4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2021.03.01. hétfõ, Albin

Palvin Barbara

Palvin Barbara apja bekérdezett Dylan Sprouse-nál: És mikor lesz az esküvő?
Sokszor hangzott el az „oh”, miután a modell lefordította neki a kérdést. The post Palvin Barbara apja bekérdezett Dylan Sprouse-nál: És mikor lesz az esküvő? first appeared on 24.hu .
Nem kérdés, Barbi vonásai mellett képtelenség szó nélkül elmenni.
A világhírű magyar modell nem akármilyen fotót villantott a múltból.
Eszméletlen dögös fotót tett közzé Palvin Barbi.
A világhírű divatmodell egy különleges képet osztott meg követőivel.
Palvin Barbi párjával, Dylan Sprouseal közös fotójával búcsúzik az évtől az Instagramon. A modell posztjában egy jó hírt is megosztott a rajongóival: már mindenki számára elérhető a Dylannel készült közös sorozatuk újabb epizódja, ami a No Breaking Ground címet kapta.
Igazán aranyosra sikerült a modell idei utolsó közösségi médiában megjelent posztja.
2020-ban is voltak népszerűségi toplisták, hiszen a legjobbak között is vannak legjobbak. Az év legnagyobb instásait gyűjtöttük össze.
Noszály Sándor 10 évig élt a tengerentúlon.
Justin Bieber előbb a tinilányok, majd egy tucatnyi híresség, köztük talán Palvin Barbi szívét is elrabolta, mielőtt tisztes férj lett belőle.
Palvin Barbara már számos alkalommal bizonyította, mennyire fontos számára, hogy nemes ügyek mellett álljon ki, és rászorulókat, hátrányos helyzetű embereket támogasson. A modell most az Együtt az Autistákért Alapítvány munkájához csatlakozik, hogy a jövőben az autizmusról beszéljen széles ...
Csatlakozott az Együtt az Autistákért Alapítvány munkájához.
Kiemelt támogatóként segíti a világhírű magyar divatmodell az Együtt az Autistákért Alapítványt.
A világhírű magyar divatmodell, Palvin Barbara is csatlakozott az Együtt az Autistákért Alapítvány munkájához, és kiemelt támogatóként segíti az autizmus spektrumzavarban érintetteket a jövőben.
Palvin Barbara is csatlakozott az Együtt az Autistákért Alapítvány munkájához
Elképesztő fehérneműs képpel kápráztatta el követői Palvin Barbi.
Palvin Barbi mesébe illő testére csipkés fehérneműt húzott. A rajta lévő vörös hálóköntössel együtt garantáltan beindítja mindenki fantáziáját.
Palvin Barbara ismét gondoskodott arról, hogy tökéletesen induljon a hét. A magyar modell tudja, mit kell ahhoz tennie, hogy mindanyian büszkék legyünk rá.
A világhírű szupermodell bevállalós fotón mutatta meg tökéletes idomait.
Készítsd el Palvin Barbara receptje alapján ezt a finom kávés-csokis kuglófot
Vasárnap tartották Los Angelesben az American Music Awards gálát, aminek európai kistestvérét részben Budapesten rendezték és a gyönyörű modell, Palvin Barbi volt az egyik műsorvezetője. A szőke énekesnő, Taylor Swift, akinek a lábai közel 11 milliárd forintra vannak biztosítva idén is tarolt a ...
Palvin Barbara legfrissebb Instagram-bejegyzésben jelentette be, hogy ő is csatlakozott a pink frizura trendhez, és két fotón meg is mutatta új, rózsaszín fürtjeit. Hazánk szupermodelljének új külseje azonnal elnyerte a rajongók tetszését. Mi arra vagyunk kíváncsiak, hogy Önök szerint hogy fest ...
Nem éppen jellemző ez az árnyalat a szupermodellekre.
Úgy tűnhet, hogy a sztárok többsége magányos csillag, akik számító barátoktól körülvéve élnek a csillogásban, legbelül azonban bizonyára mind magányosak. Persze ez nem így van, sőt: a háttérben a többségnél bizony ott vannak a családtagok, és talán a legfontosabb, hogy a testvérek is, akikre mindig számíthatnak.
Még több cikk