36 °C, Budapest
36 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
31°
Csütörtök
23°
2019.08.19. hétfõ, Huba

Stan Lee

Stane Lee a 70-es években a Mavel szerint vs. a valóság! (fotó) - Mafab.hu
A legtöbb rajongót nem hagyta nyugodni és összehasonlította a Marvel munkáját a valósággal. Ha valaki attól félne, hogy az áprilisban mozikba került Végjáték körül lassan elül az érdeklődés, annak van egy jó hírünk. mafab.hu
Végre megnézhetjük a film egyik kivágott jelenetét A Marvel végre közzétette a film egyik kivágott jelenetét, amely nemcsak rendkívül érzelmes, de még egy fontos részletet is elárul.
Yara Shahidi stops by Audible’s Stan Lee’s Alliances: A Trick of Light Experience at San Diego Comic-Con on Saturday (July 20) in San Diego, Calif. The experience is a series of immersive light and sound-driven installations, inspired by the new audible original. Yara actually narrates the audiobook, which is ...
Az idős Amerika Kapitány lenne Stane Lee a Marvel moziverzumában? - Mafab.hu
Egy újabb torokszorító elmélet merült fel a Végjáték lezárásával kapcsolatban. Nektek melyik a kedvenc Stan Lee cameotók? Bízunk benne, hogy mostanra mindenki látta már a Bosszúállók: Végjátékot, hiszen alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmazhat a filmmel kapcsolatban. mafab.hu
Elégedetlenek a Marvel-fanok A Marvel-rajongók egyáltalán nem elégedettek a Végjátékot kiegészítő új tartalmakkal - sokan felháborodásuknak adtak hangot amiatt, hogy mindössze egy félkész kimaradt jelenettel egészítették ki a filmet.
Íme, a plusz tartalmak leírása! Külföldön már játsszák a néhány percnyi új tartalommal kibővített Végjátékot, és természetesen felkerült a netre a plusz anyagok leírása - így mindenki eldöntheti, hogy ezekért megéri-e ismét jegyet váltania a filmre.
Július 11-től, bővített változatban vetítik újra a hazai mozik a Bosszúállók: Végjátékot, mely így 188 perces lesz, állítólag.
Július 11-től, bővített változatban vetítik újra a hazai mozik a Bosszúállók: Végjátékot, mely így 188 perces lesz, állítólag.
[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Már tudjuk, mit várhatnak, akik újra beülnek a filmre Napokon belül ismét a mozikba küldik a Végjátékot, és azt már eddig is tudtuk, hogy összesen 7 percnyi új anyagra lehetett számítani - most pedig már az is kiderült, hogy pontosan milyen felvételekről van szó.
Új jelenetre, egy tisztelgésre és más meglepetésekre is számíthatunk.
Visszatér a mozikba a Végjáték
Kimaradt jelenettel, néhány meglepetéssel és méltóságteljes megemlékezéssel várja nézőit a Végjáték második verziója.
Csúnyán kihasználták Stan Lee-t, perel a lánya! - Mafab.hu
Felkavaró hírek érkeztek Stan Leeről. Tavaly év novemberében hagyott itt minket a Marvel képregények atyja, Stan Lee. A mester alighanem pótolhatatlan űrt hagyott maga után, Lee sajnos azonban nem élhette meg a Marvel filmes univerzum harmadik fázisának lezárást. mafab.hu
Arnold Schwarzenegger visszatér az óvodába, ám ezúttal nem beépített zsaruként.
Letartóztatták szombaton a tavaly elhunyt Stan Lee amerikai író, a Marvel Comics képregénykiadó nyugalmazott elnöke volt üzleti menedzserét az idős íróval való visszaélés vádjával.
Letartóztatták szombaton a tavaly elhunyt Stan Lee amerikai író, a Marvel Comics képregénykiadó nyugalmazott elnöke volt üzleti menedzserét az idős íróval való visszaélés vádjával.
A Pókember és sok más híres képregény alkotójának menedzsere visszaélt idős főnökének egyre romló mentális állapotával.
Még több cikk