21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Kedd
18°
2021.05.15. szombat, Zsófia

Sebestyén Balázs

A Rádió1 reggeli ébresztő showjának népszerű műsorvezetője és felesége korábban is fontolgatta már, hogy bővítik a családot, de most meg is tették a lépéseket arra vonatkozólag, hogy még teljesebb legyen a család boldogsága! Az örökbefogadás részleteit az alábbi videóban tekintheti meg:
Egyetlen egyszer volt ilyesmire precedens a házasságuk alatt. The post Volt férje egyszer ököllel verte össze Bíró Icát, mert későn jött haza egy buliból first appeared on 24.hu .
Március helyett szeptember 8-án osztják ki a Televíziós Újságírók Díját
2021-ben immár nyolcadik alkalommal adják át a Televíziós Újságírók Díját. A koronavírus járvány miatt a megszokott márciusi időpont helyett Idén szeptember 8-án rendezik az ünnepélyes gálaestet, ahol bejelentik, hogy a szakmédia szavazatai alapján melyek a tavalyi év legjobb hazai, ...
Sebestyén Balázs műsorvezetőtársa, Vadon Jani már megkapta a koronavírus elleni vakcinát, innen jött fel a téma, amely alaposan kiakasztotta Sebestyén Balázst.
A 102 éves dédnagymama is mutatott néhány tornagyakorlatot a virtuális tesiórán. The post Lehidalsz a 102 éves déditől, aki beállt ugrándozni a dédunokája virtuális tesióráján first appeared on nlc .
Féltékenységgel és bátyja gyógyszerfüggőségével magyarázza Gáspár Zsolti azt a testvérháborút, amely közte és bátyja között dúl. Szerinte a testvére derékbe akarja törni a karrierjét.
Sebestyén Balázs Pachmann zenei karrierjéről: Klasszikus ötvenes kapuzárás
Természetesen nem mentek el szó nélkül a TV2 műsorvezetőjének új zenéje mellett. The post Sebestyén Balázs Pachmann zenei karrierjéről: Klasszikus ötvenes kapuzárás first appeared on 24.hu .
Elszabadult a pokol Nógrádmegyerben, ahol Gáspár Zsolti hétfőn, kora este felgyújtotta a házuk mögötti nádast, veszélybe sodorva a szomszédban élő Győzike házát. A lángokat csak tűzoltók tudták megfékezni.
Gyerekei allergiásak a nádra, rajtuk akart segíteni a tűzgyújtással. The post Gáspár Zsolti gyújtotta fel a Győzike háza mögötti nádast first appeared on 24.hu .
Balázséknak köszönhetően idén bárki részese lehet a Red Bull Pilvakernek. Rádióműsorral és online minisorozattal készül a Pilvaker-család.
A műsorvezető a közösségi média felületein osztotta meg véleményét követőivel.
Még több cikk