26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
27°
Szombat
29°
2020.07.15. szerda, Henrik

Stohl András

Nézd meg az Újratervezés huszonhetedik adását!
A Piramis keddi adásában valami egészen különleges dolog történt, ugyanis a műsorvezető fel-alá ugrált. Hogy pontosan miről is van szó, az a videóból kiderül!
Nézd vissza az Újratervezés huszonhatodik adását!
A Bors korábban már írt róla, milyen példamutató família is Stohlé, hiszen válások ide vagy oda, az exek is egytől egyig jóban vannak egymással. A színész két legidősebb gyermeke, Luca és Rebeka szintén elfogadták édesanyjuk, Tordai Éva után az édesapjuk következő párját, Ancsikát, akitől ...
Adás előtt: A Piramis hétfő esti adásában Dóri és Tinkó lesz az egyik páros, akik játszanak a milliókért. Dóri megmutatta Stohl Andrásnak, hogy Tinkó hogyan szokott horkolni, a műsorvezető pedig elárulja, mit kell tenni, hogy abbahagyja. Kapcsolj a TV2-re 20.40-kor, és tarts velünk ezúttal is!
Budapest — Egy szál szalmakalapban ült ki a napra Stohl Luca (27). Legalábbis ezt sejteti legutóbbi képe az Instagramon, amelyet a kertjükben készített magáról. Az egyszerre szexi és visszafogott fénykép alatt a kommentek áradata is elindult, amelyeken a táncos-műsorvezetőt méltatják.
Fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy a megőrizze a magyar hagyományokat és egy kicsit közelebb hozza egymáshoz a magyarokat. Szarka Tamás korunk egyik legsokoldalúbb zenésze. A Ghymes együttes alapítója már a zenekarral is beírta magát a 20. századi magyar zene történetébe, de Szarka ennél sokkal ...
Ajánló - Újratervezés: hétköznap esténként a FEM3-on!
Ajánló - Mintaapák: hétköznap délelőttönként a TV2-n!
Nézd vissza az Újratervezés huszonötödk epizódját!
Anna a műsor során többször tanúbizonyságot tett arról, hogy szereti a konyhában a kihívásokat.  A Piramis játékosa elmesélte legviccesebb tortakészítéssel kapcsolatos történetét, mire Stohl András nevetve jegyezte meg, hogy jobban jártak, hogy Szőlő bentről hoz döntéseket, Anna pedig kintről kíséri figyelemmel Őt.
A járvány miatt csak kevesen kaptak meghívást Stohl András esküvőjére, de Bodrogi Gyula köztük volt. A Nemzet Színésze kizárólag fogadott fia miatt hagyta el a karantént.
A vigasság hajnalig tartott, Bodrogi szerint az ara és András is gyönyörű volt.
Nézd vissza az Újratervezés huszonnegyedik adását!
Alig lehet ráismerni Szilvire az átalakulását követően!
A mindennapjaiba engedett meghitt betekintést a színész.
A Jászai-díjas színész szárnyal a boldogságtól: ismét megnősült!
A járványhelyzet miatt kisebb násznéppel, de megtartották a lagzit Stohl Andrásék.
A koronavírus miatt a tervezett vendégeknek csak a fele tudott jelen lenni Stohl András esküvőjén, de így is hatalmas boldogságban mondták ki a boldogító igent egymásnak kedvesével. A színész és szerelme Vica, eredetileg százhúsz vendéget vártak a nagy napra, a koronavírus-járvány miatt ...
Bár a koronavírus miatt a tervezett vendégeknek csak a fele tudott jelen lenni a nagy napon, mégis hatalmas boldogságban mondta ki a boldogító igent egymásnak Stohl András és szerelme, Vica.
A színész azt mondta a lagzi után, hogy "végre úgy mutathatom be ezt a lányt, ahogyan már egy jó ideje vágyom: Stohl Vica, a feleségem!"
Nézd meg az Újratervezés huszonharmadik adását!
Ha lemaradtál, most bepótolhatod: Nézd vissza  az Újratervezés 22. adását!
Nézd vissza az Újratervezés huszonegyedik adását!
Lotti egy óriási csókot nyomott szerelme arcára A Piramis stúdiójában, a rúzs pedig rajta maradt Ricsi száján. A műsorvezető ezt amikor észrevette, hogy Ricsi szája pirosban pompázik, jót nevetett játékosán.
Adás előtt: Bizony Stohl Andrásnak sem sikerült mindig minden úgy A Piramis felvételekor, mint ahogyan azt eltervezte. Válogatásunkban most megnézheted azokat a pillanatokat, amikor bakizásával igazán jó hangulatot teremtett a stúdióban a műsorvezető.
A műsorvezető megmutatta formás testalkatát, amitől nekünk is megjött a kedvünk a jógához.
Ajánló - Újratervezés: hétköznap esténként a FEM3-on!
Nézd vissza az Újratervezés huszadik adását!
Ahogy megígérték a hallgatók és az egyetem képviselői, jelenleg is a Kossuth Lajos téren tüntetnek az egyetem átalakítása ellen.
Nézd meg az Újratevrezés tizenkilencedik adását!
A Piramis házigazdája az egyik kvízkérdés kapcsán osztott meg egy kedves kis történetet Bánhidi Lászlóról. Kattints a videóra, mert ez a sztori Stohl András előadásában garantáltan megmosolyogtat!
Nézd vissza az Újratervezés legújabb, tizennyolcadik epizódját!
Tánccal kapcsolatos kérdést kaptak A Piramis játékosai, és miután megjelölték válaszukat, a műsorvezető felkérte Marcsit keringőzni. A nézőknek a bécsi és az angol keringőt is bemutatták, majd a testvérpár csárdásozott is egyet.
Még több cikk