13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Vasárnap
22°
2020.09.24. csütörtök, Gellért

Radics Gigi

A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat, a Raktárkoncert felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-étől pedig bárki saját otthona kényelméből élvezheti a közel 200 koncert bármelyikét. A projekt egyik koordináló cégcsoportjának, a Lounge Groupnak ...
Szeptember 21-én kezdődik a hazai előadóknak fellépési lehetőséget kínáló Raktárkoncert-sorozat. A közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét.
Koncertélmény otthon - Így bulizhatsz kedvenceidre a kanapéról
A koronavírus járvány az élet szinte minden területén éreztette hatását az elmúlt hónapokban, ide értve hazai könnyűzenei ipart is. Az elmaradt fesztiválok és koncertek miatt számos előadó és a háttérben velük dolgozók maradtak bevétel nélkül, arról nem is beszélve, hogy mi sem ...
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét.
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét. A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-től ...
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét.
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét. The post Raktárkoncert-sorozat indul a könnyűzenei ipar támogatására appeared first on .
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét.
A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-től pedig bárki saját otthona kényelméből ... The post Raktárkoncert-sorozat indul a könnyűzenei ipar támogatására appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A várandós énekesnő októberben fog szülni.
Radics Gigi egy imádni való videót tett közzé az oldalán, hogy mosolygósan indítsa a napot. Michael Jackson Smile című dalából énekelt egy kis részletet, valamint azt is megmutatta, milyen csinos kismama. Videója pár óra alatt több mint 32 ezer megtekintésnél járt.
Az énekesnő várandóssága utolsó pillanataiban is dolgozik, miközben már tudatosan készül kislánya érkezésére.
A várandós híresség Jakupcsek Gabriellának mesélt arról, hogyan is telt számára a karanténidőszak.
Gigi azt mondja, a párjával együtt tanulják, milyen szülőnek lenni, amiben kifejezetten sokat segített az, hogy nem kellett a munkára koncentrálnia, koncertekre járnia. Ezért, bármilyen fájó is a jelenlegi helyzet, neki a hasznára vált.
A járvány keresztülhúzhatja a terveiket.
Budapest — Áldott állapot – így is nevezik a várandósság kilenc csodálatos hónapját, amelyet a nehézségek ellenére minden kismama imád. Persze vannak közülük, akik nehezebben barátkoznak meg azzal, hogy a természetes folyamat miatt a testük megváltozik.
A várandós énekesnő szerelmével együtt szeretné átélni a szülés csodáját, reméli, a mostani helyzet nem akadályozza majd a tervét.
A gyönyörű énekesnő nagyon szeretné, ha szerelme foghatná a kezét a szülőszobán. Ezért is reméli, hogy a világ- járvány nem tesz nekik keresztbe.
Nem tartotta magában a véleményét a szókimondó énekesnő.
Azt mondják, mindenkinek van minimum egy, de akár több hasonmása is a világon, s a Bors nemrég Radics Gigiét meg is találta, most pedig Lotfi Begi ikrébe futottunk bele. Történt ugyanis, hogy lapunk munkatársa egyik este épp Balatonfüreden időzött, amikor hirtelen sikítozásra lett figyelmes. A ...
Radics Gigi hosszú idő után állhatott ismét színpadra.
Megdöbbentő állóképességéről tett tanúbizonyságot Radics Gigi, aki másfél órán keresztül, megállás nélkül szórakoztatta az esztergomi közönséget. Az énekesnőt egyre kerekedő pocakja sem akadályozta meg a táncban, éterien csengő hangja pedig mindenkit elvarázsolt.
24 éves lett Radics Gigi. A hetedik hónapban járó csinos kismama ezúttal letett a reggelig tartó ünnepségről, s szerettei körében, csöndesen emlékezett meg a jeles alkalomról.
Még több cikk