8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
-1°
Péntek
2021.01.26. kedd, Vanda

Stohl András

A színész felhőtlenül boldog, és határtalan örömét rajongóival is megosztotta.
Az év utolsó hónapjában sem volt hiány az érdekességekből. Nézd meg, melyek voltak a Mokka legnézettebb decemberi beszélgetései!
Az énekes hosszú bejegyzésben fejtette ki az elmúlt év legnagyobb tanulságát.
Budapest — Nincs olyan ember a világon, aki ne szeretné, ha végre vége lenne 2020-nak. Az idei esztendő a sztárjaink életét is igazi hullámvasúttá tette, sajnos sokakat elvesztettünk, a koronavírus-járvány miatti korlátozások következtében színészeknek, zenészeknek kellett más munkát ...
Csak úgy sugárzik róluk a boldogság: ma két éve húzta fel szerelme ujjára az eljegyzési gyűrűt Stohl András.
A hazai színházi és popélet nagy sztárjaival búcsúztathatjuk a feledhető 2020-as évet. Igaz ezúttal nem teltházas csarnokokban, hanem az otthon meghitt hangulatát teljessé téve, az online térben idézhetjük meg az elmúlt évek legnagyobb színpadi mesemusical előadásait, A Játékkészítőt és az ...
Huszonnégy színész karácsonyi verseket ad elő a magyarországi jezsuiták kulturális központjának, a Párbeszéd Házának a felkérésére; a versfüzérből álló videó a szervezet Youtube csatornáján lesz elérhető. MTI Jézus születésének ünnepe alkalmából a Párbeszéd Háza különleges ...
Huszonnégy színész karácsonyi verseket ad elő a magyarországi jezsuiták kulturális központjának, a Párbeszéd Házának a felkérése; a versfüzérből álló videó a szervezet Youtube csatornáján lesz elérhető. The post Huszonnégy színész karácsonyi verseket ad elő appeared first on Vásárhely24 .
Lékai-Kiss Ramóna szerint az ő egyéniségét a sokat sejtető, csillogó fekete estélyi mutatta meg leginkább. Rajongói viszont máshogy szavaztak.
Műsorajánló - A Dancing with the stars ismétlése csütörtök és péntek este a SuperTV2-n!
A műsor házigazdája káprázatos fotókat osztott meg a Fináléról.
Zokogva omlottak egymás karjaiban a Dancing with the Stars győztesei az eredményhirdetés hallatán.
Megdöbbentő fordulatot vett a Dancing with the Stars Fináléja, hiszen az egyik legesélyesebb páros búcsúzott a győzelem kapujában.
Stohl Luca élő adásban árulta el, hogy édesapját nagyon megérinti a táncosok produkciója, és hogy a műsor a végéhez közeledik.
A Dancing with the Stars első adása után most a Döntőben is bemutatta csodálatos tangó produkcióját Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan!
Győrfi Dani úgy érzi, táncpartnere nélkül nem tartana ott, ahol most.
Lendületes quciksteppel lépett parkettre a Döntőben Győrfi Dániel és Stana Alexandra!
Győrfi Dani saját bevallása szerint botlábúként indult neki a Dancing with the Starsnak.
Emilio még a verseny folyamán hatalmas ígéretet tett táncospárjának, Tóth Orsolyának, ám azt eddig még nem tartotta be az énekes...
Gabriela Spanic és Andrei Mangra csodás élményekkel gazdagodtak. Gaby pedig egy igazán hatalmas ígéretet is tett, amit Stohl András egy puszival jutalmazott!
Újra bemutatta azt a táncot Gabriela Spanic és Andrei Mangra, amivel a Dancing with the Stars első adásában parkettre léptek. Nézd vissza Te is a produkciót!
Nem volt könnyű dolga Gabriela Spanic-nak a show kezdetén, hiszen nem csak a rá nehezedő nyomással kellett megküzdenie...
Nézd vissza a Pappa Pia című filmet december 25-ig a Prime oldalán!
Adás előtt: Stohl András szerint egyszerre fog meglepődni, ujjongani és sírni a család, amikor megtudja, hogy milyen fergeteges élményprogram vár majd rájuk!
Budapest — Stohl András (53) és Schmied Zoltán (44) tízéves közös képpel lepték meg egymást a közösségi oldalaikon.
A Demeter család házában szorgosan munkálkodik az Újratervezés csapata, de eközben Stohl András és Kárpáti Rebeka sem tétlenkedik, remek kalandokkal készülnek.
A színész számára kihívást jelentett működtetni egy duplán mozaikcsaládot, épp ezért szakember segítségét kérte.
A Jászai-díjas színész különleges mozaikcsaládban él.
Különleges lesz az idei karácsony Stohl András és párja Vica számára. Habár már öt éve együtt vannak, ez az első alkalom, hogy házasként töltik a szeretet ünnepét.
Mirella igazán jól érezte magát Gelencsér Timi társaságában: a sportolónő mindent megtett, hogy a kislány a lehető legjobb élményekkel távozzon a játszóházból!
Stohl András videofelvételeken mutatta meg a családnak, hogyan haladnak az Újratervezők!
Még több cikk