23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
19°
Szerda
20°
2021.06.20. , Rafael

Nádai Anikó

Nádai Anikó boldogabb, mint valaha – többek között ezt írja a hozzászólásban. The post Nádai Anikó megvédte a szerelmét, aki az egyik kommentelője szerint nem illik hozzá first appeared on nlc .
Elindult a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) „PEZSEGJ SZABADON!” kampánya, melynek célja a pezsgőfogyasztás népszerűsítése. A koronavírus-járvány utáni újranyitás kiváló alkalom nemcsak a pezsgőnyitásra, hanem a szabadság élményének közös megélésére is, melyből a legnagyobb hiányt ...
Elindult a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) „Pezsegj szabadon!” kampánya, melynek célja a pezsgőfogyasztás élénkítése.
Elindult a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) „PEZSEGJ SZABADON!” kampánya, melynek célja a pezsgőfogyasztás népszerűsítése. A koronavírus járvány utáni újranyitás kiváló alkalom nemcsak a pezsgőnyitásra hanem a szabadság élményének közös megélésére The post HNT-kampány a ...
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb mondásait.
A legtöbb külföldi és magyar sztár is figyel arra, hogy mindig tökéletes legyen a makeupja és a frizurája. De egyre többen vállalják be a smink nélküli arcukat is, főleg így a hosszú karanténban.
Hajmásy Péter remekül kijön Nádai Anikó kisfiával is.
Olyat tett, amire hosszú ideje nem volt alkalma.
Fontos tisztázni, hogy ugyanarra vágyjanak. The post Házasodna a gazda: Gabi gazdasszony első kérdése egy férfitól, hogy akar-e gyereket first appeared on 24.hu .
Meg is magyarázta, hogy miért. The post Házasodna a gazda: Dávid gazda kockaparasztnak nevezi magát first appeared on 24.hu .
Már elérhetőek a 2021-es műsor szereplőinek videói. The post Házasodna a gazda: a 23 éves Gergőt nem zavarja, ha a nő lusta, úgysem munkást keres first appeared on 24.hu .
A vasárnap esti adásában Nádai Anikó például viccből eljátszott a gondolattal, hogy mi az a karrier, amivel egy életen át kitarthat a gazdagság. Risztov Éva azonban hamar visszarántotta a földre, hogy nem is olyan egyszerű az.
Nádai Anikót sokáig csúfolták iskolatársai. Még ma is azon gondolkodik, milyen lehet egy hátulról kifordított lángos, amivel anno összehasonlították.
Házasodna a gazda: április 10-én indul az új évad
3 nő és 5 férfi gazda párkeresését követhetjük a negyedik évadban. The post Házasodna a gazda: április 10-én indul az új évad first appeared on 24.hu .
Eleinte titkolták a kapcsolatukat. The post Nádai Anikó megosztotta első közös képét Weisz Fanni exével, tényleg egy párt alkotnak first appeared on nlc .
Vajon ki veszi el az udvarról a lila kendőt? The post ValóVilág: Az utolsó lila kendőt bárki elveheti, óriási emiatt a feszültség first appeared on nlc .
„Miután megkaptam a hírt, időm sem volt töprengeni...”
Ritkán mesél magánéletéről a tévés személyiség, most mégis kendőzetlenül beszélt egy számára is igen fontos dologról.
Frunak nem is akart hinni, amikor közölte vele, hogy a többiek csak szívatták. The post ValóVilág: Merci simán elhitte a fiúknak, hogy Erdélyben élnek sárkányok first appeared on 24.hu .
Még több cikk