4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
2018.12.12. szerda, Gabriella

Schobert Norbi

A szerelmesek a kezdetekkor csak arra törekedtek, hogy ne elsőként essenek ki, majd idővel kialakult bennük a győzelem iránti vágy érzése. A modell páros elégedett az elért eredménnyel és úgy érzik, még közelebb kerültek egymáshoz a műsornak köszönhetően.
Nézd vissza A legbátrabb páros ötödik adását!
A videóból kiderül, hogyan élték meg a párbajt, és az elmúlt időszakot A legbátrabb páros műsorvezetői.
Kitartás, motiváció, bátorság, stressz, erő, taktika, logika és szerelem - ezekkel a szavakkal jellemezte a házaspár a műsorban megélt érzéseit.
A kiélezett párbajban végül Berkiék maradtak alul, az egykori szépségkirálynő és férje ezzel megnyerte a versenyt és a 10 millió forintot.
Kőkemény kihíváson vettek részt a döntős versenyzők, hogy kiérdemeljék A legbátrabb páros címet. Minden erejét bevetette a négy finalista, ám csak egyetlen páros lehetett a legjobb…
Cápa akarat ereje és küzdő szelleme vezérelte a párbaj második felében is, a húsz kilós súlykülönbséggel sem tudott Berki felülemelkedni ellenfelén…
A főként ügyességre alapuló párbaj első részében a párosok fej-fej mellett haladtak, sokáig úgy tűnt, Berkiék viszik a prímet ebben a körben…
Majka teljesen megrökönyödött, mikor megpillantotta a párbajra érkező Berkit, aki ismét elképesztő felsőt magára öltve jelent meg a végső küldetésen, nem is beszélve arról, ami utána következett…
Nagyot fordult a kocka az első adás óta. Berkiék a szegény szekcióban elmélkedtek az élet nagy dolgairól, és a döntő lehetséges kimeneteléről.
Míg Cápa negatív érzésekkel küzdött, hogy Petiék miattuk estek ki, a modell és kedvese azon morfondírozott, Zsuzsi vajon tényleg azért jött-e fel a vízből, mert azt gondolta, Fanni feladta. Gusztiék magabiztosan indulnak Berkiék ellen a harcba.
A műsorvezető nem értette, hogy miért pont a fináléba jutáshoz szükséges játékot adta fel Weisz Fanni szerelme.
A harmadik fordulóban Cápa és Peti feszegette a határait és merült újra víz alá. 1 perc 17 másodpercig bírta levegő nélkül Guszti, így ők küzdenek meg legnagyobb ellenfeleikkel a tíz millió forintért.
Három körön át fej-fej mellett haladtak a párosok férfi tagjai. Weisz Fanni kedvese érdekes taktikával akarta kizökkenteni ellenfelét a játékból…
Ismét a vízé volt a főszerep a modell nagy bánatára. Bár iszonyatos emlék árnyékolja be a habokhoz kötődő viszonyát, elképesztően teljesítette a Végzetes merülést.
Az egykori szépségkirálynő gyomorideggel indult neki a fontos megmérettetésnek. Petiék úgy érezték, ők a gyengébb páros, ám megfogadták, minden erejüket bevetik, hogy nekik kelljen Berkiékkel megküzdeni a döntő csatában.
Fontos reggelre ébredtek a játékosok, ugyanis a következő küldetés eredményének a függvénye, hogy melyik páros jut a fináléba és harcol meg Berkiékkel. Az egykori szépségkirálynő mellett férje nem volt ott ébredéskor, amit ő kifejezetten nehezményezett…
Laky Zsuzsi férje teljesen belelovallta magát a helyzetbe, azon morfondírozott, milyen feladatokba ki hogyan tudna teljesíteni. Weisz Fanni férjének meglátása szerint sokkal inkább célja Gusztinak Berki legyőzése, mint maga a feladat végrehajtása.
Berki nem rejtette véka alá, mi volt a célja, mikor bedobta társainak, készítsék el együtt a tésztát. A közös étkezés során újabb érdekes magánéleti információmorzsával lepte meg társait Peti.
A még versenyben lévő párok közösen készítettek vacsorát, közben pedig egymást faggatták az oldalukat oly régóta fúró kíváncsiságból fakadó témákról.
Peti alig várta, hogy végre pihe-puha ágyban, a szegény szobából szabadulva hajthassa álomra fejét, ám szerelme nem engedte, hogy felfordulást hagyjanak maguk után, sorra adta neki parancsot.
