0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
-7°
Holnapután
-4°
Csütörtök
2019.11.11. hétfõ, Márton

Michelisz Norbert

Szuzuka — Futamgyőzelemmel távozott a túraautó-Világkupa (WTCR) Japán Nagydíjáról, ám az összetettben visszaesett a második helyre Michelisz Norbert.
Michelisz Norbert, a Hyundai magyar pilótája megnyerte a túraautó-világkupa (WTCR) Japánban rendezett versenyhétvégéjének második futamát, de az összetettben ennek ellenére visszacsúszott a második pozícióba.
Michelisz Norbert, a Hyundai magyar pilótája a 13. helyen végzett a túraautó-világkupa (WTCR) Japánban zajló versenyhétvégéjének első futamán szombaton, ezért az összetettben az első helyről a másodikra került.
Michelisz Norbert, a Hyundai magyar pilótája a 13. helyen végzett a túraautó-világkupa (WTCR) Japánban zajló versenyhétvégéjének első futamán szombaton, ezért az összetettben az első helyről a másodikra került. A WTCR honlapjának beszámolója szerint Michelisz Norbert a 17. helyről indult, és ...
Michelisz Norbert és Tassi Attila is küszködött Szuzukában.
Habár nincs versenyhétvége a túraautó Vk-sorozatban, a pontversenyt vezető magyar pilóta, Michelisz Norbert mégis vesztett egy pontot az előnyéből a második argentin Esteban Guerrierivel szemben. Hogy ez hogyan lehetséges? Nos, a júliusi portugál futamon történtek fellebbviteli tárgyalásának most ...
Döntés született a WTCR portugáliai versenyenyéről, ahol több pilótát is kizártak, amiért az autójában a motor pillanatokra megengedettnél nagyobb erőt adott le. A kizárt pilóták között volt Frédéric Vervisch, Jean-Karl Vernay és Tom Coronel – utóbbi esetében nem fellebbeztek, mert nem pontszerző helyről zárták ki.
Balszerencsés szabadedzésen és időmérőn van túl Michelisz Norbert versenycsapata.
Michelisz Norbert átvette a vezetést összetettben a túraautó-világkupa-sorozat, azaz a WTCR kínai futamai után.
Ningbo — Izgalmas és eredményes versenyhétvégén van túl Michelisz Norbert (35), aki a túraautó-Világkupa-sorozat (WTCR) kínai futamai után élre állt az összetettben.
Futamot nyert, és átvette a vezetést a túraautó-világkupában (WTCR) Michelisz Norbert. A magyar versenyző tizenhat ponttal vezet a második argentin előtt, a következő versenyt Japánban rendezik. Michelisz Norbert, a Hyundai magyar pilótája nyerte a túraautó-világkupa (WTCR) kínai ...
Michelisz Norbert, a Hyundai magyar pilótája nyerte a túraautó-világkupa (WTCR) kínai versenyhétvégéjének második futamát vasárnap, és sikerével átvette a vezetést az összetettben. A 35 éves versenyző a Ningpóban rendezett hétvége első, szombati futamán negyedik lett, majd a vasárnapi ...
A pécsi pilóta nyerte a túraautó-világkupa második futamát vasárnap. The post Michelisz nyerte a kínai második futamot, vezet az összetettben appeared first on pecsma.hu .
Michelisz Norbert, a Hyundai magyar pilótája nyerte a túraautó-világkupa (WTCR) kínai versenyhétvégéjének második futamát vasárnap, és sikerével átvette a vezetést az összetettben.
WTCR: Michelisz átvette a vezetést összetettben
A magyar pilóta ugyan a kínai versenyhétvége harmadik futamán a bokszban kötött ki és nem fejezte be a versenyt, de ettől még a második futamon megszerzett győzelmének köszönhetően élre állt.
Az idén Németországban és Portugáliában is diadalmaskodó pilóta a futam megnyerésének köszönhetően átvette a vezetést a pontversenyben, előnye 16 pont Guerrierivel szemben. Michelisz Norbert megnyerte a kínai Ningbóban rendezett második WTCR-futamot és mivel legnagyobb riválisa nem szerzett ...
Győzelme után vizsgálat indult Michelisz Norbert ellen
A Túraautó Világbajnokság legeredményesebb magyar pilótája a második helyről rajtolva nyert futamot a kínai versenyhétvégén. Ezzel átvette a vezetést a bajnokságban, de egy ütközése miatt az eredmény még nem végleges.
Michelisz Norbert nyerte a WTCR túraautó-világkupa második futamát Kínában.
Még több cikk