13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Szombat
18°
2021.05.12. szerda, Pongrác

Nagy Feró

Nagy Feró hetekkel ezelőtt megkapta a második oltását is, mégis óvatosan mozog még a világban és erre buzdít mindenkit. A zenész úgy gondolja, hogy akkor is oda kell figyelnünk, ha mi már védettnek számítunk, hisz nem tudhatjuk, hogy ki nem az a környezetünkben.
Az Akusztik Legendák következő fellépője az örökifjú Szikora Róbert és az R-GO. A műsor különleges zenei utazásra invitálja a Csikidám stílus rajongóit.
Csisztu Zsuzsa volt a Spirit FM Viccen kívül című műsorának a vendége, ahol arról beszélgettek, hogy miként lehetne az oltásra jelentkezett emberek számát jelentősen megnövelni.
A népszerű Karinthy-gyűrűs humoristának nagyon fontos, hogy mindenki visszakapja régi életét.
Azon gondolkodtam, hogy írjak-e erről a témáról, aztán úgy döntöttem, inkább igen, mert szerintem fontos, hogy sokan megértsék, mi folyik itt. Majoros Péter, alias Majka, a szókimondó rapper esete a NER nehézágyújával. Jó pár napja kikerült Szijjártó oldalára egy kép, amin Majkával szemmel ...
Egyre kevesebb a megbetegedés, és a kórházban kezeltek számának csökkenése most bizakodással tölti el az embereket. Egyes szakértők szerint azonban már gyülekeznek az újabb viharfelhők és az emberiség a koronavírus negyedik hulláma előtt áll, csak még nem veszi észre.
Egyre több híresség buzdít oltásra itthon. Mind azt mondják, csak a védőoltással érhet véget a járvány, ezért is fontos, hogy minél többen regisztráljanak a vakcináért. A kormány oltási kampányához csatlakozott Borbás Marcsi is. A televíziós műsorvezető arról beszélt: egy percig sem volt ...
A kormány kampányt indított, melyben Cseh László és még számos közismert ember szerepel.
A Kossuth-díjas énekes nem tudja megérteni az oltásellenes embereket. Szerinte mindenki csak addig tart ki a véleménye mellett, ameddig valamelyik családtagja nem kapja el a vírust.
Ők mind azt hangsúlyozzák: nagyon fontos, hogy mindenki oltassa be magát a koronavírus ellen.
Kampányt indít a kormány: ismert magyar embereket és neves egészségügyi szakembereket kértek fel, hogy álljanak ki a koronavírus elleni oltás mellett.
Onnan lehet tudni, hogy kormányváltás lesz, hogy Nagy Feró hirtelen liberálisnak vallja magát – írta ki kedden a Facebook-oldalára a gyűlöletkeltés nagymestere, Szabó Tímea. A mérhetetlenül alacsony népszerűséggel bíró minipárt vezéralakja köpönyegforgatónak nevezte a Kossuth-díjas magyar ...
A sokat emlegetett hibrid rezsim elsősorban nem az intézményrendszerben, hanem a lelkekben épül. Szépen lassan hozzászokunk, hogy ez van, ez a természetes.
A Beatrice Kossut-díjas frontembere szereti a rock and rollt, a piát és a csajokat.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő online sajtótájékoztató keretében számolt be a legfrissebb koronavírus-járvánnyal kapcsolatos fejleményekről, intézkedésekről.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő online sajtótájékoztató keretében számolt be a legfrissebb koronavírus-járvánnyal kapcsolatos fejleményekről, intézkedésekről. The post Hárommillió beoltottnál jöhetnek a következő enyhítések appeared first on .
Ismert magyar emberek kampányolnak a koronavírus elleni oltás mellett - tájékoztatta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kedden az MTI-t. The post Ismert magyar emberek kampányolnak az oltás mellett appeared first on .
Ismert magyar emberek kampányolnak a koronavírus elleni oltás mellett, mint például Kemény Dénes, Miklósa Erika vagy Gyúrta Dániel- írja közleményében Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Dömötör Csaba a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) által eljuttatott közleményben ...
A kormány ezen a héten új kampányt indít a koronavírus elleni oltások népszerűsítésére.
Ismert magyar emberek kampányolnak a koronavírus elleni oltás mellett - tájékoztatta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kedden az MTI-t.
A színésznőnek 2007-ben ítélték oda a rangos elismerést, amire ezután kincsként vigyázott.
Ez egy lehetőség, amivel élni kell, nem akarás kérdése – mondta lapunknak a védőoltásokról Nagy Feró Kossuth-díjas énekes, színész, dalszövegíró, a „nemzeti csótánya”. The post Nagy Feró: Mindenkinek állampolgári kötelessége, hogy beoltassa magát appeared first on .
A rockernek fogalma sincs, mi lesz majd a Kossuth-díjjal kapott 16 millió forint sorsa, ugyanis náluk a felesége kezeli a pénzt.
Az énekes családjában ugyanis mindig a felesége kezeli a családi bankszámlát.
Szép reggelt, vidám pénteket, kellemes ünnepet, pihenést, bármit, amihez kinek-kinek kedve és lehetősége van! Orbán Viktor valamikor megkapta a második oltást, Nagy Feró is megkapta, mert ezek mindenkit érdeklő információk. Gondolom én. Bár a miniszterek elnökének oltása valóban közügy, kötve ...
A Kossuth-díjas Nagy Feró pár hete kapta meg a koronavírus elleni első védőoltást, csütörtökön pedig a másodikat. A Kossuth-díjas Nagy Ferót a a kínai Sinopharm vakcinájával oltották be–írja a Bors. Nagy Feró hangsúlyozta, hogy különösebben nem volt bizalmatlan az oltásokkal szemben. Ha ...
Nagy Feró pár héttel az első oltás után megkapta a második koronavírus-elleni vakcinát is, így végre biztonságban tudhatja magát és családját. A 75 éves énekes szerencsére nagyon jól viselte az oltóanyagot, meg sem érezte a szúrást, amikor orvosa beadta neki a második dózist.
Még több cikk