Bár Laky Zsuzsi kedvese végzett a legjobb idővel, hét másodperccel megelőzve legnagyobb ellenfelét, Mazsi még náluk is jóval gyorsabb volt, az egykori szépségkirálynő viszont nem tudott rajtuk felülkerekedni, így Weisz Fanniékkal kénytelenek párbajozni a döntőbe jutásért.
Tilla Cápáéknak is feltette a kérdést, vajon kit gondolnak a legesélyesebb győztesnek erre a kihívásra, aki erre egyértelműen saját magát szavazta meg. Az egykori szépségkirálynő hatalmas küzdelem árán, de teljesítette a feladatot.
Tilla arról faggatta a játékosokat, kit tartanak a legrátermettebbnek a feladat teljesítésére. Berki őszinte volt, legnagyobb ellenfelét jelölte meg, ám azt is elárulta, Zsuzsival egy csapatban már korántsem hiszi, hogy ők a legígéretesebb pár…
A döntőbe jutásrért keményen meg kell küzdeni. Peti egyik legnagyobb félelmével dacolva indult neki a próbatételnek, Fanni erején felül teljesítette a kihívást.
Bár Aurelioék bizonyultak gyengébbnek a legutóbbi párbajban Weisz Fanniékkal szemben, a kieső szerelmesek kedves üzenetet hagytak a még versenyben lévő pároknak.
A Csak show és más semmi versenyzői a 10 hét alatt már annyira megismerték egymást, hogy néhány szóból kitalálják, vajon kire gondolhatott a másik. Nézd meg, ahogy Horváth Éva és Curtis "Ki vagyok én?"-t játszanak!
Koholák Alexa és Schobert Norbi párosa olyan jól összeszokott az elmúlt pár hétben, hogy már néhány szóból kitalálják egymás gondolatait. Nézd meg a vicces videót!
Veréb Tomi viszont nem feltétlenül ért egyet Angélával. Nézd meg a videót, melyből kiderül, vajon milyennek írja le a színésznő Baronits Gábort!
Régóta dúl a szénhidrát-háború Szafi és Schobert Norbi között, mindig megragadják az alkalmat, hogy beszóljanak egymásnak. Most kicsit tovább fajult a dolog.
A színésznek el kellett gondolkodnia, hogy vajon kivel csókolózhatott a Csak show és más semmi színpadán. Na de nem komolyan, hiszen úgy túl könnyű lett volna kitalálni, vajon ki is lehet ő...
A legbátrabb páros finálé december 11-én19.00-tól a TV2-n!
Végre kiderül, a három versenyben lévő sztárpár közül ki nyeri meg a 10 milliót forintot!
Pápai Joci önmaga volt, ám Köllő Babett leírása alapján inkább gondolta magát Baronits Gábornak. Nézd meg a videót, melyből kiderül, miért!
A mai napig megvan a tűz a kapcsolatukban.
A Ripost adásának témái voltak: Konkoly Ági megmutatta a kislányát - A másfél hónapos Zoráért rajong nővére / Palik Laci visszatér a képernyőre - Januártól a TV2 új sport realityjében bizonyítja, hogy a kimaradt évek alatt kicsit sem kopott a tudása / Laky Zsuzsiék adventje - kis család a ...
Őket lepte meg a legjobban a Csak show és más semmi elődöntőjének eredménye.
Schobert Norbi stand upja pont annyira volt vicces, mint egy foghúzás
A Csak show és más semmi zsűrije már előre rettegett a produkciótól.
Szandi és Baronits Gábor fenomenális görkorcsolyás műsorszáma után Curtis és Köllő Babett a Magyar Táncművészeti Egyetem Hallgatóinak impozáns táncát választotta a jövő hétre.
Eke Angéla és Veréb Tomi egy színházat varázsoltak a színpadra, majd Schobert Norbi és Alexa sajátos poénokkal próbálta megnevettetni a közönséget.
Horváth Éva és Curtis igazi lagzi hangulatot varázsolt a Csak show és más semmi színpadára, majd Tatár Csilla és Vastag Csaba szabaduló show-jával kápráztatta el a nézőket.
A Döntőben kiderül, ki lesz a végső showkirálynő vagy showkirály, de az azt megelőző adás is rengeteg izgalmat tartogatott: Tatár Csilla és Vastag Csaba a szabadságukért küzdöttek, Koholák Alexa és Schobert Norbi stand-up comedy-vel szórakoztattak, Eke Angéla és Veréb Tamás színházat ...
A Mikulás-láz után Köllő Babett és Pápai Joci megidézte Hollywood fénykorát.
Még több cikk