26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
27°
Szombat
29°
2020.07.15. szerda, Henrik

Orbán Viktor

Magyarország — Éppen csak fellélegezhettünk, ám a koronavírus nem tűnt el a semmiben.
A Demokratikus Koalíció EP-képviselője az ATV Egyenes beszéd című műsorában mondta el, hogy milyen érzés volt, hogy folyamatos bekiabálás zavarta meg a parlamenti beszédét. Illetve elmagyarázta, hogy szerinte mit jelentene, ha Orbán megakadályozza az Európai Unió jövő évi költségvetésének a ...
Az Egyenes Beszéd vendége Dobrev Klára EP-képviselő, DK.
Több ellenzéki pártnak sem tetszett, hogy a Fidesz feltételeket szabna a közös uniós hitelfelvétel támogatásához. De miért nem szavazott akkor erről a DK, az MSZP, a Párbeszéd és az LMP sem? Megkérdeztük.
Az Országgyűlés kedden lefolytatta a vitát, majd pedig megszavazta a koronavírus gazdasági hatásaival kapcsolatos európai uniós gazdasági intézkedésekről szóló javaslatról. The post Ezért életbevágóan fontos az Országgyűlés uniós határozati javaslata appeared first on .
Manapság lázadás konzervatívnak, normálisnak lenni – hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kultúrharc a XXI. században című konferencián, Budapesten kedden. Gulyás Gergely az Ez a harc lesz a végső? című előadásában arra figyelmeztetett: Nyugaton már az önmagukat progresszívnak ...
Egyre agresszívabban terjed a koronavírus világszerte. A környező országokban aggasztó méreteket öltött az új fertőzöttek számának növekedése. Azt még a szakemberek sem tudják eldönteni, hogy ez még az első fertőzési hullám része vagy már a második kezdete. A magyar kormány időben ...
Manapság lázadás konzervatívnak, normálisnak lenni - hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kultúrharc a XXI. században című konferencián, Budapesten kedden. The post Gulyás Gergely: manapság lázadás konzervatívnak, normálisnak lenni appeared first on .
A magyar–francia együttműködés felértékelődéséről írt Orbán Viktor miniszterelnök abban a levélben, amelyet Emmanuel Macron államfőnek küldött a Francia Köztársaság nemzeti ünnepe alkalmából – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes ...
Vajon melyik politikus szólalt fel 635-ször is a parlamentben? És ki az, aki csak a tavaszi ciklusban majdnem 13 órát beszélt? Mutatjuk, kik a parlament leglelkesebb szónokai és indítványozói!
Manapság lázadás konzervatívnak, normálisnak lenni - hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kultúrharc a XXI. században című konferencián, Budapesten kedden.
Gulyás Gergely miniszter és Schmidt Mária történész a Kultúrharc a XXI. században című konferencián ostorozta az általuk liberálisnak, illetve baloldalinak tekintett értékrendet. Schmidt szerint Kelet-Európa elborzad attól, amivé a Nyugat vált.
A miniszterelnök az EU-csúcson elutasíthatja az unió hétéves költségvetését és a 750 milliárdos járványügyi segélycsomagot, ha addig nem zárják le a 7-es cikkelyes eljárást ellenünk.
Orbán Viktor Portugália miniszterelnökével, António Costaval találkozott az uniós költségvetési tárgyalás előtt.
A miniszterelnök a magyar–francia együttműködés felértékelődéséről írt levelében.
Manapság lázadás konzervatívnak, normálisnak lenni - hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kultúrharc a XXI. században című konferencián, Budapesten kedden.
Manapság lázadás konzervatívnak, normálisnak lenni.
A képviselői felszólalásokkal folytatódott a koronavírus gazdasági hatásaival kapcsolatos európai uniós gazdasági intézkedésekről szóló kormánypárti javaslat vitája az Országgyűlésben, kedden.
A magyar-francia együttműködés felértékelődéséről írt Orbán Viktor miniszterelnök abban a levélben, amelyet Emmanuel Macron államfőnek küldött a Francia Köztársaság nemzeti ünnepe alkalmából - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedden.
