9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
18°
Hétfő
20°
2019.04.19. péntek, Emma

Rékasi Károly

Eldurvult a helyzet, őrült zaklatója teszi tönkre Peller Károly életét
Továbbra sincs vége Peller Károly évek óta húzódó kálváriájának
Peller Károlyt évek óta zaklatja egy őrült női rajongó, akit a két év felfüggesztett börtönbüntetés sem akadályoz meg újabb üzenetek küldésében.
Hiába a feljelentés, naponta több vérfagyasztó üzenettel zaklatja őrült rajongója a Budapesti Operettszínház sztárját.
Rékasi Károly a közösségi oldalán jelentette be a dolgot.
Pikali Gerda és Rékasi Károly már megtalálták a tökéletes helyszínt az esküvőjükhöz. Nem is akárhol tartják majd, hanem a világ egyik szívcsakrája fölött!
A két színész szerelme bár jócskán ki volt téve a támadásoknak, mégis kiállta a próbát.
A két színész szavak nélkül is tudta, hogy a Dunakanyar szívében egy négycsillagos szállodában köti össze az életét, így Rékasit nem lepte meg, amikor menyasszonya kész tények elé állította még januárban.
Bár a bíróság szeptemberben kimondta, hogy nem Rékasi felel 2015-ös balesetéért, gázolója fellebbezett, így a mai napig nem kapott kártérítést. Most végre a pénzhez juthat, ám ez sem teszi majd boldoggá.
Rékasi Károly: Otthagyja eddigi színházát, megint újrakezdi életét
Nem sikerült megvalósítani céljait, ezért a József Attila Színház közönsége a következő szezontól nem élvezheti Rékasi Károly játékát. A színész 7 év sikeres együttműködés után felbontotta szerződését az angyalföldi teátrummal. Az igazgatónak, Nemcsák Károlynak már korábban ...
Rékasi Károly úgy döntött, otthagyja a József Attila Színházat, amelynek okait most elárulta - ahogy Pikali Gerda eljegyzésének részleteit is.
Majd 6 év eltelte után Rékasi Károly úgy döntött távozik a József Attila Színháztól. A színész ősztől már nem lép színpadra az angyalföldi teátrumban.
A magánéletben, a kikapcsolódásban és a színészi pályán egyaránt pörög Rékasi Károly (57). Új kihívásokat keres magának. A nyáron megkérte szerelme, Pikali Gerda színésznő kezét, akivel már tervezik a "nem hétköznapi" esküvőjüket. Nemrég szakított szakmai szerelmével: elköszönt a ...
Rékasi Károly egy parkolóház bejárata előtt kérte meg Pikali Gerda kezét
Állítása szerint ha valami romantikus, tengerparti sétányt választott volna, az nem is ő lett volna.
Liptai Claudia sosem látott gyerekkori képet mutatott magáról
Lipati Claudia igen aktív a közösségi oldalain. Most épp régi fotók közül mutat majd be jó párat követőinek. Mint írta: "Asszem sorozatfüggő lettem. Úgy döntöttem, hogy csütörtök lesz a 'Szedd elő a régi fényképeket nap'. Kezdjük az elején. 1973. Optimista jövőbe tekintés!" Asszem ...
Rékasi Károly több mint egy éve ismét munkába állt, de anyagilag képtelen összeszedni magát. Jelenlegi helyzetéről a Blikknek beszélt hosszasan. Mint mondja, motorbalesetének büntetőügyében lassan négy éve nincs jogerős ítélet, így kártérítést sem kapott még a biztosítótól. ...
Rékasi Károly képtelen anyagilag összeszedni magát a 2015-ös motorbalesete óta, a színész azt mondja, anyukájától kellett kölcsönkérnie, és az öngyilkosságra is gondolt.
Újra boldog, de az eksüvőről szó sem lehet.
Détár Enikő a válása után nem gondolta volna, hogy sikerül majd egyszer felállnia a padlóról, ám most új életet kezdett szerelmével, akivel egy családnak tarjta már magukat.
Harminc év házasságát betette a szívében egy kis dobozba.
A Barátok közt egykori szereplője közösségi oldalán jelentette be, hogy január 28-án megszületett kisfia, Félix. A baba pont egy nappal édesanyja születésnapja előtt jött világra. Ahogy írja, rengetegen felköszöntötték a jeles nap alkalmából, de az ő gondolatai más körül forogtak, a ...
Már a képet is mutatott a kicsiről.
Megszületett a Barátok közt egykori szereplőjének, Szabó Kittinek kisfia, aki a közösségi oldalán osztotta meg a fantasztikus hírt.
Még több cikk