25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
27°
Kedd
21°
2022.08.13. szombat, Ipoly

Szögeczki Ági

Szögeczki Ági készen áll rá, hogy megállapodjon párja, dr. Csenterics Ferenc mellett.
Őszintén vallott az RTL Klub Való Világ című reality show-ja által megélt élményeiről Kégl Ágnes, akivel sokan előítéletesen viselkedtek a valóságshow-ban való szereplése miatt.
Budapest − Az örök elégedetlen nők táborát erősíti Szögeczki Ági is. Bár néhány évvel ezelőtt elérte az álomruhaméretet, még sincs magával teljesen kibékülve.
Szögeczki Ági kisfia édesapjával való szakítás után sokáig egyedül volt, majd 2017-ben újra bekopogtatott hozzá a szerelem. Ügyvéd párjával még a TV2 A legbátrabb páros című műsorában is szerepeltek, és úgy tudtuk, azóta is boldog párkapcsolatban élnek Szentendrén. Ági a Borsnak ...
A Vacsorakirály újrahasznosította a Vacsoracsata és a Hal a tortán celebjeit
Úgy érzed, hogy a Vacsorakirály egy Vacsoracsata 2.0? Jogosan. Megmutatjuk, miért.
Sosem nézte vissza Szögeczki Ági azt az adást, amiben annak idején kiesett a Való Világ harmadik szériájából, ám most bepótolta a dolgot: az egykori valóságshow-hős őszintén írt arról rajongóinak a közösségi oldalán, mit tanított számára a Való Világ, a párbaját pedig meg is könnyezte.
Csórics Balázs és párja, Adri esett ki A legbátrabb párosból.
Elképesztően aranyos dologról számolt be közösségi oldalán Szögeczki Ági: kisfiára nagy nap vár holnap, ugyanis megkéri egy kislány kezét.
A Való Világ egykori játékosa nyár végén költözött össze a barátjával, amihez fia, Patrik beleegyezését is kikérte. A párt azután beszélt a Blikk-kel, hogy kiestek a TV2 A legbátrabb páros című műsorából.  - Nagyon tudatosan, lépcsőről lépcsőre építettük fel ezt a kis hármast és a ...
A gyönyörű modell elveszítette a kulcsot, így nem tudták végigcsinálni a játékot Petivel. Csórics Balázs és kedvese azonban sikeresen teljesítették a próbát.
Óriási derültséget okozott a kérdés, amely azt firtatta, ki a 3 legnagyobb szerelme Ágicának: Feri, a barátja, Patrik, a kisfia, David Beckham, a postás, Pókember vagy Berki Krisztián...
Maradj otthon és nézd vissza az Ezek megőrültek adásait! ▶️ ▪️ ▪️ Hogy milyen műsorokkal vár még a TV2? Kattints és tudd meg ➡️ https://tv2.hu A TV2 Ezek megőrültek című műsorának oldala tv2.hu http://tv2.hu/ezek_megorultek/
Rendkívüli dolog történt Szögeczki Ágival: az egykori valóságshow-szereplő megindító történetről számolt be a közösségi oldalán.
Újabb pár esett ki A legbátrabb párosból
Aurelio örjöngött a párbaj után, már csak négyen vannan versenyben.
A híresség egy lélegzetelállítóan szexi ruhában állt modellt a Duna korzón Szentendrén.
Napokig nem hitte el Szögeczki Ági, hogy milliókkal a zsebében térhetett haza a Szerencsekerék forgatásáról, az adásba kerülésig mégsem árulta el kisfiának, hogy együtt örülhessenek a tévé előtt.
Megmutatta követőinek hibátlan alakját Szögeczki Ági, vette észre a TV2. Most megmutatjuk önöknek is, amit megmutatott az egykori reality szereplő. Nézzék csak!
Még több cikk