1 °C, Budapest
1 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2018.12.18. kedd, Auguszta

Szulák Andrea

Különleges felkérést kapott Veréb Tamás (24): az énekes lesz Szulák Andrea (54) vendége az énekesnő karácsonyi koncertjén. Tamás szólódalokkal és duettekkel is készül, és elárulta, hat éve ez lesz az első karácsonya, amikor nem lesz fellépése.
Szulák Andrea és az ország legkiemelkedőbb zenészei Temesi Berci vezetésével, illetve a „Jazz And More“ kórus emelik az est zenei színvonalát. Serbán Attila ismét különleges karácsony koncerttel készül, ahol a legszebb dalokat adja elő zenésztársaival egyedi hangszerelésben.
Színház, tévé, fellépé­sek sorozatban, Szulák Andrea fáradhatatlan, azon színészek közé tartozik, akik szinte sohasem állnak le.  Ha azonban teheti, már csak olyan munkákat vállal el, amelyek örömet szereznek neki is. – Bevallom, így az év vége közeledtével egyre több időt szeretnék ...
Egy szempillantás alatt felcseperedett Szulák Andrea kislánya. Rozina kiskamasz lett, nemsokára tizenkét éves, és már önállósodni próbál, aminek azonban édesanyja egy cseppet sem örül.  – Vannak dolgok, amikben hagyom, hogy a kis szárnyait próbálgassa, de nem engedem elszabadulni. Nem le­szünk ...
A színésznő mára teljesen kivirult! Szulák Andrea komoly változásokon esett át, a külvárosba költözött, ahova vonattal jár, sőt, a hajszíne is más lett.
Közösségi oldalán mutatta meg a fotót rajongóinak.
Az 54 éves színésznő három évvel ezelőtt vált el volt férjétől. A válás után először tavaly nyáron nyilatkozta azt Szulák Andrea, hogy készen áll egy új kapcsolatra.
Idősebb kismamák: a 45 az új 35?
Nemrég megkérdeztünk titeket, hány évesen született babátok. A többség azért még mindig a 20as éveiben vállalt gyereket, de azért idősebb mamák is vannak! Még mindig rácsodálkozunk arra, ha egy nő negyvenéves kora felett szül gyereket, pedig a karrierépítés, illetve az alapos testi-lelki ...
Boldogságáról vallott az országszerte jól ismert 54 éves magyar énekesnő, Szulák Andrea.
A színésznő jelenleg boldog és elégedett.
Le sem tagadhatná a boldogságát.
Szulák Andrea, Hernádi Judit és Tóth Enikő a Játékszín új előadásában tabudöntögető témát, a klimaxot dolgozza fel egy különleges színdarabban. A Menopauza című zenés darabban az ötven év feletti színésznők beszélnek a változó korról.
A színésznő elfogadja az idő múlását.
Ezen a héten is összeszedtük az elmúlt napok legnagyobb beszólásait.
Sikítozó tinilányok ezrei rohamozták meg a nagyszínpadot Shawn Mendes koncertjén a Szigeten, ahova Szulák Andi és lánya is ellátogatott.
Augusztus elsején kezdődik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kazincbarcikán és a térség településein a 6
A fesztiváligazgatók egy időben rettegtek tőle, mert ahol ő megjelent, mindig történt valami természeti "csapás".
A celebek ezen a héten is kitettek magukért, mi pedig kiválogattuk a legjobb aranyköpéseket!
Szombaton a Primadonnák című előadással kezdődik a Játékszín nyolchetes programsorozata, a Színpart, amelynek keretében nyolc produkció látható Siófokon. MTI Nyolc hét alatt 309 művészt utaztat Siófokra a Játékszín. Az idén ötéves teátrum jóvoltából nyolc előadás látható a déli part ...
Nem mindennapi képet mutatott magáról az énekesnő.
Még több cikk