9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
15°
2021.10.16. szombat, Gál

Schobert Norbi

Nagy nap a mai Rubint Réka és Schobert Norbert számára, hiszen legidősebb gyermekük nagykorú lett.
45 évébe telt Emiliónak, mire megpróbálta legyőzni a fóbiáját. The post Emilio ofidiofóbiás: "Csak pár másodperc volt, de azt hittem, menten elájulok a félelemtől" first appeared on nlc .
Akár a fitneszguru, az énekes is szeretne másoknak segíteni a fogyásban. The post Schobert Norbi nyomdokaiba lépett Emilio first appeared on nlc .
Újabb évaddal tér vissza az RTL Klub csatornájára Friderikusz Sándor Életünk története című műsora, a szereplők között pedig feltűnik majd Puskás-Dallos Peti és Dallos Bogi is.
A fitneszguru ismét a kövérséggel és a cukorral kapcsolatban posztolt.
Alig négy héttel a sztrókja után tartott edzést a fitneszguru. Sokan féltik őt, hogy ha nem pihen, baja eshet, ráadásul Norbi a halál kapujából visszatérve azt ígérte, hogy ezentúl jobban vigyáz magára és kerüli a stresszt.
Schobert Norbi négy héttel a sztrókja után újra edzést vezényelt. The post Schobert Norbi újra edzést tartott a sztrókja után first appeared on nlc .
Nem a rosszulléttől ijedt meg DJ Dominique, hanem attól, hogy mi lesz az egyéves kislányával. The post „Ezentúl vissza kell venni a tempóból” – megszólalt DJ Dominique az agyérgörcse után first appeared on nlc .
Polgárpukkasztó arcok, eddig soha nem látott kiborulások: Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András a második adásban sem kímélték a versenyzőket!   A második adásban is színes egyéniségek próbálták elvarázsolni a háromtagú séf csapatot. Volt pár olyan versenyző, aki igencsak nagy ...
Újabb évaddal tér vissza az RTL Klub csatornájára Friderikusz Sándor Életünk története című műsora, az előzetes alapján pedig már most lehet tudni, hogy könnyekből és szívmelengető pillanatokból ezúttal sem lesz hiány.
Nehéz időszakon van túl Schobert Norbi és Rubint Réka. A sok nehézség ellenére igyekeznek pozitívan tekinteni a jövő felé, éppen ezért úgy döntöttek, hogy a huszadik házassági évfordulójuk alkalmából ismét összeházasodnak.
„Elveszem megint Rékát. Ahogy eddig is volt, minden ötödik évben elveszem feleségül. Hogy pontosan milyen ceremónia lesz, arról még nem tudok mondani semmit” – jelentette be a fitneszedző jövőre esedékes, húszéves házassági évfordulójukról.
A sztrókon átesett fitneszguru és kedvese, Rubint Réka jövőre ünneplik a huszadik házassági évfordulójukat. A jeles alkalmat szeretné Norbi felejthetetlenné tenni, újra feleségül kívánja venni a gyermekei édesanyját.
Szerinte sokan fognak meghalni így nagyon hamar. The post Schobert Norbi szerint a testpozitív világkép hosszú távon rossz hatású lesz first appeared on 24.hu .
Elbukott matek feladvány, biológiai katasztrófa és gasztronómiai kudarc. Pillanatok a sztárok életéből, amikor úgy tűnt, lefagyott a rendszer. The post „A sushi, az élő?” – Pillanatok és aranyköpések, amikor az ismert emberek lefagytak a kamera előtt first appeared on nlc .
Egyik pillanatról a másikra kellett átgondolnia az életét Schobert Norbinak, miután két és fél hete stroke-ot kapott. Igyekszik nem gondolni a csaknem tragédiába torkolló napra, de sok minden arra a bizonyos csütörtök délelőttre emlékezteti.
A fitneszedző első nagyinterjúját adta kórházba kerülése óta. A beszélgetésre felesége is elkísérte, aki kijelentette: büszke Norbira, mert maradéktalanul betartja az orvosi előírásokat.
Schobert Norbi a sztrókja után visszatér A Konyhafőnök VIP forgatására
Merthogy ő is az új évad versenyzője lesz. The post Schobert Norbi a sztrókja után visszatér A Konyhafőnök VIP forgatására first appeared on 24.hu .
A fitneszgurut megrázta, hogy nemrég kórházba került. Azonban teljes szívével hálás azért, hogy életben maradt.
Még több cikk