22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
22°
Szombat
23°
2019.08.21. szerda, Sámuel

Nagy Feró

Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a díjakat Zamárdiban.
Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján kedd este. A Petőfi Zenei Díj több kategóriájának jelöltjeit a Petőfi Rádió 2018. március 1. és 2019. március 1. között legtöbbet játszott száz magyar dala ...
Hallgassa meg az elmúlt napok híreit röviden, tömören, dalban. Aki énekel: Kaj Betti.
Kiderült, hogy a szakma szerint kik a legtehetségesebb hazai zenészek.
Forgassuk meg hát együtt az idő kerekét a Savaria Történelmi Karneválon!
Hamarosan a harmincadik évfordulóját ünneplem annak, hogy életvitelszerűen diszkózok. Nehéz volt, de összegyűjtöttem azt a kilenc bulit, ami a legtöbbet jelentette eddig.
Az elmúlt évek során a zenekari táborból szép lassan országos szinten meghatározó rock fesztivál lett. Tavaly az utolsó napon pedig az első teltházat is sikerült behúzniuk. A Balaton parti 4 napos rendezvény idén is komoly nevekkel kecsegtet. Tulajdonképpen a hazai rock és metál zene apraja nagyja ...
Szentendre ― Több mint 45 éve szórakoztatja a közönséget Csepregi Éva (65), aki a Vasárnapi Blikknek elárulta, emlékeit inkább a szívében őrzi, mint szekrényeket megtöltő relikviákban. Viszont egy társsal szívesen megosztaná ezeket.
Idén hetedszer rendezik meg a Kőbányai Blues Fesztivált az Óhegy parkban augusztus 17-én. A komoly blues és rockzenei múlttal rendelkező kerület egyik legnépszerűbb nyári eseményén fellép mások mellett Deák Bill Gyula, a Póka Egon Experience és a Piramis-Évek is. 061.hu Kőbánya zenei múltja, ...
Az 51 esztendős DJ, harminc év és több, mint hatezer fellépés után élete egyik legfontosabb koncertjére készül. A Rádió 1 sztárja, aki augusztus 17-én, Balatonfüreden lép fel, elárulta, hogyan készül a jubileumi fellépésre.
Lovasi András mindig boldogan tér vissza Tusnádfürdőre
Ismét fergeteges hangulatot varázsoltak Lovasiék
És szombaton természetesen Orbán Viktor is "utat mutat".
Harmincadik alkalommal is Tusványos
A jubileumi kiadást „Egy a tábor” mottóval szervezik, ahol sok visszatérő vendég várható majd. Kerekasztal-beszélgetésekkel, filmvetítéssel és kiállításokkal és közös alkotásra is várja a MANK az idén 30 éves Bálványosi Nyári Szabadegyetemen és Diáktáborban (Tusványos) a résztvevőket. kulturvilag.blogstar.hu
A "nulladik napi" koncertekkel - a Metropol Group, a Magashegyi Underground és a Quimby együttes fellépésével - ma kezdődik a székelyföldi Tusnádfürdőn a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor.
Az idei kiemelt téma az első világháború századik évfordulója, továbbá a rendszerváltás utáni 30 év, de a meghívott politikusok és szakértők értékelik az idei európai parlamenti választás eredményét is, és több pódiumbeszélgetést szentelnek Európa jövőjének.
A "nulladik napi" koncertekkel - a Metropol Group, a Magashegyi Underground és a Quimby együttes fellépésével - ma kezdődik a székelyföldi Tusnádfürdőn a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor. MTI Az idei kiemelt téma az első világháború századik évfordulója, továbbá a ...
A “nulladik napi” koncertekkel – a Metropol Group, a Magashegyi Underground és a Quimby együttes fellépésével – ma kezdődik a székelyföldi Tusnádfürdőn a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor. Az idei kiemelt téma az első világháború századik évfordulója, továbbá a ...
A Beatrice frontembere most mindent bevallott, ezért szoktak időnként veszekedni feleségével.
A harmincadik Tusványost, azaz a tusnádfürdőn megtartott nyári szabadegyetemet és fesztivált rendezik idén. A kedden induló eseményen a 888 is kint lesz, melyről majd folyamatosan exkluzív beszámolókat és interjúkat olvashattok nálunk!
Fél évvel ezelőtt már volt egy műtétje, de még mindig nem sikerült felépülnie.
Július 23-án nyitja meg kapuit a 30. Bálványosi Szabadegyetem és Diáktábor. Terítéken lesz az idén harmincéves rendszerváltás, a szintén 30 éves közép-európai együttműködés, a trianoni békediktátum centenáriuma és a magyar nemzeti összetartozás.
Vasárnap ünnepelte 80. születésnapját a Prágai Csalogány, aki még mindig hihetetlen népszerűségnek örvend. Ôrület! Két nap alatt 200-szorosára nőtt az emlékpénzek ára.
12. alkalommal rendezik meg a Zorall Sörolimpiát, a rendezvénynek az alsóörsi Pelso Camping ad otthont. Az elmúlt évek során a zenekari táborból szép lassan országos szinten meghatározó rock fesztivál lett.
Egyedülálló műfajt teremtett az idén 30 éves Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos), amikor ötvözte a szabadegyetemi és a fesztiváljelleget - mondta az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke hétfőn, a rendezvény budapesti sajtótájékoztatóján.
A hagyományokhoz híven Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, július 27-én tartja meg előadását a rendezvény nagyszínpadán, Tőkés Lászlóval, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnökével együtt.
A hagyományokhoz híven Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, július 27-én tartja meg előadását a rendezvény nagyszínpadán, Tőkés Lászlóval, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnökével együtt.
A hagyományokhoz híven Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, július 27-én tartja meg előadását a rendezvény nagyszínpadán, Tőkés Lászlóval, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnökével együtt.
Az idei tábor kiemelt témája lesz Európa és Erdély jövője, és a 30 évvel ezelőtti rendszerváltás.
A Tusványos idén lett harminc éves, így kiemelt téma lesz Európa és Erdély jövője, a magyar nemzeti összetartozás, és a szintén harminc évvel ezelőtti rendszerváltás – hangzott el a hétfői sajtótájékoztatón. A szervezők hangsúlyozták, mindenkit szeretettel várnak, arra pedig külön ...
Még több cikk