7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
14°
2021.10.16. szombat, Gál

Rubint Réka

A panoráma sajnos nem látszik. The post 18 éves lett Schobert Lara, felugrottak az Eiffel-torony tetejére pezsizni egyet first appeared on nlc .
Rubint Rella és párja, Novothny Soma csak úgy ragyognak a boldogságtól.
Nagy nap a mai Rubint Réka és Schobert Norbert számára, hiszen legidősebb gyermekük nagykorú lett.
Rubint Rékát és Kasza Tibit több mint egy millió ember követi különböző online platformokon. Velük beszélgettünk.
Újabb évaddal tér vissza az RTL Klub csatornájára Friderikusz Sándor Életünk története című műsora, a szereplők között pedig feltűnik majd Puskás-Dallos Peti és Dallos Bogi is.
Schobert Norbi négy héttel a sztrókja után újra edzést vezényelt. The post Schobert Norbi újra edzést tartott a sztrókja után first appeared on nlc .
Újabb évaddal tér vissza az RTL Klub csatornájára Friderikusz Sándor Életünk története című műsora, az előzetes alapján pedig már most lehet tudni, hogy könnyekből és szívmelengető pillanatokból ezúttal sem lesz hiány.
Nehéz időszakon van túl Schobert Norbi és Rubint Réka. A sok nehézség ellenére igyekeznek pozitívan tekinteni a jövő felé, éppen ezért úgy döntöttek, hogy a huszadik házassági évfordulójuk alkalmából ismét összeházasodnak.
Elbukott matek feladvány, biológiai katasztrófa és gasztronómiai kudarc. Pillanatok a sztárok életéből, amikor úgy tűnt, lefagyott a rendszer. The post „A sushi, az élő?” – Pillanatok és aranyköpések, amikor az ismert emberek lefagytak a kamera előtt first appeared on nlc .
A fitneszedző első nagyinterjúját adta kórházba kerülése óta. A beszélgetésre felesége is elkísérte, aki kijelentette: büszke Norbira, mert maradéktalanul betartja az orvosi előírásokat.
Schobert Norbi a sztrókja után visszatér A Konyhafőnök VIP forgatására
Merthogy ő is az új évad versenyzője lesz. The post Schobert Norbi a sztrókja után visszatér A Konyhafőnök VIP forgatására first appeared on 24.hu .
Fürjes István Freddie Mercury-ként bohóckodott a Sztárban sztár leszek! színpadán. The post Sztárban sztár leszek: Rubint Réka legjobb barátja úgy udvarolt Köllő Babettnek, hogy kint várta a párja first appeared on nlc .
A fitneszguru Facebookon adott hálát azért, hogy túlélte a sztrókot.
Mint ismert, Norbi a házuk előtt esett össze, enyhe lefolyású sztrókot kapott.
Rubint Réka maga sem érti, honnan kapja azt az isteni erőt, amivel átvészelte az elmúlt napokat. Nem csak férjében, a családjában is mindvégig tartotta a lelket, és több száz kilométert utazott napokon át, Alakreform táborának helyszíne és a kòrház között, hogy Norbi ágya mellett lehessen a ...
Vajon milyen érzés lehet Rubint Réka és Schobert Norbert gyerekének lenni? Hogyan kezelik ők a szüleiket ért támadásokat? És vajon mennyire szeretnének Réka és Norbi nyomdokába lépni? Az Anyakivan podcastban erről beszélgettünk Rubint Rékával. The post Rubint Réka: A gyereket nem nevelni kell, ...
„Nem sokon múlott az életem.” The post Schobert Norbi: Arra emlékszem, hogy Réka beszél hozzám, csak nem tudtam válaszolni first appeared on 24.hu .
A fitneszguru felesége szerint még rengeteg vizsgálat vár Norbira, így biztosan még kórházban marad. A jobb oldalát ugyan már tudja mozgatni, a beszéde és a memóriája is helyrejött, az elméjében bujkáló kérdésre sokáig nem kap majd választ: hogy lehet, hogy egy makk egészséges emberrel történt mindez?
A fitneszguru felesége szerint még rengeteg vizsgálat vár Norbira, így biztosan még kórházban marad. A jobb oldalát ugyan már tudja mozgatni, a beszéde és a memóriája is helyrejött, az elméjében bujkáló kérdésre sokáig nem kap majd választ: hogy lehet, hogy egy makk egészséges emberrel történt mindez?
Mint arról a femcafe.hu is beszámolt, Schobert Norbi múlt csütörtökön lett rosszul, az utcán esett össze a házuk előtt – szerencsére felesége éppen otthon volt, így idejében segítséget hívott, s végül a fitneszgurut mentőhelikopter szállította kórházba. Most újabb részletek derültek ki arról, mi történt pontosan.
A fitneszguru felesége Facebook-oldalán számolt be részletesen a csütörtöki eseményekről, és az azóta történtekről.
Schobert Norbi csütörtök délelőtt, az otthonuk előtt esett össze, majd mentőhelikopterrel kórházba szállították.
A fitneszedző már jobban van, korábbi értesülések szerint a hét elején jöhet haza a kórházból.
Még több cikk