29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
30°
2021.07.27. kedd, Olga

Nagy Feró

„Éljük át újra!” - mottóval öt helyszínen, több mint húsz programot kínál a a Zsidó Kulturális Fesztivál augusztus 22. és 30. között Budapesten. A fesztivál új helyszíne a felújított Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga lesz.
A Beatrice frontembere mindent megtenne azért, hogy a nemrég beindult koncertsorozat ne szakadjon meg. Ha kell, harmadszorra is vállalja a koronavírus elleni védőoltást. Maximálisan az orvosokra bízza magát, nem kérdőjelezi meg a döntésüket, így ha kell, kérdés nélkül tartja oda a karját az újabb vakcináért.
Van, aki szövi a hálót…és van, aki beleakad. A Keresztanyu és családja visszatér a képernyőre. Makkosszálláson fordulatokban és humorban a 2. évadban sem lesz hiány. A sorozat epizódjai az RTL Most felületen nézhetők vissza.   A Keresztanyu első évada négy hónapon át óriási sikerrel futott ...
A pandémia miatti leállás során nemcsak mi, nézők szoktunk el a személyes kulturális élményektől, de bizony a művészeknek is újra kellett tanulniuk a színpadi jelenlétet és a közönséggel történő találkozást. Ennek a folyamatnak a lelki oldaláról kérdeztük őket.
Pál István Szalonna és Bandája, Nagy Feró, Ferenczi György és a Pesti Rackák, a Szent Efrém Férfikar, a Fonó zenekar, de Pély Barna is ott lesz a Kőfeszten, aminek idén is a Káli-medence ad otthont augusztus 4. és 8. között. A fesztivál tíz településen, ingyenes programokkal várja az érdeklődőket.
Tíz településén rendezik a Kőfesztet augusztus elején, minden program ingyenesen látogatható.
Dalnokok ligája, ZenÉSZ, Popdaráló... Emlékeztek még ezekre a zenés vetélkedőkre? Hiányoznak, vagy vigadjunk együtt, hogy eltűntek a képernyőről? The post „Igen, Lajos! 20 ezer forintot ér ez a Mr. President-dal!” – Hová tűntek a zenés vetélkedők a tévékből? first appeared on nlc .
Nagy Feró az elsők között jelentkezett oltásra, és megdöbbenve szembesült a napi számokkal.
Magyarországon 1992 óta ünnepeljük a Semmelweis-napot, a magyar egészségügy napját, tisztelegve az 1818. július 1-jén született Semmelweis Ignác munkássága előtt.
A Beatrice rockegyüttes Kossuth-díjas énekese még mindig tud meglepetést okozni a közönségnek. Az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában a Kiss Kata zenekar vendégeként állt színpadra és szokatlan előadásmódjával nemcsak a nagyérdeműt, hanem zenésztársait is elkápráztatta.
A Beatrice rockegyüttes 75 éves énekese még mindig tud meglepetést okozni a közönségnek.
A fiúk berobbantak a jóidővel együtt, hiszen egy ideje boldogságban úsznak, most meg Horváth Boldi szülinapját ünneplik. A Kelemen Kabátban énekese elfújta a gyertyát, és közben azt kívánta, hogy Nagy Feróval mulathasson ezen a jeles napon.
Néző László publicisztikája a Magyar Nemzetben.
Az énekes Wolf Katival és Spigiboy néven ismert Spiegelhalter Lászlóval forgatott volna klipet, de A Gyere, kislány, gyere újragondolt verziója nélküle készült el.
A bakelit lemezek népszerűsége a 21. században továbbra is nő, értékesítése felfelé ível. Ebben a cikkben megmutatjuk, mi áll ennek a hátterében.
A "nemzet csótánya", Nagy Feró egy régi történetre emlékezett vissza Boros Lajos legutóbbi rádióműsorában.
Péntek este Nagy Feró ismét formában volt a Karanténvlogban, ahol Szabó Gergő, Dezse Balázs és Szalai Szilárd társaságában őszintén elmondta negatív véleményét Göncz Árpád tevékenységéről, akit sokan piedesztálra emelnek a baloldalon. A “korszakváltó” MSZP is szóba került, ahol ...
Rendhagyó műsorral jelentkezett a Karanténvlog, hiszen ma Szabó Gergő, Dezse Balázs és Szalai Szilárd vendége Nagy Feró volt, aki ugyan visszafogta magát, mégis teljesen őszintén és kendőzetlenül mondta el a véleményét a baloldal heti hülyeségeiről. A Karanténvlog foglalkozott a magát ...
Nagy Feró hetekkel ezelőtt megkapta a második oltását is, mégis óvatosan mozog még a világban és erre buzdít mindenkit. A zenész úgy gondolja, hogy akkor is oda kell figyelnünk, ha mi már védettnek számítunk, hisz nem tudhatjuk, hogy ki nem az a környezetünkben.
Az Akusztik Legendák következő fellépője az örökifjú Szikora Róbert és az R-GO. A műsor különleges zenei utazásra invitálja a Csikidám stílus rajongóit.
Csisztu Zsuzsa volt a Spirit FM Viccen kívül című műsorának a vendége, ahol arról beszélgettek, hogy miként lehetne az oltásra jelentkezett emberek számát jelentősen megnövelni.
A népszerű Karinthy-gyűrűs humoristának nagyon fontos, hogy mindenki visszakapja régi életét.
Még több cikk