24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
27°
Holnapután
28°
Szerda
30°
2020.07.05. , Sarolta, Emese

Mészáros Lőrinc

Karácsony nevében Tüttő Kata városüzemeltetési főpolgármester-helyettes reagált Hollik István délelőtti szavaira. A Fidesz kommunikációs igazgatója az ATV-nek azt mondta, hogy egy egyszerű jogi aktussal átveheti a Fővárostól a Lánchíd felújítását, ha tovább tart a ...
A Zuglóban is sikeres C-Ware Kft. két tender keretében 64,5 millió forintért szerződött az erzsébetvárosi parkolóautomatákkal kapcsolatos feladatokra.
A miniszterelnök szerint a magyar ember börtönben érzi magát, ha nem látja egy évben legalább egyszer a tengert. Megnéztük a hivatalos statisztikák alapján, hány magyar lehet, akinek nem jut tengeri nyaralás.
Magyarország távközlési infrastruktúráját évekre meghatározó döntések születtek a járvány alatt. A Huawei pozíciói nálunk is gyengültek, de a részben állami Telenor még versenyben tarthatja a kínai céget.
Balogh Csaba azután tett így, hogy hétfőn a gödi közgyűlés az ő jogköreit korlátozta.
Vaszily Miklós tagadta, hogy politikai megbízásból vásárolt volna részesedést az Index hirdetési felületeit kizárólag értékesítő Indamédiában, ahogy azt is állítja, az Index irányultságát nem akarják megváltoztatni.
Közel 200 milliárdot költöttek most el a koronavírus-járvány miatt létrehozott alapból, amit a gazdaság helyreállítására különített el a kormány.
Jászai Gellért ezzel még tovább növelte a részesedését.
Pedig ment az üzlet, de a 4iG már nem a felcsúti milliárdosnak hajt hasznot.
Finoman szólva sem voltak boldogok a hírt kommentelő szurkolók.
Százezernél is több ember ivóvízellátása került veszélybe egy Szentendre környéki talajszennyezés miatt. Pillanatokon belül lépni kellene az ügyben, de pályázat még nincs.
Május végén mutatták be a Puskás Akadémia és a Testnevelési Egyetem együttműködésében készült Labdarúgás és tudomány című tanulmánykötetet. Az eseményről most számolt be a Puskás Akadémia YouTube-on futó magazinjának júniusi adása.
Nemrég jelent meg a Puskás Akadémia 13 éves történetét összefoglaló tanulmánykötet.
Készpénzproblémái vannak az Indexnek – árulta el ország-világ előtt a lapot tulajdonló alapítvány vezetője, Bodolai László, mikor kiderült, az Index egy hete kinevezett vezérigazgatója az anyagi helyzetet látva távozott a cégtől. Egyelőre nem tudni, hogy ezt a problémát hogyan oldják meg. ...
Vezérigazgató nélkül működik tovább június 30-tól az Index.hu Zrt., miután lemondott kedden a múlt szerdán kinevezett vezérigazgató, Ződi Zsolt – számol be a fejleményről az Index. A szerkesztőség tagjai, mint cikkükből kiderül, a fejleményről egy közleményből értesültek, amit Bodolai ...
Orbán Viktornak kellene karbantartania Budapestet az ellenzék szerint. Nagyjából ez derült ki az MSZP-s Horváth Csaba zuglói polgármester és a szintén szocialista, Tüttő Kata főpolgármester-helyettes ma délelőtti sajtótájékoztatóján, amit a Pénzügyminisztérium épülete előtt tartottak. A két ...
Szomorú Szilárd nem részletezte, hogy mi vezetett a lemondásához.
Mint egy klasszikus magyar népmesében, hét év és három bank kellett hozzá, hogy létrejöjjön az általában csak szuperbankként emlegetett újdonsült pénzintézeti alakulat. Rögtön a második legnagyobb szereplővé válik a hazai bankszektorban.
A hetes számú vörösiszap-tározó élete és viszontagságai című képregény Ian M. Cook antropológus és Németh Gyula grafikus/illusztrátor együttműködéséből született, azzal...
Mészáros Lőrinc maga mellé vette barátját és üzlettársát, Szijj Lászlót.
Lejárató cikket közöltek a terézvárosi újság új főszerkesztőjéről, akit összekevertek a TASZ kommunikációs vezetőjével.
Az Országgyűlés hétfői ülésnapján az azonnali kérdések órájában Orbán Viktor az ellenzéki képviselők kérdéseire válaszolt. The post Orbán Viktor kemény leckét adott az őt kóstolgató baloldaliaknak appeared first on Vásárhely24 .
A Mészáros Lőrinc pénzét használó médiacég indíthatja el a Pesti TV-t.
Megerősítette a 444.hu-nak Vaszily Miklós, a TV2 igazgatósági elnöke, egyben az Index hirdetési- és pénzügyeiben kulcsfontosságú Indamédia résztulajdonosa, hogy  májusban alapított új cége, a Progressive Media első projektje a Pesti TV nevű kábelcsatorna elindítása lesz. A Progressive ...
A kormányfő az ellenzéki képviselők kérdéseire válaszolt a parlamentben.
A diákmunkáról, az ügynökkérdésről, a turizmusról is szó volt hétfőn az azonnali kérdések között az Országgyűlésben.
Még több cikk