11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2018.12.13. csütörtök, Luca

Rubint Réka

A Mit tenne a gyereked? győztese szerint Rubint Réka biztosan nem énekes. Erre Ördög Nóra is reagált, viccesen be is szólt a fitneszkirálynőnek. Részletek a videóban!
A szerelmesek a kezdetekkor csak arra törekedtek, hogy ne elsőként essenek ki, majd idővel kialakult bennük a győzelem iránti vágy érzése. A modell páros elégedett az elért eredménnyel és úgy érzik, még közelebb kerültek egymáshoz a műsornak köszönhetően.
Nézd vissza A legbátrabb páros ötödik adását!
A videóból kiderül, hogyan élték meg a párbajt, és az elmúlt időszakot A legbátrabb páros műsorvezetői.
Kitartás, motiváció, bátorság, stressz, erő, taktika, logika és szerelem - ezekkel a szavakkal jellemezte a házaspár a műsorban megélt érzéseit.
Cápa nagyon büszke szerelmére, aki folyamatosan felülmúlta magát és átlépte a saját határait. Bár majdnem egy évtizede alkotnak egy párt, mégis úgy érzik, a műsor még erősebbé tette a kapcsolatukat.
A kiélezett párbajban végül Berkiék maradtak alul, az egykori szépségkirálynő és férje ezzel megnyerte a versenyt és a 10 millió forintot.
Kőkemény kihíváson vettek részt a döntős versenyzők, hogy kiérdemeljék A legbátrabb páros címet. Minden erejét bevetette a négy finalista, ám csak egyetlen páros lehetett a legjobb…
Cápa akarat ereje és küzdő szelleme vezérelte a párbaj második felében is, a húsz kilós súlykülönbséggel sem tudott Berki felülemelkedni ellenfelén…
A főként ügyességre alapuló párbaj első részében a párosok fej-fej mellett haladtak, sokáig úgy tűnt, Berkiék viszik a prímet ebben a körben…
Majka teljesen megrökönyödött, mikor megpillantotta a párbajra érkező Berkit, aki ismét elképesztő felsőt magára öltve jelent meg a végső küldetésen, nem is beszélve arról, ami utána következett…
Nagyot fordult a kocka az első adás óta. Berkiék a szegény szekcióban elmélkedtek az élet nagy dolgairól, és a döntő lehetséges kimeneteléről.
Míg Cápa negatív érzésekkel küzdött, hogy Petiék miattuk estek ki, a modell és kedvese azon morfondírozott, Zsuzsi vajon tényleg azért jött-e fel a vízből, mert azt gondolta, Fanni feladta. Gusztiék magabiztosan indulnak Berkiék ellen a harcba.
A műsorvezető nem értette, hogy miért pont a fináléba jutáshoz szükséges játékot adta fel Weisz Fanni szerelme.
A harmadik fordulóban Cápa és Peti feszegette a határait és merült újra víz alá. 1 perc 17 másodpercig bírta levegő nélkül Guszti, így ők küzdenek meg legnagyobb ellenfeleikkel a tíz millió forintért.
Három körön át fej-fej mellett haladtak a párosok férfi tagjai. Weisz Fanni kedvese érdekes taktikával akarta kizökkenteni ellenfelét a játékból…
Ismét a vízé volt a főszerep a modell nagy bánatára. Bár iszonyatos emlék árnyékolja be a habokhoz kötődő viszonyát, elképesztően teljesítette a Végzetes merülést.
Az egykori szépségkirálynő gyomorideggel indult neki a fontos megmérettetésnek. Petiék úgy érezték, ők a gyengébb páros, ám megfogadták, minden erejüket bevetik, hogy nekik kelljen Berkiékkel megküzdeni a döntő csatában.
Fontos reggelre ébredtek a játékosok, ugyanis a következő küldetés eredményének a függvénye, hogy melyik páros jut a fináléba és harcol meg Berkiékkel. Az egykori szépségkirálynő mellett férje nem volt ott ébredéskor, amit ő kifejezetten nehezményezett…
Laky Zsuzsi férje teljesen belelovallta magát a helyzetbe, azon morfondírozott, milyen feladatokba ki hogyan tudna teljesíteni. Weisz Fanni férjének meglátása szerint sokkal inkább célja Gusztinak Berki legyőzése, mint maga a feladat végrehajtása.
Berki nem rejtette véka alá, mi volt a célja, mikor bedobta társainak, készítsék el együtt a tésztát. A közös étkezés során újabb érdekes magánéleti információmorzsával lepte meg társait Peti.
