14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
13°
Szerda
14°
2019.10.20. , Vendel

Szulák Andrea

A Budapesti Operettszínház társulata Jeruzsálemben járt, a színészek azonban épp csak egy pillantást vet­hettek a szent városra.
Jeruzsálem — Bár Tel-Avivban léptek színpadra, Jeruzsálemet is meglátogatták a Budapesti Operettszínház művészei.
Izgatottan várja azt a jelenetet, ahol miniszoknyában kell lennie.
Budapest — Vegyes érzelmekkel várja szülei, Zsoldos Imre (†66) trombitaművész zenekarvezető és a Különös éjszaka volt című slágerrel ismertté váló Sárosi Katalin (†70) énekesnő szerdai emlékkoncertjét Zsoldos „Dedy” Gábor (57), a Hungária és a Dolly Roll egykori dobosa.
Nyárzáró koncertjére készül Veréb Tamás (25). A korábban a Sztárban sztár műsorát is megnyerő énekes ma a Budai Szabadtéri Színpadon lép fel, ahová rengeteg vendégfellépőt is hívott.
Az énekesnő végre kipihente magát, augusztus 20-i fellépésére felfrissülve érkezik Kecskemétre.
Az énekesnő végre kipihente magát, augusztus 20-i fellépésére felfrissülve érkezik Kecskemétre.
Ezúttal sem lesz hiány az izgalmas, komikus, vagy épp lélekemelő előadásokból. Mutatjuk a repertoárt! The post Új évadot hirdet a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ appeared first on Vásárhely24 .
Horvátországban pihen Szulák Andrea, a tengerpartról pedig egy mesés fotót is lőtt a színésznő.
Az 55 éves Szulák Andrea jelenleg Horvátországban tölti a jól megérdemelt szabadságát. A művésznő, – aki nem mellesleg látványosan lefogyott az utóbbi időben – egy szexi fotót is feltöltött magáról az Instagramjára, melyet rajongói ámulattal dicsértek.
Az 55 éves Szulák Andrea jelenleg Horvátországban tölti a jól megérdemelt szabadságát. A művésznő, – aki nem mellesleg látványosan lefogyott az utóbbi időben – egy szexi fotót is feltöltött magáról az Instagramjára, melyet rajongói ámulattal dicsértek.
A 80 éves színész júniusi balesete, majd pár nappal későbbi agyérgörcse után ismét a színpadon bizonyítana.
Ritkán mesél szerelmi életéről, most azonban kivételt tett.
Népszerű színészek, szinkronszínészek versengtek a megtisztelő címért, de csak egy győztes lehetett. Ám ezúttal a többi sztár sem maradt díj nélkül.
Szulák Andrea a Mokka adásában mesélt arról, hogy nem érzi fairnek, Cserháti Zsuzsa korai halálát, hiszen egy bámulatosan tehetséges művészt vesztett el vele a világ. A 16 éve elhunyt énekesnőről fantasztikus múltbéli történetekkel emlékezett meg Andi.
Szulák Andrea szerint az orvosok nem tudták diagnosztizálni egykori barátnője, Cserháti Zsuzsa betegségét.
Megszenvedte a klimaxot, ennek ellenére bátran vállalja az idő múlását az énekes-színésznő, aki tökéletesen elégedett jelenlegi életével, és bátran ad interjút egy falatka ruhában nagy sikerű zenés előadása után, ami igazi közönségkedvenc.
Nem tartja magát sztárnak Szulák Andrea: az énekes-színésznő úgy véli, belül egy lány, még csak nem is nő.
A művésznőnek elképesztően szoros kapcsolata volt szeretett édesanyjával, aakinek a távozását a mai napig nem heverte ki. Úgy érzi, 12 éve született lánya is tőle volt egyfajta égi ajándék.
Az énekesnő Veiszer Alindának beszélt arról, hogy mit gondol az öregedésről, ByaAlexről, a tapasztalatok és a bátorság hozadékáról.
55 éves múlt a napokban Szulák Andrea, s elképesztő formában van.
Csonka András egy kedves gesztussal emlékezett meg több mint két évtizede tartó barátságukra Szulák Andreával.
Szulák Andrea szerint könnyen lehet, hogy ez volt az utolsó gálája, és idén is főleg kislánya, Rozina miatt jött el.
Megkezdődött a jubileumi, 20. Story-gála, amelyre sorra érkeznek a hazai hírességek!
Szulák Andi vallomása: Nem bírom a nyugdíjas tempót
Korábban többször emlegette Szulák Andrea, vannak félelmei az öregedés miatt, de úgy tűnik, most valami megváltozott ☺ Ma ünnepli születésnapját Szulák Andrea, aki bár tisztában van a korával, mégsem érzi az idő múlását. ripost.hu
Még több cikk