35 °C, Budapest
35 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
24°
Kedd
28°
2019.08.17. szombat, Jácint

Paul Walker

Melyik elégíti ki a legjobban a sebességszükségletünket? A héten bejelentették a következő NFS-t, úgyhogy itt az eleje eldönteni, hogy melyik volt a száguldós széria eddigi legjobb része.
Maradunk konszernen belül, hiszen a kezdte a sort a filmes sorozatban, amit bevallottan a Hollywood melletti Universal Studios élményparkja ihletett.
18 esztendeje, 2001-ben mutatták be a Halálos iramban című autós akciófilmet. Akkor még senki sem sejtette, hogy Hollywood legsikeresebb akciófranchise lesz belőle, milliárdokat termelő gépezet, melynek népszerűsége lassan már-már vetekszik a Csillagok háborújával vagy éppen az X-Men szériával.
"... nagyon meggyötörtnek tűnt, sokkban volt és a könnyeivel küzdött. Testközelből átélte az egészet" A színészek csak remélni tudják, hogy nem ismétlődik meg a tragédia, ami már korábban beárnyékolta a forgatást. ripost.hu
Még a levegő is megfagyott a Halálos iramban 9. részének forgatásán, amikor Vin Diesel kaszkadőre több mint 9 méter magasból a mélybe zuhant.
Újabb tragédia! Súlyos baleset történt a Halálos iramban forgatásán
Súlyosan megsérült a színészgárda egyik tagja, a legrosszabbtól tartanak.
Most, hogy lezárult az Infinity Saga Pókember legújabb kalandjával egy kiadós filmes toplista előtt a filmek aláfestéseit rangsoroltuk.
A Fekete vidék, a Shaft, a Négy tesó és a Halálosabb iramban rendezője 51 éves volt.
Dwayne Johnson mellett John Cena lehet a film új izomembere.
Ugyan Dominic Toretto és bandájának nagy része nem szerepel a moziban, a trailer alapján szinte biztos, hogy ez lesz a nyár egyik legütősebb akciója!
Új trailert adtak ki az I Am Paul Walkerhöz.
Új előzetest kapott a Halálos iramban-filmek sztárjáról készített dokumentumfilm.
Még több cikk