16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
15°
Szombat
12°
2020.04.01. szerda, Hugó

Mészáros Lőrinc

Szél Bernadett még karácsony körül tett különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt feljelentést a Mátrai Erőmű adásvételével kapcsolatban. Az erőmű olyan furán került Mészáros Lőrincéktől az államhoz, hogy a rendőrség (egészen pontosan a Készenléti Rendőrség ...
Magyarország történetének legnagyobb volumenű vasúti fejlesztése 590 milliárd forintba kerül majd.
Győri óriásberuházás kivitelezését nyerte el az Opus Global.
A három évvel ezelőtti értékénél négymillió euróval olcsóbban meg lehet venni a Lady Mrd-t.
Most 16,9 millió euróért, azaz nagyjából hatmilliárd forintért megvásárolható a máltai bejegyzésű Lady Mrd, amin Orbán Viktor kedvenc milliárdosán kívül...
A magyar kormány és a jegybank újabb lépéseket jelentett be, hogy próbálja kisegíteni a gazdaságot, az Egyesült Államokban történelmi mértékű segélycsomagban egyezett meg a két nagy párt, a cégvezetők, közgazdászok és szakszervezetek pedig világszerte azt keresik, mi lehet elég egy ekkora ...
"Ujhelyi szerint tucatnyi uniós eszköz van, amit használhatnánk a koronavírus elleni védekezésben." - írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében az MSZP-s politikus.
A legfontosabb, hogy az ország megőrizze a működőképességét - jelentette ki Benkő Tibor honvédelmi miniszter az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának pénteki ülésén. Korom Ferenc, a Magyar Honvédség parancsnoka pedig bejelentette, hogy honvédség állományában két igazolt koronavírus-fertőzött van.
Fantasztikus ütemben zajlik a milliárdok eltapsolása a magyar közpénzből. A GVH a kormányzati erők döntése alapján nem vizsgálhatja a tizenhét milliárdos ügyletet, amely a kormány szerint megérte, de azért sebtében át is minősítették nemzetstratégiai jelentőségűnek, így kikerül a ...
Márciusban 30-40 ezer álláshely szűnhet meg, világszínvonalú a magyar internet. Hatból három kérdésre kaptunk választ az első online kormányinfón.
A közéleti újságírásnak a következő időszakban nemcsak a köz tájékoztatásáért kell dolgoznia, hanem a saját túléléséért is komoly küzdelmet kell folytatnia.
Aki ezt megszavazza, az nem ellenzék, és arra nem szavazunk.
Nem csak az egészségügy, hanem a gazdaság szempontjából is katasztrofális héten vagyunk túl. A járvány miatt sorra állnak le az ország legnagyobb gyárai, a forint félelmetesen nagyot zuhant, megugró munkanélküliségtől félhetünk. A kormány mentené a menthetőt, de még nagyon sok a ...
Szél Bernadett független országgyűlési képviselő még februárban tett feljelentést a Mátrai Erőmű adásvétele kapcsán, jelentős hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt.
Ami gonosz, az csak külföldi lehet, persze, minden nemzetnek megvan a maga külföldije
Az elsumákolt digitális oktatási stratégia. Bizonytalan alkotmányos felhatalmazás. Mészáros Lőrinc hátszele külföldön hátrány. Írások az Élet és Irodalom pénteken magjelenő legújabb számából.
A mai napig, egyetlen kommunista milliárdos sem járult hozzá a koronavírus felszámolásának költségeihez. Míg a vörös milliárdos elvtársak kommunista énjüknek megfelelően lapítanak, mint az a bizonyos a fűben, addig Apró Antal lányának, Apró ...
A szolidaritási alapból azt kell támogatni, hogy az emberekhez megfelelő minőségű higiéniai eszközök jussanak.
A Párbeszéd arra szólította fel Mészáros Lőrincet, Tiborcz Istvánt és "valamennyi NER-lovagot, NER-milliárdost", hogy a vagyonuk egy százalékából hozzanak létre szolidaritási alapot a koronavírus-járvány elleni védekezésre.
A koronavírus európai, így magyarországi terjedése óta mélyrepülésben vannak mind Tiborcz István, mind Mészáros Lőrinc, mind Jászai Gellért cégének részvényei.
A 21. leggazdagabb magyar 105 szobás hoteljét ajánlja fel, ahol karanténba helyezhetik majd a koronavírus-fertőzötteket.
Hála Istennek, a vírus elleni védekezés a még elviselhető pánikhangulattal párhuzamosan egy olyasfajta társadalmi segítségnyújtási hullámot is elindított, amely, ha nem is példa nélkül álló, de mindenképpen biztató. Mészáros Lőrinc és Mága Zoltán nagyértékű adományai mellett több ...
Arnault, Bezos, Gates és Zuckerberg mind megérzik, ami luxuskategóriás otthonaik biztonságán túl történik.
A volt felcsúti polgármester 117 milliárd forintot bukott a koronavíruson.
A szórakozóhelyek, kulturális intézmények látogatása tilos, vagy korlátozott, a fürdőkre ez a tiltás még nem vonatkozik. A fővárosi fürdők már lehúzták a rolót, de a vidékiek közül még több nyitva tart Nem a vírus, hanem a vendégek elmaradása öli meg a fürdőket.
A koronavírus ellen nem lesz elég a sok plakát. Ide egészségügy és tényleges kormányzat kéne, ami Tajvanban vagy Szingapúrban látható.
Mi lenne, ha nem lenne koronavírus, és megtartanák a március 15-i bulikat? Alternatív március 15-i sorozatunkban elsőként a miniszterelnök aktuális világmagyarázatát képzeljük el, egyenesen a Múzeumkertből!
Megjósolni is nehéz, mekkora károkat okoz a koronavírus-járvány a világ, Európa és Magyarország gazdaságának, mindenesetre a kormány már azzal számol, extrém esetben recesszió is lehet. A turizmus gyakorlatilag megszűnik Budapesten húsvétra, az olaszok hatalmas bajban vannak, és ha ez nem lenne ...
Amíg a közbeszéd nem lép túl a kádári megalkuváson, és pusztán a haszonszerzést tekinti politikai sikernek, addig Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor foglyai maradunk.
Egyébként ez a cég szállította korábban az állami intézményeknek és vállalatoknak a hatástalan kézfertőtlenítőt is.
Még több cikk