26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
27°
Szombat
29°
2020.07.15. szerda, Henrik

Schobert Norbi

Az ország legtestesebb embere rajongói levelek tucatjait kapja a lányoktól, miközben Norbival szabadul meg a kilóktól.
Már megindult a fogyás a 300 kilós Rácz Gézánál! A pándi fiú még csak 17 éves, de évek óta képtelen elhagyni otthonát, hiszen édesanyja segítsége nélkül még fürödni sem tud, sőt még a levegővétel is komoly megterhelés számára. A fiú évek óta magántanuló, ideje nagy részét a ...
Már megindult a fogyás a 300 kilós Rácz Gézánál! A pándi fiú még csak 17 éves, de évek óta képtelen elhagyni...
Hosszabban: Schobert Norbert harcba szállt Gézáért, akiről száz kilót szeretne lefaragni. A fitnesz guru az elhízás okairól is mesélt, amiből kiderült: A ipari mennyiségben fogyasztott szénhidrátot tartja a túlsúly okozójának, ami rákos megbetegedésekhez is vezethet.
Hosszabban: Schobert Norbert harcba szállt Gézáért, akiről száz kilót szeretne lefaragni. A fitnesz guru az elhízás okairól...
A nyár egyik klasszikus, megkerülhetetlen magyar étele a lecsó, amelyet számtalan módon elkészíthetünk. A legtöbben azonban amondóak: minél húsosabbra csináljuk, annál finomabb lesz!
A teljes tisztánlátás érdekében a soroksári futó nő feltételezett gyilkosának védője szeretné, ha a bíróság Schobert Norbertet (49) is meghallgatná – tudta meg a Blikk. Kardosné Gyurik Krisztinát (†36) hét évvel ezelőtt futás közben elkapta, megkötözte majd egy zsineggel megölte gyilkosa.
A teljes tisztánlátás érdekében a soroksári futó nő feltételezett gyilkosának védője szeretné, ha a bíróság Schobert Norbertet (49) is meghallgatná – tudta meg a Blikk. Kardosné Gyurik Krisztinát (†36) hét évvel ezelőtt futás közben elkapta, megkötözte majd egy zsineggel megölte gyilkosa.
Mivel Rácz Géza szemmel láthatóan szépen fogy Schobert Norbi útmutatásai alapján, az életmód-tanácsadó úgy látta, eljött az ideje, hogy egy életre szóló élménnyel ajándékozza meg pártfogoltját.
A 47 éves észak-írországi Phil Kayesnek 235 kiló volt a súlya, amikor az orvosai figyelmeztették, hogy szerencsés lesz, ha megéli a 40 éves kort.
Nem fukarkodik Schobert Norbi, ha alkalma van kifejezni a szerelmét Rubint Réka iránt. A fitneszlady negyvenkettedik születésnapját is emlékezetessé tette.
Összesen 12 kilót fogyott az elmúlt két hétben Rácz Géza, az ország legtestesebb embere. A 17 éves fiatalember rendkívül eltökélt, Schobert Norbi segítségével igyekszik megszabadulni több, mint két mázsától.
Június elején mutattuk be a 17 éves Rácz Gézát, aki közel 300 kilójával Magyarország legsúlyosabb embere lehet – ám örömmel megszabadulna ettől a címtől. Szerencsére Schobert Norbi a segítségére sietett. A fiatal fogyását folyamatosan nyomon követjük. A múlt héten elégedetten számolt be róla: már hét kilót leadott.
Tizenhat kilótól szabadult meg az elmúlt évben Schobert Norbi és úgy érzi, mintha húsz évet fiatalodott volna. Végtelenül büszke magára, hogy közel az ötvenhez is sikerült formába hoznia magát.
Dagadtnak és hiteltelennek bélyegezték, de Norbi bebizonyította, hogy tévednek. 49 évesen újra csúcsformába hozta magát, és életerősebb, mint valaha.
