33 °C, Budapest
33 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
31°
Csütörtök
23°
2019.08.19. hétfõ, Huba

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs egyik kisfiáról osztott meg egy képet Instagram-oldalán.
A pécsi vízilabdázás egyik, ha nem a legsikeresebb nyarán vannak túl a PVSK-Mecsek Füszért játékosai. The post A sikeres nyár plusz lendületet adhat a pólósoknak appeared first on pecsma.hu .
Balázsék híresek arról, hogy teljesen eszement ötletekkel rukkolnak elő az ébredező nagyérdemű szórakoztatására. Nemrégiben egy újabb, kifejezetten őrültnek hangzó kívánsággal álltak elő: reggeli műsorukban azt kérték az UPRA csapatától, hogy küldjenek fel egy tradicionális magyar ...
Bejelentette az őszi műsorterveit az RTL Klub. A legnagyobb hír, hogy érkezik a korábban már belengetett Love Island, a balfék rendőrökről szóló Jófiúk, folytatódnak a közönségkedvenc sorozatok, de új évaddal indul az X-Faktor is.
Különleges szerepben tűnik fel Istenes Bence (32) és szerelme, Csobot Adél (25).
Különleges kísérletnek lehettek a fültanúi a Balázsék rádióműsor hallgatói: egy lángost küldtek fel egy léggömb segítségével a sztratoszférába. A lángos nagy útjáról élő videókat is csináltak.
Csak a gigantikus tömeg meglepően nyugodt viselkedésének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj a Sziget Fesztivál első napján, csütörtökre virradóra.
Szerencsére senki sem sérült meg abban a tömegnyomorban, amit Ed Sheeran koncertje alatt átélhettek a rajongók. Többen pánikba estek, a pultokon át menekültek.
Sebestyén Balázs teljesítette fia kérését. A rádióst a fia kérte meg, hogy fotózkodjon egy világsztárral. velvet.hu
Nagy feladat elé állította Sebestyén Balázst a kisfia: a 9 éves Benett azt szeretné, ha az édesapja közös fotón szerepelne az egyik fellépő világsztárral.
A magyar üzleti magazin immár hatodik alkalommal rangsorolta a legértékesebb magyar sztárokat, akik között idén is akadtak nagy meglepetések. Ilyen volt például az igencsak népszerű gasztroangyal, Borbás Marcsi, aki még Liptai Claudiát is leelőzte.
Ismét elrendelte a dunai hajóbaleset ügyében a szállodahajó meggyanúsított ukrán kapitányának letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság – közölte a szerdai döntés után a gyanúsított védője, Tóth M. Gábor a bíróság épületében újságírókkal. Az ügyvéd elmondta: a ...
Összeesküvéselmélet, vagy realitás? Megoszlanak a vélemények az abszurdnak tűnő összevetéssel kapcsolatban. De mi az igazság? A teória…. Sebestyén Balázs rádiós műsorvezető állítja magáról, hogy kedveli az összeesküvés-elméletet, megmozgatja az agyat – számolt be a blikk.hu a Színes ...
Sebestyén Balázs összeesküvést vél felfedezni a Hableány tragédiája és Kenderesi Tamás ügye között.
Székesfehérvár - Igencsak meglepetésszerűre sikeredett a Wellhello hétvégéi koncertje a Fezenen, ugyanis hirtelen Istenes Bence és Sebestyén Balázs is a színpadon termett.
Nem tűnik logikus lépésnek a rádiótól, hogy az értékes és Sebestyén Balázsék kezébe ütőkártyát adó védjegy-tulajdonjogról lemondott a rádiós javára.
A lépés nagyon fontos lehet a reggeli rádióműsor jövője szempontjából.
Mezőtúr — Flexszel kell megnyitni a fesztivált, mert Vadon Jani lenyelte a kapukulcsot – mondta nevetve Sebestyén Balázs (42) az előtte álló bulizni vágyó tömegnek az East Festen.
Már övéké a műsor védjegye, akár odébb is állhatnak.
Megszólalt annak a kétkilós kiskutyának a gazdája, amelyet vascsővel vert agyon egy kutyabarátnak mondott siófoki nyaraló tulajdonosa.
Még több cikk