra a napokban, melyen Molnár Ferenc Caramel, Király Viktor, Takács Nikolas, Veréb Tamás és Fernando Varela is énekel.
Mága Jennifer karácsonyi albumán igazi sztárparádé tűnik fel: Molnár Ferenc Caramel, Király Viktor, Takács Nikolas, Veréb Tamás és Fernando Varela.
Bár a hagyományos ünnepi programok elmaradnak és karácsonyi vásár sincs idén, advent első vasárnapján, november 29-én Debrecen ünnepi fénybe borult.
Fesztivál másképpen, kirándulással, hazai előadókkal
A komolyzene, a jazz, az irodalom és a színház mellett idén illuzionisták is láthatók lesznek a Zempléni Fesztiválon. Turjányi Miklós főszervező azt mondja, nem tömegrendezvényre készülnek.
Koncertekkel, színházi produkciókkal, humoresttel, neves szakemberek előadásaival várnak minket.
Komolyzenei és jazzkoncertek, színházi és irodalmi estek, kiállítások mellett családi és gasztronómiai kínálat várja az érdeklődőket augusztus 14. és 23. között.
Több mint félszáz program, köztük komolyzenei és dzsesszkoncertek, színházi és irodalmi estek, kiállítások mellett családi és gasztronómiai kínálat várja az érdeklődőket a Zempléni Fesztiválon - közölté a szervezők kedden. MTI Tokaj-Hegyalja és Zemplén kiemelt kulturális eseményét ...
Az énekes Instagram-oldalán közölte követőivel a szomorú hírt, hogy meghalt a kutyája.
Augusztus 14-től 23-ig várja a látogatókat Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális fesztiválja. Ez a hagyományos, mégis mindig sok újdonsággal szolgáló programsorozat egyszerre hat az emberben lakó művészetkedvelőre, a természetjáróra, a gasztronómia hívére és persze a finom borok ...
A miniszterelnök megosztotta közösségi oldalán a Hazám, hazám című dalt.
2010 óta június 4-e a Nemzeti Összetartozás Napja. Idén ez a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulója is. A Hazám, hazám című dal és a hozzá készült videóklip arról szól a zene nyelvén, hogy bár 1920 óta határok választják el egymástól a magyarságot Közép-Európában és a ...
Páratlan kulturális és zenei összefogásban készült el Hazám, hazám című dal a Csík együttes, Szabó Attila és Majorosi Mariann munkájában, ... The post Hazám, hazám – Dal készült 2020 június 4-re a Nemzeti Összetartozás Napjára appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Online programmal emlékezik a magyarság a nemzeti összetartozás napjára, június 4-re - közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán az MTI-vel.
Online rendezi a kormányzat a nemzeti összetartozás napját.
Még több cikk