12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
Szerda
2020.03.29. , Auguszta

Schobert Norbi

Tavaszra kiürülnek a vitaminraktárak, ezért ilyenkor rengeteg gyümölcsöt és zöldséget ajánlott enni. Ráadásul a koronavírus alatt is jól jönnek az egészséges, immunerősítő fogások.
A legfrissebb statisztikák szerint a koronavírusban megbetegedettek kétharmada jelentős túlsúllyal küszködik.
Úgy viszi a nép a boltból az élesztőt, mint a cukrot. Semmi gond, ha nem tudott venni, élesztő nélkül is van élet.
Székely Csaba a 10 című darabjáért nemrégiben Kortárs Magyar Dráma-díjat kapott. Annak idején a Bányavirág gal robbant be a színházi életbe, a színházak leállása előtt nyolc művét játszották szerte az országban és hetet Romániában.
Imádja a májat, de ritkán áll neki, mert fél, hogy kemény lesz, mint a cipőtalp? Ennek most vége, eláruljuk, hogyan lesz omlós és puha.
Egészen az adás végéig homály fedte az Elefánt-jelmez viselőjét, és végül mindenki számára nagy meglepetést okozott, hogy Pely Barna zenész-énekes változott át a műsor kedvéért. Pélyt Majka öreg sérült elefántnak nevezte, és Tilla szerint is úgy mozgott, mint egy zsák liszt, így A Dal ...
Durva képet posztolt, alig jutunk szóhoz.
A gondok után végre van ok az örömre. Nagy a boldogság.
Több ezer követőt vesztett a videója miatt, de anyagi kár is érte a fitneszgurut.
Cinikus fotó járja be az internetet a mohácsi busójárásról, ugyanis néhány busó Schobert Norbinak is üzent a felvonuláson. Mindemellett Csehy Andrással pedig a busójárás hagyományát is feleleveníthetjük.
Megszólalt Schobert Norbi, miután a busójáráson beszóltak neki Facebook-oldalán válaszolt a fineszguru.
Mint a Blikk nyomán arról mi is beszámoltunk, keményen beszóltak a mohácsi busók Schobert Norbinak. A közösségi oldalon hatalmas felzúdulást keltett az a fotó, amely a hét végén a busójárás egyik transzparensét örökítette meg és felkerült a világhálóra, félreérthetetlen üzenetet „küldve” a Schobert házaspárnak.
A rendezvényen egy transzparenssel üzentek Schobertnek, a szövegben megemlítették feleségét, Rubint Rékát is.
Hemzsegett sztárjainktól a Fitnesz-Wellness-díjátadó gála. Egyikük sem távozott elismerés nélkül. Dér Heni a legfittebb énekesnő.
Mi a különbség a toroskáposzta és a székelykáposzta között? Egyáltalán melyiket, milyen húsból kell elkészíteni, és mennyi idő alatt főnek össze az ízek? Nem kell többet ezeken a kérdéseken rágódnia, a Bors most elmondja a válaszokat!
Valentin-napon mutatják be az új filmjét, játszik sorozatban, színházban, koncertezik országszerte. Kamarás Ivánnak bőven kijut feszültségből, amit meditációval, sporttal old.
Nemrég felkavarta az internet állóvizét Schobert Norbi azzal, hogy kimondta a véleményét: úgy gondolja, számos házasság azért végződik válással, mert a nők évekkel a szülés után sem fogynak vissza az eredeti testsúlyukra. Norbi kijelentése az angol sajtót is megmozgatta, de a hazai celebek ...
Nincs Facebook profilom. Töröltem. Persze erről nem szóltak a híradások, mert én nem Mark Hamill vagy Stephen King vagyok. Twitterem meg nincs. Két éve nincs már, de el tudom képzelni, hogy még mindig minden ugyan olyan, mint régen volt. Egy napon ráébredtem, hogy ha letakarom egy politikai csoport ...
Még több cikk