22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
24°
Kedd
22°
2018.08.18. szombat, Ilona

Takács Nikolas

Na­gyon szo­morú a tör­tén­tek miatt...
Takács Nikolasnak nemrég vált valóra egy nagy álma: eddig nem beszélt róla, de már öt éve példaképének tekinti Korda Györgyöt, akivel most találkozhatott.
A két énekes komolyan veszi az edzéseket és az eredmény magáért beszél. Peter és Nikolas nemrég egy edzőteremben futottak össze - nézd csak!
Tihany — Különleges esttel idézték fel Bujtor István (†67) emlékét az idén 15 éves Tihanyi Szabadtéri Játékokon.
Minden bűntudat nélkül eszik zsíros ételeket Zoltán Erika. Döntése a teljes életmódváltásnak köszönhető.
Noha a születésnapja még egy kicsit odébb van, azt írta nemrég, hogy már most elkezdődik az ünneplés. Először egy hatalmas vacsorával nyitott, majd egészen Olaszországig utazott, hogy kipihenje A Nagy Duett fáradalmait. Nézd meg a nyaralásán készült felvételeket!
Idézd fel cikkünkkel a páros produkcióit, és szavazz, neked melyik volt a kedvenced!
Ha nem tudod, mihez kezdj vasárnap este, mindenképp látogass el A Nagy Duett oldalára, ahol a Döntőn túl nemcsak a teljes adásokat nézheted vissza, de megtalálod az összes produkciót is, exkluzív interjúkat láthatsz a versenyzőkkel, nosztalgiázhatsz a galériáink segítségével, és izgalmas szavazásokat is találsz!
Emlékszel az Ő-re? És a Despacito megvan? Nézd meg az összeállításunkat a páros összes duettjéről, és szavazz, melyik a kedvenced!
Horváth Tomi és Balázs Andi imádják a másikat, ezért magabiztosan vállalták be, hogy égető kérdéseket tesznek fel egymásnak. Mennyire tartja Andi jó pasinak Tomit? Kinek melyik a kedvenc testrésze a másikon? Mi a legbosszantóbb tulajdonságuk? Mindezt megtudhatod a videóból!
A Döntő előtt Rózsa György és Csobot Adél olyan kérdéseket tettek fel egymásnak, amit korábban nem mertek. Így derült ki, milyen lenne az Adél ihlette parfüm, melyik Rózsa Gyuri kedvenc testrésze, és elégedett-e az énekesnő az életével.
Szabina nem volt szégyellős, őszintén beszélt az intim részletekről.
Fergeteges volt a hangulat A Nagy Duett Döntőjében, de nem csak a kamerák előtt. Nézd meg a kulisszafotókat!
Kínos kérdéseket tettek fel egymásnak A Nagy Duett döntősei, így derült ki, hogy Takács Nikolas gyakran járt titokban a suli mellé, és a jegyeit sem mindig vallotta be. Néhány hálószobatitokról is lerántotta a leplet az énekes, és Szabina is.
Eljött az igazság pillanata: Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván feltették egymásnak azokat a kérdéseket, amiket eddig nem mertek!
Hétről hétre lenyűgözte A Nagy Duett nézőit a műsor háziasszonya, Liptai Claudia az elegáns szettjeivel. Nézd meg az összeállításunkat, és szavazz, neked melyik tetszett a leginkább!
Idézd fel A Nagy Duett Döntőjének legjobb pillanatait! Te melyikre emlékszel vissza a legszívesebben?
Korda György és Balázs Klári cáfolták azokat a híreszteléseket, mely szerint már csak idén lépnek fel, és válságban a házasságuk. Megmutatták háromszintes álomotthonukat is, less be hozzájuk!
Kucsera Gábor: Hercegnőm, büszke vagyok rád
A sportoló nyilvánosan ismerte el felesége sikerét,a mire eddig nem nagyon volt példa.
Óriási meglepetés A Nagy Duett döntőjében
A győztesek esetében bejött a papírforma, de a többiek sorrendje mindenkit meglepett.
Megható pillanatokból és könnyekből sem volt hiány A Nagy Duett hatodik évadának befejező adásában, amelyben négy páros állt utoljára a tévénézők elé: Horváth Tamás és Balázs Andi, Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván, Csobot Adél és Rózsa György, valamint Tápai Szabina és Takács Nikolas menetelt el egészen a döntőig.
A 8. élős show végén kialakult a végleges sorrend: Csobot Adél és Rózsa György a harmadik, Takács Nikolas és Tápai Szabina a második, Horváth Tamás és Balázs Andi pedig az első helyen végzett A Nagy Duett versenyében.
A mindent eldöntő utolsó körben az énekesek egy-egy rabolt dallal léptek színpadra. Mindannyian kiválaszthatták az elmúlt hetekből azt a produkciót, ami a legjobban tetszett nekik egy másik párostól. Csobot Adél és Rózsa György sörhab bajusszal énekelt, Balázs Andi és Horváth Tamás mindenkit ...
