7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2021.04.20. kedd, Konrád, Tivadar

Rékasi Károly

Rékasi még decemberben okozott néhány kellemetlen pillanatot az RTL Klub műsorában. The post Lengyel Tamásék paródiát csináltak Rékasi Károly Reggelis szerepléséből first appeared on 24.hu .
Hosszú idő után új, eredeti ötleten alapuló magyar animációs sorozat született Janó Manó és az elveszett harmatcseppek címmel. A Csupalomb erdő gondnokának kalandjaiból elkészült 13 részt hamarosan teljes egészében láthatjuk.
Eredeti ötleten alapuló, új magyar animációs sorozat született Janó Manó és az elveszett harmatcseppek címmel, amelynek teljes évada május végén lesz elérhető a UMAKIDZ nevű Youtube-csatornán. 061.hu A Csupalomb erdő gondnokának, Janó Manónak kalandjaiból készült 13 részes animációs sorozat ...
A 2009 és 2020 között Bessenyei-díjra hallgató elismerésről zárt ülésen döntött a vásárhelyi véleményező közgyűlés. The post Pikali Gerda, Csánky Emília és Atyimó Ferenc kapják idén megosztva a Vásárhelyi Művészeti Díjat appeared first on Vásárhely24 .
Budapest — Pikali Gerda színésznő nagyon vigyáz az alakjára és a külsejére. Családja, a forgatások és rengeteg teendője mellett kevés ideje jut önmagára. Ahogy mondja, negyven felett egy nőnek mindennap kell magára időt fordítania, ezért Gerda is megtesz mindent, hogy megtartsa szépségét és ezzel együtt az egészségét.
Mark Bryan házas férfi, imádja a gyors autókat, és ceruzaszoknyában-tűsarkúban jár dolgozni. A 61 éves férfi öltözködésének köszönhetően a közösségi média igazi sztárja lett.
A pozsonyi csatát, vagyis az új, ősmagyar csodafilmet narráló színész hatalmasat ment a reggeli műsorban.
Szikora Robi mélyen vallásos, a Kiskegyednek mesélt arról, hogy éli meg a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet és az advent időszakát.
A színművész párja, Pikali Gerda és fia, Zsigmond is elkapta a betegséget.
Három hét karantén után egyszerre kapta kézhez Rékasi Károly és szerelme, Pikali Gerda a „szabadulólevelet”, vagyis a koronavírus-fertőzés utáni teszt negatív eredményét. A színművész is megküzdött ugyanis a rettegett vírussal, és bár voltak erős fájdalmai, alapvetően jól élte meg a ...
Nehezen viselte, hogy a Farm VIP miatt távol kellett lennie a családjától.
A Gáspár családban már hatan ülik körbe az ünnepi asztalt
Megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját az operatív törzs, amelynek során beszámoltak a múlt héten végrehajtott országos tesztelés eredményeiről, illetve arról, hol lehet bejelenteni az igényt, aki kér koronavírus elleni vakcinát.
Alighogy hazaengedték a súlyos állapotban lévő özvegyet a kórházból
22 év után véget ér a rendszerváltás utáni televíziózás legsikeresebb produkciója, a Barátok közt. Hogy indult a sorozat, és hogyan fogadta annak idején a média?
Még több cikk