-9 °C, Budapest
-9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2018.12.11. kedd, Árpád

Matt Damon

A bírósági dokumentumokból újabb információk derültek ki a hollywoodi celebek házát ért rablási kísérletek ügyében.
87 éves volt Olyan megkerülhetetlen klasszikusok forgatókönyvét köszönhetjük neki, mint Az elnök emberei, a Butch Cassidy és a Sundance kölyök és A herceg menyasszonya.
Új poszt a blogon: Wow, ennyire nem voltak jó dumák? Talán a mostani héten. Mit írtatok fel, ki vele?! A már lejárt kedvenceitek, ha lehet ezt mondani a múlt heti adagra: “There are plenty of other people I could help. Like my good friend, Ben Affleck, and his crippling addiction to back tattoos. Or my ...
Új poszt a blogon: Úristen, több, mint egy éve annak, hogy újabb fejezetet posztoltunk volna a Kimmel/Damon-sagából, ami vagy azt jelenti, hogy benéztem valamit, vagy pedig azt, hogy kicsit leálltak vele. Szerencsére nem végleg. Oké, a mostani jelenés (ami pár hete volt a World Series egyik meccsén) sem ...
Jövőre kezdődik a Treadstone forgatása A Treadstone címre keresztelt széria forgatása jövőre kezdődik, és már azt is tudjuk, kik kerültek a történet középpontjába Matt Damon és Jeremy Renner után.
George Clooney és Jessica Biel hollywoodi szuperdadusa fog vigyázni Meghan és Harry gyermekére?
Első babáját várja Meghan Markle és Harry herceg, a kicsi tavasszal jön világra. Egyes találgatások szerint a baba nem kap automatikusan hercegi/hercegnői rangot, hanem "csak" grófi/grófnői címet kap. A Birmingham Live szerint, ha fiú lesz, Dumbarton grófja lesz belőle, ha lány, akkor Lady ...
Végül is alig zenélnek bennük... A Golden Globe-gálák kapcsán született már néhány érdekes döntés a szervezők/résztvevők részéről, de egy nemrég tett bejelentés heves szemöldökráncolásokra adhat okot.
Elállt volna a lélegzetünk A régi város a 2017-es Oscar-szezon egyik legkiválóbb alkotása volt, melyet sokan tökéletesnek tartanak, pedig nem készülhetett el az a befejezés, amit eredetileg szántak a filmnek.
Három, 18-19 éves fiatal férfit és az egyikük édesanyját vették őrizetbe.
A csapat többek között Rihanna, az LA Dodgers baseballcsapatának sztárja, Yasiel Puig, és a Los Angeles Rams amerikaifutball-csapat játékosa, Robert Woods házába tört be. A Facebook-posztok alapján számították ki, mikor érdemes próbálkozniuk.
Egy amerikai tinédzser rablóbanda kifejezetten a hoollywoodi sztárok házainak kifosztására specializálódott. Ebből a bandából fogtak el négy gyanusítottat.
Négy embert fogtak el a rendőrök Los Angelesben, az Egyesült Államokban, akiket azzal gyanúsítanak, hogy hírességek házaiba törtek be - tudatta kedden a helyi rendőrség.
Áldozataikat a közösségi médiában közzétett posztok és meccsnaptárak alapján választották ki.
A listájukon volt Lebron James és Matt Damon is. Rihanna házát is ők pakolták ki.
Rihanna már megvolt nekik, LeBron James és Matt Damon lett volna a következő áldozat.
Rihanna házába betörtek, James LeBron és Matt Damon megúszta.
(FIGYELEM! SPOILER) Nem tudom, hogy most kik dolgoznak a NASA-nál. De hogy 2030-ra az egész bagázs komplett idióták gyülekezete lesz, az hétoltár. Már legalábbis, ha készpénznek vesszük a Hulu LLC jóslatait arról a bizonyos első marsi expedícióról. Hiába, na. Ideje volt Matt Damon után az ...
Alkoholista nagymama, alkoholista apa és két rendkívül sikeres fiú, akik a sikereik ellenére egész életükben küzdenek az alkoholfüggőségükkel. Ben és Casey Affleck magánélete legalább annyira rögös, mint a pályájuk, és a kettő nem is választható el teljesen egymástól.
A Bourne-filmek rendezője ezúttal a 2011-es Breivik-mészárlást dolgozta fel A nálunk szeptemberben mozikba kerülő norvég Utoya, július 22. után Paul Greengrass is elkészítette saját verzióját Anders Breivik 2011-es, 77 áldozatot követelő ámokfutásáról.
Bale egyfajta súlyváltoztató kaméleonnak számít a filmiparban, így nem meglepő, hogy legújabb szerepe kedvéért is drasztikus fogyáson ment keresztül.
Vajon megéri a pénzét? Matt Damon és Ben Affleck a 20th Century Fox stúdióval közösen vásárolták meg a gyorsétterem körül kirobbanó botrányról írt cikk megfilmesítésének jogát.
Ben Affleck és Matt Damon együtt készít filmet a McDonald's gyorsétteremlánc Monopoly-játékával milliókat elcsaló amerikai ex-rendőr igaz történetéről.
Igaz történet alapján A két színész ezúttal egy igaz történetet adaptál a filmvászonra. A napokban tört ki a botrány a McDonald’s-os visszaélések miatt, ebből készül filmváltozat.
Ben Affleck és Matt Damon közösen forgatja, a The Daily Beast leleplező cikkére épülő filmet.
A páros a McDonald's gyorsétteremlánc Monopoly-játékával milliókat elcsaló amerikai ex-rendőr igaz történetét viszi vászonra.
Még több cikk