17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
18°
Hétfő
22°
2024.04.12. péntek, Gyula

Nádai Anikó

Másfél év után szakított Weisz Fanni és párja, Bókay Gergő. A szakítás okai eddig ismeretlenek voltak, a modell azonban most úgy döntött, őszintén mesél a miértekről.
Másfél év után véget ért Weisz Fanni és Bókay Gergő kapcsolata.
A 29 esztendős énekes és felesége egyelőre még nem árulták el kislányuk nevét, annyit azonban már tudni lehet, hogy a gyermek béranya segítségével jött a világra.
Miközben a hazai celebvilágban évek óta olajozottan működő kapcsolatok, kikezdhetetlennek hitt házasságok dőlnek romba, töretlenül virágzik Nádai Anikó és Hajmásy Péter szerelme. A két magyar híresség közös históriája évekkel ezelőtt kezdődött el, de a sztárpár háza táján csak most ...
Márton Anna magyar kardvívó az előkelő negyedik helyezést érte el a legutóbbi olimpián, ami után műteni kellett a térdét. A regeneráció utáni visszatérése azonban várat magára, ugyanis a 26 éves sportoló első gyermekét hordja a szíve alatt.
Nádai Anikó és Hajmásy Péter szerelme még 2020-ban szökkent szárba, azóta azonban gyakorlatilag elválaszthatatlanok egymástól. Szövetségük megingathatatlan - ezt az is jelzi, hogy januárban eljegyezték egymást, most pedig azt is bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják.
Az eljegyzés bejelentése után újabb örömhír érkezett. The post Gyereket vár Nádai Anikó first appeared on nlc .
A műsorvezető és szerelme kapcsolatát a Nyerő Párosban ismerhette meg jobban az ország.
Kéményből ereszkedtek le a Michelin-csillagos Mikulások és Krampusz Zével szaloncukrokkal ajándékozták meg a versenyzőket! Kezdetét vette a csapatos pontszerzés, azaz A Konyhafőnök VIP középdöntő szakasza!   Az első feladatban hamisítatlan lappföldi hangulat uralta a konyhát. Nem csak a ...
Most lekerült minden kötés, és megmutatta, hogy néz ki az új arca.
Nádai Anikó tavaly vesztette el az édesanyját. Mégsem élhette meg igazán az érzéseit, hiszen a 6 éves Patrik előtt nem törhetett össze.
Nádai Anikó megmutatta, hogyan sikerült az orrműtéte. The post „Mintha egy új ember nézne a tükörbe” – Nádai Anikó így néz ki a plasztikai műtéte után first appeared on nlc .
A szépségkirálynőt kiskora óta a mai napig folyamatosan bántják, rendszeresen negatív megjegyzéseket kap siketsége, illetve kinézete miatt is – ma már azonban Fanni rájött, hogy nem az a fontos, ki mit mond, hanem hogy ki mondja.
Nádai Anikó kés alá feküdt, megmutatta a végeredményt. The post Túl van a műtéten Nádai Anikó, képeket is posztolt first appeared on nlc .
A plasztikai beavatkozás után megváltozik az arca. The post Műtét előtt Nádai Anikó még kiposztolta az utolsó képet first appeared on nlc .
A Nyerő Páros villába visszatért párok közül Pataki Zita és párja, Attila gyűjtötték két nap alatt a legtöbb pénzt, így ők maradhattak versenyben teljes értékű játékosként. Nádai Anikó és párja, Peti, Somfai Péter és párja, Kriszti, valamint Kárpáti Rebeka és párja, Fecó végleg ...
Óriási meglepetéssel indult az újabb kör a Nyerő Páros játékosai számára. Visszatértek a korábban kiesett párok, és két napjuk van arra, hogy megküzdjenek a játékban maradásért. Aki közülük a legtöbb pénzt gyűjti, az továbbra is a villában maradhat és teljes értékű játékosként ...
Amikor Instafilter nélkül kell megmutatnod magad, akkor válsz emberivé, vagy ha nem, akkor elsöpör a népítélet.
A Nyerő Páros mai adásában a közös játékban utolsó helyen végzett Nádai Anikó és párja, Peti, illetve a fordulóban legkevesebb pénzt gyűjtő Molnár Gusztáv és felesége, Vivi került veszélyzónába. A szimpátiaszavazáson a párok döntöttek: a legtöbb szavazatot Gusztiék kapták, így ők ...
Még több cikk