6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda

Radics Gigi

Jane Fonda tökéletes testalkatra lehet büszke. Sokan azt hiszik, az Oscar-díjas színésznő kíméletlen diétával érte el a karcsúságot, ám ez nem igaz. Valójában szomorú oka van annak, hogy mindig is nádszálvékony volt.
Radics Gigi sosem szorongott amiatt, hogy nem nyerte vissza azonnal a szülés utáni alakját. Időt adott magának, és szép lassan, a saját tempójában megszabadult a feleslegtől.
Radics Gigi kirobbanó formában van. The post Radics Gigi 30 kilótól szabadult meg a szülés óta first appeared on nlc .
Könnyek, tapsvihar és hatalmas öröm: Rendkívüli döntőt produkáltak az ország egyik legkiemelkedőbb tehetségei a Sztárban Sztár leszek! második évadában.   SZTÁRBAN SZTÁR LESZEK!- ÖSSZEFOGLALÓ CIKK Véget ért a Sztárban Sztár leszek!: Csiszár István az idei győztes.   SZTÁRBAN SZTÁR ...
Alig várjuk, hogy kiderüljön, ki lép fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. The post Kiderült, kikkel duetteznek a döntőben a Sztárban Sztár leszek! finalistái first appeared on nlc .
Jön a döntők hétvégéje a Tv2 műsorában, hiszen pénteken a Ninja Warrior Hungary-ben, szombaton a Dancing with the Stars parkettjén, vasárnap pedig a Sztárban Sztár leszek!-ben ér véget a hetek óta tartó küzdelem, kiderül, hogy ki a legerősebb ninja-jelölt, a legtehetségesebb táncos és a ...
Te tudod, kiről van szó, aki elbitorolta a trónt a legtehetségesebb magyar énekesnőnek tartott Rúzsa Magditól, akiért egy ország rajong? Cikkünkből kiderül!
Várkonyi Andrea az Instagram oldalán jelentkezett a meglepetéssel.
Egyre gyakoribb a magyar sztárvilágban, hogy illetéktelenek veszik át az uralmat ismert emberek közösségi oldala fölött. A hackerek trükkös üzenetet küldenek, de előfordul, hogy előzetes jelzés nélkül csapnak le.
Szabó András “Csuti” social media szakértő elárulta, hogy  mennyi az annyi.
Az énekesnő óvja a kislányát a kíváncsi szemek elől, ezért csak igazán ritka és különleges alkalmakkor mutat egy-egy fotót a piciről.
A Megasztár egykori felfedezettje különleges fotókat mutatott arról, hogyan töltötték a családdal kislánya, Bella első születésnapját.
És szintén állítólag nemcsak Rod Stewart, de Luis Fonsi és Richard Clayderman is felléptek.
Bámulatosan mutatott múlt heti esküvőjén Várkonyi Andrea: a csinos műsorvezető egy magyar divattervező darabjában állt oltár elé.
Gyönyörű ruhában mondta ki az igent Mészáros Lőrincnek Várkonyi Andrea a múlt héten tartott esküvőjük során: az újdonsült feleség most mutatott néhány fotót a nagy napról az Instagram követőinek is.
Radics Gigi váratlanul megjelent Király Linda Instagram-oldalán.
Magyarország legkedveltebb tehetségkutatója 2021-ben két egyedülálló kisérő műsorral kezdődik szeptember 25-én. Október 9-én pedig indul a 10. évad az első válogató adással.   Az X-Faktor jubileumi évada szeptember 25-én és október 2-án az X-Faktor nagy pillanatait felidéző különleges ...
A Bors kiderítette, mi állhat a házaspár közti viszály hátterében.
Szeptember közepén lesz az esküvő – az egyik
"Alakul a molekula" - fűzte hozzá sejtelmesen a friss bejegyzéshez a közkedvelt énekesnő.
Szinte napra pontosan kilenc hónappal ezelőtt jött világra a kis Bella.
Még több cikk