18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
13°
Kedd
2019.03.23. szombat, Emõke

Nádai Anikó

Újra lesz Házasodna a gazda, a műsorvezető, Nádai Anikó mesélt a műsor újításairól a Reggeliben. És azt is elárulta, mitől tűnik ilyen boldognak.
Már jó néhány celeb posztolt nyári fényképet, azzal is kicsit előcsalogatva a jó időt.
Az RTL 2012-ben indította el a Házasodna a gazda című társkereső realityt és most, hét év elteltével keresik a szereplőket a második évadhoz. Március 7-től várják azoknak a gazdasszonyoknak és gazdáknak a jelentkezését, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy ...
Az RTL Klub még 2012-ben mutatta be a Házasodna a gazda elnevezésű társkereső realityt, most pedig hét év elteltével úgy döntöttek útjára engedik a második évadot is.
Vadítón szexi bikiniben ünnepel Nádai Anikó
Nádai Anikó és párja nemrég ünnepelte az első évfordulóját. Ebből az alkalomból a szerelmesek úgy döntöttek, hogy egy kicsit gyerekek nélkül is szeretnének kikapcsolódni és pihenni egyet és elutaztak Lillafüredre. A Való Világ egykori játékosa a közös pihenésről több fotót is ...
Szexi fürdőruhában pózolt a medence partján Nádai Anikó.
Szerelmes fotóval jelentkezett közösségi oldalán Nádai Anikó.
Közösségi oldalán búcsúzott Nádai Anikó.
Hogy volt, arról Andy Vajna régi barátja, Nádai Anikó mesélt egy televíziós interjúban.
A való Világ történetében először lett női győztes! 106 nap után véget ért az RTL II-n futó ValóVilág powered by Big Brother, melynek győztese VV Zsuzsu lett. 36 millió forinttal lett gazdagabb.
166 nap után végre eljött a pillanat, amikor kiderült, hogy ki viheti haza a Való Világ poweres by Big Brother mesés, 36 millió forintos fődíját.
Greg távozását követően Nádai Anikó és Puskás Peti újra indították a szavazást és azt is elmondták, hogy innentől kezdve már nem lehet megváltoztatni a leadott voksokat.
Hatalmas üdrivalgással vette kezdetét a VV9 döntője, ahol Zsu, Greg és Hunor szálltak harcba a 36 milliós fődíjért.
Bár biztos a három finalista személye.
Gigadekoltázsban feküdt cukorkák közé Nádai Anikó
Nem rejtegeti hatalmas melleit Nádai Anikó, aki újabb szexi képet töltött fel közösségi oldalára. A leírás szerint cukorkák közé feküdt a fekete szettben, de azt nem árulta el, miért. Talán 250 ezer követőjét ünnepli a cukorfürdőben...? Íme a szexi kép: A bejegyzés megtekintése az ...
Ebben a szériában talán még nem is volt ilyen szoros az eredmény.
Megmutatta szerelmét a ValóVilág powered by Big Brother műsorvezetője.
Nádai Anikó megmutatta új kedvesét!
Nádai Anikó dögös szelfit posztolt közösségi oldalára!
Őrületes sikítozással és káromkodással teljesítették extrém feladatukat a ValóVilág 9 játékosai.
Harmincéves lett Nádai Anikó, akit kilenc éve a ValóVilág negyedik szériájában ismerhetett meg az ország, mára pedig saját műsort vezet az RTL Klubbon. Három évtized felemelő pillanatairól és gyötrelmeiről mesélt a Bestnek.
Még több cikk