10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
13°
2019.12.06. péntek, Miklós

Sas József

Ugyan még gyenge, de szellemileg teljesen friss a 80 éves humorista, akinek már új száma is van a visszatérésre.
A Heti Napló stábja otthonában látogatta meg Sas Józsefet.
Heti Napló Sváby Andrással vasárnap este 19:00 órától, az ATV-n!
A humorista gyakran fogad látogatókat, és színpad hiányában ágyából ad műsort. Felesége azonban most bekeményít, véget vet a vendégjárásnak.
Megjárták a ranglétrát, a legjobbaktól tanultak és bár más elemet is behozhatnának a showba, de azok már nem ők lennének – ezt nyilatkozta Aradi Tibor az atv.hu-nak annak kapcsán, hogy vadonatúj részekkel jelentkezik az Aradi-Varga Show november 30-tól. Fontos változás, hogy az adásidő a ...
Lemondták egy november elejére hirdetett könyvbemutatóját, mire sokan megijedtek, hogy a humorista állapota rosszabbodott. A Bors azonban felhívta őt telefonon, és Sas József maga újságolta el, hogy lényegesen jobban van, mint néhány hónappal ezelőtt.
Mégsem ment el a könyvbemutatóra, de nem azért, amire elsőre gondolnánk.
Segítséggel ugyan, de már rövid ideig tud állni a márciusban kétoldali sztrókon átesett komédiás, és szinte már teljesen folyékonyan beszél.
Lassabban lábadozik a januárban sztrókot elszenvedett Sas József, mint szeretné, de Kulka János példája erőt ad neki és feleségének: akarattal és türelemmel szép eredményeket lehet elérni.
A napokban számoltunk be arról, hogy a stroke-on átesett méltán népszerű művész jobban van, tele van tervekkel és reméli, hogy újra imádott közönsége elé állhat. Ma újabb remek hír érkezett! November elején újra a közönség elé lép Sas József – tudta meg a Bors. A hu­moristáról a ...
November elején újra a közönség elé lép Sas József - tudta meg a Bors.
November elején újra a közönség elé lép Sas József. A stroke-on átesett hu­moristáról a napokban jelent meg A nemzet komédiása című könyv. A szerző, Markos Zoltán a bemutató elején megosztott egy jó hírt róla - írja a Borsonline.
A nagybeteg humoristának egyetlenegy emléke maradt az édesapjáról, aki feltételez- hetően egy koncentrációs táborban halt meg a második világháború alatt.
„Igyekszem, gyógyulok, hogy minél hamarabb színpadra álljak, de szerintem ez egyelőre nem fog menni” – kezdte Sas József a Blikk, bár hozzátette, mindent megtesz, és szerinte jó beteg.
Ezen a héten sem volt hiány izgalmas témákból a Mokka adásaiban. Tarts velünk te is és elevenítsd fel a legemlékezetesebb pillanatokat!
Még év elején, márciusban kapott kétoldali agyvérzést Sas József. A humorista azóta folyamatos kórházi és rehabilitációs kezelésre szorult. Állapotáról most a felesége számolt be.
Egyre jobb állapotban van Sas József humorista: ugyan sokat fogyott, de gyógytornásza és felesége óvó ápolásának köszönhetően már a visszatérését fontolgatja.
Egyre jobban van Sas József, humorista. A visszatérést fontolgatja.
Már új könyvének kéziratát olvasgatja az otthonában lábadozó Sas József. Erről is mesélt a művész Holló Mártának, az ATV és a Spirit Fm műsorvezetőjének. A legendás humorista januárban kapott kétoldali agyvérzést, amit hosszú rehabilitáció követett. Az interjú a Spirit FM 87.6-on, Holló ...
Budapest — Új könyve megírása és édesapja iránt érzett tisztelete, szeretete segíti át a hosszú gyógyulása kritikus pillanatain Sas Józsefet (80).
Már új könyvének kéziratát olvasgatja az otthonában lábadozó Sas József. Erről is mesélt a művész Holló Mártának, az ATV és a Spirit Fm műsorvezetőjének.
Holló Mártával beszélgetett a humorista a Spirit FM Drive című műsorában.
A 80 éves humorista egy kétoldali agyvérzés és hosszú kórházi tartózkodás után térhetett haza – írja a Blikk.
Egy újabb rovarfaj jelent meg a fővárosban, a lapp erdeicsótányok repülni is tudnak. Mindez igencsak rossz hír a poloskaszezon kellős közepén.
Különleges gyűjtői oldaláról mutatjuk be Sas Józsefet. Több évtizede gyűjti a művész a sétapálcákat és féltve őrzi a gyűjteményt.
Az otthonában látogatta meg a Best magazin. A népszerű humorista március óta volt kórházban kétoldali agyvérzés miatt.
Betegsége óta először állt kamera elé Sas József, akit otthonában látogatott meg a BEST. A népszerű humorista március óta kétoldali agyvérzés miatt volt kórházban.
Budapest — Havi tíz-tizenkét fellépést teljesít az örökifjú Dévényi Tibor (72), ami bevallása szerint már megviseli a legendás lemezlovast.
Otthonában folytatja élete nagy küzdelmét Sas József: együtt harcol a humoristával az agyvérzés után a felesége, aki mindenben segít a férjének, hogy meggyógyulhasson.
Korábban mi is megírtuk, hogy Sas József humorista rosszul lett Thaiföldön. A művész feleségével utazott el oda még hetekkel korábban. Először még nem lehetett tudni, mi történt, és mikor érkezik haza, később kiderült, hogy egy betegszállításra szakosodott cég különrepülőjével érkezett ...
Még több cikk