8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
-1°
Vasárnap
2021.01.21. csütörtök, Ágnes

Psota Irén

Erős a hite a Jászai Mari- díjas színművésznek, éppen ezért nagy boldog- ságot jelentene számára, ha második házasságát is szentesíthetné a jóisten színe előtt. Ám Szerednyey Béla nem sietteti a dolgot, megvárja, amíg felesége is hasonló késztetést érez.
„Vigyázzon rám! Úgy szeretnék még élni…” – mondta altatás előtt az orvosnak.
A borkirály, borkirálynő és a Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar felvonulásával csütörtökön megnyitották az I. Hévízi Bor- és Gasztrokorzó című programot, ami négy napon át kínál kellemes szórakozási lehetőséget minden korosztálynak többségében a délutáni és az esti órákban a ...
A borkirály, borkirálynő és a Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar felvonulásával csütörtökön megnyitották az I. Hévízi Bor- és Gasztrokorzó című programot, ami négy napon át kínál kellemes szórakozási lehetőséget minden korosztálynak többségében a délutáni és az esti órákban a ...
Egy-egy szerep, különösen, ha jól sikerült, ráég megformálójára. Sokszor olyannyira, hogy még a közvélemény is elhiszi, amit a vásznon lát, valódi. Összegyűjtöttük a történelem leghatásosabb szerepmegformálásait, valamint azokat a színészeket és színésznőket, akiket a barátságon ...
Psota Irén fiatalkorát saját édesapja keserítette meg.
A színésznő ritkán beszélt múltjáról, gyerekkoráról. Főleg édesapja miatt, aki börtönbe került, majd öngyilkos lett.
Kolléganője, Pásztor Erzsi szerint ritkán beszélt a gyerekkori drámáiról Psota Irén. A legendás színésznő édesapja börtönbe került, majd öngyilkos lett.
Kétszer maradt el teltházas előadás a színművész miatt. Mind a kétszer kicsit belehalt, olyan rettenetes érzés tudni, hogy ennyi embernek okoz csalódást. Hátmég ha az egyik maga Psota Irén.
A koronavírus-járvány idején olyan csoda is megtörténik, hogy a számítógép előtt ülve csodálhatunk meg egy különleges tárlatot.
Túláradó volt, sőt rendszerint egyenesen harsány, és mindenkor csakis és kizárólag önmagára hasonlított. Virtuális Psota Irén-kiállításon jártam. LÁSZLÓ FERENC NAPLÓJA.
Kiömlő szennyvíztől szenvednek a lakók Lőrinciben. Szerintük a bűzös lé évek óta áramlik a talajba, ami több utcát...
A Tények Plusz 2020. március 12., csütörtöki adásának promója...
A Tények Plusz 2020. március 12., csütörtöki adásának promója...
KILENCEN - Két újabb koronavírussal fertőzött beteget azonosítottak egy este alatt az országban. Már kilenc fertőzött van itthon, csaknem hetvenen pedig karanténban vannak. - KÉSZÜLTSÉG - Teljes látogatási tilalmat vezettek be az ország összes kórházában. Ötmillió forintos bírságot kaphat, aki ...
2016-ban meghalt, de alakját és jellegzetes hangját felvételek ezrei őrzik. Egykori pályatársai, barátai emlékeztek Psota Irénre halálának évfordulóján. Akik ismerték, tudták, hogy erős karizmája miatt nem volt könnyű eset, mindössze néhány embert...
2016-ban meghalt, de alakját és jellegzetes hangját felvételek ezrei őrzik. Egykori pályatársai, barátai emlékeztek Psota Irénre...
Szerednyey Béla részesült abban a kegyben, hogy látogathatta. Szirtes Tamás pedig abban, hogy rendezhette. Velük emlékeztünk Psota Irénre, halálának negyedik évfordulóján.
Jordán Tamást választották a nemzet színészévé a cím eddigi birtokosai kedden - tájékoztatta a Nemzeti Színház az MTI-t. The post Jordán Tamást a nemzet színészévé választották appeared first on .
Jordán Tamást választották a nemzet színészévé a cím eddigi birtokosai kedden - tájékoztatott a Nemzeti Színház. MTI Jordán Tamást a február elsején elhunyt Andorai Péter helyére választották meg a nemzet színészei csaknem egyórás tanácskozás után - olvasható a tájékoztatóban. A nemzet ...
A nemzet színésze címet egyszerre 12 művész viselheti. The post Jordán Tamást a nemzet színészévé választották appeared first on pecsma.hu .
A február elsején elhunyt Andorai Péter helyére.
Kedden délután közel egy órás tanácskozás után hozták meg döntésüket a Nemzet Színészei: Andorai Péter helyére Jordán Tamás választották meg.
Jordán Tamást a február elsején elhunyt Andorai Péter helyére választották meg a nemzet színészei csaknem egyórás tanácskozás után - olvasható a Nemzeti Színház tájékoztatóban.
Jordán Tamást választották a nemzet színészévé a cím eddigi birtokosai kedden - tájékoztatta a Nemzeti Színház az MTI-t.
Psotától Hofi Gézáig óriási sztárokról „pletykál” önálló estjén az ország Janka nénije.
Még több cikk