9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
18°
Hétfő
20°
2019.04.19. péntek, Emma

Robert Pattinson

Május 17-én megint lesz Artmozik Éjszakája egy csomó premier előtti vetítéssel és filmsikerrel.
A hímesházai versenyző a pályákon oktatja a riválisait, őt pedig az osztálytermekben oktatják a nebulóknak.
Hogy milyen hosszú lesz??? A színész ismét megszólalt a forgatókönyv kapcsán, nyilatkozatának pedig egészen meredek értelmezései is adódnak.
Megszólalt az egyik főszereplő Az Alkonyat-szériával sztárrá váló Pattinson főszerepet kapott Nolan legújabb rendezésében, és már volt szerencséje a forgatókönyvet is elolvasni.
Alakul az új Nolan-film stábja
Bár korábban az a pletyka terjedt, hogy romantikus thrillerrel készül visszatérni, a legújabb hírek szerint akciófilmet rendez Christopher Nolan.
Azt rebesgetik, hogy akciófilm lesz az új Nolan-rendezés.
Szépen alakul a Mester legújabb művének szereplőgárdája...
És az alkotás műfajáról is hírt kaptunk Két színészt is kiválasztott már a rendező jövő nyáron érkező alkotásához, amelynek ismét megszellőztették a műfaját.
Robert Pattinson különleges énekhangját így még sosem hallhatta a nagyközönség.
Nézze meg a Tindersticks dalához készült klipet!
Amerika Kapitánynak más elfoglaltsága akadt A The Devil All the Time eredeti szereposztásában a Marvel Moziverzum két színésze is szerepelt, és bár Chris Evans otthagyta a produkciót, ezek az arányok nem változtak.
Harcművészt Batmannek? Egy harcművész-akciósztár már a Batman Superman ellen idején is bejelentkezett a szerepre - vajon most jött el az ő ideje?
Mit szólnátok hozzájuk? Amióta kiderült, hogy nem Ben Affleck lesz a köpenyes igazságosztó Matt Reeves filmjében, megindult a találgatás, hogy ki lehet az utód. Két ígéretes színész neve máris felmerült.
A Netflix nem bízta a véletlenre a The Devil All the Time szereposztását.
Nagyon erős színészcsapatot állítottak össze A streamingszolgáltató tudja mitől döglik a légy: elképesztően erős színészcsapatot állítottak össze következő filmjükhöz. A Marvel Moziverzumból kapásból két embert is sikerült leszerződtetniük.
Dada! Claire Denis űrben játszódó erotikus thrillerjének már az előzetese is meglehetősen felkavaró, amiben elítélt fegyenceken hajtanak végre rejtélyes kísérleteket.
A Twilight írója mást akart Bella és Edward szerepére - elárulta, kiket!
Szerintetek az ő szereposztásának még ennél is nagyobb sikere lett volna? :O A Twilight filmek 2008-ban robbantak be a köztudatba, és akkoriban a fiatal lányok többsége megőrült érte. joy.hu
Nem csak a nőkön, de a férfiakon is óriási nyomás van a kinézetükkel kapcsolatban. A tökéletes testfelépítés kényszeres elérése sokszor bulimiához, anorexiához, és testdiszmorfiás zavarhoz vezet.
2008. november 21-én mutatták be a Twilight-széria első darabját.
6 híres sztár, akikről már el is felejtetted, hogy játszottak az Alkonyatban
Ma már nagyon híresek, de az Alkonyat idején még kevesen ismerték őket! Ti emlékeztetek rájuk? Kristen Stewart, Robert Pattinson és Anna Kendrick megvannak, de arra emlékszel, milyen hírességek tűntek fel az Alkonyat filmek mellékszereplőiként? Most elhoztuk azokat, akiket már tutira… joy.hu
Hátborzongató lesz a High Life Az Alkonyat-franchise óta független filmes üdvöskévé avanzsáló színész mellett többek között Juliette Binoche is feltűnik a különleges hangulatú High Life-ban.
Robert Pattinson, Juliette Binoche és Mia Goth főszereplésével készít erotikus szállal átszőtt nyomasztó űrhorrort Claire Denis.
Shia Labeouf legutóbb még fülig szerelmesnek tűnt feleségével Mia Goth oldalán, most azonban mégis válni készül.
Még több cikk