20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Hétfő
13°
2019.10.18. péntek, Lukács

Soros György

Az önkormányzati választás egyértelműen ellenzéki áttörést hozott. Ennek legfontosabb elemei: a főpolgármesteri cím és a fővárosi közgyűlési többség megszerzése (a 23-ból 14 budapesti kerület bevételével), illetve a 23 megyei jogú városból 10-nek a megszerzése. Ráadásul több Fidesz ...
Michael Ignatieff az egyetem bécsi kampuszának megnyitása alkalmából tartott sajtótájékoztatón arról beszélt: az egyetem mindig is kiállt a demokratikus társadalmi értékek mellett, az utóbbi időben emiatt sok gondjuk volt Budapesten. Ugyanakkor az Orbán-kormánnyal szembeni kapituláció nem opció a rektor szerint.
A Fidesznek csipkednie kell magát: a zöld álláspont egyre népszerűbb a külföldön.
A Turla nevű orosz hackercsoport képes módosítani a böngészők működését, hogy nyomon kövesse a titkosított adatcsomagokat.
Zente gyógykezeléséért valóban egy ország mozdult meg és parádés gyorsasággal összeadták az emberek a szükséges pénzt. A közösségi oldalakon elterjedt a hír, hogy hekkerek lenyúlták a számlájáról. Igaz, hamis? Egy kattintás és kiderül….. A HVG számolt be arról, hogy létezik egy oldal, ...
Egy perc alatt kitölthető az Urbanlegends.hu hoaxkvízét, melyben a Facebookon sokak által megosztott, hihető álhírek keverednek hihetetlen, de igaz hírekkel.
Megint hatalmas hazugsággal bukott le Karácsony Gergely, a teljesen alkalmatlan zuglói polgármester és főpolgármester-jelölt, aki a szerda esti TV2 előtti tüntetésen azt mondta, hogy csütörtökön ma újra elmennek a TV2 elé, miközben pontosan tudta, hogy erre nem kerül sor.
Október 3-án Brüsszelbe látogatott Karácsony Gergely, Budapest főpolgármester-jelöltje, hogy Frans Timmermans-szal, Soros György szövetségesével és más brüsszelitákkal tárgyaljon. A V4NA stábja megpróbálta kideríteni, hogy miről tárgyaltak.
A tudomány állításaival nehéz vitázni, de egy kis zavarkeltés, az üzenet közvetítőjének befeketítése révén tovább növelhető a bizonytalanság - és a tétlenség.
Ma este találkozik Orbán Viktor a jogállamiságot a magyar és a lengyel kormányokon keményen számon kérő finn miniszterelnökkel - Bayer Zsolt “lobotómiás” vezércikket írt a találkozó elé, a magyarországi Amnesty International pedig Antti Rinnének írt nyílt levelet az igazságszolgáltatás függetlenségét féltve.
A Fidesz-frakció a továbbiakban is őrizni fogja az Országgyűlés méltóságát, és "az ellenzéki képviselők gyalázkodásával szembeni jogos indulat" sem tereli majd el a figyelmüket az emberek akaratáról - mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője vasárnap a kormánypárt tisztújító kongresszusán, Budapesten.
A Fidesz-frakció a továbbiakban is őrizni fogja az Országgyűlés méltóságát, és "az ellenzéki képviselők gyalázkodásával szembeni jogos indulat" sem tereli majd el a figyelmüket az emberek akaratáról - mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője vasárnap a kormánypárt tisztújító kongresszusán, Budapesten.
A Fidesz-frakció a továbbiakban is őrizni fogja az Országgyűlés méltóságát, és "az ellenzéki képviselők gyalázkodásával szembeni jogos indulat" sem tereli majd el a figyelmüket az emberek akaratáról - mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője vasárnap a kormánypárt tisztújító ...
A Fidesz-frakció a továbbiakban is őrizni fogja az Országgyűlés méltóságát - mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője vasárnap a kormánypárt tisztújító kongresszusán.
Baloldal, anarchia, hisztéria, manipuláció, pénz – többek között ezek Soros hívószavai.
Egy korszak ért véget, a CEU diákjai mostantól az osztrák fővárosba járnak át órákra.
Az októberi önkormányzati választáson az adott település és az ott élő emberek a fontosak, ezt szem előtt tartva kell alkalmas jelöltet választani - jelentette ki a KDNP alelnöke, országgyűlési frakcióvezetője lakossági fórumon pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mátészalkán.
Az önkormányzati választási kampány kellős közepén tette közzé legfrissebb, a települések gazdálkodásával kapcsolatos anyagát a Soros Györgyhöz is köthető Korrupciókutató Intézet-írja a a Magyar Hírlapra hivatkozva HírTV. A szerveződés neve legutóbb akkor került a hírekbe, amikor ...
Hétfőn megállapodott a máltai Birgu városában Németország, Olaszország, Franciaország és Málta a Földközi-tengeren érkező migránsok elosztásáról. Ez már a kötelező kvóta előszele Bakondi György belbiztonsági szakértő szerint, ráadásul valójában a gazdasági menekültek ...
Az Ocean Viking nevű NGO-hajónak kikötési engedélyt adott az új olasz kormány, amely egyben azt is jelenti, hogy a vízi jármű fedélzetén lévő 182 migránst beengedik az országba.
Soros New Yorkban maga adja át a kottát a bosszúszomjas Timmermansnak
Legtöbbször az elhallgatás vagy a félrenézés a válasz arra a teljesen jogos kérdésre, hogy miért és miről egyeztet rendszeresen Frans Timmermans volt és leendő Európai bizottsági alelnök Soros György amerikai milliárdossal, ideológussal, spekulánssal és feketeöves felforgatóval. A kérdés ...
The Hungarian Prime Minister is a role model for defending his country and its Christian identity, Giorgia Meloni, the leader of Brothers of Italy (FdI) party told pro-government daily Magyar Nemzet. The politician also emphasized that  they are fighting together with Matteo Salvini and the League, so the left-wing ...
A "bevándorláspártiak" mielőbb át akarják nyomni a migránskvótát az európai uniós tagállamokon - jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. The post A “bevándorláspártiak” mielőbb át akarják nyomni a migránskvótát a tagállamokon appeared first on .
A bevándorláspártiak mielőbb át akarják nyomni a migránskvótát az európai uniós tagállamokon – jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
Sajnos a magyar ellenzék is a bevándorláspárti erőket szolgálja a Fidesz-frakció szóvivője szerint.
A "bevándorláspártiak" mielőbb át akarják nyomni a migránskvótát az európai uniós tagállamokon - jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
A "bevándorláspártiak" mielőbb át akarják nyomni a migránskvótát az európai uniós tagállamokon - jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Halász János úgy fogalmazott: a távozó bevándorláspárti Európai Bizottság és a vele szövetséges erők ...
Még több cikk