3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.11.15. péntek, Albert, Lipót

Mark Zuckerberg

Korunk sportolói két lábon járó hirdetőoszlopokként (is) funkcionálnak az olykor többmilliós követőtáboruknak köszönhetően. De milyen veszélyek és lehetőségek vannak, ha egy márka, termék úgy dönt, hogy egy sportoló felé fordul?
Mi győzte meg a befektetőket a Facebook korai növekedése idején? Eric Ries Szilícium-völgyi vállalkozó és író eszmefuttatása a legfontosabb nem bizonyított feltételezésekről.
Budapestre jön jövőre John Cleese, nagyon sokan vártak már erre
Saját műsorával érkezik hazánkba jövő tavasszal John Cleese, a Monty Python és a Waczak szálló sztárja - írja az Index . Az idén nyolcvan éves művész a fekete humorú Last Time to See Me Before I Die (Az utolsó alkalom, hogy lássatok, mielőtt meghalok) című műsorával lép majd fel. Ahogy a lap ...
Tapestry and Capri have both struggled to form groups that can compete on a global scale.
The messaging app — acquired by Facebook in 2014 — has launched a catalogue feature that allows WhatsApp Business users to display a mobile storefront showcasing their products.
Facebook on Thursday launched a catalog feature for its WhatsApp messaging app, building out the services e-commerce tools as it moves slowly toward monetizing the app it bought in 2014 for $19 billion.
Juergen Teller, Carole Cadwalladr and Alok V Menon are the latest names to join an exciting and inspirational group of speakers at BoFs Annual Gathering for Big Thinkers to be held in Oxfordshire, UK later this month.
A jelek szerint nemcsak a Google érdeklődött a Fitbit iránt, de ők ajánlották a több pénzt érte.
A Twitter a továbbiakban nem fogad el politikai hirdetéseket - jelentette be szerdán a közösségi portál elnök-vezérigazgatója.
A Facebooknak nem elég az, hogy a 2,4 milliárd felhasználója révén ma már kommunikációs világhatalom, de ez nem elég, mostanság pénzügyi világuralom megszerzését is megcélozta. A saját digitális valuta ötletével tavaly állt elő Mark Zuckerberg, amellyel a kínai Tecents cég online fizetési ...
US lawmakers have been calling for a national security review in recent weeks, referring to TikTok as a potential counterintelligence threat we cannot ignore.
A Twitter vezérigazgatója szerint nem túl hiteles azt állítani, hogy küzdünk az ellen, hogy a platformjainkat a polgárok félrevezetésére és félretájékoztatására használják, de közben ha valaki fizet nekünk, hogy embereket a politikai üzenetei megtekintésére kényszerítsünk, akkor az illető mondhat bármit.
A Facebook részvényesei valószínűleg pezsgőt bontottak, amikor Mark Zuckerbergék közölték az elmúlt három hónap pénzügyi eredményeit.
A Twitter vezetője szerint a hirdetések nem a szólásszabadságról szólnak, hanem arról, hogy fizetnek a cégnek az elérésért.
A tévéközvetítés szeme láttára írta be pofonegyszerű kódját a politikus.
Képviselőházi meghallgatásán Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi portál elnök-vezérigazgatója kitartott azon álláspontja mellett, amely szerint a média-óriásvállalatnak be kellene vezetnie ... The post A Facebook elnök-vezérigazgatója kitart a cég Libra nevű kriptovalutájának bevezetése ...
(Az alábbi egy rövidített változat , emlékeztetőül. A teljes változatot ezen a linken találod. A megjelenő oldalon, ahogy áll, a legfelső sorban kattints a címre vagy a doc vagy a pdf linkre.)   (Hozzászólni a szöveg alatt lehet.)   1.    A piaci rendszer hatásai az emberre Jelen témában a piac ...
Zuckerberg bevezetné a Facebook saját valutáját
Kitart a cég Libra nevű kriptovalutájának bevezetése mellett. tozsdeforum.hu
CIG: hatalmas potenciális veszteség, csalásban áldozat, MNB általi intézkedésben kezesi felfüggesztés az olaszországi “melóra”. Nem szép, de nem is könnyen átlátható a ...
Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti: Szerdai képviselőházi meghallgatásán Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi portál elnök-vezérigazgatója kitartott azon álláspontja mellett, amely szerint a média-óriásvállalatnak be kellene vezetnie a Libra nevű globális digitális kriptovalutát.
Ezt próbálta kiszedni Mark Zuckerbergből egy demokrata képviselő, Alexandria Ocasio-Cortez.
Szerdai képviselőházi meghallgatásán Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi portál elnök-vezérigazgatója kitartott azon álláspontja mellett, amely szerint a média-óriásvállalatnak be kellene vezetnie a Libra nevű globális digitális kriptovalutát.
A világ leghíresebb embereinek károsanyag-kibocsátásának egy részét próbálta megmérni Stefan Gössling, a svéd Lund Egyetem kutatója. Eredményeiről nemcsak egy tanulmányt közölt, de röviden össze is foglalta őket a Conversation című tudományos lapban. Az ilyesmit persze lehetetlen pontosan ...
Hiába jól dokumentált a Facebook története, Mark Zuckerberg megpróbált egy teljesen új verziót előadni.
A közfelfogás szerint 2016-ban a Facebookra ráugró trollhadsereg is közrejátszott Donald Trump megválasztásában. Zuck szerint most sokkal felkészültebben várják a jövő évi voksolást.
Még több cikk