22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
24°
Kedd
22°
2018.08.18. szombat, Ilona

Schobert Norbi

Schobert Norbi nyugodt szívvel mondott igent, hogy ő legyen az egyik showkirály a Csak show és más semmiben, mert magabiztos és nem tart semmitől, pontosan tudja, mire képes. De ezenfelül leginkább az motiválja, hogy segíthessen. Nézd meg a videót a részletekért!
Az ilyen diéta egy új kutatás szerint akár négy évvel megrövidítheti egy ember életét.
Bár edzéseket többé nem tart, a tévéképernyőtől nem búcsúzott el teljesen Magyarország fitneszpápája, Schobert Norbi. Az életmódmágust a TV2-n hamarosan induló Csak show és más semmi című műsorban láthatjuk viszont.
Kiderül, mennyire bevállalós.
Schobert Norbi is a TV2 showkirálya lesz
Úgy tűnik, mégse tud búcsút inteni a szereplésnek.
Különleges produkciókra vállalkozik és segíteni akarja a krónikusan elhízott és cukorbeteg gyerekeket a fitneszguru.
Schobert Norbi már rengeteg dolgot bevállalt, most azonban egy új kihívás elé állítjuk. Showkirályként keményen kell majd gyakorolnia, hogy megmutassa, mire is képes. Várjátok már?
Budapest — Nagyon megrémítette lánya egyik barátnője Schobert Norbit (47).
Norbi retteg a horrorfilmektől, pedig ilyen filmbe illő eset történt meg vele az életben is. A vicces sztori a videóból derül ki.
Schobert Norbi és Rubint Réka küzdött a korokkal a Pénzt vagy éveket! adásában. A remek tippek mellett kiderült, hogy Norbi mennyire szeret énekelni, és hogy milyen volt az egyik esküvőjük.
Bár a Csalagút esetében tévedett Schobert Norbi, a pápalátogatás időpontját tökéletesen tudta, így egy fantasztikus telitalálatot is bezsebelhettek Rubint Rékáék.
Egy újabb telitalálat és remek játék után jutottak Schobert Norbiék a döntőben. Hogy végül sikerült-e kitalálniuk az utolsó idegen korát, kiderül a videóból.
Megmutatta ruhatárát a rajongóknak Rubint Réka, a népszerű fitneszlady.
Müzligyárat venni indult, és meglepetésesküvőbe csöppent Schobert Norbi. Rubint Rékát végül úgy vette el, hogy nem volt rajta alsónadrág.
Meglepetés esküvőt szervezett Norbinak Rubint Réka mikor kismama volt. Norbi papucsban és rövidnadrágban érkezett meg a templomhoz, ám Réka mindenre fel volt készülve, hiszen az elegáns ruháról is gondoskodott... Aztán kiderült, mégsem gondolt mindenre...
Budapest — Több mint húsz éve harcol az elhízás és az egészségi problémák ellen Schobert Norbert (47), aki erősebb fokozatba kapcsol a háborúban.
Rubint Réka rengeteget dolgozik, ám a szabadsága nagy részét a családjával töltené – ennek érdekében drasztikus lépést tett.
A szerelem bizonyítéka: így imádja egymást Schobert Norbi és Réka
Tizenhét év után is fülig szerelmes a feleségébe Schobert Norbert!
A sok zsír fogyasztása a felelős az elhízásért és nem a cukorban vagy fehérjében gazdag étrend – ezt állapították meg a Kínai Tudományos Akadémia kutatói nagyszabású egérkísérletükkel. Ezzel kapcsolatban kérdezi az ATV Egyenes Beszéd Kontrában Schobert Norbit és feleségét, Rubint Rékát ...
A sok zsír fogyasztása a felelős az elhízásért és nem a cukorban vagy fehérjében gazdag étrend – ezt állapították meg a Kínai Tudományos Akadémia kutatói nagyszabású egérkísérletükkel. Ezzel kapcsolatban kérdezi az ATV Egyenes Beszéd Kontrában Schobert Norbit és feleségét, Rubint Rékát ...
Most a repülőtéren villantotta meg romantikus oldalát.
Korábban nutellás kenyérre cserélte a szendvicsét.
Igazi anya-lánya kalandra indult Rubint Réka és Schobert Lara: a fitneszedző és gyönyörű lánya New York-ba utazott nemrég.
Schobert Norbika teljesen megváltoztatta életmódját az utóbbi egy évben. A 13 éves fiú kilenc hónap alatt 12 kilótól szabadult meg, de hogy mi áll pontosan az elképesztő átalakulás hátterében, valamint hogy mit szólt ehhez édesapja, a videóból kiderül!
17 évvel ezelőtt találtak egymásra.
Elképesztő, hogy néz ki most Schobert Norbi kisfia
Mindenki megirigyelhetné, mennyit fogyott Schobert Norbi fia!
Még több cikk