2 °C, Budapest
2 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2020.01.26. , Vanda

Sebestyén Balázs

A műsorvezető egy ideje már Nepálban tartózkodik, ahova azért utazott el, hogy kipihenje a fáradalmakat, illetve, hogy különleges kalandokban legyen része. Sebestyén Balázs az Instagram-oldalán engedett bepillantást az ázsiai országban megélt pillanataiba, a minap pedig arról számolt be a ...
Sebestyén Balázs megosztotta rajongóival nepáli nyaralása első programjait néhány csodás kép, valamint egy kis nepáli történelem segítségével.
Az internet legújabb rejtélye, hogy vajon Ariana Grande hallható-e Mac Miller egyik poszthumusz számán
Kijött Mac Miller első és egyben állítólag utolsó poszthumusz albuma, a Circles, amit tragikus halála előtt már nem tudott teljesen befejezni, úgyhogy producere az ötletei alapján befejezte a nagyrészt már felvett anyagot. Mac Millerre szeptember 7-én holtan találtak rá San Fernando Valley-i ...
Peller Mariann simán felvette a reggeli adás ritmusát, és tökéletesen helyettesítette Sebestyén Balázst.
Megmutatta Tóth Gabi, hogyan tudják a leggyorsabban elaltatni kislányukat
Tóth Gabi szívesen osztja meg közösségi oldalán a család kedves pillanatait. Legutóbb egy rövid videót töltött fel, melyben látható, hogyan altatják el Hannarózát. Az énekesnő és férje a baba születés után hosszabb szabadságot vett ki, hogy minden percüket a kislányukkal tölthessék. Azért ...
A Sláger FM műsorvezetője szerint a konkurens reggeli műsor névadója a sajtót és a saját hallgatóit hibáztatja.
Budapest — Szintet lépett a rádiós sztárműsorvezetők viszálykodása! Jáksó László (51) január elején tért vissza az éterbe a Sláger FM reggeli műsorának vezetőjeként, és múlt heti interjúnkban nem kímélte a műfaj veterán trióját, azaz a Rádió 1 ébresztőcsapatát, az élen Sebestyén Balázzsal (42).
Sebestyén Balázs nem szállt be a Jáksó ellene indított vagdalkozásába, aki így próbálja felvezetni, hogy összeáll Bochkorral, mert egyedül eddig nem nagyon boldogult a Sláger FM-ben. Balázs blogjában meg sem említi Jáksót, ami felér egy kiadós sértéssel.
Pár napja Sebestyén Balázs és reggeli rádióműsora elég kemény kritikát kapott Jáksó Lászlótól a Sláger FM reggeli sávjának új műsorvezetőjétől. Nem kertelt, azt mondta nem tartja hitelesnek Balázs programját. Ezután a királyi családban történtek miatt viccelődött egy mémmel, ami sokak ...
A Bors információi szerint a rádió vezetősége már tárgyal Bochkor Gáborral az esetleges visszatéréséről.
A lap szerint hamarosan együtt fognak reggeli műsort vezetni a Sláger FM-en.
Információnk szerint hamarosan a Sláger FM csapatát fogja erősíteni Bochkor Gábor, akivel már tárgyal a rádió vezetősége. Ha pedig Bocsi csatlakozik a szintén népszerű Jáksó Lászlóhoz, könnyen lehetnek újra ők a leghallgatottabbak.
Alekosz bevallotta, annak idején romantikus érzelmek fűzték Baukó Évához, akivel a mai napig jó barátságot ápol.
Jáksó László és Sebestyén Balázs évek óta ismerik egymást, dolgoztak már ugyanannál a tévénél és rádiónál is, és eddig úgy tűnt, nincs közöttük ellentét. Jáksó azonban a minap elmondta, hogy szerinte egykori kollégája csak eljátszik egy szerepet, ami pedig magát a műsorát illeti, szerinte ideje múlt és unalmas.
A népszerű rádiós – akibe nemrégiben Jáksó László szállt bele – most a Facebook-oldalán osztott meg egy olyan képet, amit még a rajongók sem fogadtak örömmel.
A Sláger FM reggeli sávjának új műsorvezetője úgy döntött, kipakol a konkurens rádió hármasfogatáról. A Blikknek adott interjújában arról beszélt, szerinte a trió felett eljárt az idő, és azt is csak megjátsszák, hogy jóban vannak. A Sláger FM arca éveken át dolgozott egy adónál ...
A rádiós szerint a konkurencia műsora unalmas, és úgy véli, csak megjátsszák magukat. Sebestyén Balázs nem kommentálta Jáksó megjegyzéseit.
Budapest — Kitört a rádiós háború? Jáksó László (51) beleszállt Sebestyén Balázsba (42): mint mondja, a Rádió 1 reggeli sávjának arca és sikeres műsora, a Balázsék felett eljárt az idő.
Néhány napja még arról nyilatkozott, mindig pórul jár a szponzoroktól kapott autókkal, Sebestyén Balázs ma már új Mercedese mellett pózolt.
Budapest — Új szponzorautót kapott a népszerű műsorvezető, és a Rádió 1 reggeli műsorából az is kiderült, miért kellett visszavinnie a luxusterepjárót.
Családi fotóval jelentkezett a közösségi oldalán Sebestyén Balázs.
Még több cikk