15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Hétfő
13°
2019.10.18. péntek, Lukács

Sebestyén Balázs

Emlékeztető: A nyerő páros 3. évad - Sorozatjunkie
Új poszt a blogon: Ma. 21:05. RTL Klub. Nyerő páros – 3×01 (előzetesek) – napiban! Tavaly még este hét órakor kezdődött az RTL Klub nézettségileg elég korrektül szereplő, és nem is olyan rossz kritikákat szakító együttélős, feladatokat teljesítős reality-je, amiben ismert emberek és ...
Az Újpest egykori válogatott futballistája, jelenlegi sportkoordinátora, korábban szerepelt az RTL Klub Nyerő Páros című vetélkedőjében szerelmével, Róka Andrienne-nel.
Budapest — 39 éves koráig gyereket sem akart Rákóczi Ferenc (49), akit 49 évesen azonban az Év ismert apájának választott az Apa magazin. A Rádió 1 műsorvezetője a Vasárnapi Blikknek azt is elárulta, mi a titka annak, hogy ennyire szereti az életét.
Budapest — Megdöbbentő vallomás! Bereczki Zoltán (43) a Sztárban Sztár leszek! második részének felvételén elárulta: fél éve nem beszél az apjával.
A műsorvezető a Duna és a hajókázás szerelmese, mint mondja, igazán feltölti ez a program.
Újkígyós — Megmutatta rádiós kollégáinak Rákóczi Ferenc (49) a várost, ahol gyerekként járta az utcákat. Sebestyén Balázst (42) és Vadon Janit (49) biciklivel vitte körbe, a szívélyes vendéglátónak bizonyuló helyiek pedig pálinkával várták a rádiósokat. Balázsék péntek reggel ...
A közösségi oldalán kéri követői támogatását a műsorvezető.
Mint írtuk, hétfőn kora délután tömeges baleset történt az M7-es autópályán, Székesfehérvár térségében. A pályát teljes szélességében lezárták. A balesetnek úgy tudni, több sérültje is van.
Új poszt a blogon: Premier: The Rap Game UK S1, Tiny House Nation S5 (őszi), Zombie House Flipping S3 (őszi), The Case That Haunts Me S2, Black Women Own The Conversation S1, Who Wants To Be A Millionaire UK S33, Werq The World S1, Into the Wild India S1, Kate Humble Off the Beaten Track S2, Gogglebox AUS S10, ...
Sebestyén Balázs érzelmes vallomásban köszönte meg Majkának a hatalmas koncertet a Strand Fesztiválon.
A 444 tegnap „elővette” lapunkat szerdai cikkünk miatt, sanda szándékokat tulajdonítva a Válasz Online-nak. A legismertebb magyar egyházi pedofilügy hátterét mutattuk be írásunkban, és köszönjük a 444 támadását – az ugyanis módot ad arra, hogy
Mi jut eszünkbe a fesztivál szóról? Koncert, buli, fiatalok és megszámlálhatatlan élmény. Nos, kattintás után egy élménybeszámoló következik.
Hiába hatalmas az összhang Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri között, ahogy kilépnek a stúdióból, megszakad közöttük a kapcsolat. Hármójuk viszonyáról Balázs mesélt a Strand Fesztiválon - írja a Bors.
A közkedvelt rádiós nagyon nehéz időket élt meg néhány évvel ezelőtt.
Komoly gonddal küzdött a többgyermekes édesapa és felesége.
Sebestyén Balázs egyik kisfiáról osztott meg egy képet Instagram-oldalán.
A pécsi vízilabdázás egyik, ha nem a legsikeresebb nyarán vannak túl a PVSK-Mecsek Füszért játékosai. The post A sikeres nyár plusz lendületet adhat a pólósoknak appeared first on pecsma.hu .
Balázsék híresek arról, hogy teljesen eszement ötletekkel rukkolnak elő az ébredező nagyérdemű szórakoztatására. Nemrégiben egy újabb, kifejezetten őrültnek hangzó kívánsággal álltak elő: reggeli műsorukban azt kérték az UPRA csapatától, hogy küldjenek fel egy tradicionális magyar ...
Bejelentette az őszi műsorterveit az RTL Klub. A legnagyobb hír, hogy érkezik a korábban már belengetett Love Island, a balfék rendőrökről szóló Jófiúk, folytatódnak a közönségkedvenc sorozatok, de új évaddal indul az X-Faktor is.
Különleges szerepben tűnik fel Istenes Bence (32) és szerelme, Csobot Adél (25).
Különleges kísérletnek lehettek a fültanúi a Balázsék rádióműsor hallgatói: egy lángost küldtek fel egy léggömb segítségével a sztratoszférába. A lángos nagy útjáról élő videókat is csináltak.
Csak a gigantikus tömeg meglepően nyugodt viselkedésének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj a Sziget Fesztivál első napján, csütörtökre virradóra.
Szerencsére senki sem sérült meg abban a tömegnyomorban, amit Ed Sheeran koncertje alatt átélhettek a rajongók. Többen pánikba estek, a pultokon át menekültek.
Sebestyén Balázs teljesítette fia kérését. A rádióst a fia kérte meg, hogy fotózkodjon egy világsztárral. velvet.hu
Még több cikk