11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2018.12.14. péntek, Szilárda

Melania Trump

Több mint 80 millió forintnak megfelelő dollárt kell fizetnie.
Hol van már a fehér karácsony meg a zöld fenyő, idén az ébenfekete fa a trendi!
Michelle Obamából igazi rocksztárt csináltak a nosztalgiázó amerikaiak, akik leginkább azt szerették volna, ha a volt first lady elnökként tér vissza. Most azonban úgy tűnik, hogy elsősorban önmagaként tér vissza, mégpedig egy memoárral, amely mától magyarul is olvasható.
A washingtoni katedrálisban szerdán elbúcsúztatják a múlt héten elhunyt George H. Bush néhai amerikai elnököt. Donald Trump jelenlegi elnök és a first lady, Melania Trump látogatást tett kedden a Bush családnál a washingtoni Blair-házban, a kormány vendégházában.
A szertartáson az előzetes hírek szerint amerikai és külföldi politikusok és közéleti személyiségek egyaránt részt vesznek. Jelen lesz Angela Merkel német kancellár és Károly herceg, brit trónörökös is.
A washingtoni katedrálisban búcsúztatják a néhai George H. Bush elnököt.
A királyi család sem halogatta tovább, így már állnak a karácsonyfák a windsori kastélyban.
94 éves korában elhunyt az Egyesült Államok 41. elnöke, George H.W. Bush. Az amerikai lapok egyenesen egy korszak végével fémjelzik halálhírét. 1989-től 1993-ig töltötte be a hivatalt, előtte Ronald Reagan elnöksége idején az ország alelnöke volt.
Melania Trump fényűző pompába öltöztette karácsonyra a Fehér Házat - egyvalami mégis szúrja sokak szemét
Mi lehet az? A világ egyik legismertebb épülete, a Fehér Ház, így természetes, hogy az ünnepek alatt minden szobáját csodás karácsonyi hangulat lengi körül. Viszont az idei dekoráció nem mindenkinek nyerte el a… joy.hu
Washington – Amerikában is felállították az ország karácsonyfáját. A fa átadásának ceremóniáján természetesen az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Donald Trump és felesége, Melania Trump is megjelent.
Az amerikai főváros másik nevezetessége, a Rockefeller Központ karácsonyfája - amelyre ebben az évben egy új csillag került -, is fényárba borult november 28-án.
Azt mondja, a valóságban még szebbek, mint a videón.
Melania Trump videóban vezet körbe és mutatja meg az ünnepi díszbe öltöztetett elnöki házat. Neked hogy tetszik?
Na ilyen karácsonyi dekort sem láttunk még... A Fehér Ház 2018-as, marieclaire.hu
Különös színvilág és látványos elemek a Fehér Ház karácsonyi dekorációiban
A tavalyi jeges, sivár dekorációhoz  képest az idei már barátságosabbra sikeredett.
Náluk tényleg senki sem nézi A szolgálólány meséjét?
Melania Trump második karácsonyát a fehér Házban ismét mesebeli fenyők között ünnepelheti.
Melania Trumpról köztudott, hogy nagyon imádja a karácsonyt, éppen ezért már most feldíszíttette az egész Fehér Házat, amit azért követtek sokan figyelemmel, mert tavaly sikerült mindezt botrányos formában kiviteleznie. A first lady-nek ugyanis a tavalyi esztendőben a meghitt hangulat helyett inkább ...
Még december sincs, de már rengeteg áruházban és plázában láthatunk karácsonyi dekorációt. A jól ismert helyeken már a karácsonyi vásárok is megjelentek.
Más fontos beosztást ígérnek a tisztviselőnek, aki azon veszett össze Melania Trump sleppjével, hogy ki hová üljön a repülőn.
Menesztették a Fehér Házból Mira Ricardelt, a nemzetbiztonsági tanácsadó helyettesét, egy nappal azután, hogy a first lady, Melania Trump a nyilvánosság előtt szorgalmazta elbocsátását.
Először fordul elő, hogy a first lady beleszól a személyzeti politikába.
Menesztették a Fehér Házból Mira Ricardelt, a nemzetbiztonsági tanácsadó helyettesét, egy nappal azután, hogy a first lady, Melania Trump a nyilvánosság előtt szorgalmazta elbocsátását.
Washington - Győzött a first lady: menesztették a Fehér Házból Mira Ricardelt (58), a nemzetbiztonsági tanácsadó helyettesét, egy nappal azután, hogy Melania Trump (48) a nyilvánosság előtt szorgalmazta elbocsátását.
Az amerikai politikában nem gyakorlat, hogy a first ladyk a nyilvánosság előtt hoznak döntéseket politikai vagy személyzeti ügyekben.
Menesztették a Fehér Házból Mira Ricardelt, a nemzetbiztonsági tanácsadó helyettesét, egy nappal azután, hogy Melania Trump a nyilvánosság előtt szorgalmazta elbocsátását.
Még több cikk