-3 °C, Budapest
-3 °C
Budapest
Holnap
-8°
Holnapután
-2°
Vasárnap
-6°
2019.01.24. csütörtök, Timót

Meghan Markle

Meghan újra szabályt szegett, nem bírta ki internetezés nélkül
Ismét megkerülte az udvari szabályzatot Meghan?
London — Felesége, Meghan Markle (37) ugyanis szép lassan megszerettette Harryvel az általa igen kedvelt napindító zöld smoothie-kat, valamint a friss zöldségekből készült salátákat.
Meghan hercegné ikonikus stílusáról híres, nem csoda, hogy sok nő szeretné leutánozni sikkes szettjeit, összeállításait.
Nem tartja meg cotswoldsi bérelt birtokát a brit Harry herceg és neje, mert felújításba kezdtek máshol, és a kettő együtt már túl sok kiadás lenne.
A női tenisz egyik legnagyobb sztárja, az amerikai Serena Williams 37 évesen is sorra gyűjti a Grand Slam-győzelmeket. Néhány kevésbé ismert érdekességet gyűjtöttük össze róla.
Megmutatjuk, milyen lenne ezzel a vad hajszínnel.
Meghan Markle elszólhatta magát gyermekének nevével kapcsolatban?
Loftlakás egy egykori ipari épületben és a hercegi pár új otthona – ezeket a lakásriportjainkat kattintottátok le a legtöbben.
Meghan úgy dön­tött, in­kább a saját útját járja
Politikailag nem teljesen korrekt megjegyzés, de Sussex hercegnője jókedvűen fogadta.
Az egész világ izgatottan várja Meghan Markle és Harry herceg királyi babájának megszületését. A friss házasok április végére, május elejére várják első gyermeküket. Még van bő három hét a nagy napig.
Noha mindkettejüknél csak a közelmúltban derült ki, hogy gyermekük lesz, a királyi családban és a reality-királynőnél is igen hamar megérkezhet a baba.
Nem kellett sokáig várni, az esküvő után hamar teherbe esett Meghan Markle. Októberben már be is jelentették, hogy első gyermeküket várják Harry herceggel. Eddig nem sokat lehetett tudni, ám most kiderült, hogy április-május fordulóján érkezik a bébi. A hercegné hasa szépen gömbölyödik, bájos kismama.
Meghan Markle mintha magától a királynőtől vett volna stílusleckéket, olyan színes összeállítást viselt a minap. Sussex hercegnéje ezzel mintha teljesen magára talált volna. Viszlát barnák és fáradt khaki zöldek örökre! Ezentúl csak ilyen színeknek szeretnénk látni Harry herceg feleségét!
Meghan Markle elszólta magát: Bukenhead-i utazásakor többek között az is kiderült mikorra várható a pici, és az is, hogy tudja-e már a királyi páros milyen nemű lesz a baba.
Ismét elhagyta valaki Sussex hercegnéjének stábját. Novemberben asszisztense döntött úgy, hogy fél év után otthagyja az egyébként igen jól fizető, ám megterhelő állást, és távozik Meghan Markle stábjából - a rossz nyelvek szerint épp a volt színésznő elviselhetetlensége miatt -, most pedig ...
A gyerek nemét viszont még a szülei sem tudják – állítólag.
Hiába cáfolja a Buckingham-palota időről időre, hogy feszültség van a két brit hercegi pár között, minden jel azt a hírt erősíti, hogy Katalin és Meghan miatt egyre távolabb kerülnek egymástól a trónörökösök is.
London — Imád ruhákat vásárolni Meghan Markle (37). A sussexi hercegnő csillagászati összegeket költ ruhatára frissítésére, csak tavaly egymaga több pénzből öltözködött, mint az egész királyi család.
Még több cikk