13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Hétfő
13°
2019.10.18. péntek, Lukács

Ördög Nóra

Bár Meggyes Dávid a műsorban kijelentette, nem gondolja, hogy a salgótarjáni mókamester tud számolni, és egyébként is szívesen felpofozná, kirohanásait azóta megbánta. Kamerák előtt kért elnézést Zsoltitól.
Több mint négy éve már, hogy Gombos Edina és családja elhagyta az országot és Floridába költözött. Azóta csak kevés információt osztanak meg magukról, azt is leginkább közösségi oldalaikon, a Borssal azonban most kivételt tett.  Úgy tűnik, a TV2 egykori műsorvezetője szeretne újra ...
Ördög Nóra mindenkit arra biztat, hogy egy másik beteg, de ugyanúgy segítségre szoruló kisfiú életéért fogjon össze az ország!
Ördög Nóra imádja az állatokat, kutyájuk pedig már-már családtagnak számított.
Sok nehéz pillanattal szembesültek az Ázsia Expressz 2 játékosai a verseny során, de ezek a momentumok a humornak köszönhetően megszépültek. Összefoglaló cikkünkkel idézd fel a legviccesebb pillanatokat!
Az Ázsia Expressz 2 döntő hetében Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel, Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa, valamint Horváth Gréta és Meggyes Dávid csapata küzdhetett meg az Ázsia Expressz 2 főnyereményéért. A hetet elképesztő küzdelmek, hatalmas nevetések és megható pillanatok ...
Összefoglaltuk nektek Veca és Ábel legszebb pillanatait.
Míg a többi páros Hajszázott, Meggyes Dávid megkérte Horváth Gréta kezét. Az öröm a stáb körében is hatalmas volt, Ördög Nóra pedig saját szemszögéből is megörökítette a megható pillanatot. Az eseményt pedig később meg is ünnepelték, méghozzá nem is akárhogyan!
Minden a medálokról szólt ezen a héten a játékosok számára, nem kérdés, a versenyzőknek nem könnyű feladatokat kellett megoldaniuk, hogy egyet-egyet megszerezzenek maguknak. A nehéz kihívások mellett még az is nehezítette a dolgukat, hogy párt is kellett cserélniük. Hogy hogyan jöttek ki ...
Az esemény olasz sztárvendége Claudia Cardinale, a világ filmgyártásának egyik ikonikus alakja lesz. Az október 1-jén első alkalommal megrendezésre kerülő Erzsébetvárosi Filmnap alkalmából két dokumentumfilmmel és egy jól ismert vígjátékkal is kedveskednek a szervezők az esemény ...
A több száz fős stábon, kisegítő személyzeten kívül egy igen fontos személy is kísérte több hetes vakmerő megmérettetésére az Ázsia Expressz stábját: ő pedig Varga Norbert. A mentőtiszt vigyázott a versenyzők és a stáb egészségére, akiket nem csak a rájuk leselkedő pók- vagy ...
Gáspár Evelin és Zsolti sok-sok szép felejthetetlen pillanatot okozott a nézőknek az Ázsia EXpressz 2-ben. Sajnos az utolsó előtti héten nekik ért véget a verseny. Cikkünkben összefoglaltuk Gáspárék legjobb pillanatait!
Az Ázsia Expressz 2 játékosai minden bizonnyal az egyik legnehezebb hetükön vannak túl: Hiába hagyták ott a nyüzsgő Indiát és tértek át az egzotikus Thaiföldre, a megváltozott szabályok, az elképesztő feszültség és a kiesés gondolata ezen a héten sem könnyítették meg a dolgukat...
A meglepetések sorozata még nem ért véget! Hogy milyen újabb változást várt még a játékosokra, azt megtudhatod a videóból.
A világhírű énekes is kiszúrta magának a magyar műsorvezetőt.
About You A webshop egy lenyűgöző eseménnyel startolt Budapesten, ahol több, mint 300 híresség, közösségi média sztár és újságíró volt jelen. , , , , , , , , , , , , , Divat PLACC, Divat és Dizájn, Fashion Week, Csilla Megyeri, Edina Kulcsari, Ördög Nóra, Nánási Pál elitemagazin.hu
Az Ázsai expressz 2 különkiadásában jobban betekintést nyerhet mindenki az eddigi eseményekbe, konfliktusokba és a kapcsolatokba. Valamint Ördög Nóra szemszögéből is kiderülnek az ázsiai események.
