21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
27°
Hétfő
28°
2021.08.06. péntek, Berta

Szulák Andrea

Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb beszólásait.
Az elmúlt hetekben több olyan cikk is megjelent a bulvármédiában, hogy barátaik nagyon féltik Marsi Anikót új szerelmétől. Mint kiderült, Anikó legújabb kedvese nem más, mint Gyarmati Gábor, Szulák Andrea volt férje, akit a színésznő nemrégiben kifejezetten rossz színben tűntetett fel. Ugyanis ...
Palik László hétvégén egy barna hajú nővel iszogatott a Városligetben. Azt nem tudni, hogy ki ez a hölgy, ám az biztos, hogy nem az exatlonos Cservenák Alexandra, akivel a napokban hírbe hozták.
Míg Marsi Anikó Szulák Andrea exe, Gyarmati Gábor mellett találta meg a szerelmet, addig Palik László az Exatlon egyik volt játékosával melegedett össze.
Évek óta az Exatlon körforgásában él Palik László, nem csoda, hogy a stábból választott párt magának. Sokak szerint új kedvese nem más, mint a Kihívók tavalyi sztárja, az idén már stábtagként Dominikán dolgozó Cservenák Alexandra.
Hatalmasat nőtt Curtis kisfia, Doni örökölte apja csibészes mosolyát.
Csak néhány hete indította el a válást Marsi Anikó és Palik László, ám úgy tűnik, máris megtalálták a boldogságot más oldalán.
Alig néhány hete indították el a válást, de a HOT információi szerint már mindkettejükre rátalált a szerelem.
Elszakadt a cérna, immár a második, a gyerekét egyedül nevelő asszony hallatja a hangját a taxis ellen, akiről a napokban derült ki, hogy Marsi Anikóval jött össze.
Marsi Anikóval jött össze Szulák Andrea exe, amit az énekesnő igencsak kemény kijelentéssel nyugtázott. Most a férfi is reagált.
Meglepő hírek láttak napvilágot, amire már Szulák Andi is reagált.
Nemrégiben mindenkit meglepett a hír, miszerint zátonyra futott Marsi Anikó és Palik László házassága, de a jelek szerint a Tények 46 éves műsorvezetője máris továbblépett.
Figaro3 címmel különleges színházi élményt ígérő produkciót mutat ben az Opera, Dömötör András rendezésében. A bemutatót június 26-án tartják az Eiffel Műhelyházban, és ezzel párhuzamosan élő közvetítés formájában az Opera Otthonra sorozatban.
„Úgy szeretném meghálálni” – hangzottak fel Füredi Nikolett, Janza Kata és Szulák Andrea előadásában a Budapesti Operettszínház idei első közönség előtt tartott előadásának dallamai május végén. A Hála gálát a színház azoknak a hon- és rendvédelmi, valamint egészségügyi ...
A Tokaj Fesztiválkatlanban fellép a többi között a Jazz+Az, Ákos és L’art pour l’art Társulat tagjai is.
Tiah belekötött DJ Yaminába, aki nem hagyta magát. The post Cicaharc a sztrávilágban: DJ Yamina és Tiah nyilvánosan összeugrottak first appeared on nlc .
A másfél órás látványos, jó hangulatú koncert showban megszólalnak a legnépszerűbb Fenyő Miklós és Hungária slágerek 7 sztár énekes előadásában. ... The post Csókkirály a koncert Margitszigeten! appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Hatalmas helyzeti előnnyel kezdi a szezont a Margitszigeti Színház.
Nem mai sztori, de spoiler: a tolvajok megijedtek Szuláktól, majd elfutottak. The post Szulák Andrea telefonját orosz árusok lopták el, de ő ott helyben visszaszerezte first appeared on 24.hu .
Szulák Andrea sok mindent átértékelt a pandémia-időszak alatt.
Szulák Andrea is alig várja, hogy végre visszaálljon a rend és szabadon élhesse az életét.
A Margitszigeti Színház keddi közleménye szerint a fellépő produkciókkal, művészekkel közösen úgy döntöttek, hogy az eredeti májusi nyitás dátumát átteszik ... The post Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház
Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház: a tervek szerint az idei szezon a nemzeti összetartozás napi emlékesttel kezdődik június 3-án.
Még több cikk