20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
18°
Szombat
18°
2018.09.26. szerda, Jusztina

Mészáros Lőrinc

A párt hivatali vesztegetést gyanít az utazások mögött.
A szabadságát mindenki úgy tölti, ahogy akarja - írta a vasúttársaságot felügyelő tárca nélküli miniszter sajtóosztálya az RTL Híradó kérdésére.
Budapest és London között mozgott, a NER-esek által használt titokzatos magánrepülő a hétvégén.
Szerbiában építkezett az MLSZ, csütörtökön átadás.
3 milliárd forintot szentelt arra az MLSZ, hogy megépüljön a topolyai fociakadémia, részt is vesz a megnyitón Orbán.
A Puskás-díj átadásán voltak, Lőrinc mint a Felcsút klubelnöke, Szöllősi mint a Puskás-díj egyik létrehozója.
Ha bárki ebben az országban komolyan venné hogy nem az Orbán Viktor nevű földesúr rabszolgái vagyunk, akkor holnap az ügyészség nyomozást kezdeményezne, hogy ezeknek a közbeszerzésekből élő vállalkozóknak honnan van ennyi nem ismerhető jövedelme.
Szép jó estét mindenkinek! A mai nap elég sok hír érkezett a NER háza tájáról, így hát essünk is neki. Kora reggel érkezett az Átlátszó leleplező cikke, mely a NER lovagok luxusútjaival foglalkozik. Azzal, hogy Orbán Viktor és haverjai hogy utaznak havi rendszerességgel milliárdos ...
Az Átlátszó szerint Orbán Viktor magángéppel utazott haza a Videoton bulgáriai mérkőzéséről. A gépről azt írták, hogy ugyanezt használta korábban Mészáros Lőrinc lánya, és a ZTE focicsapat tulajdonosa is.
ÉLŐ közvetítésünket ide kattintva követhetik a FIFA-gáláról: http://bit.ly/2OORQZF Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, illetve a FIFA-alelnöke „hivatalból” volt jelen. nemzetisport.hu
Nem tett le a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Konzum Nyrt., hogy a bankszektor és a telekommunikáció irányába terjeszkedjen tovább.
A júliusban a Mércén megjelent fotón látható jacht nemcsak a felcsúti expolgármester, hanem a NER több fontos emberének kényelmét is szolgálta.
Két luxusjármű útját követte az Átlátszó a nyáron. Fontos utasokat vittek.
Orbán Viktort is fotózták már leszállni a gépről, amely gyakran repül oda, ahol az a jacht van, aminek a fedélzetén Mészáros Lőrincet és üzlettársait is látták már.
Az Átlátszó egy magánrepülő és egy luxusjacht útját követte a nyáron. Meglepő eredménnyel.
Sűrű egymásutánban landolnak a milliárdos közbeszerzések a volt felcsúti polgármesternél. Békés megyei partnerének így viszont kevesebb jut.
Egy pillanatig habozott Halász János szóvivő, de eszébe jutott a tökéletes válasz.
Az ALDE angol nyelvű kisfilmjét a szövetség Twitterére tették ki, azzal, hogy a magyar választóknak ezt is érdemes megnézniük. A rajzfilm állítása szerint Orbán Viktor dönti el, ki lesz gazdag Magyarországon, így történt, hogy az egykori felcsúti gázszerelő, Mészáros Lőrinc ma az ötödik ...
Tiborcz-vagyon felülnézetből – a jobb rálátás okán
Tiborcz István, a jobb beazonosítás kedvéért Orbán Viktor magyar miniszterelnök veje, a regnáló ideje alatt gyűjtögető üzemmódban működött. Korán kelt és jó helyen, így tetemes a számunkra csak néznivaló. The post Tiborcz-vagyon felülnézetből – a jobb rálátás okán appeared first on Városi Kurír .
Az emberek mindennapjait valóban érintő problémafelvetések képviseletre várnak, és ha nem lesz szolidaritásra épülő, a teljes magyar érdekképviseletet felvállaló ellenzéki erő, akkor marad a menekültektől való félelem, ami az európai értékekkel szemben már a nappalinkban van.
Még több cikk