13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
21°
Hétfő
15°
2020.09.25. péntek, Eufrozina

Rubint Réka

Szentendre — Elképesztő domborulatokat villantott Rubint Réka (43)!
Covid-biztosra ígérik idén az október elején megtartandó Fitbalance-ot. Az egészséges életmód és a mozgás szeretetét hirdető sportfesztivál szervezői hosszú kisokost is közzétettek, hogy a résztvevők hogyan érkezzenek, milyen szabályokat tartsanak be.
Budapest – A fitneszedző kénytelen volt lefújni a november végi bált.
A fitneszguru felrobbantotta az internetet ezzel a fiatalkori fotóval.
Schobert Norbi és Rubint Réka 18 éve házasok, amiről a Mokka műsorában árulták el: Rengeteg hullámvölgy és öröm van mögöttük.
A hazai divatszakma is felfigyelt a 14 éves Gesztesi Pankára. A januárban elhunyt színművész és Liptai Claudia gyermeke Frida Kahlo bőrébe bújt.
A legjobb 12 jutott be a középdöntőbe, a versenyzők a héten három fős csapatokban, pontokért küzdenek a konyhában. A két legkevesebb pontot gyűjtő csapat tagjai párbajon döntik el, ki távozik a versenyből.   A középdöntőben újra megnyílt a Zétterem, ahová VIP vendégek érkeztek. Az étterem ...
Budapest — A sztárok is kihasználták a nyár utolsó hétvégéjét!
Hajnali négy órakor kel, hogy jógával indítsa a napot Győrfi Pál fia, Dani. A huszonéves fiú fegyelmezettségén még az apja is elámul.
Több mint 50 sportprogrammal, látványos sportbemutatókkal, óriás akadálypályákkal, interaktív élményparkkal és sztárokkal várja a gyerekeket és családjukat augusztus 30-án, vasárnap a Fitbalance Kids. A nyár legizgalmasabb szabadtéri sporteseményét a budapesti Orczy-parkban rendezik meg. A ...
Oia — Lélegzetelállító látvány! Álomszerű helyről, Szantorini szigetéről jelentkezett be a közösségi oldalán Rubint Réka (42), aki valósággal elkápráztatta rajongóit lehengerlő, napozós fotójával.
Az életmódtanácsadó azt mondta: ő csak emlékeztetni szerette volna a nőket arra, hogy maradjanak nők.
A koronavírus-járvány alapjaiban rengette meg a világot: a jól megszokott szociális és közösségi életünket teljesen újra kellett gondolni. A közösségi távolságtartás komoly hatással volt a napi rutinunkra, a szórakozásunkra, és arra is, hogy eddig megszoktuk, hogyha el akartuk intézni a napi ...
Shobert Norbert válaszolt a Blikk kérdéseire a közösségi médiával kapcsolatban.
Újabb utazáson vesz részt Rubint Réka (42): a családjával jelenleg Olaszországban nyaral.
Hetedik alkalommal állította össze a Forbes a Legértékesebb magyar celebek listáját, amelyre idén felkerült néhány új szereplő.
Rebeka az újabb bizonyíték, hogy a szépség családban marad.
Képtelenség letaszítani a trónról az Iron Lady-t, aki idén is a dobogó felső fokán ácsorog. Nincs változás első számú udvarhölgye személyében sem, Ördög Nóra az.
Izmos és kidolgozott teste láttán előfordul, hogy bántó megjegyzésekkel is illetik Rubint Rékát, s bár általában nem szokott visszaszólni kritizálóinak, most kivételt tett: a fitneszkirálynő alaposan helyretette a gúnyos kommentelőket.
Lara hazavitt egy fiút, de nem maradhatott sokáig, mert édesapja kitette a szűrét.
Ritka pillanat, amikor a mindig mosolygós sportlady odapörköl, ám most eljött az idő, Réka visszaszólt az őt bántóknak. Szexi, bikinis fotóval és frappáns gondolattal adta meg nekik a kegyelemdöfést.
Még több cikk