4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2019.02.19. kedd, Zsuzsanna

Stohl András

A Pénzt vagy éveket! vadonatúj évada március 4-én indul.
Budapest – Kedvesének köszönhetően találta meg Stohl András (51) az egyensúlyt a rohanó mindennapokban.
Stohl András vadul csókolta fiatal szerelmét, lefotózták
Le sem tagadhatná a szerelmüket Stohl András ❤ Buci és Vica már több mint két éve elválaszthatatlanok! ripost.hu
Stohl András immáron két éve alkot egy párt kedvesével, Évával, akit eddig féltve óvott a nyilvánosságtól.
Csöpögős fotóval kedveskedett szerelmének és követőinek Stohl András az év legromantikusabb napján.
A színész 50 évesen kezdett új életet.
Mint a szerelmes tinédzserek, úgy csókolóznak Stohl Andrásék Valentin-napi fényképükön.
Mint a szerelmes tinédzserek, úgy csókolóznak Stohl Andrásék Valentin-napi képükön.
Molnár Tünde Spanyolországba menekült, miután szakítottak Stohl Andrással. Most elárulta, miért hagyta el végleg az országot, illetve mivel töltötte az elmúlt tíz évet.
A színészt betegség döntötte le a lábáról.
Hét kategóriában voksolhatsz a jelöltekre.
Magánéletéről, a börtönben töltött időszakról és az újra kezdésről is teljes őszinteséggel mesélt a közönségnek a Játékszín színpadán a színész.
Elsírta magát, amikor szóba került a magánélete: bár Stohl András boldognak tűnik, valójában máig megviseli két évvel ezelőtti szakítása.
Az Undipofik című animáció szereplői a hibátlan játékok világában bizonyítják, hogy a belső értékek a fontosak.
Nem a megszokott szinkronszínész hangján szólal meg Jude Law Jude Law szinkronhangja általában Stohl András szokott lenni, csakhogy a Marvel Moziverzum filmjeiben ő a Sólyomszemet alakító Jeremy Renner magyar hangja.
Ismét érdekes témákat vetett fel a Spektrum Home csatornán futó Tesztbeszéd című műsor, amelyben Alföldi Róbert, Jakupcsek Gabriella, Janklovics Péter színész és Ónodi Eszter színésznő lesznek a há­zigazda, Dombóvári István vendégei. Eszterrel kapcsolatban egy érdekes kérdés merül fel, ...
Budapest − 2019-ben is sok munkája lesz Stohl Andrásnak (51)! A színész a Kasimir és Karoline című darab főpróbáján mesélt a Vasárnapi Blikknek, ho-gyan egyezteti össze a számos kihívást az életében.
A vadászok szerint erdőjáró emberhez méltatlan az efféle reakció.
A nevezett művészek jó részének munkásságát, bevallom, nem ismerem.
Káromkodva fejezte ki örömét Stohl, amikor elejtett egy kafferbivalyt a szafarin
Stohl Andrással készült útifilmet láthattak a Fishing & Hunting csatorna nézői vasárnap este. Az adást – amelyet egy dél-af­rikai szafarin forgattak – maga a színész narrálta, aki az élményeiről is mesélt. Stohl András számára ez az afrikai kaland volt az ajándék 50. születésnapja ...
Afrika - Káromkodva fejezte ki hatalmas örömét a színész: Stohl Andrásnak nagy álma vált valóra azzal, hogy lelőhetett egy kafferbivalyt az afrikai szafarin.
Három lövéssel terítette le a kafferbivalyt az afrikai szafarin Stohl András, majd fegyverét feje fölött rázva, káromkodva fejezte ki az örömét. A vadászok szerint erdőjáró emberhez méltatlan az efféle reakció.
Ödön von Horváth nagy klasszikusát, a Kasimir és Karoline-t viszi színpadra a Centrál Színház Stohl András és Bata Éva főszereplésével. A bemutató január 6-án lesz. 061.hu Az 1929-es gazdasági világválság milliók egzisztenciáját sodorta veszélybe, ki tudja, mit hoz a holnap. A müncheni ...
A Centrál Színház Stohl András és Bata Éva főszereplésével, Alföldi Róbert rendezésében 2019. január 6-án mutatja be Ödön von Horváth nagy klasszikusát, a Kasimir és Karoline-t. Az 1929-es gazdasági világválság milliók egzisztenciáját sodorta veszélybe, ki tudja, mit hoz a holnap. A ...
Még több cikk