10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
2019.12.11. szerda, Árpád

Stohl András

Adás előtt: Hanna rátalált a kígyóra, édesapját pedig teljes pánik keríti hatalmába.
Adás előtt: Klára szeretné kipróbálni az általa reklámozott terméket, azonban amikor a főnöke megtagadja a kérését, a háromgyermekes anyuka váratlan lépésre szánja rá magát.
Adás előtt: Balogh Béla, ha újrakezdhetné, maga is továbbtanulna. Neki erre nem volt lehetősége, de szeretné, ha gyermekei esélyt kapnának a továbbtanulásra, hiszen az a kulcsa egy sikeres karriernek.
Adás előtt:Stohl András és Ördög Nóra videón mutatta meg a Sámpár családnak, hogy állnak a házuk körüli munkálatok. A családmost először láthatta régi otthonuk elbontását.
Stohl András választ adott a karácsonykor mindenkit izgató kérdésre: lesz-e műsoron a Reszkessetek, betörők?
Sisi-filmek nélkül karácsonyozunk idén
Az MTVA idén egyik csatornáján sem sugározza majd a császárnéről készült alkotásokat.
Solymáron a Sámpár család házában is megkezdődött az építkezés:Az első szobában, ahol a család eddig élt, csak egy tisztasági festésre van szükség, amit Lili barátnői szerettek volna megcsinálni.
A család végre kiszakadhat a szürke hétköznapokból és értékes időt tölthet együtt. A család csokoládé múzeumban járt, ahol a gyerekek mindent megtudtak kedvenc édességükről.
Ifjabbik Balogh Béla fogászati kezelései befejeződtek, Béla megkapta új fogsorát. Ezzel nem csak újraépítheti önbizalmát, de fájdalmas egészségügyi problémái is megszűnnek.
A Sámpár család solymári közösségében szervezett egy kisebb adománygyűjtést a Balogh kislányok részére:  A kislányok többek közt könyveket, új ruhákat játékokat és iskolatáskát is kaptak.
Ifjabbik Balogh Béla interjúban mesélt arról, milyen életet kíván gyermekeinek. Az apa szeretné, ha gyermekei minél több helyen járjanak a világban és minél több dolgot ismerjenek meg, hogy több lehetőségük legyen, mint neki adatott.
Ne feledd, szerdán új adással jelentkezik az Újratervezés műsora!
Ha lemaradtál, most bepótolhatod: Nézd vissza  az Újratervezés 22. adását!
Gyerekkori csínytevések, ikonikus jelenetek és szállóigévé vált mondatok. Visszatér Kevin a TV2-re karácsonykor,...
Géza és Tamás összebújva aludtak el a kanapén, amin a Szalay fiúk nagyon jól szórakoztak.
Géza és Tamás egy erős kávé mellett rendezik a nézeteltéréseiket.
Teri és Janó terve kudarcot vall, ugyanis a kígyó elszabadult. Vajon valaki megsérül a gondatlanságuk miatt?
Egy veszedelmes fenevad forgatja fel a Mintaapák életét. Vajon mindenki épségben megússza a kalandot?
Miki kétkedve fogadja a lánya történetét, hiszen Hanna a legváratlanabb pillanatban találja meg a kígyót.
Petra egy szabad estét kért Mikitől, amiért ő titokban sátorozni indult.
Petra kiengedné a gőzt, azonban Emma nem szeretne csalódást okozni Szabinak.
Vera a féltékenységét félretéve kitárja a szívét Miki és Petra közös gyermeke, Muki előtt.
Géza a félelmét legyőzve indít hajtóvadászatot az eltűnt kígyó után, aki természetesen ismét a Szalay házban húzhatta meg magát.
Az „egyes eljárások egyszerűsítése és elektronizálása érdekében szükséges” salátatörvényben szavazta meg a rendőrségi törvény módosítását, amelynek értelmében igen.
