9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Vasárnap
15°
2021.02.25. csütörtök, Géza

Nádai Anikó

Vajon ki veszi el az udvarról a lila kendőt? The post ValóVilág: Az utolsó lila kendőt bárki elveheti, óriási emiatt a feszültség first appeared on nlc .
„Miután megkaptam a hírt, időm sem volt töprengeni...”
Ritkán mesél magánéletéről a tévés személyiség, most mégis kendőzetlenül beszélt egy számára is igen fontos dologról.
Frunak nem is akart hinni, amikor közölte vele, hogy a többiek csak szívatták. The post ValóVilág: Merci simán elhitte a fiúknak, hogy Erdélyben élnek sárkányok first appeared on 24.hu .
VV Renátó: A fiúkkal kapcsolatos helyzetekben egyáltalán nem fogom elismerni, hogy hibáztam
És arra is megvan a magyarázata, hogy miért beszélt csúnyán. The post VV Renátó: A fiúkkal kapcsolatos helyzetekben egyáltalán nem fogom elismerni, hogy hibáztam first appeared on 24.hu .
Nádai Anikó Instagramon köszöntötte a 2021-es évet.
Budapest — Nincs olyan ember a világon, aki ne szeretné, ha végre vége lenne 2020-nak. Az idei esztendő a sztárjaink életét is igazi hullámvasúttá tette, sajnos sokakat elvesztettünk, a koronavírus-járvány miatti korlátozások következtében színészeknek, zenészeknek kellett más munkát ...
A 2020-ban elvesztette édesanyját és egy nagy feladat is jött, de Anikóra rátalált a boldogság.
Az olimpiai ezüstérmes úszó a közösségi oldalán számolt be a műtétjéről.
Nem mindennapi jelenetek játszódtak le a Való Világ legutóbbi részében, ahol a munka hete igencsak kikezdi a játékosokat.
A csinos műsorvezetőt mindössze néhány hete műtötték meg méhnyakrákkal, de mára újra teljes erőbedobással dolgozik.  – Folyton csak a munka – írta Nádai Anikó a bejegyzésében, akinek a hashtagjéből is kiderül, hogy jelenleg a ValóVilág műsorvezetői feladatai töltik ki a mindennapjait. ...
Munka közben fotózta le magát Nádai Anikó!
A népszerű műsorvezetőt rendesen megviselte a méhnyakrák műtétje!
Méhnyakrák műtétje után két hétig vérzett Nádai Anikó, de mint mondta, ez volt az egyetlen kellemetlenség az operációban. A műsorvezetőnek a méhét nem kellett kivenni, így a későbbiekben még újabb gyermeke is születhet.
A műsorvezető semmit sem sejtett a betegségéről, hiszen más jellegű tünetei voltak.
Nádai Anikót több megpróbáltatás is érte mostanában; nemrég veszítette el szeretett édesanyját, ő maga pedig nőgyógyászati műtéten esett át. Mostanra viszont már végre fellélegezhet.
Az első nyilvános szívecske is megjelent a műsorvezető és új párja, Hajmásy Péter között, akik nagyon úgy fest: szerelembe estek.
Ilyen még nem volt! December 7-től a rajongók a ValóVilág10 powered by Big Brother kiesőinek életét az RTL MOST+ platformon követhetik tovább. A "Jöttem, láttam, buktam" című széria továbbfűzi a realityt és bemutatja a játékosok villalét utáni napjait!
Magyarország lakosságánál jóval több migráns befogadása szerepel a dokumentumban.
Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt, súlyos betegséget diagnosztizáltak Nádai Anikónál, akit nemrégiben meg is műtöttek.
Még több cikk