16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
13°
Szombat
14°
2019.10.16. szerda, Gál

Rékasi Károly

57 év alatt egyetlen párt oldalán sem tűnt fel, a következő 40 évben pedig ezen nem is akar változtatni Rékasi Károly. A Barátok Közt sztárja a Spirit FM reggeli műsorában beszélt arról, miért indult el független színekben a képviselőségért Soroksár 5. számú választókörzetében.
Még meg sem választották Rékasi Károlyt (57) önkormányzati képviselőnek Soroksáron, máris megkeserítik az életét az irigyei.
Egyre több, nem hivatásos politikus jelenik meg a politika terepén. Egyértelműen a legextrémebb jelölt, akinek a legkevésbé hiszik is el a választók, hogy komolyan gondolja jelöltségét, Berki Krisztián. A Heti napló riportja azokról a celebekről, akik a politika világába helyeznék át ismertségüket.
Budapest — Szidják, fenyegetik, halálát kívánják a Barátok közt sztárjának, pedig Volosinovszki György (29) semmi rosszat nem tett.
Szakemberhez fordult Pikali Gerda. Rékasi Károly menyasszonya szakemberhez fordult. Azt is elárulta, miért. ripost.hu
Forradalmi módszer: egy magyar orvosnak köszönhetően már nem lehetetlen a láb hosszabbítása
Több évtizedig töretlen népszerűségnek örvendett a sorozat, de néhány régi szereplő távozása után egyre több néző elpártolt. Most, húsz év után leveszik a főműsoridőről.
Egy székesfehérvári művészettörténész lett a Szegedi Dóm Látogatóközpont 25 ezredik látogatója. A hölgy édesanyjával érkezett, és Aba-Novák festményei miatt jött a városba - írja a delmagyar.hu. The post Művészettörténész a Dóm Látogatóközpont 25 ezredik vendége appeared first on Vásárhely24 .
Egy székesfehérvári művészettörténész lett a Szegedi Dóm Látogatóközpont 25 ezredik látogatója. A hölgy édesanyjával érkezett, és Aba-Novák festményei miatt jött a városba. Fél év alatt többen voltak az intézményben mint korábban egy év alatt.
Budapest — „Gyerekrablás, túszdráma, lövöldözés” – drámai jelenetek játszódtak le a Barátok közt péntek esti részében. Az RTL Klub napi sorozata igazi krimibe vagy még inkább akciófilmbe fordult, ám az epizódban főszerepet játszó Takács Katalin (68) elárulta, imádta a forgatás minden ...
Júliusban jelentette be, hogy elindul az önkormányzati választáson. A színész az emberekkel szeretne beszélgetni, és nem hiszi, hogy a politikába kellene fejest ugrani. Rékasi Károly úgy fogalmazott: nem fáj neki, ha méltósággal, elegánsan szolgálhat.
Az ATV Start vendége Rékasi Károly színművész, független képviselőjelölt, Soroksár.
A közös önkormányzati képviselői jelöltek közül a legtöbbet a Jobbik adja.
Csak hétvégente látja szerelmét Détár Enikő
"Szeretünk együtt lenni, de a legnagyobb titka a kapcsolatunknak, hogy elég teret adunk egymásnak." A színésznő mostantól csak hétvégén találkozik a szerelmével. Az okokról is mesélt. ripost.hu
Már öt éve alkot egy párt Détár Enikő és kedvese, Kiss Péter!
Budapest — Bő kétórás premiernek is beillett Rékasi Károly (57) első képviselőjelölti lakossági fóruma. A színművész a Blikknek elárulta, mielőtt a választók elé lépett, legalább annyira, ha nem jobban izgult, mint egy-egy színházi bemutató előtt.
Vegyes sikerrel indulnak a választáson a tévéből ismert emberek, sportolók, színészek: van, aki egy nagyobb várost vezet évek óta, más egy kisebb településen is elhullik. Vajon mi számít? Ezt kérdeztük az érintettektől.
Budapest — Új kihívások várnak Rékasi Károlyra (56) élete minden területén: önkormányzati képviselőnek készül, új, kétszemélyes darabot mutatnak be a párjával, Pikali Gerdával, ráadásul kész az új házuk, valamint hamarosan férj lesz.
Rékasi Károly és Pikali Gerda hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket. Az önkormányzati képviselőnek készülő 56 éves színész és párja Visegrádot választotta esküvőjük helyszínéül –... The post Részleteket árult el az esküvőről Rékasi Károly appeared first on Panoramanet .
Páros interjút készített a Magyar Hang a soroksári képviselő-testületbe készülő Rékasi Károllyal és a kormányellenes tüntetéseken rendszeresen felbukkanó fiával, Rékasi Zsigmonddal.
Rékasi Károly őszinte vallomása: képtelen tükörbe nézni a balesete óta
„A megalázottság olyan mélységeivel találkoztam, amit korábban elképzelni sem tudtam” Négy évvel ezelőtti balesete rengeteg dologra megtanította a színészt: úgy érzi, jobb ember lett, és nem hajlandó bánkódni. Rengeteg terve... ripost.hu
„Volt olyan, hogy a dühtől elbőgtem magam az öltözőben."
Más emberré tette súlyos motorbalesete Rékasi Károlyt.
Megható üzenetet tett közzé Rékasi Károly
Fantasztikus élmények érik a színpadon Ré­kasi Ká­rolyt
Szélhámosok kora! Mindig van lejjebb. Most például George Spöttle maga jelentette be Facebook-oldalán, hogy Szentesen önkormányzati képviselőnek indul Fidesz színekben. De ki ez az ember? Íme néhány nyilatkozata: „Én, mint egyszerű, mezei rendőr, bajor paraszt, a söröm mellől nem értem, hogy mi ...
Súlyos balesete után most csütörtökön kapta meg az első milliós utalást a számlájára Rékasi Károly, de ez az összeg csak töredéke a megítélt kártérítésnek.
Polt Péter kezdeményezte a téves információt megosztó képviselővel szemben az eljárást. Tovább a cikkre: Orbán lánya miatt felfüggesztenék Demeter Márta mentelmi jogát The post Orbán lánya miatt felfüggesztenék Demeter Márta mentelmi jogát appeared first on Panoramanet .
Rékasi Károly: Politikától mentes jelölt leszek
Továbbra sem szeretne állást foglalni egyik politikai tevékenység mellett sem.
Budapest — Alaposan meglepett mindenkit szerdán Rékasi Károly (56), amikor a Facebookon tudatta: képviselőjelöltként indul az őszi önkormányzati választásokon. Ahogy azt a Blikk megírta, a Barátok közt színésze a soroksári 5-ös választókörzetben indul az októberi önkormányzati választáson, ugyanis képviselő lenne.
A József Attila Színházat otthagyó Rékasi Károly – egy civil szervezet felkérését elfogadva – a soroksári 5-ös választókörzetben képviselőjelöltként indul az őszi önkormányzati választásokon. Az... The post Rékasi Károly ezért száll be a politikába appeared first on Panoramanet .
A színész a Facebook-oldalán is megosztotta a posztot, amelyben kifejti, hogy ősszel elindul az önkormányzati választásokon és önkormányzati képviselőnek jelölteti magát.
A népszerű színész Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron méretteti meg magát képviselőjelöltként.
A népszerű színész Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron méretteti meg magát képviselőjelöltként.
Még több cikk