25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
16°
Péntek
18°
2018.09.25. kedd, Eufrozina

Nagy Feró

Ajánló - Szereplők: Stohl András, Nagy Feró, Szabó Kimmel Tamás, Reviczky Gábor, Ostorházi Bernadett, Kováts Vera, Tolnai Klára
Nagy Feró megtalálta méltó utódját kétéves unokája, Patrik személyében. Sőt, hamarosan érkezik az új trónkövetelő, egy kislány is a családba.
Ajánló - Szereplők: Stohl András, Nagy Feró, Szabó Kimmel Tamás, Reviczky Gábor, Ostorházi Bernadett, Kováts Vera, Tolnai Klára
Akkoriban fejlesztőmérnökként dolgozott. Tudták, hogy főiskolát végzett, csak az államvizsgája hiányzik? Na és azt, hogy 15 évig énekkaros volt?
Azt hisszük, mindent tudunk róla. Hát nem! A zenész négy évtized után is meg tudja lepni még azt is, aki felkészült az éle­téből.
Nem sokkal a mozibemutató után olyan nagysikerű magyar mozikat hoz el a TV2 Csoport a tévénézők otthonába, mint a Valami Amerika 3, a PappaPia, valamint A Viszkis.
Ajánló - A hazai zenék, amik velünk élnek. Kell egy kis őrültség! PappaPia hamarosan a TV2-n!
Meg is könnyezte, amikor megtudta, hogy kislány lesz a második unokája: Nagy Feró a zenekara, a Beatrice után nevezi el az unokáját.
Újra nagypapa lesz Nagy Feró! A zenész különösen örült a hírnek, hiszen ezúttal kislány érkezik a családba. Többek között kiderült, hogyan várja unokáját Feró, valamint az is, mit szólt ahhoz Feró fia, Nagy Hunor, hogy hamarosan édesapa válik belőle. A videó megtekintéséhez kattints ...
Ismét nagyapai örömök elé néz Nagy Feró: ezúttal egy kislány érkezik a családba, ami a Nemzet Csótányának különösen nagy boldogságot jelent.
Nagy Feró majd kiugrik a bőréből, ugyanis nagyszerű híreket kapott a fiától: ismét nagypapa lesz, ezúttal egy kislányé.
Nincs az országban olyan ember, aki egy-egy szakításnál ne bömböltette volna az Azok a boldog szép napok című nótát, vagy egy buliban ne skandálta volna hatalmas átéléssel a 8 óra munkát.  Így kikövetkeztethető, hogy hazánk egyik legismertebb zenekarától, a Beatrice-től szinte az összes ...
Őrbottyán – Sok macsó álma egy igazi férfibarlang, Nagy Feró (72) meg is valósította.
2108 Magyarországán az életben maradás legegyszerűbb módjának vélhetik a szebb időket látott Beatrice tagjai, ha zenei életük előmozdítása érdekében baráti … The post Nagy Feró-kedvelők! – Szerintetek? appeared first on Városi Kurír .
A mátraterenyei Palacsintafesztivál palacsintasütő-versenyén idén a fő téma ismét Magyarország lesz.
Idén is megrendezik a palacsintafesztivált a Nógrád megyei Mátraterenyén, a szombati rendezvény palacsintasütő-versenyén a fő téma ismét Magyarország lesz - közölte az MTI-vel a szervező Nádújfaluért Baráti Egyesület elnöke. MTI Gyurcsák Tamás tájékoztatása szerint a "Süsd meg ...
Őrbottyán — Az otthonában látta el tanácsokkal Nagy Feró (72) az utódját, Kerényi Miklós Mátét (35).
Több év múltán figyeltek fel külföldön Csobot Adélra, akinek első fellépése bekerült az X-Faktor legemlékezetesebb videói közé.
Hamarosan kiderül, hogy bírja a Die Hard sztárja a kritikát.
Az ország egyik legnagyobb családbarát programját tartják a hétvégén Tatán. A Víz, Zene, Virág Fesztiválon rendezik meg a virágkötők magyar kupáját, de lesz vitorlásverseny, vízi karnevál, repülőshow és vidámpark is.
Zene és látványosság kicsiknek és nagyobbaknak.
Pásztor Anna pótapaként tekint Nagy Feróra. Bár generációk választják el őket, mindketten igazi lázadók, akik annyira megértik egymást, hogy szinte már lelki társként tekintenek a másikra.
Mi hozza össze Bródy Jánost, a Mörköt, Nagy Ferót, Kobór Jánost, Müller Péter Sziámit, az Anna and the Barbies-t és a Tankcsapdát? Hát a rock. A Rocksuli!
Az énekesnő lelki családtagnak tartja Nagy Ferót.
Pásztor Annát különlegesen szoros kapcsolat fűzi Nagy Feróhoz, „lelki családtagjának” tartja, mégis sikerült ráijesztenie a színpadon.
Osztrák fesztiválon lépett fel a magyar zenész.
Lehet, hogy már többször szembejött velem, de tegnap éjjel, lefekvés előtt villantott bennem fel egy piros lámpát a Kőbányainak a Nagy Ferós reklámja. (Mondjuk mikor máskor lenne gondolat tolulásom, mint éjjel, hadd forgolódjak még pár órát álmatlanul, agyalva valamin) Kicsit fájdalmas volt a ...
Igen, van olyan, hogy Fördős Zé nem néz ki jól, és ezt most be is bizonyította: legújabb fotóját még a rajongói is kritizálják.
Tízből nyolcan legalább heti rendszerességgel söröznek a Belvárosi Sörfesztivál szervezőinek felmérése szerint, a legszívesebben Palvin Barbival vagy Nagy Feróval ülnénk le egy sör mellé. Megdőlt a férfias ital sztereotípia: tízből kilenc férfi kifejezetten szexinek találja, ha egy nő sört ...
Elárulta, hogy a minőség vagy a mennyiség pártján áll-e...
Két nagy család boldog tagja Nagy Feró. A Beatrice frontembere őszintén mesélt gyermekeiről és unokájáról, Patrikról, akikkel a zenélés mellett próbál minél több időt eltölteni.
Még több cikk