14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Szombat
18°
2021.05.12. szerda, Pongrác

Puzsér Róbert

Hosszú kényszerszünet után (amiben csak a műsor szereplőinek adatott meg a kocsmában üldögélés illúziója) ismét közönség előtt és a nézők bevonásával rögzítjük a Pesti TV Plebejus Polbeat című műsorát, csütörtök este hét órakor, a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőben. ...
Nagyon berágott a Momentum EP-képviselője, Cseh Katalin arra, hogy Puzsér Róbert őt és „amazontársát”, Donáth Annát nemes egyszerűséggel “momentumos lányoknak” nevezte. Cseh szerint ugyanis Puzsér a minimális tiszteletet sem adja meg neki, hiszen ő csak a szüleitől, barátaitól és ...
Vasárnap éjjel egy egészen abszurd nyílt levelet adott ki Tamás Gáspár Miklós a Klubrádió weboldalán, melyben a tényeket nélkülözve számol be arról, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nemrég a Hit Gyülekezetéhez kötődő Spirit FM-nek adta a 92,9 Mhz-es frekvenciát, mely korábban ...
A miniszterelnök bele akarja provokálni az ellenzéket egy alkotmányos válságba? Ezekről és még sok másról is beszélnek ma este az Öt vendégei, 20.30-tól az ATV-n! A műsorban Ceglédi Zoltán Dobrev Klárát, Puzsér Róbert Fekete-Győr Andrást dicséri!
A Spirit FM május 3-tól új helyen, a fővárosi FM 92.9-s frekvencián folytatja adását. A rádió a nagyobb elérésű földi sugárzás miatt megújítja műsorkínálatát. The post Ők szerződtek le a Spirit FM-hez, itt a névsor first appeared on nlc .
A Spirit FM május 3-tól új helyen, a fővárosi FM 92.9-s frekvencián folytatja adását. A rádió a nagyobb elérésű földi sugárzás miatt megújítja műsorkínálatát. Napi élő közéleti témájú beszélgetések indulnak, ugyanakkor könnyedebb, fiatalos magazinműsorokkal is készül a csatorna vezetése.
Találós kérdés következik: melyik az a baloldali politikus, aki nem tud négy órán keresztül koncentrálni, de azzal kapcsolatban nincsenek kétségei, hogy alkalmas egy ország vezetésére? Több név is felmerülhet a kedves olvasó fejében, de nem, kivételesen nem a multifunkciós Karácsony Gergelyre ...
Elszabadult a képregényboom Magyarországon, tele vagyunk jobbnál jobb címekkel: ötöt ajánlunk a most bepótolandó klasszikusoktól az egérőrökön át Harari képregényesített világmegfejtéséig!
Az Ötben többek között szóba került Lázár János is, aki korábban azt nyilatkozta, hogy nem az a gond, hogy Mészáros Lőrinc van, hanem az, hogy nincs belőle több. "Lázár János hazudik"- mondta Puzsér Róbert. Részletekért tartsanak velünk, este 20:30-kor kezdünk!
Vona egy olyan dologért kampányol, ami adott. Külföldön élő magyarok igenis szavazhatnak levélben, sőt, elvileg csak levélszavazatra jogosultak. Amennyiben jelzik a magyar állam felé: külföldön élnek.
Puzsér Róbert a Facebook oldalán közzétett posztjában mondja el véleményét a Momentum legújabb szemforgató megnyilvánulásáról. A publicista nem érti, hogy a párt most miért kifogásolja az online ellenzéki előszavazás bonyolult rendszerét, amikor a főpolgármester-választás előtti internetes ...
Puzsér szerint A főpolgármester-választás előtti internetes előválasztás megkönnyítése érdekében a Momentum akkor nem tett semmit, így nem érti, most miért kifogásolják az online előválasztás bonyolult rendszerét. „ Csak nem arról van szó, hogy nem is a demokratikus elv, hanem kizárólag az ...
Unalmas volt az életük: így jelentette be a tényfeltáró portál szerkesztősége az igazolást.
A vád szerint a celeb 2018-ban büntetőfékezett a Bentley-jével egy busz előtt. Bár személyi sérülés nem történt, mind a két járműben komoly kár keletkezett.
Berki Krisztiánra akár hét és fél év is várhat a rácsok mögött, de ha beismeri bűnösségét, akkor két és fél évvel is megúszhatja azt a 2018-as esetet, amikor büntetőfékezett egy menetrend szerint közlekedő busz előtt, ezzel veszélybe sodorva mások testi épségét. Ugyan senki nem sérült ...
