24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
25°
Csütörtök
26°
2020.06.01. hétfõ, Tünde

Matolcsy György

Bizalomvesztés, esetleg csak "elvitte a balhét" - ezeket az okokat feltételezi források alapján az Index az MNB-alelnök hirtelen távozása mögött. Nagy Márton egyik napról a másikra, 18 év után hagyta ott a jegybankot.
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. The post Koronavírus – Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik appeared first on Vásárhely24 .
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről.
A kérdések a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről szólnak. Ezt Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be péntek reggel.
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
A vírusról, a gazdaság újraindításáról és Soros György tervéről.
Ő falusi gyerek, de ő tudta, mert úgy nevelték, hogy “én egy nagy nemzet gyermeke vagyok”, úgy gondoltuk Felcsúton is, Alcsúton is - mondta Orbán Viktor a ma reggeli rádióinterjújában, annak kapcsán, hogy 2010-ben volt egy magasabb rendű célja, azt szerette volna, ha minden magyar tudja, hogy mi ...
De szóba kerül Soros György is. Létrehozott egy bevetési egységet is.
A miniszterelnök ezen a héten a szokásoknak megfelelően interjúval kezdte a napot, Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában beszélt részletesen Magyarország helyzetéről. Orbán Viktor az interjút azzal kezdte, hogy tíz évvel ezelőtt tette le a második ...
A miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának ad interjút.
A nemzeti konzultáció a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről szól majd. A kérdőív nagy része elkészült, és várhatóan már péntek délután meg is indítják a konzultációt – jelentette be a miniszterelnök a Kossuth Rádióban.
Hirtelen bejelentette a lemondását Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke – adta hírül a jegybank.
Az Országgyűlés elnöke megsértette hat magyar újságíró szólásszabadsághoz való jogát
Elérkezett végre a szombat, a hétvége, és ezzel együtt a pihenés. Ma napközben megnövekszik a felhőzet, Hajnalban a derültebb északkeleti tájakon fordulhat elő néhol gyenge fagy. Délután 15-25 fokra van kilátás, a tartósan borongós tájakon lesz hűvösebb. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
A térség fideszes országgyűlési képviselője külön megköszönte, hogy a kormány ilyen gyorsan döntött a támogatásról.
Magyarország megakadályozta a koronavírus elszabadulását, így mostantól a munkahelyvédelem a válságkezelés új feladata, mondta a külügyminiszter Budapesten, a versenyképességi program támogató okiratainak csütörtöki átadóján. Három vállalat vehette át a dokumentumot, köztük a Matolcsy ...
új alapokra helyezte a kormánnyal való együttműködést Hódmezővásárhely polgármestere, aki egy mondatával címkézte őrültnek az EMMI-minisztert és a Magyar Nemzeti Bank elnökét. The post Élő adásban nevezte őrültnek Kásler Miklóst Márki-Zay Péter appeared first on .
2010. május 14-én ült össze először a kétharmados Fidesz-többségű parlament, épp akkor, amikor a gazdaságunk visszaállt a növekvő pályára. Az azóta eltelt tíz évben volt európai szintű válság, elrontott magyar válságkezelés, gyors növekedés, és most már arról is látunk számokat, ...
A jegybank elnöke szerint 2020 sorsfordító évnek tekinthető – olvasható a hvg.hu-n.   “1956-ban a magyar forradalom egy pillanatra megállította a szovjet diktatúrákat Európában. (…) 2020 hasonlóan sorsfordító év, amikor The post Matolcsy: Új irányt vettünk 2020-ban appeared first on Trade magazin .
Matolcsy: felértékelődik a védelmet nyújtó állam
Sorsfordító év 2020, akárcsak 1956 volt, akkor a szabadság, most a biztonság felé fordul az emberiség. Ebben a helyzetben a védelmet nyújtó állam szerepe felértékelődik - véli Matolcsy György jegybankelnök, aki írásában azt is hangsúlyozza, hogy a szabadság és a biztonság összetartozik. The ...
Sorsfordító év 2020, akárcsak 1956 volt, akkor a szabadság, most a biztonság felé fordul az emberiség – véli Matolcsy György ... The post Matolcsy: a biztonság felé fordul az emberiség appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Az első negyedév számai még messze vannak a recessziótól, de már figyelmeztet arra, hogy sok jóra nem számíthatunk a következő időszakot illetően.
A magyar gazdaság tulajdonképpen nem is teljesített olyan rosszul, mint amennyire várni lehetett – legalábbis ez derült ki a KSH ma reggeli adataiból, amely szerint az első három hónapban 2,2 százalékos volt a növekedés. De ez az adat félrevezető annyiban, hogy a nagy leállás igazából áprilisban ...
A Sziget főszervezője egy online előadáson beszélt az ágazat kilátásairól.
Az új vezetés most jött rá, hogy Nagy Gábor Tamás saját hatáskörben félmilliárddal segítette ki a Töröcskei István-féle Széchenyi Bankot. A bank tönkrement, a pénz elveszett. Ismerd meg a nem pénzügyi szakemberek által is remekül megérthető csalási alapügyet, amiben hatodik éve tart a nyomozás.
Közzétette az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank is a 2020–2021-ről szóló előrejelzését, ez alapján sok jót nem várhatunk a következő hónapokban. De az igazán fontos az, hogy meddig tarthat el a krízis: V, U, W vagy L alakú lehet-e a válság, és melyik forgatókönyv mit jelentene számunkra és a kormány számára?
A bizalom visszaállításán múlik a magyar és a világgazdaság jövője, az euró megmarad, a globalizáció változás előtt áll szakértők szerint, akik Matolcsy György jegybankelnök idei évre várt növekedési prognózisára reagálva fejtették ki véleményüket – írja a hirado.hu. The post A ...
A bizalom visszaállításán múlik a magyar és a világgazdaság jövője, az euró megmarad, a globalizáció változás előtt áll szakértők szerint, akik Matolcsy György jegybankelnök idei évre várt növekedési prognózisára reagálva fejtették ki véleményüket. The post A gazdaság ...
A bizalom visszaállításán múlik a gazdaság jövője, az euró megmarad, a globalizáció változás előtt áll. Egyes ágazatok visszaesését más ágazatok esetleges növekedése tudná kompenzálni szakértők szerint.
Még több cikk