30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
25°
Szombat
28°
2019.06.26. szerda, János

Takács Nikolas

Ajánló - A Nagy Duett vasárnap délutánonként a SuperTV2-n!
Már hónapok óta Amerikában él Takács Nikolas, aki most elárulta, miért költözött el Magyarországról egy időre.
Az X-Faktorban felfedezett énekes, ma már messziről kerüli a tehetségkutatókat.
Takács Nikolasszal mostanában nem találkozhattak itthon a rajongók, ugyanis január óta Los Angeles-ben él. Hogy miért döntött a költözés mellett, arról a FEM3 Café műsorvezetőinek mesélt bővebben.
Ajánló - A Nagy Duett vasárnap délutánonként a SuperTV2-n!
Ajánló - A Nagy Duett vasárnap délutánonként a SuperTV2-n!
Ajánló - A Nagy Duett vasárnap délutánonként a SuperTV2-n!
Dalpremier: Ízig-vérig romantikus Kollányi Zsuzsi új dala
Mesébe illő dallal és videóval jelentkezett Zsuzsi
Mesébe illő dal, mesés videóval – ezt hozza a hosszúhétvégére Kollányi Zsuzsi és Takács Nikolas. A páros egy ízig-vérig romantikus balladát énekel, a szerelem minden állomásával, a klipben pedig még egy meglepetés is vár a nézőkre.
Legnagyobb fogyások, brutális átalakulások 2018-ban / tv2.hu
Eredményes év volt ez: nem csak sikerekben, hanem fogyásokban, átalakulásokban gazdag 2018-at zárunk. Lássuk, kik változtak át! ▪️ ▪️ Hazai és külföldi sztárhírek minden mennyiségben: ➡️ https://tv2.hu/celebszemle A TV2 hivatalos honlapja. tv2.hu
Eredményes év volt ez: nem csak sikerekben, hanem fogyásokban, átalakulásokban gazdag 2018-at zárunk. Lássuk, kik változtak át!
Gyönyörű édesanyjával posztolt közös fotót Takács Nikolas, a rajongók szerint pedig egyértelmű, kitől örökölte az eleganciát az énekes.
Takács Nikolas nem sűrűn enged bepillantást magánéletébe, ám most kivételt tett, és hosszú idő után megmutatta gyönyörű édesanyját. Nagyon büszke rá, elképesztő nőnek tartja. Íme a közös fotójuk:
Takács Nikolas, az X-Faktor 2010-es győztese nagyon kigyúrta magát.
Teljes életmódváltáson megy át az énekes: Takács Nikolas három hónappal ezelőtt nagy dologra szánta el magát, azóta pedig nagyon eltökélt!
Hétfőtől ismét minden hétköznap nyomon követhetik a rajongók az Emilio família mindennapjait.
Na­gyon szo­morú a tör­tén­tek miatt...
Takács Nikolasnak nemrég vált valóra egy nagy álma: eddig nem beszélt róla, de már öt éve példaképének tekinti Korda Györgyöt, akivel most találkozhatott.
A két énekes komolyan veszi az edzéseket és az eredmény magáért beszél. Peter és Nikolas nemrég egy edzőteremben futottak össze - nézd csak!
Tihany — Különleges esttel idézték fel Bujtor István (†67) emlékét az idén 15 éves Tihanyi Szabadtéri Játékokon.
Minden bűntudat nélkül eszik zsíros ételeket Zoltán Erika. Döntése a teljes életmódváltásnak köszönhető.
Noha a születésnapja még egy kicsit odébb van, azt írta nemrég, hogy már most elkezdődik az ünneplés. Először egy hatalmas vacsorával nyitott, majd egészen Olaszországig utazott, hogy kipihenje A Nagy Duett fáradalmait. Nézd meg a nyaralásán készült felvételeket!
Idézd fel cikkünkkel a páros produkcióit, és szavazz, neked melyik volt a kedvenced!
Ha nem tudod, mihez kezdj vasárnap este, mindenképp látogass el A Nagy Duett oldalára, ahol a Döntőn túl nemcsak a teljes adásokat nézheted vissza, de megtalálod az összes produkciót is, exkluzív interjúkat láthatsz a versenyzőkkel, nosztalgiázhatsz a galériáink segítségével, és izgalmas szavazásokat is találsz!
Emlékszel az Ő-re? És a Despacito megvan? Nézd meg az összeállításunkat a páros összes duettjéről, és szavazz, melyik a kedvenced!
Horváth Tomi és Balázs Andi imádják a másikat, ezért magabiztosan vállalták be, hogy égető kérdéseket tesznek fel egymásnak. Mennyire tartja Andi jó pasinak Tomit? Kinek melyik a kedvenc testrésze a másikon? Mi a legbosszantóbb tulajdonságuk? Mindezt megtudhatod a videóból!
A Döntő előtt Rózsa György és Csobot Adél olyan kérdéseket tettek fel egymásnak, amit korábban nem mertek. Így derült ki, milyen lenne az Adél ihlette parfüm, melyik Rózsa Gyuri kedvenc testrésze, és elégedett-e az énekesnő az életével.
Szabina nem volt szégyellős, őszintén beszélt az intim részletekről.
Fergeteges volt a hangulat A Nagy Duett Döntőjében, de nem csak a kamerák előtt. Nézd meg a kulisszafotókat!
Kínos kérdéseket tettek fel egymásnak A Nagy Duett döntősei, így derült ki, hogy Takács Nikolas gyakran járt titokban a suli mellé, és a jegyeit sem mindig vallotta be. Néhány hálószobatitokról is lerántotta a leplet az énekes, és Szabina is.
Eljött az igazság pillanata: Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván feltették egymásnak azokat a kérdéseket, amiket eddig nem mertek!
Hétről hétre lenyűgözte A Nagy Duett nézőit a műsor háziasszonya, Liptai Claudia az elegáns szettjeivel. Nézd meg az összeállításunkat, és szavazz, neked melyik tetszett a leginkább!
Idézd fel A Nagy Duett Döntőjének legjobb pillanatait! Te melyikre emlékszel vissza a legszívesebben?
Korda György és Balázs Klári cáfolták azokat a híreszteléseket, mely szerint már csak idén lépnek fel, és válságban a házasságuk. Megmutatták háromszintes álomotthonukat is, less be hozzájuk!
Kucsera Gábor: Hercegnőm, büszke vagyok rád
A sportoló nyilvánosan ismerte el felesége sikerét,a mire eddig nem nagyon volt példa.
Még több cikk