20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
29°
Kedd
28°
2020.08.08. szombat, László

Szabó Kimmel Tamás

Dani szerelmi bánata nem enyhült, így Szabi megmutatta fiának, hogy kell jól csajozni...
Most először láthatjuk együtt a megújult főszereplőgárdát. Méghozzá egy baromi ötletes videóban.
A TV2 Csoport közleményben tudatta, hogy augusztus 24-től tér vissza a Mintaapák című sorozat, ami körül elég sok botrány volt az elmúlt hónapokban.
Dani és Csabi összefogtak, hogy Veránál a ˝tárgyaláson˝ kiálljanak a jogaikért: Ez szerencsére sikerült is és a kis ügyvéd megnyerte a pert!
Emlékezetes pillanatokat élt már meg Teri és Linda. Azonban most a nagymama nem fogta vissza gondolatait és elmondta, miért is van itt.
A Mintaapák esti beszélgetése hasznos kimenetellel ért véget. Elképesztő tanácsokat adtak egymásnak az életről...
Már javában zajlik a Mintaapák második évadának forgatása, amely kapcsán Száraz Dénes nem csak új szerepéről mesélt, de saját magánéletéről is.
Szabi nőügyei egyre jobban kiborítják Emmát és Danit. De vajon a Mintaapa észreveszi, hogy a csajozás milyen hatással van környezetére? Ez idő alatt Géza, Miki és Tamás élete is izgalmas fordulatot vesz!
Budapest — Remekül sikerült a Mintaapák második évadának első forgatási hete, az új apukák hamar összemelegedtek a gyerekeiket játszó szereplőkkel. Erről a helyszínen győződtünk meg az IKO Ecseri úti filmstúdiójában.
Ajánló - Mintaapák: hétköznap délelőttönként a TV2-n!
Hosszú, heteken át tartó halogatás után ismét forognak a TV2 sikersorozata, a Mintaapák új részei.
Ajánló - Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Fenyő Iván, Kiss Tünde, Valentin Titánia, Scherer Péter, Vándor Éva, Dunai Tamás
A sorozat bojkottálásával fenyegetőznek. A Mintaapák új szereplői jövő héten debütálnak.
Továbbra sem nyugszanak a kedélyek, úgy tűnik, a nézők nem fogadják el a Mintaapák főszereplőinek cseréjét. Már június eleje óta lehet tudni a négy színész távozását, de a rajongók még mindig tombolnak a világhálón.
Magyar színészek, rendezők, operatőrök, forgatókönyvírók, dramaturgok írták alá a levelet.
Az Emmy- és Kossuth-díjas operatőr, filmrendező, Ragályi Elemér kezdeményezésére született nyílt levél aláírói arra kérik Semjén Zsoltot, hogy vonja vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem átalakításáról szóló törvényjavaslatot.
Spiró György, Rudolf Péter, Ascher Tamás, Mácsai Pál, Pogány Judit és Börcsök Enikő is a Színművészeti függetlenségét támogatja.
Nyílt levélben kérik Semjént, hogy vonja vissza a törvénytervezetet, Palkovicsot pedig hogy kezdjen érdemi tárgyalásokat az egyetemi közösség képviselőivel.
A törvénytervezet visszavonását, és az érintettek tárgyalóasztalhoz ültetését kérik.
Egy teljes héten át naponta három – szombaton és vasárnap négy-négy – art- és sikerfilmet nézhetnek meg kedvezményes áron az ... The post Vissza a moziba: 7. Vertigo Filmhét a legjobb artfilmekkel! appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Szuper programmal jön a 7. Vertigo Filmhét - Mafab.hu
Igen erős lesz az idei felhozatal... :) Az elmúlt hat év nagy sikerét követően július 22-29. között a Vertigo mafab.hu
Rendező: Fonyó Gergely Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Fenyő Iván, Kiss Tünde, Valentin Titánia, Scherer Péter, Vándor Éva, Dunai Tamás
Minden színésznek megtalálta az utódját a csatorna.
Az elmúlt hetek nehézségei ellenére sikerült pótolni a Mintaapák távozó színészeit. Az utolsó láncszem Kovács Patrícia helyettesítése volt, most kiderült, hogy Szávai Viktória váltja a sorozatban, a kedves óvónő, Linda szerepében. Így már teljes a szereplőgárda, elkezdődhet a Mintaapák második évadának forgatása.
Érdekes Facebook bejegyzést találtunk arról, hogy bár a Mintaapákban visszatér a képernyőre Száraz Dénes, valamiről le kellett mondania.
Sikerült pótolni a Mintaapák távozó színészeit, ezért hamarosan elkezdődhet a sikersorozat második évadának forgatása – számolt be a hírről a Ripost. A sorozat alapcsapata szinte teljesen lecserélődött. Fenyő Iván után Szabó Kimmel Tamásról, Klem Viktorról és Kovács Patríciáról derült ...
Csenge és Vera hatalmas nézeteltérésbe keveredtek... Ismét!
Elképesztő dolog történt Szabi irodájában, a baj csak az volt, hogy ezt egy ügyfél is látta...
Tamás hatalmas bejelentést tett a kisciciát illetően! Szerencsére semmi rossz nem történt!
Emma hatalmasat hazudott Szabi érdekében! Vajon nagy bajba került az ügyvéd?
Ajánló - Szereplők: Stohl András, Nagy Feró, Szabó Kimmel Tamás, Reviczky Gábor, Ostorházi Bernadett, Kováts Vera, Tolnai Klára
Ajánló - Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Fenyő Iván, Kiss Tünde, Valentin Titánia, Scherer Péter, Vándor Éva, Dunai Tamás
Még több cikk