22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
19°
Szerda
20°
2021.06.20. , Rafael

Ördög Nóra

A leendő és már meglévő webáruházkereskedőknek segít inspirálódni az a 10 részes ingyenes online videósorozat, melyben a témában jártas szakértők beszélnek a legfontosabb tapasztalataikról. A Shoprenter olyan interjúalanyokat válogatott össze, akik valamit nagyon jól csinálnak, legyen az a ...
A családi egység, amit otthonról vitt az Ördög Nórával való házasságába Nánási Pál. Ezért – ahogy ő fogalmaz – mint „az ország p.ncifotósa”, nehezen tudják elképzelni róla, de nem ment el minden nővel, akit fotózott.
Vajon, milyen az élet az ország legismertebb házaspárjának egyik feleként? Hogy bírja a benne lakó „introverált művészképzős” azt az elképesztő (nagyrészt nyilvánosság előtt is látható) hajtást, amit a „Nánásiék” márka megkövetel? Hogyan fér el életében a sok minden mellett ...
Napi szinten 400 kilométert ingázott az otthona és Badacsony között Ördög Nóra.
A műsorvezető nem először mutat magáról kislánykori képet, azonban a mostani felvételen megakadt a vájtszemű rajongók tekintete.
Ördög Nóra még ennyi év tévézés után is kaphat számára új feladatot, most a Totem című kalandrealityt forgatják a TV2-nél. Ez azonban újabb nehézségek elé állítja, hiszen most jobban szüksége van az egyeztetés és az egyensúly megtalálásának képességére mint valaha.
Noha szerették volna, de május végéig nem tudta megnyitni új kis boltját Ördög Nóra és Nánási Pál Balatonakarattyán. Most azért hajtanak, hogy az első szünidei hétvégén köszönthessék az első vásárlókat.
Nem mindenki örült az áprilisi nyitásoknak, a médiában az első teraszozós hétvégéről megjelent beszámolókat vizsgálva kiderült, az érzelmekkel teli netes említések 66 százaléka negatív volt.  Az április 24 – május The post Egy hónap alatt pozitívba fordult az internetezők véleménye a ...
Nem mindenki örült az áprilisi nyitásoknak, de nagyot fordult az internetezők véleménye egy hónap alatt.
Még a legnagyobb profikkal is előfordul, hogy néha bakiznak, Ördög Nóra azonban egy pillanatig sem szégyenkezett emiatt, inkább megosztotta a követőivel is a vicces klipet.
Kortárs írók, költők és meseírók osztják meg gondolataikat a családról, a Szivárványcsaládokért Alapítvány gyereknapi kampányában. The post Dragomán György, T. Szabó Anna és még sokan mások kampányolnak a szivárványcsaládokért first appeared on nlc .
Ördög Nóra hazánk egyik legnépszerűbb műsorvezetője, de még vele is előfordul, hogy belebonyolódik a szövegébe.
Visszafogott, de szexi fotókat osztott meg magáról a műsorvezető, amiken csak egy szál szétgombolt felsőt és egy melltartót visel. The post Ördög Nóra érzéki fotókat osztott meg a követőivel first appeared on nlc .
Ördög Nóra két forgatási időpont között a balatoni kisbolt költöztetésével van elfoglalva, miközben vészesen közeledik az üdülési szezon. A Nánási család addig is egy büfékocsiban várja a vendégeket.
Kezdetét vette a TV2 vadonatúj, monumentális kalandrealityjének forgatása, a Bakony lélegzetelállító tájain, ahol Ördög Nóra kalauzolja majd a nézőket. A TV2 Totem című, saját fejlesztésű produkciójában két hét fős sztárcsapat – a szarvasok és a farkasok – eddig ismeretlen kalandra ...
Izgalmas kaland-reality-ben tér vissza a képernyőre a közkedvelt műsorvezető.
Ördög Nóra egy ősi mítoszt kelt életre a TV2 új, saját fejlesztésű műsorában, a Totemben, amelynek ő lesz a műsorvezetője. A készülő kaland realityben két hét fős csapat küzd meg egymással, egy-egy instruktor segítségével. A kalandornak állt hírességeknek a hét misztikus erővel bíró ...
27 évvel ezelőtti felvételt tett közzé Ördög Nóra.
Ördög Nórának a mai napig sokan mondanak köszönetet, amiért nyíltan beszélt a lombikprogramról.
Majka döntött, az RTL Klub mesés ajánlatát visszautasítva, meghosszabbította lejárt szerződését a TV2-nél. A csatorna mindvégig számított rá, s bár néhány héttel ezelőtt arról beszélt, hogy fel akar hagyni a tévézéssel, és függetlenségre vágyik, hamarosan új szerepkörben találkozhatnak vele a nézők.
Még több cikk