24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
22°
Csütörtök
21°
2018.08.20. hétfõ, István

Palvin Barbara

Dylan Sprouse a Vajdahunyad várában sétálgatott a magyar modellel, és egy ölelkezős fotót is posztoltak.
Budapest - Turistának állt Palvin Barbi és színész barátja, Dylan Sprouse: a 24 éves modell a fővárosban vezeti körbe kedvesét.
Budapest — A Sziget fesztiválnak ugyan vége – ahol a Blikknek sikerült lencsevégre kapnia a szerelmespárt –, de Palvin Barbi (24) és amerikai kedvese, Dylan Sprouse (26) még mindig Magyarországon van!
Budapest — Micsoda pár! Az egykori Disney-csillag Dylan Sprouse-zal (26) karöltve andalgott hétfő éjszaka a Szigeten Palvin Barbara (24) – ezt meg is örökítette a Blikk fotóriportere.
Az idei fesztiválon a világhírű modell is ott volt.
Bájosan ordító énekesnő, jóképű izlandi fiúbanda, vastagpulóveres Gallagher-testvér, és a tömegben ugráló Palvin Barbara - ezt láttuk vasárnap.
Itt a lehetőség, jelentkezzünk, ha szívesen szerepelnénk a Coca-Cola Magyarország őszi plakátkampányában!
Palvin Barbara, Mihalik Enikő és Freddie után most te jössz. A Coca-Cola Magyarország új plakátarcát keresi, vagány jelentkezők személyében. A nyílt castingra minden nagykorút várnak, aki kedvet érez ahhoz, hogy modellgázsiért cserébe egy szuper hangulatú fotózáson Éder Krisztián fotográfus ...
Budapest - Hibátlan amerikai akcentussal adott villáminterjút Palvin Barbara (24) a német RTL riporterének a Hungaroring színfalai mögött.
A Magyar Nagydíjon is voltak szerencsések, akiket elvihetett egy körre hazánk egyetlen korábbi F1-es versenyzője, Baumgartner Zsolt.
Együtt fotózták Palvin Barbarát és Hosszú Katinkát
Híres magyar nők egymás közt. Ráadásul mindkettejük számára szokatlan ruhában. velvet.hu
Baumgartner Zsolt vitte el a lányokat egy körre a Hungaroringen.
A Hungaroring szurkolók ezreivel telik meg, amikor a Forma-1 sztárjai rajthoz állnak, hogy elhódítsák a Magyar Nagydíj trófeáját. Nincs ez másképp most sem. Ám a lelkes rajongókhoz idén Hosszú Katinka is csatlakozott, aki Baumgartner Zsolt vendégeként Palvin Barbara és Marco Rossi társaságában ...
Mogyoród – Ez ám a száguldás! Belekóstolt a Forma–1-es érzésbe Hosszú Katinka (28), Palvin Barbara (24) és Marco Rossi (53) is, a Magyar Nagydíj napján Baumgartner Zsolt (37) egy kétüléses autóban száguldott körbe velük a Hungaroringen.
Egy kétüléses autóban próbálták ki a Forma–1-es autók elképesztő sebességét.
Legalábbi egy friss fotó már egyértelműen erre utal.
Forma-1 Magyar Nagydíj, Vasárnap, 15.10, Tv: M4 Sport
Budapest — Valahogy így kell befutni egy partira... A négyszeres Forma–1-es világbajnok Lewis Hamilton (33) egy körülbelül 500 lóerős, 50 milliós AMG GT Roadsterrel gurult be a Mercedes jótékonysági rendezvényére, mellette a gyönyörű magyar modell, Palvin Barbara (24) foglalt helyet. Kiszálltak a ...
A Mercedes-Benz az elmúlt évek után ismét egy rendhagyó jótékonysági eseményt szervezett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat számára, amire ezúttal a
Mi van közte és Dylan Sprouse között?
Újabb pénzadománnyal segítette a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot a csillagos márka.
A négyszeres világbajnok alaposan megvárakoztatta a magyar közönséget, de végül megérkezett és jókedvűen szelfizett az egybegyültekkel.
A Fashion Street 10. születésnapján jelentek meg több hírességgel a Magyar Nagydíj előtt.
Felvidítja, vagy kineveti kedvese Barbit, aki egyre nyiltabban vállalja kapcsolatát az amerikai színésszel. Persze Dylan is büszkén posztolja közös fotóikat.
Felvidítja, vagy kineveti kedvese Barbit, aki egyre nyiltabban vállalja kapcsolatát az amerikai színésszel. Persze Dylan is büszkén posztolja közös fotóikat.
Hollywoodi sztár oldalán látták mozizni Palvin Barbarát.
Felejts el mindent, amit eddig tudni véltél a tündérmesékről…
Minden mai fiatal nő lelkében ott él egy modern hercegnő. Ezért választott a Les Belles de Nina hívószóként egy hashtag-et, amely többet mond ezer szónál: . Elkészülni, vigyázz… Ragyogás! Nina és Luna után egy mindenkit magával ragadó személyiséggel felruházott új hercegnő érkezése ...
Moszkváig utazott, ott készült a közös kép.
Még több cikk