Valóban végletesen megosztotta a magyar társadalmat politika? Lehetséges-e egyáltalán forradalom – legyen bár „szelíd” és erőszakmentes – „egymásnak feszülés” nélkül?
Emlékezet- és identitáspolitika, harmadik pólus kérdése, miben hiteles Puzsér Róbert Vona Gáborral szemben - többek között ezekről a témákról vitázott Puzsér Róbert publicista és Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke a Harcosok Klubja műsorában.
Az élesnyelvű kritikus ezúttal sem fogta vissza magát, és páros lábbal szállt bele a válás előtt álló műsorvezetőbe.
Az Ecsenyi-testvérek szerint ők Dúró Dórát és Puzsér Róbertet is meghívták felszólalni a tömeges üzletnyitást követelő eseményükre, de az érintettek sok részletre nagyon máshogy emlékeznek. Kibogoztuk a szappanoperába illően kacifántos történetet.
Folytatódik Berki Krisztián és Puzsér Róbert tárgyalása. Berki magánvádas eljárást indított a megmondóember ellen, rágalmazás és becsületsértés miatt. Puzsér Róbert olyanokat mondott az izomceleb családjára, amit az nem tűrhetett el.
Nem sokkal azután, hogy kilépett a zenekarából, Juhász Marcell saját szerzeménnyel jelentkezett. A Nomad korábbi frontemberének szólókarrierje a Süllyedő hajó című dallal indul, amit várhatóan ősszel egy stúdióalbum követ.
Kislőrincz Veronika, a 26 éves takarítónő szabadidejében rendszerkritikus TikTok videókban magyarázza el a társadalmi egyenlőtlenségeket, és a munkásosztály viszonyát a Szovjetunióval, vagy éppen a mai baloldali értelmiséggel. Interjú.
Kislőrincz Veronika, a 26 éves takarítónő szabadidejében rendszerkritikus TikTok videókban magyarázza el a társadalmi egyenlőtlenségeket, és a munkásosztály viszonyát a Szovjetunióval, vagy éppen a mai baloldali értelmiséggel. Interjú.
Puzsér Róbert a Sétáló Budapest színeiben indult főpolgármester-jelöltként a 2019-es önkormányzati választásokon. A publicista-kritikus már a kampány előtt bejelentette, hogy ha nem lesz főpolgármester, visszavonul a politikától, és újra a kulturális térbe húzódik. Puzsér végül 4,46 ...
Egy igazi véleményvezér, akit az online térben több tízezren követnek és adnak a szavára. Dr. Novák Hunor gyermekorvos gyakran fogalmaz meg markáns kritikát elavult egészségügyi módszerekről és terápiákról, és ha kell, vitákba, már-már kardélre menő szópárbajokba is belemegy.
A Városháza és a BKK tegnap jelentette be, hogy megkezdődik a Blaha Lujza tér felújítása, erre reagált Facebook-oldalán előbb Vitézy Dávid majd Puzsér Róbert is.
Konok Péter szerint a kormány lubickol a rendkívüli jogrendben, Puzsér Róbert pedig arról értekezett, hogy az SZFE új oktatói vajon "benyalás" kurzust indítanak-e. Ha péntek este, akkor Öt, tartsanak ma is velünk 20:30-tól!
Gődény György sérelmezi, hogy rémhírek terjesztésével gyanúsították meg.
„Szerelem, szerelem, Átkozott gyötrelem,” Népdal Történt, hogy egy műsorban Bencsik András újságíró rosszalló megjegyzést tett Szabó Tímea államnő küllemére. Ez az önmagában meglehetősen jelentéktelen esemény arra késztette a decibelek koronázatlan királyát Puzsér Róbertet, hogy ...
Puzsér Róbert is megszólalt Gődény György előállításával kapcsolatban, amelyet a Facebook-posztjában elítélt és megkérdőjelezett.
Az Öt stábjának is megvolt a véleménye a EU-s költségvetésről. Puzsér Róbert szerint ezzel Orbán Viktor jó eséllyel be is húzta a 2022-es választást, Hont András pedig úgy látja, hogy a német kancellár munkaköri leírásában nem szerepel, hogy a frusztrált magyar intellektueleknek frissítőt szolgáljon fel.
Még több cikk