9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Vasárnap
15°
2021.02.25. csütörtök, Géza

Sas József

A Jászai Mari-díjas színész, humorista 82 éves korában hunyt el, feleségével 43 évig voltak házasok.
Megdermedt az idő Sas József otthonában: minden ugyanott van, ahol a néhai művész hagyta. Mintha özvegye abban reménykedne, hogy szerelme még használni fogja kedvenc tárgyait. De lelke mélyén tudja, végleg megváltozott az élete.
Zsuzsa asszony tudja, talán soha nem dolgozza fel párja halálát.
Pozitív koronavírus-tesztje után kórházba került a 93 éves színész, aki egy hét elteltével végre kezdi magát jobban érezni. Baranyi László a tudatát használja fel a gyógyuláshoz.
Talán nem volt még év, aminek a végét annyian várták volna szerte a világon, mint a 2020-asét, ez a sötét, fáradt és hideg január azonban nem hozott túl sok megkönnyebbülést magával. Újdonságot azért igen: beiktatták Joe Bident, debütált számos értékes film, a Színház-és Filmművészeti ...
Komjáti Zsuzsa most először beszélt a fájdalmáról.
Először szólalt meg férje temetése óta Sas József özvegye, Komjáti Zsuzsa. Most nagyon nehéz nekem, próbálom feldolgozni Jóska elvesztését. Gyászban vagyok – mondta a Blikk-nek, hozzátéve, közös gyermekük, Ági és a művész korábbi házasságából született Tamás tartják bene a lelket. A ...
Budapest — Megtörte a csendet, először szólalt meg Sas József (†82) özvegye, Komjáti Zsuzsa (70) imádott férje temetése óta. A legendás nevettetőt, a klasszikus kabaré egyik utolsó nagy alakját egy hete helyezték örök nyugalomra, azóta pedig szomorúan telnek Zsuzsa asszony mindennapjai.
Szomorú és némiképp felháborító hirdetésre bukkant az egyik online piactéren a Ripost olvasója, aki évtizedeken át nagy tisztelője volt a január 17-én elhunyt Sas Józsefnek.
A Mokka műsorában Sas Józseftől búcsúztak Heller Tamás és Beregi Péter színészek. Bodrogi Gyula Kossuth-díjas színművész nem tudott megszólalni a legenda sírjánál.
Január 17-én, éppen két héttel 82. születésnapja után Sas József szervezete feladta a harcot a koronavírus ellen.
Pénteken végső nyugalomra helyezték a január 17-én elhunyt Sas Józsefet. A szertartáson Hofi Géza özvegye, Ildikó támogatta a legendás humorista özvegyét, Komjáti Zsuzsa asszonyt.
A Kozma utcai temetőben csak néhány tucat barát és rokon lehetett ott.
A Kozma utcai temetőben csak néhány tucat barát és rokon lehetett ott.
Szűk körben, néha sírva, néha nevetve búcsúztak a családtagok és a  barátok Sas Józseftől. A művész összetört feleségébe, Zsuzsába legjobb barátnője próbált lelket önteni, hogy el tudja engedni élete szerelmét.
Ez a Visszajátszás! – Amiben felelevenítjük a nap legfontosabb, legérdekesebb politikai és közéleti beszélgetéseit.
A vasárnap elhunyt humoristát a Kozma utcai zsidó temetőben helyezték örök nyugalomra. A járványügyi előírások miatt szűk körben zajlott a temetés, a család kérésére a média jelenlétét is korlátozták.
Megérkeztek a legfrissebb fotók, itt alussza örök álmát Sas József.
A temetést követően megrendülten nyilatkozott Sas József özvegye.
Végső búcsút vesznek Sas Józseftől, a szertartás délben kezdődik a Kozma utcai izraelita temetőben. A koronavírus-járvány kapcsán életben lévő korlátozások miatt amúgy sem lehetne 50 főnél több résztvevővel temetést tartani, de a család kérésére egyébként is zártkörű a Jászai Mari-díjas humorista búcsúszertartása.
A Sas-kabaré tagjai hosszú hónapok óta először üzentek a rajongóiknak.
Heller Tamás szerint a Sas-kabaré kicsit olyan szilveszterkor, mint a Reszkessetek, betörők! karácsonykor. Ám a Mikroszkóp Színpad egykori tagja ezúttal elcsendesedve búcsúztatja az óévet, mint ahogy a hónapok óta betegeskedő Sas József is, aki boldog új évet kívánt a Bors olvasóinak.
Sas József lánya, Ágnes elmondta, hogyan érzi magát édesapja, aki 2019 januárjában Thaiföldön kapott agyvérzést.
A humorista 2019 januárjában kapott kétoldali agyvérzést, thaiföldi vakációja közben. A legutolsó információk arról szóltak, hogy agyvérzése után továbbra is budai otthonában lábadozik, felesége ápolása mellett egy orvosi ministáb is felügyeli.
Hosszú idő után végre megnyugtató hírek érkeztek Sas József állapotáról!
A Mikroszkóp Színpad egykori igazgatója hosszú ideje nem nyilatkozott senkinek, de most kivételt tett.
Budapest—Hosszú ideje nem nyilatkozott senkinek a Mikroszkóp Színpad egykori igazgatója, Sas József (81), aki most a Blikk-kel kivételt tett. Ugyanis november 1-jén lett volna 90 éves régi barátja, a Parabola című legendás tévéműsort egykor vezető újságíró, humorista Árkus József (†61).
Medveczky Ilona úgy gondolja, már nem lesz több kapcsolata.
Teljes a hírzárlat az agyvérzésből lábadozó Sas József körül. Még a közeli barátok sem tudnak semmi a humorista állapotáról.
Még több cikk