0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
12°
2021.04.21. szerda, Konrád

Stohl András

Kiderült, hogy túlreagálta a helyzetet. The post Hajdú Péternek halálfélelme volt, amikor napozás közben megtalálták a cápák first appeared on 24.hu .
Hajdú Péter műsorában részletesen elmesélte a tapasztalatait. The post Stohl András az első börtönéjszakájáról: Lekapcsolták a villanyt és akkor kezdődött az igazi dzsungel first appeared on 24.hu .
Ritkán beszél a balesetről, mely majdnem derékba törte karrierjét, ám most kivételt tett.
Stohl András és felesége mindent eltervezett esküvője előtt. Egy lovastanyán mondták ki egymásnak a boldogító igent, ahol megülték a szakkörű, de annál hangosabb lakodalmukat is. Csak hajnalban csúszott egy kis hiba a számításukba.
Rendhagyó nászéjszakát tudhat maga mögött Stohl András. A különös napról részletesen mesélt a színész.
A friss házasok a karantén alatt döbbentek rá, hogy vagy most utaznak el az egy éve tervezett nászútjukra vagy soha. Stohl Andrásnak annyi feladata lesz a jövőben, hogy még egy kiruccanásra sem marad ideje.
A színész még tavaly kelt egybe 19 évvel fiatalabb feleségével, és a mézesheteket is az esküvő utánra tervezték, ám a világjárvány keresztülhúzta a számításaikat. Most azonban felkerekedtek, s eljutottak a földkerekség egyik legcsodálatosabb üdülőparadicsomába.
Formabontó szereposztással és a legnépszerűbb magyar slágerekkel mutatja be a húsvéti történetet a MannaFM vasárnap esti produkciója. A nemzetközi műsor lényege, hogy Jézus szenvedéstörténetét mindig az adott ország slágerein keresztül mesélik el élő tévés közvetítésben. A hazai premiert ...
A sikeres magyar színész olyan arcát mutatja most a publikumnak, amit kevésszer láthattunk.
Idén is kedvére válogathat a húsvéti hosszú hétvége műsorkínálatából, aki a TV2 Csoport csatornáit választja. Az ünnepi asztal ínycsiklandó fogásai mellé négy napon át érkeznek majd a felhőtlen szórakozást ígérő sikerfilmek, nagy klasszikusok, országos tévépremierek, gasztro és sport ...
Az ifjú híresség február végén tudatta a nyilvánossággal, hogy hamarosan bekötik a fejét, most pedig érdekes részleteket árult el a nagy napról, mely már nincs is olyan messze.
Az Álom.net bombázója bugyi nélkül villantotta meg formás hátsóját.
Hét évvel ezelőtt egy teljesen átlagos nő, Margie Walsh, besétált a Centrál színház színpadára. Az utcán talán elmennénk mellette, pedig valójában a hétköznapok hőse. Most a képernyőn botlik bele tinédzserkori szerelmébe, Mike-ba.
A műsorvezető kalandos utazásuk kulisszatitkát osztotta meg.
A pár fényképétől minden rajongójuknak megolvadt a szíve!
Budapest — Alig egy nap alatt megmenekült a sztárok vak tangóharmonikása! A sztárzenészek vagy színházi előadások színpadán fel-feltűnő Weszely Ernő (68) harmonikaművész nemrég kétségbeesett üzenettel tudatta közösségi oldalán, hogy a pandémia miatt elveszített munkái okán ...
Lékai-Kiss Ramóna tökéletesen mutat, és meg is osztotta rajongóival.
A műsorvezető rendkívül büszke testvérére. Hogy miért, arról élő adásban mesélt!
A színész felhőtlenül boldog, és határtalan örömét rajongóival is megosztotta.
Az év utolsó hónapjában sem volt hiány az érdekességekből. Nézd meg, melyek voltak a Mokka legnézettebb decemberi beszélgetései!
Az énekes hosszú bejegyzésben fejtette ki az elmúlt év legnagyobb tanulságát.
Budapest — Nincs olyan ember a világon, aki ne szeretné, ha végre vége lenne 2020-nak. Az idei esztendő a sztárjaink életét is igazi hullámvasúttá tette, sajnos sokakat elvesztettünk, a koronavírus-járvány miatti korlátozások következtében színészeknek, zenészeknek kellett más munkát ...
Csak úgy sugárzik róluk a boldogság: ma két éve húzta fel szerelme ujjára az eljegyzési gyűrűt Stohl András.
Még több cikk