A “politikai furkósbot”, azaz a jogállamisági mechanizmus miatt lényegében vétóra hatalmazta fel az Országgyűlés Orbán Viktort. A miniszterelnök az EU-csúcson elutasíthatja az unió hétéves költségvetését és a 750 milliárdos járványügyi segélycsomagot, ha addig nem zárják le a 7-es ...
Budapestre érkezett António Costa, Portugália miniszterelnöke, akit Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadott – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke kedden délelőtt.
A magyar-francia együttműködés felértékelődéséről írt Orbán Viktor miniszterelnök abban a levélben, amelyet Emmanuel Macron államfőnek küldött a Francia Köztársaság nemzeti ünnepe alkalmából.
Határozatban döntött arról az Országgyűlés, hogy feltételeket szabtak a kormánynak, miként támogathatja az Európai Unió koronavírus-járvány okozta gazdasági károk enyhítését célzó hitelfelvételét.
A keddi rendkívüli ülésen az Országgyűlés a tervezett uniós hitelcsomagról tárgyalt, és a DK nevében Dobrev Klára kapott szót, aki azt mondta, a DK nem fog részt venni a szavazásban, majd beszédében élesen támadta Orbán Viktor politikáját.
A keddi rendkívüli ülésen az Országgyűlés a tervezett uniós hitelcsomagról tárgyalt, és a DK nevében Dobrev Klára kapott szót, aki azt mondta, a DK nem fog részt venni a szavazásban, majd beszédében élesen támadta Orbán Viktor politikáját.
Képviselő felszólalásokkal folytatódott a koronavírus gazdasági hatásaival kapcsolatos európai uniós gazdasági intézkedésekről szóló kormánypárti javaslat vitája kedden, az Országgyűlésben.
Budapestre érkezett António Costa, Portugália miniszterelnöke, akit Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadott - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke kedden délelőtt. The post Orbán Viktor a portugál miniszterelnökkel tárgyal appeared first on .
A hétvégi uniós csúcson tárgyalt gazdasági csomagról, a Szent Koronáról és koronavírus-járvány elleni védekezésről beszéltek a képviselők a keddi napirend előtti felszólalások során.
A brüsszeli jogállamisági mechanizmus “politikai bunkósbotot” jelent. Ezért a magyar kormány nem fogja ezt elfogadni, és “minden olyan kísérletet meg fogunk vétózni”, ami nem világos bírósági döntéshez, vagy a 2014-es Európai Tanácsi irányelvekhez köti az EU-pénzek kifizetését - ...
Portugália miniszterelnöke, António Costa a magyar fővárosba érkezett. Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Costát - tudatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke kedden délelőtt.
Kövér az uniós hitelpórázról: a haza nem eladó – Dobrev őrült zsarolónak nevezte a miniszterelnököt
A keddi rendkívüli ülésen felszólalt Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki azt mondta, hogy a haza nem eladó, nem lehet “önként felcsatolni a nyakörvet, melyen a lánc végét olyanok fogják, akiknek feltett szándékuk a közép- és kelet-európai kisállamok újbóli gyarmati alávetése”. ...
“A haza nem eladó, nem vagyunk hajlandóak önként felcsatolni a nyakörvet”, melyen a lánc végén azok fogják, akiknek feltett szándékuk a közép-európai kis államok gyarmati alávetése - mondta Kövér László a parlamentben az expozéjában, annak kapcsán, hogy Orbán Viktort megszavazza-e az EU-s ...
Miközben a vak is látja, hogy egyre görcsösebben kapaszkodik a pozícióért. A mellénye mindemellett hatalmas: bőszen állítja, hogy nincs kétsége miniszterelnök-jelölti alkalmassága felől – pedig még azt sem sikerült bizonyítania, hogy egy várost képes hatékonyan vezetni és fejleszteni. The ...
Az ellenzéki vezetőt egy hónapja vették őrizetbe, a vád: pénzmosás, adócsalás.
Orbán Viktor a portugál miniszterelnökkel tárgyal
Budapestre érkezett António Costa, Portugália miniszterelnöke, akit Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadott – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke kedden délelőtt. A munkamegbeszélés célja, hogy előkészítsék az Európai Unió pénteken kezdődő ...
Még több cikk