15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
13°
Kedd
2019.03.23. szombat, Emõke

Michael Fassbender

Az X-Men-sorozat befejező része június 6-tól lesz látható a hazai a mozikban.
Bár Simon Kinberg rendező már tárgyal a Disney-vel a folytatásról, a Sötét Főnix lehet az X-Men-franchise utolsó előtti opusza.
Új előzetest kapott a Sötét Főnix
Úgy tűnik, a Sötét Főnix készítői komolyan gondolták az X-Men-franchise renoméjának helyreállítását: az új előzetesben folytatódik a látványorgia.
Új előzetest kapott a Sötét Főnix.
A Főni mindenkit megöl! Megérkezett a látványos effektusokban és még látványosabban összeszorított fogakkal teli Sötét Főnix új előzetese.
A korai forgatókönyvben többet szerepelt Shaw A Covenantban Noomi Rapace alakította Shaw doktort, akit azonban csak nagyon keveset látunk a filmben. A forgatókönyv korai verziójában ellenben sokkal nagyobb szerepe volt a karakternek.
"Rooney Maráról egy berúgós-hányós éjszaka után készített képeket a rendező" – A legnagyobb színészi átváltozások
[sz]Szajki-Vörös Adél, fotó: YouTube[sz] Vajon nehéz dolog színésznek lenni? A kérdés amúgy költői, de ha nem gondolunk bele, akár legyinthetnénk is: ugyan, pofákat vágni, jelenetet rendezni a kamera előtt és nagy pénzeket zsebelni be érte… Na persze. És aztán vannak azok a színészek, akik ...
Magától Deadpooltól orozták el a hölgyet Elég nagy a titkolózás a Disney első élőszereplős Star Wars-sorozata körül, de az év végéhez közeledve egyre több infót tudunk meg a projektről.
Szinkront kapott a Dark Phoenix első trailerje.
Ha valakit eddig zavart, hogy Hujber Ferenc szinkronizálta Michael Fassbender Magnetóját, az most átmenetileg megnyugodhat.
Megérkeztek az első képsorok az új X-Menből.
Megkapta első trailerjét a Dark Phoenix.
Itt az első előzetes a következő X-Men filmhez, a Sötét Főnix-hez
A 20th Century Fox a hét közepén kiadta első előzetesét X-Men szériája következő részéhez. A sorban tizenkettedik film időben az első három előtt, a '90-es évek elején fog játszódni, és ennek megfelelően a Michael Fassbender és James McAvoy nevével fémjelzett szereplőgárdja tagjait fogja ...
Külföldi celebek, akik imádják a metált | Rockbook.hu
Gyakran előfordul, hogy bizonyos hírességek zenekaros pólóban sétálnak végig az utcán vagy tűnnek fel valamilyen rendezvényen, de nehéz megállapítani, hogy valóban rajongói-e az adott bandának, vagy csak divatból hordjá kezeket a ruhadarabokat. Vannak azonban bizonyítottan metalos hírességek is, ...
A BBC szerint elég meglepő a választás – igaz, Danny Boyle-t sem könnyű pótolni.
A vonatszerelvénnyel ostorozó mutáns A Rockstar világsikerű játékához felbukkant egy szórakoztató mod, amelyben gyakorlatilag mindent meg lehet csinálni, amire az X-Men egyik legerősebb mutánsa képes.
Jöhet az első fekete Bond? Hatalmas változás jöhet a James Bond-filmek világába: lehet, hogy a Daniel Craig után következő 007-es ügynök kivételesen nem fehér férfi lesz. A hírek szerint Idris Elba esélyes a szerepre.
Ti mely csalódást keltő filmekkel egészítenétek ki a listát, melyekért kijárna szerintetek egy bocsánatkérés? :) Hollywoodi filmet csinálni mondhatni egy álom beteljesülése egy rendezőnek, de mégiscsak munka, és mint ilyen, rengeteg buktatóval járhat.... mafab.hu
75 éves rendezőlegendát ünnepel a 75. alkalommal megrendezett fesztivál
A rendező bizarr horrorfilmekkel kezdte a pályáját, de ma már a legnagyobbak között emlegetik.
Tegnap kaptuk a szomorú hírt, hogy hónapokkal később kerül csak a mozikba az X-Men: Dark Phoenix és az Új mutánsok is, azonban mindkettőre nyomós indoka volt a kiadónak
Szavak nélkül szeretett egymásba Alicia Vikander és Michael Fassbender. Az Angelina Jolie-t Lara Croft szerepében váltó Alicia és a 300 című film színésze tavaly házasodott össze a legnagyobb titokban. Kapcsolatukat kezdetektől a hallgatás jellemzi: a színésznő most elárulta, az első két ...
Kiszivárgott egy kép az új X-Men film jemezeiről
Lesifotó került fel a netre a Dark Phoenix forgatásáról.
Magyar származású osztrák színészcsillag tűnik fel az Oltári csajok mai epizódjában! Coco König, a Bécsben született 22 éves színésznő zsenge kora ellenére már olyan hollywoodi szupersztárokkal játszott együtt, mint Jeremy Irons, Michael Fassbender, avagy Marion Cotillard.
Az elmúlt 10 év legjobb erotikus filmjei.
Arnold a Kung Fury 2-ben fog szerepelni.
Michael Fassbender tavaly októberben vette feleségül Alicia Vikandert, most azonban erőszakkal vádolta meg őt volt modell barátnője.
Még több cikk