22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
28°
Szombat
28°
2018.08.15. szerda, Mária

Rékasi Károly

Budapest — Hosszas, méltósággal viselt betegség után elhunyt Kerényi Imre (†74), Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendező, színigazgató, érdemes és kiváló művész, aki miniszterelnöki megbízottként is dolgozott.
Nem csak az Operettszínház sztárjának, de Rékasinak is a megszállottja volt.
Budapest — A nézők kegyeiért megküzd egymással a szerelmespár: a Blikk úgy értesült, leigazolta a hamarosan induló Csak show és más semmi című műsorába a TV2 Eke Angélát (31), Puskás Peti (33) kedvesét.
Megdöbbent Rékasi Károly, ezt látta a kórház folyosóján
Rékasi Károlynak megható élményben volt része
Rékasi Károly megnyerte ezt a csatát is: visszakapta kedvenc szinkronszerepét a Mission Impossible című mozifilmban melyben Tom Cruise-nak kölcsönzi a hangját. A József Attila színház színművésze Facebook oldalára tette ki az örömhírt, ahol is azt írta, „Végeztem a Mission Impossible-6 ...
Akár a kártérítéstől is eleshet a színész, ha bebizonyosodnak az állítások.
A színész komoly bajba sodorta magát 2016 márciusában azzal, hogy idő előtt terhelni kezdte balesetben megsérült lábát, ráadásul most még a kártérítési perét is elvesztheti emiatt. A tárgyalás szeptemberben folytatódik.
A sofőr megsérült, mentő vitte kórházba a szombati baleset után.
A hírt Pikali Gerda jelentette be 40. születésnapi partiján
Budapest - Összeházasodik Rékasi Károly és Pikali Gerda!
A hírt a színésznő jelentette be a születésnapi partiján.
Rékasi Károly megkérte szerelme, Pikali Gerda színésznő kezét.
Negyvenedik születésnapjára egy vőlegényt is kapott Pikali Gerda, ugyanis Rékasi Károly megkérte a kezét. A színésznő ujján már ott ragyog a gyémánt.
Negyvenedik születésnapjára egy vőlegényt is kapott Pikali Gerda, ugyanis Rékasi Károly megkérte a kezét. A színésznő ujján már ott ragyog a gyémánt.
Rékasi könnyekre fakasztotta Pikali Gerdát
Egy másik hajóról átmászva vallott szerelmet Rékasi Károly az éppen Dunán dolgozó Pikali Gerdának.
A 40. születésnapján lepte meg színész párja Pikali Gerdát, aki épp egy dunai hajón vezetett műsort. Karcsi egy másik hajóval becserkészte, átmászott hozzá, és utána jött a könnyfakasztó vallomás.
Ekkor folytatódhat az évek óta tartó jogi procedúra.
Budapest — Ősszel folytatódik Rékasi Károly (55) pere! A színész nem volt jelen csütörtök reggel a Budai Központi Kerületi Bíróságon, ahol tovább folytatódott volna a tárgyalás, ám a bíró elnapolta az ülést.
Csütörtök reggel ült volna össze a bíróság Rékasi Károly balesetének ügyében, ám végül a bíró úgy döntött, elnapolja az ülést.
Csütörtök reggel ült volna össze a bíróság Rékasi Károly balesetének ügyében, ám végül a bíró úgy döntött, elnapolja az ülést. A tárgyalás majd csak ősszel folytatódik, dr. Kozma Péter, a színész jogi képviselője pedig a Blikknek elárulta: egyáltalán nem biztos, hogy idén lezárul a ...
Különös időutazás részese volt a sztárpár.
Budapest — Időutazás egy szerelem hajnalára: kapcsolatuk kezdetéről nosztalgiázik Rékasi Károly (55) és Pikali Gerda (39) közös darabjuk kapcsán.
Még több cikk