21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
23°
Szerda
18°
2021.09.19. , Vilhelmina

Ördög Nóra

Fesztivált idéző programmal jön a Balaton Ünnepe - Akár online is nézheted
Szeptember 17-én hagyományteremtő szándékkal először rendezik meg a Balaton Ünnepét Balatonvilágoson, a Club Aliga területén. Az esemény célja, hogy évente egyszer ünnepi program keretében találkozzanak egymással mindazok, akik egész évben sokat tesznek a Balatonért: vendéglátók, ...
A házaspár még a koronavírus-járvány kirobbanása előtt vágott neki egy kalandos útnak.
A műsorvezető úgy érezte, jobb, ha még azelőtt tisztázza a dolgot, hogy beindulna a szóbeszéd.
Szeptember 8-án tizenkét kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán. A TV2 ezúttal is tarolt, több műsor és sztár kapta a megtisztelő elismerét. A Legjobb reality a Farm VIP lett. Gáspár Zsolt, a műsor házigazdája büszke a stáb teljesítményére.
Megvannak a Televíziós Újságírók Díjának győztesei.
Tizenkét kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán szeptember 8-án este a Budapest Music Centerben. A legjobb női műsorvezető Ördög Nóra lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Bereczki Zoltánt a zsűritag kategóriában díjazták, ...
A gálára szeptember 8-án este került sor a Budapest Music Centerben. A döntnökök tizenkét kategóriában hirdettek győztest, többek között a legjobb női és férfi műsorvezető, a legjobb színésznő és színész és a legjobb mellékszereplő személyéről is határoztak.
A TV2 csinos műsorvezetője férjével, Görögországba utazott megünnepelni 40. születésnapját, ám egy nem várt telefon miatt még a szava is elállt.
Szerda este megrendezték a Televíziós Újságírók Díjátadóját Budapesten. Az eseményre immáron 8. alkalommal került sor. A TV2 műsorai és sztárjai több kategóriában is diadalmaskodtak.
Újabb kalandra indultak a Farkasok a Totem tizenharmadik adásában. Új csapattagjuk, Stohl András érkezése pedig rendesen felrázta a csapatot!   TOTEM – ÖSSZEFOGLALÓ CIKK Stohl András érkezése fenekestül felforgatta a Farkasok életét ...
Csősz Bogi a Totem adásában szenvedett egy kis balesetet.
A műsorvezető nosztalgiázott egyet – követői legnagyobb örömére.
Völgyesi Gabi és Krausz Gábor hősies csatával vívták meg harcukat a Totemben maradásért!   TOTEM – ÖSSZEFOGLALÓ CIKK Egy tagot elvesztettek, mégis megkönnyebbültek általa a Farkasok https://tv2play.hu/totem/egy_tagot_elvesztettek_megis_megkonnyebbultek_altala_a_farkasok   TOTEM – ADÁSBÓL ...
Szeptember végétől újra mindenki táncol, várható azonban néhány változás a Dancing with the Stars új évadában.
A gyönyörű műsorvezető hófehér ruhában mosolygott a kamerába, az elkapott pillanatot pedig az Instagram oldalán is megosztotta.
Ördög Nóráék nyaralása úgy indult, hogy Nánási Pált elkülönítették covid gyanú miatt
Pozitív lett a gyorstesztje, ezért nem szállhattak fel a hajóra. The post Ördög Nóráék nyaralása úgy indult, hogy Nánási Pált elkülönítették covid gyanú miatt first appeared on 24.hu .
Csodás együtt töltött tíz év után fergeteges esküvőt tartott a sztárpár. Celebekben sem volt hiány a méregdrága álomesküvőn.
A háromnapos lagzi után egy először jelentkezett Majka. The post Majka bejelentkezett az esküvő után, ezt a képet posztolta first appeared on nlc .
A három naposra tervezett gigalagzi még vasárnap délben is tartott, a meghívott vendégeknek nem akaródzott hazamenni. Majka és a felesége azonban, mintha külön kocsival hagyták volna el a helyszínt...
Háromnapos lakodalmat tart Majka és Dundika, tegnap volt a szertartás és a buli.
Tilla és Ördög Nóra is bejelentkezett Majkáék esküvőjéről.
Hangulatos fotó bizonyítja, hogy hatalmasat táncoltak Nánásiék Majkáék lagziján. The post Ördög Nóra így mulatott Majkáék esküvőjén first appeared on nlc .
Még több cikk