23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
27°
Holnapután
28°
Szerda
30°
2020.07.05. , Sarolta, Emese

Psota Irén

Kétszer maradt el teltházas előadás a színművész miatt. Mind a kétszer kicsit belehalt, olyan rettenetes érzés tudni, hogy ennyi embernek okoz csalódást. Hátmég ha az egyik maga Psota Irén.
A koronavírus-járvány idején olyan csoda is megtörténik, hogy a számítógép előtt ülve csodálhatunk meg egy különleges tárlatot.
Túláradó volt, sőt rendszerint egyenesen harsány, és mindenkor csakis és kizárólag önmagára hasonlított. Virtuális Psota Irén-kiállításon jártam. LÁSZLÓ FERENC NAPLÓJA.
Kiömlő szennyvíztől szenvednek a lakók Lőrinciben. Szerintük a bűzös lé évek óta áramlik a talajba, ami több utcát...
A Tények Plusz 2020. március 12., csütörtöki adásának promója...
A Tények Plusz 2020. március 12., csütörtöki adásának promója...
KILENCEN - Két újabb koronavírussal fertőzött beteget azonosítottak egy este alatt az országban. Már kilenc fertőzött van itthon, csaknem hetvenen pedig karanténban vannak. - KÉSZÜLTSÉG - Teljes látogatási tilalmat vezettek be az ország összes kórházában. Ötmillió forintos bírságot kaphat, aki ...
2016-ban meghalt, de alakját és jellegzetes hangját felvételek ezrei őrzik. Egykori pályatársai, barátai emlékeztek Psota Irénre halálának évfordulóján. Akik ismerték, tudták, hogy erős karizmája miatt nem volt könnyű eset, mindössze néhány embert...
2016-ban meghalt, de alakját és jellegzetes hangját felvételek ezrei őrzik. Egykori pályatársai, barátai emlékeztek Psota Irénre...
Szerednyey Béla részesült abban a kegyben, hogy látogathatta. Szirtes Tamás pedig abban, hogy rendezhette. Velük emlékeztünk Psota Irénre, halálának negyedik évfordulóján.
Jordán Tamást választották a nemzet színészévé a cím eddigi birtokosai kedden - tájékoztatta a Nemzeti Színház az MTI-t. The post Jordán Tamást a nemzet színészévé választották appeared first on .
Jordán Tamást választották a nemzet színészévé a cím eddigi birtokosai kedden - tájékoztatott a Nemzeti Színház. MTI Jordán Tamást a február elsején elhunyt Andorai Péter helyére választották meg a nemzet színészei csaknem egyórás tanácskozás után - olvasható a tájékoztatóban. A nemzet ...
A nemzet színésze címet egyszerre 12 művész viselheti. The post Jordán Tamást a nemzet színészévé választották appeared first on pecsma.hu .
A február elsején elhunyt Andorai Péter helyére.
Kedden délután közel egy órás tanácskozás után hozták meg döntésüket a Nemzet Színészei: Andorai Péter helyére Jordán Tamás választották meg.
Jordán Tamást a február elsején elhunyt Andorai Péter helyére választották meg a nemzet színészei csaknem egyórás tanácskozás után - olvasható a Nemzeti Színház tájékoztatóban.
Jordán Tamást választották a nemzet színészévé a cím eddigi birtokosai kedden - tájékoztatta a Nemzeti Színház az MTI-t.
Psotától Hofi Gézáig óriási sztárokról „pletykál” önálló estjén az ország Janka nénije.
Ő volt a magyar Coco Chanel, aki a szocializmus idején öltöztette az igenis létező felső osztályt.
Huszonöt éve kezdte el a Máltai Szeretetszolgálat a házi segítségnyújtást Óbudán. Gondozóik és önkénteseik azóta is minden nap útra kelnek, és segítik a magányosan élő idősek mindennapjait. Van, ahol az egyedüllétet teszik elviselhetővé, máshol életet mentenek. Egy dolog azonban mindenhol ...
Budapest — Közelegnek az ünnepek, de nem múlik a fájdalom Koós János (†81) özvegye szívében. Dékány Sarolta (70) azt mondja: nyolc hónapja elhunyt párja nélkül az öröm elveszett az életéből.
Személyes tárgyakon, archív fotókon, mozgóképeken, valamint ruhákon keresztül mutatja be Rotschild Klára (1903-1976) magyar divattervező életét és munkásságát a Magyar Nemzeti Múzeum szombattól látható új időszaki kiállítása Budapesten a Geraldine-házban és a múzeum főépületében. A ...
Még több cikk