3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2020.01.23. csütörtök, Zelma

Rubint Réka

Napok óta megállás nélkül záporoznak a dühös kommentelők üzenetei Schobert Norbi Facebook bejegyzései alá. A botrány...
Napok óta megállás nélkül záporoznak a dühös kommentelők üzenetei Schobert Norbi Facebook bejegyzései alá. A botrány nemhogy csendesedne, egyre több közszereplő foglal állást a fitness-guru állításaival szemben. Miközben a Schobert-család jó hangulatú...
Napok óta megállás nélkül záporoznak a dühös kommentelők üzenetei Schobert Norbi Facebook bejegyzései alá. A botrány nemhogy csendesedne, egyre több közszereplő foglal állást a fitness-guru állításaival szemben. Miközben a Schobert-család jó hangulatú videót posztol síelésükről, mások ...
A sztárpáros úgy döntött, amíg nem csillapodik a botrány, elutaznak itthonról.
A fitneszguru és felesége szerda este már Ausztriában volt – derült ki Rubint Réka Instagramjáról.
De a tényeken ez mit sem változtat - teszi hozzá Schobert felesége.
Újra megszólalt férje ügyében Rubint Réka. Elkeseredett posztban írta le, mennyi gyalázkodó kommentet kapott a családja.
Továbbra sem csitul a Schobert Norbi által kirobbantott botrány. A fitnesszguru a minap beszélt arról, hogy a nők a felelősek a házasságok felbomlásáért, hiszen a szülés után mindent elrontanak azzal, hogy nem fogynak le. Ezzel a kijelentésével rengeteg haragost szerzett magának, ráadásul a ...
Óriási botrányt keltett Schobert Norbert Facebook-élőzéséből, amikor arról beszélt, hogy szerint a legtöbb házasság azért megy tönkre, mert a nők szülés után elhíznak, férjük pedig már nem kívánja meg őket. Markáns véleményére több celeb elítélően nyilatkozott, most Rubint Réka is ...
Nehezen viseli férje kijelentésének következményeit.
Rubint Rékának elege lett a gyűlölködő kommentekből, amelyeket férje, Schobert Norbi botrányos videója óta folyamatosan kap, neki is viselni kell a következményeket az elhangzottak miatt.
"Hidd el Norbi, hogy küzdünk! Én is, minden nő, nap mint nap..., hogy megfeleljen a rengeteg területen, amit elvárnak tőlünk és mi is magunktól...és a sorban nem a külsőnk van az első helyen...de küzdünk a gyerekeinkért, értetek és magunkért, erőnkön felül, mosolyogva...legyen ez elég!"
Az internetes szóváltást új szintre emelték.
Végigsöpört a közvéleményen Schobert Norbi megosztó véleménye, ám kiderült, a fitneszgurunak igencsak szüksége volt a közösségi oldalon megjelenő, nagy nyilvánosságot biztosító videóra: jelentős veszteséget termelnek a cégei.
A Fidesz, a KDNP, a Jobbik és az LMP egyes politikusai is elítélték a fitneszvállalkozót.
Óriási botrányt kavart Schobert Norbi videója, amit most felesége is kommentált.
"Ha szereted, akkor minden formában megkívánod!" – írta az üdítős cég a Facebookon. Schobert két napja olyan videót tett közzé, amelyben az elhízott nőket okolta a házasságuk bedőléséért.
Nagyon hatékonyan használja ki Schobert Norbert, hogy a közösségi média felrobban a zengzetes, de megosztó kijelentésektől. Kell is miért hirdetnie magát: a legutolsó nyilvános cégadatok szerint a családi vállalkozásai közül csak egy muzsikált jól, de az sem hozta vissza a többi veszteségét.
A British Airways Londonból induló menetrendszerinti járatával hétfő éjszaka megérkezett Vancouverbe Harry herceg, írja a Daily Mail . A Boeing 747 a tervezett landoláshoz képest negyedórával később szállt, a tízórás út után Harry a WestJet gépére szállt át, ezzel folytatta útját a Victoria ...
A Schobert házaspár következetesen kitart a nagy vitát kiváltó álláspont mellett, miszerint a szülés után pluszkilókkal élő nők felelősek egy házasság tönkremenéséért. Rubint Réka is megszólalt, és megvédte a férjét. Szerinte ő jót akar, csak sajátosan kommunikál.
Budapest — Megosztó kijelentést tett az életmód-tanácsadó! Schobert Norbert (48) „beleszállt” a kövér nőkbe, állítása szerint azért mennek a házasságok tönkre, és lesznek a gyerekek félárvák, mert a hölgyek képtelenek lefogyni a szülés után.
Őszintén beszélt az erőszakkal kapcsolatos élményéről.
Még több cikk