0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2020.02.18. kedd, Bernadett

Rékasi Károly

Ma már talán el sem tudnánk képzelni kedvenc világsztárjainkat jól megszokott magyar hangjaik nélkül, akik kétségkívül a világ legtehetségesebb szinkronszínészei közé tartoznak.
A gyönyörű és dögös hangú színésznőt faggatta videóinterjúban az ország randiguruja.
Budapest — Nagyon örül Rékasi Károly (57), hogy néhány napja újabb balesetet úszott meg, ezúttal ép bőrrel. A Ripost írta meg, hogy a Barátok közt színésze egy BKV-busszal ütközött.
Kísérti a múlt Rékasi Károlyt! A színész 2015-ös súlyos motorbalesete és 2018-as ütközése után kedd délután újra balesetet szenvedett. A Ripost megtudta: a színész autója elé egy busz vágott ki, az ütközés elkerülhetetlen volt.
A színész négy és fél évvel komoly motorbalesete után most autóval ütközött.
Budapest – Ezúttal sérülés nélkül úszta meg, hogy egy busz nekiment az autójának.
Közel 100 videót is készítettünk az idén, most mutatjuk a legérdekesebbeket. The post Videókrónikánk 2019-ről appeared first on Vásárhely24 .
Súlyos autóbalesetet szenvedtek Győzikéék. Sokkos állapotban nyilatkoztak nekünk azután, hogy egy öngyilkos ámokfutó beléjük rohant a 21-es úton, ma hajnalban. A showman egy pillanatig azt hitte, felesége, Bea asszony belehalt az ütközésbe. Korábban...
Súlyos autóbalesetet szenvedtek Győzikéék. Sokkos állapotban nyilatkoztak nekünk azután, hogy egy öngyilkos ámokfutó...
Nem hajlandó börtönbe menni Aurélio, még csak gondolni sem akar rá. A valóságshow győztes a Tényeknek azt mondta,...
Motorbalesete óta teljesen megváltozott az élete. A színész összetört.
Szőke Zoltán karaktere – állítólag – életben marad.
A színész felmondott a József Attila Színházban, mert egyetlen új darabot sem osztottak ki rá. Rékasi szerint csak roggyant bácsit játszhatna.
57 év alatt egyetlen párt oldalán sem tűnt fel, a következő 40 évben pedig ezen nem is akar változtatni Rékasi Károly. A Barátok Közt sztárja a Spirit FM reggeli műsorában beszélt arról, miért indult el független színekben a képviselőségért Soroksár 5. számú választókörzetében.
Még meg sem választották Rékasi Károlyt (57) önkormányzati képviselőnek Soroksáron, máris megkeserítik az életét az irigyei.
Egyre több, nem hivatásos politikus jelenik meg a politika terepén. Egyértelműen a legextrémebb jelölt, akinek a legkevésbé hiszik is el a választók, hogy komolyan gondolja jelöltségét, Berki Krisztián. A Heti napló riportja azokról a celebekről, akik a politika világába helyeznék át ismertségüket.
Budapest — Szidják, fenyegetik, halálát kívánják a Barátok közt sztárjának, pedig Volosinovszki György (29) semmi rosszat nem tett.
Szakemberhez fordult Pikali Gerda. Rékasi Károly menyasszonya szakemberhez fordult. Azt is elárulta, miért. ripost.hu
Forradalmi módszer: egy magyar orvosnak köszönhetően már nem lehetetlen a láb hosszabbítása
Több évtizedig töretlen népszerűségnek örvendett a sorozat, de néhány régi szereplő távozása után egyre több néző elpártolt. Most, húsz év után leveszik a főműsoridőről.
Egy székesfehérvári művészettörténész lett a Szegedi Dóm Látogatóközpont 25 ezredik látogatója. A hölgy édesanyjával érkezett, és Aba-Novák festményei miatt jött a városba - írja a delmagyar.hu. The post Művészettörténész a Dóm Látogatóközpont 25 ezredik vendége appeared first on Vásárhely24 .
Egy székesfehérvári művészettörténész lett a Szegedi Dóm Látogatóközpont 25 ezredik látogatója. A hölgy édesanyjával érkezett, és Aba-Novák festményei miatt jött a városba. Fél év alatt többen voltak az intézményben mint korábban egy év alatt.
Budapest — „Gyerekrablás, túszdráma, lövöldözés” – drámai jelenetek játszódtak le a Barátok közt péntek esti részében. Az RTL Klub napi sorozata igazi krimibe vagy még inkább akciófilmbe fordult, ám az epizódban főszerepet játszó Takács Katalin (68) elárulta, imádta a forgatás minden ...
Júliusban jelentette be, hogy elindul az önkormányzati választáson. A színész az emberekkel szeretne beszélgetni, és nem hiszi, hogy a politikába kellene fejest ugrani. Rékasi Károly úgy fogalmazott: nem fáj neki, ha méltósággal, elegánsan szolgálhat.
Az ATV Start vendége Rékasi Károly színművész, független képviselőjelölt, Soroksár.
A közös önkormányzati képviselői jelöltek közül a legtöbbet a Jobbik adja.
Csak hétvégente látja szerelmét Détár Enikő
"Szeretünk együtt lenni, de a legnagyobb titka a kapcsolatunknak, hogy elég teret adunk egymásnak." A színésznő mostantól csak hétvégén találkozik a szerelmével. Az okokról is mesélt. ripost.hu
Már öt éve alkot egy párt Détár Enikő és kedvese, Kiss Péter!
Budapest — Bő kétórás premiernek is beillett Rékasi Károly (57) első képviselőjelölti lakossági fóruma. A színművész a Blikknek elárulta, mielőtt a választók elé lépett, legalább annyira, ha nem jobban izgult, mint egy-egy színházi bemutató előtt.
Vegyes sikerrel indulnak a választáson a tévéből ismert emberek, sportolók, színészek: van, aki egy nagyobb várost vezet évek óta, más egy kisebb településen is elhullik. Vajon mi számít? Ezt kérdeztük az érintettektől.
Budapest — Új kihívások várnak Rékasi Károlyra (56) élete minden területén: önkormányzati képviselőnek készül, új, kétszemélyes darabot mutatnak be a párjával, Pikali Gerdával, ráadásul kész az új házuk, valamint hamarosan férj lesz.
Rékasi Károly és Pikali Gerda hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket. Az önkormányzati képviselőnek készülő 56 éves színész és párja Visegrádot választotta esküvőjük helyszínéül –... The post Részleteket árult el az esküvőről Rékasi Károly appeared first on Panoramanet .
Még több cikk