6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
Szerda
2019.12.08. , Mária

Ördög Nóra

Adás előtt: Bemutatkozott a Catch! második adásának mezőnye, akiknek ugyancsak a szuperdöntőbe jutás a céljuk. Hogy végül ez kiknek sikerül, az kiderül ma este 18.50-kor a TV2-n!
Adás előtt: Ma este folytatódik Magyarország első számú fogócskája. Azonban nem csak a csapatok, de az akadályok is újak lesznek. Vajon ezúttal ki lesz a legjobb? Kapcsolj 18.50-kor a TV2-re, és kiderül!
Adás előtt: Ezen a pályán a taktika mellett a gyorsaság is számít, ugyanis az a csapat, amelyik 10 másodpercen belül 5 menekülőt elfog, az bónusz ponthoz jut..
Ismét karácsonyi dallal jelentkezett a Nánási-család.
Ajánló - Séfek séfe: hétköznap esténként a LiChi TV-n!
Amíg az Újratervezők csapata pécsbagotai házukon dolgoznak, addig a Balogh család ideiglenesen a fővárosba költözött. Stohl András és Ördög Nóra mindent megtettek, hogy élménydúsan teljen a fővárosi kikapcsolódás a család számára. Nézd meg a Balogh család legszebb élményeiből készült galériát!
Az újratervezők csapata Horváthék talpraállását segítették azzal, hogy felújították a család elektromos tűzben megrongálódott házát. Amíg a munkálatok folytak, a család Ördög Nóra vezetésével élményprogramokon vett részt, melyek során nem csak a Végh és a Balogh családot ismerhették ...
Nézd vissza az Újratervezés huszadik adását!
Ne feledd, hétfőn új adással jelentkezik az Újratervezés műsora!
Az Újratervezők csapata átadta a családnak érdi otthonukat. A család élete új szakaszhoz érkezett, hiszen évek óta lakhatatlan házuk most újra megtelhet élettel.
Stohl András az élménynap keretein belül sörfőzdébe vitte az ifjabbik és idősebbik Balogh Bélát.
Ördög Nóra Pécsbatogára utazott, hogy megnézze, hogyan halad az Újratervezők csapata a Balogh család házának felújításával. A házban végre bevezetésre került a víz, így hamarosan elkészülhet a család új fürdőszobája is.
A Horváth család otthonában az utolsó részletek is elkészültek. Az Újratervezők csapatának csak egyetlen dolga maradt: Átadni a családnaka kulcsrakész házat.
A Horváth család ottona készen áll az átadásra, ezzel az Újratevezés számukra véget ért. Életük új szakaszáról, az elmúlt hetek élményeiről és terveikről Ördög Nóra kérdezte a családot.
Az Újratervezők csapata befejezte Horváthék házának munkálatait. Az elektromos tűzben megrongálódott házat hamarosan újra birtokba veheti a család.
A formátum eredetije a Game of Chefs, amely a TV2 képernyőjén Séfek séfe címmel kerül adásba, Ördög Nóra műsorvezetésével. A gasztro-tehetségkutatóban amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Wolf Andrást, Vomberg...
Ördög Nóra mindig fantasztikusan néz ki: A meseszép műsorvezetőnő a nőiesség ikonja is lehetne, öltözéke mindig kifogástalan, stílusa pedig lenyűgöző. A napokban új képet töltött fel Instagram oldalára, amitől leesett az állunk: Ördög Nóra a TV2 karácsonyi rendezvényén ...
Adás előtt: Az Újratervezés csapata befejezte Horváthék házának felújítását. A család izgatottan várta, hogy újra birtokba vehesse otthonukat.
Adás előtt: Stohl András az ifjabbik és idősebbik Balogh Bélával beszélgetett őszintén az apaságról. A műsorvezető bevallotta, felnéz az ifjabbik Bélára, hiszen elképesztően felelősségteljes és példaértékű, ahogy három gyermekét neveli.
Budapest – Szégyenlős típus, de a Playboy kedvéért megszabadult ruháitól Nagy Alex (36). A Barátok közt színésznőjéről készült szexi fotókkal búcsúzik a nyuszis magazin magyar kiadása, amely januártól már nem jelenik meg. Ez pedig emeli a felkérés értékét.
A család kétéltű busszal járta körbe Budapestet. A hajóutat különösen Béla élvezte, akinek nagy vágya volt, hogy gyermekeivel kipróbálhassa a nem hétkzönapi járművet.
