9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Vasárnap
15°
2021.02.25. csütörtök, Géza

Mészáros Lőrinc

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
Hasznos infók február 23-án, reggel. The post Keddi friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu .
A Momentum miniszterelnök-jelöltje szerint „ma már kevés azt mondani, hogy Orbán takarodj és hogy O1G”.
A Jobbik elnöke Orbán Viktor reggeli rádiós interjújára reagált.
A tíz legtöbb turisztikai támogatást kapó település közé befért Felcsút is.
Az ellenzéki képviselők úgy látják, a kormány nem élt, hanem visszaélt a rendkívüli felhatalmazással, amit az ellenzék megadott számára tavaly, és politikai támadást indított az önkormányzatok ellen a működőképesség szélére taszítva őket.
Május végéig 3,5 millióval több embert tudunk beoltani, mint egy hasonló méretű EU-s államban, mondta a miniszterelnök az Országgyűlésben.
Gyurcsány Ferenc szerint a felemelkedés elárulása zajlik. Kocsis Máté pedig arról beszélt, Gyurcsány Ferenc nem beszélhet morális fölényről. Jakab Péter afrikai kuruzslóhoz hasonlította Orbán Viktort.
A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak ...
15 milliárdos keret: újabb tendert húzott be a Jászai-féle informatikai óriás
Újabb nagy tenderen nyert a 4ig, az informatikai óriás a következő két évben több megbízáshoz is hozzájuthat. The post 15 milliárdos keret: újabb tendert húzott be a Jászai-féle informatikai óriás first appeared on Forbes.hu .
A Mészáros Lőrinc és Vida József milliárdosok érdekeltségébe tartozó csatorna követi az iparági trendeket. The post Elindította streaming szolgáltatását a TV2 first appeared on Forbes.hu .
Az RTL Klub birtokába került tervezet szerint a 2021-2027-es uniós költségvetés Magyarországra eső részéből mintegy 1600 milliárd forintot csoportosítana át környezetvédelemre és energiahatékonyságra a kormány. Főleg beruházásokra költené az uniós zöld forrásokat a kormány, ...
A Pesti TV Krokodilagy című műsorában Vida Laura, Győrffy-Villám András és Benkő Zsolt volt Fábry Szabolcs vendége. A műsorban többek között szó esett a hazatérésről, a balatoni fejlesztésekről és Hadházy Ákosról is – írja a Vásárhely24. The post Benkő Zsolt a Pesti TV-ben: a kormány ...
A Pesti TV Krokodilagy című műsorában Vida Laura, Győrffy-Villám András és Benkő Zsolt volt Fábry Szabolcs vendége. A műsorban többek között szó esett a hazatérésről, a balatoni fejlesztésekről és Hadházy Ákosról is. The post Benkő Zsolt a Pesti TV-ben: a kormány következetesen, ...
Nincs azon semmi furcsa, hogy Rogán harmadik felesége és családja 5 százalékos önerővel vásárolhatott termőföldet, összesen 1,6 milliárdért.
Európa-szerte a schengeni övezet, a határok szabad átjárhatósága lesz az utolsó, amit visszaállítanak, legalábbis a magyar kormány így számol.
A szocialisták ezt utalványként adnák, és az összeget a vendéglátói és a szolgáltatói iparban lehetne elkölteni.
A se nem nemzeti, se nem együttműködés, annál inkább rendszer médiapolitikájának újabb szégyene kísértetiesen hasonlít természetét tekintve a Népszabadság lecsapásához.
Nagyjából 5 milliárd forintos keretből gazdálkodhat a következő hét évben Budapest összes önkormányzata együttvéve.
A 24.hu azt írja, a beolvadás előtt álló MKB Bank emblematikus belvárosi székházát egy új cégháló segítségével kötötték be Mészáros Andrássy úti cégközpontjába.
A Belfry eddig hivatalosan egy osztrák ügyvéd tulajdonában volt, az ő helyére azonban most egy magyar lépett. The post Magyar tulaja lett a közbeszerzéseken százmilliárdokat szakító osztrák cégnek first appeared on Forbes.hu .
Szép reggelt! Kivételesen nem kérdezem meg, mikor lesz már végre tavasz. Most azért szurkolok, hogy a legfrissebb előrejelzés téves legyen, és ne kelljen mínusz nagyonsok fokban dideregnünk. Elsősorban nem magam miatt rettegek – nálunk van fűtés -, hanem a hajléktalan, vagy nem hajléktalan, de ...
Még több cikk