9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
10°
Csütörtök
16°
2019.11.18. hétfõ, Jenõ

Orbán Viktor

Még mindig nem teljes jogú tagok, így nem adhatnak jelöltet a posztra.
A kormánypárt képviselő az Európai Parlamentben elítélték a török agressziót Észak-Szíriában.
Az Országgyűlés külügyi bizottságának hétfői ülésén a kormánypárti képviselők nem vették tárgysorozatba a határozatot.
Németh Zsolt fideszes elnök elismerte, hogy pártja egyetért a dokumentummal, de elfogadását feleslegesnek tartják, ezért tartózkodtak.
Bár az írásbeli kérdek megugorhatóak, mégsem egyszerű Várhelyi Olivér helyzete – mondta el Lattmann Tamás az ATV Start című műsorban. Válaszaiban ugyanis az elmúlt évek politikájától kell elhatárolódni, amelynek brüsszeli képviselője ő maga volt. A nemzetközi jogász szerint Várhelyi ...
Nem hiszek Karácsony Gergelyben, nem hiszek a programjában, nem hiszek a mögötte álló pártokban és bűnszövetkezetekben, budapestiként azonban kötelességem támogatni azon törekvéseit, amelyek megítélésem szerint egy élhető és zöld városhoz vezetnek - írta Puzsér.
Kellő szerénységgel, de 30 év teljesítményének önbizalmával és az európai helyzet ismeretében mondhatni, hogy 30 éve még azt gondoltuk, Közép-Európa jövője Európa, de ma már azt látni, hogy "mi vagyunk Európa jövője", és "készen is állunk erre a küldetésre" - jelentette ki Orbán Viktor ...
„Nehéz próbatétel előtt állunk, mert az előrejelzések szerint a nyugat-európai gazdaságokra hidegebb, borúsabb idők jönnek“ - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Pozsonyhoz tartozó Dévényben vasárnap.
Én sem értem, de Polték váratlanul egészen egyértelmű, megdönthetetlen bizonyítékot szolgáltattak saját maguk ellen a Simonka-ügy vádiratában. A jogászaim nem is értik, hogy tudtak ekkorát hibázni Mást nem tehetek, megteszem a feljelentést hivatali visszaélés és bűnpártolás miatt, csak azt ...
Arra kérjük Várhelyi Olivért, adja írásba, hogy szakít az Orbán Viktorhoz fűződő múltjával - ezt a felhívást az európai szociáldemokraták intézték a magyar biztos-jelölthöz, akinek ma délig kell a “pótvizsgán” öt olyan kérdésre választ adni, ami lényegében az orbáni politika megtagadását jelenti.
Orbán Viktor erről a magyar közmédiának beszélt, miután a szlovák és a cseh kormányfővel, valamint a lengyel külügyminiszterrel megkoszorúzta a Szabadság Kapuja emlékművet a 30 évvel ezelőtt kezdődött csehszlovák rendszerváltoztatásra emlékezve.
"Nehéz próbatétel előtt állunk, mert az előrejelzések szerint a nyugat-európai gazdaságokra hidegebb, borúsabb idők jönnek" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Pozsonyhoz tartozó Dévényben vasárnap.
Nincs itt semmi látnivaló. A sajtó és az ellenzéki képviselők félrevezetik a közvéleményt, amikor azt állítják, hogy gigabüntetést szab ki ránk Brüsszel az uniós források szabálytalan felhasználása miatt. Holott a magyar kormány csak jót akar, amikor kiegyezik egy 10 százalékos ...
Büntetésnek tartják az ellenzéki pártok, hogy olyan törvénymódosításokra készül a kormány, amelyek hátrányosan érintik az ellenzéki vezetésü településeket. Szerintük a kormánypárti önkormányzatokat kompenzálja majd a kormány. A Fidesz szerint nincs szó semmilyen büntetésről.
Orbán Viktor vasárnap miniszterelnök a Pozsonyhoz tartozó Dévényben megkoszorúzta a Szabadság Kapuja emlékművet a 30 évvel ezelőtt kezdődött csehszlovák rendszerváltoztatásra emlékezve.
"Nehéz próbatétel előtt állunk, mert az előrejelzések szerint a nyugat-európai gazdaságokra hidegebb, borúsabb idők jönnek" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Pozsonyhoz tartozó Dévényben vasárnap. The post Orbán: Közép-Európa nehéz próbatételek előtt áll appeared first on .
Kétszázmilliárd forintra értékelték fel Orbán Viktor barátjának családi cégét. A felcsúti gázszerelő nagyjából a 1200. leggazdagabb ember lehet a világon.
"Nehéz próbatétel előtt állunk, mert az előrejelzések szerint a nyugat-európai gazdaságokra hidegebb, borúsabb idők jönnek" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Pozsonyhoz tartozó Dévényben vasárnap.
Pozsony - Koszorúzással és főhajtással emlékeztek a 30 évvel ezelőtti csehszlovák rendszerváltoztatás, a bársonyos forradalom kezdetére Magyarország, Szlovákia és Csehország kormányfői, valamint a lengyel külügyminiszter a Pozsonyhoz tartozó Dévényben, a Szabadság Kapuja emlékműnél vasárnap.
Előre fizettetne a brit egészségügyi ellátásért a bevándorlókkal a Konzervatív Párt. Velencében ismét le kellett zárni a víz alatt álló Szent Márk teret.
"Nehéz próbatétel előtt állunk, mert az előrejelzések szerint a nyugat-európai gazdaságokra hidegebb, borúsabb idők jönnek" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Pozsonyhoz tartozó Dévényben vasárnap. Orbán Viktor erről a magyar közmédiának beszélt, miután a szlovák és a cseh ...
Nehéz próbatétel előtt állunk, mert az előrejelzések szerint a nyugat-európai gazdaságokra hidegebb, borúsabb idők jönnek” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Pozsonyhoz tartozó Dévényben vasárnap. Orbán Viktor erről a magyar közmédiának beszélt, miután a szlovák és a cseh ...
Koszorúzással és főhajtással emlékeztek a 30 évvel ezelőtti csehszlovák rendszerváltoztatás, a bársonyos forradalom kezdetére Magyarország, Szlovákia és Csehország kormányfői, valamint a lengyel külügyminiszter a Pozsonyhoz tartozó Dévényben, a Szabadság Kapuja emlékműnél vasárnap. The ...
A miniszterelnök szerint Nyugat-Európa gazdasági válság előtt áll.
Még több cikk