35 °C, Budapest
35 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
31°
Csütörtök
23°
2019.08.19. hétfõ, Huba

Puzsér Róbert

A mögöttünk lévő hét mókásnak tűnő híre volt, hogy Berki Krisztián is aspirál Budapest vezetésére. Miután vérmérséklete szerint mindenki értékelte a történést, világossá vált, hogy választása indítói részéről nem volt kidobott pénzünk….. A kibújó szög Felbukkanása után pár ...
Baranyi Krisztina ferencvárosi előválasztási győzelme három dolgot is megmutat: milyen lehetőségeket hagyott ki, milyen veszélyekkel néz szembe és milyen lehetőségei lesznek az ellenzéknek a jövőben.
Baranyi Krisztina nyerte az ellenzéki előválasztást Ferencvárosban, így ő lesz az ellenzék jelöltje a kerületben az őszi önkormányzati választáson a fideszes Bácskai János ellenében. Az előválasztáson 2030 ember vett részt, Baranyi a szavazatok 72 százalékát szerezte meg.
Szerinte a Fidesz propagandistái élvezik a karaktervadászatot.
Karácsony Gergelyt leprázta Thürmer Gyula a Fidesz tévéjében (+videó)
Önmagát az egyetlen hiteles ellenzéki jelöltnek nevezte.
Egészen péntekig lehet szavazni arról, ki mérkőzzön meg a fidesz jelöltjével, Bácskai Jánossal.
Akik tűkön ülve vártak egy újabb főpolgármesteri programismertetőt, akik most lazíthatnak! Itt van, megérkezett Berki Krisztián víziója arról, miként próbálja elszabotálni a választás komolyságát. Mindenki hazudik, csak én vagyok villamos….. Jelmondata talán ez lehetne: Október 13-án ...
Úgy látszik a saját, belső közvéleménykutatásaik szerint Tarlós esélyei romlanak, ezért a cél most már a főpolgármesteri cím lejáratása, a főpolgármester választás bohózatba fullasztása. Mert azt ugye senki nem gondolja, hogy a herevasalónak vagy a bérkomcsinak magától jutott eszébe ...
Thürmer Gyula is főpolgármester szeretne lenni. A Munkáspárt elnöke már az ötödik kihívója lehet Tarlós Istvánnak. Karácsony Gergely szerint viszont Thürmer Gyula nem ellenzéki jelölt. A Liberálisok még tárgyalnak egy esetleges visszalépésről, Berki Krisztián viszont holnap mutatja be a programját.
A volt LMP-s Moldován László is bejelentette indulását.
Míg az LMP és az ellenzéki együttműködés a Fidesz ellen harcol, Moldován László és az őt támogató erők az ellenzéken belüli frontvonalakat is erősítik – ez a magánvéleménye Moldován indulásáról Kanász-Nagy Máténak, az LMP szóvivőjének.
A rendeletre az egyik, a Fehér Házban dolgozó tisztségviselő szerint már csak azért is szükség van, mert „mert a Twitter nagy része egy méreggel teli liberális pöcegödör”.
Az egykori LMP-s politikus Puzsér Róbert támogatásával nyomul a bulinegyedben.
Moldován László, az LMP egykori budapesti elnöke szerint ő biztosan jobban beágyazott, mint az ellenzéki összefogás által támogatott DK-s Niedermüller Péter.
Amit ma populizmusként ismerünk, az elsősorban kulturális értelemben értelmezhető elitellenességet, a második világháború utáni euroatlanti világ alapkonszenzusainak, értékeinek megkérdőjelezését jelenti. Mik ezek az alapkonszenzusok, amelyeket eddig jobb- és balközép egyaránt elfogadott? ...
Puzsér Róbert, aki maga is érdekelt a főpolgármester-választásban, azt nehezményezi, – teljes joggal – hogy a regnáló terve szerint “beköltözteti” az egyik “futottak még” versenyzőt a tévénézők nappalijába, méghozzá a kampányhajrában. Teszi mindezt Hajdú Péter “áldásos” ...
A három induló hetek óta kritizálja egymást a közösségi médiában.
Tarlós István szerint a budapestieket blöfföléssel, hergeléssel, lózungokkal nem lehet félrevezetni, a fővárosi önkormányzati rendszer és  annak irányítása nem valóságshow. A ... The post Tarlós: nem lehet blöfföléssel félrevezetni a budapestieket appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A főpolgármester Karácsony Gergelyt és a volt focistát próbálta közös nevezőre tolni.
Tarlós István szerint a budapestieket blöfföléssel, hergeléssel, lózungokkal nem lehet félrevezetni, a fővárosi önkormányzati rendszer és annak irányítása nem valóságshow. A főpolgármester a Magyar Hírlapnak adott interjúban hangsúlyozta: nem kis mértékben Budapest érdekében vállalta az újabb főpolgármesteri jelölést.
Szerinte Karácsony Gergely politikai szerencselovag, de arról is beszélt, hogy szeptembertől beindul az elektronikus jegyrendszer.
Még több cikk