24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
29°
Holnapután
29°
Szombat
29°
2019.07.17. szerda, Endre, Elek

Mark Zuckerberg

Az új globális digitális pénzről tett bejelentése komoly médiafigyelmet és rendkívül ellentmondásos fogadtatást kapott. Ebben a blogban csak egy pillanatképet lehet bemutatni, mert rendkívül gyors a változtatás. A Facebook és a Cambridge Analytica személyes és társadalmi adatainak használatával ...
Ha a Facebook és más vállalatok bankká akarnak válni, akkor a banki törvények alá kell tartozniuk, akárcsak más amerikai, illetve nemzetközi bankoknak. Ezt maga Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke jelentette ki. Az amerikai kormány ez idáig meglehetősen óvatosan bánt a különböző ...
Lehet-e még milliókat keresni a bitcoinon, mire lehet jó a blokklánc, és főleg: mi a fenét akar a Facebook a kriptopénzek világában? Erről beszélgettünk a TNT podcast negyedik adásában.
Zárt ajtók mögött döntött az amerikai kereskedelmi bizottság a rekordösszegről.
Francia kutatók szerint az online videófogyasztás óriási terhet ró a környezetre, és ez csak egyre rosszabb lesz.
Világbajnok pókerjátékosokat győzött le egy új számítógépes program, amelyet a Carnegie Mellon Egyetem közreműködésével a Facebook mesterséges intelligenciával foglalkozó részlegén fejlesztettek ki. Ez az első szoftver, amely egyszerre több játékos ellen is eredményes – írja a BBC. A ...
A szegedi Horváth Péter bioinformatikus csoportjának részvételével zajló mesterségesintelligencia-kutatás támogatásáról döntött a Facebook alapítójaként ismert Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan alapítványa, a Chan Zuckerberg Initiative. The post Szegedi bioinformatikai kutatást ...
Los Angeles — Megmenekült az anyagi csődtől Kanye West (42). Az amerikai rapper – akit Magyarországon főleg a Gyöngyhajú lány című Omega-sláger lenyúlásáról ismernek – 2016-ban még barátjának, a Facebook-alapító Mark Zuckerbergnek (35) könyörgött, hogy fektessen 1 milliárd dollárt az üzletébe.
A pontos összegről még folynak a tárgyalások.
Meglepő módon a hazai vállalkozások többsége idegenkedik a multinacionális cégkultúra bevonásától. Vélemény.
A Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan által alapított Chan Zuckerberg Initiative kutatási támogatását ítélték oda a Horváth Péter vezette MTA Szegedi Biológiai Kutatóközpont Mikroszkópos Képfeldolgozó és Gépi Tanulási Csoportjának (BIOMAG) - áll az MTA közleményében.
Így erősítenék befolyásukat a globális gazdaságban.
A Chan Zuckerberg Initiative kutatási támogatását ítélték oda a szegedi Horváth Péter bioinformatikus csoportjának.
Tovább javította Magyarország idei gazdasági növekedési előrejelzését az Európai Bizottság. A jogállamiság hatékony ellenőrzését ígérte az új európai bizottsági elnökjelölt.
Szegedi bioinformatikai kutatást támogat Mark Zuckerberg alapítványa
A bioinformatikus csoportja világviszonylatban is egyedülálló egysejt-analitikai eljárást fejlesztett ki.
A szegedi Horváth Péter bioinformatikus csoportjának részvételével zajló mesterségesintelligencia-kutatás támogatásáról döntött a Facebook alapítójaként ismert Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan alapítványa, a Chan Zuckerberg Initiative. Horváth Péter bioinformatikus csoportja több ...
A Chan Zuckerberg Initiative is komoly lehetőséget lát a szegedi Horváth Péter vezette bioinformatikus csoport munkájában. A tudósok világviszonylatban is egyedülálló eredményt értek el a mesterséges intelligenciával támogatott, sejtalapú elemzés területén.
Steve Wozniak már tavaly törölte a Facebook-fiókját, most pedig ugyanerre buzdít másokat is. Az Apple társalapítója szerint a közösségi oldal(ak) használata nem biztonságos.
Fizetős Facebookkal és minden privát üzenet nyilvánosságra hozásával riogat és hazug kiskaput kínál az a szöveg, amely a magyar facebookozók köreiben kering. Aki megosztja, álhírt terjeszt.
Vagy legalábbis erős konkurenst állíthat a már létező monetáris berendezkedéssel szemben.
Barack Obama, Mark Zuckerberg, Gal Gadot és még sokan mások. Egyesek pedig már a választásokat féltik a deepfake videóktól. Nézzük, miről is van szó!
Nem úgy tűnik, mintha a kamuüzenetek írói szabadságra mentek volna, nyáron is aktívak. A téma természetesen a facebookos tiltások, ismét ezzel kapcsolatban terjesztik a sületlenségeket.
Mark Zuckerberg néhány hete bejelentette a 2020-tól a Facebook, a Messenger és a WhatsApp felületén is elérhető fizetési lehetőséget, a Facebook Libra coint. A projekt nagyságát jelzi, hogy máris számos világcég, köztük a PayPal, az eBay, a Vodafone, a VISA és a MasterCard is Libra-partnerré ...
A HírTV Globál című műsorában Krasznay Csaba, cyberbiztonsági szakértő, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusa volt Gantner Barnabás vendége.
Az FBI megvizsgálta a küldeményt és
Az idei Aspen Ideas Festival vendégei közt egy különleges vendég is helyet kapott, maga Mark Zuckerberg szólalt fel. Válogatott témák kerültek elő, köztük az egyik... The post Zuckerberg szerint nagyon rossz ötlet a Facebook feldarabolása appeared first on Panoramanet .
Az idei Aspen Ideas Festival vendégei közt egy különleges vendég is helyet kapott, maga Mark Zuckerberg szólalt fel. Válogatott témák kerültek elő, köztük az egyik legégetőbb: a Facebook feldarabolása.
Még több cikk