9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Vasárnap
15°
2021.02.25. csütörtök, Géza

Rubint Réka

Rubint Réka úgy érzi, két éve elhunyt édesapja máig tartja vele a kapcsolatot a túlvilágról. The post Rubint Réka úgy érzi, elhunyt édesapja a túlvilágról mentette meg a koronavírusos édesanyját first appeared on nlc .
Rubint Réka úgy érzi, két éve elhunyt édesapja máig tartja vele a kapcsolatot a túlvilágról. The post Rubint Réka úgy érzi, elhunyt édesapja a túlvilágról mentette meg a koronavírusos édesanyját first appeared on nlc .
A fitneszguru Instagram-oldalán megható bejegyzést osztott meg édesapja emlékére.
Réka még a szerelmesek napján sem hagyja cserben követőit, hiszen tornával és ínycsiklandó receptekkel várta őket. Persze a rajongók abból is kaptak egy kis ízelítőt, hogyan ünnepel a Schobert család.
A fitneszedző tudomása nélkül használták fel a képeit és egy olyan sztorit kreáltak köré, ami nem is állhatna messzebb a valóságtól. Az MTVA-t, a Ridikül című műsort és Dióssy Klárit is belekeverték.
Példaképéhez, Jennifer Lopezhez hasonlították a rajongói Rubint Rékát, aki 42 évesen is bomba formában van. A háromgyermekes fitneszlédiről különleges fotók készültek.
Mivel az ország első számú fitneszházaspárjaként tartják számon Rubint Rékát és Schobert Norbit, sokan azt is hiszik, hogy annak érdekében, hogy mindig fittek maradhassanak, száraz csirke­mellen és salátákon élnek. Pedig ez nagyon nem így van.
Talán még nem is készült sosem ennyire pikáns fotó Schobert Norbi feleségéről.
Talán még nem is készült sosem ennyire pikáns fotó Schobert Norbi feleségéről.
A versenyhivatal döntés értelmében számos magyar celebnek kell helyreigazítást közzétennie a BrightWhite fogfehérítő jogszerűtlen reklámozása miatt. The post Berki Krisztiántól Köllő Babettig tucatnyi magyar celebnek kell helyreigazítást közzétennie egy fogfehérítő miatt first appeared on nlc .
Bár a nagy farsangi mulatságok, álarcos bálok és felvonulások idén elmaradnak, ám legalább azt, amit lehet, érdemes megőriznünk a hagyományokból. Így például azt, hogy finom falatokkal búcsúzzunk a téltől, így gyűjtve erőt a tavaszi megújuláshoz, megtisztuláshoz, az ismét egyre többek által tartott böjthöz.
Rubint Réka fegyverrel pózol. Neki is ment azonnal az internet népe.
Bár pontosan tudja, hogy ez az élet rendje, nehezen engedi el lányát Rubint Réka: a legidősebb gyermeke, Lara idén már a 18. életévét tölti, de a fitneszlady számára ezt még kimondani is nehéz.
Budapest — Új kihívások várnak idén Hajdú Péter (45) menyasszonyára, Láng Eszterre (25): élő reggeli műsora indult hétfő reggel a LifeTV képernyőjén! Aki látta őt munka közben, abban fel sem vetődik, milyen tragédián ment keresztül nem olyan régen. A Blikk írt arról decemberben, hogy ...
Joshi Bharát a képernyőre, Rubint Réka pedig a műsorvezetőhöz tér vissza, és mint elmondta, valahol pontosan tudja mi vár rá.
Joshi Bharat hétfőn délelőtt visszatér a tévézéshez, első vendége pedig Rubint Réka lesz, aki már készül az újabb, lélekboncoló beszélgetésre…
Budapest - A teremtő hangját hallotta? A túlvilági hajós próbálta átcsábítani? Az biztos, hogy az élet és a halál közti szűk mezsgye volt gondolatainak otthona öt teljes héten át Horváth Gyulának, akit a covid vírus teremtett le, s tartotta a lélegeztetőgép fogságában.
Réka hétfőn Joshi Bharat első vendége lesz a Life TV reggeli műsorában. A fitnesz hazai nagyasszonya várja már a beszélgetést, de előre tudja, mi lesz a vége...
A LEGFONTOSABB NEMZETKÖZI ÉS HAZAI KORONAVÍRUS-HÍREK A koronavírus nemrégiben Angliában azonosított új variánsával szemben is magas hatékonyságúnak bizonyult a nagy-britanniai klinikai próbákon a Novavax nevű amerikai gyártó kísérleti oltóanyaga - közölte csütörtök este a vakcinát ...
Karácsony előtt osztotta meg a rajongóival Rubint Réka, hogy hiába vigyáztak, édesanyja mégis elkapta a koronavírus-fertőzést.
A Schobert-család megelégelte, hogy gyűlöletkeltő kommentekkel bombázzák a gyerekeiket.
Rubint Rella nem kertelt. Több magánéleti titkáról rántotta le a leplet!
Betelt a pohár Rubint Rékánál és férjénél, akik úgy döntöttek nem tűrik tovább, hogy gyalázkodó, nyomdafestéket nem tűrő kommentekkel bombázzák ... The post Rubint Réka: „Sajnálom és szánom azokat, akik a gyűlölködő kommentekben élik ki magukat” appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Schobert Norbit nem kímélik a netezők, amiért családjával a Maldív-szigetekre utazott Alakreform-táborba.
Bár Rubint Réka édesanyja súlyos állapotban volt, végül szerencsésen felépült a koronavírusból.
Gyötrelmes hónapon van túl Rubint Réka. Édesanyja is megfertőződött a koronavírussal, állapota súlyos volt, de a 71 éves asszony meggyógyult.
"Minden előírást és szabályt betartva útnak indulunk" - ezzel kezdte Rubint Réka a posztját Instagramon.
Még több cikk