23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
17°
Csütörtök
15°
2018.09.24. hétfõ, Gellért

Mészáros Lőrinc

Nem tett le a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Konzum Nyrt., hogy a bankszektor és a telekommunikáció irányába terjeszkedjen tovább.
A júliusban a Mércén megjelent fotón látható jacht nemcsak a felcsúti expolgármester, hanem a NER több fontos emberének kényelmét is szolgálta.
Két luxusjármű útját követte az Átlátszó a nyáron. Fontos utasokat vittek.
Orbán Viktort is fotózták már leszállni a gépről, amely gyakran repül oda, ahol az a jacht van, aminek a fedélzetén Mészáros Lőrincet és üzlettársait is látták már.
Az Átlátszó egy magánrepülő és egy luxusjacht útját követte a nyáron. Meglepő eredménnyel.
Sűrű egymásutánban landolnak a milliárdos közbeszerzések a volt felcsúti polgármesternél. Békés megyei partnerének így viszont kevesebb jut.
Egy pillanatig habozott Halász János szóvivő, de eszébe jutott a tökéletes válasz.
Az ALDE angol nyelvű kisfilmjét a szövetség Twitterére tették ki, azzal, hogy a magyar választóknak ezt is érdemes megnézniük. A rajzfilm állítása szerint Orbán Viktor dönti el, ki lesz gazdag Magyarországon, így történt, hogy az egykori felcsúti gázszerelő, Mészáros Lőrinc ma az ötödik ...
Tiborcz-vagyon felülnézetből – a jobb rálátás okán
Tiborcz István, a jobb beazonosítás kedvéért Orbán Viktor magyar miniszterelnök veje, a regnáló ideje alatt gyűjtögető üzemmódban működött. Korán kelt és jó helyen, így tetemes a számunkra csak néznivaló. The post Tiborcz-vagyon felülnézetből – a jobb rálátás okán appeared first on Városi Kurír .
Az emberek mindennapjait valóban érintő problémafelvetések képviseletre várnak, és ha nem lesz szolidaritásra épülő, a teljes magyar érdekképviseletet felvállaló ellenzéki erő, akkor marad a menekültektől való félelem, ami az európai értékekkel szemben már a nappalinkban van.
Tiborcz, Mészáros, Simicska, Garancsi. Összeállt az oligarcha allstar az ALDE videójában.
Garancsi István, Tiborcz István, Simicska Lajos és Mészáros Lőrinc rajzolt figuráival magyarázzák, mi történik az EU-pénzekkel Magyarországon.
130 millióval kerül többe a Bugyi nagyközségre meghirdetett szennyvíztisztító telep és csatornahálózat fejlesztése a becsültnél, a tendert Mészáros Lőrinc nyerte.
A levegőből mutatjuk meg, mekkora szeletet hasított ki magának csak Keszthelyen a NER Mészáros Lőrinc, Tiborc István és üzlettársaik cégein keresztül.
Közgyűlést tartottak a Mátrai Erőműnél.
Hiába a kormányzati propaganda, a központi üzenet nem ment át az olvasók fejébe.
Akkora üzlet lett napenergiába fektetni, hogy ezt még a kormány oligarchái sem hagyhatták ki. Azóta a szabályozás is a kezük alá játszik.
Orbán találkozott Putyinnal, hajszálon múlik az Index sorsa, jön a Sargentini-jelentés ellenes kormányzati kampány.
Mindegyik megyei lap oldalán ott virít a miniszterelnök keddi bejelentése.
Az európai tőzsdék erősödtek kedden, az emelkedést az angol és a német tőzsde vezette. Utóbbi jó szereplésében az is szerepet játszott, hogy a befektetők vásárolták a német autógyártók részvényeit, a...
Még több cikk