12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
Szombat
2019.10.23. szerda, Gyöngyi

Melania Trump

Grab Your Wallet, a group that asks shoppers to boycott businesses with ties to Donald Trump’s family and administration, is adding Louis Vuitton and other LVMH brands to its list.
Szlovéniából származik az amerikai elnök felesége, ő már korábban szobrot kapott az országban.
Szlovéniából származik az amerikai elnök felesége, ő már korábban szobrot kapott az országban.
Melania Trump is currently in France with her husband Donald Trump for the G7 Summit and there’s a photo going viral. The Trumps met with other world leaders to kick off the summit on Sunday (August 25) and the President of the United States and the First Lady posed next to Canada’s Justin Trudeau and [...]
Biarritz — A szükségesnél talán kicsit alaposabban szemmel tartották az amerikai first ladyt azok a katonák, amelyek Donald Trumpot és feleségét, Melaniát várták a spanyolországi Biarritzban megrendezett G7 csúcson.
Donald Trump felesége régen egészen más volt - állítja a szlovén ex.
Ahol a politika és a Youtube találkozik
Nagyon ritka, hogy valaki itthon közéleti kérdésekben nyilvánuljon meg a Youtube-on, erre szakosodott csatornából pedig még ennél is kevesebb van. De mi a helyzet külföldön?
A múlt hét végi El Pasó-i tömegmészárlás helyszínen készült egy kép, amelyen többek között Donald Trump amerikai elnök, felesége Melania, valamint egy olyan gyerek látható, akinek a szüleit a fehér felsőbbrendűségben hívő gyilkos lőtte le a helyi Walmart áruházban. Helyi források szerint ...
Bár még javában tombol a nyár, az Egyesült Államok first ladyje már most elkezdett dolgozni a Fehér Ház 2019-es ünnepi díszbe öltöztetésén.
Vogue‘s Anna Wintour made an appearance on The Economist Asks podcast with interviewer Anne McElvoy, where she was asked about First Lady Melania Trump‘s fashion. She’s now making headlines for her response! “There’s something so visual about the Trumps and his ill-fitting suits and strange trousers and red ...
Egyszer már kivételes alkuval kibújt a kiskorú lányokkal folytatott szexuális kapcsolat vádja alól Jeffrey Epstein amerikai üzletember, ám a pártfogói most aligha mentik meg a börtöntől. Epstein korábban együtt bulizott Donald Trumppal, Bill Clintonnal pedig együtt utazgatott.
Világszerte a volt first ladyt, Michelle Obamát csodálják a legtöbben – ez derült ki egy friss közvélemény-kutatásból. A YouGov.com 41 ... The post Michelle Obamát csodálják a legjobban a világban appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Apollo 50 – Fél évszázada tette meg az ember az első lépéseit a Holdon
Ötven éve, 1969. július 21-én lépett először ember, az amerikai Neil Armstrong a Hold felszínére, az emberiség az Apollo-program lezárása óta nem tudta megismételni az emberekkel végrehajtott űrrepülések akkori sikereit, az Egyesült Államokat és Oroszországot manapság pedig legfeljebb a ...
Negyvenegy országban 42 ezer ember bevonásával készítették a felmérést.
Negyvenegy országban 42 ezer ember bevonásával készítették a felmérést.
A felmérést 41 országban 42 ezer ember megkérdezésével készítették.
A rendőrség rossz körülményekre figyelmeztet. Olvasónk az M2-esen sivatagi porviharban utazott, több megyében okoz károkat az időjárás. Tovább a cikkre: Zivatarok, viharok nehezítik a közlekedést The post Zivatarok, viharok nehezítik a közlekedést appeared first on Panoramanet .
A múlt héten két telitalálatos is volt, ezen a héten kettővel kevesebb. Tovább a cikkre: Aprópénzért ment a verseny, itt vannak a hatos lottó nyerőszámai The post Aprópénzért ment a verseny, itt vannak a hatos lottó nyerőszámai appeared first on Panoramanet .
Tovább a cikkre: A szlovénok kiakadtak az óriási Melania Trump-szoborra The post A szlovénok kiakadtak az óriási Melania Trump-szoborra appeared first on Panoramanet .
The US first lady makes a surprise reappearance near her Slovenian hometown of Sevnica, emerging from a tree stump in the form of a rustic wood statue. Melania Trump has made a surprise reappearance near her Slovenian hometown of Sevnica, emerging from a tree stump in the form of a rustic wood statue. cnn.com
Még több cikk