7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
14°
2021.10.16. szombat, Gál

Mészáros Lőrinc

Tudták önök, hogy Szijjártó Péter építi a paksi atomerőművet? Eddig én sem; úgy volt, hogy Putyin atomminisztériuma, a Roszatom a fővállalkozó-generálkivitelező. Most azonban történt valami, ami kételyt ébresztett bennem. Maga a beruházás nem tart sehol, csupán Mészáros Lőrinc alibi ...
Ha Dobrev kormányra kerülne, a rendszer kárvallottjai, a létminimum alatt élők talán megkönnyebbülhetnének némiképp, de helyzetük szignifikáns változására aligha számíthatnának.
Épül a gigabank, zsebben a fél országot ellátó energiacégek - és ma elkezdődik a terepen a Mészáros Csoport harmadik gigaprojektje a három legfontosabb közül. Ez az Opus már nem az, ami 3 éve volt, de az államilag finanszírozott projektek még mindig fontosak a számára. Különbség, hogy ezt a ...
Magyar Levente, a külügy államtitkára egy szakmai konferencián beszélt arról, hogy a kormány 4-5 új repteret építene, piaci szereplőket is bevonnának. Korábban a Ferihegyre is szemet vető Jellinek Dániel beszélt nekünk arról, hogy sok reptér van az országban, amiben fantáziát lát ...
Szigorodnak a környezetvédelmi előírások és betétdíjas lesz a PET-palack, így egyre többen teszik fel a kérdést, nem lehetne-e más, újrahasznosítható anyagba csonagolni a vizet vagy az üdítőket. Egy magyar cég, például, a Lidllel indított ígéretes projektet.  The post Egy magyar cég is ...
A Mészáros Csoport High-Tech Suli Programjával elnyerte a Legjobb CSR Programért díjat és az ezzel járó védjegyhasználatot az idei CSR Hungary Díj pályázatán.
Zalaegerszegen kérdeztük a jelöltet, aki szerint az euró bevezetéséért, a tisztességes munkakörülményekért, a demokratikus jogokért, a jogállamért, a bíróságok függetlenségéért és a korrupció ellen folytatott küzdelem minden dolgozónak emelni fogja az életszínvonalát.
Dr. Várkonyi Andreával közösen vette át az oklevelet. The post Van igazság: díjazták Mészáros Lőrinc cégét first appeared on nlc .
A Spanyolországba költöző Tiborcz folytatja a terjeszkedést Budapesten is. A Szabadság téren vásárolt újabb, 50 szobás hotelt a Bdpst Group.  The post Újabb belvárosi szállodát vásárolt Tiborcz István first appeared on Forbes.hu .
Várkonyi Andrea az Instagram oldalán jelentkezett a meglepetéssel.
Kocsis-Cake Olivio ( a Párbeszéd országgyűlési képviselője) tette közzé Facebook-oldalán a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság azon döntését, hogy megszünteti a visontai Mátra Erőmű területén történő környezetkárosítás és annak következtében kialakult, foglalkozás ...
Zajlik az élet Mészáros körül, a hét elején jött a hír, hogy közeli embere értékes francia borbirtokot vásárolt, most meg új szállodát nyit. The post A leggazdagabb magyar most a Dunántúlon nyit új szállodát first appeared on Forbes.hu .
Szerintük senki sem láthatta előre, hogy az egészségre is káros anyagok keletkezhetnek a Mátrai Erőmű és a Mészáros Lőrinc cége által közösen használt víztározóban.
Az egykori sikercég, az IND Group három alapítója közül ketten a Mészáros-féle óriásbanknál folytatják, ami a Budapest Bank, az MKB és a Takarékbank fúziójával jön létre. Tapasztalt kommunikációs vezető is érkezik a csoporthoz.  The post Újra együtt dolgozik a banki sikercég, az IND két ...
Jó kérdés, hogy miből volt erre Kalocsainak pénze, hiszen céges érdekeltségeinek bevétele és profitja alapján nincs ekkora tőkéje egy ilyen volumenű beruházásra. The post Kétmilliárd forintért vehetett francia borbirtokot a leggazdagabb magyar borásza first appeared on Forbes.hu .
Olyan jelölttel, akiben fel sem merül, hogy a társadalom számos bajának okozója maga a szabad piac és a kapitalista berendezkedés, aligha várhatunk lényeges elmozdulást a társadalmi igazságosság irányába.
Kelemen Beatrix menesztése és a nagyszabású lagzi között szinte napra pontosan, alig egy hónap telt el.
A házaspár 50–50 százalékban érdekelt az EKHO Belvedere Kft.-ben.
Hogyan jutottunk ide és mire lehet számítani? A G7 Podcast e heti adásában Szabó Lászlóval, a REKK vezetőjével és Jandó Zoltán kollégánkkal jártuk körbe a kérdést. The post Senki nem számított ilyesmire, de az elmúlt hetekben az energiakrízis szélére sodródtunk first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően .
Miért nem volt ott Mészáros Lőrinc esküvőjén? Lett volna-e értelme megrángatni Simicska Lajos hózentrógerét? Mi a helyzet a cégeivel és miért bolondul meg a blockchainért? A pénteki Flow utolsó vendége […] The post Sebestyén Balázs: ha már nem élvezem a rádiózást, el tudom engedni first appeared on Forbes.hu .
A lap elemzése szerint 2020-ban csaknem 800 milliárd forintot fordított a magyar kormány sportcélokra.
Tíz perces videóban mutatja be a Partizán csatorna, hogy az idén nyáron hogyan vették igénybe kedvenc jachtjukat, a Lady MRD-t, a NER kegyeltjei. A videó szerint egyhetes turnusokban váltották egymást. A Zadar és Nápoly között keringő jachthoz általában egy luxus repülőgép szállította a ...
A Tresoritot júliusban vásárolta fel a Swiss Post a Forbes becslése szerint 23,7 milliárd forintért. Szilágyi György, a cég termékfejlesztési vezetője a tízéves sztorijuk legizgalmasabb pillanatairól mesélt. The post Már az első pizza mellett globális céget akartak építeni – az év ...
Németh Dániel oknyomozó riporter számításai szerint a repülő és a hajók bérleti díja 540 millió forint volt. The post 540 millióért luxusjachtoztak Mészárosék, Jászai és az MKB-vezér first appeared on Forbes.hu .
A Partizán csatornáján jelent meg Németh Dániel és Rádi Gábor kisfilmje, amelyen az látható, hogy a Lady MRD és Seagull... The post Videón a NER idei luxusjachtos nyaralása – Mészárosék, Jászai Gellért és a többiek first appeared on atlatszo.hu .
Valószínűleg mindenki ismeri a háttérsztorit, de ha valakinek esetleg teljesen kiesett volna a DC-képregények és a szuperhősfilmek világa: Batmannek van egy titkos személyazonossága, amit napközben visel. Ő Bruce Wayne, a milliárdos üzletember, Gotham városának illusztris, köztiszteletben álló ...
Egy nap alatt 30 százalékkal emelkedett a gáz tőzsdei ára. A piacon eddig is gázhiány volt, erre tettek most rá egy lapáttal a szállításaikat visszafogó oroszok. The post Az oroszok megadták a kegyelemdöfést: teljes a káosz a gázpiacon first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően .
A Twitter után a leggazdagabbak listájától is elköszönhet Trump. Musk a legnagyobb nyertes, Gates a válása miatt került hátrébb. The post Trump 25 év után esett ki a leggazdagabb amerikaiak közül first appeared on Forbes.hu .
Még több cikk