4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2020.01.24. péntek, Timót

Soros György

Az elmúlt időszakban egyre több jel utal arra, hogy a tevékenységüket jelentős részben külföldi forrásokból fedező ngo-k (nem kormányzati szervezetek) korábbi, tisztán jogvédő funkciójukat háttérbe szorítva egyre nagyobb befolyást kívánnak szerezni a magyar politikai térben - közölte a ...
Századvég: Az NGO-k a magyar politikában is nagyobb befolyást akarnak szerezni
A Századvég Alapítvány elkötelezett a nemzeti szuverenitás, a jogbiztonság és az átláthatóság mellett - áll a közleményben.
Az elmúlt időszakban egyre több jel utal arra, hogy a tevékenységüket jelentős részben külföldi forrásokból fedező ngo-k (nem kormányzati szervezetek) ... The post Századvég: az ngo-k a magyar politikában is nagyobb befolyást akarnak szerezni appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Az ngo-k aktív, ideológiailag elkötelezett politikai szereplők a Századvég-tanulmány szerint.
Az elmúlt időszakban egyre több jel utal arra, hogy a tevékenységüket jelentős részben külföldi forrásokból fedező ngo-k (nem kormányzati szervezetek) korábbi, tisztán jogvédő funkciójukat háttérbe szorítva egyre nagyobb befolyást kívánnak szerezni a magyar politikai térben - közölte a ...
Orbán Viktor pénteken részt vesz Nagy-Britanniában Sir Roger Scruton temetésén - értesült a Népszava. A Népszava információi szerint a magyar kormányfő szigorúan magánemberként jelenik majd meg a szertartáson.
Az elmúlt időszakban egyre több jel utal arra, hogy a tevékenységüket jelentős részben külföldi forrásokból fedező NGO-k egyre nagyobb befolyást kívánnak szerezni a hazai politikai térben.
Új globális egyetemi hálózat létrehozását jelentette be Soros György, amihez egymilliárd dollárt adományoz, hogy a hallgatók felkészülhessenek a "jelenlegi és jövőbeli globális kihívásokra" - írja a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) közleményében.
Azért, hogy klímavészhelyzet legyen. Forrás: youtube/képernyőfotó Na most, a legújabb nyomozások és kutatások szerint a klímalobbi egyszerűen felgyújtotta több helyen többször Ausztrália erdeit, bozótjait, és direkt azért csinálták mindezt, hogy legyen klímavészhelyzet. – mondta el Stefka ...
George W. Bush elnök 2003-ban nevezte ki az Egyesült Államok budapesti nagykövetének, ezt a posztot 2006-ig töltötte be. Megbízatása idején a két ország közötti jó kapcsolatok fenntartásán dolgozott.
Kiemelt cél lesz a negligált társadalmi csoportok minőségi oktatásának segítése.
Az egész világra kiterjesztené “oktatási” hálózatát Soros György – adta hírül a tőzsdespekuláns hazai ideológiai bázisaként szolgáló 444 elnevezésű propagandablog. Soros csütörtökön, a davosi világgazdasági fórumon jelentette be, hogy Nyílt Társadalom Egyetemi Hálózat néven ...
Hol az út vége, mit akar Putyin? A nemzeti büszkeségről és a történelmi tényekről. Ki felel az M1 Karácsony-interjújáért? Írások az Élet és Irodalom legújabb számából.
A magyar származású üzletember davosi beszédében azt állította, a Facebook azon dolgozik, hogy idén újraválasszák Trumpot, cserébe az amerikai elnök megmenti majd a közösségi oldalt.
Hamis és torz korrupciós jelentést tett közzé Magyarországról a Transparency International - áll a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében.
Az illegális bevándorlóktól fejenként 7 ezer eurót kértek.
Annyira hiteles a Transparency korrupciós mérése, mint amennyire független a szervezet: semennyire
Miközben az ellenzéki sajtótermékek a Transparency International friss korrupciós elemzését és Magyarország korrupciós fertőzöttségét harsogják, aközben szándékosan elhallgatják azt a tényt, hogy a Soros György alapítványa által is támogatott szervezet mérése nem hogy a korrupciót, de a ...
A Transparency International csütörtökön közzétett jelentése szerint immár az EU második legkorruptabb állama Magyarország. „Soros” - mondta erre a kormány.
Ifj. Lomnici Zoltán szerint a bevándorlókat támogató álcivil szervezetek csak a jogaikra hívja fel a bevándorlók figyelmét.
Belgiumban és Máltán tartózkodó tanuk meghallgatásával folytatódott Hasszan Farhud büntetőpere.
Solymos Lászlót szerda este állította elő a rendőrség, azt követően, hogy részegen randalírozott egy pozsonyi étteremben.
Mintha csak a Soros-tervet olvasnánk az európai liberálisok (melynek egyébként a Momentum is tagja) új bevándorláspárti javaslatában - közölte Facebook-oldalán a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára.
Börtönbiznisz-fronton bekeményített a napokban a kormány, a balliberális Soros-szervezetek azonban nem estek kétségbe, a jelek szerint jól hoz a konyhára az is, ha a szegregációt állítólag elszenvedett romákra alapozzák bevételeiket. A PestiSrácok.hu-nak nyilatkozó gyöngyöspatai magyarok szerint ...
Még több cikk