22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
12°
Péntek
2020.04.07. kedd, Herman

Radics Gigi

Radics Gigi nemrég érkezett meg Amerikából: Jelenleg karanténban van, de egy kicsit sem szomorkodik. Szabadidejében rengeteget dolgozik készülőben lévő lemezén, napi rendszerességgel edz és nagyon boldog új párja, a szobrászművész Áron mellett.
Az énekesnő minden fontos részletet elárult jelenlegi párkapcsolatáról.
A 23 éves énekesnőt óriási megtiszteltetés érte.
Már hónapok óta Amerikában van a magyar énekesnő, most azt is elárulta miért.
Tátrai Tibort életműdíjjal, Oláh Kálmánt az év zeneszerzője, Hujber Szabolcsot pedig az év szövegírója címmel jutalmazták az Artisjus 2020-as díjainak átadóján hétfőn Budapesten. MTI A szerzői egyesület huszadik alkalommal adta át az Artisjus-díjakat, a harminc évnél fiatalabb alkotókat ...
Tátrai Tibort életműdíjjal, Oláh Kálmánt az év zeneszerzője, Hujber Szabolcsot pedig az év szövegírója címmel jutalmazták az Artisjus 2020-as díjainak átadóján hétfőn Budapesten. The post Átadták az Artisjus-díjakat appeared first on .
Tátrai Tibort életműdíjjal, Oláh Kálmánt az év zeneszerzője, Hujber Szabolcsot pedig az év szövegírója címmel jutalmazták az Artisjus 2020-as díjainak átadóján hétfőn Budapesten.
Tátrai Tibort életműdíjjal, Oláh Kálmánt az év zeneszerzője, Hujber Szabolcsot pedig az év szövegírója címmel jutalmazták az Artisjus 2020-as díjainak átadóján hétfőn Budapesten.
Az énekesnő kendőzetlen őszinteséggel beszélt magánéletéről.
Radics Gigi kicsiként olyan, mintha parókát viselne és az édesanyját hibáztatja ezért.
Az új év új szerelmet hozhat szinglin maradt sztárjainknak, akik már várják, hogy Ámor nyila eltalálja őket. Elmondásuk szerint ugyanis a férfiak nyitott kapukat döngetnek náluk.
Sokan azonosultak vele, volt, aki kritizálta, de valamilyen módon mindenkit megérintett Radics Gigi előadása a Life TV-n.
Átlátszó víz legyen címmel rendeznek emlékestet Balassagyarmaton egy hét múlva.
Madách Imrére és Cseh Tamásra is emlékeznek a magyar kultúra napján Nógrád megyében, lesz a január 22-i programok sorában színházi premier, képzőművészeti kiállítás és trianoni emlékest is.
Azt mondják, egyetlen boldogság létezik: szeretni és szeretve lenni. De megtalálni a hozzánk illőt egyáltalán nem könnyű feladat. Persze van, aki szerencsés, és hamar rátalál az igazira, de életünk párjához a legtöbbünket – hogy Harsányi Levente gondolataiból idézzünk – „kis ők” ...
Már videó is van arról, hogyan készült Radics Gigi Himnusz-éneklése
Komoly munkát igényelt, hogy a közel kétperces videó így sikerüljön.
Ha április 1. lenne, arról adnék most hírt, hogy nemzeti himnuszunkat azonnali hatállyal leváltotta a hímnászát ülő Kormány. Kicserélte egy – egyesek szerint mélabús – elődjénél frissebb, kopogósabb, szárnyalóbb újra. És ami a lényeg: már az első sorában ott szerepel benne a ...
Radics Gigi énekelte a Himnuszt a LifeTv-ben szilveszterkor, ám az énekesnő több kritikát is kapott amiatt, mert nem a hagyományos módon, hanem a saját stílusában adta elő Kölcsey Ferenc költeményét.
Radics Gigit az a megtiszteltetés érte, hogy ő énekelhette el a LifeTV-n szilveszter éjfélkor a Himnuszt. A tévécsatorna Youtube-oldalára is felkerült videóban az énekesnő egy templomban állva énekel néhány gyerekkel körülvéve, ám ami igazán megragadt a nézőkben - és a kommentelőkben is - az ...
Az énekesnő megvédte saját verzióját, egyébként már nagyon hasonló módon elénekelte már egyszer.
A fiatal énekesnő szilveszterkor adta elő a Himnuszt. Sokan bírálták a hajlítgatások miatt, és azért, mert éneklés közben felemelte a kezét. Ám a többség szerint megindítóan szép volt az előadásmódja.
Mintha Micheal Bay rendezte volna, olyan a képi világ.
Átlagosan 64 ezer forintot fizetünk szálláshelyért szilveszterkor – a Szallas.hu foglalási adatai szerint. A vendégek ilyenkor akár 50 százalék felárat is megfizethetnek. A legtöbben 2 éjszakára utaznak el. Emilio, Radics Gigi, Kökény Attila és Kocsis Tibor is kiereszti hangját szilveszterkor, azaz ...
Erős vendégforgalomra számíthatnak a szállásadók és vendéglátók az év utolsó napjaiban. A Szallas.hu adatai szerint tavalyhoz képest 8 százalékkal nőtt a foglalások száma, amelyek átlagértéke 64 ezer forint. A legdrágább üdülés 885 500 forintba, a legkedvezőbb árú pedig 2 950 forintba ...
Még több cikk