-3 °C, Budapest
-3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
-2°
Kedd
-2°
2019.02.16. szombat, Julianna

Mark Zuckerberg

A Facebook követi és listázza azokat a felhasználókat, akiket "kockázatosnak" ítél, különös tekintettel azokra, akik a cég valamely dolgozóját, vezetőjét fenyegették meg.
Végre nem kell aggódnunk, ha rossz embernek küldtünk el valamit.
Megjelent egy új könyv, amely Mark Zuckerberg néhány éve elküldött emailjének részletét is tartalmazza. A levél azért is hangsúlyos, mert a cégvezető világosan kifejti benne, mit tart a Facebook legnagyobb gyengeségének. Az üzenetet még azelőtt küldte a közösségi oldal vezetője, hogy a ...
– Ez a nyolcéves kutya az én csodafegyverem – áradozott magyar pulijáról egy igen sikeres üzletkötés után az amerikai milliárdos, Mark Zuckerberg. Erre minden oka megvolt, hiszen 19 milliárd dollárért (5377 milliárd forint) felvásárolta a fiatalok körében népszerű WhatsApp üzenetkezelő ...
Zuckerberg és csapata kemény évek elé néz.
Egy interjúban mesélt Mark Zuckerberg testvére a Facebooknál töltött éveiről, arról, hogy miért ment el onnan, és hogy a szüleik mit gondoltak a testvére vállalkozásáról.
Padlóra küldte a német versenyhivatal a Facebookot
A cég nem kombinálhatja a különböző forrásokból begyűjtött felhasználói információkat.
Törölhetőek a messengeres üzenetek
De csak rövid ideig, és a partner értesítést kap a törlésükről.
Sokan talán nem is gondolnák, hogy a 2,7 milliárd aktív felhasználóval rendelkező Facebook immár 15 esztendeje része sokak mindennapjainak. Mutatjuk, hogyan nézett ki az oldal akkor, amikor még talán kiötlői, köztük Mark Zuckerberg sem gondolta, mivé válik majd az egyszerű kollégiumi projektként indult oldal.
Minden új technológia legalább ugyanannyi problémát generál, amennyit megold. A kérdés az, hogy meg tudja-e azt zabolázni az emberiség.
Elege lett a vállalat hozzáállásából az egyik tényellenőrző partnerének.
Zuckerberg iMessage-et csinálna a három üzenetküldőből
Bár az alapvető indok természetesen az, hogy így is egyre többbeket tudjon bevonzani a különféle appok használatába, Zuck az SMS megújításával, titkosítással, adatvédelemmel reklámozza a tervet.
Egy tanulmány szerint a profilok fele hamis, és a közösségi oldal azokkal egyszerűen becsapja hirdetőit, hogy több bevételre tegyen szert.
Jó sikerült a Facebook-alapító keddi napja; 6,2 milliárd dollárral nőtt a vagyona, és ez elég volt ahhoz, hogy rögtön két helyet ugorjon előre a leggazdagabbak listáján.
A jelek szerint eltarthat egy darabig, mire a Facebooknál elkészítik a Messenger, a WhatsApp, valamint az Instagram üzenetküldő funkcióját közösen működtető rendszert. Hogy mikorra vezethetik be a közös szolgáltatást, arról Mark Zuckerberg beszélt a napokban.
Bő félmillió holland hagyhatta abba tavaly a facebookozást
Kétszázezren konkrétan még a regisztrációjukat is törölhették.
Ötvöznék az Instagramot, a WhatsAppot és a Facebook Messengert
Az elképzelés a közösségi platform alapítójától származik. A cél, hogy az emberek még több időt töltsenek el a portálon.
A Facebook számára még mindig komoly probléma, hogy egy ideje nem elég hatékonyan tudja megszólítani a fiatalokat. Most egy új fejlesztést tesztelnek, egy új alkalmazást.
A Facebook még májusban ígérte meg, hogy átláthatóbb lesz a Messenger, mostanáig viszont várni kellett a dizájnváltáson átesett alkalmazásra.
Előzetes érkezett a színészpáros új filmjéhez Pörgős előzetes érkezett Kim Nguyen új filmjéhez, amiben Jesse Eisenberg és Alexander Skarsgård próbálnak jó sok pénzhez jutni a tőzsdén.
A valódi vagy álhírek bárki számára hozzáférhetők, azokat bárki kontroll nélkül megoszthatja, látjuk, hogy a választási kampány, a szavazatszerzés, a politikai befolyásolás a neten keresztül a leghatékonyabb, még a terrorcselekmények is a világhálón szerveződnek Rab IrénDigitális cenzúra, ...
Még több cikk