3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2020.01.23. csütörtök, Zelma

Mészáros Lőrinc

Újabb siralmas versenyben került szégyenpadra Magyarország – erről ír közleményében a Demokratikus Koalíció.
A Transparency International csütörtökön közzétett jelentése szerint immár az EU második legkorruptabb állama Magyarország. „Soros” - mondta erre a kormány.
Tóth Bertalan szerint az erőmű adásvétele jól megmutatja a kormány rablópolitikáját.
Még szomorúbb a magyar korrupciós helyzet, ha látjuk, hogyan teljesítenek mások. Rajtunk kívül a régiónkból egyedül Szlovénia rontott a korrupciós állapotán 2012 óta, de ők is csak 1 pontot estek vissza a százas listán, míg mi 11-et.
Az MNB 5 millió forintra büntette a Jászai Gellért vezette céget.
Az EU második legkorruptabb országa vagyunk. A korrupció a rendszer része lett, nem mellékhatása – áll a TI jelentésében, amelyből az is kiderül: az EU-forrásból finanszírozott közbeszerzéseknél kiosztott pénz húsz százalékát Mészáros Lőrinc cégei nyerték el. Vannak jó hírek is azért a jelentésben.
Mészáros Lőrinc és Jászai Gellért éppen a problémás időszakban kávézgattak.
Módosítani kellett a korábbi tendert.
A részvények már azelőtt esni kezdtek, hogy bejelentették, mégsem vásárolják fel a T-Systemst.
E heti adásunkban Orbán Viktor miniszterelnöknek a gyöngyöspatai cigányoknak járó és a rossz börtönkörülmények miatt megítélt kártérítéssekkel kapcsolatos kijelentéseivel foglalkozunk.
Megfeneklett a kínai-magyar kapcsolatok kirakatprojektje, a Budapest-Belgrád vasút magyarországi szakaszának fejlesztése. A magyarok a pénzre, a kínaiak a tervekre várnak.
Akkor van értelme a MÁV és a Volánbusz összevonásának, ha a két közlekedési társaság egymást kiegészítő szolgáltatásokat tud nyújtani és a dolgozók bérét is megemelik - közölte az MSZP elnökhelyettese szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
Párját ritkító eseménynek lehetünk tanúi éppen, a liberális propagandamédia kihátrál egy hatalmas hazugságsorozatból. Sőt, a hazugsághalmazt az álhírgyár-csoportba beszállító 168 óra még az állítólag „partizánkodó” szerkesztőjét is kirúgta, az egyébként első látásra is teljesen ...
A Hír TV mai Keménymag című műsorában Karácsony Gergely első 100 napját, a Pécs Pride-ot, a gyöngyöspatai romaügyet és a börtönbizniszt szedte darabokra Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója és Jeszenszky Zsolt politikai hobbista Velkovics Vilmos ...
Ez még egy tavaly júliusi vízszennyezés miatt történt, a novemberiről még nincs hír.
Az új energiastratégia hat villamoserőművi forgatókönyvet vesz számításba, ezek közül csak egy van, amelyikben nem szerepel Paks II. A felépítendő atomerőmű árát egyik szcenárió sem veszi figyelembe, azzal együtt messze a Paks-mentes verzió lenne a legolcsóbb, bár több áramot kellene ...
A vízügyi hatóság lezárta az eljárást, amit azért indítottak, mert szennyező anyagok jutottak a környező patakokba a Mátrai Erőmű víztározójából.
Összekeverték a Puskás Futball Club Kft. és a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány számait.
Tulajdonost váltott a korábban Andy Vajna kormánybiztos érdekeltségében lévő Rádió 1 és a Best FM – értesült a Media1. A Rádió 1-et működtető Radio Plus Kft. Andy Vajna egykori vagyonkezelő cégétől, az AV Investmentstől szerezte meg a mányi Schmidt Zoltán, aki korábban a Mészáros Lőrinc ...
Szíjj László másfél éven át havi 120 ezer forintot hajlandó fizetni azoknak a fiataloknak, akik megírják, miért az útépítés a legizgalmasabb szakma.
Schmidt Zoltán és Halmi Tamás érdekeltségei lettek.
Indul a kormány által is felkarolt, több száz millió forintos beruházás.
Több mint kétmillió forintot és akár állásajánlatot is kaphatnak a kiválasztott mérnökhallgatók.
A Sebestyén Balázsék műsorát is sugárzó Rádió 1 korábban Andy Vajnáé volt, ha lehet, most még közelebb került a kormányhoz.
A Puskás Akadémia bekerült a húsz legnyereségesebb európai futballcsapat közé. Bár az akadémia tényleg kilencmilliárdos profitot csinált, akadnak gondok a módszertannal.
Andy Vajna érdekeltségeiről van szó, amelyek most oligarchát váltottak.
A két mélygarázst alagutak kötik össze az 520 négyzetméteres „cselédszállással”.
Tudni illik, hogy a köztisztaságról és hulladékgazdálkodásról az önkormányzati törvény egyebek mellett az alábbiak szerint rendelkezik: § (1) A helyi közügyek, valamint a helyben biztosítható közfeladatok körében ellátandó helyi önkormányzati feladatok különösen: 5. ...
Még több cikk