5 °C, Budapest
5 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
13°
Péntek
2020.10.27. kedd, Szabina

Nádai Anikó

A Borsnak nyilatkozott először új szerelméről Weisz Fanni. A siket szépségkirálynő valósággal újjászületett Gergő mellett, ráadásul kapcsolatukra Fanni édesanyja is áldását adta.
A Magyar Elektronikus Szolgáltatók Egyesülete (MEME) 2020-ban is megrendezte a Big Picture-t. Az online konferencián az RTL Magyarország számos, még az idén képernyőre kerülő újdonsága mellett jövőre látható új, napi sorozatot, magyar és hollywoodi filmsikerek televíziós premierjét jelentette ...
Weisz Fanni három hónapja jelentette be, hogy hosszú évek után külön utakon folytatják férjével, Hajmásy Péterrel. A gyönyörű siket modell ezután új életet kezdett, és beköltözött egy olyan, 40 négyzetméter körüli albérletbe kiskutyájával, amit előzőleg lakberendezők varázsoltak ...
Ma este indul az RTL Klub Házasodna a gazda című műsora, melynek szerelemre vágyó gazdái elmesélték a legviccesebb vagy éppen a legcikibb randiélményüket.
Nehéz döntést kényszerült meghozni Nádai Anikó, aki úgy látta jobbnak, ha tavasszal örökbefogadott kutyusának egy jobb helyet keres, ugyanakkor a műsorvezetőnő családja egy nyugodtabb ebbel bővülhetett.
Nagyon úgy tűnik, újra szerelmes a gyönyörű modell. Weisz Fanni mosolygós, összebújós fotón pózol Gergővel, Nádai Anikó egykori kedvesével – szúrta ki az indirekt.hu. A sokat mondó fotót IDE kattintva nézheti meg. Weisz Fanni és Hajmásy Péter szakításáról júliusban volt hangos a média: mindketten
Az idei évadban is öt gazdának nyílik lehetősége rátalálni a szerelemre az RTL Klub népszerű műsorában - most lehull a lepel, kik lesznek azok!
Bár csak videóhíváson keresztül, de a Reggeli vendége volt Várkonyi András, aki elárulta, mikor tér vissza a képernyőre, illetve hogy van most, az őt ért sorozatos tragédiák után.
Nádai Anikó a Netflix sikersorozatának ikonikus jelképét választotta a maszkjára, amit egy dögös fotóval mutatott meg.
Hosszú Katinka egyedi stílusa nagy sikert aratott.
Új frizurával hódit Nádai Anikó, most igazán bevállalós lett, hiszen még a színét is megváltoztatta.
Nádai Anikó úgy döntött, hogy kicsit változtat a külsején.
Szívfacsaró sorokkal vallott fájdalmas veszteségéről Nádai Anikó: a műsorvezetőnő édesanyja május végén hunyt el.
A hormonok sok kellemetlenséget tudnak okozni.
Egészsége megőrzése érdekében mellimplantátumai kivetetésén gondolkodik Nádai Anikó (31). Korábban nem beszélt plasztikai műtétjéről a tévés, aki még 2016-ban, a kisfia születése után döntött a beavatkozás mellett.
Egészsége megőrzése érdekében mellimplantátumai kivetetésén gondolkodik Nádai Anikó (31). Korábban nem beszélt plasztikai műtétjéről a tévés, aki még 2016-ban, a kisfia születése után döntött a beavatkozás mellett.
Nádai Anikónál nem várt tünetek jelentkeztek.
Még több cikk