18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
18°
Csütörtök
17°
2020.09.28. hétfõ, Vencel

Péterfy Bori

Bajban van a főváros egyik legszerethetőbb helye, ahol Cseh Tamástól Csurka Istvánig, Péterfy Boritól Boncz Gézáig rengeteg ismert művész és sportoló megfordult. De máig betévednek ide az éjszakában megfáradt fiatalok is, és nem ritka, hogy Járai Márk vagy Hajós András zenél éppen. A Calgary ...
A járvány sújtotta idei szezont rengeteg újratervezés jellemezte. A Budapest Park azonban semmiképp sem szerette volna élőzene nélkül hagyni látogatóit, ezért igyekeztek a helyzetből a maximumot kihozni, ezt pedig remekül prezentálja az utolsó másfél hét színes programkavalkádja is. Ezzel ...
Mint ahogyan arról a Blikk beszámolt lezajlott a Várkert Bazárban a 12. Glamour Women of the Year gála. A rendezvényt eredetileg márciusra tervezték, ám a koronavírus járvány miatt ezt el kellett halasztani.
A Glamour Women of the Year gálát idén március 19-én került volna megrendezésre, azonban az új koronavírus járvány miatt ezt akkor elhalasztották. Mint oldalukon írták az adott helyzetben nem hozhattak más döntést. Ráadásul az akkori kormányrendelet értelmében a 100 fő feletti zárt térben ...
Idén tizenkettedik alkalommal került megrendezésre a gála
Azt mondják, a kés Paganinije volt. Mert bebizonyította, hogy gyógyítást is lehet művészi szinten űzni. Ő volt Kulka Frigyes mellkassebész, tüdőgyógyász professzor, aki a mai napig etalon az orvostársadalomban. A hétköznapi embernek inkább a Kulka név üti meg a fülét, ami nem véletlen: a ...
Az idén nagyon hányatott sorsúra sikeredett könyvhetet végül részben online tartják meg, de ez nem jelenti azt, hogy a könyves újdonságokból ne lehetne csemegézni!
Az amerikai költő/énekes nem most ismerkedik a magyar irodalommal: korábban egy Krasznahorkai kötettel töltötte az éjszakáját.
A Partitúra harmadik szériájának következő adása, most szombaton, szeptember 19-én 14.30-tól Visegrádon és környékén kalandozik a Duna tévén. A műsorvezetők, Miklósa Erika operaénekes és Batta András zenetudós – többek között – a Péterfy-családnál is vendégségben jártak. Péterfy ...
"A becsületes, jó érzésű embereknek most össze kell kapaszodniuk, és megtenni mindent, amit lehet" - mondja az énekesnő.
Szolidaritást vállalt a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) erőltetett módon végrehajtott átalakítása, autonómiájának megszüntetése ellen tiltakozó hallgatói mellett Péterfy Bori és zenekara, mire sokan nekik támadtak. Azt mondja, mostanra hozzászoktak a trolltámadásokhoz.
Bödőcs Tibor nem először készített kifigurázott, szórakoztató politikai témájú tartalmat a YouTube-csatornájára. A legújabb videójában az évet foglalta össze egy híradóban.
Ezért lemondták a Nemzeti Színházban bemutatandó előadásukat.
Újabb híradó-paródiával jelentkezett Bödőcs Tibor. Ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, melyik bejátszás nem férne el az M1-en!
Lovasi András, Péterfy Bori, és Horváth Charlie a szolidarítók között.
Ugyanis már több mint ezer zenész írta alá a nyilatkozatot, amiben a Színház- és Filmművészeti Egyetemmel történtek ellen tiltakoznak. Időközben pedig a Corvinus diákjai is csatlakoztak.
Tiltakoznak az egyetem autonómiájának drasztikus felszámolása ellen.
Egyetlen nap alatt több mint ezer zenész, zeneközeli háttérember és támogató írta alá azt a nyilatkozatot, amelyben a Színház- és Filmművészeti Egyetem önkényes átalakítása és autonómiájának erőszakos felszámolása ellen tiltakoznak – írja a HVG .
A szerdán indított petíciót péntekre több mint 1100 zenész és zeneközeli háttérember írta alá.
A kényszerű járványszünet után premierrel tér vissza a színház.
Egyetlen nap alatt több mint ezer zenész, zeneközeli háttérember és támogató írta alá azt a nyilatkozatot, amelyben a Színház- és Filmművészeti Egyetem önkényes átalakítása és autonómiájának erőszakos felszámolása ellen tiltakoznak.
Ha sietsz a jegyvásárlással, szeptember 3-án élőben is találkozhatsz velük a Kodály Központban! (x) The post De mit üzent a pécsieknek a Budapest Bár?! appeared first on pecsma.hu .
Ismert fellépők érkeznek. The post Remek őszi programokkal várja a pécsieket a Kodály Központ appeared first on pecsma.hu .
MOL Bubi vs. Mustang: Te kire tennél, ha a két induló csak százzal mehet? Nézd meg a fővárosi közbringarendszer új kampányfilmjét, amiben választ kapsz a kérdésre!
A vágy és a szerelem világába repít szeptember 3-án a Budapest Bár! (x) The post Péterfy Borival és a Budapest Bárral indul az ősz! appeared first on pecsma.hu .
Augusztus 28. és 30. között gólyalábasokkal és artistákkal, kis koncertekkel és kiállításokkal, valamint családi- és gyermekprogramokkal várják a látogatókat Kapolcsra.
Az idei három hosszú hétvégéből a mostani a második négynapos miniszünet. Ez a koronavírus okozta felfordulás miatt (is) zsúfolásig van programokkal, az egynapos buliktól a minifesztiválokig, a kísérleti zenétől a populárisig, Budapest vonzáskörzetében vagy távol a nyüzsgő város zajától, ...
Az idei három hosszú hétvégéből a mostani a második négynapos miniszünet. Ez a koronavírus okozta felfordulás miatt (is) zsúfolásig van programokkal, az egynapos buliktól a minifesztiválokig, a kísérleti zenétől a populárisig, Budapest vonzáskörzetében vagy távol a nyüzsgő város zajától, ...
Csatlakozz a sztárokhoz, adj vért
Hogy a következő hetekben is biztosított legyen a vérre szoruló betegek ellátása. The post Csatlakozz a sztárokhoz, adj vért appeared first on pecsma.hu .
A megszokott tűzijáték nélkül is rendkívül színpompás programokra készülhetünk az ünnepi hosszú hétvégén a Balatonnál. Sok településen több napos zenés, boros rendezvénysorozatra, de máshol is ünnepi műsorokra várnak mindenkit.
A megszokott tűzijáték nélkül is rendkívül színpompás programokra készülhetünk az ünnepi hosszú hétvégén a Balatonnál. Sok településen több napos zenés, boros rendezvénysorozatra, de máshol is ünnepi műsorokra várnak mindenkit. The post Balatoni programok a 2020. augusztus 18-szeptember 10. ...
Rájár a rúd mostanában a művészvilágra, és ahelyett, hogy gúnyolódnánk vagy élcelődnénk a közéjük tartozó ellenzéki hangadókon, a bajban összefogva mi is megpróbálunk inkább segíteni!  Mivel doktor Miniszterelnök Úr emelkedett és gáláns, így azokat a művészeket sem hagyja az út ...
Az igazi programbőség majd az ünnepi hosszú hétvégén várható a Balatonnál, de ezen a héten is bőséges választékot kapnak a Balatonnál nyaralók, kirándulók a kulturális és más szabadidős rendezvényekből
Még több cikk