3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2020.01.24. péntek, Timót

Mark Zuckerberg

Könnyen lehet, hogy a Facebook eltemeti a másfél évvel ezelőtt bemutatott IGTV-t, az Instagramból ugyanis kivették a gombot, amellyel közvetlenül el lehet érni a hosszabb videókat.
A Sensor Tower elemzőcég összesítette, hogy 2019-ben melyik alkalmazást hányan töltötték le a világon.
A Time magazin a 16 éves klímaaktivistát, Greta Thunberget választotta meg az év emberének. Donald Trump fia azonban nem ért egyet a döntéssel. Ugyanúgy felhúzta magát, mint a Fidesz vezetői, akik leszólták a 16 éves aktivistát.
AZ ÚJ ÉVTIZED TERVEI Katharina Brecht/ TextilWirtschaft Kép:  imago images / IP3press – Facebook-Chef Mark Zuckerberg A Facebook jobban szem előtt fogja tartani a kisebb vállalatok igényeit. Erről a 2020-as évekre vonatkozó szándékról olvashattunk nemrég az alapító Mark Zuckerberg egy ...
Hiába dolgoztak már régóta a WhatsApp fejlesztői azon, hogy célzott hirdetések kerüljenek az üzenetküldőbe, ezt a lehetőséget egyelőre elvetette a Facebook.
Nancy Pelosi, az USA kongresszusának képviselőházi elnöke szerint a Facebook szégyenteljes vállalat, megvezetik a népet.
"Ha túl sokat veszel belőle, az ártalmas az egészségre" - fogalmazott a Facebook alelnöke. Nem túl gyakori, hogy a közösségi oldal egyik regnáló vezetője fogalmazzon meg erős kritikát a közösségi oldallal szemben - írja a hvg.hu.
Nem túl gyakori, hogy a Facebook egyik regnáló vezetője fogalmazzon meg erős kritikát a közösségi oldallal szemben. Nemrég kiderült: azért előfordul ilyesmi is.
Egy francia felmérés szerint a fejlesztők harmada külső segítség nélkül sajátította el a szükséges készségeket.
Egy francia felmérés szerint a fejlesztők harmada külső segítség nélkül sajátította el a szükséges készségeket.
Mostantól nyugodtan fog aludni A színész megelégelte a közösségi hálózat üzletpolitikáját, így hát törölte saját profilját. Tweetjében meg is indokolta döntését.
Elhagyta az erő a világ legnagyobb közösségi oldalát; a világ legismertebb jedi lovagját megszemélyesítő Mark Hamill helyi idő szerint hétfőn ... The post Mark Hamill törölte magát a Facebookról appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Teljesül az instagramozók egyik régi vágya. Hamarosan webről is lehet majd üzeneteket küldeni a többi felhasználónak.
Elhagyta az erő a világ legnagyobb közösségi oldalát; a világ legismertebb jedi lovagját megszemélyesítő Mark Hamill helyi idő szerint hétfőn bejelentette, hogy törölte Facebook-fiókját, mert felháborodott azon, hogy a közösségi oldal nem hajlandó ellenőrizni a politikai hirdetéseket. The post ...
Mark Hamill felháborítónak tartja, hogy a közösségi oldal nem hajlandó ellenőrizni a politikai hirdetéseket.
Törölte a Facebook profilját.
Elhagyta az erő a világ legnagyobb közösségi oldalát; a világ legismertebb jedi lovagját megszemélyesítő Mark Hamill helyi idő szerint hétfőn bejelentette, hogy törölte Facebook-fiókját, mert felháborodott azon, hogy a közösségi oldal nem hajlandó ellenőrizni a politikai hirdetéseket. "Annyira ...
Elhagyta az erő a világ legnagyobb közösségi oldalát; a világ legismertebb jedi lovagját megszemélyesítő Mark Hamill helyi idő szerint hétfőn bejelentette, hogy törölte Facebook-fiókját, mert felháborodott azon, hogy a közösségi oldal nem hajlandó ellenőrizni a politikai hirdetéseket.
Felháborodott azon, hogy a közösségi oldal nem hajlandó ellenőrizni a politikai hirdetéseket.
Luke Skywalker kivont fénykarddal rontott neki a népszerű közösségi oldalnak.
A Facebook alapítója és vezetője, Mark Zuckerberg nem mindennapi jelenség: annak ellenére, hogy egy sokmilliárdos vállalatot irányít, a mai napig egy pólós-pulcsis, gyerekarcú figuraként él az emberek emlékezetében, aki igen sok furcsaságot csinál, ha az élet úgy hozza. Ezek közé a furcsaságai ...
A Louis Vuitton luxuskonglomerátum-vezér, Bernaurd Arnoult rövid időre még meg is előzte Jeff Bezost a világ leggazdagabb embereinek listájának élére ugorva – tavaly 40 milliárd dollárral lett gazdagabb, Bezos 13-at bukott. Egy ábrán a figyelemre méltó tőzsdei cégekben érdekelt milliárdosok öt ...
Éppen a legfontosabb támogatók szálltak ki a botrányok közt vergődő Facebook sajátpénz-projektjéből, amely a tervezettnél jóval később indulhat csak el.
Zuckerberg egy korábbi véleménye szerint a demokráciában nem a techcégeknek, hanem az embereknek kell eldönteniük, hogy mit tartanak hitelesnek.
A Facebook nem ellenőrzi a politikai hirdetések tartalmát - erősítette meg csütörtöki blogbejegyzésében Rob Leathern, a médiavállalat termékigazgatója. The post Facebook-igazgató: nem ellenőrzik a politikai hirdetések tartalmát appeared first on Vásárhely24 .
A Facebook nem ellenőrzi a politikai hirdetések tartalmát – erősítette meg csütörtöki blogbejegyzésében Rob Leathern, a médiavállalat termékigazgatója. Leathern ezzel megerősítette Mark Zuckerberg álláspontját, amelyet a Facebook internetes közösségi hálózat alapítója a washingtoni ...
A Facebook nem ellenőrzi a politikai hirdetések tartalmát - erősítette meg csütörtöki blogbejegyzésében Rob Leathern, a médiavállalat termékigazgatója.
Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti: A Facebook nem ellenőrzi a politikai hirdetések tartalmát - erősítette meg csütörtöki blogbejegyzésében Rob Leathern, a médiavállalat termékigazgatója.
A Facebook nem ellenőrzi a politikai hirdetések tartalmát.
Nem fogja szabályozni a célzott politikai hirdetéseket és híreket, tényeket sem fog továbbra sem ellenőrizni a Facebook.
Még több cikk