18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Péntek
12°
2020.09.29. kedd, Mihály

Schobert Norbi

Freya Simons 190 kilót nyomott, és egy banálisnak tűnő dolog miatt jött rá, hogy nagy a baj.
Finom és hihetetlenül egészséges az alma, ráadásul most érnek be az áttelelő fajták, érdemes feltankolni belőle. Mutatjuk, hogyan marad friss tavaszig, és milyen finomságokat készíthetünk belőle.
A Tények 2020. szeptember 25., pénteki adásának promója
Tornával izzasztja a túlsúlyos tinit Schobert Norbi, egy edzésükre pedig mi is elkísértük őt. A 17 éves Rácz Géza az...
Tornával izzasztja a túlsúlyos tinit Schobert Norbi, egy edzésükre pedig mi is elkísértük őt. A 17 éves Rácz Géza az elmúlt hónapokban több, mint 30 kilótól szabadult meg, de a kemény munkának korántsincs vége, főleg, hogy a fiú 295(?!!!) kilóról indult!...
Tornával izzasztja a túlsúlyos tinit Schobert Norbi, egy edzésükre pedig mi is elkísértük őt.
Tornával izzasztja a túlsúlyos tinit Schobert Norbi, egy edzésükre pedig mi is elkísértük őt.
A fitneszguru felrobbantotta az internetet ezzel a fiatalkori fotóval.
Sokan csak akkor emelik le a polcról a sárgarépát, ha hús- vagy zöldséglevest szeretnének főzni. Bécsben már sárgarépaworkshopot is tartanak, mert annyi lehetőséget rejt. Megmutatjuk, mivel lehet feldobni. Ínyenceknek Szendrei Bence: Narancsot a levesbe! Szendrei Bence bár a répát leginkább sütve ...
A 18 éves, bájos arcú Dórival forgatja le az ország legsúlyosabb tinije, Rácz Géza a ducitornavideót. A fiatalokat Schobert Norbi már meg is mozgatta.
Nem kérdés: a görögök lekoppintották a magyar töltött káposztát, és még rosszul is csinálják! Persze a töltike így is finom: ha tradicionálisat akarunk, akkor bárányhúsból készítsük, és tekerjük megfelelően előkészített szőlőlevélbe!
A beszólás adta meg neki az utolsó lökést ahhoz, hogy diétába fogjon.
Megható üzenetben vallott szerelmet feleségének Schobert Norbi: a fitneszguru 18. házassági évfordulójukat ünnepelte a szép szavakkal és egy olyan bejegyzéssel, amihez még a családi albumot is feltúrta, hogy szerelmük hajnaláról is csatolhasson hozzá képeket.  Voltunk bajban. Mindenünk elveszett. ...
A hazai divatszakma is felfigyelt a 14 éves Gesztesi Pankára. A januárban elhunyt színművész és Liptai Claudia gyermeke Frida Kahlo bőrébe bújt.
Mindenkit csábít a giganyeremény, a színészek, a celebek és az olvasók tépkedik a Bors matricáit! Október 11-ig több mint 10 millió forintnyi nyeremény vár gazdájára.
Tornavideó-sorozatot készít Schobert Norbi és az ország legkövérebb tinije, Rácz Géza, aki partnert is kap egy 140 kilós hölgy személyében. Géza bevallotta: éhes a szerelemre.
Megvolt az üzletekben az utolsó roham a tanév előtt. A legtöbben már csak a lemaradt tanszerekért mentek újra a boltokba,
Egyszerű, mégis nagyszerű étel készíthető akár a bolti száraztésztából is. A szakácsok szerint egy kis csavarral bármelyik menzás retró étel fejedelmivé tehető.
Ilyen is van: túlsúly-fetisizmus, amikor egyesek számára az élvezetet a minél nagyobb testsúly elérése jelenti, mások pedig ezt örömmel nézik. A 227 kilós Gainer Bull a közösség egyik oszlopos tagjaként például közössége örömére eszik és hízik.
Budapest — Kinek ne lenne rossz viszonya egy-egy szomszédjával? Még ha mindenki törekszik is a kulturált egymás mellett élésre, akkor is becsúszhatnak viták akár egy lenyesett fa vagy rossz helyre tett kerítés, de parkolás vagy házibuli miatt is.
Az életmódtanácsadó azt mondta: ő csak emlékeztetni szerette volna a nőket arra, hogy maradjanak nők.
Sofőrt küldött Schobert Norbi Rácz Gézáért, hogy a túlsúlyos tini ki- mozduljon otthonról gyrosozni egyet. Gézának fáj, hogy sok bántás éri őket az interneten.
Kökény Attila novemberben kétszeres nagypapa lesz, ezért feleségével úgy döntöttek, lemondanak a család bővítéséről.
A legtöbb helyen még mindig a sajtos-tejfölös lángos hódít, de egyre nagyobb az igény az ízekkel felturbózott lángosra. Ketchupos, káposztás, tarjás, minden kapható már.
Shobert Norbert válaszolt a Blikk kérdéseire a közösségi médiával kapcsolatban.
Izmos és kidolgozott teste láttán előfordul, hogy bántó megjegyzésekkel is illetik Rubint Rékát, s bár általában nem szokott visszaszólni kritizálóinak, most kivételt tett: a fitneszkirálynő alaposan helyretette a gúnyos kommentelőket.
Lara hazavitt egy fiút, de nem maradhatott sokáig, mert édesapja kitette a szűrét.
Még több cikk