13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Vasárnap
22°
2020.09.24. csütörtök, Gellért

Stan Lee

Ismerd meg Shulkie-t! Összegyűjtöttünk mindent, amit érdemes tudnod She-Hulkról, akit Tatiana Maslany alakít majd a róla szóló Disney+-sorozatban.
Tatiana Maslany has landed the title role in the upcoming She-Hulk series that is being made at Disney+. If you didn’t know, She-Hulk was the last major Marvel character to be co-created by the legendary Stan Lee and she is the cousin of Bruce Banner (played by Mark Ruffalo in the Marvel Cinematic Universe). The [...]
BREAKING: Úgy tűnik, megvan, ki játssza She-Hulkot a Disney+ készülő sorozatában
Sokoldalú a hölgy Már jó ideje tudjuk, hogy sorozat készül She-Hulkból, Bruce Banner unokahúgáról, és úgy tűnik, megtalálták, ki játssza majd a címszereplőt.
Nem csak a ma 50 éves rendező filmjei bővelkednek a fordulatokban 50 éves a karrierje elején „az új Alfred Hitchcocknak” kikiáltott rendező, akinek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Hatodik érzék vagy A sebezhetetlen. Ennek kapcsán szedtünk össze tíz érdekességet vele kapcsolatban.
A Marvel-képregények által inspirált neveket kapott öt újonnan felfedezett légyfaj. Az ausztrál kutatók az egyik fajt az antihős Deadpoolról, egy másikat Stan Leeről, a Marvel Comics egykori elnökéről nevezték el.
A Stan Lee légy se rossz Az ausztrál CSIRO tudományos ügynökség szerint az elmúlt egy év során 165 új fajnak (rovaroknak, növényeknek, madaraknak, halaknak) adtak új nevet, többjüket ikonikus képregénykarakterekről elnevezve.
Az ausztrál kutatók az egyik fajt az antihős Deadpoolról, egy másikat Stan Leeről, a Marvel Comics egykori elnökéről nevezték el.
Új poszt a blogon: Mai magyar premier: Bubi guppik 5. évad + Netflix: Cursed: Átkozott 1. évad (SZINKRON!), Szájról szájra 1. évad + Holnapi magyar premier: Moone Boy 2. évad + Netflix: Ici-pici cicák 2. évad Premier: Devil Among Us S1, Court Cam S2, Fire Masters S3, Bachelor In Paradise AUS S3 + Finálé: ...
Nem "nagy" szám ez a színész? A megboldogult képregényes anno így üdvözölte Pókember új megformálóját.
If you currently feel confined, reading can open up new worlds. Authors and thinkers at this year’s Hay Festival Digital recommend books to take you on a journey Continue reading...
Popemberből Pókember A sztorit nemcsak az unokaöccse, de anno Stan Lee is megerősítette.
Mai HBO premierek
Rendhagyó módon egy teljes Star Wars évad elérhetővé válik ma az HBO GO-n. Folytatódik a Jobb idők és debütál a Thor-trilógia.
Képregény-kisokos: Így kapcsolódik egymáshoz Thor és Wonder Woman mítosza
Képregényes mitológialecke Van egy bizonyos mitológiai elem, amit mindkét képregénykiadó felhasznált, igaz, merőben más értelmezésben.
Bizonyára nem mondunk újat azzal, hogy a legtöbb film hemzseg a rejtett utalásoktól. Az angolul easter eggnek, azaz húsvéti tojásnak nevezett meta-gegek utáni hajsza új játszóteret nyitott a filmőrülteknek, elég csak belegondolni, hogy egyetlen alkotás is akár több mint száz titkos poént rejthet. ...
Could Alison Brie be our potential She-Hulk star? While making an appearance on The Late Show with James Corden last night (February 27), the 37-year-old GLOW star awkwardly responded to rumors that she may play She-Hulk in Marvel’s upcoming Disney+ series. She-Hulk stems from Stan Lee‘s 1980 comic and is a lawyer ...
Felesége öt hónapig bírta az életet nélküle.
Penge – Ezért nem kapott cameo szerepet a filmben Stan Lee - Mafab.hu
Kult rovatunk mai cikkében a Pengét vettük elő, amelyben azt is eláruljuk, miért nem kapott cameo szerepet Stan Lee a filmben. Az idén mozikba került Végjátékkal lezárult ugyan egy korszak a Marvel filmes univerzumának történetében, a stúdiónál azonban egyáltalán nem készülnek vakációzni, ...
Újabb filmes szállt be a vitába Francis Ford Coppola után újabb neves filmes szállt be a Martin Scorsese indította Marvel-vitába: ezúttal John Woo foglalt állást, kritizálva a szuperhősfilmek térnyerését.
Még több cikk