23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
20°
Csütörtök
22°
2019.06.17. hétfõ, Laura

Mészáros Lőrinc

Meglehetősen bicskanyitogató, pénztárcában turkáló interjút készített a 24.hu Csák Jánossa, a Mol és a MÁV volt vezetőjével, volt londoni nagykövettel. Nem maradt el a migrációs válság elbagatelizálása, a Mészáros Lőrincezés és Tiborcz Istvánozás, Csák János azonban a beszélgetés ...
A csapat tavalyelőtt kapott 15 milliárd forintos stadiont, aminek az üzemeltetése olyan drága, hogy az önkormányzat volt kénytelen fizetni. A csapat ki is esett az NB I-ből.
Bevezették a tőzsdére az MKB Bank részvényeit, már csak az a kérdés, mennyitől akarnak megválni a jelenlegi tulajdonosok, főleg Mészáros Lőrinc és Szíjj László.
Újabb klub kerülhet NER-közelbe.
A sokak által Mészáros Lőrinc jobbkezeként emlegetett Jászai Gellért meghatározó szerephez jut a felfelé törő informatikai vállalkozásban.
Mészáros Lőrinc jobbkeze az informatikai vállalat legnagyobb befektetője.
Mészáros Lőrinc több részvényt is átadott Jászai Gellértnek a 4iG-ben.
Jelentős felvásárlásokra készül Mészáros IT-cége, ahol mostantól egyik kulcsembere, Jászai Gellért lesz a főtulajdonos.
A standard kategóriában jegyzik a bank részvényeit mától a tőzsdén.
A tőzsdei bevezetésről és a nyilvánosan működő részvénytársasággá alakulásról a bank 2019. január 17-i közgyűlése döntött.
Nyilvános részvényértékesítésre nem kerül sor.
Bige László bezárta a szolnoki gyárát; számszerűsítettük, micsoda pénzeső hullott a NER-elitre; aláírták a szerződést a Budapest-Belgrád vasút magyar szakaszáról. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
A 444 minden túlzás nélkül médiatörténeti jelentőségű videót közölt Mészáros Lőrincről, Magyarország egyik leggazdagabb emberéről. Aki nem látta, sokat vesztett, … The post Finoman szólva érdekes, hogy Mészáros Lőrinc mit tiltat le és mire tesz magasról! appeared first on Városi Kurír .
Majd úgy tett, mintha a húrok közé csapott volna. AC/DC és Tina Turner. Meg Örkény István.
Ha azt hitted, a volt felcsúti polgármester mindig csak az üzletre gondol, és nem is élvezi az ÉLETET, nagyot tévedsz. „Eladó a menyasszony!” – jelentette be a pokolba tartó dollármilliárdos.
Magyarország legtőkeerősebb befektetési társasága jön létre a tőzsdén, az eddig ismertetett ütemterv szerint halad Mészáros Lőrinc holdingcégeinek fúziója.
Az MNB engedélyezte a Konzum és az Opus Global fúzióját.
Még több cikk