22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
24°
Kedd
22°
2018.08.18. szombat, Ilona

Prince (Prince Rogers Nelson)

Nem elég a térképalkalmazásban letiltani a helyadatok rögzítését, még egy eldugott almenüben is állítgatni kell.
Jóval több szén-dioxidot bocsát ki az Antarktisz körüli óceán télen, mint eddig gondolták a kutatók.
Az Antarktisz körüli óceán télen sokkal több szén-dioxidot bocsát ki, mint eddig gondoltuk.
Egy hajszálon múlt Demi Lovato élete, de végre tudjuk, mi az a szer, amit túladagolt.
Azóta is egy magánklinikán kezelik a függőségét.
Erre figyelmeztetnek a szakértők, a telefonos beállítás letiltása ugyanis nem elégséges.
A fiútesóknak ez nem jár, a lánynak is akkor, ha az apja érdemesnek találja rá.
Kiderült, mit vett be Demi Lovato, mielőtt túladagolás miatt kórházba került.
A korábbi hírek szerint Demi Lovato azért került kórházba két héttel ezelőtt, mert túladagolta magának a heroint, a TMZ magazin munkatársai szerint azonban nem heroin, hanem más drog állt a háttérben. A lap úgy tudja ugyanis, hogy Demi egy drogterjesztőt hívott a házába a kérdéses éjszakán, ...
A CEU “Társadalmi Nemek Tudománya” szak elvégzése után hallgatóink előtt számos álláslehetőség áll - írja fb-bejegyzésében Fodor Éva, a CEU rektorhelyettese.
Az érkező gépek szinte súrolják az úton áthaladó járműveket.
Észrevétlenül kémkedik utánunk, és nem tehetünk ellene semmit.
William Shatner, a Star Trek-sorozat sztárja a Twitteren hívta fel a figyelmet arra, hogy a Star Wars-filmek Leia hercegnője nem szerepel a 2600 halhatatlan között.
William Shatner és Mark Hamill felvetette, hogy posztumusz csillagot kellene kapnia Carrie Fishernek a hollywoodi Hírességek sétányán.
Kisfia születése után először repülhetett szerelmével, Debivel szülőhazájába Cooky. A műsorvezető és kedvese kisfiukat, Kevint is vitte magával, akit gyorsan rá is bíztak Cooky szüleire, hogy végre kettesben is lehessenek. Naná, hogy egyből a Paris Saint-Germain FC stadionja, a Parc des Princes ...
Egy ápolónő végezte el a beavatkozást, orvos felügyelete nélkül.
Természetesen Neymar lőtte a szezon első párizsi találatát, Buffon kapott gól nélkül debütált.
A cím ellenére nem egy gasztró ajánlóval próbálunk segíteni azoknak, akiknek még nem állt össze teljesen a vasárnapi fesztiválprogramjuk, hanem egy olyan produkcióéval, ami egyszerre cirkusz, színház, koncert és egy főzőműsor is, összességében tehát szem-szájnak ingere, na meg persze a ...
Igencsak „látványos” jelenet zajlott le egy norwichi utcán a hét közepén.
Beatrix yorki hercegnő, András yorki herceg és Sára yorki hercegné legidősebb gyermeke, II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg unokája igazán jótét lélek.
Eugénia hercegnő a brit Vogue-nak mesélt közelgő esküvőjéről, melyet a környezettudatosság jegyében tervez.
Az eleinte vegyes fogadtatást kapott reboot mellett még két másik játék lett visszafelé kompatibilis Ha már a Ubisoft nem hajlandó folytatni a legendás szériát, legalább a Microsoft gépeit birtokló rajongók nosztalgiázhatnak egy picit.
A The Black Album című 1987-ben készült lemez újabb példánya 27 ezer 500 dollárért kelt el.
Számos kutató vizsgálta meg az egyes források szerint eleinte 240 szeletre szelt, ma már azonban valószínűleg több mint ezer darabban lévő agyat.
Újabb példánya bukkant fel és kelt el 27 500 dollárért (7,6 millió forint) Prince The Black Album című 1987-ben készült lemezének, amely a Discogs internetes zenei adatbázis és áruház legdrágábban eladott tétele lett.
Újabb példánya bukkant fel és kelt el 27 500 dollárért (7,6 millió forint) Prince The Black Album című 1987-ben készült lemezének, amely a Discogs internetes zenei adatbázis és áruház legdrágábban eladott tétele lett.
Még több cikk