Valósággal elárasztottak az apák napi köszöntések a közösségi oldalakat, a hazai sztárok is megható sorokban fejezték ki édesapjuk iránti szeretetüket.
Mi, magyarok képesek vagyunk bármit a saját ízlésünkre formálni, így van ez a kedvenc olasz ételünkkel, a pizzával is. Így születhetett a pörköltes vagy rántott húsos pizza ötlete is.
Házhoz ment az orvos az ország legkövérebb tizenéveséhez, Rácz Gézához. Vérvételen, EKG-n és egyéb vizsgálatokon esett át a fiatal, hogy Schobert Norbi tisztában legyen az egészségi állapotával.
Június elején mutattuk be először Rácz Gézát, aki 17 évesen 294 kilogrammot nyom, a pólómérete pedig hivatalosan 12 XL-es. Miután első cikkünk megjelent, még feljebb kúszott a mérleg nyelve, így Schobert Norbi szó szerint az utolsó pillanatban érkezett, hogy segítsen a túlsúlyos fiún. Gézát ...
Budapest — Kétszer került anyagilag padlóra Schobert Norbert (49). Az üzletember a Betoné Stúdió Felforgatók című podcastjában mesélt arról Kadarkai Endrének, hogyan lett kétszer is bűncselekmény áldozata, és bukott több százmilliót.
A tábortűz melletti sütögetés közben egy kis alufóliába bugyolálva szinte bármilyen köretet elkészíthet a hús mellé. Így nem hűlnek ki a szeletek vagy a saslik, míg az étel többi részével foglalkozunk.
Schorbert Norbi nemrég úgy döntött, felkarolja az ország legkövérebb emberét, Rácz Gézát, és segít neki a fogyásban. A fitneszgurut azonban sokan támadják: úgy gondolják ugyanis, a jótett nem is a fiúról, inkább csak Norbiról szól.
Egy hete még 294 kilóval szerepelt a Bors címlapján a 17 éves Rácz Géza, kedden viszont már 299,7-et mutatott a mérleg. Az utolsó pillanatban jött a felmentősereg Schobert Norbi személyében.
A dietetikus szakemberek is segítettek a koronavírusos betegeknek, mégsem jár nekik az egyszeri juttatás.
A halas magyaros ételek a halászlén kívül méltatlanul szorultak háttérbe, pedig pofonegyszerűen elkészíthetők és finom ételek lesznek belőle.
Miután Schobert Norbi olvasta a Borsban Géza történetét, nem volt kérdés számára, hogy szárnyai alá veszi a fiatalt, és megváltoztatja az életét.
A hamburger sokak kedvence, de a legtöbben gyorséttermekben eszik, otthon nem merik elkészíteni. Pedig egyáltalán nem bonyolult: csak egy jó hamburgerbucira és egy jól megsütött húspogácsára van szükségünk, a többi pedig már csak az ízlésünkön múlik.
Most már aztán tényleg itt a segítség az életmódváltáshoz: Schobert Norbi létrehozta az első magyar fitnesz közösségi felületet. Az Update Diet nevű applikációt letöltve hasonló oldalt kapunk, mint a Face-book, barátokat gyűjthetünk, beszélgethetünk a diétáról, ám azzal a különbséggel, ...
A szamóca nem csak nagyon finom, de egészséges is. Az év első gyümölcse, amit érdemes üvegbe zárni. Segítünk néhány jó recepttel.
Till Attila, Rubint Réka és Nagy Adri is alig várták, hogy vége legyen a karanténnak és folytathassák az életüket úgy,...
Till Attila, Rubint Réka és Nagy Adri is alig várták, hogy vége legyen a karanténnak és folytathassák az életüket úgy, ahogy eddig. A TV2 műsorvezetője gőzfürdőbe és színházba menne szívesen. Schobert Norbi felesége csoportos edzéseket tartana, a Jóban...
Még több cikk