18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Péntek
12°
2020.09.29. kedd, Mihály

Nagy Feró

Kovács Áron elárulta, hogy régebben majdnem kilapította egy kamion, és azóta sem tudja megmagyarázni, minek köszönheti az életét.
A koronavírus-járvány második hullámával ismert emberek hívják fel a figyelmet a maszkviselés fontosságára.
Nagy Feró elképesztő formában lépett színpadra a Beatricével a Raktárkoncert-sorozat legutóbbi felvételén. Egyáltalán nem látszott rajta, hogy sokkal jobban meg van ijedve, mint a járvány kezdetén. Unokáitól azon- ban az óvatossága sem tudja távol tartani.
Főleg spanyolok, svédek és írek. Source
Argo 2. - Teljes film
Nézd vissza a Argo 2. című filmet szeptember 28-ig a Mozi+ oldalán!
A nyaralás tényleg mindenkinek a magánügye. Ami miatt leginkább sántít a hivatalos magyarázat a különféle korrupciós kapcsolatok gyanúján túl, az a miniszteri füllentés és büntethetetlenség tudatának kérdése.
„Egy közszereplőnek figyelnie kell arra, hogy a közízlést eltalálja” – vallja Nagy Feró.
Őrbottyán — „Egy közszereplőnek figyelnie kell arra, hogy a közízlést eltalálja” – vallja Nagy Feró (74), akit a hetvenes évek végén a Beatrice punk-rock együttes szakadt gatyás, bőrmellényes, babos kendős frontembereként ismert meg az ország, de divatos szerelésekben mutatkozik, amióta tévéműsorokban is szerepel.
Sokan talán elfelejtik, hogy a maszkot nem csak magunk miatt, hanem mások miatt is hordjuk.
Egyre több ismert ember tölt fel az internetre maszkviselésre ösztönző videókat. A kampányhoz csatlakozott mások mellett Zalatnay Sarolta, Csík János és Nagy Feró is. Ők mind azt mondják, hogy a maszk használatával tudjuk a legtöbbet tenni a fertőzés ellen. The post Egyre több híresség terjeszti ...
Mind azt mondják, hogy a maszk használatával tudjuk a legtöbbet tenni a fertőzés ellen.
Negyedik éve játssza az Újszínház a Ricse, Ricse, Beatrice! című zenés darabot a legendás punkrockegyüttes és persze, a vezető Nagy Feró (74) sikertörténetéről, és most derült ki, hogy hamarosan film is készül a nemzet csótányáról.
A legendás rocksztár a Mokkában mesélte el a darabbal kapcsolatos érzéseit, valamint felelevenítette régi koncertes emlékeit is.
Műsorajánló - Nézd az Argo 2. című filmet szeptember 14-én, hétfőn a Mozi+ -on!
Azt, amelyben Orbán Viktor a rendszerváltás hőseként jelenik meg.
Lajos Tamás 88 millió forintot követel a rendszerváltás megünneplésével megbízott közalapítványtól.
Műsorajánló - Nézd a PappaPia című filmet szeptember 2-án, szerdán a Zenebutikon!
Nézd vissza a Pappa Pia című filmet szeptember 12-ig a TV2 oldalán!
SZIGORÍTÁS - Lezárja a határait Magyarország szeptember elsejétől. Külföldi állampolgár nem léphet be az országba. Április óta nem volt ennyi fertőzött, több kórházat is lezártak. ÁTSZÚRTA - Valaki kiengedhette a karámból a fagyűjtő nőt megölő...
SZIGORÍTÁS - Lezárja a határait Magyarország szeptember elsejétől. Külföldi állampolgár nem léphet be az országba....
Sztárok veszik a vállukra a magyar lobogót. Augusztus 30-án, a második bécsi döntés 80. évfordulója alkalmából viszik a zászlót az Operától az Andrássy úton keresztül a Hősök teréig.
Azzal fenyegetőzött, hogy kimegy az utcára és az első embert megöli egy késsel. A fenyegetőző férfi erről videót készített.
Aggasztó hírek érkeztek Nagy Feró, a Beatrice énekesének egészségi állapotáról. Bár ő maga úgy érzi jól van, mondta, hogy volt amikor betegsége miatt éjszakánként köhögésre, fulladásra ébredt. Krónikus hörghurutja van. A zenésznél két éve...
Adás előtt: Nagy Feró krónikus hörghurutja megkeseríti a mindennapjait: A betegség gyógyszerekkel kezelhető, ám nem gyógyítható.
Adás előtt: Nagy Feró krónikus hörghurutja megkeseríti a mindennapjait: A betegség gyógyszerekkel kezelhető, ám nem gyógyítható.
Egy gyakorló pedagógus sorai a járványügyi intézkedések életszerűségéről és értelméről.
Nagy Feró, a Beatrice frontembere eddig titkolta, de már két éve gyógyszereken él.
A zenész krónikus hörghuruttal küzd, ami miatt rendszeresen köhög és fulladozik. Követi az orvosi utasításokat, inhalátort használ, így enyhültek a tünetei.
A karantén miatt kedd délután vette át a még március 15-én adományozott Máté Péter-díjat Csuka Mónika. Az énekesnő úgy érzi, hogy karrierje csúcspontja ez.
Igazi sztárparádé lesz a Hősök terén 2020 augusztus 30-án, a Nemzet Zászlója rendezvényen.
Jóllehet manapság már kevesen tudják, ám Nagy Feró egykori felesége, Csuka Mónika fektette le a Beatrice alapjait, amely az 1970-es években az első magyar lányzenekarként indult. Az énekesnő a házasságával együtt a mára legendássá vált zenekart is maga mögött hagyta.
Egymás után állnak a székely petíciós kampány mellé a hírességek, kérve, hogy aki még nem írta alá a polgári kezdeményezést, az tegye meg. Hiába írták alá ugyanis már több mint egymillióan, az kell, hogy legalább hét országból támogassák a kezdeményezést, mégpedig az uniós ...
Nagy Feró éppen interjút adott a Tények Plusznak, amikor a kiskutyája váratlanul megjelent, majd megtámadta a lábát.
Saját kutyája támadt rá az énekesre, aki éppen a Tények Plusz stábjának adott interjút. Az esetet kamera is rögzítette. További részletek 18.45-kor a TV2-n.
Saját kutyája támadt rá az énekesre, aki éppen a Tények Plusz stábjának adott interjút. Az esetet kamera is rögzítette....
Még több cikk