8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
-1°
Vasárnap
2021.01.21. csütörtök, Ágnes

Puzsér Róbert

Gődény György sérelmezi, hogy rémhírek terjesztésével gyanúsították meg.
„Szerelem, szerelem, Átkozott gyötrelem,” Népdal Történt, hogy egy műsorban Bencsik András újságíró rosszalló megjegyzést tett Szabó Tímea államnő küllemére. Ez az önmagában meglehetősen jelentéktelen esemény arra késztette a decibelek koronázatlan királyát Puzsér Róbertet, hogy ...
Puzsér Róbert is megszólalt Gődény György előállításával kapcsolatban, amelyet a Facebook-posztjában elítélt és megkérdőjelezett.
Az Öt stábjának is megvolt a véleménye a EU-s költségvetésről. Puzsér Róbert szerint ezzel Orbán Viktor jó eséllyel be is húzta a 2022-es választást, Hont András pedig úgy látja, hogy a német kancellár munkaköri leírásában nem szerepel, hogy a frusztrált magyar intellektueleknek frissítőt szolgáljon fel.
Azzal, hogy Németország feleslegesen leült tárgyalni Budapesttel és Varsóval, felértékelte őket egy olyan játszmában, ahol nekik nem osztottak volna eredetileg lapot.
A hírt Charles Michel, az Európai Tanács elnöke jelentette be.
Puzsér szerint a momentumos képviselő győzelmet hazudik, Donáth szerint téves jogértelmezésen alapul az "Orbán-nyert" narratíva.
Gyurcsány Ferenc felesége és a momentumos Donáth Anna is a baloldal győzelméről értekezett.
Emlékeztetőnek szánt kis videóval örvendeztette a rövid emlékezetűek nem elhanyagolható lélekszámú táborát Puzsér Róbert, aki ezúttal egy tőle szokatlan megoldással – csendben maradt – mutatta be azt, hogy a Momentum nevezetű társaság, annak vezetése mennyire is hű a párt elveihez, mekkora ...
Rogán Antal és TGM. Schiffer András és Horn Gyula. Toroczkai László és Aigner Szilárd. Mi a közös a felsoroltakban? Például az, hogy szerepelnek abban az interjúkötetben, amelyet Demokrácia Részvénytársaság címmel jelentetett meg Puzsér Róbert, amelynek alcíme: Így készült az Orbán-rendszer.
Zászlót bontott a részben volt jobbikosokból álló Polgári Válasz nevű mozgalom, ami egyfajta harmadikutassággal szeretné képviselni a polgári értékeket, és alternatívát nyújtani azoknak, akik sem a Fidesszel, sem az ellenzéki összefogással nem szimpatizálnak. De mit is terveznek pontosan? ...
Ceglédi Zoltán, Hont András, Konok Péter, Puzsér Róbert és Lampé Ágnes ezen a héten is kibeszélik a legfontosabb híreket. Ma este 20:30-tól Öt, az ATV képernyőjén.
Péntek este fél kilenctől ismét jön az Öt, az ATV szórakoztató politikai vitaműsora öt állandó résztvevővel: Konok Péterrel, Ceglédi Zoltánnal, Hont Andrással, Puzsér Róberttel és Lampé Ágnessel.
A hírhedt kritikus ezúttal az ATV-ben nem bírt magával.
A mostani amerikai választás olyan, mint a 2002-es magyar- többek között ezzel indított Puzsér Róbert a Harcosok Klubja vendégeként, valamint azt is közölte, hogy szerinte Donald Trump inkább hasonlít Gyurcsány Ferencre, mint Orbán Viktorra. Hont András is élt magyar párhuzammal, kijelentve, hogy ...
HÁROM KIRÁLYFI, HÁROM KIRÁLYLÁNY MOZGALOM, ELNÖK The post SKRABSKI FRUZSINA appeared first on ONBRANDS - ÉRTÉK ALAPON .
