26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
21°
Péntek
27°
2019.06.18. kedd, Levente

Sas József

Annyira megrémítette a vele, illetve Sas József komikussal Thaiföldön történt eset, hogy Galambos Lajos minden létező biztosítást megkötött magára.
Galambos Lajcsi intő jelnek tekintette Sas József thaiföldi rosszullétét, amit az ő két héttel ezelőtti gyengélkedése csak még tovább tetőzött. A trombitás azóta életbiztosítás-függő lett, hisz szerinte jobb az elővigyázatosság.
Jennifer Lopez megmutatta, hogyan készült el bombasztikus megjelenése a CFDA-gálára
Jennifer Lopez egy divat díjátadón vett át egy divatikonnak járó elismerést. Mindenki elájult a színésznő megjelenésétől, a sminktől a ruhájáig, a CFDA-gálára ugyanis egy Ralph Lauren ruhában jelent meg. A felkészüléséről készített videót most megosztotta. Ebből kiderül, milyen gondosan ...
Nagyon cuki videót osztott meg Majka. A felvétel a hétvégi, Budapest Parkban tartott koncertjükön készült. Miközben a színpadon a zenekar tombolt, a háttérben a rapper fiai táncoltak, ugráltak, utánozták a "nagyokat". A produkciójuk hatalmas sikert aratott a neten. A legtöbben odavoltak a ...
Sas József tavaly novemberben váratlanul lemondta kabaréműsorának minden előadását, ekkor közölte, hogy rosszul van, orvosai pedig azt mondták, pihennie kell. A humorista szót fogadott és Thaiföldre utazott, hogy nyugodtan pihenhessen és kikapcsolódhasson, ám váratlanul agyvérzést kapott az idegen ...
Drámai vallomást tett Sas József felesége, már alig bírja
Zsuzsa asszony mindennap agyvérzés után gyógyuló férje mellett van
Zsuzsa asszony minden nap agyvérzés után gyógyuló férje mellett van, ételt visz neki, sétál vele, ápolja. Három hónapja nem telt el úgy nap, hogy ne ment volna be a kórházba, s még hosszú hetekig vagy akár hónapokig is eltarthat a népszerű humorista kezelése.
Budapest — Az elmúlt időszak mind mentálisan, mind fizikálisan megviselte Sas József (80) feleségét.
Akár már a következő hónapban hazamehet Sas József a kórházból, családja és barátai legnagyobb örömére.
Ilyen állapotban van most a humorista!
Budapest ― Évek óta elképzelhetetlen a szilveszter Sas József (80) kabaréja nélkül.
Sas József minden erejével azon van, hogy kétoldali agyvérzése után felépüljön, majd visszatérjen a színpadra, ami mindennél jobban hiányzik számára.
Sas József lánya beszélt arról, milyen állapotban van a humorista.
Március óta képtelen színpadra állni Sas József.
Agyvérzése után két hónappal már felállt tolószékéből Sas József. A humorista mindent megtesz, hogy újra a régi legyen.
Agyvérzése után két hónappal minden erejével azon van Sas József, hogy újra a régi legyen. Habár az agya több része sérült, kitartásának köszönhetően már újra tud ön­állóan járni. Lánya szerint segítené a gyógyulását, hogyha barátai gyakrabban látogatnák.
Budakeszi — Lassan gyógyul Sas József (80)! Bár még több hónap, mire a humorista hazatérhet az ország egyik legjobb rehabilitációs intézetéből, de azt is komoly feltételekhez kötik. Az otthonukat átrendezik, hogy megfeleljen az előírásoknak, ráadásul a feleségének be kell szereznie egy speciális ágyat is.
Üzent a betegágyáról a budai rehabilitációs központban lábadozó Sas József. A műsorvezetőt épp egy kezelésre tolták át, amikor váltott néhány szót a Bors újságírójával.
Kétoldali agyvérzése sem vette el a humorát.
Sas József humoristát egy hónapja szállították kórházba kétoldai agyvérzés miatt, ma egy rehabilitációs klinikán lábadozik. A színész már a színpadi visszatérését tervezi.
A humorista Thaiföldön kapott kétoldali agyvérzést egy hónapja.
Budapest – A 80 éves humorista egy rehabilitációs intézetben tervezi a visszatérését.
A humorista Thaiföldön kapott kétoldali agyvérzést egy hónapja, állapota rohamosan javul. Sas Józsefet a rehabilitációs intézetben kerestük fel tegnap délelőtt, mosolyogva nyilatkozott.
A művész lánya, Ágnes a Ripostnak nyilatkozott.
Javul Sas József állapota. A komikus még thaiföldi nyaralása során lett rosszul, azóta nem sokat lehetett tudni róla, azon kívül, hogy egy pesti kórházból szállították át egy rehabilitációs központba. Most lánya nyilatkozott állapotáról a TV2-nek. Elmondta, hogy apja erősödik, a ...
A lánya, Sas Ágnes beszámolója szerint a humorista megőrizte jó kedélyét, a memóriája is sértetlen maradt. Június elejére már megerősödhet annyira, hogy képes legyen az önálló mozgásra.
A lánya, Sas Ágnes beszámolója szerint a humorista megőrizte jó kedélyét, a memóriája is sértetlen maradt. Június elejére már megerősödhet annyira, hogy képes legyen az önálló mozgásra.
Sas József téli nyaralása során lett rosszul, most kórházban ápolják a legendás humoristát, akinek kétoldali agyvérzése volt vakációja alatt. A Mokka műsorvezetői Sas József lányával, Ágnessel beszélgettek édesapja testi és lelki állapotáról.
Erős fejfájás, szédülés, homályos látás, zsibbadás – a szélütésre, más szóval sztrókra utaló jelek a legtöbb esetben minden előzmény nélkül, váratlanul jelentkeznek.
Sas Józsefet látogatta meg a kórházban régi barátja, ezt látta
"Megmondom őszintén, drámaibb helyzetre voltam felkészülve..."
Budapest — Meglátogatta Sas Józsefet (80) a kórházban a humorista régi barátja. Baranyi László (91) színész örömmel mesélte el a Blikknek, hogy a kabarékirály nagyon igyekszik talpra állni és máris a visszatérést tervezi.
Barátai és párja, Zsuzsa tartja a lelket Sas Józsefben, aki súlyos agyvérzésen esett át. A 80 éves humorista egy percre sem veszíti el a hitét, hogy visszatérhet a közönségéhez – írja a Blikk.
Hónapokig elhúzódó folyamat elé néz Sas József
Még több cikk