15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
12°
2018.10.17. szerda, Hedvig

Ördög Nóra

Ördög Nóra vadonatúj műsorának negyedik adásában ismét megpróbálkoznak majd a szülők, hogy kitalálják azt, hogyan viselkedik gyermekük egy-egy szituációban... Mit tenne a gyereked? - szerdán 19.00-tól a TV2-n!
Adás előtt: Tápai Szabina és férje gyűrű nélkül érkeztek a Sztárok és párok stúdiójába, ami természetesen a műsor házigazdájának, Kasza Tibinek is feltűnt, szóvá is tette... De hogy mi az igazság, kiderül a videóból! Tippelj Te is a sztárokkal minden szerdán és csütörtökön este az ingyenes TV2 Live applikációval!
Az utóbbi időben több követőjében is felmerült a kérdés, hogy vajon nem terhes-e újra Ördög Nóra. A műsorvezető - aki két kisgyermek édesanyja - azonban még csírájában elfojtotta a kezdődő pletykákat. Élő videós bejelentkezése során beszélt arról, hogy most minden kerek, így nem ...
Felröppent a pletyka, miszerint Ördög Nóra gyermeket vár, a rajongók pedig rögtön lázba jöttek a hír hallatán.
A Sztárok és párok csütörtöki adása után Gregor Berni és szarvas Attila arról meséltek a TV2.hu kamerájának, hogy hogyan érezték magukat a játékban, min lepődtek meg a leginkább.
Ezúttal Gregor Bernadettet és Szarvas Attilát látta vendégül Kasza Tibor a Sztárok és párok stúdiójában. Vajon sikerült 15 millió forinttal gazdagabban távozniuk?
A hatodik forduló végére az összes segítségüket kimerítette a két színész, de volt egy megérzésük, ami bejött. Boldogan ugrottak egymás nyakába...
Kasza Tibi közös szokásaikról faggatta a Sztárok és párok stúdiójában a színészeket, amikor Berniből kibukott egy őszinte vallomás Attilával kapcsolatban...
A gyönyörű színésznő a Sztárok és párok stúdiójában elárulta, korábban zavarta, hogy két és fél évvel idősebb exférjénél, Szarvas Attilánál, ráadásul emiatt sokat is sírt.
Az első fordulóban kiderült, hogy Gábor párja nem más mint Brigitta. Kasza Tibi egy kicsit kifaggatta őket kapcsolatukról, majd arra kérte őket, hogy egy puszival köszönjenek el, azonban arra nem számított, hogy ezután neki kellett ˝szétválasztania˝ a szerelmeseket...
A két színész szemügyre vette a Sztárok és párok 20 pár-jelöltjét, és azon tanakodtak, mi alapján lehetne a leginkább belőni, ki kinek a párja, mikor Attila meglepő kijelentést tett.
A műsorvezető elképesztő helyszínre vitte el a Mit tenne a gyereked? három tündéri versenyzőjét, mielőtt azonban elkezdték volna a műsor egyik feladatát, Ördög Nóra még megtudakolta Danitól, Csinszkától és Milántól a tökéletes ugrás titkát...
A Mit tenne a gyereked? stúdiójába ezúttal Milán, Csinszka és Dani érkezett a szüleikkel. A bemutatkozás során kiderült, mennyire tartják magukat jó gyereknek, majd a kis Csinszka azt is elárulta, nagyon vágyott már arra, hogy végre találkozhasson a csodaszép műsorvezetővel.
A Sztárok és párok csütörtöki adásában Gregor Bernadett és Szarvas Attila küzdenek meg a 15 milliós főnyereményért. Tippelj Te is a sztárokkal az ingyenes TV2 Live applikációval csütörtök este 20.40-től a TV2-n!
Mit tenne a gyereked? - szerda és csütörtök este 19.00-tól a TV2-n!
Az énekes és szerelme arról meséltek a TV2.hu kamerájának a Sztárok és párok forgatása után, hogy hogyan érezték magukat a műsorban, mi alapján próbálták megtippelni, hogy kik vannak együtt, illetve hogy melyik páron lepődtek meg a leginkább.
Kasza Tibi vadonatúj műsorának első adásában Király Viktor és gyönyörű barátnője, Virág Anita igyekeztek megtippelni, ki kinek a párja.
˝Na most ugrik a macska a levesbe˝ - ilyen, és ehhez hasonló szállóigékből nincs hiány Viktorék otthonában, így nem csoda, hogy párjára, Anitára is átragadt néhány szófordulat. Így fordulhatott elő, hogy a gyönyörű modell ˝felcsapkodta˝ szerelmét a stúdióban...
Kasza Tibi már nagyon szurkol, hogy jöjjön a baba Király Viktoréknál, az énekes pedig már annyit hallotta a babatémát, hogy máris elkezdett gyerekneveken gondolkodni...
Kasza Tibi arra volt kíváncsi, mi a helyzet a ˝kicsi-King˝-projekttel? Viktor pedig egy megható szerelmi vallomás után elárulta, mi a véleménye a gyerekvállalásról.
A Sztárok és párok házigazdája épp segíteni próbált Király Viktoréknak, amikor arra lett figyelmes, hogy az énekes az ajkait harapdálja - természetesen ezt sem hagyhatta szó nélkül...
Az énekes nem a leglelkesebb, amikor arról van szó, hogy el kell pakolnia maga után a használt ruhákat. Barátnője ezért zseniális tervet eszelt ki...
Az énekes és Anita édesapjának első találkozása emlékezetesre sikerült. De hogy miért is pontosan, kiderül a videóból!
A műsor egyik pár-jelöltjének van egy nagyon fura szokása, amiről barátnője, Edina vallott. De hogy mi is ez a szokás, kiderül a videóból!
Imre, az egyik pár-jelölt, egy vagány sztorival állt elő azzal kapcsolatban, hogy miért gipszben jelent meg a stúdióban. A játékmester azonban nem hagyhatta ki, hogy ne buktassa le a fiatal srácot.
Ismerd meg a műsor szabályait!
Nézd meg Ördög Nóra vadonatúj műsorának első epizódját, melyben Gábriel, Janka és Benedek, valamint a szüleik játszottak a nyereményekért.
A Mit tenne a gyereked? első adásának feladatai között egy sokak számára félelmetes kihívás is szerepelt. A gyerekeknek kigyót kellett simogatniuk, ám Ördög Nóra egyre nehezebben viselte a hüllő közelségét annak ellenére is, hogy a kis játékosok még nyugtatták is a műsorvezetőt. Hogy mi ...
Nézd meg, milyen elképesztő stúdióból jelentkezik majd Ördög Nóra a Mit tenne a gyereked? adásaival szerda és csütörtök esténként 19.00-tól!
Október 10-én végre elstartol Ördög Nóra vadonatúj műsora! A 19.00-kor kezdődő vetélkedőben rengeteg nevetésre és számos önfeledt pillanatra számíthatnak a nézők, most pedig az is kiderül, ki lesz az a három kisgyerek, aki az első adásban játszik majd!
A Sztárok és párokban ezúttal Király Viktor és barátnője tippelik meg, ki kinek a párja. Ne maradj le az izgalmakról, tippelj Te is a sztárokkal együtt az ingyenes TV2 Live applikációval szerda este 20.40-től a TV2-n!
Mit tenne a gyereked? a címe, mókás perceket hozhat.
Még több cikk