12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2023.02.09. csütörtök, Abigél

Stan Lee

Andrew Garfield is opening up about his role in Spider-Man: No Way Home for the first time! At this point, everyone probably knows that Andrew reprises his role as Spider-Man alongside fellow franchise star Tobey Maguire to join current star Tom Holland in the multi-verse. While speaking with Variety, Andrew said the ...
Az ő vezérigazgatósága alatt falta fel Mickey egér a Bosszúállókat és a jediket is: Bob Iger története. The post Búcsúzik a legendás főnök, aki szörnyeteget csinált a Disney-ből first appeared on Forbes.hu .
A castingot a rendező, James Gunn is megerősítette Twitteren.
Marvel is launching a lawsuit to protect their characters. The company will be suing to hold onto the Avengers characters, including Iron Man, Spider-Man, Dr. Strange, Ant-Man, Hawkeye, Black Widow and Falcon, THR reported Friday (September 24). Click inside to read more… The company’s complaints, being filed ...
Ha Pókiról van szó, egyeseknek a pénz nem akadály.
Pókember lenyomta Supermant. The post Ezért a képregényért több mint egymilliárd forintot fizettek first appeared on Forbes.hu .
A Pókember franchise-hoz tartozó film készítői tisztelegtek egy ikon előtt.
Elszabadult a képregényboom Magyarországon, tele vagyunk jobbnál jobb címekkel: ötöt ajánlunk a most bepótolandó klasszikusoktól az egérőrökön át Harari képregényesített világmegfejtéséig!
Az alábbiakban elolvashatják, ahogy Uj Péter, a 444.hu egy frontembere megzenésítette az elmúlt évet a tőzsdéken. Annyira jól sikerült, mondhatnánk, slágergyanús szerzemény, hogy az engedélyükkel... The post Egy (ein) lufimegfigyelő lufimegfigyelései appeared first on alapblog .
From 'Dreamgirls' to 'Black Panther,' Camilla Friend is the secret backbone to creating the hairstyles notable in these and many other films.
A petitions argues the Deadpool star is 'Vancouver’s favourite son' who 'deserves to have a street named after him (or at least a lane)'
A közelmúltban elhunyt Chadwick Boseman emléke előtt tisztelegve új bevezető képsorokat kapott a Fekete párduc című képregényfilm, amelynek címszerepében a színész nagy sikert aratott.
Black Panther is paying tribute to the late Chadwick Boseman. The Marvel film now features a new opening montage highlighting his appearance in the movie in a move announced on his birthday on Sunday (November 29). Disney Executive Chairman Bob Iger confirmed the news on social media, and the first viewing of the ...
Minimalista, vicces, élethű – megannyi lehetőség áll nyitva azok számára, akik a bőrükön hirdetnék rajongásukat.
2008 óta ez az első év, amikor nem kerül új Marvel film a mozikba és lehet, hogy a tévéképernyőket is elkerülik a színes-szagos szuperhősök. A Hulu új horrorsorozata, a Helstrom érkezése ezért is meglepő, mert a képregénygyár szakít minden eddigi hagyományával és egy démonos-ördögűzős ...
A színészek csatlakozása alapján nemsokára jöhet egy élőszereplős Pókverzum-film is Elképzelhető, hogy hamarosan összeér a Sony és a Marvel filmes univerzuma? Hogy befolyásolja Doctor Strange feltűnése ezeket a folyamatosakat? Ezekre és hasonló kérdésekre keressük a választ.
By Anastasia Moloney, Dan Collyns and Max Baring MADRE DE DIOS, Peru, Sept 24 (Thomson Reuters Foundation) – S peeding over to a muddy bank of Peru’s Madre de Dios river in a motorboat, Karina Garay pointed to a small wooden structure. “Bingo!” exclaimed Garay from behind her designer, diamante sunglasses, an ...
Ismerd meg Shulkie-t! Összegyűjtöttünk mindent, amit érdemes tudnod She-Hulkról, akit Tatiana Maslany alakít majd a róla szóló Disney+-sorozatban.
Tatiana Maslany has landed the title role in the upcoming She-Hulk series that is being made at Disney+. If you didn’t know, She-Hulk was the last major Marvel character to be co-created by the legendary Stan Lee and she is the cousin of Bruce Banner (played by Mark Ruffalo in the Marvel Cinematic Universe). The [...]
BREAKING: Úgy tűnik, megvan, ki játssza She-Hulkot a Disney+ készülő sorozatában
Sokoldalú a hölgy Már jó ideje tudjuk, hogy sorozat készül She-Hulkból, Bruce Banner unokahúgáról, és úgy tűnik, megtalálták, ki játssza majd a címszereplőt.
Nem csak a ma 50 éves rendező filmjei bővelkednek a fordulatokban 50 éves a karrierje elején „az új Alfred Hitchcocknak” kikiáltott rendező, akinek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Hatodik érzék vagy A sebezhetetlen. Ennek kapcsán szedtünk össze tíz érdekességet vele kapcsolatban.
A Marvel-képregények által inspirált neveket kapott öt újonnan felfedezett légyfaj. Az ausztrál kutatók az egyik fajt az antihős Deadpoolról, egy másikat Stan Leeről, a Marvel Comics egykori elnökéről nevezték el.
Még több cikk