8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
12°
Vasárnap
2018.10.18. csütörtök, Lukács

Péterfy Bori

Újabb kulisszatitkokkal és koncertekkel várják a közönséget a Dalszerzők Napján.
A Dalszerzők Napját október 12-én, pénteken rendezik meg, az eseményt, amelyhez számos fővárosi és vidéki helyszín csatlakozott, a című kampánnyal vezeti fel a szervező Artisjus. MTI Mindenkinek vannak kedvenc dalai, amelyekhez különleges emlékek kapcsolódnak. A slágerekhez elsősorban az ...
Bárki saját posztban mondhat köszönetet kedvenc dala szerzőinek Facebookon és Instagramon a hashtaggel.
Egyszer volt, hol nem volt egy magyar könyvkultúra. Egy napon ebben egy hiánypótló mű született, melyben olyan magyar és magyar kultúrkörben tevékenykedő nőkről készültek leginkább kiskamaszoknak szánt rövid mesék...
Hogyan pihen az, aki évek óta nem pihen? Mit jelent a szabadidő, ha jövő ilyenkorig tele a naptár? És hogyan alszik az ember, amikor másfél napig csak fut? Olyanokat próbáltunk megállítani egy szóra, akik folyton rohannak, és akiket a semmittevés kimerít, az aktivitás viszont feltölt.
A jövő pénteki Anna and the Barbies koncertjével adja meg igazán az augusztusi alaphangot a Budapest Park. Pásztor Anna (képünkön) és csapata mellett a nyár utolsó hónapjában mások mellett Paul Kalkbrenner, a Tátrai Band, Péterfy Bori, a Leander Kills és a Kowalsky meg a Vega is fellép a főváros fesztiválközpontjában.
Jobbnál jobb előadók követik egymást a Campus Fesztiválon: pénteken a Paddy and The Rats, az Ignite, a Tankcsapda és a 25 éves német technobanda, a Scooter is fellépett Debrecenben.
Finom borok, ízletes falatok, kézműves kirakódóvásár, gyermek-foglalkoztató és utcabálok mellett a M.É.Z. Együttes, Péterfy Bori, Illényi Katica, a Happy Dixieland Band és mások koncertje várja a vendégeket Vonyarcvashegyen a Kossuth utcai rendezvénytéren a jubileumi Vonyarci Boros Forgatagon öt napon át.
A Péterfy Bori & Love Band 2007-ben alakult, a néhai Amorf Ördögök tagságából.
Az Anna and the Barbies zenekar szervezésében idén immár hatodik alkalommal rendezik meg a Woodstock az Ugaron elnevezésű fesztivált az ópusztaszeri Akhal Ménes területén július 4-től 7-ig.
Az Anna and the Barbies zenekar szervezésében idén immár hatodik alkalommal rendezik meg a Woodstock az Ugaron elnevezésű fesztivált az ópusztaszeri Akhal Ménes területén július 4-től 7-ig. MTI A fesztiválon lesz zene, irodalom, film, tehetségkutató, koncertet ad mások mellett a Vad Fruttik, a ...
A négynapos összművészeti, ökofriendly fesztivál gazdag programot kínál.
Tíz napon át koncertek, előadások, képzőművészeti kiállítások, szabadtéri filmvetítések, kézműves foglalkozások, ökotúrák várják közönségüket a Fertő-táj legnépszerűbb fesztiválján! Hegykő mellett programokat szervezünk Fertőhomokon, Hidegségen, Nagycenken, Fertőszéplakon, Sarródon.
Az Anna and the Barbies zenekar szervezésében idén júliusban hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Woodstock az Ugaron négynapos “szabadság-fesztivál”...
Megékezett a Csillag születik magyar szinkronos előzetese. Először az Origón látható.
Még több cikk