13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
19°
Vasárnap
21°
2024.04.25. csütörtök, Márk

Sas József

Egy éve halt meg Sas József, özvegyének gyásza azóta sem enyhült. The post Sas József özvegyének egy év után sem enyhül a fájdalma first appeared on nlc .
Színészek, tudósok, politikusok, sportolók - ebben a cikkben összeszedtük, kik azok a neves személyiségek, akik az év első felében hagytak itt bennünket.
Gyászol Nyertes Zsuzsa. A színésznő a mai napig nehezen hiszi el, hogy jó barátja, Oszter Sándor elhunyt. A két színész közös darabban játszott, és rengeteget beszélgettek egymással a munkán kívül is.
Nyertes Zsuzsa az  elmúlt utóbbi pár évben folyamatosan szembesül a gyásszal, hiszen nagyon sokan hunytak el körülötte. Legutoljára jó barátja, Oszter Sándor hiányával kellett szembe néznie.
A Jászai Mari-díjas humorista januárban hunyt el, a Kozma utcai izraelita temetőben temették el, ahol most már olyan sírköve van, amire özvegye, Zsuzsa szerint igazán büszke lenne.
Sas József csaknem nyolc hónapja hunyt el, özvegye azt mondta, most csend van körülötte.
Nem túlzás azt állítani, hogy Hofi Géza volt a magyar humor-történelem legkiemelkedőbb csillaga, aki úgy tudott a politikából is viccet faragni, hogy az "senkinek sem fájt", vagy éppen mindenkit elgondolkodtatott. A népszerű humorista idén nyáron lenne 85 éves, rá emlékezünk most élete ...
Sas József négy hónapja hunyt el, de özvegye Zsuzsa asszony azóta sem tudta elengedni őt. Nem csoda, hogy segítségre van szüksége ahhoz, hogy ennyi idő után új célt találjon az életének.
Egyre rosszabbul van a humorista özvegye.
Már két hónapja, hogy Sas József elhunyt, s egy hatalmas űrt hagyott maga mögött. Legjobban élete szerelmének hiányzik, Komjáti Zsuzsának, aki most megtörte a csendet.
Sas József egy thaiföldi nyaralás során kapott agyvérzést két éve. Az énekes és prózai szerepekben is maradandót alkotó érdemes művész azóta küzdött, de végig bízott a felépülésben.
A Jászai Mari-díjas színész, humorista 82 éves korában hunyt el, feleségével 43 évig voltak házasok.
Megdermedt az idő Sas József otthonában: minden ugyanott van, ahol a néhai művész hagyta. Mintha özvegye abban reménykedne, hogy szerelme még használni fogja kedvenc tárgyait. De lelke mélyén tudja, végleg megváltozott az élete.
Zsuzsa asszony tudja, talán soha nem dolgozza fel párja halálát.
Pozitív koronavírus-tesztje után kórházba került a 93 éves színész, aki egy hét elteltével végre kezdi magát jobban érezni. Baranyi László a tudatát használja fel a gyógyuláshoz.
Talán nem volt még év, aminek a végét annyian várták volna szerte a világon, mint a 2020-asét, ez a sötét, fáradt és hideg január azonban nem hozott túl sok megkönnyebbülést magával. Újdonságot azért igen: beiktatták Joe Bident, debütált számos értékes film, a Színház-és Filmművészeti ...
Komjáti Zsuzsa most először beszélt a fájdalmáról.
Először szólalt meg férje temetése óta Sas József özvegye, Komjáti Zsuzsa. Most nagyon nehéz nekem, próbálom feldolgozni Jóska elvesztését. Gyászban vagyok – mondta a Blikk-nek, hozzátéve, közös gyermekük, Ági és a művész korábbi házasságából született Tamás tartják bene a lelket. A ...
Budapest — Megtörte a csendet, először szólalt meg Sas József (†82) özvegye, Komjáti Zsuzsa (70) imádott férje temetése óta. A legendás nevettetőt, a klasszikus kabaré egyik utolsó nagy alakját egy hete helyezték örök nyugalomra, azóta pedig szomorúan telnek Zsuzsa asszony mindennapjai.
Szomorú és némiképp felháborító hirdetésre bukkant az egyik online piactéren a Ripost olvasója, aki évtizedeken át nagy tisztelője volt a január 17-én elhunyt Sas Józsefnek.
A Mokka műsorában Sas Józseftől búcsúztak Heller Tamás és Beregi Péter színészek. Bodrogi Gyula Kossuth-díjas színművész nem tudott megszólalni a legenda sírjánál.
Január 17-én, éppen két héttel 82. születésnapja után Sas József szervezete feladta a harcot a koronavírus ellen.
Pénteken végső nyugalomra helyezték a január 17-én elhunyt Sas Józsefet. A szertartáson Hofi Géza özvegye, Ildikó támogatta a legendás humorista özvegyét, Komjáti Zsuzsa asszonyt.
A Kozma utcai temetőben csak néhány tucat barát és rokon lehetett ott.
A Kozma utcai temetőben csak néhány tucat barát és rokon lehetett ott.
Szűk körben, néha sírva, néha nevetve búcsúztak a családtagok és a  barátok Sas Józseftől. A művész összetört feleségébe, Zsuzsába legjobb barátnője próbált lelket önteni, hogy el tudja engedni élete szerelmét.
Ez a Visszajátszás! – Amiben felelevenítjük a nap legfontosabb, legérdekesebb politikai és közéleti beszélgetéseit.
A vasárnap elhunyt humoristát a Kozma utcai zsidó temetőben helyezték örök nyugalomra. A járványügyi előírások miatt szűk körben zajlott a temetés, a család kérésére a média jelenlétét is korlátozták.
Megérkeztek a legfrissebb fotók, itt alussza örök álmát Sas József.
Még több cikk