22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
23°
Szerda
18°
2021.09.19. , Vilhelmina

Nádai Anikó

Nagyon szép házban él együtt Nádai Anikó és Hajmásy Péter.
Kasza Tibi felesége, Kasza-Darai Andrea, azaz Manker, egy őszinte vallomással jelentkezett az Instagram oldalán.
Azt hitte, egy régi Barátok közt szereplő. The post Nádai Anikó igazából fel sem ismerte Ethan Hawke-ot, de nagyon örül, hogy van közös fotója vele first appeared on 24.hu .
Nyár van, nincs is mit csodálkozni azon, hogy ezt a nagy hőséget a hírességek is a vízparton töltik. Csodálkozni nem kell, de attól még nagyon is van mit nézni.
Nemcsak őrületesen jól néz ki, a boldogságtól csak úgy ragyog.
Csodálatos napokat töltött Nádai Anikó szerelmével, Péterrel Görögországban. De minden jónak vége szakad egyszer, így a nyaralásnak is.
A műsorvezető és Weisz Fanni exférje tavaly télen jött össze.
Gergő gazda hazaküldött két lányt, Zoli gazda egy titkot árult el Nórinak, Jázmin pedig kiakadt egy csók miatt.   Nóri imádta a randevú minden egyes pillanatát, ám Zoli gazda hirtelen vallomása teljesen a padlóra küldte. Zoli gazda elárulta titkát Nórinak   Bogi és Gergő gazda autós kalandja ...
Az újdonsült pár le sem tudná tagadni, hogy fülig szerelmesek egymásba. Épp első közös nyaralásukra indultak.
Aludt rá egyet és meggondolta magát. The post Házasodna a gazda: Gergő gazda visszahívott egy kidobott lányt first appeared on 24.hu .
Viki és Zoli gazda a rapid randik után döntést hoztak, hogy kikkel szeretnék folytatni az ismerkedést. Voltak, akik csalódottan távoztak és voltak, akik azonnal beköltözhettek a gazdákhoz.   Viki gazda kiöntötte a szívét Nádai Anikónak, ám a neheze csak ezután következett: szemtől szemben ...
Nem tetszett a kommentelők egy részének, hogy Nádai Anikó és Weisz Fanni exe, Péter már az esküvőről és a családalapításról is beszéltek. Be is szólt a párosnak. The post Weisz Fanni exe és Nádai Anikó között már szóba került a házasság: háborognak a kommentelők first appeared on nlc .
Weisz Fanni exe és Nádai Anikó között már szóba került a házasság.
A modell Instagram oldalán fejtette ki, mit gondol a furcsa párcseréről.
Weisz Fanni őszintén elmondta, mit gondol exe, Hajmásy Péter és Nádai Anikó kapcsolatáról.
Emlékszel még arra az időszakra, amikor Puskás Petinek hosszabb haja volt?
A kánikula elérte a hírességeket is, egyre többen mutatják meg magukat bikiniben. The post Tökéletes bikini bodyk: ők már ledobták a textilt first appeared on nlc .
Nádai Anikó egy három napos, szerelmes nyaraláson készített fotókat tett közzé.
Nádai Anikó boldogabb, mint valaha – többek között ezt írja a hozzászólásban. The post Nádai Anikó megvédte a szerelmét, aki az egyik kommentelője szerint nem illik hozzá first appeared on nlc .
Még több cikk