Balogh Béla és gyermekei még sosem jártak bábszínházban, ám a család az élménynap kereti közt végre ellátogathatott a Budapesti Bábszínházba.
Már a falakat vakolják a Balogh család pécsbagotai otthonában: A felújítás ütemterv szerint halad, Ördög Nórának még a falak színének kiválasztására is nyílt lehetősége.
A Horváth család hamarosan birtokba veheti otthonát: Hogy a polcok ne álljanak üresen új otthonukban, Ördög Nóra Budapest egyik legnagyobb könyesboltjába vitte a családot, Horváthék így ajándékként összeválogathatták a számukra legérdekesebb köteteket.
Nézd meg az Újratevrezés tizenkilencedik adását!
Ne hagyd ki az Újratervezés legújabb részét! Újratervezés minden hétköznap este 20.35-től a TV2-n!
Stohl András Érden járt, hogy kicsit besegítsen az Újratervezők csapatának az utolsó simításokban.
A Horváth kislányok nagyon szeretik a lovakat, ezért Ördög Nóra az élménynap kereteiben elvitte őket lovagolni. A kislányok rendkívül élvezték a programot.
A Horváth család házánál lassan minden készen áll az átadásra: Hamarosan a bútorok is a helyükre kerülnek és megörténhet a várva várt házátadó.
A formátum eredetije a Game of Chefs, amely a TV2 képernyőjén Séfek séfe címmel kerül adásba, Ördög Nóra műsorvezetésével. A gasztro-tehetségkutatóban amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Wolf Andrást, Vomberg...
Adás előtt: A Balogh család egy különleges kétéltű busszal járta körbe a fővárost.
Adás előtt: Stohl András saját két kezével vett részt az utolsó simításokban a Horváth család házánál. A család hamarosan újra birtokba veheti otthonát.
Kísérti Ördög Nórát egykori reklámszatyra - pár évvel ezelőtt forgalmazták az arcával díszített darabot, de még a mai napig előkerül - legutóbb például egy bűnügyhöz kapcsolódóan.
Horváthék és Baloghék a várgesztesi Villaparkba látogatott, ahol kincskeresés, wellness és játszóház várt rájuk.
A Horváth család érdi otthonának felújítása az utolsó szakaszba érkezett: A festésen és a bútorozáson felül már csak az átadás pillanata maradt hátra.
Ördög Nóra Pécsbagotára utazott, hogy személyesen is megnézze, hogy áll a Balogh család otthonának felújítása. Az erősen leromlott állapotú ház jórészét le kellett bontani, így a munkálatoknak elképesztően gyors tempóban kell haladnia, hogy időben elkészüljön a ház.
Ördög Nóra összehozta a két családot, akik a közös élménynap első állomásaként kávé mellett ismerkedtek egymással.
Új résszel folytatódik az Újratervezés műsora csütörtökön, 20.35-től a TV2-n!
Nézd vissza az Újratervezés legújabb, tizennyolcadik epizódját!
A család nyáron már gondolkodott az autójuk eladását, ám eddig erre nem került sor. Kriszta és férje arra a döntésre jutottak, nagyobb szüksége van Baloghéknak az autóra, ezért odaadják nekik.
A wellness program és a közösen eltöltött idő lehetőséget nyújtott a családok számára a teljes kikapcsolódásra, végre a gyerekek és a felnőttek is felhőtlenül pillanatokban részesülhettek.
A formátum eredetije a Game of Chefs, amely a TV2 képernyőjén Séfek séfe címmel kerül adásba, Ördög Nóra műsorvezetésével. A gasztro-tehetségkutatóban amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Wolf Andrást, Vomberg...
A zenész már a felkészülési időszakban szigorúan bánt csapatával, ugyanis erős ellenfelekre számít, akiket szerinte csak komoly stratégiával és kitűnő teljesítménnyel tudnak majd legyőzni.
A zöldek csapatkapitánya társaival együtt várakozva tekint a Catch! megmérettetésére. Kattints a videóra, és ismerd meg a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatójának csapatát!
A sportoló nagy reményeket fűz a Catch!-hez és csapatához is. Bízik benne, hogy bejutnak majd a döntőbe, amire szerinte minden esélyük megvan.
Adás előtt: Ifjabbik és idősebbik Balogh Béla elmesélték, hogyan teltek a mindennapok gyermekkorukban.
Adás előtt: A Horváth család felajánlotta autóját a Balogh család részére, akiknek így rengeteg problémája megoldódhat a jövőben.
Még több cikk