20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
17°
Holnapután
20°
Kedd
21°
2019.04.20. szombat, Konrád, Tivadar

Radics Gigi

Az X-Faktor új mentora végre bemutatkozott, a fiatal énekesnő Radics Gigit váltja a zsűriszékben.
Dallos Bogi lett az X-Faktor új zsűritagja, aki saját bevallása szerint már felkészült a műsorra, de nem tagadja, tartott a szereptől.
Azt is elismerte, hogy elviseli, ha őt is bírálni fogják.
Budapest — Lehullt a lepel: Dallos Bogi (22) ül Radics Gigi (22) helyére az X-Faktor mentorai közé.
A győri származású énekesnőt A Dal című műsorban fedezhette fel először a nagyközönség.
Továbbra is egyetlen női mentora lesz a magyar X-faktornak: Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellé érkezik Dallos Bogi.
Szerda délben sajtótájékoztatón jelentette be az RTL Klub, hogy ki ül a távozó Radics Gigi mentori székébe az idei X-Faktor tehetségkutatóban.
Ő veszi át Radics Gigi helyét a tehetségkutatóban.
Hazánkban nemrég Radics Gigi jelentette be, hogy két év után kiszáll az X-Faktor zsűrijéből, most újabb két mentor távozozik a székből.
Radics Gigi az idei X-faktorban már nem lesz a mentorok közt, ám azt még egyelőre nem tudni, hogy ki helyettesíti őt. Jövő héten jelentik be hivatalosan, addig találgathatunk, többek között Dér Heni neve is felmerült. Az egyik mentor, ByeAlex megszólalt az új tag kiléte kapcsán:
ByeAlex: Az új női mentort vagy megesszük reggelire vagy nem
Radics Gigi utódjának nem lesz könnyű dolga.
Idén is Kiss Ramóna vezeti az ősszel visszatérő X-Faktor tehetségkutatót - jelentette be az RTL Klub.
Kiss Ramónát nem kell sokáig nélkülöznünk a képernyőről, idén már vissza is tér az X-Faktor műsorvezetőjeként – adta hírül az RTL Klub. Rami már szülés után nagyszerű formában volt, így nem lesz nehéz dolga a tehetségkutatóban való tündökléssel. Mint azt korábban megírtuk, Radics ...
Kiderült, ki váltja az énekesnőt a mentorszékben.
Információink szerint Dér Heni válthatja Radics Gigit az X-Faktorban, amelynek egyik mentorszéke újfent megüresedett. Heni neve már az előző évadban is felmerült, ám úgy tudjuk, ezúttal valóban beül a mentorszékbe.
A két ex-megasztáros válthatja egymást a mentorszékben.
Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy Kóbor Jánosként lépett fel a lengyel Sztárban sztár című műsorban Antek Smykiewicz, aki a Gyöngyhajú lányt adta elő, nagy sikert aratva. A valódi Kóbor János a Mokkában nyilatkozott arról, milyen élmény volt viszontlátni a képernyőn, ahogy egy ...
Még több cikk