0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2019.02.18. hétfõ, Bernadett

Sebestyén Balázs

Ismét összeszedtük a hét legjobb beszólásait.
Vakrandit szerveztek egy hallgatónak Sebestyén Balázsék a Rádió 1 reggeli műsorában, elképesztően végződött a kezdeményezés.
Ezt csinálták a magyar celebek Valentin-napon
INSTAHÍRADÓ! Sebestyén Balázs vicces posztokat osztott meg, Liptai Claudia Bécsben romantikázott férjével, Kulcsár Edina pedig dolgozott. velvet.hu
A ma kirótt bírság következményeként, ha nem változik a médiatörvény, nem hosszabbíthatja meg a Rádió 1 médiaszolgáltatási engedélyét a Médiatanács 2023-ban. Erről azonban már egy másik Médiatanácsnak kell döntenie, a mandátumuk ugyanis hamarosan lejár és az nem hosszabbítható meg. A Fidesz még segíthet.
Eléggé nem értenek egyet a kérdésben. Szerinte egyiküknek is helye a zsűriben, nem véletlenül. Nagy Feró egészen mást gondol erről. velvet.hu
Nagy örömmel és kissé élcelődve üdvözölték Sebestyén Balázsék a megszűnt Music FM-ről átkapcsolókat.
Budapest — Nem ragaszkodik már mindenáron a képernyős jelenléthez Sebestyén Balázs (41)!
Boldogan üdvözölték az Music FM-ről átkapcsolókat, és a kedvükért még a játékszabályokat is újra levezették Sebestyén Balázsék.
A magyar rendőrök etikus módon végzik az autóval közlekedők sebességmérését. És nem bújnak el előlük.
Első ránézésre még nem is lepődne meg az ember azt a fotót nézve, amit maga a rádiós tett ki közösségi oldalára.
Búcsúzik a Music FM stábja, elhallgat a rádió. Erre a napra fokozott biztonsági intézkedéseket kért az Önindító csapata, hogy senki se lássa a távozását.
A Music FM ma éjfélkor örökre elhallgat, miután a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nem hosszabbította meg a műsorszolgáltatási szerződést.
Sebestyén Balázzsal megtörtént az autósok rémálma: a parkolóhoz visszatérve nem találta a kocsit - kiderült, elvontatták.
Tilosban parkolt Sebestyén Balázs, elvontatták a kocsiját, kiakadt a történtek miatt
Sebestyén Balázs a hétvégén posztolta ki a Facebook -oldalán, hogy elvontatták az autóját. Kiderült: a műsorvezető a cirkuszba látogatott el a családjával, ám miután visszatértek az előadásról, a járművüknek már nyoma sem volt. A rádiós nem tagadta, hogy tilosban parkolt, a rá kiszabott ...
Miközben a Rádió1 műsorvezetője a gyermekeivel élvezte a Fővárosi Nagycirkusz előadását, addig elvitték a környéken leparkolt autóját.
A közösségi oldalán fakadt ki a normális parkolóhelyek hiánya miatt Sebestyén Balázs, akinek a hét vége folyamán ezért vontatták el az autóját.
A műsorvezető szokatlan őszinteséggel mesélt szakmai és magánéleti kudarcairól, és arról, hogy mit kezd az emberek túláradó szeretetével. Elhagyva a negyvenet már sokkal megfontoltabb, mint korábban, és már nem a szakmájában keresi elsősorban az elismeréseket.
A gyász tisztelete vagy a véleményszabadság az előrébb való? Akár még egy halálhír is felkorbácsolhatja az indulatokat a közösségi médiában. Sokan még 24 órát se adnak az emlékezésre. De vajon kell-e korlátozni az internetes kommenteket az ilyenek miatt?
Sebestyén Balázs: "Ide bejössz, itt megkapod"
Ezt mindenki tudni akarta Balázsról. "Még ráncos sem vagy, a hajad is egész jó, hogyhogy nem vagy annyit képernyőn?" joy.hu
Februárban ismét lesz Gyertek át!
Miután megjelent a 74 éves korában elhunyt filmmogul budapesti temetésén, közösségi oldalán is elköszönt Andy Vajnától Szulák Andrea.
Mint írtuk, jókora változásokat jelentett be ma az RTL Klub. Megújul például Sebestyén Balázs műsora, melyben Hajdú Péter is megjelenik, Szabó Zsófi új műsort kap, megváltozik a Barátok közt.
Formabontó showműsorok, vadonatúj, saját gyártású krimisorozat, szórakoztató visszaszámláló show, dokusorozat a külföldre költöző magyarokról – ezekkel várja nézőit az RTL Klub 2019 tavaszán. De érkezik a Doktor Murphy új évada, folytatódik A mi kis falunk, valamint megújul a ...
Új ügyvezetőt neveztek ki a Rádió 1 élére.
Könnyen lehet azonban, hogy a csatorna és a Rádió 1 is beolvad a fideszes médiamamutba.
Még több cikk