16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Péntek
20°
2020.09.22. kedd, Móric

Szulák Andrea

Ilyen volt Szulák Andrea a Mintaapákban
Már meg is próbált elcsábítani egy karaktert.
Szulák Andrea felkavarja az állóvizet a Mintaapák napi sorozatban. A színésznő exkluzív részleteket árult el karakteréről és kiemelte, nevetésből nem lesz hiány.
A színésznő keretestül rúgja be az ajtót a Mintaapák című sorozatban, hiszen egy olyan pikáns jelenettel debütál, hogy azon még a forgatáson részt vevő stáb is nagyon jól mulatott.
Hát, ezen már nincs mit titkolni.
A járványhelyzet ellenére is rendkívül színes volt a Kálmán Imre Kulturális Központ nyári műsorkínálata, miközben a biztonságos feltételeket is megfelelően garantálni tudták a nézőknek, közreműködőknek. The post Siófok - Jó nyári kulturális szezon után az őszre is érdekes programokkal ...
A népszerű színésznő és énekesnő élete legjobb időszakát éli. A Meglepetés magazinnak mesélt az elmúlt időszak szép és néha nehéz pillanatairól.
Az időjárás és a közönség is kegyeibe fogadta a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ ingyenes programjait a nyár eddigi részében. Bár többször jósoltak esőt az esti órákra, eddig még mindig sikeresen, nagy érdeklődés mellett megtarthatták az intézmény belső udvarában és a Jókai parkban rendezett programokat.
A műsorvezető Hajdú Péter érkezése után szinte azonnal beadta a felmondását.
Ezen a hétvégén is sok érdekes program közül válogathatnak a felnőttek és a gyerekek egyaránt a Balaton mellett. Borral, színházzal, úszással, utcaszínházzal csábítanak többek között bennünket. A rendezvények közül sok ingyenes lesz.
Várkonyi Andreát újra láthatjuk a képernyőn. Hajdú Péter köszöntötte Facebookon a műsorvezető barátját, a LifeTv megújult csapatának a tagjai között.
A nyár utolsó hónapjában is heti négy napon át folytatódnak a Kálmán Imre Kulturális Központ ingyenes hangversenyei a késő délutáni, esti órákban.
Nem mindegy nekik, hogy mutatnak a képernyőn, vagy az újságok címlapján.
Több érdekes programot kínál a következő hétvége is a Balatonnál nyaralóknak, élőknek. Az időjárási előrejelzések szerint szükség is lesz rájuk a hidegfront átvonulása idején.
Az indiai sorselemző újra házasságokat ment meg, mióta visszatért a tévék képernyőjére.
Július 20-tól látható minden hétköznap öttől az Őszintén! Joshival.
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb beszólásait.
Egy közös fotó arról árulkodik, hogy Baronits Gábor visszatér a képernyőre. Ez a hét úgy látszik, az ilyen bejelentésekről szól.
Még több cikk