29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
23°
2021.08.01. , Boglárka

Stohl András

Kivételes pillanat, amikor a három sztárcsemete együtt szerepel a (közösségi) médiában, most azonban közös fotót posztoltak az Instagramon.
Egy éve ilyenkor: Molnár Anikó rendbe tette Gesztesi sírját – feljelentették
Mint minden héten, most is mutatjuk, mely cikkeink érdekelték leginkább az olvasókat tavaly ilyenkor. The post Egy éve ilyenkor: Molnár Anikó rendbe tette Gesztesi sírját – feljelentették first appeared on 24.hu .
Lángol a szerelem a házaspár között. The post "Várom a következő 100-at Együtt, Veled" - Stohl András megható szerelmi vallomással üzent a feleségének first appeared on nlc .
Valakinek Stohl András soha nem képes nemet mondani, és nem a feleségéről vagy a gyerekeiről van szó. The post Ő az egyetlen, akinek Stohl András nem tud ellenállni first appeared on nlc .
Eddig csak háttal vagy messziről fotózva láthattuk Stohl Luca vőlegényét, most egy közeli fotón is megcsodálhatjuk. The post Stohl Luca közeli képen mutatta meg a titokzatos vőlegényét first appeared on nlc .
A műsorvezetőként és táncművészként is ismertté vált híresség nem az a típus, aki a rivaldafényben élné mindennapjait, ezért eddig vőlegénye kilétét is sűrű homály fedte.
Hegyi Barbara, Kern András és Rudolf Péter munkáját is díjjal ismerték el a Vígszínházban tartott évadzáró társulati ülésen. Az évad értékelése mellett bejelentették az új társulati tagokat, valamint a jubiláló munkatársakat is köszöntötték - áll a színház MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.
Egy gyorsan feloldódó, porállagú gyógyszerről küldött üzenetek miatt figyelhettek fel a hatóságok a színészre – állítja Árpa Attila, akit immáron kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsít a rendőrség.
A színészt lelkileg megviselte az elmúlt időszak: úgy véli, néhány ember fejben máris egy ligába tette olyan keményfiúkkal, akikkel még véletlenül sem vállalna közösséget.
2021 első hónapjaiban több ezer magyar nyaralt a Maldív-szigeteken, hiába kérte a kormány, hogy halasszák az utazást későbbre. The post Özönlöttek a magyarok a Maldív-szigetekre a járvány alatt first appeared on nlc .
Május 25-től várta a 1357-es adományvonalon a koronavírus árváinak szánt felajánlásokat a TV2 Neked énekelek műsora, amit gyereknapon, május 30-án 18:55-től láthatnak a nézők. A nagyszabású gálaműsorban a Mintaapák sztárjai közreműködésével Leslie Mandoki, Demjén Ferenc és a Séfek Séfe ...
Várkonyi Andrea és Stohl András vezeti a koronavírus miatt árván maradt gyermekekért rendezett jótékonysági gálaműsort
Várkonyi Andrea lesz a TV2 vasárnapi jótékonysági műsorának vezetője, amelyen a koronavírus-járvány során árván, illetve félárván maradt gyermekeknek gyűjtenek majd. A nagy televíziós múlttal rendelkező személyiségtől nem áll messze a jótékonykodás – erről egy videóban beszélt, ahol  ...
Várkonyi Andrea hosszú idő után tér vissza a TV2 képernyőjére, mint a Neked énekelek című jótékonysági gálaest háziasszonya. Az első fotó is kikerült a műsorvezetőről, amelyen lélegzetelállítóan fest a tévés. Mutatjuk!
Kiss Ramóna az elmúlt években nem foglalkozott színészettel, kizárólag műsorvezetőként került képernyőre. Most azonban újra egy izgalmas karakter bőrébe bújhat, az egyik sikersorozatba kérték fel szereplőnek, amire nagy örömmel mondott igent.
Hosszú idő után visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea, aki örömmel vállalta a felkérést a műsor női házigazdájaként, műsorvezetőtársai pedig Stohl András és Till Attila lesznek.
Stohl András mindig is imádta, amikor az adrenalinszintje az egekbe szökött. Igaz, ma már sokkal óvatosabb és kétszer is meggondolja, hogy mit vállal be egy-egy forgatás alkalmával, hiszen ilyenkor nem csak saját magáért felel.
A színész-műsorvezető Instagram-oldalán mutatta meg a család legújabb tagját.
Stohl András megkapta az első koronavírus elleni oltását. A Borsnak elárulta, hogyan érezte magát, és azt is, hogy mi lesz az első dolga, amikor a kezében tartja az oltási igazolványát.
Magyar tervező kreációjában esküszik Stohl Luca, esküvői ruhában kapták lencsevégre a gyönyörű műsorvezetőt.
Az énekesnő számára a járvány alatt is fontos, hogy hírnevét jótékony célokra használja. Amióta édesanya, még inkább előtérbe helyezi a gyerekek sorsát.  Újra értünk énekelnek a legnagyobb magyar sztárok a TV2-n ugyanis május 30-án, gyereknapon tér vissza a Neked énekelek című ...
Még több cikk