15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
13°
Csütörtök
14°
2019.10.21. hétfõ, Orsolya

Sas József

„Igyekszem, gyógyulok, hogy minél hamarabb színpadra álljak, de szerintem ez egyelőre nem fog menni” – kezdte Sas József a Blikk, bár hozzátette, mindent megtesz, és szerinte jó beteg.
Ezen a héten sem volt hiány izgalmas témákból a Mokka adásaiban. Tarts velünk te is és elevenítsd fel a legemlékezetesebb pillanatokat!
Még év elején, márciusban kapott kétoldali agyvérzést Sas József. A humorista azóta folyamatos kórházi és rehabilitációs kezelésre szorult. Állapotáról most a felesége számolt be.
Egyre jobb állapotban van Sas József humorista: ugyan sokat fogyott, de gyógytornásza és felesége óvó ápolásának köszönhetően már a visszatérését fontolgatja.
Egyre jobban van Sas József, humorista. A visszatérést fontolgatja.
Már új könyvének kéziratát olvasgatja az otthonában lábadozó Sas József. Erről is mesélt a művész Holló Mártának, az ATV és a Spirit Fm műsorvezetőjének. A legendás humorista januárban kapott kétoldali agyvérzést, amit hosszú rehabilitáció követett. Az interjú a Spirit FM 87.6-on, Holló ...
Budapest — Új könyve megírása és édesapja iránt érzett tisztelete, szeretete segíti át a hosszú gyógyulása kritikus pillanatain Sas Józsefet (80).
Már új könyvének kéziratát olvasgatja az otthonában lábadozó Sas József. Erről is mesélt a művész Holló Mártának, az ATV és a Spirit Fm műsorvezetőjének.
Holló Mártával beszélgetett a humorista a Spirit FM Drive című műsorában.
A 80 éves humorista egy kétoldali agyvérzés és hosszú kórházi tartózkodás után térhetett haza – írja a Blikk.
Egy újabb rovarfaj jelent meg a fővárosban, a lapp erdeicsótányok repülni is tudnak. Mindez igencsak rossz hír a poloskaszezon kellős közepén.
Különleges gyűjtői oldaláról mutatjuk be Sas Józsefet. Több évtizede gyűjti a művész a sétapálcákat és féltve őrzi a gyűjteményt.
Az otthonában látogatta meg a Best magazin. A népszerű humorista március óta volt kórházban kétoldali agyvérzés miatt.
Betegsége óta először állt kamera elé Sas József, akit otthonában látogatott meg a BEST. A népszerű humorista március óta kétoldali agyvérzés miatt volt kórházban.
Budapest — Havi tíz-tizenkét fellépést teljesít az örökifjú Dévényi Tibor (72), ami bevallása szerint már megviseli a legendás lemezlovast.
Otthonában folytatja élete nagy küzdelmét Sas József: együtt harcol a humoristával az agyvérzés után a felesége, aki mindenben segít a férjének, hogy meggyógyulhasson.
Korábban mi is megírtuk, hogy Sas József humorista rosszul lett Thaiföldön. A művész feleségével utazott el oda még hetekkel korábban. Először még nem lehetett tudni, mi történt, és mikor érkezik haza, később kiderült, hogy egy betegszállításra szakosodott cég különrepülőjével érkezett ...
A szinte magatehetetlen Sast felesége ápolja. Zsuzsa asszony szerint ez a betegség rosszabb, mint a rák, a humorista nagyon lassan gyógyul.
A szinte magatehetetlen Sast felesége ápolja. Zsuzsa asszony szerint ez a betegség rosszabb, mint a rák, a humorista nagyon lassan gyógyul.
A szinte magatehetetlen Sast felesége ápolja. Zsuzsa asszony szerint ez a betegség rosszabb, mint a rák, a humorista nagyon lassan gyógyul.
Négy hónap után saját felelősségére távozott a kórházból Sas József, aki szeretett volna már otthon lenni, szerettei körében gyógyulni tovább. Mentő vitte haza.
A Ri­post ott volt a le­genda ágyá­nál, aki bol­dog mo­sollyal az arcán várta, hogy el­ké­szül­jön a zá­ró­je­len­tése és végre ha­za­tér­hes­sen ott­ho­nába.
Sas József tavaly novemberben váratlanul lemondta kabaréműsorának minden előadását, ekkor közölte, hogy rosszul van, orvosai pedig azt mondták, pihennie kell. A humorista szót fogadott és Thaiföldre utazott, hogy nyugodtan pihenhessen és kikapcsolódhasson, ám váratlanul agyvérzést kapott az idegen ...
Exkluzív, ezt üzente a hazatérő Sas József
Négy hónap után Sas József végre otthon gyógyulhat tovább
Budapest — Négy hónapnyi kórházi kezelés után csütörtökön hazatérhetett az otthonába Sas József (80).
Sas József saját felelősségére elhagyta a kórházat, csütörtökön szállították haza. A Blikk információi szerint a humorista még gyenge, de örül, hogy otthon lehet. Fotó: smagpix... The post Végre otthon van Sas József, ilyen volt a hazatérés appeared first on Panoramanet .
Még több cikk