13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Szombat
18°
2021.05.12. szerda, Pongrác

Rubint Réka

Réka nagyon nehezen viseli az idei anyák napját, hiszen életében először nem köszöntheti fel az édesanyját.
Élőben közvetítette Schobert Norbert, hogy megkapja a koronavírus elleni oltást.
„A Covid-járvány miatt jelentősen lecsökkent a váradások száma. Sokan félnek és nem mernek elmenni a véradásra. Amúgy a Covid vérrel nem terjed” – mondta Aranyosi Péter Karinthy-gyűrűs humorista, a Vér Nagykövete a Spirit FM Viccen kívül című műsorába. A humorista arról is beszélt, hogy ...
Schobert Norbi 50 éves lett, és egy különleges ajándékot kapott feleségétől, Rubint Rékától. The post Schobert Norbi térdre rogyott, és csak sírt first appeared on nlc .
Egy amerikai oldtimer autóval lepte meg Rubint Réka az 50 éves Schobert Norbit. The post Schobert Norbi 50 éves lett, ezt a különleges ajándékot kapta Rubint Rékától first appeared on nlc .
Egy féktelen kanbuli jól illik egy balhés rapper életmódjához, a tomboló koronavírus járványban utazni azonban nem okos dolog. Nagy Feró szerint egyenesen őrültség.
Rubint Rellát nem csak lelkileg készítette ki az államvizsgára való felkészülés, a fizikai állapotára is súlyos kihatással volt.
Rubint Rella kézhez kapta a diplomáját. The post Rubint Rella kézhez kapta a diplomáját: „Kicsit máshogy képzeltem el” first appeared on nlc .
Kovács Kati legismertebb slágerével és egy szívhez szóló, személyes üzenettel búcsúzik Réka.
Hatalmas örömhírt jelentett be Rubint Rella
Kicsit máshogy képzelte el ezt a napot Rubint Rella, a pandémia ugyanis keresztül húzta az esemény ünnepi részét, de az eredmény így is magáért beszél.
Rubint Réka élete legnehezebb napjain van túl.
Édesanyja halála után először üzent a követőinek Rubint Réka, és elmondta: még egy kis időre van szüksége a megerősödéshez. The post Megható üzenetet küldött Rubint Réka azoknak, akik támogatják a gyászában first appeared on nlc .
Réka először jelentkezett közösségi oldalán édesanyja halála óta.
Hírességek tucatja osztozik a fitneszkirálynő fájdalmában, aki szombat óta vigasztalhatatlan édesanyja halála miatt.
Az egész családot sokkolta Réka édesanyjának váratlan halála. The post Rubint Réka: Próbálok erős lenni, de ez most nem megy. Megsemmisültem! first appeared on 24.hu .
A magyar híresség mély gyászba burkolózik.
Rubint Réka édesanyja a család otthonában esett össze, életét sajnos már nem tudták megmenteni. The post Schobert Norbi elmondta, mi okozhatta Rubint Réka édesanyjának halálát first appeared on nlc .
Drámai pillantokat élt meg a Schobert család, mikor szombaton karjaik közt halt meg Réka édesanyja. A fitness lady teljesen összeomlott...
Családi fotókkal emlékezik Rubint Réka a szombaton elhunyt édesanyjáról. The post Rubint Réka szívszorító emlékeket osztott meg az édesanyjáról first appeared on nlc .
Megrázó tragédia történt Rubint Réka családjával, édesanyja szombaton a garázsuk előtt esett össze és hunyt el a karjaik között.
Meghalt Rubint Réka édesanyja
Minderről férje, Schobert Norbi posztolt a Facebookon. The post Meghalt Rubint Réka édesanyja first appeared on 24.hu .
Rubint Réka élete legborzasztóbb perceit élte át ma.
Rubint Réka élete legborzasztóbb perceit élte át ma.
Tragikus hirtelenséggel ragadta el a halál Rubint Réka édesanyját szeretett családjától. Norbi a Facebookon osztotta meg aggódó követőikkel a szomorú hírt, miután öszetört felesége, Réka feketére változtatta profil- és borítóképét.  – Kedves Követőink! Nem szeretnék találgatást és ...
A tragédiáról Réka férje, Schobert Norbi számolt be. The post Elhunyt Rubint Réka édesanyja first appeared on nlc .
Még több cikk