37 °C, Budapest
37 °C
Budapest
Holnap
31°
Holnapután
27°
Szombat
19°
2018.09.19. szerda, Vilhelmina

Stohl András

A Piramis a Kisvakonddal kapcsolatban tett fel egy kérdést a játékosoknak, majd Stohl András gondolt egyet, és megmutatta, milyen hangokat szokott kiadni a rajzfilmfigura… Ezt látnod kell!
Klaus Maria Brandauer, Eperjes Károly és Kerekes Éva főszereplésével kedden kezdődik Szabó István új filmjének forgatása.
Ajánló - A hazai zenék, amik velünk élnek. Kell egy kis őrültség! PappaPia hamarosan a TV2-n!
Sokáig nagy titok volt, de most már tudni lehet, Klaus Maria Brandauer játssza a főszerepet Szabó István új filmjében, a Zárójelentésben. A napokban a világsztár már meg is érkezett hozzánk.
Végig 0 forinttal játszottak, de az utolsó kérdéssel 8 millió forintot gyűjtöttek össze A Piramis játékosai. A műsorvezető annyira örült a srácok sikerének, hogy még egy piruettet is bemutatott. Nézd csak!
A Zárójelentés című film főhőse egy orvosprofesszor, akit váratlanul nyugdíjaznak, majd lemegy szülőfalujába körorvosnak.
Klaus Maria Brandauer, Eperjes Károly és Kerekes Éva főszereplésével készül Szabó István új filmje.
˝Életeim, ne játsszatok az idegrendszeremmel…˝ - szólt rá Gittára és Enire a műsorvezető. Hogy mi is történt pontosan, azt a videóból kiderítheted! Nézd Te is 21.00-kor A Piramist a TV2-n!
˝Életeim, ne játsszatok az idegrendszeremmel…˝ - szólt rá Gittára és Enire a műsorvezető. Hogy mi is történt pontosan, azt a videóból kiderítheted! Nézd Te is 21.00-kor A Piramist a TV2-n!
A szerda esti adásban egy szerelmespár játszott a milliókért. A műsorvezető arról faggatta őket, hogy mennyire féltékenyek egymásra, és reakciójuktól még ő is nevetni kezdett.
Külön cikkben ünnepelte meg a spekuláns milliárdos magyarországi online kiadványa, hogy állva tapsolták meg Judith Sargentini tisztánlátó javasasszonyt a kollégái. A parlamenti kétharmad fogalma viszont még nem egészen tiszta a 444-es propagandistáknak, vagy pedig a gazdájuktól tanulták el, ...
Kis híján baki történt A Piramis stúdiójában, amikor a műsorvezető majdnem elejtette a kezében lévő lapokat.
A Piramis játékosai elárulták, mit tennének nyereményükkel. Viktor és Krisz horgászni járnak együtt, és elmondták, hogy minden egyes alkalommal sütögetnek is, ezzel pedig a műsorvezető és az ellenfelek kedvét is meghozták a pecázáshoz.
A Centrál Színház négy új bemutatóval várja az új évadban a nézőket. A társulathoz Nagy-Kálózy Eszter és Sztarenki Dóra szerződött. Szeptember 14-én Ujj Mészáros Károly rendezésében, Balsai Móni és Schmied Zoltán főszereplésével a Büszkeség és balítélet című művet mutatják be. ...
A Piramis hétfő esti adásában Vuci és Orsika lesz az egyik páros, aki játszani fog a milliókért. Stohl András Orsikát arról kérdezte, hogy miért került kerekesszékbe, a játékos pedig elmesélte neki történetét. Hogy sikerül-e tovább jutniuk a következő fordulóba, kiderül 21.00-kor a TV2-n!
Noha már elérte az ötödik ikszet, továbbra sem tartja magát öregnek Stohl András. Alighanem megérzik ezt a nők is, akik nem restek neki bókolni - akár még a vetélkedők forgatásán sem. Mint a színész-műsorvezető elárulta, ez egy cseppet sem zavarja. Sőt! "Egy férfinak is jól esik, ha vonzónak ...
Új poszt a blogon: Az RTL klub 2015 novemberében indította útjára dramedyjét, mely az országos kereskedelmi televíziók modern történetében az első nagy költségvetésű, heti fikciós tartalom volt. A sorozat az HBO hazai saját gyártásaihoz hasonlóan egy adaptáció, a Hollandiában négy évadot ...
A magyar polgárok mintegy 70 százaléka elutasítja a kötelező betelepítési kvótát - mondta Deák Dániel elemző, a Figyelő munkatársa szombat reggel az M1 aktuális csatornán.
"Szelektáltam, de így is van munka bőven" - mondta Stohl András, aki az Álomutazó című musical sajtóeseményén elárulta, élvezi, hogy végre apaként jobban jelen tud lenni gyerekei életében.
Az elmúlt évek hajtása után Stohl András megválogatja, hogy mit vállal el.
Budapest — Vége az őrült tempónak, az elmúlt évek hajtása után Stohl András (51) már megválogatja, mit vállal el. A színész szeretne minél több időt együtt tölteni a gyerekeivel és szerelmével is.
Stohl Luca mókás fotót osztott meg közösségi oldalán édesapjáról, Stohl Andrásról.
˝Melyik ma is aktív énekesnő karrierje indult el a Nagymami című dallal az 1962-es Ki mit tud? versenyen?˝ - szólt a Piramis kérdése, majd néhány pillanat múlva a műsorvezető és a játékosok is dalra fakadtak. Hogy mi a helyes megfejtés, és hogy melyik páros fog továbbjutni, az 21.00-kor kiderül a TV2-n!
Tánccal kapcsolatos kérdést kaptak A Piramis játékosai, és miután megjelölték válaszukat, a műsorvezető felkérte Marcsit keringőzni. A nézőknek a bécsi és az angol keringőt is bemutatták, majd a testvérpár csárdásozott is egyet.
Végre párjáról is beszélt a színész.
A Piramis hétfői adásában valami egészen különleges dolog történt, ugyanis a műsorvezető fel-alá ugrált. Hogy pontosan miről is van szó, az a videóból kiderül!
Nagy változás a TV2-n
Műsorváltozás jön a TV2-n, az esti műsorokat érinti.
Dani és Attila A Piramisban folyamatosan viccelődtek a műsorvezetővel, aki ezután mókásan rendre intette a ˝kameraérzékeny˝ játékosokat.
Még több cikk