7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
11°
Péntek
2020.10.27. kedd, Szabina

Szabó Kimmel Tamás

Hazánkban is egyre több áldozatot követel a koronavírus, több napon keresztül pedig 2000 feletti pozitív esetet regisztráltak. Emiatt pedig újabb szigorításokról döntöttek, a rendőrök is még jobban bekeményítenek.
Mint ahogyan arról a Blikk is több ízben beszámolt továbbra is egyfajta patthelyzet van a Színház- és Filmművészeti Egyetem erőltetett tempójú modelválltása körül. A vezetőség már több, mint egy hete lemondott, a diákok pedig elfoglalták az iskola Vas utcai épületét, tiltakozásuk jeléül, ...
"Először akkor beszélgettem Vidnyánszky Attilával, mikor a szerződtetési tárgyalásomra beléptem, 2013-ban, a Nemzeti Színház egyik irodájába. Nagyon vártam azt a találkozást, mert azt hallottam róla, hogy egy igazán egyedi látásmódú, kiváló rendező. Hamar csalódnom kellett... az emberben!" - ...
Nyílt levélben üzent Vidnyánszky Attilának Szabó Kimmel Tamás.
Műsorajánló - Nézd a PappaPia című filmet szeptember 2-án, szerdán a Zenebutikon!
Nézd vissza a Pappa Pia című filmet szeptember 12-ig a TV2 oldalán!
A színész a maszk fontosságára hívta fel rajongói figyelmét.
A Love is Folly zsűrije Szász Attila alkotását, az Apró meséket ismerte el.
Tegnap este debütált a képernyőn a Mintaapák új évada, az új szereplőkkel. Nem sokkal ezelőtt pedig a sorozat egyik korábbi szereplője, Kovács Patrícia közösségi oldalán számolt be róla: továbbra sem bánja, hogy kiszállt a sorozatból.
Nézd vissza a Made in Hungária című filmet szeptember 20-ig a TV2 oldalán!
Még a nyár elején bombaként robbant a hír, hogy a népszerű magyar sorozat, a Mintaapák több szereplőjét is lecserélik. Fenyő Iván után Szabó Kimmel Tamásról, Klem Viktorról és Kovács Patríciáról is kiderült, hogy nem erősítik tovább a szereplőgárdát. Most pedig újabb szereplő távozását szúrtuk ki.
Adás előtt: Miki átment meglátogatni a beteg Hannát, azonban Csenge elárulta, nem annyira súlyos a helyzet, mint gondolnánk...
Kerekes Vica cukrászmesternek áll a habos-babos filmben.
Dani szerelmi bánata nem enyhült, így Szabi megmutatta fiának, hogy kell jól csajozni...
Most először láthatjuk együtt a megújult főszereplőgárdát. Méghozzá egy baromi ötletes videóban.
A TV2 Csoport közleményben tudatta, hogy augusztus 24-től tér vissza a Mintaapák című sorozat, ami körül elég sok botrány volt az elmúlt hónapokban.
Dani és Csabi összefogtak, hogy Veránál a ˝tárgyaláson˝ kiálljanak a jogaikért: Ez szerencsére sikerült is és a kis ügyvéd megnyerte a pert!
Emlékezetes pillanatokat élt már meg Teri és Linda. Azonban most a nagymama nem fogta vissza gondolatait és elmondta, miért is van itt.
A Mintaapák esti beszélgetése hasznos kimenetellel ért véget. Elképesztő tanácsokat adtak egymásnak az életről...
Már javában zajlik a Mintaapák második évadának forgatása, amely kapcsán Száraz Dénes nem csak új szerepéről mesélt, de saját magánéletéről is.
Szabi nőügyei egyre jobban kiborítják Emmát és Danit. De vajon a Mintaapa észreveszi, hogy a csajozás milyen hatással van környezetére? Ez idő alatt Géza, Miki és Tamás élete is izgalmas fordulatot vesz!
Budapest — Remekül sikerült a Mintaapák második évadának első forgatási hete, az új apukák hamar összemelegedtek a gyerekeiket játszó szereplőkkel. Erről a helyszínen győződtünk meg az IKO Ecseri úti filmstúdiójában.
Ajánló - Mintaapák: hétköznap délelőttönként a TV2-n!
Hosszú, heteken át tartó halogatás után ismét forognak a TV2 sikersorozata, a Mintaapák új részei.
Ajánló - Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Fenyő Iván, Kiss Tünde, Valentin Titánia, Scherer Péter, Vándor Éva, Dunai Tamás
A sorozat bojkottálásával fenyegetőznek. A Mintaapák új szereplői jövő héten debütálnak.
Továbbra sem nyugszanak a kedélyek, úgy tűnik, a nézők nem fogadják el a Mintaapák főszereplőinek cseréjét. Már június eleje óta lehet tudni a négy színész távozását, de a rajongók még mindig tombolnak a világhálón.
Magyar színészek, rendezők, operatőrök, forgatókönyvírók, dramaturgok írták alá a levelet.
Még több cikk