8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
15°
2021.10.16. szombat, Gál

Sebestyén Balázs

Már most kiderül, kinél mekkora az összhang. Villámkérdésekkel kellett megbirkózniuk az október 18-án vadonatúj évaddal induló Nyerő Páros szereplőinek. Az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-jának versenyzői már a hétfői premier előtt próbatétel elé álltak.   Az új évadban nyolc ...
Miért nem volt ott Mészáros Lőrinc esküvőjén? Lett volna-e értelme megrángatni Simicska Lajos hózentrógerét? Mi a helyzet a cégeivel és miért bolondul meg a blockchainért? A pénteki Flow utolsó vendége […] The post Sebestyén Balázs: ha már nem élvezem a rádiózást, el tudom engedni first appeared on Forbes.hu .
A sztárpárokat tárt kapukkal várja a reality rezidenciája, ami hatalmas változásokon ment keresztül. Vajon hogyan befolyásolja a megújult villa a játék menetét az idei évadban?
Vadonatúj évaddal indul az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros. Október 18-tól hétköznap esténként a jól megszokott humor mellett izgalom, dráma, feszültség és elképesztő feladatok várják a nézőket. A legújabb évadban azonban lesznek nem várt fordulatok is, ahol néha muszáj ...
Új évaddal indul az RTL Klub sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros: október 18-tól hétköznap esténként izgalom, feszültség és dráma várja majd a nézőket a tévéképernyő elé – és most már azt is tudni, mely nyolc sztárpáros száll versenybe egymással.
Tolvajok jártak Rákóczi Feri családi házánál. A rádiós velencei kertjéből drága sporteszközöket loptak el, most az interneten próbál rátalálni értékeire.
Fesztivált idéző programmal jön a Balaton Ünnepe - Akár online is nézheted
Szeptember 17-én hagyományteremtő szándékkal először rendezik meg a Balaton Ünnepét Balatonvilágoson, a Club Aliga területén. Az esemény célja, hogy évente egyszer ünnepi program keretében találkozzanak egymással mindazok, akik egész évben sokat tesznek a Balatonért: vendéglátók, ...
„Lassan esett le, hogy ez a valóság. Berohantam a volt férjem szobájába, és attól kezdve a CNN-t néztük egész nap, egész éjjel. Alig hittük el, amit láttunk.”
Kétségkívül Szandi az egyik legkedveltebb énekesnő hazánkban, aki szó szerint mesés karriert tudhat a magáénak – utánozhatatlan hangján kívül pedig azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy fantasztikus testi adottságokkal áldotta meg a sors.
Sebestyén Balázs most már biztosan többször is megfontolja, mit ejt ki a száján, ha az erdélyi magyarokról van szó. Egy elszólása miatt zúdult rá a nép haragja, így a csíkszeredai rádiós kitelepülésüktől az utolsó pillanatban visszaléptek.
Közfelháborodástól tartva a tervekkel ellentétben mégsem Csíkszeredából jelentkezik majd be szeptember 3-án a Rádió 1 széles körben hallgatott reggeli műsora, a Balázsék. A háborgók azt a baklövést vetették a műsorvezető szemére, amikor pár éve egy erdélyi magyar betelefonálót arra kért, ...
Egy régi elszólása miatt Sebestyén Balázst nem mindenki fogadja szívesen Csíkszeredán
A Rádió 1 csapata a csíkszeredai Szabadság térre szeretett volna kivonulni az egész stábbal, de egy évekkel ezelőtti elszólás miatt kénytelenek voltak napolni a tervüket. The post Egy régi elszólása miatt Sebestyén Balázst nem mindenki fogadja szívesen Csíkszeredán first appeared on nlc .
Egynapos fesztivállal és a Best of Balaton legjobbjaival zárják a nyarat a MOL Nagyon Balaton programsorozat szervezői szeptember 17-én Balatonvilágoson a BalatonPart kulturális központban.  A balatonvilágosi Club Aliga területén rendezett hagyományteremtő nyárzárón, a Balaton Ünnepén olyan ...
Vadonatúj nyomozócsapattal érkezik az Álarcos énekes harmadik évada az RTL Klub csatornájára!
A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka sokaknak okozott csalódást az idei olimpián, rengetegen fogalmazták meg véleményüket az úszónővel kapcsolatban: most Puzsér Róbert is elmondta, mit gondol róla. A kritikus arra is kitért, vajon miért nem szeretik már úgy Hosszút az emberek, mint korábban.
Az első helyen Sebestyén Balázs végzett, Hosszú Katinka viszont most először nem lett abszolút győztes.
Az első helyen Sebestyén Balázs végzett, Hosszú Katinka viszont most először nem lett abszolút győztes.
Sebestyén Balázs lett az első a legértékesebb a magyar celebek listáján a Forbes magazinnál. Majka az 5. helyen zárt, a rádiós pedig ezt nem hagyta szó nélkül.
Szerdától kapható az újságosstandokon az augusztusi Forbes, s a lap ismét listázta a legértékesebb hazai celebritásokat.
Még több cikk