18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
23°
2021.09.28. kedd, Vencel

Michelisz Norbert

Michelisz Norbert autóversenyző, Talmácsi Gábor motoros világbajnok, dr. Hanula Barna belsőégésű motor-szakértő, egyetemi docens és Kling Sándor F1-mérnök is segíti majd a HUMDA Startup Programot. Ezt az autó- és motorsport megújításáért indítja el a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési ...
Digitális összefogásra hív fel az idei MENTA konferencián az IVSZ.
Michelisz Norbertnek, Tassi Attilának és Boldizs Bencének is szurkolhatnak a hétvégén a magyar rajongók a Hungaroringen. Tassi szerint megjósolhatatlan melyik pilóta éri el a legjobb eredményt a túraautó-világkupa Magyar Nagydíján.
Nagyszabású támogatási rendszert dolgozott ki a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. annak érdekében, hogy felkutassa, felmérje és felkarolja a legtehetségesebb magyar autó- és motorversenyzőket – jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, az ...
Az ITM által alapított HUMDA Zrt. egyik legfontosabb törekvése az autó- és motorsport népszerűsítése és fejlesztése.
Kíváncsi vagy, milyen autót vezet Michelisz Norbert? Itt az utcai sportverzió
Idén váltott autót a Turaautó Világkupában versenyző Michelisz Norbert, ugyanis eddig egy Hyundai i30 N-nel vágott neki a küzdelmeknek, idénre azonban egy Elantra N szedánra váltott.
Az emberek a szökőkutakban és vízpartokon hűsöltek egész hétvégén.
Bíró 2020 őszén szerencsi időközi országgyűlési képviselőválasztáson 1700 szavazattal alulmaradt a fideszes Koncz Zsófiával szemben.
Szégyennek nevezték vezető holland konzervatív politikusok Mark Rutte kormányfő kijelentését Magyarország térdre kényszerítéséről.
A bajorországi városban pénteken támadt a járókelőkre egy szomáliai férfi, három ember halálát, további hat sebesülését okozva.
Az autó-motorsport, valamint az e-sport két jelentős hazai képviselője a mai naptól egymást segítve népszerűsíti Magyarországon az említett területeket.
A tehetséges e-sportoló egyike azon hét európai versenyzőnek, akik részt vehetnek az Olympic Virtual Series (OVS) Gran Turismo Sport tizenhatos fináléjában.
VIVA Kávészünet címmel beszélgetős portréműsort indít YouTube-csatornáján az OMV Hungária. A sorozat házigazdája Peller Mariann, akinek vendégei között sportolók, a hazai gasztronómia alakjai, környezetvédők és közéleti szereplők is feltűnnek. A műsor emellett olyan, a nagyközönség ...
A mogyoródi versenyeken részt vehetnek azok a szurkolók, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal.
Programok helyett most oltási időpontokat szerveznek a pécsi Zsolnay Örökségkezelő munkatársai.
Álhírekkel támadja a kínai vakcinát az ellenzék.
Kedden délután 140 ezer második dózis Szputnyik V vakcina is érkezik Magyarországra - erről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszélt, miután fogadta Jevgenyij Sztanyiszlavov új orosz nagykövetet.
Nem kér bocsánatot a Gyurcsány párt azért, mert arra biztatta az embereket, hogy ne fogadják el a keleti vakcinákat.
Még több cikk