27 °C, Budapest
27 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
27°
Szombat
29°
2020.07.15. szerda, Henrik

Michelisz Norbert

"Biztosan győztest majd csak a döntő utolsó köreiben fogunk tudni mondani."
A Race Online Hungary 8 évvel ezelőtt jött létre, és azóta is meghatározó szervezete a magyar szimulátoros közegnek, de vajon képesek lehetnek-e az e-pilótái az MNASZ-HUNESZ OAB első szezonjának megnyerésésre?!
Michelisz Norbert nyomdokaiba léphet a 12 éves Bucsi Attila, akinek karrierjét a túraautó világkupa-győztes pilóta egyengeti.
A Sport TV közvetíti idén és jövőre a túraautó-világkupát (WTCR), amelynek bajnoka Michelisz Norbert.
Bucsi Attila a hétvégén korengedménnyel állhat rajthoz a Swift Cup Europe-ban.
Itt a megoldás azoknak, akik nem teljesen elégedettek a gyári Type R-rel.
A lista a sportolók eredménye mellett többek közt a pénztermelési képességüket, a sportág népszerűségét, üzleti potenciálját, de még a sportoló közösségi médiában való aktivitását is figyelembe veszi.
A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, immár hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló. The post Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló appeared first on .
Mellette további öt olimpiai bajnok szerepel a Forbes magazin listáján. A legjobb 25 között hat úszó és öt futballista van.
Immár hatodszorra lett az elmúlt években Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló a Forbes listája alapján. A Vaslady a 100-as skálán 76,3 pontot ért el (mérték a pénztermelési képesség – 40 pont járhat maximálisan az elért sporteredményekért, 25 a közösségi médiában való ...
Elkészítette a Forbes a legértékesebb magyar sportolók listáját, úszók és focisták dominálnak.
A kommentátorállásban Wéber Gábor, az M4 Sport F1-es vezető kommentátora köszönti majd a nézőket.
Nem lehetett volna felelősségteljesen gondoskodni a szurkolókról, ezért biztosan zárt kapuk mögött rendezik a Magyar Nagydíjat. A jegyeket már elkezdték visszafizetni.
Három hónap alatt több mint hatszázan tettek személyes vagy vállalkozásukon keresztül céges felajánlást a koronajárvány és a karantén negatív hatásainak ellentételezésére. Túllépte a 10 milliárd forintot a Felajánlásmérő.
A korábbi tervekkel ellentétben mégis egyszerre rendezik a túraautó-világkupa (WTCR) és a gyorsasági kamion Európa-bajnokság magyarországi versenyhétvégéjét.
Imádja a sebességet és a nagy teljesítményű kocsikat Katinka és Babos Timi. Fogadáson elnyerték a lehetőségét, hogy igazi versenyautóval döngessenek.
Családjával pécsi otthonában vészeli át a koronavírust a túraautó világkupa-győztes, Michelisz Norbert, akit nemcsak versenyzőként, hanem csapattulajdonosként is érzékenyen érint a járvány.
A válogatott focista a napokban állami segítséggel térhetett haza. Mivel az Egyesült Arab Emírségekben a koronavírus-járvány miatt leállt a polgári légiforgalom, mentesítő járaton érkezett vissza Magyarországra, és közben kiderült: aktív sportolóként diplomata útlevele van.
Úgy kitömik állami támogatással az autó-motor sportot. Felújítják a Hungaroringet, megépítik a MotoGP-pálya. Létrehoznak egy ügynökséget, és kiemelt figyelmet fordítanak az utánpótlás- és a versenymérnökképzésre.
Meg egy MotoGP-pályát, amelyen már három év múlva versenyt rendezének.
Júliusban az országos, augusztustól a nemzetközi versenyek.
A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) és a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) együttműködésével májustól kezdetét veszi az első, sportszövetség által kiírt hivatalos magyar e-sport szimulátor bajnokság.
A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) és a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) együttműködésével májustól kezdetét veszi az első, sportszövetség által kiírt hivatalos magyar e-sport szimulátor bajnokság.
A Hungaroring E-sport Bajnokság legjobbja valódi versenyautóban teheti próbára magát 2021-ben.
A koronavírus-járvány miatti rendkívüli helyzetben Michelisz Norberték támogatásával egy átfogó digitális tananyagot tartalmazó szoftvert vásárolnak.
Újra van magyar LEC, szárnyal a Salamander és Michelisz az utódját keresi
Ezek voltak a hét legizgalmasabb történései az e-sport világából.
Virtuális bajnokságot indít Michelisz Norbert, a túraautó-világkupa (WTCR) tavalyi győztese és csapata, a M1RA, a sorozat győztese pedig egy teljes idényre szóló versenyzési lehetőséget kap egy hazai, vagy nemzetközi autós gyorsasági bajnokságban 2021-ben.
Virtuális bajnokságot indít Michelisz Norbert, a túraautó-világkupa (WTCR) tavalyi győztese és csapata, a M1RA, a sorozat győztese pedig egy teljes idényre szóló versenyzési lehetőséget kap egy hazai, vagy nemzetközi autós gyorsasági bajnokságban 2021-ben.
A túraautó Európa-kupában (TCR) folytatja pályafutását Nagy Dániel, aki a világkupa-sorozatban (WTCR) győztes Michelisz Norbertet is foglalkoztató olasz BRC Racing Team pilótája lesz az idén.
A koronavírus miatt továbbra sem tudni, hogy mikor kezdődik a WTCR versenysorozat idei szezonja, de Michelisz Norbert rajtszáma legalább már biztos.
Még több cikk