35 °C, Budapest
35 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
31°
Csütörtök
23°
2019.08.19. hétfõ, Huba

Ördög Nóra

Sztárok és sportolók is kergetik egymást ősztől a csatornán, míg a civilek kapusként vetődhetnek a labdákért Kasza Tibinél.
Hiába szaladnak az évek, vannak akik képesek megállítani az időt. Néha felszalad pár kiló, aztán leolvadnak. bikinis nyarak jönnek-mennek, nőnek a gyerekek, vagy csak a világ változik. Ezek a hazai sztárok azonban mindig szépek maradnak.
A 2009-es Csillag születik óta nem szerepeltek együtt. Most a TV2 Újratervezés címmel indít egy lakásátalakító produkciót, amelyet együtt vezet majd a két népszerű tévés.
A 2009-es Csillag születik óta nem szerepeltek együtt. Most a TV2 Újratervezés címmel indít egy lakásátalakító produkciót, amelyet együtt vezet majd a két népszerű tévés.
Rászoruló családok jelentkezését várja a TV2, hogy lakásukat egy profi csapat, Ördög Nóra és Stohl András műsorvezetők segítségével, felújítsa.
Ördög Nóra és Stohl András közösen vezetnek majd műsort a TV2-n. Az Újratervezés című műsor témája a lakásfelújítás lesz, egy profi csapat változtatja át benne családok otthonát. A produkcióba olyanok jelentkezést várják, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy önerőből valósítsák meg ...
A műsorvezető teljesen megrémült, amikor két pici gyermeke megbetegedett Indiában.
Maláriától féltették szüleik a kis Vencelt és Micit. Ördög Nóra és Nánási Pál gyermekei ugyanis ágynak estek az Ázsia Express forgatása alatt.
Az énekesnő először szabadult meg kamera előtt a ruháitól. Most elárulta, milyen érzés volt.
Érzéki fotók készültek a húszéves Tóth Andiról. Az énekesnő először szabadult meg kamera előtt a ruháitól megmutatva tökéletes testét, amit Nánási Pál örökített meg.
Igazi finomságot készített Nánási Pál, megnyaljuk mind a tíz ujjunkat a videó láttán!
Méghozzá nem is akármerre jártak!
A műsorvezetőnő kisfia immár 5 éves nagyfiú lett!
Minden édesanya számára ezek a legszebb pillanatok az életben
Világsztár és hazai hírességek is megfordultak idén a Paloznakon. Köztük Ördög Nóra, aki családjával különleges alkalmat ünnepelt.
Gyerek- és fiatalkora nyári élményeiről mesélt péntek reggel a Retro rádió hallgatóinak Ördög Nóra. A TV2 arca általános iskolásként pedagógus szüleivel együtt sátorozni indult a mórahalmi diákokkal. Mivel a táborban ott voltak a szülei, így nem rosszalkodott sosem az egyébként is jó ...
A magyar üzleti magazin immár hatodik alkalommal rangsorolta a legértékesebb magyar sztárokat, akik között idén is akadtak nagy meglepetések. Ilyen volt például az igencsak népszerű gasztroangyal, Borbás Marcsi, aki még Liptai Claudiát is leelőzte.
A csinos műsorvezetőnek jól indult a hete.
Alaposan nekiestek a műsorvezetőnőnek a közösségi oldalán, ám ő bátran visszaszólt: azzal vádolják Ördög Nórát, hogy a gyermekeit felhasználva akar több pénzhez jutni.
Visszavágott a műsorvezető, durva vádakat dobtak a fejéhez gyerekeivel kapcsolatban
Az Ázsia Expressz 2. műsorvezetőjének egy páratlan élményben volt része, mégpedig egy csodálatos helyen.
Erről szól majd Nánásiék 12. vlogja
Az Amerikai túra második etapjának már keresik a nevét.
Még több cikk