8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
-1°
Péntek
2021.01.26. kedd, Vanda

Soros György

Az olasz kormányfő kedden benyújtja lemondását
Benyújtja a lemondását az olasz miniszterelnök Sergio Mattarella államfőnek - közölte a kormányfői hivatal.
Megnyitották a székelyvarsági sípályát
Az ünnepélyes átadón a helyi vezetők mellett részt vett Potápi János államtitkár és Erdélyi Rudolf a BGA Zrt. vezérigazgatója is.
Az Ocean Viking az utóbbi napokban 374 illegális bevándorlót vett fel fedélzetére a Földközi-tengeren.
A két atomhatalom között a nyáron éleződött ki a feszültség a határtérségben.
A franciák már a harmadik lezárásra készülnek
A kormány szerdán ül össze, hogy döntsön arról, szükségesek-e a további korlátozások.
Több kórházban is ez a változat okozott járványkitörést.
A belügyminiszter menesztette a csendőrség egyik alezredesét is, aki szintén jogosulatlanul adatta be magának az oltást.
DrMáriás újabb, Orbán Viktort ábrázoló festményt készített a beszédes „Orbán »Superman« Viktor visszahozza az angol kislánynak a Brexit hűvös szele által elfújt szívlufiját, és csak annyit kér cserébe, hogy szüljön három keresztény gyermeket Banksy műtermében” címmel.
Napsugaras szép reggelt! Azt írja az MTI, hogy egy nagykanizsai iskola udvarán nyílik a hóvirág. Bár nem éppen nemzetközi jelentőségű hír, de a mi kertünkben is nyílik. Nem vagyok ugyan látnok, de merem állítani, országos jelenségről van szó. Attól persze még kedves és szép a hóvirág, ...
Az akciót az MKP konzervatívabb szárnyának ismert arcai kezdeményezték. Szerintük több tucat település vehetett részt benne.
Mit akar és mit várhat a Fidesz a fiataloktól? Hatással lesz-e a magyar választásokra, hogy már Joe Biden az Egyesült Államok elnöke? És miből fogja lebonyolítani a nem túl jól eleresztett ellenzék az előválasztásokat? Bíró-Nagy András elemző a Fülkében.
Hiába gyújt örömtüzeket az ellenzék 2022-vel és a budapesti jelöltjeinkkel kapcsolatban, ne legyenek nyugodtak, mert a Fidesz második és harmadik vonala is jóval erősebb, mint az ellenzék első vonala – jelentette ki a PestiTV-nek adott exkluzív interjúban Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, ...
Ürességtől kongó foci-Eb jön, újból elmaradó fesztiválokkal, az önkormányzatok további csuklóztatásával? A hvg.hu újságírói listába szedték, mire számíthatunk idén.
A miniszter hosszú szilveszteri interjút adott az ATV-nek, melyben érintette az EU-s vétó, a vakcina, Gyurcsány és természetesen Soros György kérdését is.
A kancelláriaminiszter az atv.hu-nak adott interjújában hangsúlyozta, hogy a kormánytagok számára sem lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás beadatása, és megindokolta, hogy miért nem oltatja be magát az elsők között ő vagy Orbán Viktor. Szó esett az orosz és a kínai vakcináról is.
Azt hittétek, hogy 2020 durva volt? Ugyan már, 2021 sokkal súlyosabb lesz! Le is írom napra pontosan, hogy mi fog történni:   2021 január 8:... The post Ilyen lesz 2021 appeared first on alapblog .
Soros György az idei évben sem unatkozott
A V4NA Hírügynökség összegyűjtötte Soros legnagyobb műveleteit 2020-ból.
Az egész évet meghatározta a koronavírus, de azért a balhék sem maradtak el. Lebukó politikus, bedőlt lap, tüntető egyetemisták, liberális führerezés, masírozó szélsőjobboldaliak is emlékezetessé tudták tenni 2020-at.
Karácsony Gergely különös évértékelőt tett közzé Facebook-oldalán. Ebben elsőként azt emelte ki, hogy 2020 második negyedévében a budapesti Fidesz Szálasi Ferenchez hasonlította a Lánchíd felújítása kapcsán – ami bár csupán egy mém volt, mégis érzékenyen érintette Budapest ...
Mondhatnánk, de nem mondjuk, hogy a két ünnep között a fű sem nő politikai értelemben, csak ha az időjárás engedi. Mondhatnánk, de nem mondhatjuk. Tekintve, hogy senki nem gondolta volna (én nem gondoltam volna): pont a kereszténység legnagyobb szeánszán fognak megint egy rakás pénzt lenyúlni, és ...
Nem, nem azért, mert annyira gyanúsak volnának a vakcinák, hanem mert az oltásútlevelekkel fog kiderülni: ragaszkodunk-e a szabadságunkhoz, vagy zokszó nélkül menetelünk egy orwelli világba.
Az ARTE német tévécsatorna a napokban egy “dokumentumfilmet” készített a magyar politikai életről. A torzításokkal teli produkció kapcsán Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár Facebook-bejegyzésében fejtette ki véleményét. A magát közszolgálatinak valló ARTE a ...
A baloldal az oltási programot kezdte megtorpedózni. Szerintük ha kevesen oltatják be magukat, az Orbán Viktor kudarca lesz.
Joe Biden gyakorlatilag nemzetbiztonsági rangra emelte a Donald Trump alatt teljesen elfelejtett klímaügyeket. Milyen klímapolitikára és kikkel készül az új amerikai elnök? Miért kell egyszerre tartania a republikánusoktól és a demokraták balszárnyától?
From George Soros' breaking of the Bank of England in 1992, to Michael Burry's now world-famous Big Short during the financial crisis.
Az amerikai színész harmadszorra sem hagyta szó nélkül a magyar miniszterelnök politikáját.
A Soros György által létrehozott Nyílt Társadalomért Alapítványnak (Open Society Foundations korábbi nevén Open Society Institute – OSI) van egy európai uniós leányalapítványa is, amelyet kifejezetten azért hoztak létre, hogy az úgynevezett lobbitörvényeknek megfelelően befolyásolják az ...
Gyöngyösi Márton uniós képviselő brüsszeli társaságának több tagja is a Jobbik Soros-embereként ismert Teplán István alapítványából érkezett. A rejtélyes háttérember a Soros-egyetem alapítójaként, egykori rektorhelyetteseként 2017 nyarán bukkant fel az akkor még Vona Gábor által ...
Még több cikk