30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Vasárnap
26°
2018.08.16. csütörtök, Ábrahám

Matt Damon

Vajon megéri a pénzét? Matt Damon és Ben Affleck a 20th Century Fox stúdióval közösen vásárolták meg a gyorsétterem körül kirobbanó botrányról írt cikk megfilmesítésének jogát.
Ben Affleck és Matt Damon együtt készít filmet a McDonald's gyorsétteremlánc Monopoly-játékával milliókat elcsaló amerikai ex-rendőr igaz történetéről.
Igaz történet alapján A két színész ezúttal egy igaz történetet adaptál a filmvászonra. A napokban tört ki a botrány a McDonald’s-os visszaélések miatt, ebből készül filmváltozat.
Ben Affleck és Matt Damon közösen forgatja, a The Daily Beast leleplező cikkére épülő filmet.
A páros a McDonald's gyorsétteremlánc Monopoly-játékával milliókat elcsaló amerikai ex-rendőr igaz történetét viszi vászonra.
A küldetés lehetetlennek bizonyult a rendező számára Jeremy Renner a Bosszúállók 4. részének forgatása miatt kénytelen volt lemondani a Mission: Impossible - Utóhatásról, de nem sokon múlt, hogy ne szerepeljen benne...
Számos filmet forgattak itt az elmúlt években, amelyet aztán az egész világon ünnepeltek.
Hollywood legnagyobb macsói nem siették el a megállapodást. Nők milliói epekedtek értük, talán ezért is használtak ki minden alkalmat a hódításra. Túl az ötvenedik évükön azonban igába hajtották a fejüket, boldog férjek és apák váltak belőlük.
Nemcsak a sportban, hanem a kulturális életben is létezik a TAO, a társasági adó. A pénzt agyar cégek ajánlhatják fel, és a finanszírozásba az elmúlt években az állam is beszállt. Jogosultak rá azok a mozik és sorozatok is, amelyek Magyarországon készülnek.
Azok a mozik és sorozatok, amelyek Magyarországon készülnek, ugyanúgy jogosultak TAO-támogatásra, mint a felcsúti fociakadémia. A pénzt, akárcsak a focis...
Listánkban ezúttal 30 remek korhatáros thrillert gyűjtöttünk össze. Szerintetek melyik a legjobb? Értékeld Te is a listán szereplő filmeket, és szólj bele a nyílt szavazásba! Íme kiváló 30 thiller, csak erős idegzetűeknek. mafab.hu
Ilyenek a jó barátok? Ben Affleck és Kevin Smith barátsága évtizedekre nyúlik vissza, a Shop Stop rendezője mégsem szerette volna annyira, ha jó barátja ölti magára a denevérgúnyát.
Egymásnak ment a Ferrari és a Ford – Matt Damon és Christian Bale filmet forgat róla
Matt Damon és Christian Bale Oscar-díjas amerikai színészek főszereplésével forgatják azt az egyelőre cím nélküli filmet, mely a Ford és a Ferrari hatvanas évekbeli vetélkedéséről szól, és jövő június végén mutatják be.
Film készül az autóipar legendás háborújáról, nem is akármilyen színészekkel. Matt Damon és Christian Bale főszereplésével készül az egyelőre cím nélküli projekt, amely a Ford és a Ferrari hatvanas évekbeli versengését mutatja be. filmszakadas.blogstar.hu
A világhírű amerikai színészek főszereplésével forgatják a Ford és a Ferrari párharcáról szóló filmet.
Matt Damon és Christian Bale Oscar-díjas amerikai színészek főszereplésével forgatják azt az egyelőre cím nélküli filmet, mely a Ford és a Ferrari hatvanas évekbeli vetélkedéséről szól és jövő június végén mutatják be.
A Ford és a Ferrari hatvanas évekbeli vetélkedéséről fog szólni a még cím nélküli produkció.
De Poirot következő ügye mellett dátumot kapott a Will Smith és Tom Holland főszereplésével készülő animációs film, a Spies in Disguise, valamint a Ford vs. Ferrari film is Christian Bale-lel és Matt Damonnal.
Meg a többieket is. Az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi folytatását/női változatát sajnos nem a hanyag elegancia, hanem szimplán csak a hanyagság jellemzi. Elviselhető még így is, de azért ettől a gárdától ez édeskevés. Kritika.
Kivágták Matt Damont a hamarosan debütáló Ocean's 8 című filmből.
Kivágták Matt Damont a hamarosan debütáló Oceans 8 című filmből. Bár a ko­rábbi részek oszlopos tagja volt, nemrég petíciót indítottak ellene, amiért sokak szerint tiszteletlenül beszélt a kampányról. A színész ugyanis azt nyilatkozta annak kapcsán, hogy egyre több hollywoodi színész és ...
A hétvégén mindenki megtalálhatja számítását a közmédia műsorában.
A színész nem nyilatkozott elég polkorrekten a MeToo-ról, ezért petíciót indítottak ellene.
Még több cikk