16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György

Rubint Réka

Élete egyik legnehezebb időszakaként emlékszik vissza Rubint Réka férje, Schobert Norbi szívműtétjére. A férje és a gyerekei előtt is erősnek kellett mutatkoznia, nem mutathatta ki mások előtt a kétségbeesését. Ekkor kapott rá a futásra. The post Rubint Réka otthon nem mutathatta ki az ...
Az Urbanlegends.hu forrásértékelő adatbázisának ebben a bejegyzésében az Egyhelyen.info oldal elemzését olvashatod.
Schobert Norbert és Rubint Réka legidősebb gyermeke, Lara újabb fotót osztott meg az utazásukról.
Ahogy már írtuk Schoberték jelenleg a Seychelle-szigeteken töltik szabadságukat, és szívesen osztanak meg nyaralós fotókat a követőkkel.
Ifjabb Schobert Norbi most már biztos, hogy szülei nyomdokaiba lépett, már ami erőnlétét és kigyúrtságát illeti – olyan kockahasat villantott a minap, hogy a lányok nem győznek olvadozni fotója alatt.
A fitneszguru inspiráló üzenetet osztott meg rajongóival, amin átalakulásának eredménye is látszik.
A fitneszedző néhány nappal a mellműtétje után futógépre pattant. The post Rubint Réka máris edzeni kezdett a mellműtétje után first appeared on nlc .
Tíz év után ki kellett cserélni Rubint Réka mellimplantátumait. A fitneszedző most otthon lábadozik, de még a negatív kommentelőkre is volt ideje.
Lara nemigen szokott magánéletéről mesélni, ám most megtörten nyilatkozott Palik László új fotós beszélgetős videójában.
Rubint Réka a felidézte a drámai pillanatokat, amikor a karjai közt halt meg az édesanyja. The post „Még el tudtam neki mondani, hogy a világ legjobb édesanyja volt” – Rubint Réka megrázó őszinteséggel beszélt édesanyja elvesztéséről first appeared on nlc .
Rubint Réka és Schobert Norbi legidősebb gyermeke, Lara magánélete nem alakult túl fényesen az elmúlt időszakban: két év után szakítottak a barátjával, ami nagyon megviselte a fiatal influencert.
Igen, még mindig sportos. The post Fehér bikiniben jacuzzizott Rubint Réka first appeared on nlc .
Schobert Norbert és Rubint Réka büszkék lehetnek, hiszen nem csupán nagylányuk, Lara rendelkezik jó hanggal, de középső gyermekük, Norbika is.
Schobert Zalán úszóedzője Gesztesi Károly egykori kedvese, Mattesz Csilla.
Két évtizede már, hogy összejöttek. The post 20 évvel ezelőtti fotót posztolt Schobert Norbi és Rubint Réka first appeared on nlc .
Még több cikk