19 °C, Budapest
19 °C
Budapest
Holnap
17°
Holnapután
20°
Kedd
21°
2019.04.20. szombat, Konrád, Tivadar

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. váltotta Eddie Murphyt az új feldolgozásban, a készítők azonban még nem elégedettek a végeredménnyel.
Vasember kiváltságos helyzetben van A spoilerezés elkerülése végett a Végjáték színészei nem kapták meg a film forgatókönyvét, kivéve Vasember megformálóját, aki ízelítőt is adott az utolsó nyolc percből.
Újra lecsap az őrült titán Tavaly nagy sikernek örvendett a Bosszúállók: Végtelen háború-ihlette Fortnite-esemény, és a jelek arra utalnak, hogy a Végjáték premierje alkalmából Thanos visszatér a játékba is.
A hírek szerint Clooney nemcsak rendezi, hanem a főszerepet is eljátssza a filmben. A hírek szerint Clooney nemcsak rendezi, hanem a főszerepet is eljátssza a filmben. filmszakadas.blogstar.hu
Bosszúállók A sorozat 4. részében Nick Fury, az Ügynökség vezetője új fenyegetést észlel. Az ellenfél minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre… , , , , , , , , , , , , , MozICom, MoziStar, Mozi24, /Film elitemagazin.hu
Íme a Marvel Moziverzum alapító tagjai Az Entertainment Weekly legújabb száma hat különböző címlappal jelenik meg, melyek Vasembert, Thort, Bruce Bannert, Amerika Kapitányt, Fekete Özvegyet és Sólyomszemet ábrázolják.
A Marvel filmek és az abban játszó színészek az elmúlt években hatalmas népszerűségre tettek szert, világszerte döntik meg a filmjeik a jegyeladási rekordokat a mozik pénztáraiban.
Kiderült, melyik magyar városban éltek a Vasember felmenői.
Barátai elárasztották kedves üzenetekkel az 54 éves színészt.
Egy magyar szervezet kikutatta a színész családfáját és arra jutottak, hogy felmenői tatai lisztkereskedők voltak.
Magyar vér csörgedezik a hollywoodi sztár, Robert Downey Jr. ereiben. A szépapja lisztkereskedő volt Tatán.
És ma van a születésnapja, az ötvennegyedik.
Valami belement a szemünkbe A színészek és a Marvel stúdió elnöke beszél arról, hogy milyen helyzetből indulnak a Bosszúállók a negyedik rész elején.
Íme, a 2019-es Kids' Choice Awards nyertesei!
Az HBO hivatalosan is berendelte az új Perry Mason-szériát.
Közöset szelfiztek grimaszolva az első Bosszúállók főhősei
Fekete özvegy vicsorít, Thor nyelvet nyújt.
Megérkezett a Bosszúállók zárásának új trailerje.
Egy évvel később láthatjuk a tervezettnél az új Sherlock Holmes-epizódot.
A stúdió nem tudta magát tartani az eredeti tervekhez.
Csak nem akar már sínre kerülni az a folytatás.
Robert Downey Jr. és Jude Law csak 2021-ben bújhat ismét Holmes és Watson bőrébe.
A színésznő 11 év után hagyja maga mögött Pepper Potts karakterét.
Még egy sztár erősítette meg, hogy a Végjáték számára tényleg a végjáték lesz Még egy sztár erősítette meg, hogy a Bosszúállók: Végjáték számára tényleg a végjáték lesz - de azért persze a visszatérés eshetőségét sem zárta ki.
Nem adtak sok gondolkodási időt a színésznek Miután Terrence Howarddal nem tudott megegyezni a Marvel, másik színészt kerestek Hadigép szerepére. Végül Don Cheadle-t szerződtették, aki most elmesélte: annak idején nagyon hamar döntenie kellett, hogy vállalja-e.
Még több cikk