A harmadik kör szavazatai alapján kiderült, hogy a három esélyes páros közül ki nyerte el Az Év Duettje címet.
A Nagy Duett idei győztesei a közönség szavazatai alapján: Balázs Andi és Horváth Tamás Szívből gratulálunk nekik! Nézzük meg az első három helyezett páros egy-egy döntőbeli fantasztikus előadását! Horváth Tamás és Balázs Andi: Meggyfa (video) Az ezüstérmes páros Tápai Szabina és ...
8 hét után véget ért a TV2 show-ja, A Nagy Duett. A döntőben már csak 4 páros állhatott színpadra, köztük 3 kismama. Ezúttal kizárólag a nézők szavaztak. A versenyt Horváth Tamás és Balázs Andi nyerte meg.
A vasárnapi döntőben Tápai Szabina és Takács Nikolas lett a második.
A Nagy Duett minden egyes adása tartogatott meglepetéseket, és ebből a finálé sem maradhatott ki. A duettpárok a döntő estéjén háromszor is színpadra léptek, ahol mindent bebizonyítottak a nézőknek és a zsűrinek. Éld át újra a döntő legizgalmasabb pillanatait!
A Macskák musical betétdalával Takács Nikolas és Tápai Szabina bebizonyította, hogy egyáltalán nem vitte el a cica a nyelvüket. A páros Kamarás Iván és Kollányi Zsuzsi Elvis trén produkciójára karmolt rá.
A páros Megyeri Csilla és Gergely Róbert duettjére csapott le. Horváth Tamás és Balázs Andi Majka időutazós slágerével a kilencvenes évekbe repítette vissza a közönséget.
A folytatásban Balázs Andi és Horváth Tamás megrázta a meggyfát, Tápai Szabina pedig ráhangolódott Takács Nikolasra. A mesterek dalát követően egy párosnak búcsúznia kellett. Kiderült, melyik páros esett el az esélytől, hogy megnyerje A Nagy Duettet.
A duettpár a Döntőben Gönczi Gábor és Erdélyi Timea produkcióját rabolta el. A páros amatőr tagja ismét kilépett a komfortzónájából és a KGB rockos slágerével lépett a színpadra.
Négy páros jutott a döntőig, szoros volt a verseny.
A Nagy Duett Döntőjét Csobot Adél és Rózsa György száguldozása nyitotta. Őket követte Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván babakocsit tologatva, majd Takács Nikolas és Tápai Szabina törtek a magasba romantikus erkélyjelenetükkel.
A duettpár annak az előadónak a slágerével állt a színpadra, akit még soha senki nem látott kalap nélkül. A páros profi tagjának dalával hangolódott egymásra Takács Nikolas és Tápai Szabina.
Állva tapsolta őket a zsűri és a közönség.
Tápai Szabina szó szerint a magasba tört, és egy igazi erkélyjelenetet adott elő duettpartnerével a színpadon. A veronai szerelmesek a Rómeó és Júlia című musical betétdalát énekelték el.
A páros profi tagja A Nagy Duett élő showjában gyakorolhatta azt, ami az elkövetkezendő hónapokban vár rá, méghozzá a babakocsi tologatást. Aretha Franklin slágerével vívta ki magának a tiszteletet Kamarás Iván és Kollányi Zsuzsi.
A duettpár egészen a Döntőig száguldott, és ott sem állt le, inkább tövig nyomta a gázpedált. Az út porzott utánuk, hiszen Cserháti Zsuzsa és Charlie közös slágerével, a Száguldás, Porsche, Szerelem című dallal érkezett A Nagy Duett színpadára Csobot Adél és Rózsa György.
Elérkezett a döntő napja, amikor kiderül, melyik páros nyerheti el az Év Duettje címet! Kövesd percről percre az eseményeket, hogy ne maradj le a fontos pillanatokról, hiszen ma este mindenre fény derül! Szavazz kedvenceidre és döntsd el Te, ki nyerje A Nagy Duettet!
Ma este végre eldől, hogy ki nyeri meg A Nagy Duett 2018-as szériáját. A döntőben négy csapat van: Csobot Adél és Rózsa György, Tápai Szabina és Takács Nikolas, Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván, valamint Balázs Andi és Horváth Tamás. Az idei évad igazán különleges, hisz a négy csapatból, ...
Tápai Szabina és Takács Nikolas úgy érzi, mindig elégedetten jöhettek le a színpadról, mert mindenből kihozták a maximumot. Úgy vélik, a döntőre készülve ez a legnehezebb hetük, és nagyon szeretnék, ha mind a három dalukat előadhatnák.
Horváth Tamás úgy fogalmazott, az egyik szeme sír, a másik nevet, amiért véget ér A Nagy Duett, a nehézségekkel együtt imádták a versenyt Balázs Andival együtt.
Még több cikk