Az Újratervezés műsorvezetője példásan állta a procedúrát.
Stohl András, az Újratervezés egyik műsorvezetője azon fáradozik, hogy családok életét változtassa meg, most azonban fordult a kocka: Ezúttal  bizony a műsorvezető ment hatalmas változáson keresztül...
Adás előtt: A Szalay fiúk teljes tervet állítottak fel, hogyan lehet védekezni a kígyó ellen, ami megtámadta őket...
Adás előtt: Vera teljes erővel próbál segíteni Klárinak a munkájában. De sajnos eddig nem igazán jártak sikerrel a lányok.
Adás előtt: A Sámpár család nagyon hamar összemelegedett a Balogh családdal: Éppen ezért a solymári közösségükkel adománygyűjtést szerveztek, így a Balogh kislányoknak nem csak gardróbjuk frissült, de iskolatáskát és különböző játékokat is kaptak.
Adás előtt: A két család, Sámpárék és Baloghék kislányai teljesen egymásra hangolódtak. A gyerekek játékból sminkes szalont nyitottak, ahol bizony olyan sztárvendégek fordultak meg rögtön a nyitás után, mint Stohl András.
Az Újratervezők csapata megkezdte a Sámpár család házának munkálatait: Stohl András a helyszínen ismerkedett a hamarosan elkészülő új otthon terveivel.
Amíg ifjabbik Balogh Béla gyermekkoráról, valamint édesapja iránti tiszteletéről mesélt, addig az idősebbik Balogh Béla őszintén beszélt felesége elvesztéséről.
Nézd vissza az Újratervezés huszonegyedik adását!
A család öt tagja eddig egy szobában élt, ám az Újratervezők csapata hamarosan átveszi otthonuk kulcsait és megkezdik a ház felújítását. Stohl András és Ördög Nóra személyesen látogatta meg a Sámpár családot otthonában, hogy közöljék velük, életük egy egészen szakasza kezdődik hamarosan...
Ördög Nóra Pécsbagotán járt, ahol a felújítási munkálatok elképesztően jól haladnak. A szerkezet már készen van, hamarosan pedig a burkolatok is a helyükre kerülnek...
Ne hagyd ki az Újratervezés új epizódját kedden este! Újratervezés hétköznap esténként 20.35-től a TV2-n!
A Balogh család játszóházban járt, ahol a gyerekek egyik kedvenc együttese, az Alma együttes lépett fel. A kislányok felhőtlen pillanatokat éltek át, idősebbik és ifjabbik Balogh Béla nagy örömére.
Az Újratervezés újabb családnak segít az újrakezdésben: A Solymáron élő Sámpár család élete gyökeresen megváltozik az elkövetkezendő két hétben.
A kígyó eltűnése alaposan felforgatja a Mintaapák és családjaik életét. Vajon mindenkinek biztonságban van az élete?
A Mintaapák és gyermekeik egy felejthetetlen utazásra indulnak. Ne maradj le az emlékezetes kirándulásról!
Hoppá! Sziszi eltúnt a helyéről és ez sajnos nem jó dolog. Ugyanis a kigyóktól rengetegen félnek, köztük Géza is...
Teri és Janó hihetetlen pánikot keltettek az egész utcában. De vajon sikerül megfékezniük a vészt?
Hihetetlen mókásnak találták a srácok, hogy megviccelik gézát. Azonban a mintaapa nagyon meglepett mindenkit.
Petra nagyon erősen gyakorolt a tükör előtt, hogy Miki nehogy azt gondolja, haragszik rá. Vajon beválik ez a módszer?
Dani és Szabi a sátorban beszélgettek a jövőt illetően. Az ügyvéd pedig hatalmas ígéretet tett fiának!
Hal, gyerektartás, orsó: Ezek csak pár a lehetséges megoldások közül, amit végül vagy kitalálnak a táborozók vagy nem. Egy biztos, Géza nagyon nagy beleéléssel játszott!
Még több cikk