7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
-2°
Holnapután
-3°
Szerda
2023.01.29. , Adél

Szulák Andrea

Rib Eye steak húzós ára, húsok szellőztetése, hússzelet kalapja, vegáknak indiai és ázsiai konyha,  zöldségek profi elkészítése, petrezselyem rafinéria - minderről hallhattunk Bíró Lajostól, a hazai gasztronómia meghatározó alakjától, akivel január 22-én  találkozhattunk a hévízi Hotel ...
A Rib Eye steak húzós ára, húsok szellőztetése, hússzelet kalapja, vegáknak indiai és ázsiai konyha, zöldségek profi elkészítésének titka, petrezselyem rafinéria.
Csuti és Edina válásának bejelentése óta, még nagyobb hír volt az, hogy az egykori szépségkirálynő már meg is találta új szerelmét a rapper G.w.M személyében, akit férje mutatott be neki.
Rajongói legnagyobb örömére Szulák Andrea kifejezetten aktív a közösségi oldalain. A minap például egy közös képet osztott meg a lányával, Rozina láttán pedig a követők csak keresik az állukat.
Marsi Anikó és Palik László 16 év után döntöttek úgy, hogy különválnak – házasságukból két fiú, Vilmos és Vince született, utóbbi most egy interjúban árulta el, hogyan élte meg szülei válását.
Az elválás óta Palik László és Marsi Anikó fiai felváltva töltenek időt a szüleikkel. A két tévésnek az ünnepek közeledtével meg kellett egyeznie arról is, hol legyenek a gyerekek szenteste.
Palik László és Marsi Anikó kapcsolata idén futott a zátonyra, s bár a műsorvezetőnő mostanra újra rátalált a boldogságra, gyötrelmes utat kellett végigjárnia a házassága felbomlása után.
Minden pillanatban érzi elhunyt édesanyja jelenlétét, folyamatosan érez valamiféle gondviselést maga körül Szulák Andrea. Erről a Klubrádió – Szavakon túl! című műsorában mesélt. Az énekesnő azt gondolja, mintha valami különleges erő egyengetné az ő útját. Semmi másra nem gondolunk, csak ...
A minap Szulák Andrea több képet is megosztott magáról közösségi oldalán, követői pedig kiszúrták, hogy igencsak nagy átalakuláson esett át az utóbbi időben.
Rá sem lehet ismerni Szulák Andreára. A színésznő elképesztően lefogyott, és fiatalabbnak tűnik, mint valaha.
Bosszúálló celebekről készített egy összeállítást a legfrissebb BEST magazin. Kiderült, hogyan vett revansot csalfa exén Szulák Andrea, Kárpáti Rebeka, Osvárt Andrea és Liptai Claudia - olvasható az nlc.hu-n. Azt írták, Kárpáti Rebeka betört volt barátja házába a szerelmi csalódás ...
Már hónapok óta tart a szerelem Palik László és kedvese között: a korábbi pletykákkal ellentétben azonban a műsorvezető nem a volt exatlonos Cservenák Alexandra, hanem valaki más mellett találta meg a boldogságot.
A mai adásban díváknak főznek a versenyzők. A csapatok szeretnék elnyerni a kifinomult vendégek szavazatát, ami komoly feszültséget okoz a Séfek Séfe konyhájában. Fuksz Árpád „Gepárd” szerint séfje, Vomberg Frigyes szigorúsága felér egy kiképzőbázissal.
Újabb szuperkártyát dobtak be. The post Álarcos Énekes: Nótár Maryt idő előtt leleplezték a nyomozók first appeared on 24.hu .
A nyomozók többsége még a nemét sem találta el. The post Álarcos Énekes: Szulák Andrea volt a Zombi jelmez alatt first appeared on 24.hu .
A világ legőrültebb showműsorának negyedik adásában két rejtélyes énekes is lelepleződött! A Zombi annyira jól rejtőzködött, hogy a nyomozók többsége a nemét sem találta el, a Szuperkártyának köszönhetően pedig fény derült a Katica titkára is!   Fluor Tomi is felhasználta a ...
Már 1500 alkalommal játszották a legendás musicalt a Madách Színházban, a jubileum alkalmából összegyűjtöttünk pár érdekességet Andrew Lloyd Webber databjáról.
A színház tájékoztatása szerint az évad első felében a repertoáron lévő produkciókat játsszák, a Macskák mellett a Jézus Krisztus Szupersztár, ... The post A Macskák 1500. előadásával nyitja meg évadát a Madách Színház appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A Benkó Dixieland Band ismét nagy örömmel lép fel a megújult Városmajori Szabadtéri Színpadon és most nem csak a műfaj világslágereivel, hanem egy különleges sztárvendéggel is készülnek.   A koncerten most az EMeRTon-díjas magyar énekesnő, színésznő, műsorvezető Szulák Andrea lesz a ...
2021. szeptember 16-án este két év kényszerhallgatás után ismét a Papp László Budapest Sportaréna színpadán Gérard Presgurvic világsikerű musicalje, amit pontosan 20 éve mutattak be előszőr Párizsban.
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb beszólásait.
Az elmúlt hetekben több olyan cikk is megjelent a bulvármédiában, hogy barátaik nagyon féltik Marsi Anikót új szerelmétől. Mint kiderült, Anikó legújabb kedvese nem más, mint Gyarmati Gábor, Szulák Andrea volt férje, akit a színésznő nemrégiben kifejezetten rossz színben tűntetett fel. Ugyanis ...
Palik László hétvégén egy barna hajú nővel iszogatott a Városligetben. Azt nem tudni, hogy ki ez a hölgy, ám az biztos, hogy nem az exatlonos Cservenák Alexandra, akivel a napokban hírbe hozták.
Míg Marsi Anikó Szulák Andrea exe, Gyarmati Gábor mellett találta meg a szerelmet, addig Palik László az Exatlon egyik volt játékosával melegedett össze.
Évek óta az Exatlon körforgásában él Palik László, nem csoda, hogy a stábból választott párt magának. Sokak szerint új kedvese nem más, mint a Kihívók tavalyi sztárja, az idén már stábtagként Dominikán dolgozó Cservenák Alexandra.
Még több cikk