29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
26°
Vasárnap
26°
2020.07.09. csütörtök, Lukrécia

Szabó Kimmel Tamás

Hosszú, heteken át tartó halogatás után ismét forognak a TV2 sikersorozata, a Mintaapák új részei.
Ajánló - Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Fenyő Iván, Kiss Tünde, Valentin Titánia, Scherer Péter, Vándor Éva, Dunai Tamás
A sorozat bojkottálásával fenyegetőznek. A Mintaapák új szereplői jövő héten debütálnak.
Továbbra sem nyugszanak a kedélyek, úgy tűnik, a nézők nem fogadják el a Mintaapák főszereplőinek cseréjét. Már június eleje óta lehet tudni a négy színész távozását, de a rajongók még mindig tombolnak a világhálón.
Magyar színészek, rendezők, operatőrök, forgatókönyvírók, dramaturgok írták alá a levelet.
Az Emmy- és Kossuth-díjas operatőr, filmrendező, Ragályi Elemér kezdeményezésére született nyílt levél aláírói arra kérik Semjén Zsoltot, hogy vonja vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem átalakításáról szóló törvényjavaslatot.
Spiró György, Rudolf Péter, Ascher Tamás, Mácsai Pál, Pogány Judit és Börcsök Enikő is a Színművészeti függetlenségét támogatja.
Nyílt levélben kérik Semjént, hogy vonja vissza a törvénytervezetet, Palkovicsot pedig hogy kezdjen érdemi tárgyalásokat az egyetemi közösség képviselőivel.
A törvénytervezet visszavonását, és az érintettek tárgyalóasztalhoz ültetését kérik.
Egy teljes héten át naponta három – szombaton és vasárnap négy-négy – art- és sikerfilmet nézhetnek meg kedvezményes áron az ... The post Vissza a moziba: 7. Vertigo Filmhét a legjobb artfilmekkel! appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Szuper programmal jön a 7. Vertigo Filmhét - Mafab.hu
Igen erős lesz az idei felhozatal... :) Az elmúlt hat év nagy sikerét követően július 22-29. között a Vertigo mafab.hu
Rendező: Fonyó Gergely Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Fenyő Iván, Kiss Tünde, Valentin Titánia, Scherer Péter, Vándor Éva, Dunai Tamás
Minden színésznek megtalálta az utódját a csatorna.
Az elmúlt hetek nehézségei ellenére sikerült pótolni a Mintaapák távozó színészeit. Az utolsó láncszem Kovács Patrícia helyettesítése volt, most kiderült, hogy Szávai Viktória váltja a sorozatban, a kedves óvónő, Linda szerepében. Így már teljes a szereplőgárda, elkezdődhet a Mintaapák második évadának forgatása.
Érdekes Facebook bejegyzést találtunk arról, hogy bár a Mintaapákban visszatér a képernyőre Száraz Dénes, valamiről le kellett mondania.
Sikerült pótolni a Mintaapák távozó színészeit, ezért hamarosan elkezdődhet a sikersorozat második évadának forgatása – számolt be a hírről a Ripost. A sorozat alapcsapata szinte teljesen lecserélődött. Fenyő Iván után Szabó Kimmel Tamásról, Klem Viktorról és Kovács Patríciáról derült ...
Csenge és Vera hatalmas nézeteltérésbe keveredtek... Ismét!
Elképesztő dolog történt Szabi irodájában, a baj csak az volt, hogy ezt egy ügyfél is látta...
Tamás hatalmas bejelentést tett a kisciciát illetően! Szerencsére semmi rossz nem történt!
Emma hatalmasat hazudott Szabi érdekében! Vajon nagy bajba került az ügyvéd?
Ajánló - Szereplők: Stohl András, Nagy Feró, Szabó Kimmel Tamás, Reviczky Gábor, Ostorházi Bernadett, Kováts Vera, Tolnai Klára
Ajánló - Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Fenyő Iván, Kiss Tünde, Valentin Titánia, Scherer Péter, Vándor Éva, Dunai Tamás
Szabi nőügyei egyre jobban kiborítják Emmát és Danit. De vajon a Mintaapa észreveszi, hogy a csajozás milyen hatással van környezetére? Ez idő alatt Géza, Miki és Tamás élete is izgalmas fordulatot vesz!
Szabó Kimmel Tamás csak 35 éves, de több tucat filmben, sorozatban színházi szerepben és még műsorvezetőként is bizonyította, mit tud. Te mi mindent tudsz még róla?
Ajánló - Szereplők: Stohl András, Nagy Feró, Szabó Kimmel Tamás, Reviczky Gábor, Ostorházi Bernadett, Kováts Vera, Tolnai Klára
A próbafelvételeken a sorozatbeli férjjel, Száraz Dénessel kell együtt játszaniuk.
Egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy Fenyő Iván már nem lesz látható a Minataapák második évadának Szalay Gézájaként. Azóta több színész is távozott a sorozatból, Szabó Kimmel Tamás, Kovács Patrícia és Klem Viktor sem folytatja.  A színészek között a barátság azonban megmaradt. ...
Száraz Dénes ugrik be a helyére. A sorozatból szintén kiszálló Kovács Patrícia utódjáról még nincs hír.
Egy igazán népszerű színésszel pótolják a Mintaapák sorozatból távozó Szabó Kimmel Tamást. Már csak az óvónő szerepére kell valaki, és indulhat a következő évad.
Budapest – Egy régi ismerős tér vissza a TV2 népszerű napi sorozatába! A Mintaapákból távozó Szabó Kimmelt Tamást (35) ugyanis a Blikk-információi szerint a Jóban Rosszban egykori Tamás atyája, Száraz Dénes (41) váltja.
Rosszfiút rosszfiúra – ez is lehetne a TV2 Mintaapák című sorozatához készült, több mint 20.000 fős rajongói oldalának szlogenje. A fanok szerint a távozó Klem Viktor helyett ugyanis Hujber Ferencet kellett volna felkérni Dr. Bartha Szabolcs szerepére Makranczi Zalán helyett. Talán a kölykösen ...
Hatalmas lavina indult el, miután pár nappal ezelőtt kiderült, több színész is kilép a TV2 sorozatából. A kereskedelmi tévé akkor közleményben tudatta, hogy magatartásbeli gondok miatt cserélték le a színészeket.
Még több cikk