9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
2020.11.25. szerda, Katalin

Szulák Andrea

Megható sorokkal és egy közös dallal kívánt jobbulást a koronavírusos Balázs Fecónak Mága Jennifer.
Az egész sztárvilágot megmozgatta, hogy a koronavírusos zenészlegenda lélegeztetőgépen küzd az életéért. A családja mellett énekes, színész, rádiós, tévés barátai, kollégái és rajongói is imádkoznak Balázs Fecó gyógyulásáért.
Új magazin műsort indít a Spektrum Home, „Adventi készülődés” címmel. A műsor már november 21-én elindul, és ezt követően minden szombaton és vasárnap – egészen december 20-ig– látható lesz Havas Dóra és Csonka András műsorvezetésével.
Nagy talányokból nincs hiány az Álarcos énekes második évadában sem. Sokan mégis biztosra veszik, hogy a Röfi lebuktatta magát.
Szulák Andrea az ATV Mondd el Tatár Csillának című műsorában pályafutása nehézségeiről beszélt.
Végre elkészült a Psycho60, Végh Vozó Zoltán háromperces és hatvan jelenetből álló fekete-fehér alkotása. Nem kell sokat gondolkozni, a magyar rendező Alfred Hitchcock Psycho című filmjének zuhanyzós jelenetét forgatta és vágta újra a kulturtörténeti film 60. születésnapja alkalmából. A ...
Snittenként mást és mást felvonultatva Alfred Hitchcock legendás jelenetét snittről snittre más színésznővel reprodukálták. Mutatjuk a végeredményt.
Csütörtökön debütál online a Psycho60 - szülinapi zuhanyjelenet, és még Törőcsik Mari is benne lesz.
Szulák Andreának volt ideje elgondolkodnia az életéről és a karrierjéről a karanténban. Újra szerelembe esett a hivatásával, és végre otthon is volt ideje szorgoskodni.
A Mondd el Tatár Csillának! című műsorban Szulák Andrea mesélt arról, hogyan viseli, ha megbántják, és azt is elárulja, mi volt élete legnagyobb kudarca. A műsort vasárnap este 22:20 perctől láthatják az ATV-n!
A kilencvenes évek nem a magyar ifjúsági sorozatokról szóltak, kettő azért mégis készült az MTV-ben. Az egyik az Éretlenek, a másik az oktatási-ifjúsági sci-fiként eladott, de valami egészen mást rejtő Űrgammák volt.
Ilyen volt Szulák Andrea a Mintaapákban
Már meg is próbált elcsábítani egy karaktert.
Szulák Andrea felkavarja az állóvizet a Mintaapák napi sorozatban. A színésznő exkluzív részleteket árult el karakteréről és kiemelte, nevetésből nem lesz hiány.
A színésznő keretestül rúgja be az ajtót a Mintaapák című sorozatban, hiszen egy olyan pikáns jelenettel debütál, hogy azon még a forgatáson részt vevő stáb is nagyon jól mulatott.
Hát, ezen már nincs mit titkolni.
A járványhelyzet ellenére is rendkívül színes volt a Kálmán Imre Kulturális Központ nyári műsorkínálata, miközben a biztonságos feltételeket is megfelelően garantálni tudták a nézőknek, közreműködőknek. The post Siófok - Jó nyári kulturális szezon után az őszre is érdekes programokkal ...
A népszerű színésznő és énekesnő élete legjobb időszakát éli. A Meglepetés magazinnak mesélt az elmúlt időszak szép és néha nehéz pillanatairól.
Még több cikk