Ördög Nóra heti összefoglalójából kiderülnek a hét legérdekesebb pillanatai. Többek között forgatási kulissza titkok és egyéb érdekes pillanatok Ázsiáról.
Demcsák Zsuzsa és Ördög Nóra könnyeivel küzdött az Ázsia expressz 2 forgatásán. A játékosok már több, mint egy hónapja vannak távol szeretteiktől, ez pedig igencsak felkavarta az érzelmeket.
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb beszólásait.
Az Ázsia Expressz 2 játékosainak ezúttal a túlzsúfolt Indiában kellett elképesztő hőségben helytállniuk. A feladatok a héten is bővelkedtek akadályokban: A  konfliktusok és a  feszültség nem könnyítette meg a küzdelmet, ezen felül a párosoknak nem csak a hőséget és fizikai korlátaikat, de ...
Ez a hét sem telhetett el Horváth Grétának nyelvi korlátok nélkül:A játékos egyre ügyesebben győzi le az angol nyelv akadályait, ezzel természetesen felejthetetlen pillanatokat szerezve nekünk...Rendhagyó nyelvóra következik!
Az Ázsia Expressz 2 játékosainak nem volt könnyű dolga az Indiában uralkodó hőségben, zsúfoltságban és sokszor nyomorban, így ez a hét sem múlhatott el felejthetetlen pillanatok és meghökkentő helyzetek nélkül. Íme a hét legjobb pillanatai, amelyeket adásban nem láthattál!
A játékosok elképesztően nehéz héten vannak túl, India túlzsúfolt utcáin és az extrém hőségen felül önmagukkal és konfliktusaikkal és szembesülinük kellett. Cikkünkben összefoglaltuk az Ázsia Expressz 2 negyedik hetének legfontosabb pillanatait!
Az Ázsia expressz 2-ben ezen a héten sem volt hiány mókás pillanatokból. Többek között az egyik legmeghökkentőbb az volt, mikor Hódi Pamela akkora átéléssel mosta a pólókat, hogy még a helyiek figyelmét is abszolút felkeltette...
Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel másodikként értek célba, melynek elképesztően örültek. Azonban azt is elmondták, hogy számítottak a második helyre.
Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi elsírták magukat, az embert próbáló feladat után. De a többi játékos és Ördög Nóra hihetetlen gratulációval fogadták őket.
Elképesztőt hajráztak Kandász Andiék, amelyet a többi páros hatalmas tapssal jutalmazott.
Ördög Nóra és a tovvábbjutó játékosok hosszú ideig csak szótlanul ültek egymás mellett: Ám Evelin megtörte a csendet: Bocsánatot kért Grétától. A videóból kiderül, hogy fogadta a játékos Evelin közeledését!
A népszerű fotós lélegzetelállító képet töltött fel Instagram-oldalára, és a bejegyzésében azt is elárulta, hol érzi magát a világon a legotthonosabban.
Egyesek úgy gondolják, Ördög Nóra egyáltalán nem pártatlan az Ázsia Expressz 2-ben. A műsorvezetőnő a sok negatív megjegyzést nem hagyta szó nélkül, a közösségi oldalán tisztázta a helyzetet.
A fotós egy lenyűgöző fotóval illusztrálta kedvenc helyét.
Új poszt a blogon: Újratervezés címmel indít nemsokára új, otthonfelújító, vagyis feelgood reality-t a TV2. Stohl András és Ördög Nóra lesz a műsorvezető, és a valóságshow-ban "egy profi csapat családok otthonát változtatja át." A tovább mögött az első, jelentkezésre buzdító promó. ...
Ördög Nóra exkluzív felvételen, a helyszínről bejelentkezve árulta el  a Mumbai-i gettóban történt forgatás részleteit. Az elképesztő hőség a műsorvezetőt is megviselte, ám nem az időjárás az egyetlen, ami megdöbbentette Nórát.
Nóra és Zsuzsa a forgatás szünetében elegyedtek beszélgetésbe. A privát társalgás azonban gyorsan könnyekbe fulladt..
Még több cikk