-5 °C, Budapest
-5 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2018.12.11. kedd, Árpád

Rékasi Károly

Nem túlzás azt mondani, hogy az elvetemült nő rettegésben tartja a sztárávilágot.
Tandi Flora évek óta képtelen megszabadulni a „rajongótól”.
A kártérítési szakba lépett Rékasi Károly ügye. A balesetet szenvedett színész több tízmilliós sérelemdíjat kér, de szerinte ez a pénz soha nem pótolhatja az elvesztett egészségét.
Rékasi Károly balesete már csak egy rossz emlék.
Nem volt könnyű időszaka Rékasi Károlynak az elmúlt három és fél évben. A színész többször is feletette magának a kérdést ez időszak alatt: vajon mit tett, amiért ezt érdemli a sorstól.
Budapest — Régi-új darabbal áll színpadra szombat este Pikali Gerda (40) és Rékasi Károly (56) a József Attila Színházban. A két színművész Hunyady Sándor Feketeszárú cseresznye című darabjának a próbáin szeretett egymásba még 2012-ben, így ez a színmű igazán fontos számukra – ma a felújított változat bemutatója lesz.
A színész kedd este ütközött a belvárosban, a Blikk információi szerint nem ő volt a hibás, és ép bőrrel megúszta a balesetet.
Autójával haladt, amikor elé kanyarodott egy másik gépkocsi, amely nem adta meg az elsőbbséget. Szerencsére nem esett baja a színésznek.
"Egyszer csak, amikor balra néztem, láttam, hogy jön felém egy autó."
Három esztendővel a kis híján végzetes motorbalesete után, amikor a klinikai halál állapotából tért vissza, most újra közlekedési balesetet szenvedett Rékasi Károly (56). A Blikk információi szerint az autójában ülő színész kedd kora este ütközött a budapesti belvárosban: nem ő volt a ...
Budapest ‒ Kísért a múlt: három esztendővel a kis híján végzetes motorbalesete után újra „elütötték” Rékasi Károlyt (56)! Információnk szerint az autójában ülő színész kedd kora este ütközött a belvárosban: nem ő volt a hibás, és szerencsére ép bőrrel megúszta a kalandot.
Rékasi Károly: A klinikai halál állapotában voltam
A színész úgy érzi, hogy ma már két születésnapja van.
A színész őszintén beszélt az évfordulókról.
Budapest − Kedden ünnepli ötvenhatodik születésnapját Rékasi Károly, ám a közkedvelt színművész már három esztendeje két napra tekint megkülönböztetett figyelemmel.
Szerintük nagyon rossz ötlet a szinkronos filmek háttérbe szorítása, főleg, hogy többeknek ez a megélhetősége.
Háborognak a szinkronnal foglalkozó színészek, hogy a kormány fejében megfordult az ötlet, hogy inkább feliratozva kéne vetíteni Magyarországon a filmeket, hátha ragad valamennyi nyelvtudás a magyarokra, írja a Blikk. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megkezdte a javaslat kidolgozását, ...
Budapest — Vége lehet a szinkronos filmeknek Magyarországon! A kormány ugyanis elfogadta azt a javaslatot, amely a feliratos alkotásokat helyezné előtérbe.
Nehéz helyzetbe került balesete miatt.
Lábadozása miatt sok munkától esett el a Barátok közt színésze: Rékasi Károlyt anyagilag is megviselte a baleset, így a családfenntartó szerepét szerelme, Pikali Gerda vette át.
Még több cikk