9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
14°
2021.10.16. szombat, Gál

Stan Lee

A castingot a rendező, James Gunn is megerősítette Twitteren.
Marvel is launching a lawsuit to protect their characters. The company will be suing to hold onto the Avengers characters, including Iron Man, Spider-Man, Dr. Strange, Ant-Man, Hawkeye, Black Widow and Falcon, THR reported Friday (September 24). Click inside to read more… The company’s complaints, being filed ...
Ha Pókiról van szó, egyeseknek a pénz nem akadály.
Pókember lenyomta Supermant. The post Ezért a képregényért több mint egymilliárd forintot fizettek first appeared on Forbes.hu .
A Pókember franchise-hoz tartozó film készítői tisztelegtek egy ikon előtt.
Elszabadult a képregényboom Magyarországon, tele vagyunk jobbnál jobb címekkel: ötöt ajánlunk a most bepótolandó klasszikusoktól az egérőrökön át Harari képregényesített világmegfejtéséig!
Az alábbiakban elolvashatják, ahogy Uj Péter, a 444.hu egy frontembere megzenésítette az elmúlt évet a tőzsdéken. Annyira jól sikerült, mondhatnánk, slágergyanús szerzemény, hogy az engedélyükkel... The post Egy (ein) lufimegfigyelő lufimegfigyelései appeared first on alapblog .
From 'Dreamgirls' to 'Black Panther,' Camilla Friend is the secret backbone to creating the hairstyles notable in these and many other films.
A petitions argues the Deadpool star is 'Vancouver’s favourite son' who 'deserves to have a street named after him (or at least a lane)'
A közelmúltban elhunyt Chadwick Boseman emléke előtt tisztelegve új bevezető képsorokat kapott a Fekete párduc című képregényfilm, amelynek címszerepében a színész nagy sikert aratott.
Black Panther is paying tribute to the late Chadwick Boseman. The Marvel film now features a new opening montage highlighting his appearance in the movie in a move announced on his birthday on Sunday (November 29). Disney Executive Chairman Bob Iger confirmed the news on social media, and the first viewing of the ...
Minimalista, vicces, élethű – megannyi lehetőség áll nyitva azok számára, akik a bőrükön hirdetnék rajongásukat.
2008 óta ez az első év, amikor nem kerül új Marvel film a mozikba és lehet, hogy a tévéképernyőket is elkerülik a színes-szagos szuperhősök. A Hulu új horrorsorozata, a Helstrom érkezése ezért is meglepő, mert a képregénygyár szakít minden eddigi hagyományával és egy démonos-ördögűzős ...
A színészek csatlakozása alapján nemsokára jöhet egy élőszereplős Pókverzum-film is Elképzelhető, hogy hamarosan összeér a Sony és a Marvel filmes univerzuma? Hogy befolyásolja Doctor Strange feltűnése ezeket a folyamatosakat? Ezekre és hasonló kérdésekre keressük a választ.
By Anastasia Moloney, Dan Collyns and Max Baring MADRE DE DIOS, Peru, Sept 24 (Thomson Reuters Foundation) – S peeding over to a muddy bank of Peru’s Madre de Dios river in a motorboat, Karina Garay pointed to a small wooden structure. “Bingo!” exclaimed Garay from behind her designer, diamante sunglasses, an ...
Ismerd meg Shulkie-t! Összegyűjtöttünk mindent, amit érdemes tudnod She-Hulkról, akit Tatiana Maslany alakít majd a róla szóló Disney+-sorozatban.
Tatiana Maslany has landed the title role in the upcoming She-Hulk series that is being made at Disney+. If you didn’t know, She-Hulk was the last major Marvel character to be co-created by the legendary Stan Lee and she is the cousin of Bruce Banner (played by Mark Ruffalo in the Marvel Cinematic Universe). The [...]
BREAKING: Úgy tűnik, megvan, ki játssza She-Hulkot a Disney+ készülő sorozatában
Sokoldalú a hölgy Már jó ideje tudjuk, hogy sorozat készül She-Hulkból, Bruce Banner unokahúgáról, és úgy tűnik, megtalálták, ki játssza majd a címszereplőt.
Nem csak a ma 50 éves rendező filmjei bővelkednek a fordulatokban 50 éves a karrierje elején „az új Alfred Hitchcocknak” kikiáltott rendező, akinek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Hatodik érzék vagy A sebezhetetlen. Ennek kapcsán szedtünk össze tíz érdekességet vele kapcsolatban.
A Marvel-képregények által inspirált neveket kapott öt újonnan felfedezett légyfaj. Az ausztrál kutatók az egyik fajt az antihős Deadpoolról, egy másikat Stan Leeről, a Marvel Comics egykori elnökéről nevezték el.
A Stan Lee légy se rossz Az ausztrál CSIRO tudományos ügynökség szerint az elmúlt egy év során 165 új fajnak (rovaroknak, növényeknek, madaraknak, halaknak) adtak új nevet, többjüket ikonikus képregénykarakterekről elnevezve.
Az ausztrál kutatók az egyik fajt az antihős Deadpoolról, egy másikat Stan Leeről, a Marvel Comics egykori elnökéről nevezték el.
Még több cikk