21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Kedd
18°
2021.05.15. szombat, Zsófia

Schobert Norbi

Gyors és szinte tünetmentes volt a vírus lefolyása. The post Rubint Réka és Schobert Norbi gyerekei még tavaly átestek a koronavíruson first appeared on 24.hu .
Nagyot fordult a világ az ország legkövérebb tinédzserével. Rácz Géza tavaly még 300 kilogrammnál is többet nyomott, ám a Bors és Schobert Norbert segítségével egymás után olvadnak le róla a kilók. A 18 éves fiatal azonban nem csak az egészségével, hanem a tanulmányaival is foglalkozik.
A rendőrség nem nevezte meg a vírusszkeptikust, de az MTI úgy tudja, a híres Gődény Györgyről van szó. The post Vádemelést javasol a rendőrség Gődény Györggyel szemben first appeared on nlc .
Élőben közvetítette Schobert Norbert, hogy megkapja a koronavírus elleni oltást.
Mutatjuk a népbutító aktivisták díjazottjait. The post Gődény György, Lenkei Gábor, Pócs Alfréd és Tamasi József, az "Orvosok a tisztánlátásért" szervezet prominensei nyerték a Laposföld-díjat first appeared on nlc .
Schobert Norbi 50 éves lett, és egy különleges ajándékot kapott feleségétől, Rubint Rékától. The post Schobert Norbi térdre rogyott, és csak sírt first appeared on nlc .
A vasárnap esti adásában többek között Schobert Norbi beszél a héten botrányt kavart mondatáról is, miszerint: "a vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi". Kövesse 20.25-től az ATV-n!
Egy amerikai oldtimer autóval lepte meg Rubint Réka az 50 éves Schobert Norbit. The post Schobert Norbi 50 éves lett, ezt a különleges ajándékot kapta Rubint Rékától first appeared on nlc .
Szerinte csak ezért támadják az irigy emberek. The post Schobert Norbi: Rohadt sikeres vagyok, az egyik legsikeresebb ember first appeared on 24.hu .
Tóth Vera: Én bírom a Norbit, de nem lehet ilyen avíttan fogalmazni
Egyébként az énekesnő párja is 100 kiló felett van. The post Tóth Vera: Én bírom a Norbit, de nem lehet ilyen avíttan fogalmazni first appeared on 24.hu .
Ha Schobert Norbi interjút ad, egy egész ország pörög rajta, akár heteken keresztül is - most is így történt, ám most szeretné megvédeni magát, mert úgy érzi, sokan szándékosan értelmezik félre mondandóját.
Schobert Norbi csapata Facebook-oldalán hosszasan válaszolnak a kommentekre. The post Norbi Update Team: Krisztus mondta, hogy az igazság szabaddá tesz. Tán nem volt igaza? first appeared on 24.hu .
Osváth Zsolt, Németh Kristóf és Schmuck Andor is reagált a kilenetésére. The post Lakatos Márk: Vajon Schobert Norbi a családjában lévő túlsúlyosokat is csimpánzcsöcsűnek és vágósúlyúnak nevezte? first appeared on 24.hu .
Egy féktelen kanbuli jól illik egy balhés rapper életmódjához, a tomboló koronavírus járványban utazni azonban nem okos dolog. Nagy Feró szerint egyenesen őrültség.
Szerinte a férfiak ezekkel a mondásokkal csak magukat nyugtatják.
Schobert Norbi: Nem a férfi kezdődik 100 kilónál, hanem a vágódisznó
Ő most roppant büszke a saját testsúlyára. The post Schobert Norbi: Nem a férfi kezdődik 100 kilónál, hanem a vágódisznó first appeared on 24.hu .
Még több cikk