18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Péntek
12°
2020.09.29. kedd, Mihály

Sebestyén Balázs

Budapest — Féléves szünet után ismét az otthonából jelentkezett be a Rádió 1 adásába a Balázsék című reggeli műsor három házigazdája, miután a technikus megbetegedése után ketten is pozitív koronavírustesztet produkáltak.
Egy épületben dolgoznak Bochkorék a Rádió-1-es Balázsékkal.
Az Álarcos énekesben Gáspár Laci nyomozói székében ezúttal X-Faktoros mentortársa, Puskás Peti foglalt helyet, aki a kilátás mellett a nyomozati munkát is élvezte. A koronavírus miatt hiányzó nyomozó most is az internet segítségével jelentkezett be a showműsorba, ráadásul nyomozati segítséget ...
Home office-ban készül a Rádió 1 összes műsora. Sebestyén Balázs tesztje negatív lett, de ő is karanténba vonul.
Rákóczi Feri és Vadon Jani is pozitív tesztet produkált.
Pozitív koronavírus-tesztek miatt home office-ban készül a Rádió 1 összes műsora. A Balázsék két műsorvezetője, Rákóczi Feri és Vadon Jani is pozitív eredményt kapott a hétvégén, ahogy Györke Attila is. Sebestyén Balázs tesztje negatív lett, elővigyázatosságból azonban ő is karanténba vonul.
Pozitív koronavírus-tesztek miatt home office-ban készül a Rádió 1 összes műsora.
Az összes kollégára teszt vár, a negatív eredményig mindenki otthonról dolgozik majd.
Pozitív koronavírus-tesztek miatt home office-ban készül a Rádió 1 összes műsora. A Balázsék két műsorvezetője, Rákóczi Feri és Vadon Jani is pozitív eredményt kapott a hétvégén, ahogy Györke Attila is. Sebestyén Balázs tesztje negatív lett, elővigyázatosságból azonban ő is karanténba vonul.
Pozitív koronavírus-tesztek miatt home office-ban készül a Rádió 1 összes műsora. A Balázsék két műsorvezetője, Rákóczi Feri és Vadon Jani is pozitív eredményt kapott a hétvégén, ahogy Györke Attila is. Sebestyén Balázs tesztje negatív lett,  elővigyázatosságból azonban ő is karanténba ...
Nagy felháborodást keltett a Nyerő páros játékosai között Rácz Jenő kirohanása.
Kiderült, hogy Peti hány nővel volt együtt Bogi előtt, a válasz pedig sokkolta a fiatal énekesnőt.
A Nyerő Páros legutóbbi adásában Tudta vagy Bukta? kvízműsoros feladatban vettek részt a játékosok. Balázs arra volt kíváncsi, hogy a párok mennyire ismerik egymást.
Úgy tűnik, az RTL-nél elég könnyen elengedték Eszenyi botrányát, amivel minden bántalmazottnak azt üzeni a csatorna: akár megszólalnak, akár nem, nem számít.
Ha nem vetted volna észre, Eszenyi Enikőt épp tegnap este rehabilitálták.
Durván beszólt Istenes Bence az Álarcos énekes legutóbbi adásában.
Az Álarcos énekes harmadik adásában Nagy Ervin Nyomozóvá lépett elő, Gáspár Laci pedig interneten keresztül jelentkezett be. A Nyomozók végül a Tigrist leplezték le!   Istenes Bence kivételével mindenki örömmel köszöntette a nyomozói székben az előző évad második helyezettjét, a Robotot, ...
Budapest – Micsoda meglepetés, megdöbbent a tévéközönség, hosszú kihagyás után tért vissza a színpadra Eszenyi Enikő (59)! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész volt az Álarcos énekes harmadik leleplezettje.
A Vígszínház volt igazgatója az RTL Klub műsorában tűnt fel.
Európa legnagyobb jövőfesztiválja, a Brain Bar idén először az online térbe költözött, és így is nagyon izgalmas volt.
Még több cikk