13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György

Ördög Nóra

Steve Jobs, az évekkel ezelőtt elhunyt Apple-mogul 23 esztendős lánya, Eve két évvel ezelőtt kezdett el modellkedéssel foglalkozni. Eredményei világosan mutatják: remek döntést hozott. Valósággal tündökölt a 2021-es Párizis Divathéten, és mérget vehetünk rá, hogy ez még csupán a kezdete egy ígéretes karriernek.
A negyven esztendős műsorvezető még elfoglalt családanyaként is a férfiak kedvence, ám mióta egy párt alkot férjével, Nánási Pál fotóművésszel - na és világra jöttek a sztárpár gyermekei -, a nagyközönség viszonylag ritkán láthatja csábos, a képzeletre keveset bízó, szexi ruhákban a ...
A  Q Pharma Kft. egy nagyszabású kutatással járt utána, mennyire készülünk tudatosan a gyermekvállalásra. A közel 2400 női kitöltő véleménye számos érdekességet hozott a felszínre. Mikor állunk készen arra, hogy szülők legyünk? Egyáltalán késznek érezzük-e valaha magunkat a nagy ...
Több tucatnyi, eddig nem látott fényképet tett közzé a tavalyi lagzijukról Majka. The post Majka eddig nem látott fotókat osztott meg az esküvőjükről first appeared on nlc .
Ördög Nóra gyönyörű ruhában, pompás fényárban úszó karácsonyfa előtt pózol az egyik legfrissebb Instagram-bejegyzésében, a kommentelőknek azonban valami teljesen máson akadt fenn a szemük…
Az Instagram-oldalán jelentette be, hogy megtörtént a lánykérés. Megmutatta a csodálatos eljegyzési gyűrűjét is a követőinek.
A vasárnapi viharos erejű szél megdöntötte Ördög Nóráék karácsonyfáját is, amelyet a balatonakarattyai kisboltnál állítottak fel. The post Ördög Nóráék karácsonyfáját is megtépázta a szél first appeared on nlc .
Ördög Nóráék kisboltja továbbra is töretlen, elképesztő amit most összehoztak.
Már csak keveset kell aludni, és érkezik a karácsony, melyre a magyar celebvilág krémje is gőzerővel készül.
Noha a Mikulás a hagyományok szerint csak ma éjjel érkezik, Ördög Nóra és Nánási Pál gyermekei már tegnap találkozhattak vele.
December negyedikén valami teljesen újba fog bele Ördög Nóra és Nánási Pál Balatonakarattyán. A hírt a pár a Facebookon jelentette be: a korcsolyázók nagy örömére. The post Nem elég a kisbolt: nem akármibe fogott Ördög Nóra és Nánási Pál a Balatonnál first appeared on nlc .
Nánási Pál még felesége fürdőruhás fenekét is megmutatta a Maldív-szigeteken készült képeken. The post Ördög Nóráról szexi fotókat készített a férje a Maldív-szigeteken first appeared on nlc .
Fürdőruhás képei miatt irigykednek Ördög Nórára.
Többek között Andy Weir, világhírű bestseller-írótól és Neil deGrasse Tyson asztrofizikustól is lehet majd kérdezni.
Az esemény házigazdái Ördög Nóra és Szirmai Gergő lesznek.
Év végéhez közeledve egyre divatosabb jótékonykodni. Mindez a Nánási családnál szívből jön.
Még több cikk