13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Vasárnap
22°
2020.09.24. csütörtök, Gellért

Ördög Nóra

Szeptember 28-tól indul az Újratervezés második évada: Ismerd meg a családokat, akiknek élete gyökeres változáson megy keresztül az Újratervezők segítségével!
Érzelmes pillanatokat osztott meg Ördög Nóra és férje, Nánási Pál. Rajongói Instagram-oldalukra töltötték fel azt a rövid videót, amelyben a műsorvezető kisfiát, Vencelt nézve őszinte vallomást tesz. Szerelmes vagyok a fiamba! – mondja a felvételen Ördög Nóra. „Azt hittem belém vagy ...
Balatonakarattya — Továbbra is zúgolódnak a helyiek Ördög Nóra (38) és Nánási Pál (46) balatoni kisboltja miatt.
Dancing with the Stars - Október 10-től minden szombat este 20 órától a TV2-n!
Ördög Nóra az Újratervezés első évadához köthető kedves, megható, olykor megrázó emlékeiről, tapasztalatairól mesélt!
GYULLADÁS - Meghalt egy negyvenkét éves férfi a koronavírustól, begyulladt a foga, gócokat okozott a testében. Kilencen...
GYULLADÁS - Meghalt egy negyvenkét éves férfi a koronavírustól, begyulladt a foga, gócokat okozott a testében. Kilencen haltak meg az elmúlt egy napban az országban. – TRAGÉDIA - Permetezőgép nyomott halálra egy 53 éves nőt Újfehértónál. Alászorulva...
Legalább annyira izgul a műsor kezdetétől, mint amennyire a táncos fellépők fognak első fellépésükkor a színpadon.
Egy színpompás este árulkodó fotóját láthatjuk.
Hamarosan jön az Újratervezés következő évada.
Szeptember 28-án új évaddal jelentkezik az Újratervezés: A műsorról, élményeiről, új segítőjéről Ördög Nóra mesélt exkluzív interjúban.
Szeptember 28-tól vadonatúj részekkel jön az Újratervezés a TV2-n!
Ők fogják értékelni hétről-hétre a színpadon fellépő táncosokat.
A TV2 gyönyörű műsorvezetőjének már második otthonává vált a Balaton. Ördög Nóra a Mokka riporterének elárulta, hova vezethető vissza ez a szerelem.
Budapest — Hatalmas megdöbbenést okozott Lékai-Kiss Ramóna (35) vasárnap éjjel, amikor kiderült: közel 19 év után távozik az RTL Klub képernyőjéről, hogy a legfőbb konkurens, a TV2 arca legyen.
Egy csapat, hat család, megannyi történet: Az Újratervezés új évaddal jelentkezik szeptember 28-tól a TV2-n!
Mint ahogyan azt a Blikk is megírta meglepő fordulatot vett Lékai-Kiss Ramóna karrierje, ugyanis a színésznő már 2002 óta, azaz 18 éve a RTL Klub csatornáján volt látható, azonban most kiderült, hogy a színésznő-műsorvezető átigazolt a TV2 csatornájához, ahol a Dancing with the Stars ...
Kikérte róla férje, Lékai Máté véleményét.
Stohl András nem tudta leplezni meglepettségét, mikor megpillantotta Lékai-Kiss Ramónát, a Dancing with the Stars másik műsorvezetőjét!
Stohl András nem tudta leplezni meglepettségét, mikor megpillantotta Lékai-Kiss Ramónát, a Dancing with the Stars másik műsorvezetőjét!
Stohl András nem tudta leplezni meglepettségét, mikor megpillantotta Lékai-Kiss Ramónát, a Dancing with the Stars másik műsorvezetőjét!
A Dancing with the Stars műsorvezetői Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna, akik közül az utóbbi életébe 17 év után hatalmas változást hoz a műsor.
Folytatódik a népszerű show, az újabb versenyzők Détár Enikő, Noszáj Sándor, Marsi Anikó, Pásztor Anna, de az igazi nagy meglepetés Kiss Ramóna részvétele műsorvezetőként, ő Stohl András társa, mindenki nagyon örült a kismamának . A zsűriben pedi Ördög Nóra is helyet kapott. "Üdv a ...
Lehullt a lepel a Dancing With The Stars szereplőiről. Nézd végig a listát és az extra videókat!
Ördög Nóra, műsorvezető most először ülhet a zsűri székbe. A Dancing With The Stars kapcsán csak ennyit árult el: ˝Olyan zsűritag lesz, mint amilyen anyuka˝.
A Dancing With The Starts zsűritagja, Molnár Andrea, mesterdiplomás tánctanára egy dolgot már most megígért: Szigorú szemmel nézi majd a táncosokat!
Hamarosan meghódítja hazánkat is a Dancing with the stars - Mindenki táncol című showműsor. Példátlan módon egy igazi világsztárt igazolt a TV2-es szuperprodukció Gabriela Spanic személyében. A szappanoperasztárt a hazai közönség a Paula és Paulina című sorozatból ismerheti.  A táncos ...
A Dancing With The Stars műsorvezetője a színpadra lépés előtt videóban üzent a nézőknek döntéséről.
Berki Krisztián és felesége Balatonakarattyán járt, nem hagyhatta ki, hogy ne látogassa meg Ördög Nóráék kisboltját.
Az utóbbi néhány hétben többször is lehetett hallani Ördög Nóráék balatonakarattyai vállalkozásáról. Most újabb változás állt be a kisbolt életében.
Az utóbbi néhány hétben több ízben is lehetett hallani-olvasni Ördög Nórák balatonakarattyai kisboltjáról, ami a Nekem a Balaton nevet viseli.
Még több cikk