13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
21°
Hétfő
15°
2020.09.25. péntek, Eufrozina

Mészáros Lőrinc

A rendőrség konklúziója szerint sem hivatali visszaélés, sem környezetkárosítás, sem pedig foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés nem történt az ügyben.
A V-Híd Kft-ben meglévő milliárdokat érő részesedésétől már megvált a felcsúti milliárdos felesége, de ez csak töredéke a cégvagyonának.
A Politikai Hobbista szerda este ismét sportműsorrá változott. A vendég Szöllősi György volt, akivel együtt csodálkoztak rá a srácok, hogy nem vették el a Fradi góljait Norvégiában jogállamisági hiányosságok miatt. A csütörtöki UEFA-szuperkupa kapcsán – amellett, hogy a Nemzeti Sport ...
Az oknyomozó portál azt szerette volna megtudni, mekkora összegért adták ki a parkot egy augusztus 29-i eseményre. A lap úgy tudja, aznap Mészáros Lőrinc fiának esküvőjét tartották ott.
Kötelező vételi ajánlatot tett az INNObyte Zrt. és leányvállalata, az Innoware Kft. többségi tulajdonának megszerzésére a Jászai Gellért érdekeltségében álló, állami megbízásokban is bővelkedő 4iG Nyrt.
Tavaly áprilisban vette meg a klubot az ország leggazdagabb emberének cége Csányi Sándor fiától.
Nem ment tavaly olyan jól, viszont többet költött "propagandára" Mészáros Lőrinc és gyerekeinek építőipari cége.
Kikutatták, hogy van még egy Soros, csak ez nem magyar-amerikai.
A Dolomit Kft. gánti bányájából szállítottak zúzottkövet az útépítéshez.
Orbán Viktor apjának óriási profitot termelő bányacége azután is szállított az M4-es építkezésre, hogy problémákat talált a kormány és az EU is – derül ki a Direkt36 birtokába került dokumentumokból.
Az Orbán-kormány létrehozott egy építőipari akciócsoportot, amely közvetlenül és napi szinten foglalkozik az építőipari kapacitások bővítésével és a beruházások felgyorsításával. Egyszerűsítenék és gyorsítanák a környezetvédelmi hatásvizsgálatokat, hatósági engedélyek kiadását. A ...
Zdenek Bakala vagyona majdnem akkora, mint Mészáros Lőrincé, de Csehországban ezzel sincs a tíz leggazdagabb között. A Telexet támogató milliárdos még tizenévesen vándorolt ki az USA-ba, már jól menő befektetőként tért haza, a cseh médiapiacnak is fontos szereplője.
Nagyot esett a Balatontourist vendégéjszakáinak száma, de a cég így is nyereségesen zárhatja az évet. A mobilházakat és üdőlőházakat keresték a legtöbben.
Azt tervezik, harmadjára is meghirdetik az állami tulajdonban lévő komplexumot. Az első és a második próbálkozás között 160 millióval esett az ára. Közben Orfű bekerült a Pécs-Villány turisztikai térség kiemelten támogatandó települései közé, azaz a jövőben jó eséllyel pályázhatnak ...
Tó-átöleléssel tiltakoztak több ezren a tatai Öreg-tó partjára tervezett szálloda ellen. A tüntetők tegnap délután a parton élőláncban, a vízen csónakokban a levegőben pedig sárkány repülő után húzott „védd a partot” felirattal is demonstráltak. A Mérce helyszínen lévő ...
A 24.hu szerint Mészáros válása nem veszélyezteti a 252 milliárdos cégcsoport pozícióját a Forbes szeptemberi listáján.
Szijjártó Péter: Erős nemzeti vállalkozások nélkül nincs erős nemzetgazdaság
Az elmúlt tíz esztendő gazdasági sikertörténetének egyik alapja az, hogy kihasználva azt, hogy Európa szívében vagyunk, Közép-Európa egyik legfejlettebb közlekedési hálózatát hoztuk létre – fejtette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken, Debrecenben, a V-Híd ...
Földön és vízen álltak élőláncot a tó partján, az Avalon által tervezett, a lakosoktól a partot elzáró hotel építése ellen.
A járvány második hullámában is fenn kell tartani az ország gazdasági működőképességét, ezért újabb gazdaságvédelmi intézkedéseket vezet be a kormány – mondta a Magyar Nemzetnek Varga Mihály pénzügyminiszter. Az építőipar és a turizmus megsegítése is szóba jöhet, aminek nyilván örül Mészáros Lőrinc is.
Nagyon súlyos és morális politikai dilemmát jelent Bíró László indulása, a szövegei pedig elfogadhatatlanok - mondta nemrég Gyurcsány Ferenc DK elnök arról a politikusról, aki mögé hetekkel ezelőtt beállt az összes ellenzéki párt. A korábban rasszista, antiszemita megnyilvánulásokat tett ...
A felcsúti milliárdos Szijjártó Péterrel, Kósa Lajossal és Palkovics Lászlóval bemutatózott és ünnepelt Debrecenben.
Szijjártó Péter azt mondta, a jelenlegi rendkívül nehéz gazdasági körülmények között minden idők legerősebb nemzetgazdaságát kell felépíteni.
Pécsi belvárosi ingatlanokkal gazdagodik a Matthias Corvinus Collegium.
Még több cikk