31 °C, Budapest
31 °C
Budapest
Holnap
29°
Holnapután
28°
Csütörtök
28°
2020.07.06. hétfõ, Csaba

Radics Gigi

Kirepül a családi fészekből Radics Gigi, aki néhány hónap múlva érkező kislányát, Bella Szofiát már az első, szerelmével közös otthonukba várja majd. Az eddig szüleivel élő énekesnő és szobrászművész párja, Mikus Áron sokáig ingázott Budapest és Tatabánya közt, de úgy ...
Sokkoló ténnyel állították szembe azt a 28 éves kétgyerekes anyukát akiről kiderült, ikreket vár, azonban a két gyerek két különböző méhben található. Az orvosok szerint rettenetesen ritka az ilyen eset, 1 az 50 millióhoz az esélye annak, hogy ilyen forduljon elő valakinél.
Mintha Radics Giginek lenne egy ikertestvére.
Szüleit is megkérdezte, nem titkolnak-e előtte valamit, amikor meglátta hasonmását a 23 éves énekesnő.
Nemrégiben szülővé vált kommunikációs szakemberek ötlete alapján a napokban elindult a VaccInTime, egy ingyenes okos sms-rendszer, ami figyelmezteti a kisgyermekes szülőket az oltásokra.
Őszre várja első gyermekét Radics Gigi. Az énekesnő párjával, Mikus Áronnal közös, szerelmes fotón mutatta meg rajongóinak, hogyan gömbölyödik a hasa. Mint azt korábban megírtuk, a fiataloknak kislányuk fog születni, aki a Bella nevet kapja.
Az énekesnő rendszeresen segít bajba került állatokon, vagy állatmenhelyeknek, a szívén viseli a kidobott, elhagyott kis te­remtmények sorsát. Erről tanúskodik a minap nyilvánosságra került posztja is, amelyben kilenc, frissen született kiscicát mutatott meg a követőinek azzal a felhívással, hogy ...
Radics Gigi és szerelme, Áron kislányt várnak, akinek most már a nevét is lehet tudni. A picit Bella Szófiának fogják hívni. A picit októberre várja a fiatal pár..
Radics Gigi a közösségi oldalán árulta el születendő kislánya nevét.
"Mindig úgy képzeltem, hogy az első fiú lesz. Csupán azért, hogy ha később húga születik, nagy bátyó módjára vigyázhasson rá. Ehhez a képhez tartottam magam mindaddig, amíg kiderült, hogy kislányunk lesz" - mondta a Story Magazinnak. Az énekesnő szerencsés kimamának érzi magát, ugyanis nem ...
Férje, Alec Baldwin pedig egy csodának tartja a 7 hónapos terhes kismamát.
Kiskamasz volt, amikor néhány éve megismertük a Megasztárban, most pedig tudatos felnőtt nő, aki babát vár. Élvezi a másállapotot, nem türelmetlen. Az énekesnő boldog, még a rosszindulatú kommentelők sem tudják felzaklatni.
Radics Gigit a Facebookon és az Instagramon összesen több mint félmillióan követik. Posztjaira rengeteg lájkot és dicsérő kommentet kap, de mióta május elején kiderült, hogy a 23 éves sztár kisbabát vár, többen támadják terhessége kapcsán különböző közösségi oldalakon.
Budapest — Radics Gigi (23) már többször mesélt arról, miként éli meg első várandósságát, s hogy mik a tervei a jövőre nézve. Ám most a kedvese, Mikus Áron szobrászművész is megszólalt.
A csinos énekesnő szerelmével, Mikus Áronnal hangolódik a nyári szezonra.
Budapest — Radics Gigi (23) sugárzik a boldogságtól, ami nem csoda, hiszen kedvesével, Mikus Áron szobrásszal első gyermeküket várják. Az énekesnő most családjára és a picire koncentrál, s bár egyáltalán nem aggódik azért, hogyan változik meg külseje a várandósság alatt, azért ügyel arra, ...
Tombol a szerelem Radics Gigi és szobrászművész párja, Mikus Áron között. Szerelmük gyümölcse is úton van már.
Radics Gigi csodaszép kismama, akinek szépen gömbölyödik a pocakja.
Tehetséges kőszobrászként egyedi ékszerrel szeretné megkérni szerelme kezét Radics Gigit a párja, aki már a bemutatkozásuk első pillanatában érezte, hogy az énekesnő számára a nagy ő.
Fiatal kora ellenére rendkívül tudatos kismama Radics Gigi. Az énekesnő biztos abban, hogy hamar visszatér a színpadra, de azt is eldöntötte, hogy nem bízza idegenre a babáját. Viszont a névválasztás­sal még gondban van.
Még több cikk