9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
21°
Szerda
19°
2019.04.21. , Konrád

Szulák Andrea

Az énekesnő Veiszer Alindának beszélt arról, hogy mit gondol az öregedésről, ByaAlexről, a tapasztalatok és a bátorság hozadékáról.
55 éves múlt a napokban Szulák Andrea, s elképesztő formában van.
Csonka András egy kedves gesztussal emlékezett meg több mint két évtizede tartó barátságukra Szulák Andreával.
Szulák Andrea szerint könnyen lehet, hogy ez volt az utolsó gálája, és idén is főleg kislánya, Rozina miatt jött el.
Megkezdődött a jubileumi, 20. Story-gála, amelyre sorra érkeznek a hazai hírességek!
Szulák Andi vallomása: Nem bírom a nyugdíjas tempót
Korábban többször emlegette Szulák Andrea, vannak félelmei az öregedés miatt, de úgy tűnik, most valami megváltozott ☺ Ma ünnepli születésnapját Szulák Andrea, aki bár tisztában van a korával, mégsem érzi az idő múlását. ripost.hu
Budapest − Állandóan a könnyeivel küszködött, és több alkalommal is a szemét törölgetve félre kellett vonulnia Andy Vajna (†74) halotti torán özvegyének, Tímeának (36).
Két évtizeddel ezelőtti képet mutatott magáról Csonka András, aki már akkor is nagyon közel állt Szulák Andreához, még az ölébe is vette jó barátját.
Miután megjelent a 74 éves korában elhunyt filmmogul budapesti temetésén, közösségi oldalán is elköszönt Andy Vajnától Szulák Andrea.
Október 12-i bemutatója után a Játékszín legkeresettebb előadása lett a Menopauza. A Teréz körúti színház a nagy előadásszámra való tekintettel a Hernádi Judit-Szulák Andrea-Náray Erika-Tóth Enikő négyest beugróval erősítette: Szőlőskei Timea két szerepben is sikerrel debütált.
Különleges felkérést kapott Veréb Tamás (24): az énekes lesz Szulák Andrea (54) vendége az énekesnő karácsonyi koncertjén. Tamás szólódalokkal és duettekkel is készül, és elárulta, hat éve ez lesz az első karácsonya, amikor nem lesz fellépése.
Szulák Andrea és az ország legkiemelkedőbb zenészei Temesi Berci vezetésével, illetve a „Jazz And More“ kórus emelik az est zenei színvonalát. Serbán Attila ismét különleges karácsony koncerttel készül, ahol a legszebb dalokat adja elő zenésztársaival egyedi hangszerelésben.
Színház, tévé, fellépé­sek sorozatban, Szulák Andrea fáradhatatlan, azon színészek közé tartozik, akik szinte sohasem állnak le.  Ha azonban teheti, már csak olyan munkákat vállal el, amelyek örömet szereznek neki is. – Bevallom, így az év vége közeledtével egyre több időt szeretnék ...
Egy szempillantás alatt felcseperedett Szulák Andrea kislánya. Rozina kiskamasz lett, nemsokára tizenkét éves, és már önállósodni próbál, aminek azonban édesanyja egy cseppet sem örül.  – Vannak dolgok, amikben hagyom, hogy a kis szárnyait próbálgassa, de nem engedem elszabadulni. Nem le­szünk ...
A színésznő mára teljesen kivirult! Szulák Andrea komoly változásokon esett át, a külvárosba költözött, ahova vonattal jár, sőt, a hajszíne is más lett.
Közösségi oldalán mutatta meg a fotót rajongóinak.
Az 54 éves színésznő három évvel ezelőtt vált el volt férjétől. A válás után először tavaly nyáron nyilatkozta azt Szulák Andrea, hogy készen áll egy új kapcsolatra.
Idősebb kismamák: a 45 az új 35?
Nemrég megkérdeztünk titeket, hány évesen született babátok. A többség azért még mindig a 20as éveiben vállalt gyereket, de azért idősebb mamák is vannak! Még mindig rácsodálkozunk arra, ha egy nő negyvenéves kora felett szül gyereket, pedig a karrierépítés, illetve az alapos testi-lelki ...
Még több cikk