15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
17°
Holnapután
13°
Csütörtök
17°
2020.09.21. hétfõ, Máté

Michael Jackson

Valaha volt legdrágább házi kedvencek: Nicolas Cage polipja veri a mezőnyt
Valaha volt legdrágább és legfurcsább kedvencek következnek. Nem mindennapi lista.
Kadlecsek Krisztián ismét hihetetlen kulisszatitkokról faggatta a Sztárban Sztár versenyzőit a 3. adásban.
Radics Gigi egy imádni való videót tett közzé az oldalán, hogy mosolygósan indítsa a napot. Michael Jackson Smile című dalából énekelt egy kis részletet, valamint azt is megmutatta, milyen csinos kismama. Videója pár óra alatt több mint 32 ezer megtekintésnél járt.
Nyilvánosságra hozták Micheal Jackson boncolási jegyzőkönyvét, melyből kiderült: a pop királya komoly egészségügyi problémákkal küzdött - számolt be a Blikk.
A halála előtti években súlyos, ám a nyilvánosság elől jól eltitkolt betegségekkel küzdött Michael Jackson: nyilvánosságra hozták a pop királyának boncolási jegyzőkönyvét, mely hátborzongató dolgokról rántotta le a leplet a néhai énekes egészségi állapotával kapcsolatban.
La marque italienne de sportswear Kappa unit ses forces à celles de Juicy Couture pour le lancement d’une capsule avec Sofia Richie.
Ismét megnyitotta kapuit az ország legnagyobb házibulija, ami ezúttal igazán rendhagyó volt, ugyanis egy világsztár vendégeskedett a stúdióban.
Opitz Barbi Kadlecsek Krisztiánnak mesélt arról, milyen volt a hatalmas popikon, Michael Jackson bőrébe bújni!
Hatalmas feladat elé nézett Opitz Barbi, aki Michael Jackson Billie Jean című dalával állt a színpadra: A zsűri azonban nem csak az erőfeszítéstől volt lenyűgözve...
Opitz Barbinak nagy álma vált valóra azzal, hogy egy Michael Jackson dalt adhatott elő a Sztárban Sztár színpadán.
Az énekesnő Michael Jackson-t viszi színpadra, akinek egyik legnagyobb immitátora Bereczki Zoli. Úgy érzi emiatt komoly elvárásoknak kell megfelelnie.
Szandra különleges vallomással kedveskedett évfordulójuk alkalmából.
Napra pontosan 19 évvel ezelőtt történt a szeptember 11-ei terrortámadás New Yorkban, melyben kis híján néhány világhírű sztár is életét vesztette. Kevesen tudják, hogy aznap többek között a pop királya, Michael Jackson, valamint Mark Wahlberg és Gwyneth Paltrow Oscar-díjas színészek is a ...
Il marchio torinese di sportswear Kappa ha collaborato con il “collega” Juicy Couture per lanciare una capsule collection con Sofia Richie, che segna il debutto stilistico della modella col marchio di Los Angeles.
Musicienne, militante, mannequin. Depuis toujours sous les projecteurs à cause du nom qu’elle porte et d’un père qui reste un mythe et un mystère, la jeune Californienne, en première ligne dans la lutte contre le sida avec la Fondation Elizabeth Taylor, lance aussi un appel pour aider l’Australie face aux ...
MEGRÁZÓ - Rengetegen gyászolják a harmadikról kizuhant kislányt Szekszárdon, úgy tudni, az apa éppen a társasház...
MEGRÁZÓ - Rengetegen gyászolják a harmadikról kizuhant kislányt Szekszárdon, úgy tudni, az apa éppen a társasház előtt az albérleti díjat fizette ki, amikor a tragédia történt. - FANNI - Zokogva beszélt a valóságshow-szereplő eltűnéséről legjobb...
Broadway actor Nick Cordero and musician John Prine are some of the celebrities who have died of coronavirus-related illnesses.
BINAN — When the coronavirus struck and cost Mary Mae Dacanay her factory job in the Philippines, the 23-year-old came up with a unique new source of income – turning leaves into celebrity art. Dacanay saw her redundancy as chance to enjoy her favorite pastime – art – but at first had difficulty sourcing materials […]
62 éves lenne a pop koronázatlan királya, Michael Jackson. Az utánozhatatlan popsztárnak rengeteg magyar rajongója van, akik a születésnapján is gyertyát gyújtottak a budapesti Jackson fánál. Ma is a legenda képeivel van dekorálva a fa, amely azzal a...
62 éves lenne a pop koronázatlan királya, Michael Jackson. Az utánozhatatlan popsztárnak rengeteg magyar rajongója van,...
62 éves lenne a pop koronázatlan királya, Michael Jackson.
62 éves lenne a pop koronázatlan királya, Michael Jackson.
The groom dressed as Frankenstein's monster and the couple arrived with a skeleton wedding party.
Döbbenetes átalakulások történtek a színpadon: Nézd meg, hogyan vették át szerepüket a versenyzők!
Horváth Boldi Kadlecsek Krisztiánnal beszélgetett a produkciójáról: Az énekes elmondta, hogyan sikerült elsajátítania Szikora Robi hangképzési technikáját!
Máté Péter képében Fésűs Nelly szerepelt a Sztárban Sztár színpadán. Nézd meg a produkciót a videóra kattintva.
Nem csak a sok réteg szoknya, de a félelmetes kontaktlencse is megnehezítette Péter Szabó Szilvia dolgát: Ennek ellenére minden percét élvezte a produkciónak!
Tóth Andi szerint a műtokája leginkább pudinghoz hasonlít: Az énekesnő elárulta, mivel van kitömve jelmeze, valamint azt is, hogyan érezte magát a színpadon.
Horváth Boldi teljes mértékben elvarázsolta a zsűrit! Bereczki Zoli szerint Boldi produkciója olyan volt, mintha farsangon lennének: Fantasztikus hangulatú!
Szikora Robi bőrébe bújik majd Horváth Boldi, és a produkciója közben pedig ezzel az egy valakivel mindenképpen szeretné felvenni a szemkontaktust.
Szabó Ádám el sem hiszi, hogy mivé alakították a sminkesek és öltöztetők: A versenyző külön gratulált az őt átalakító csapatnak a döbbenetes végeredményért!
Katy Perry slágerét hozta el a Sztárban Sztár színpadára Péter Szabó Szilvia. Nézd vissza a produkciót!
Még több cikk