24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
22°
Csütörtök
21°
2018.08.20. hétfõ, István

Szulák Andrea

Sikítozó tinilányok ezrei rohamozták meg a nagyszínpadot Shawn Mendes koncertjén a Szigeten, ahova Szulák Andi és lánya is ellátogatott.
Augusztus elsején kezdődik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kazincbarcikán és a térség településein a 6
A fesztiváligazgatók egy időben rettegtek tőle, mert ahol ő megjelent, mindig történt valami természeti "csapás".
A celebek ezen a héten is kitettek magukért, mi pedig kiválogattuk a legjobb aranyköpéseket!
Szombaton a Primadonnák című előadással kezdődik a Játékszín nyolchetes programsorozata, a Színpart, amelynek keretében nyolc produkció látható Siófokon. MTI Nyolc hét alatt 309 művészt utaztat Siófokra a Játékszín. Az idén ötéves teátrum jóvoltából nyolc előadás látható a déli part ...
Nem mindennapi képet mutatott magáról az énekesnő.
Ezen a veszteségen sosem fogja magát túltenni.
Nyíltan beszélt a menopauzával kapcsolatos tapasztalatairól Szulák Andrea.
Intim vallomást tett Szulák Andrea: erről nem szoktak beszélni
Szulák Andrea kendőzetlenül beszélt a sokakat érintő kényes témáról
Szulák Andrea szinte az egész karrierje alatt sötétvörösen hordta a haját, most azonban változtatott – az új frizurával sokkal fiatalosabb.
Régi is, új is, jewish - már csak pár nap!
Több mint 24 eseményen közel 300 művész lép fel az idei Zsidó Művészeti Napokon (ZsiMü), mely május 28-án startol. Az ország kiemelkedő összművészeti eseménysorozatán kiváló művészek lépnek fel, a résztvevőket szinte felsorolni is lehetetlen.
Idén is megrendezik a Somogyi Borfesztivált: a megye borait népszerűsítő eseményre június 7. és 10. között várják az érdeklődőket Kaposváron.
Idén is megrendezik a Somogyi Borfesztivált: a megye borait népszerűsítő eseményre június 7. és 10. között várják az érdeklődőket Kaposváron.
A színésznő elfogadja az évek számát.
A színésznő érezte, hogy nem áll jól rajta a lakkmelltartó.
Június végén nyit a siófoki Színpart: koncertek, táncestek és különleges színházi előadások várják a közönséget a szabadtéri színpadon. Ez utóbbiakról a népszerű fővárosi színház, a Játékszín gondoskodik, amely olyan sztárokat hoz el Siófokra, mint Szulák Andrea, Nagy Sándor, Dobó Kata, Szente Vajk és Puskás Peti.
Nagyon hasonlít édesanyjára.
Az ország legismertebb művészei a nyáron a siófoki Színpart színpadán lesznek láthatók, a Játékszín mai divatbemutatóján azonban azt is megmutatták, milyen ruhában szeretnek hódítani a magyar tenger partján.
Még több cikk