22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
23°
Kedd
24°
2019.08.24. szombat, Bertalan

Stohl András

Az online magamutogatásról és a budapesti éjszakáról szóló FOMO előzetese az Indexen látható először.
Budapest — Nem enyhül a fájdalom Koós János (†81) özvegye és lánya szívében. Réka képtelen édesapja dalait előadni, Dékány Sarolta (70) pedig megrázó elhatározásra jutott: párja halála után soha többé nem áll színpadra.
Jerry Maguire-A nagy hátraarc (1996) c. amerikai film. Tom Cruise/Jerry Maguire az egyik legsikeresebb top sportmenedzser egy éjszakán a film szerint 35.-ik szülinapja körül megvilágosodik és megszólal a lelkiismerete. Összeállít egy emberségesebb és emberközpontúbb menedzselési szisztémát és ...
A 2009-es Csillag születik óta nem szerepeltek együtt. Most a TV2 Újratervezés címmel indít egy lakásátalakító produkciót, amelyet együtt vezet majd a két népszerű tévés.
A 2009-es Csillag születik óta nem szerepeltek együtt. Most a TV2 Újratervezés címmel indít egy lakásátalakító produkciót, amelyet együtt vezet majd a két népszerű tévés.
Rászoruló családok jelentkezését várja a TV2, hogy lakásukat egy profi csapat, Ördög Nóra és Stohl András műsorvezetők segítségével, felújítsa.
Ördög Nóra és Stohl András közösen vezetnek majd műsort a TV2-n. Az Újratervezés című műsor témája a lakásfelújítás lesz, egy profi csapat változtatja át benne családok otthonát. A produkcióba olyanok jelentkezést várják, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy önerőből valósítsák meg ...
Itt kapták lencsevégre Stohl Andrást és Bodrogi Gyulát
Nem csak a szín­ház köti össze Bodrogi Gyuláékat
Stohl Luca, a TV2  műsorvezetőnője egész nap egy új műsort forgatott és a nagy munka közben még egy kis izgalomban is volt része.
A Jászai Mari-díjas színész kiegyensúlyozottabb, mint valaha.
Az özvegy Exkluzív interjút adott a Tények Plusznak, melyben Andy Vajna haláláról és az azóta eltelt időszakról mesélt Gönczi Gábornak. Idézd fel velünk a hét legjobb és legérdekesebb Mokka témáit!
Most először mutatta meg Stohl András két legkisebb gyermekét a kamerának. Franciska és Andris édesapjukkal nyaraltak Hévízen. Itt kereste meg őket a Tények Plusz riportere, aki nem más volt mint Stohl Luca, a Jászai-díjas színész lánya. Az apa lánya interjú már csak azért is különleges lett, ...
Hosszú évek után tette fel tabudöntögető kérdéseit Stohl Luca az édesapjának, Stohl Andrásnak. A TV2 sztárja igazán pikáns helyzetbe kerültek csütörtök este Tények Pluszban, ugyanis Luca saját édesapjával készített interjút. A színész-műsorvezető karrierje több mint három évtizede ...
Egy izgalmas és vicces kvízjátékkal jelentkezik hamarosan Kasza Tibi a TV2-n.
Ezzel egy időben egy váratlan fordulatot is közöltek!
Pedig eredetileg úgy volt, hogy Stohl András lesz a műsorvezető.
Stohl Andrásra rá sem ismerni a Centrál Színház fotóján. Tovább a cikkre: Stohl Andrást tuti nem ismered fel – Az 52 éves színész fotóját szétlájkolták The post Stohl Andrást tuti nem ismered fel – Az 52 éves színész fotóját szétlájkolták appeared first on Panoramanet .
Váratlanul megcsörrent az Áll az alku ikonikus telefonja, de a hívás téves volt. Szerencsére Gundel Takács Gábor eligazította a hívót, így hamar megoldódott a rendkívüli helyzet.
Túrabot helyett VR-szemüveget és egy falatnyi időutazást kap az, aki kipróbálja a VR Tours Budapest szolgáltatását. A magyar startup egyik rendhagyó túráján mi is részt vettünk – Stohl Andrással a fülünkben.
Túrabot helyett VR-szemüveget és egy falatnyi időutazást kap az, aki kipróbálja a VR Tours Budapest szolgáltatását. A magyar startup egyik rendhagyó túráján mi is részt... The post VR-sétára mentünk Budapesten, azt is láttuk, hogyan épült a Budai Vár appeared first on Panoramanet .
Drámai incidensre került sor Stohl Andrásék színházi előadása után: a földre löktek egy nőt, aki figyelmeztette az egyik nézőt, hogy ne fotózzon, mert az tilos a színdarab alatt.
Budapest — Sportkommentátorként is visszatérne, de Gundel Takács Gábor annak is örül, hogy a TV2 az Áll az alku következő évadát is vele képzelte el. Interjúnkban egy árverési rekord és a Gundel-palacsinta is terítékre került, de televíziós egyéniségének titkát is elárulta.
Vígjátékra ment a közönség az Őrült nők ketrece 250. előadására, de dráma lett a vége. Az egyik néző rátámadt a színház alkalmazottjára, a végszó pedig a rendőröké volt.
Megérkezett Hartung Attila FoMo című filmjének előzetese.
Az Indexen látható először a mai fiatalokról és a budapesti éjszakáról szóló FOMO első előzetese.
Újra itt a Klímaceleb! Ezúttal az ország egyik kedvenc színészét, műsorvezetőjét, mellette persze kedvenc balhéfelelősét kérdeztük meg, mennyire mozgatja a klímaváltozás kérdése.
Szereplők: Stohl András, Nagy Feró, Szabó Kimmel Tamás, Reviczky Gábor, Ostorházi Bernadett, Kováts Vera, Tolnai Klára Rendező: Csupó Gábor
Újabb lépés a szinkronizálás megbecsüléséért vívott küzdelemben: a Bosszúállók hőseinek magyar szinkronhangjai kiáltványt adtak közre, mert veszélyben látják magyar szinkron jövőjét.
Ajánló - Szereplők: Stohl András, Nagy Feró, Szabó Kimmel Tamás, Reviczky Gábor, Ostorházi Bernadett, Kováts Vera, Tolnai Klára
Hoppá, elszólta magát Stohl András szerelme?
Stohl András és szerelme sugárzik a boldogságtól ❤ Titkos eljegyzésen van túl Stohl András és 19 évvel fiatalabb kedvese? Legutóbb Tilla születésnapján poénkodtak azzal, hogy a bulin a szín ripost.hu
Még több cikk