33 °C, Budapest
33 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
25°
Szombat
28°
2019.06.26. szerda, János

Michael Schumacher

Videó: Michael Schumacher egy Enzo Ferrari volánja mögött
A hétszeres világbajnok még 2002-ben, az elsők között próbálhatta ki az akkori forma-1-es technológiával készült, 12 hengeres sportkocsit, és természetesen nem volt rossz véleménnyel róla.
Versenytársaihoz képest matuzsálemi korban állt rajthoz a dongalábú Juan Manuel Fangio
108 éve született Juan Manuel Fangio többszörös világbajnok autóversenyző, az autósport egyik legendás alakja. Manuel Fangio összesen 51 nagydíjon indult, ebből 24-et meg is nyert.
Gland — Titokzatos, vélhetően újabb találgatásokat elindító nyilatkozatot adott Bernie Ecclestone (88), a Forma–1 egykori brit vezére Michael Schumacher (50) állapotáról.
Cannes-ban bemutatták egy Michael Schumacherről szóló dokumentumfilm előzetesét, amiben megszólalt Ecclestone is. Amikor a Forma 1 egykori vezérét kérdezték a legendás versenyző állapotáról, Ecclestone állítólag azt mondta: pillanatnyilag még nincs velünk, de ha jobban lesz, megválaszolja az ...
Schumachernek bizonyítania kellett, hogy Niki Lauda elfogadja.
Mutatunk egy tipikus Kimi Räikkönen-reakciót.
Le a sisakkal, azaz a kalappal a brit előtt! A Forma-1 ötszörös világbajnokát lehet szeretni és nem szeretni azért, ahogy a pályán és a száguldó cirkusz közegén belül viselkedik, de egy biztos, most bebizonyította, hatalmas ember. forma-1.blogstar.hu
A Michael Schumacherről és családjáról készülő film előzetese a héten kerül először nyilvánosságra a cannes-i filmfesztiválon, s a film készítői adtak egy kis ízelítőt a várakozóknak.
December elején debütál a német és svájci mozikban az autóversenyzőről szóló dokumentumfilm.
A hitelprogram kapcsán a magyar hatóságok kezdeményeztek egyeztetést, az Európai Bizottság hivatalos állásfoglalást nem adott ki.
Még több cikk