14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson

Mészáros Lőrinc

Nem érnek össze a cég teljesítményével a kapott százmilliók, és az iparági példa is mást mutat. The post A milliárd forintos ötlet: reális, hogy egy találmányra kap Rogán évek óta százmilliókat? first appeared on Forbes.hu .
Ők nyerték meg a szegedi tram-train karbantartó csarnokának, a büki kilátó és látogatóközpontnak és egy országúti mérnökségi telep építésének tenderét is összesen több mint 11 milliárd forintért. The post Mészáros Lőrinc lányának és vejének cége újíthatja fel a bajai kikötőt first appeared on Forbes.hu .
Csupán egy tábla takarja férfiasságát. The post Pucéran állt ki a Fertő tó mellett Pumped Gabo first appeared on nlc .
A lakossági fórumon Czeglédy Csaba bejelentette, megválasztása esetén nem élne mentelmi jogával.
Szeptember végén mondta ki a boldogító igen Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Házasságukra az egész ország kíváncsi, a műsorvezető az És ezt lehet? - Jogod van jól lenni című könyvében elárult néhány részletet magánéletükről.
Egyre többen kérdezik, hogy „Mi lesz a vidékkel?” Mit tervez az Egyesült Ellenzék?” Jó lenne remélni, hogy az Ellenzék győzelme esetén végre méltó módon rendeződik a vidék ügye, határozott és gyors intézkedésekkel fordítja az Új Kormány a fenntarthatóság irányába a vidék sorsát. Ez ...
Fantasztikus jó reggelt kívánok mindenkinek! Múlt héten érkezett az örömhír, amely szerint a magyar lakosság a második legszegényebb az Európai Unióban, de gyakran előfordul, hogy a sikerek nem érkeznek egyedül, különösen mióta előre megy, nem hátra. Ezért aztán most annak lehet örülni teli ...
Próbál külföldön terjeszkedni a Duna Aszfalt, de az eredmények egyelőre nem említhetők egy lapon az idehaza elért kiemelkedő növekedéssel és profitrátával. The post Idehaza extraprofitot, külföldön csak veszteséget termel a kormány kedvenc útépítő cége first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően .
„Nincs kapcsolódási pontunk a NER-hez” – hangoztatja különböző interjúkban a Megoldás Mozgalommal ellenzéki szavazókra hajtó Gattyán György. Csakhogy a Válasz Online-nak legalább hét oka van arra, hogy ezt ne higgye el neki. Például: Fidesz-műhelyből jön a párt programtanácsának ...
Évek óta szó van róla, hogy a Balaton egyik legértékesebb, jelenleg rengeteg zöldfelülettel rendelkező területét felparcellázzák és beépítik, és láthatóan most már finisébe fordult ez a törekvés. A projekt jelentős kormányzati hátszéllel fut, nemzetgazdaságilag kiemelt beruházássá ...
2021-ben Mészáros Lőrinc 455 milliárd forintos becsült vagyonnal leelőzte a tíz évig megszakítás nélkül első helyen álló Csányi Sándort. A... The post Az év, amikor Mészáros Lőrinc gazdagabb lett Csányi Sándornál – így tört az élre a felcsúti gázszerelő first appeared on atlatszo.hu .
Az NFT-ket, vagyis a nem helyettesíthető tokeneket övező hatalmas láz hatására 4 milliárd dollárnyi havi bevételt könyvelhetett el a legnagyobb NFT-piactér, az Opensea januárban. The post Felfoghatatlan mértékű bevételi rekordot döntött a legnagyobb NFT-piactér first appeared on Forbes.hu .
Mentálisan kipihent jó reggelt mindenkinek! Mint tudjuk, az erkölcsi fölény odaát van. És tényleg. Például a szolnoki Fidesz (úgy is, mint hivatalos pártszervezet) genderterrorra adott frappáns válaszát IGAZI FÉRFI ügyben, lehetetlen überelni. Pedig a recept módfelett egyszerű: nyúld le egy ...
Már nem az orvosok, hanem a befektetők diktálják az ütemet a magánegészségügy fejlődésében – mondta a Magyar Hangnak Rékassy Balázs.
A ZÁÉV-ről és a Mészáros és Mészáros Zrt.-ről is kedden derült ki, hogy megnyertek egy-egy sokmilliárdos közbeszerzési eljárást. A leggazdagabb... The post Egy nap, két Mészáros-cég, közel 100 milliárd forint értékű állami megbízás first appeared on atlatszo.hu .
Olvasónk, Barna izgalmas olvasmányt ajánlott figyelmünkbe a minap, amelyet saját kis egyszemélyes kiadójával ad ki. A Via Carpatia várhatóan február elején jelenik meg, Ziemowit Szczerek, a lengyel újságírás fenegyereke, a Gazeta Wyborcza és a Polityka munkatársa írta Magyarországról, jellemzően ...
Tavaly év végén a Greenpeace megtámadta a Fertőrákosra tervezett építkezések kivitelezésére kiírt közbeszerzést arra hivatkozva, hogy az nem felel meg... The post 25 millió forintot kér a Közbeszerzési Döntőbizottság a Greenpeace-től a Fertő tavi tender vizsgálatáért first appeared on atlatszo.hu .
Az ország 2033-ig leállítja a szénalapú villamosenergia-termelését, és átszervezi annak a két tartománynak a gazdasági tevékenységét, amelyben még mindig működnek aktív szénbányák. The post Bő 10 év és Szlovéniában nem lesz szénalapú áramtermelés first appeared on Forbes.hu .
Átalakul Mészáros Lőrinc tőzsdei befektetési holdingja, az Opus Global - közölte a társaság a Forbes.hu-val. The post Átalakulás indul: Mészáros Lőrinc lánya távozik az Opus Globaltól first appeared on Forbes.hu .
Miután a magyar kormány nem reagált a megkeresésére, ezért az Európai Bizottságtól kéri ki az ingyenes covid-tesztekre adott uniós támogatás elszámolási dokumentációját Ujhelyi István, szerinte ugyanis erősen korrupciógyanús a 900 millió forintos keret felhasználása – ezt az MSZP-Párbeszéd ...
Az oligarcha kifizette egy elvesztett polgári per költségeit.
“Rekord mértékben adósította el Magyarországot az Orbán-kormány címmel” tartott ma sajtótájékoztatót a jobbikos Potocskáné Kőrösi Anita, a PM részéről Tordai Bence és a momentumos Ilyés Márton. A három muskétás a többi között újra Mészáros Lőrincezett, de természetesen a Fudan ...
A Demokratikus Lendület egészen a miniszterelnök felcsúti házáig ment, hogy csekket dobjon be a postaládájába, amin tőle, illetve Mészáros Lőrinctől kérnek pénzt.
Még több cikk