23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
27°
Holnapután
28°
Szerda
30°
2020.07.05. , Sarolta, Emese

Robert Pattinson

Az egyikük végül a Marvelnél kötött ki A rendező nem feltétlen csak Affleckkel tudta elképzelni a Sötég Lovag és Superman csörtéjét.
Blockbusters such as Tenet and Mulan are slated for a summer release, but the future of film is shrouded in uncertainty Modern Toss on cinemas reopening from 4 July ... Cinema is back at last! Less with a big, cannonball splash off the high board than a tentative, slow-motion easing in, as if entering a very cold ...
Peter Sarsgaard has opened up about about his role as District Attorney Gil Colson in The Batman. The 49-year-old actor spoke to Observer about the movie and detailed his intense part in it. “My part is very intense. On a big show like that my main concern was that I would have to do it [...]
A tengerentúlon továbbra is bizonytalan a helyzet, így ha nem is sokkal, de ismét elhalasztották Christopher Nolan új filmjének a premierjét.
A kémdráma premierjének időpontját másodszorra módosították. Eredetileg július 17-én lett volna a bemutató, amelyet először július 31-re, most pedig augusztus ... The post Megint változott az új Christopher Nolan-film premierjének időpontja appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A Tenet című sci-fi augusztus közepén debütál az észak-amerikai mozikban.
Augusztusra tolták a júliusi bemutatót.
Zoe Kravitz is dishing on The Batman! During an interview with on Variety and iHeart podcast “The Big Ticket,” the 31-year-old actress revealed what it was like when she first saw herself wearing the Catwoman costume. “It’s cool, man. It’s cool,” Zoe shared. “I can’t say it wasn’t cool, but I’ve ...
The trailer for the new colonial drama Waiting for The Barbarians! Johnny Depp, Robert Pattinson, and Mark Rylance star in period piece, which marks the English-language debut of Colombian filmmaker Ciro Guerra. Here’s the synopsis: Mark stars in the “adaptation of J.M. Coetzee‘s acclaimed 1980 novel, which ...
Egy ismerős arc masszív változásokat hozhat Ha Michael Keaton Batmanje tényleg visszatér, azzal a DC filmes tervei is komoly fordulatot vehetnek: megmondjuk, hogyan.
A vércukorszint nem játék, gyerekek! A soron következő Batmannek úgy látszik, hogy a Pingvin vagy Carmine Falcone mellett a vércukorszintje ingadozásával is meg kell majd küzdenie, legalábbis egy friss interjúból ez derül ki.
Oooké! A Gil Colsont alakító színész saját bevallása szerint már a Jólétben is imádta Pattinsont, és Matt Reeves filmjében is teljesen odavan érte.
A jelenlegi állás szerint korlátozás nélkül kinyithatnak a koronavírus elleni védekezés miatt bezárt mozik, kérdéses viszont, hogy lesz-e mit vetíteniük, hiszen az összes nagyobb premiert elhalasztották. Utánajártunk, tovább élnek-e a járvány alatt létrejött mozis kezdeményezések, és ...
Így jártunk, mert nem jelöltük Oscar-díjra! A színész-komikus megfogadta, hogy ha nem jelölik Oscar-díjra a Csiszolatlan gyémántban nyújtott alakításáért, akkor egy szándékosan szörnyű filmmel fog megbotránkoztatni mindenkit; egy rajongó pedig már elő is állt a forgatókönyvvel.
A mai Weeklyben szó lesz arról, hogy Robert Pattinson milyen edzéssel készül a Denevérember szerepére, hogy mi mindent jelentettek be az EAPlay-en, és hogy mennyibe kerülhet majd a PlayStation5. Csa-pa-ssuk!
A film azt dolgozza fel, amikor Diana eldöntötte, hogy elválik Károly hercegtől.
Kikerült a netre Robert Pattinson Batman-edzésterve - Mafab.hu
Pattinson keményen készül Bruce Wayne szerepére! A mozirajongó kegy része némi fenntartással fogadtak annak idején a hírt, hogy Robert Pattinson alakítja majd a fiatal Bruce Wayne-t a készülő Batman filmben. mafab.hu
Mégis precedenst teremt? Hogy Robert Pattinson jó Batman lesz-e drámai szempontból, afelől nincs kétségünk utóbbi filmjeit látva, ám kérdés, hogy elég fitt lesz-e a denevérjelmezhez. Nos, a válasz igen, ugyanis korábbi nyilatkozataival ellentétben mégiscsak gyúr a szerepre.
Nolan, a szkriptfutár "Kopogtak, ajtót nyitottam, erre ott állt egy világhírű filmrendező, egy bizonyos Christopher Nolan."
Egy jó marketingfogás? Christopher Nolan Tenetje rendkívül agyafúrt filmnek tűnik az előzetesei alapján, és Robert Pattinson állítólag nem nagyon tudja összerakni, miben dolgozott. Hasonlóan nyilatkozott Kenneth Branagh is.
Plusz két film, tele negatív gondolatokkal Ráadásul vele sem egyetlen filmben találkoznánk, ami kuriózumnak számítana a karakter élőszereplős változatai közt.
Colin Farrell is getting in his daily exercise! The 44-year-old Dumbo actor was joined by his sister Claudine and his dog as they went for a long walk on Thursday afternoon (June 4) in Los Feliz, Calif. PHOTOS: Check out the latest pics of Colin Farrell Colin‘s gray shirt was soaked up with sweat, which [...]
An interview with the mysterious collector who bought her.
A rendező stílusát ismerve garantáltan agyalni fogunk ezen a filmen is, Christopher Nolan ismét az időszálakat kuszálja össze.
Nem kaptok tőlünk mást, csak egy magyar nyelvű előzetest Nem kaptok tőlünk mást, csak egy magyar nyelvű előzetest Christopher Nolan júliusra beígért filmjéhez.
Nem dicsekedtek vele túl sokáig A dizájn immár bevilágított környezetben mutatja meg magát, egy-két új elemmel felvértezve.
Érdekes módja a szolidaritás kifejezésének A múlt heti tragédia miatt zajló antirasszista tüntetéseken meglepő figurák is feltűntek: volt, aki Batmannek, volt, aki meg Jokernek öltözött.
Koronavírus, tavaszi fáradtság, gazdasági válság, ősznek kinéző nyár… Mi jöhet még? Természetesen a denevér a redőnytokban. S még csak véletlenül se az a Robert Pattinson alakú kistérségi szívtipró, hanem az a közönséges, vuhani pörköltnek való. Na, de mindenre van megoldás. Erre ...
Szerinte "nagyon erőteljesre" sikerült A Pingvint alakító Colin Farrell és az Alfrédot megszemélyesítő Andy Serkis után a casting még egy színésze mesélt a rendező Matt Reeves forgatókönyvéről.
Még több cikk