9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.12.13. péntek, Luca

Puzsér Róbert

Kiss Ádám, az ország legjobb stand-uposainak egyike volt Kadarkai Endre beszélgetőpartnere az Egyszóval című sorozatban, ahol a vendégeknek 12 villámkérdésre kell válaszolniuk igennel vagy nemmel, aztán néhány témát részletesen is ki kell fejteniük. Kiss Ádám elárult egy döbbenetes titkot ...
A legutóbbi napokban Varga Mihály hazaárulózott, Kovács Zoltán újságírózott, Tamás Gáspár Miklós rezsimezett, Havasi Szófia és Jakab Péter pedig orbánozott. Lefülelt mondatok.    A miniszterelnök úr nem szereti az igazságot kibontani. (Jakab Péter Jobbik-politikus, ATV, november 25.) ...
A teljes népesség körében három momentumos politikus vezeti a népszerűségi listát – ez derül ki a Republikon Intézet friss kutatásából, ami kifejezetten az ellenzéki politikusok megítélését vizsgálta.
A lista végén Mesterházy Attila, Puzsér Róbert és Gyurcsány Ferenc. Viszont a volt miniszterelnök a legismertebb.
Az ismert humorista ezúttal Gyurcsány Ferencet parodizálta legújabb videójában. Puzsér Róbert Facebook-oldalán reagált, és szerinte Bödőcs Tibor "eladta magát, mert volt az a pénz, amiért a sajátjaira támad."
“Hamarosan tévéképernyőre kerül a női Zorro. Tisztelet a bátor és kreatív alkotóknak, akik a női Szellemirtók, a női Taxi meg a csajos Ocean-film után erre a merész újításra szánták el magukat – mégis úgy vélem, nem járnak elég jó nyomon: ennek a patriarchális világnak inkább minél ...
"Hamarosan tévéképernyőre kerül a női Zorro. Tisztelet a bátor és kreatív alkotóknak, akik a női Szellemirtók, a női Taxi meg a csajos Ocean-film után erre a merész újításra szánták el magukat – mégis úgy vélem, nem járnak elég jó nyomon: ennek a patriarchális világnak inkább minél ...
A szuperfüggetlen Kálmán Olga belépett a Demokratikus Koalícióba
Óriási! És igazából nincs ebben semmi meglepő, hiszen mindenki tudta, hogy hol áll igazából a nemzet Olgája. De azért ne hagyjuk ezt szó nélkül… Óriási! És igazából nincs ebben semmi meglepő, hiszen mindenki tudta, hogy hol áll igazából a nemzet Olgája. De azért ne hagyjuk ezt szó nélkül… ezatuti.blogstar.hu
Útjára indul a JATE Sikersztorik második évada.
"Semmi kétség: létezik tökéletes bűntény – a titok, hogy legyen a telefonodban Polt Péter száma" - írja Facebook-oldalán Puzsér Róbert.
A sajtóban már megjelentek nevek a fővárosi cégek igazgatótanácsi és felügyelőbizottsági tagjairól illetve a fővárosi bizottságok tagjairól, de most elsőként a Mérce közli az egész listát.
Szerinte nincs is más választása, mint a közbeszerzést minél előbb jóváhagyni. Puzsér Róberték már be is szóltak neki.
Puzsér Róbert szerint a Lokál miatti hiszti egyetlen érdemleges vonása ez.
"Az arrogáns országurak ott tartanak dagályosan hömpölygő önsajnálatukban, hogy Karácsony Gergely máris diktátor, a Lokál meg a sajtószabadság kicsiny szigete a kegyetlen zsarnokság elleni harcban." - írja Puzsér Róbert Facebook-oldalán.
Kampánya után visszatért a kritizáláshoz Puzsér Róbert, aki ezúttal a Nyerő páros című műsort bírálta, annak szereplőit - Fluor Tomit, Istenes Bencét és Sárközi Ákost - pedig kemény szavakkal illette.
Vona Gábor 2006-ban lett pártelnök és a 2018-as országgyűlési választás után mondott le. Azóta nem vett részt a Jobbik munkájában. A kilépést azzal indokolta, hogy olyan dolgokkal szeretne foglalkozni, ami nem fér bele a pártpolitikai keretekbe – közölte az M1 Híradója. The post Vona Gábor ...
A „Borkai-faktor” egy lehet azon millió tényező közül, mely a most látott önkormányzati választási eredményeket okozhatta, a botrány hatását azonban felnagyítani, utólagos mérésekkel teljesen félremagyarázni nem szerencsés, sőt egyenesen a szakmához nem méltó lépés.
1956 fegyveres forradalom volt, 1989 alkotmányos, 2010 kétharmados. (Szentmihályi Szabó Péter író, Magyar Hírlap, 2010. október 25.) Ötvenhat nincs a helyén. Hivatalosan ünnepsorozat - lélek nélkül. (Mécs Imre liberális politikus, ATV, 2013. szeptember 23.) Évről évre elővesszük a lyukas ...
Budapest nagyon változatos város, ennek megfelelően a négy főpolgármester-jelölt legerősebb körzetei erősen különböznek egymástól. De ezek sokat elmondanak a szavazótáborukról.
Orbán maximálisan saját céljaira tudja használni ezt a fölényes pesti szöveget, hogy csak mi vagyunk itt európaiak, a vidék meg balkáni bugris.
Az ellenzéki pártok a kötelező minimumot hozták – a túlélésükhöz kötelező minimumot. Ha ezen a választáson sem érnek el értelmezhető eredményt, nem lett volna könnyű megmondani, mi szükség van a továbbiakban erre az ellenzékre.
Budapesten a főpolgármester-jelöltek sorrendje a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 99,72 százalékos feldolgozottságnál a következő:
Jó napot tudhat maga mögött a magyarországi ellenzék, de a Fidesz sok pozícióját megőrizte. Kövessétek velünk a választás másnapját is percről percre!
A szavazatok 100 százalékának összesítése szerint Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-választást. Míg Tarlós István telefonon gratulált a győzelemhez, addig másik ellenfele, Berki Krisztián a közösségi oldalán reagált a történtekre. Puzsér Róbert csalódott.
Magas volt a részvétel a 2019-es önkormányzati választásokon, de a rekord nem dőlt meg. 92,9 százalékos feldolgozottság mellett Karácsony Gergely a fővárosi szavazatok 50,62 százalékát nyerte el, Tarlós István 44,29 százalékot kapott. 23 megye jogú városból 13-ban Fideszes polgármester, 10-ben ...
A vasárnapi választást az ellenzék nyerte, az ő üzenetük ment át. Orbán Viktornak és azoknak, akik finnyásan fogadták az együttműködést, kell meghallaniuk ezt.
Karácsony Gergely (MOMENTUM-DK-MSZP-PÁRBESZÉD-LMP) nyerte a főpolgármester-választást a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékának összesítése után (az eredmény nem végleges).
Budapesten a főpolgármester-jelöltek sorrendje a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 99,72 százalékos feldolgozottságnál a következő:
Az új főpolgármester abban bízik, hogy a Fidesz sem akar rosszban lenni az ország jelentős részével.
Karácsony Gergely (MOMENTUM-DK-MSZP-PÁRBESZÉD-LMP) nyerte a főpolgármester-választást a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékának összesítése után (az eredmény nem végleges).
A főpolgármester-választást az ellenzék közös jelöltje nyerte a vasárnapi önkormányzati választásokon; a fővárosi kerületek többségében ellenzéki, a megyei jogú városok többségében viszont kormánypárti jelöltek győztek.
Még több cikk