18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
18°
Csütörtök
17°
2020.09.28. hétfõ, Vencel

Stohl András

Amíg házukon az Újratervezők a felújítási munkálatokat végzik, Edit és családja ideiglenes szállásra költözik. A család új élete végre kezdetét veheti!
Nóri és Tamás megérkeztek Editékhez, ahol a meglepetés ereje nem maradt el: A család elképesztően megörült a váratlan látogatóknak, akik csupa jó hírrel jöttek.
Ördög Nóri és Cseh Tamás kivitelező elindultak, hogy otthonukban közöljék a jó hírt Edittel és családjával: Életük hamarosan gyökeresen megváltozik!
Egy percig sem tétlenkedtek az Újratervezők: Azonnal megkezdték Edit és családjának háza körüli munkálatokat, ahol Nórinak is jutott testhez álló feladat.
Ördög Nóri szerint Edit egy igazi anyatigris, az ő példája igazolja: nem attól válik valaki ízig-vérig anyává, hogy állapotos lesz, ez a szívben és lélekben dől el.
A gyerekek elmesélték Nórinak, milyen programok érdeklik őket a legjobban: Editnek még nehezére esett a válaszadás, neki eddig eszébe sem jutott magára gondolni.
Szabó Edit mindent megtett, hogy három nevelt gyermekének meglehessen a privát szférája, így ő a konyhában alszik: A gyerekeknek csak így lehetett külön szobájuk.
Alig várjuk már, hogy varázslatos megjelenésével a színpadon is megjelenjen.
Adás előtt: Kifejezhetetlen a boldogság, amit az Újratervezés okoz Szabó Editnek és családjának. Edit úgy érzi, mintha egy mesében lenne, ahol vágyai valóra válnak.
Az Újratervezés új évadának első hetén Szabó Editet és három nevelt gyermekét ismerhetik meg a nézők.
Az Újratervezés második szériájában Ördög Nóra egyedül, Stohl András nélkül vezeti a műsort, ami érzelmileg is kihívás lesz számára. Felemelő és tanulságos, de nem könnyű az újratervező családok szívfacsaró problémáinak részesévé válni. – Az Újratervezésben dolgozni nem egy ...
Ördög Nóra az Újratervezés egyik legfontosabb eszméjéről, az életszemlélet és a pozitív gondolkodás és a remény visszaadásának fontosságáról beszélt.
Ismét számos megható pillanatban lesz részünk!
Szeptember 28-tól indul az Újratervezés második évada: Ismerd meg a családokat, akiknek élete gyökeres változáson megy keresztül az Újratervezők segítségével!
Ismeretlenek támadtak az SZFE épületére tegnap: a 4-6 főből álló csoport füstbombát is bevetett az akció során.
A kis család kézen fogva járta be az óriási kertet.
Elég általános módszerrel oldották meg, hogy két szerepben legyen látható egy jelenetben.
Dancing with the Stars – Mindenki táncol címmel, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével október 10-én 20 órakor a TV2-n indul a nemzetközi sikerű táncos showműsor, amelyben népszerű hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre.
Mint ahogyan azt a Blikk is megírta a Dancing with the Stars – Mindenki táncol címmel, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével október 10-én 20 órakor a TV2-n indul a nemzetközi sikerű táncos showműsor, amelyben népszerű hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre.
Dancing with the Stars - Október 10-től minden szombat este 20 órától a TV2-n!
Elárulta titkát a rekorder! Bede-Fazekas Szabolcs (53) tucatnál is több televíziós sorozatban remekelt, nemrég fejezte be az RTL Klubon futó Drága örökösök utolsó évadát.
Nem csak a színpadon forrósítja fel a hangulatot, hanem közösségi oldalán is!
Alföldi Róbert is őrt állt ma délután a Színház- és Filmművészeti Egyetemnél.
Az Ódry Színpad Facebook-bejegyzése szerint ma délután 4-től Alföldi Róbert is őrt áll az Színház- és Filmművészeti Egyetem épületénél.
Ördög Nóra az Újratervezés első évadához köthető kedves, megható, olykor megrázó emlékeiről, tapasztalatairól mesélt!
Soha nem látott indulatokat váltott ki, majd valósággal kettészakította a színész- és színházi világot, amikor július végén kiderült, hogy Vidnyánszky Attila (56), a Nemzeti Színház főigazgatója lett a Színház- és Filmművészeti Egyetemet (SZFE) fenntartó alapítvány kuratóriumának elnöke.
Szinte szóhoz sem jutott Stohl András, amikor először meglátta, Kiss Ramóna lesz a műsorvezető partnere a Dacing with the Stars alatt.
Vasárnap este derült ki, hogy Stohl András mellett Lékai-Kiss Ramóna vezeti majd a TV2 táncos szuperprodukcióját a Dancing with the stars - Mindenki táncol című táncos showműsort. Arról, hogy 18 év után Rami elhagyja az RTL Klubot és a TV2-höz igazol, még Stohl Adrás sem tudott, aki teljesen ...
Egy színpompás este árulkodó fotóját láthatjuk.
Budapest — Hatalmas megdöbbenést okozott Lékai-Kiss Ramóna (35) vasárnap éjjel, amikor kiderült: közel 19 év után távozik az RTL Klub képernyőjéről, hogy a legfőbb konkurens, a TV2 arca legyen.
Egy csapat, hat család, megannyi történet: Az Újratervezés új évaddal jelentkezik szeptember 28-tól a TV2-n!
Még több cikk