3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2020.01.23. csütörtök, Zelma

Rod Stewart

London — Pazar partival ünnepelte születésnapját Rod Stewart (75)!
A világhírű rockénekes eddig csaknem 150 lemezt jelentetett meg, albumai közül kilenc volt listavezető. Öt évtizedet töltött a pódiumon, huszonhat éve a rock and roll halhatatlanja, január 10-én pedig betöltötte a hetvenötöt.
Amit csinálok, az teljes egészében a faterom hibája, mert minden látható ok nélkül vett nekem egy gitárt amikor gyerek voltam. Ez a tartalom Rod Stewart a Millásreggeli - a gazdasági muppet show oldal tulajdona.
A híres énekest azzal vádolják, hogy egy gyermekek számára rendezett floridai újévi magánpartin összeverekedett a biztonsági őrökkel.
Legalább háromszor kell elolvasnia az embernek a fenti mondatot, hogy felfogja, valójában mi is történt a 74 éves világsztárral szilveszter este? És még így is nehéz.... Amerikai lapok tudósítása szerint szilveszter este letartóztatták Rod Stewartot és 39 éves fiát, Seant, mert ketten ...
Egy biztonsági őrrel szólalkozott össze a világsztár szilveszterkor.
Rod Stewart and his oldest son, Sean, were reportedly involved in an altercation with security guards on New Year’s Eve. People is reporting that the 74-year-old rocker and Sean, 39, got into a big fight during their holiday in Palm Beach, Florida. Both Rod and Sean are accused by police in Palm Beach of simple [...]
London — Aranyos fotókat osztott meg párjáról, a világsztár Rod Stewartról (74) Penny Lancaster (48). A modell egy húsz évvel ezelőtti és egy mostani képet tett közzé közösségi oldalán: mindkettőn Stewart ölében üldögél.
Zürich ‒ November 26-án lett 80 éves a 11-szeres Grammy-díjas rocknagyi, ebből az alkalomból elevenítjük fel a Vasárnapi Blikkben regényes életét.
A fesztivál jövőre is Balaton-felvidéki nyár legnagyobb szenzációjának ígérkezik. A szervezők már bejelentették, hogy július 31-én a soul legújabb sztárja, JP Cooper, augusztus 1-jén pedig a latinos temperamentumú, fergeteges bulit ígérő Caro Emerald és az MF Robots lép fel.
Rod Stewart nagyon örül Boris Johnson győzelmének, a korábban őt istenként tisztelő Celtic drukkereinek egy része viszont jelezte, hogy a továbbiakban nem szívesen látott vendég náluk.
Egy igazán nagyszabású zenei eseményen részt venni, a milliós tömeggel együtt énekelni és táncolni, maradandó élmény mindenki számára, amit még az unokáknak is lehet majd emlegetni. Összegyűjtöttük az eddigi legnagyobb durranásokat. 7. Antonello Venditti-koncert (2001) Az olasz ...
Rod Stewart az elmúlt évtizedekben korántsem él olyan aktív és vad életet, mint a nyolcvanas években, éppen ezért volt ideje különféle hobbikra, melyek közül az egyiket nemrégiben az egész világ előtt feltárta. Ez nem más, mint a vasútmodellek építése, ami olyan nagy szenvedéllyé vált ...
A rocker nagy gyűjtő, az azonban sokakat meglepett, hogy minek is a rabja.
Rod Stewart brit rocksztár 25 éve hódol egy hobbinak, a modellvasút-építésnek, és Los Angeles-i házának padlásán egy egész várost épített egy vasútmodell köré az 1940-es évek amerikai metropoliszainak stílusában.
A 74 éves énekes betegségét egy általános szűrővizsgálat során szúrták ki. A rákról nyilvánosság előtt most először, egy adománygyűjtő esten beszélt.
Tíz éve adta hírül az Észak-Magyarország, hogy egymilliárd forintból épülhet meg a miskolci Rockmúzeum. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség áldását adta a helyiek pályázatára és eldőlt, hogy magánerőből és uniós pénzekből megépülhet végre a régóta tervezett rockrelikvia centrum mégpedig ...
Immár hatodik alkalommal ad koncertet Bryan Adams Magyarországon. A világhírű kanadai rocksztár szeptember 28-án a Hősök terén lép fel. Bryan Adamsszel ünnepli huszadik születésnapját a Skandináv lottó. Az ingyenes koncerten a kanadai előadó kifejezetten erre az estére készített kétórás ...
A világhírű kanadai rocksztár immár hatodik alkalommal ad koncertet Magyarországon.
Immár hatodik alkalommal ad koncertet Bryan Adams Magyarországon. A világhírű kanadai rocksztár szeptember 28-án a Hősök terén lép fel. Bryan ... The post Bryan Adams szeptemberben a Hősök terén lép fel appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Még több cikk