5 °C, Budapest
5 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
2018.12.12. szerda, Gabriella

Stan Lee

A Marvel két nagy elméje között jó volt a kapcsolat Kevin Feige talán azt jelenti a Marvel Moziverzumnak, mint amit Stan Lee jelentett annak idején a képregényeknek, ezért örülünk, hogy megtudtuk, hogy zajlott le utolsó találkozásuk.
Az eheti weekly-ben azt találgatjuk, mikor jelenthetik be a PS5-öt, meg hogy visszahozhatják a halálból Darth Vadert, sőt, kiderült, hogy bizonyos rajongók Deadpoollal helyettesítenék Stan Lee cameóit. A hét legfontosabb hírei egy helyen!
Nem kell teljesen elbúcsúznunk Stan Lee-től
A nemrég elhunyt Stan Lee, a cameók királya még halála után is fel-feltűnik majd a vásznon. A November 12-én elhunyt Stan Lee, a Marvel atyja, és a cameók királya még halála után is fel-feltűnik majd a vásznon. filmszakadas.blogstar.hu
Ha Hugh Jackmanen múlik, akkor biztosan Farkas története lezárult a 2017-es Logan történései során, de ha van karakter, aki képes a halál akadályát is áthidalni, akkor az Deadpool. De Hugh Jackmannel még így is meg kell küzdenie.
Azt is eláruljuk, pontosan hogyan Bár Stan Lee távozott az élők sorából, a legendás alkotó még egy ideig biztos velünk marad a különböző popkulturális produktumok formájában.
Megérkezett a karácsonyi Deadpool előzetese
Ryan Reynolds egy Deadline interjúban elárulta, hogy milyen feltételekkel vállalta a Deadpool 2 családbarát karácsonyi verziójának elkészítését.
A rajongók azt szeretnék, ha Deadpool venné át Stan Lee helyét - mafab.hu
Lee halála akkor fog majd fájni ismét, amikor megérkeznek azok a filmek, amelyben ő már nem szerepelhet – számos rajongó pedig már most azon töri a fejét, hogyan lehet ezt az űrt betölteni. Lee halála akkor fog majd fájni ismét, amikor megérkeznek azok a filmek, amelyben ő már nem szerepelhet – ...
November 12-én elhunyt az egyik leghíresebb amerikai képregényíró és kiadó, Stan Lee. Más legendás képregényírókkal együtt, mint Jack Kirby és Steve Ditko, olyan ikonikus hősök megteremtője volt, mint a Pókember, a Hihetetlen Hulk, a Fekete Párduc és még sokan mások. Stan Lee olyan örökséget ...
Ryan Reynolds karaktere lehetne a megoldás, aki hobbit űz a 4. fal áttöréséből?
Szerintetek is jó ötlet? Miközben a képregényvilág még mindig Stan Leet siratja, az MCU rajongók azon tanakodnak, hogy vajon miképpen folytatódhatna a cameo hagyomány. gamestar.hu
Hogy miért, azt mi sem értjük Stan Lee már csak azokban a Marvel-filmekben fog feltűnni, amikhez még a halála előtt felvették a jeleneteket, azonban egy Reddit-felhasználó meglehetősen megosztó ötlettel rukkolt a későbbi cameózások kapcsán.
95 éves korában elhunyt Stan Lee, aki a Marvel Comics egyik utolsó élő legendája volt. Videónkban bemutatjuk a mestert, és mindent, ami mögötte van.
Lóvá tette egy korábbi születésnapján Robert Downey Juniort a napokban elhunyt képregényszerző, Stan Lee. Az író és a világsztár évek óta jó barátok voltak. – Lee azt írta Robertnek, sajnos nem tud elmenni a születésnapjára. Versben kért tőle elnézést, azt írta neki, ezeknél a ...
Szinte az egész világ gyászba borult a hét elején, amikor elhunyt Stan Lee, a Marvel atyja. November 12-én hunyta le örökre szemeit, 95 éves volt. A legendának az elmúlt időszakban baj volt az egészségével, márciusban tüdőgyulladással szállították kórházba.
Az elhunyt legenda a lányával közösen alkotta meg az új hőst, akivel akár össze is futhatunk a jövőben.
Egyszer 45 perc alatt hét ötlettel állt elő A Pókember: Irány a Pókverzum producerei is megemlékeztek arról, hogy milyen elképesztően termékeny alkotó volt a Marvel hétfőn elhunyt vezéralakja.
87 éves volt Olyan megkerülhetetlen klasszikusok forgatókönyvét köszönhetjük neki, mint Az elnök emberei, a Butch Cassidy és a Sundance kölyök és A herceg menyasszonya.
Lee pályafutása során 75 országban, 25 nyelven, több mint kétmillió példányban jelentek meg képregényei, utolsó interjújában pedig rajongóiról beszélt.
Megható üzenettel búcsúzott el a fanoktól a mester.
Az érzés kölcsönös! Hétfőn hunyt el milliók gyerekkorának meghatározó alakja, a Marvel első számú embere, Stan Lee. Mindig is lehetett róla tudni, hogy szerette a rajongóit, és ezt a róla készült egyik utolsó videó is megerősíti.
"Szeretem a rajongóimat. El nem tudom mondani, mennyire szeretem őket!"
95 éves korában meghalt Stan Lee , a Marvel atyja. Korábbi cikkünkben megmutattuk nektek, hogyan búcsúztak tőle az általa megálmodott szuperhősök megtestesítői , most pedig egy olyan videót mutatunk, amellyel a Marvel vett végső búcsút a képregényistentől. A megszólalók egytől egyig ugyanazon a ...
Az elején lelőjjük a poént, Sam Raimi volt, az első Pókember-filmek rendezője, akinek jelentős részben köszönhető, hogy a szuperhősök megszállták a mozivásznat. Raimi így emlékezett vissza: “Amikor megkaptam 1999-ben a Pókember rendezését, megkeresett a Marvel feje, Avi Arad, és azt mondta, ...
Jól meglett volna a karakter alkotója nélkül 2002-ben még más idők jártak a szuperhősfilmek műfaján belül, valószínűleg ennek tudható be Sam Raimi, az első Pókember-trilógia rendezőjének nemrég tett nyilatkozata.
Egy új szuperhős, Dirt Man megalkotásán dolgozott együtt lányával halála előtt a legendás képregényalkotó, Stan Lee - írja a BBC hírportálja.
Egy új szuperhős, Dirt Man megalkotásán dolgozott együtt lányával halála előtt a legendás képregényalkotó, Stan Lee.  MTI A TMZ.com celebportálnak nyilatkozva a Marvel legendás alkotójának lánya, Joan Celia Lee elmondta, hogy Dirt Man karaktere volt kettejük "utolsó titkos kis kedvence". ...
Még több cikk