Jó szokásához híven az 1Kanapén című műsora évadzáró részében sem kerülgette a forró kását Osváth Zsolt, aki ezúttal Tóth Gabit faggatta ki alaposan: az énekesnő meglepően és megdöbbentően őszintén fejtette ki gondolatait a tehetségkutatókról, Puzsér Róbert hadjáratáról, az ...
A ZSHOW time című műsorban vendégeskedett az énekesnő.
Az önkormányzati választáson is jól jött az ő szereplése a Fidesznek, miatta tudták bohócozni Karácsony Gergelyt.
Hidegfront érkezik, 18 fok kíséretében. Az esernyőt, esőkabátot ne hagyjuk otthon, ugyanis szinte kizárt, hogy ne essen ma az eső. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
Hont András szerint Dobrev Klára sokkal jobb politikus, mint Pálinkás József. "Ezt a kijelentésedet mire alapozod?"-kérdezte emelt hangon Puzsér Róbert. A 20:30-kor kezdődő Ötben ismét egymásnak feszülnek a felek, Ceglédi Zoltán pedig a Momentummal való viszonyáról is beszél.
A kormánypárti média szuperterjesztő gócpont kialakulásával riogat.
Budapest —Csupán öt percig tartott a rágalmazásért feljelentett Puzsér Róbert (45) büntetőtárgyalása a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, de abban az öt percben az ember úgy érezte magát, mintha egy színházi vígjátékot nézne.
Ma lett volna az első tárgyalása Berki Krisztián Puzsér Róberttel szemben indított büntetőperének. A tárgyalást viszont elhalasztották, mivel Berki ügyvédje egy újabb vádpontot nyújtott be a kritikus ellen.
A publicista szerint egy centrista miniszterelnök-jelölt garanciát jelenthet a választóknak is.
Megy a csörte a kritikus és az énekes között.
Varga Viktor az Instagram-oldalán üzent Puzsér Róbertnak. Az énekesnél az verte ki a biztosítékot, hogy Puzsér őt ekézi legújabb YouTube-videójában. Tisztelhetetlen Puzsér Róbert! Te idegbeteg, produktum nélküli, irigy f.szfej. Ezúton szeretnélek megkérni, ha velem szeretnéd promózni a ...
Ismét összeült az Öt csapata: Hont András szerint 3:0-ra vezet a Fidesz az ellenzékkel szemben az időközi választásokon, Puzsér Róbertnek pedig úgy tűnik, hogy valaki akkor demokrata, ha jobban utálja Orbán Viktort, mint a cigányokat. Most se kíméltek semmit és senkit, a részletekért este 20:30-tól tartsanak velünk!
A házastársi hűség megfogadása Puzsér Róbert szerint elavult kulturális kényszer. Mihalec Gábor sorban hozta fel a példákat, miképpen kötnek ki az ő páciensi székében a nyitott házassággal próbálkozók.
Keménynek ígérkezik az Öt ma esti adása.
Puzsér Róbert a kritikus fajelmélet egy torz változatával személyeskedett ismét, amikor a PestiTV munkatársait nem is annyira burkoltan kábítószer-fogyasztással vádolta meg, arra alapozva, hogy akinek tetoválása van, az biztosan narkós. Nem tudom, hogy ez a rosszabb vád, vagy az, hogy szeretjük a ...
A Spirit FM-re költözik az Önkényes Mérvadó, Puzsér Róbert és Horváth Oszkár rádióműsora. Az adás minden héten hétfőtől- csütörtökig, délután 4 este 6 között lesz hallható.
Az ATV Start vendégei Puzsér Róbert műsorvezető és Horváth Oszkár műsorvezető.
Októbertől a Spirit FM-en hallható az ismert rádióműsor, az Önkényes Mérvadó. A szókimondásáról ismert újságíró, Puzsér Róbert és műsorvezetőtársa, Horváth Oszkár heti négy alkalommal szórakoztatják majd a rádió hallgatóit.   A két megmondóember mellé minden adásban csatlakozik ...
A Spirit FM-re költöztette rádióműsorát Puzsér Róbert.
Még több cikk