3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
2018.11.21. szerda, Olivér

Prince (Prince Rogers Nelson)

Kiakadtak az állatvédők a kis György hercegre
A hároméves György herceg legújabb cuki fotója bejárta a világhálót, azonban az állatvédők teljesen felháborodtak rajta. A herceg szülinapjára kapott kutyusát eteti a képen fagyival, az Angol Királyi Állatvédő Liga pedig közleményt adott ki, miután megjelent a fotó. (A Ligát a herceg ...
CHANHASSEN, Minn. (AP) — Pop superstar Prince, widely acclaimed as one of the most inventive and influential musicians of his era with hits including "Little Red Corvette," ''Let's Go Crazy" and "When Doves Cry," was found dead at his home on Thursday in suburban Minneapolis, according to his publicist. He was 57. ...
Rossz nyelvek máris azt találgatják, hogy feszült-e a viszony a brit királynő és az új hercegné, Meghan Markle között.
Ingyen tölthető le a Rayman Origins játék
A Ubisoft a napokban egy újabb játékklasszikust tett elérhetővé megalapításának 30. évfordulója alkalmából. A Prince of Persia és a Splinter Cell után most a Rayman sorozat egy darabja került sorra, ami nem csak a maga idejében volt óriási siker, de ma is jó szórakozást nyújthat bármilyen korosztálynak.
Habony és társai: a Heti Válasz 3 pert nyert a grúz–izraeli csapat ellen
A Heti Válasz ma három sajtó-helyreigazítási perben is győzött. A téma: Habony Árpád baráti köre és a letelepedésikötvény-biznisz. A vesztes felperesek: egy grúz-izraeli üzletemberpáros.
Újabb királyi esküvő közeleg: a Buckingham Palota hivatalosan is bejelentette Eugénia yorki hercegnő és Jack Brooksbank eljegyzését.
Komoly nemzetközi felháborodást okozott a tény, hogy az ötéves György herceg és a hároméves Sarolta hercegnő játékpisztollyal pózolt a családi pikniken. Vilmos herceg szerint nincs gond a lövöldözős játékokkal, de a közfelháborodás mást sugall.
Ingyen adják az egyik legjobb Assassin’s Creed-játékot
Decemberben is folytatódik, egyben véget is ért a francia Ubisoft játékkiadó harmincadik szülinapját ünneplő akció, melynek keretében az elmúlt tíz év egyik legnépszerűbb játékszériájának, az Assassin's Creednek a harmadik számozott epizódja szerezhető be teljesen ingyen.
Alig múlt három éves Sarolta cambridge-i hercegnő, Vilmos herceg és Katalin cambridge-i hercegné egyetlen kislánya. Néhány érdekesség a királynő szupercuki dédunokájáról.
Do you like this sweet Hungarian dessert? :) The post Recipe of the week: Rigó Jancsi cake appeared first on Daily News Hungary .
57 évesen, életéhez méltóan furcsa körülmények közt elhunyt Prince Rogers Nelson, akit a világ, mint a legnagyobbakat gyakran, csak a keresztnevén ismert. Voltak évek, amikor annyi slágert írt, hogy fel sem fértek egy nagylemezre.
Prince fans who saw him perform recall his legendary live shows and react to the news of his death.
Volt választék bőven Harry herceg és Meghan hercegné esküvői mémjeiből, így nehéz volt kiválasztani a szerintünk legjobbakat, de talán sikerült.
Váratlanul meghalt a poplegenda, minnesotai otthonában találták meg a holttestét.
The expiration date of each ! The post A guide to the validity dates of forint banknotes appeared first on Daily News Hungary .
Nagyon viccesen gondolta tovább a híres albumokat az Insta-művész
[sz]Mashable, fotók: instagram.com/igor.lipchanskiy/[sz] Minden fotó többet mond önmagánál – ez sokszorosan igaz az orosz művész, Igor Lipchanski képeire, melyek egy-egy híres lemezhez készült nem kevésbé híres fotó vicces kiterjesztései. A férfi saját interpretációját tálalja: így képzeli ...
Még több cikk