26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
Szombat
2020.04.08. szerda, Dénes

Nádai Anikó

Nádai Anikóék már két hete nem mozdulnak ki otthonról.
Ez derült ki a szokványosnak egyáltalán nem nevezhető esküvőről.
Emiatt a sugallat miatt indította be a vállalkozását.
Különös képpel kívánt boldog karácsonyt Nádai Anikó.
A hazai celebek, ismert emberek sem kivételek: rengetegen osztanak meg közülük karácsonyi képeket ilyenkor, ezzel bepillantást engedve rajongóiknak a legbensőségesebb pillanataikba.
Csupa mosolygó, vidám ember koccintgatott kedd este az Aréna mozijának előcsarnokában. Lezajlott Orosz Dénes új romantikus vígjátéka, a Seveled gálapremierje, és a vetítés egyértelműen jó kedvre hangolta a vendégsereget. Nem is csoda: a Poligamy és a Coming Out rendezőjének filmjében szerethető ...
A Való Világban híressé vált celeb friss fotóját agyondícsérik a rajongók.
Nádai Anikó ismét bebizonyította közösségi oldalán, hogy bombaformában van!
Budapest — Nádai Anikó (30) 2010-ben robbant be a köztudatba a ValóVilág negyedik szériájával, azóta sok műsorban dolgozott, folyamatosan tanult, saját műsora indult, az Anikó Show és idén ősszel ő lett a Házasodna a gazda műsorvezetője.
Nem jellemző, hogy a sztárok válaszolnak a kommentekre, főleg nem olyan barátságosan, ahogy Katherine Schwarzenegger tette a napokban. A 29 éves Katherine íróként kezdte el karrierjét, és az állatok megmentését is támogatja. A Terminátor lánya nemrégiben osztott meg egy fotót az Instagramon, amin ...
Nádai Anikó kiborult az LL Juniorhoz közel álló emberek részvétnyilvánító posztjai miatt, szerinte ezek lájkvadász posztok, és ilyenkor, amikor ekkora tragédia történik, csendben kellene maradni.
Még több cikk