-4 °C, Budapest
-4 °C
Budapest
Holnap
-8°
Holnapután
-2°
Vasárnap
-6°
2019.01.24. csütörtök, Timót

Sas József

A múlt héten öt adással került fel az ATV a legnézettebb műsorok Nielsen által közölt Top50-es listájára. A csatornának 10 műsorát nézték 200 ezernél többen.
Sas József és haverjai majdnem nyolc órán át sokkolták a népet
Még mindig van lejjebb... Van ember, aki velük rontotta el a szilveszterét? Van az úgy, hogy az ember a tévé előtt ragad szilveszter éjszakáján. A műsorra szinte már szokás panaszkodni – ezúttal lehetett is bőséggel. media.blogstar.hu
Mint arról beszámoltunk, hiába volt teljesen kész a Nekem nyolcvan című új, születésnapi Sas-kabaré, hiába keltek el a jegyek már előre, a bemutató és az idénre tervezett összes előadás elmaradt Sas József rosszulléte miatt. A kabarékirályt novemberben orvosai figyelmeztették, az életével ...
Hiába volt teljesen kész a Nekem nyolcvan című új, születésnapi Sas-kabaré, hiába keltek el a jegyek már előre, a bemutató és az idénre tervezett összes előadás elmaradt Sas József rosszulléte miatt.
A végére még egy meglepetést is tartogat.
Budapest —Hiába volt teljesen kész a Nekem nyolcvan című új, születésnapi Sas-kabaré, hiába keltek el a jegyek már előre, a bemutató és az idénre tervezett összes előadás elmaradt Sas József (79) rosszulléte miatt, írta meg elsőként a Blikk.
Többször felröppentek már olyan hírek, hogy visszavonul Sas József, nem lép fel többet. A művész most elmondta, mi az igazság a pletykákkal kapcsolatban.
Két hete a legendás kabarécsillag minden idei előadását – az új bemutatójával együtt – lemondta. Egyet azonban még vállal.
Sas József (79) erre az évre minden idei előadását – az új bemutatójával együtt – lemondta. Egyet azonban még vállal - adott hírt róla a Blikk. Amint arról a Borsban korábban beszámoltunk, a kollektív energia erejében bíznak a Sasfészek Facebook-oldal rajongói, akik arra kérik a tagokat, ...
A 79 éves humorista november elején drámai hangvételű videóüzenetében minden fellépését lemondta egészségi okokból.
Budapest — Örömhír a rajongóknak, Sas József (79) visszatér a színpadra!
Rajongói imádkoznak Sas Józsefért. A kollektív energia erejében bíznak a Sasfészek Facebook-oldal rajongói, akik arra kérik a tagokat, hogy imádkozzanak... ripost.hu
A komikus részletesen beszélt az állapotáról.
A legendás humorista kissé túlhajszolta magát az utóbbi időszakban, és a stressz miatt annyira legyengült, hogy jelen pillanatban az otthonát sem tudja elhagyni.
Sas József állapota annyira leromlott, hogy jelenleg a házát sem tudja elhagyni.
A kollektív energia erejében bíznak a Sasfészek Facebook-oldal rajongói, akik arra kérik a tagokat, hogy imádkozzanak a népszerű humoristáért. Sas József miden fellépését lemondta.
Sok szakmai csalódás miatt fújt visszavonulót a legendás komikus.
Sas József, a Mikroszkóp Színpad volt igazgatója orvosa tanácsára év végéig otthonában pihen, ám nagyon bízik abban, hogy jövőre újra színpadra állhat.
Még több cikk