9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
14°
2021.10.16. szombat, Gál

Radics Gigi

Várkonyi Andrea az Instagram oldalán jelentkezett a meglepetéssel.
Egyre gyakoribb a magyar sztárvilágban, hogy illetéktelenek veszik át az uralmat ismert emberek közösségi oldala fölött. A hackerek trükkös üzenetet küldenek, de előfordul, hogy előzetes jelzés nélkül csapnak le.
Szabó András “Csuti” social media szakértő elárulta, hogy  mennyi az annyi.
Az énekesnő óvja a kislányát a kíváncsi szemek elől, ezért csak igazán ritka és különleges alkalmakkor mutat egy-egy fotót a piciről.
A Megasztár egykori felfedezettje különleges fotókat mutatott arról, hogyan töltötték a családdal kislánya, Bella első születésnapját.
És szintén állítólag nemcsak Rod Stewart, de Luis Fonsi és Richard Clayderman is felléptek.
Bámulatosan mutatott múlt heti esküvőjén Várkonyi Andrea: a csinos műsorvezető egy magyar divattervező darabjában állt oltár elé.
Gyönyörű ruhában mondta ki az igent Mészáros Lőrincnek Várkonyi Andrea a múlt héten tartott esküvőjük során: az újdonsült feleség most mutatott néhány fotót a nagy napról az Instagram követőinek is.
Radics Gigi váratlanul megjelent Király Linda Instagram-oldalán.
Magyarország legkedveltebb tehetségkutatója 2021-ben két egyedülálló kisérő műsorral kezdődik szeptember 25-én. Október 9-én pedig indul a 10. évad az első válogató adással.   Az X-Faktor jubileumi évada szeptember 25-én és október 2-án az X-Faktor nagy pillanatait felidéző különleges ...
A Bors kiderítette, mi állhat a házaspár közti viszály hátterében.
Szeptember közepén lesz az esküvő – az egyik
"Alakul a molekula" - fűzte hozzá sejtelmesen a friss bejegyzéshez a közkedvelt énekesnő.
Szinte napra pontosan kilenc hónappal ezelőtt jött világra a kis Bella.
A Tokaj Fesztiválkatlanban fellép a többi között a Jazz+Az, Ákos és L’art pour l’art Társulat tagjai is.
A másfél órás látványos, jó hangulatú koncert showban megszólalnak a legnépszerűbb Fenyő Miklós és Hungária slágerek 7 sztár énekes előadásában. ... The post Csókkirály a koncert Margitszigeten! appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Szinte semmit nem változott a 80-as évek óta Leslie Mándoki, akinek kalandos életét, talán a mostani fiatalok nem is ismerik, pedig a magyar világsztár történetéből filmet lehet forgatni! The post Te ismered Leslie Mándoki kalandos életét? first appeared on nlc .
Hatalmas helyzeti előnnyel kezdi a szezont a Margitszigeti Színház.
Még több cikk