9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.12.13. péntek, Luca

Sebestyén Balázs

A Positive Adamsky készítette el Sebestyén Balázs és Tóth Gábor táplálkozáskutató megújult weboldalát, az E-mentes övezetet. A csapat ajánlások útján talált rá az ügynökségre, amely új webdesignnal és stratégiával ruházta fel a felületet, továbbá annak fejlesztésért is felelt. Az ...
Régi-új munkatársakkal bővült csapatunk, megjelent a Válasz Könyvek első kötete, és indul podcastcsatornánk, a HetiVálasz. Igen, jól olvassák.
Mindenki mondott már olyat a médiában, amit később megbánt, mindenki volt már fent is, lent is. Sebestyén Balázs sem kivétel. Mindenki mondott már olyat a médiában, amit később megbánt, mindenki volt már fent is, lent is. Sebestyén Balázs sem kivétel. velvet.hu
Szívszorító történetről számoltak be Sebestyén Balázsék a közösségi oldalukon: a rádiós műsorvezetők követőiknek egy jakabszállási szegény sorsú kisfiúról meséltek, akinek gyűjtést szerveztek.
Azt írja aMedia1.hu, hogy eljárást indított a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a Rádió1 nevű rádióadó ellen a Balázsék című műsor augusztus 30-i adása miatt. Minderről az NMHH honlapján egy napirendről tájékoztató pdf tudósít csak, aminek a 15. pontja a következő:
A Rádió1 reggeli műsora, a Balázsék miatt indult a vizsgálat.
Sebestyén Balázs, ma már jó arcnak tartja Bereczki Zoltánt, akit korábban ripacsnak nevezett. Az érzékeny lelkű színészt megviselte a bárdolatlan támadás, még pszichológusa is segített feldolgozni a sérelmet.
Sebestyén Balázs ma már jó arcnak tartja Bereczki Zoltánt, akit korábban ripacsnak nevezett. A rádiós békülne, és a színész sem zárkózik el, szivesen elbeszélgetne Balázzsal.
Azt a sütit keressük, amihez reggelenként ugyanúgy tud lattét inni egy budai vállalkozó, mint odapörkölt feketét egy békéscsabai varrónő. Ami Sebestyén Balázs poénjainál is jobban összeköti az országot reggelenként.
A Rádió1 műsorvezetője két kisfiú büszke apukája.
Budapest – Évek óta nem enyhül a feszültség Sebestyén Balázs (42) és Friderikusz Sándor (61) között.
Rengeteg pár panaszkodik arra, hogy a gyerekek megszületése után a szex szinte teljesen eltűnik az életükből. Istenes Bence és Csobot Adél esetében azonban más a helyzet.
Harminc gyermek "védőszentje" lett Sebestyén Balázs, örökbe fogadott egy óvodát.
Sebestyén Balázs ismertségét arra használja, hogy felhívja mindannyiunk figyelmét arra, hogy adni jó. A „Fogadj örökbe egy ovit” felhívás mellé állt és jó példája nyomán népszerűsíti közösségi oldalán a kezdeményezést. „Egy nagyon jó kezdeményezéshez csatlakoztam és arra ...
Új poszt a blogon: Mai magyar premier: Provokátor 1. évad, A bűn művészete 1. évad Premier: The Profit S7, The Curse of Oak Island S7, Running Wild with Bear Grylls S5, Paranormal Survivor S5 (őszi), Famously Afraid S1, The Amelia Gething Complex S1, Live At The Apollo S15, Rick Stein’s Secret France S1, Our ...
Néhány hete még Vasvári Vivien válásától volt hangos a sajtó, de ma már úgy tűnik, hogy Vivi feldolgozta a történteket, és újra a régi. Azt mondja, most számára legfontosabbak a gyermekei, egy új kapcsolatba is csak kompromisszumokkal kezdene bele hangzott el a Fókusz adásában.
Emilio végre megtörte a csendet és megmagyarázta a halandzsaprodukciót, ami - Ganxsta Zoleenak, a Tankcsapdának és Sebestyén Balázséknak köszönhetően - már valóságos mémgyárat indított be az interneten.
Vadon Jani október 2-án hódította meg az Instagramot, amikor is két rádiós műsorvezetőtársa Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri rávették, hogy indítsa el saját közösségi oldalát.
Emlékeztető: A nyerő páros 3. évad - Sorozatjunkie
Új poszt a blogon: Ma. 21:05. RTL Klub. Nyerő páros – 3×01 (előzetesek) – napiban! Tavaly még este hét órakor kezdődött az RTL Klub nézettségileg elég korrektül szereplő, és nem is olyan rossz kritikákat szakító együttélős, feladatokat teljesítős reality-je, amiben ismert emberek és ...
Az Újpest egykori válogatott futballistája, jelenlegi sportkoordinátora, korábban szerepelt az RTL Klub Nyerő Páros című vetélkedőjében szerelmével, Róka Andrienne-nel.
Budapest — 39 éves koráig gyereket sem akart Rákóczi Ferenc (49), akit 49 évesen azonban az Év ismert apájának választott az Apa magazin. A Rádió 1 műsorvezetője a Vasárnapi Blikknek azt is elárulta, mi a titka annak, hogy ennyire szereti az életét.
Budapest — Megdöbbentő vallomás! Bereczki Zoltán (43) a Sztárban Sztár leszek! második részének felvételén elárulta: fél éve nem beszél az apjával.
A műsorvezető a Duna és a hajókázás szerelmese, mint mondja, igazán feltölti ez a program.
Újkígyós — Megmutatta rádiós kollégáinak Rákóczi Ferenc (49) a várost, ahol gyerekként járta az utcákat. Sebestyén Balázst (42) és Vadon Janit (49) biciklivel vitte körbe, a szívélyes vendéglátónak bizonyuló helyiek pedig pálinkával várták a rádiósokat. Balázsék péntek reggel ...
Még több cikk