A még versenyben lévő párok közösen készítettek vacsorát, közben pedig egymást faggatták az oldalukat oly régóta fúró kíváncsiságból fakadó témákról.
Peti alig várta, hogy végre pihe-puha ágyban, a szegény szobából szabadulva hajthassa álomra fejét, ám szerelme nem engedte, hogy felfordulást hagyjanak maguk után, sorra adta neki parancsot.
Bár Laky Zsuzsi kedvese végzett a legjobb idővel, hét másodperccel megelőzve legnagyobb ellenfelét, Mazsi még náluk is jóval gyorsabb volt, az egykori szépségkirálynő viszont nem tudott rajtuk felülkerekedni, így Weisz Fanniékkal kénytelenek párbajozni a döntőbe jutásért.
Tilla Cápáéknak is feltette a kérdést, vajon kit gondolnak a legesélyesebb győztesnek erre a kihívásra, aki erre egyértelműen saját magát szavazta meg. Az egykori szépségkirálynő hatalmas küzdelem árán, de teljesítette a feladatot.
Tilla arról faggatta a játékosokat, kit tartanak a legrátermettebbnek a feladat teljesítésére. Berki őszinte volt, legnagyobb ellenfelét jelölte meg, ám azt is elárulta, Zsuzsival egy csapatban már korántsem hiszi, hogy ők a legígéretesebb pár…
A döntőbe jutásrért keményen meg kell küzdeni. Peti egyik legnagyobb félelmével dacolva indult neki a próbatételnek, Fanni erején felül teljesítette a kihívást.
Bár Aurelioék bizonyultak gyengébbnek a legutóbbi párbajban Weisz Fanniékkal szemben, a kieső szerelmesek kedves üzenetet hagytak a még versenyben lévő pároknak.
Rubint Réka egy gyönyörű lány, és két helyes kissrác büszke édesanyja. Az utóbbiak miatt már elkezdett aggódni: ˝Bajban leszek, ha majd jönnek a csajok! Nem adom Őket senkinek... Na jó! De! De nagyon nehéz lesz. Szerencsére, ez még messze van˝ - írta a fitneszkirálynő.
A legbátrabb páros finálé december 11-én19.00-tól a TV2-n!
Végre kiderül, a három versenyben lévő sztárpár közül ki nyeri meg a 10 milliót forintot!
Hírek hétfőre, benne van a Sztárban sztár szexinőjeinek csoportképe is! Intimebb képet posztolt Rubint Réka, mint amihez hozzá vagyunk szokva, plusz: Demjén Ferenc elcsúszott a fürdőben, Gundel-Takács Gábor házassága 28 éve boldog. velvet.hu
A Master Chef VIP legkiválóbb versenyzői, Janicsák Veca és Kondákor Zsófi voltak segítségére a mini séfeknek a belsőségek elkészítésénél.
A mai napig megvan a tűz a kapcsolatukban.
Szerelmes fotó éekezett Rubint Rékától és Schobert Norbitól
Rubint Réka nagyobbik fiáról, Norbikáról mutatott egy friss fotót. A fiú elengáns öltönyt visel, kész felnőtt már. A fitneszkirálynő sem érti, hogy hogy repült el ilyen hamar az idő, mennyire megnőtt szeretett fia.
A mini séf tanácstalan volt, hogy mit készítsen desszertnek, így István séf adott neki instrukciókat.
A MasterChef Junior második feladatában Kondákor Zsófi sokat segített Marcinak, aki ennek nagyon örült, így könnyen el tudta készíteni a hollandi mártást.
Betonkemény héjú tojást kellett feltörniük a MasterChef Junior versenyzőinek, így ez Marci esetében is viccesre sikeredett.
A színésznő segíteni szeretett volna Lilinek, de észrevette, hogy nincs szüksége Lilinek a tanácsokra, mert profikhoz hasonlóan mozog a konyhában.
A második villámfeladatban Lili és Marci egy titkos villámfeladat előtt állt. Mikor szembesültek a pisztránggal, Lili ijedtében ugrott egyet, mert nem ilyen alapanyagra számított.
Marci Szendrei Bence kérésére rávette magát, hogy megkóstolja a nem mindennapi alapanyagot, ami nem volt fogához való a mini séfnek.
Viola a belsőségek elkészítésénél nem volt a helyzet magaslatán, de önhibáján kívül vicces bakik történtek vele, ami a zsűri arcára is mosolyt csalt.
Barni a tál desszert elkészítésénél több elemet is elrontott, amit a zsűri is észrevett, ám a figyelemreméltóbb volt az, hogy milyen küzdelemmel állt neki a javításnak.
Még több cikk