25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
16°
Péntek
18°
2018.09.25. kedd, Eufrozina

Sebestyén Balázs

Felfokozott hangulatban zajlott a Rádió 1 reggeli műsora. Balázsék ugyanis egy teszt hatására bevettek egy-egy szem potencianövelő pirulát.
Budapest — Balázséknak is vannak „őrült” rajongóik, de szerencsére tőlük nem kell az életüket félteniük.
Hatalmas, lelkes tömeg várta a Rádió 1 stábját a soproni Várkerületen.
Hatalmas, lelkes tömeg várta a Rádió 1 stábját a soproni Várkerületen.
Sebestyén Balázs óvja a magánéletét, így nem csak a feleségét, de a gyermekeit is ritkán láthatjuk a nyilvánosság előtt.
Szinte már mindenki elmondta a véleményét, aki csak akarta arról, hogy Majka a SZIN-en, a színpadon állva, koncert közben "szakított" Curtis-szel . Azt mondta, hogy a társa drogproblémái miatt kényszerült erre. Megszólalt az ügyben Dopeman , Deutsch Tamás , Puzsér Róbert , Sebestyén Balázs , és ...
Budapest – Elképesztően nehéz feladatot kaptak a Nyerő Páros sztárjai: míg Gáspár Laci látható félelemmel az arcán ment végig a függőhídon, addig Vasvári Vivien hihetetlen bátorságról adott tanúbizonyságot.
Vasvári Vivien ellenben lazán végigsétált a 38 méter magas függőhídon.
Budapest – Tokár Tamás a Nyerő Páros játékának köszönhetően tudta legyőzni tériszonyát.
Ritka pillanat: Balázs nem nagyon szokott mesélni a magánéletéről.
A műsorvezető ritkán mesél a magánéletéről, igyekszik kizárni a nyilvánosságot most azonban úgy tűnik, kivételt tett, és megosztott egy rövid történetet a megismerkedésükről. – A legelső emlékem Vikiről, hogy nagyon szép csaj, nagyon hebrencs, nagyon nagyszájú, és iszonyúan berzenkedett ...
Ritka pillanat: Feleségével való kapcsolatáról beszélt Sebestyén Balázs
Nem sokszor nyilatkozik róla, most elmesélt egy érdekes sztorit. A csípős stílusú műsorvezető csak egyszer-egyszer avatja be a rajongókat a magánéletébe, most megtette, és feleségéről beszélt. joy.hu
Sebestyén Balázs ritkán hallható dolgokat mesélt el magáról és az életéről a Nők Lapjának adott, ma megjelent nagyinterjújában.
Őszintén mesélt rajongóinak családjáról a hazánkban jól ismert televíziós műsorvezető, Sebestyén Balázs.
Budapest – „Nem tudtam, hogy benne vagy a német X-Factor zsűrijében! Ez a fickó nem úgy néz ki, mint Feri, hanem ő a német Feri. Nagyon durva! Ugyanolyan magas, szemüveges, tetovált, és a szakálluk is ugyanúgy őszül!” – magyarázta a Rádió 1 reggeli műsorában Sebestyén Balázs (41), és a ...
Megdöbbentő kijelentést tett a luxusfeleség Palvin Barbaráról: Vasvári Vivien úgy véli, a világhírű modell egy kövér nő.
Köln — Sikerrel debütált a német X-Factor társműsorvezetőjeként a hazai X-Faktor házigazdája! Istenes Bence (31) negatív kritikát nem is kapott, és a közösségi felületeken olvasható hozzászólások arról is árulkodnak, Bennek – ahogy kint hívják – a germán lányok körében is azonnal közönségkedvenc lett.
Néhány nappal ezelőtt startolt el a Nyerő Páros második évada, ami – csakúgy, mint az előző széria – nem mentes a botrányoktól.
Juliska alig tudta abbahagyni a zokogást, amikor kiderült, férjének Som-Balogh Edina a zsánere.
Még több cikk