17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
15°
Szombat
12°
2020.04.01. szerda, Hugó

Robert Pattinson

I painted a picture of my future husband in my head: a mix between my two celebrity crushes, Robert Pattinson and Liam Hemsworth.
Mutatjuk, hogy mely filmek forgatását rekesztették be bizonytalan időre a koronavírus-járvány miatt. Így sok leendő kedvencre a Mátrix 4-től az élőszereplős A kis hableányon át a Hamupipőkéig még jó sokáig várni kell.
Újabb filmek válnak elérhetővé online
A Hang nélkül 2, a Vadászat és az Emma online debütálása után a Warner Bros., a Disney és a Pixar is netes forgalmazásba küldi filmjeit.
George Miller esete az Igazság Ligájával Évekkel ezelőtt még úgy volt, hogy George Miller Igazság Ligája-filmet rendez – ha a moziban végül nem is, de legalább Instagramon bevizsgálható Batman maszkja.
A Warner Bros. is megváltoztatta a hozzáállását a kényszerszünetre vonatkozóan.
Production has shut down on the set of The Batman for the next two weeks amid the coronavirus pandemic. Robert Pattinson is starring in the new movie (though a stunt double is pictured her on set) and they have been filming in London since January. Make sure to check out recent set pics that revealed [...]
Jim Gordon bajszára, ez tényleg ő? Jeffrey Wright Jim Gordonként csatlakozott a The Batmanhez – egy nemrég felbukkant fotón talán épp a karakter ikonikus bajszát láthatjuk.
Fókuszban az új Sötét Lovag A denevérjelmez és a Batmobil leleplezése után úgy láttuk, érdemes röviden végigfutni, hogy az eddigi ismeretek fényében "Battinson" mégis miképp fog elkülönülni a korábbi Batmanektől.
"Tudtam, hogy ideje továbbállnom" Ben Affleck újfent az általa megformált Batman leköszönéséről vallott: nemcsak Az Igazság Ligája nehézségeiről beszélt, de arról is, miért hagyta ott a The Batmant.
Izomautó lehet a következő Batman-filmben a Batmobile?
Az első képek alapján a motor is beférne egy ilyenbe, és a kasztni is a Dodge Challengert, vagy a Ford GT-t idézi helyenként.
Felsorakoztak a rajtrácsra Egymás mellé szedtük az élőszereplős Sötét Lovag összes eddigi járművét, hogy bárki végig tudja követni a Batmobil evolúcióját.
Elképesztően keményen néz ki Robert Pattinson Batmobile-ja, itt vannak az első képek is róla
Matt Reeves nemrég közzétett néhány képet a legújabb Batman-film Batmobile-járól, ami valami elképesztő ütősen néz ki.
Robert Pattinson‘s Batmobile for the upcoming Batman movie has been released! The Batmobile is, of course, the car Batman drives around when he is fighting crime. The photos were shared by director Matt Reeves. Robert is set to play the title role and we recently got our first look at him in the Batsuit. The [...]
2021. június 25. még nagyon messze van, és hiába tett közzé a Warner egy nyúlfarknyi teasert a Denevérembernek öltözött Robert Pattinsonról, csak halvány elképzelésünk lehet arról, hogyan áll majd a színésznek a The Batman címszerepe. Ez a deepfake-videó sem segít túl sokat, de ha már nagyon ...
Robert Pattinson is taking over the role of Batman from Ben Affleck and now Ben is revealing if he’d ever return to the iconic role. “I kind of lost my passion for telling those stories, I got interested in telling stories more like [The Way Back], and it just seemed like very clear to me [...]
Egy jól sikerült videóból megcsodálhatjuk, hogy milyen is lehet a színész Bruce Wayne bőrében.
Robert Pattinson is revealing his biggest red carpet fashion regret, and it’s from back in his Harry Potter days. Robert revealed that he most regrets his look from the party for Harry Potter And The Goblet Of Fire, held on November 6, 2005 in London, England. “I was wearing leather trousers with these cowboy ...
Március közepén debütál az HBO-n és az HBO GO-n a Westworld harmadik évadja. Immár magyar felirattal is látható az új előzetes.
Az utóbbi napokban alaposan kielemezték a rajongók az új Batman öltözéket. Ti mit szóltok hozzá? Amióta Matt Reeves felfedte az új Batman öltözéket, gyakorlatilag felrobbant az internet. A rajongók sorra kielemezték a ruha ismert részeit, most pedig újabb részletek kerültek nyilvánosságra. mafab.hu
Zajlik a kutatómunka Matt Reeves, a The Batman rendezője még tavaly októberben erősítette meg, hogy Jeffrey Wright (Westworld) bújik James Gordon bőrébe.
The Batman is in progress. The highly anticipated DC Comics film continued shooting scenes on Sunday (February 23) in Glasgow, United Kingdom. PHOTOS: Check out the latest pics of Robert Pattinson Someone could be seen riding a motorcycle while filming through a smoke-filled street, while many onlookers watched the ...
New photos from the set of the upcoming movie The Batman have surfaced and they give us a closer look at the new batsuit! Robert Pattinson‘s stunt double was spotted filming a scene while riding the Batcycle on Friday (February 21) in Glasgow, Scotland. This is our first clear look at the Batsuit after director [...]
A múltkori tesztfelvételek után újabb képek kerültek elő Robert Pattinsonról Batmanjéről, ráadásul ezúttal már a teljes ruha megcsodálható.
Vagány denevér A hányattatott sorsú The Batman úgy tűnik, jó úton halad, és a múltkori stilizált videó után néhány forgatáson lőtt képnek köszönhetően láthatjuk a hős páncélját és motorját is.
Matt Reeves nem akárhogy kívánt boldog szülinapot Bruce Wayne-nek Mintha a rendező is arra szeretne utalni legutóbbi tweetjében, hogy többek közt az 1987-ben kiadott képregény szolgált számára komoly ihlettel.
Még több cikk