28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
24°
Vasárnap
27°
2022.08.11. csütörtök, Zsuzsanna

Rékasi Károly

Az Urbanlegends.hu forrásértékelő adatbázisának ebben a bejegyzésében a Budapest-news.com oldal elemzését olvashatod.
Rékasi Károly és Détár Enikő házassága 1984-től 2013-ig tartott, ez idő alatt pedig két gyermekük született. Lányukat köszöntötte a színésznő.
A színésznő 20 éve újra és újrakezdi a vezetés-tanfolyamot, de valami mindig félresikerül.
A színész régóta halasztott műtétjére végre sor kerülhetett
Az 59 éves színésznek már tavaly kés alá kellett volna feküdnie, a pandémia azonban közbeszólt. Rékasi Károlyt Pikali Gerdával kötött esküvője után operálták meg.
Érdekes pillanatot örökített meg a fotós Pikali Gerda és Rékasi Károly esküvőjén. The post Különleges fotó került elő Pikali Gerda és Rékasi Károly esküvőjéről first appeared on nlc .
Titokban mondta ki a boldogító igent idén nyáron Pikali Gerda és Rékasi Károly: a színésznő most mutatott egy romantikus fotót a nagy napról.
Igencsak pikáns sztorit idézett fel Kinizsi Ottó a feleségéről, Deutsch Anitáról – valamint Rékasi Károlyról.
Összeházasodott Rékasi Károly és Pikali Gerda
A színész három éve kérte meg szerelme kezét, és nemrég egybe is keltek. The post Összeházasodott Rékasi Károly és Pikali Gerda first appeared on nlc .
Bár sokáig nem tervezték a frigyet, végül mégis az esküvő mellett döntöttek.
Általános iskolás kötelező olvasmányunk, a Tüskevár elevenedik meg augusztus 20-án délután az M2 gyerekcsatornán.
Sokszor kapta már meg azt a kérdést Rékasi Károly színész, hogy mi a hobbija, hiszen szinte törvényszerű, hogy mindenkinek van.
Emlékszel még ezekre a durva sztorikra? Akkoriban ezektől a szerelmi háromszögektől volt hangos az internet!
Egyszerre veszítették el fő bevételi forrásukat. The post Sok pénzt veszített Pikali Gerda és Rékasi Károly first appeared on nlc .
Új élet vár... The post Barátok közt: Azzal zárták a 23 évet, hogy Berényi Miklós felébredt a kómából first appeared on 24.hu .
Őt is megérintette, hogy véget ér a Barátok közt. The post Megmutatták Rékasi Károly búcsúját: Úgy bőgtem, mint egy taknyos gyerek first appeared on 24.hu .
„Úgy tűnt, hogy minden összeomlik.” The post Rékasi Károly: Csináltam egy nagyon nagy marhaságot a magánéletemben first appeared on 24.hu .
Rékasi Károly élete egyik legmeghatározóbb korszakát zárta le azzal, hogy a Barátok közt forgatásai 22 év után véget értek – a színész karrierjét a színpadon folytatja, de tudja, fizikuma miatt egy idő után alkalmatlan lesz munkájára, így új értelmet keres életének.
Még több cikk