29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
30°
2021.07.27. kedd, Olga

Radics Gigi

"Alakul a molekula" - fűzte hozzá sejtelmesen a friss bejegyzéshez a közkedvelt énekesnő.
Szinte napra pontosan kilenc hónappal ezelőtt jött világra a kis Bella.
A Tokaj Fesztiválkatlanban fellép a többi között a Jazz+Az, Ákos és L’art pour l’art Társulat tagjai is.
A másfél órás látványos, jó hangulatú koncert showban megszólalnak a legnépszerűbb Fenyő Miklós és Hungária slágerek 7 sztár énekes előadásában. ... The post Csókkirály a koncert Margitszigeten! appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Szinte semmit nem változott a 80-as évek óta Leslie Mándoki, akinek kalandos életét, talán a mostani fiatalok nem is ismerik, pedig a magyar világsztár történetéből filmet lehet forgatni! The post Te ismered Leslie Mándoki kalandos életét? first appeared on nlc .
Hatalmas helyzeti előnnyel kezdi a szezont a Margitszigeti Színház.
Várkonyi Andrea és Stohl András vezeti a koronavírus miatt árván maradt gyermekekért rendezett jótékonysági gálaműsort
Várkonyi Andrea lesz a TV2 vasárnapi jótékonysági műsorának vezetője, amelyen a koronavírus-járvány során árván, illetve félárván maradt gyermekeknek gyűjtenek majd. A nagy televíziós múlttal rendelkező személyiségtől nem áll messze a jótékonykodás – erről egy videóban beszélt, ahol  ...
Várkonyi Andrea hosszú idő után tér vissza a TV2 képernyőjére, mint a Neked énekelek című jótékonysági gálaest háziasszonya. Az első fotó is kikerült a műsorvezetőről, amelyen lélegzetelállítóan fest a tévés. Mutatjuk!
A tavalyi évben több magyar híresség is szülői örömök elé nézett, mint például Radics Gigi, Kulcsár Edina vagy a képen is látható Palácsik Lilla.
Lakatos Yvette jó ideje Kanadában él, ott ismerte meg a szerelmét. The post Eljegyezték a megasztáros Lakatos Yvettet, a gyűrűt is megmutatta first appeared on nlc .
Az anyaság testileg és lelkileg is megváltoztatta Radics Gigit.
Hosszú idő után visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea, aki örömmel vállalta a felkérést a műsor női házigazdájaként, műsorvezetőtársai pedig Stohl András és Till Attila lesznek.
X-Faktor történelem: Szikora Róbert leüvöltötte Tóth Gabit, hogy adja meg a tiszteletet
Az RTL Klub szerint Tóth Gabi volt a legnagyobb konfliktusokat generáló mentor. The post X-Faktor történelem: Szikora Róbert leüvöltötte Tóth Gabit, hogy adja meg a tiszteletet first appeared on 24.hu .
Dallos Bogit nem viselte meg a váltás, a zenei karrierjére koncentrál. The post Dallos Bogi reagált a cserére, elárulta, miért nem lesz idén X-Faktor mentor first appeared on nlc .
Az énekesnő számára a járvány alatt is fontos, hogy hírnevét jótékony célokra használja. Amióta édesanya, még inkább előtérbe helyezi a gyerekek sorsát.  Újra értünk énekelnek a legnagyobb magyar sztárok a TV2-n ugyanis május 30-án, gyereknapon tér vissza a Neked énekelek című ...
Május 30-án újra képernyőre kerül a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek. A nagyszabású zenés műsorban ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd és a legnagyobb hazai sztárok szórakoztatják a nézőket.   Tavaly, a koronavírus járvány első hulláma alatt ...
Május 30-án újra képernyőre kerül a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek. A nagyszabású zenés műsorban ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd és a legnagyobb hazai sztárok szórakoztatják a nézőket.
Ma már az anyai teendői miatt nincs rá ideje, de nem bánja. The post Radics Gigi: Soha nem szerettem smink nélkül kimenni az utcára first appeared on 24.hu .
Vonzónak is találja az énekesnőt, de most tabu számára. The post Varga Viktor a női megfelelőjét látja Tóth Andiban first appeared on 24.hu .
Nem mindennapi páros talált egymásra. Varga Viktor és Tóth Andi először csak egy dal erejéig állt össze, de úgy tűnik, szakmai kapcsolatnál több is lesz ebből.
Az énekesnő megrázóan őszintén mesélt arról, mi mindenen ment keresztül, mire híres lett.
Az énekesnő nosztalgiázik egy régi, szebb világról.
A Margitszigeti Színház keddi közleménye szerint a fellépő produkciókkal, művészekkel közösen úgy döntöttek, hogy az eredeti májusi nyitás dátumát átteszik ... The post Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház
Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház: a tervek szerint az idei szezon a nemzeti összetartozás napi emlékesttel kezdődik június 3-án.
A Dal 2021 negyvenes mezőnyének legjobb nyolc előadója lépett színpadra a döntőben. A produkciók elhangzása után a zsűri pontszámaival négy ... The post A Kaukázus együttes nyerte A Dal 2021 döntőjét appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Még több cikk