-1 °C, Budapest
-1 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2018.11.17. szombat, Hortenzia, Gergõ

Orbán Viktor

Teljes csöndben fogadja el a Fidesz a ciklus legfontosabb törvényét, amely végleg megszüntetheti az igazságszolgáltatás függetlenségét, az egyetlen jogállami hatalmi ág létét, amely még így vagy úgy független volt a kormánypárttól.
Teljesen természetes, hogy egy baloldali kormány által fenyegetett és üldözött néppárti politikus számára lehetővé tették a menekültügyi kérelem benyújtását - közölte a Fidesz.
Ma már mindenki látja, hogy összefogással és egymás támogatásával békésebb és jobb életet tudnak biztosítani állampolgáraiknak a közép-európai országok - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén.
Örüljünk annak, hogy a határon túli magyarok és az otthoniak egymásra találtak - mondta a miniszterelnök a megnyitón.
Kijev bekérette a magyar nagykövetet és határozottan tiltakozott Íjgyártó Istvánnál Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt - tudatta a tárca egy közleményben tegnap este.
A magyar-horvát kapcsolatokról szólva a Mol problémájáról beszélt Orbán Viktor a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) XVII., zárt ülésén Budapesten. A kormányfő kifejtve: eddig azt a stratégiát...
A közép-európai régió erejének a hagyományos német-francia tengellyel szembeni felértékelődéséről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) XVII., zárt ülésén...
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy börtönbüntetésre ítélt macedón miniszterelnök, aki a börtön helyett Budapestet és a szabadságot választotta. Jobb ma egy menedékjog, mint holnap egy cella alapon
Nem retorikai fogás volt csupán, amikor a tavaszi választás után Orbán Viktor arról kezdett beszélni, hogy - legalább - 2030-ig tervez.
Jó egy esztendeje már, hogy október 23-án a Terror Háza előtt tartott akkori beszédében Orbán Viktor kormányfő tudatta országgal-világgal, hogy Brüsszel úgymond a spekulánsok foglya lett.
A kormányfő máskor rendszerint gondosan karbantartott Facebook oldalán elszabadultak az indulatok, a kommentelők többek közt a Magyarországra szökött volt macedón miniszterelnök hogyléte felől érdeklődtek felettébb vicces/gúnyos bejegyzéseikben Orbánnál.
Rejtélyes döntést hozott a rendőrség, mielőtt megszüntette Elios-ügyben a nyomozást
Nemrég bűnügyek elkülönítéséről döntött a Nemzeti Nyomozó Iroda.
A Közép-Európai Egyetem (CEU) mellett tartott tüntetést a Momentum Mozgalom Budapesten pénteken. A demonstráción Szél Bernadett független országgyűlési képviselő azt mondta: a kormány fél a tudástól, és az a baja a CEU-val, hogy "kész válaszok visszaböfögése" helyett autonóm gondolkodásra ...
FIZETÉS - Már folynak a tárgyalások a jövő évi minimálbér és bérminimum összegéről. Megállapodás nincs, de szakértők szerint jövőre ismét emelkednek a fizetések. - CSOK - Bővülni fog a Családok Otthonteremtési Kedvezménye, amellyel kifejezetten a kistelepüléseken élőket támogatják ...
A Breitbart jobbos propagandalap felfuttatója, Trump extanácsadója például közvélemény-kutatásokat csinál majd.
Közép-Európa felértékelődéséről beszélt a Magyar Állandó Értekezleten a kormányfő. Elkészültek az első tervek arra, hogyan lép be az állam a nyugdíjkötvény-piacra. Kinevezte az új Brexit ügyi és a munkaügyi minisztert a brit kormányfő. A nap legfontosabb hírei november 16-án.
A miniszterelnök szerint összefogásra van szükség a közép-európai országok között. Mint tudjuk, ennek legjobb módja a stadionépítés.
Nem szabad magára hagyni Görögországot, Olaszországot és Spanyolországot a Földközi-tengeren átívelő migrációs útvonalon hozzájuk érkező emberekkel – jelentette ki Angela Merkel pénteken Chemnitzben. A Neue Presse című lap fórumán a német kancellár kiemelte: Európa közepén fekvő ...
A Közép-Európai Egyetem (CEU) mellett tartott tüntetést a Momentum Mozgalom Budapesten pénteken. A demonstráción Szél Bernadett független országgyűlési képviselő azt mondta: a kormány fél a tudástól, és az a baja a CEU-val, hogy "kész válaszok visszaböfögése" helyett autonóm gondolkodásra nevel.
Szél Bernadett szerint a kormány fél a tudástól.
Orbán Viktor miniszterelnök és helyettese, Semjén Zsolt verték ki a biztosítékot a diaszpóratanács előtt elmondottakkal.
Kijev határozottan tiltakozott Íjgyártó Istvánnál Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt.
Bekérették az ukrán külügyminisztériumba Íjgyártó Istvánt, Magyarország új, kinevezett ukrajnai nagykövetét, ahol kifejezésre jutatták Kijev határozott tiltakozását Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával ...
Ezt Molnár Csaba EP-képviselő jelentette be az ATV Egyenes beszéd című műsorában.
Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.
Orbán mondatai nem tetszettek az ukrán kormánynak, Íjgyártó István már mehetett is az ukrán külügybe.
Steve Bannon tiszteli és hősnek tartja Orbán Viktort, és nem gondolja, hogy Magyarországon bármi probléma lenne a sajtószabadsággal.
Nem szabad magára hagyni Görögországot, Olaszországot és Spanyolországot a Földközi-tengeren átívelő migrációs útvonalon hozzájuk érkező emberekkel - jelentette ki Angela Merkel német kancellár pénteken Chemnitzben.
Még több cikk