14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Vasárnap
14°
2021.02.25. csütörtök, Géza

Szulák Andrea

A színésznő a Mokka nézőinek mesélt karanténban töltött élményeiről.
Szulák Andrea volt a Mokka vendége, aki a karanténban szerzett élményeiről és a színházi próbák adta örömről mesélt a nézőknek.
A színésznő cuki fotón fedte fel az apróság kilétét.
Budapest — Már hetekkel szenteste előtt a konyhában tölti legtöbb szabadidejét Szulák Andrea (56) és lánya, a 13 éves Rozina. A színésznő saját készítésű ajándékkal készül a családtagoknak, barátoknak, a karácsony előtti tumultust és sorban állást a háta közepére sem kívánja.
Budapest — Már hetekkel szenteste előtt a konyhában tölti legtöbb szabadidejét Szulák Andrea (56) és lánya, a 13 éves Rozina. A színésznő saját készítésű ajándékkal készül a családtagoknak, barátoknak, a karácsony előtti tumultust és sorban állást a háta közepére sem kívánja.
Bár Gáspár Zsolti szeret szerepelni, a magánéletét féltve őrzi.
Az ügyben egyezség jóváhagyásával született ítélet, a műsorvezető másfél évet kapott felfüggesztve, és büntetést is kell fizetnie.
Az énekesnő felajánlotta egyik aranylemezét és saját festményét is.
Megható sorokkal és egy közös dallal kívánt jobbulást a koronavírusos Balázs Fecónak Mága Jennifer.
Az egész sztárvilágot megmozgatta, hogy a koronavírusos zenészlegenda lélegeztetőgépen küzd az életéért. A családja mellett énekes, színész, rádiós, tévés barátai, kollégái és rajongói is imádkoznak Balázs Fecó gyógyulásáért.
Új magazin műsort indít a Spektrum Home, „Adventi készülődés” címmel. A műsor már november 21-én elindul, és ezt követően minden szombaton és vasárnap – egészen december 20-ig– látható lesz Havas Dóra és Csonka András műsorvezetésével.
Nagy talányokból nincs hiány az Álarcos énekes második évadában sem. Sokan mégis biztosra veszik, hogy a Röfi lebuktatta magát.
Szulák Andrea az ATV Mondd el Tatár Csillának című műsorában pályafutása nehézségeiről beszélt.
Végre elkészült a Psycho60, Végh Vozó Zoltán háromperces és hatvan jelenetből álló fekete-fehér alkotása. Nem kell sokat gondolkozni, a magyar rendező Alfred Hitchcock Psycho című filmjének zuhanyzós jelenetét forgatta és vágta újra a kulturtörténeti film 60. születésnapja alkalmából. A ...
Snittenként mást és mást felvonultatva Alfred Hitchcock legendás jelenetét snittről snittre más színésznővel reprodukálták. Mutatjuk a végeredményt.
Csütörtökön debütál online a Psycho60 - szülinapi zuhanyjelenet, és még Törőcsik Mari is benne lesz.
Szulák Andreának volt ideje elgondolkodnia az életéről és a karrierjéről a karanténban. Újra szerelembe esett a hivatásával, és végre otthon is volt ideje szorgoskodni.
A Mondd el Tatár Csillának! című műsorban Szulák Andrea mesélt arról, hogyan viseli, ha megbántják, és azt is elárulja, mi volt élete legnagyobb kudarca. A műsort vasárnap este 22:20 perctől láthatják az ATV-n!
A kilencvenes évek nem a magyar ifjúsági sorozatokról szóltak, kettő azért mégis készült az MTV-ben. Az egyik az Éretlenek, a másik az oktatási-ifjúsági sci-fiként eladott, de valami egészen mást rejtő Űrgammák volt.
Még több cikk