13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Hétfő
13°
2019.10.18. péntek, Lukács

Puzsér Róbert

Orbán maximálisan saját céljaira tudja használni ezt a fölényes pesti szöveget, hogy csak mi vagyunk itt európaiak, a vidék meg balkáni bugris.
Az ellenzéki pártok a kötelező minimumot hozták – a túlélésükhöz kötelező minimumot. Ha ezen a választáson sem érnek el értelmezhető eredményt, nem lett volna könnyű megmondani, mi szükség van a továbbiakban erre az ellenzékre.
Budapesten a főpolgármester-jelöltek sorrendje a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 99,72 százalékos feldolgozottságnál a következő:
Jó napot tudhat maga mögött a magyarországi ellenzék, de a Fidesz sok pozícióját megőrizte. Kövessétek velünk a választás másnapját is percről percre!
A szavazatok 100 százalékának összesítése szerint Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-választást. Míg Tarlós István telefonon gratulált a győzelemhez, addig másik ellenfele, Berki Krisztián a közösségi oldalán reagált a történtekre. Puzsér Róbert csalódott.
Magas volt a részvétel a 2019-es önkormányzati választásokon, de a rekord nem dőlt meg. 92,9 százalékos feldolgozottság mellett Karácsony Gergely a fővárosi szavazatok 50,62 százalékát nyerte el, Tarlós István 44,29 százalékot kapott. 23 megye jogú városból 13-ban Fideszes polgármester, 10-ben ...
A vasárnapi választást az ellenzék nyerte, az ő üzenetük ment át. Orbán Viktornak és azoknak, akik finnyásan fogadták az együttműködést, kell meghallaniuk ezt.
Karácsony Gergely (MOMENTUM-DK-MSZP-PÁRBESZÉD-LMP) nyerte a főpolgármester-választást a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékának összesítése után (az eredmény nem végleges).
Budapesten a főpolgármester-jelöltek sorrendje a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 99,72 százalékos feldolgozottságnál a következő:
Az új főpolgármester abban bízik, hogy a Fidesz sem akar rosszban lenni az ország jelentős részével.
Karácsony Gergely (MOMENTUM-DK-MSZP-PÁRBESZÉD-LMP) nyerte a főpolgármester-választást a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékának összesítése után (az eredmény nem végleges).
A főpolgármester-választást az ellenzék közös jelöltje nyerte a vasárnapi önkormányzati választásokon; a fővárosi kerületek többségében ellenzéki, a megyei jogú városok többségében viszont kormánypárti jelöltek győztek.
Enyhe csalódásnak, de nem rossz eredménynek nevezte a budapesti főpolgármester-választáson szerzett négy és fél százalékát vasárnap este az MTI-nek nyilatkozva Puzsér Róbert.
Ferkó Dániel, a Hír TV tudósítója élő választási műsorunkban számolt be a debreceni önkormányzati választások eredményéről.
A Sétáló Budapest atyját saját eredményváró rendezvényén saját szakpolitikai programjáról, alternatíváiról, a sajtó szerepéről és Karácsony Gergelyről kérdeztük. Villáminterjú.
Csaknem 4 ezer szavazat a különbség az eddig feldolgozottsági adatok szerint.
A Párbeszéd képviselője a győri helyzetről is nyilatkozott lapunknak, mint mondta, megdöbbenti a magas részvétel.
Ha most nem nyer, öt év múlva újra megpróbálja megvalósítani a sétáló Budapest koncepcióját.
A Duma Aktuál a hvg360-on részletesen feldolgozta az önkormányzati választási kampány lényeges és lényegtelen momentumait Tarlós-programjától a szuperpap szerepéig. A választás izgalmai közepette egy rövid válogatással kedveskedünk azoknak, akik lemaradtak az önálló epizódokról.
Fantasztikusnak nevezte Gyurcsány Ferenc kampányzáró videójában, hogy “olyan pártok működnek együtt, akik egy éve szóba sem álltak egymással”. A bukott miniszterelnök jelenleg azzal zsarolja az ellenzéki pártokat, hogy azt hirdeti: az ellenzéknek nincs más választása, mint az elvtelen ...
A Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában Tarlós István beszélt az önkormányzati választásokról. Elmondta, hogy a kampány nem arról szól, amiről kellene, és majd ha tisztulni kezd a kép, késő bánat lehet az otthonmaradásból.
Annyira szoros a verseny Karácsony Gergely és Tarlós István között, hogy kíváncsiak lettünk, az Azonnali olvasói kire szavaznának. Ez tehát a hét kérdése!
Tarlós már reggel Karácsony Gergelyt ekézte egy rádióműsorban, de minden eddiginél élesebb kritikát fogalmazott meg a szexbotrányba keveredett győri fideszes polgármeterről, Borkai Zsoltról is.
Tarlós István szerint az ellenzék megtéveszti az embereket betarthatatlan ígéretekkel, s a kampány nem arról szól, amiről kellene. Erről a főpolgármester beszélt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.
Tarlós István szerint az ellenzék megtéveszti az embereket betarthatatlan ígéretekkel, s a kampány nem arról szól, amiről kellene. Erről a főpolgármester beszélt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.
Tarlós István szerint az ellenzék megtéveszti az embereket betarthatatlan ígéretekkel, s a kampány nem arról szól, amiről kellene. Erről a főpolgármester beszélt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Tarlós István az önkormányzati választások kampányáról szólva kijelentette ...
„Valaki a kutatók közül sarokba fog állni október 13-án” - mondta Tarlós István főpolgármester az atv.hu-nak az előbb idézett kutatási eredmények láttán. Egy másik főpolgármester-jelölt, Puzsér Róbert pedig hosszadalmas, káromkodásokkal tarkított posztban küldte el még februárban az ...
Mozgalmas napon vagyunk túl, tartsatok velünk holnap is!
Még a kormánybarátisággal egyáltalán nem vádolható, Soros segítette Mérce, illetve a Balraát nevű baloldali lap sem találja alkalmas jelöltnek Karácsony Gergelyt, és hosszasan fejtegeti publicistájuk legújabb írásában a zuglói polgármesterről alkotott lesújtó véleményét. Felidézik ...
Kevesebb mint egy nap van hátra az önkormányzati választási kampányból. Tarlós István főpolgármester hazugságokkal vádolta kihívóit. Karácsony Gergely ezt visszautasította, és sajnálatát fejezte ki, hogy elmaradt a jelöltek vitája. Puzsér Róbert Sétáló Budapest programját ...
Még több cikk