26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
27°
Szombat
29°
2020.07.15. szerda, Henrik

Péterfy Bori

Játszd újra a halálfélelmet! Az ország legismertebb színésznői ingyen üvöltötték ki a tüde- jüket a zuhany alatt.
Magyar színészek, rendezők, operatőrök, forgatókönyvírók, dramaturgok írták alá a levelet.
Az Emmy- és Kossuth-díjas operatőr, filmrendező, Ragályi Elemér kezdeményezésére született nyílt levél aláírói arra kérik Semjén Zsoltot, hogy vonja vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem átalakításáról szóló törvényjavaslatot.
Az épület melletti parkolóban a nézők egy óriási kivetítőn, autójukból követhetik figyelemmel a házban élőben zajló koncerteket. A vetítés hangját ... The post Szerda este nyit a Müpa autós koncertmozija appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Spiró György, Rudolf Péter, Ascher Tamás, Mácsai Pál, Pogány Judit és Börcsök Enikő is a Színművészeti függetlenségét támogatja.
A Fesztivál Színház élő koncertjei várják a közönséget a Müpa szerda este nyíló autósmozijában, ahol elsőként a Nemzeti Filharmonikus Zenekart láthatják és hallhatják az érdeklődők. Számos koncertből válogathatnak a könnyűzene kedvelői is.  MTI Az épület melletti parkolóban a nézők ...
Nyílt levélben kérik Semjént, hogy vonja vissza a törvénytervezetet, Palkovicsot pedig hogy kezdjen érdemi tárgyalásokat az egyetemi közösség képviselőivel.
A törvénytervezet visszavonását, és az érintettek tárgyalóasztalhoz ültetését kérik.
Néhány hete csak kapkodtuk a fejünket, hogy mindenütt autósmozik nyílnak. Az 50-es, 60-as évek amerikai életérzését azonban nem sokáig élvezhették a rajongók, úgy tűnik, viharos gyorsasággal csukják be ezeket. És nem csak az érdeklődés hiánya miatt.
Újabb húsz névvel bővült a legnagyobb nyárzáró bulifolyam, a Tisza-parti SZIN, azaz a Szegedi Ifjúsági Napok, a legrégibb hagyományokkal bíró hazai fesztivál fellépőinek sora. A pop-rock ismert hazai előadói mellett ott lesznek a már korábban bejelentett nemzetközi sztárok: Jason Derulo, John ...
Mások mellett a Punnany Massif, az Irie Maffia, az Intim Torna Illegál, a Vad Fruttik és a Kiscsillag.
Vasárnap este a Recirquel Cirkusz az Éjszakában című előadásával zárul a március 25. óta tartó Müpa Home online közvetítéssorozat, július elsejétől azonban már élő autós koncertmozival várják az érdeklődőket.
Húsz névvel bővült a legnagyobb nyárzáró bulifolyam, a Tisza-parti SZIN, itt a lista.
A külső parkolót egy 130 férőhelyes autósmozivá alakítják.
A streaming-szolgáltatók indulásával és megerősödésével a sorozatok terén is óriási lett a merítés és a választék – a könnyű elérhetőség mellett. Az online videótárakban a folyamatosan megjelenő új szériák mellett párhuzamosan elkezdünk akár három másikat is, nem ritkán olyat, ami ...
Sokkolta nagy bejelentésével rajongóit Iggy Azalea
Insta-sztoriban írta ki, hozzátéve, többet nem kíván mondani a dologról.
Hetente zajló játékunk harmadik sorozatának második részével jelentkezünk. Az új feladatok mellett a harmadik sorozat első részének megoldása mellett azt is közöljük, hogy kik azok a legjobban teljesítő megfejtők, akik bejutottak az együttesen több mint 350 ezer forint értékű ajándék sorsolásába.
„Ne nézd, hogy nem otthon vagyok, mert kezemen nincsen mocsok”.
Az egész hazai poppiac imádkozik, hogy mielőbb színpadra léphessenek. Legtöbben a betevőjük miatt aggódnak, mindamellett, hogy féltik karrierjüket, és hogy fontos fellépésekről maradnak le.
Ha élőben lemaradtál róluk, most online pótolhatod! Ha élőben lemaradtál róluk, most online pótolhatod! elle.hu
Ismét összeszedtük a lét legmeredekebb beszólásait.
Egy párbeszéd, amit csak abbahagyni lehet, de befejezni sosem. Az ötvenedik születésnapját ünneplő Szkéné történetének több mint három évtizede szorosan kapcsolódik Regős János személyéhez és az ő színházról alkotott elképzeléseihez. Szigorú áttekintés helyett nevek, emlékek, sztorik ...
Népszerű magyar zenekarok is fellépek.
Új helyszínen, a Visegrádi várral szemben, a nagymarosi Duna-parton rendezik meg idén a VéNégy Fesztivált és Színházi Találkozót, a tervek szerint június 25. és 28. között.
Évente több mint 1 billió digitális fénykép készül világszerte, ezek 80 százaléknál is nagyobb részét okostelefonokkal készítik . A folyamatosan fejlődő kameratechnológiának köszönhetően már egyes okostelefonokban is megtalálhatók professzionális kameramegoldások. A Magyarországon március ...
A Kossuth téri zászlófelvonás miatt lesz változás a menetrendben, a 2-es villamos forgalmában kell korlátozásra számítani a nemzeti ünnepen.
Újabb fellépőkkel bővült az EFOTT fellépőinek névsora. Nemzetközi előadók közül a KSHMR és a Pendulum, hazai közönségkedvencek közül pedig többek között a Bagossy Brothers Company, a Kiscsillag, a 30Y, az Anna and the Barbies, vagy éppen a Hiperkarma is ott lesz az idei fesztiválon. Az eddig ...
Április 27-ig várja a fiatal zenekarok jelentkezését a Művészetek Palotája Garázsband Fesztiválja, amelyet június 6-án immáron ötödször rendeznek meg.
Még több cikk