13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György

Mark Zuckerberg

Tavaly augusztusban jelentette be a Facebook, hogy a szöveges üzeneteknél 2016 óta létező végpontok közötti titkosítás hamarosan a hang- és videóhívásokra is ki fog majd terjedni, és bár Mark Zuckerberg azóta átnevezte Metára a cégét, az ígéret fél évvel később meg is valósult. Mint ...
Kilenc volt és jelenlegi alkalmazott beszélt arról, hogyan tervezi dominálni Mark Zuckerberg az internet következő korszakát annak ellenére, hogy még az előzőt sem tudja kedve szerint kontrollálni. The post „Ki meri megkérdezni, hogy hogyan fog mindez működni a gyakorlatban? Nem én” – belsős ...
Emellett GIF-eket, matricákat és reakciógombokat is kapunk.
A növekvő kamatok és az infláció mértéke riasztotta el a befektetőket a tech papíroktól. The post Tizedeli a tőzsde Bill Gates, Jeff Bezos és Elon Musk vagyonát is, elképesztő összegeket buktak first appeared on Forbes.hu .
Hihetetlen mértékben növelte vagyonát a világ 10 leggazdagabb embere a koronavírus-járvány kezdete óta.
Előfizetői modelleket tesztel az Instagram. A cél: kiszámítható jövedelem az influenszereknek. The post Jöhet a fizetős Instagram, már tesztelik a bevezetést first appeared on Forbes.hu .
Buffett és a Gates-páros első helye garantált volt, de az első tízben azért vannak meglepetések. The post Ki más? Magyar is van Amerika (és a világ) legnagyobb adakozói közt first appeared on Forbes.hu .
A Meta több száz szabadalmi kérelmet nyújtott be olyan technológiákra, amelyek a felhasználók szemmozgását, mimikáját és testtartását is kiaknázzák a minél élethűbb megjelenítés, valamint a minden eddiginél pontosabb célzott hirdetések elhelyezése érdekében.
Törvénytelen megállapodásról árulkodnak a Google elleni antitröszt-perben előkerült belsős dokumentumok.
A listavezető Elon Musknak 294,2 milliárd dollárt sikerült megdupláznia, mióta kitört a járvány.
Míg világ népességének kilencvenkilenc százaléka szegényebb lett, addig kétszeresénél is nagyobbra növelte vagyonát a világ tíz leggazdagabb embere a pandémia kezdete óta – írta hétfőn a The Guardian online kiadása. Mark Zuckerberg Facebook-alapító vagyona megkétszereződött, vagyis 118 ...
160 millió embert viszont szegénységbe taszított a járvány. The post Megduplázta vagyonát a járvány alatt a világ tíz leggazdagabbja first appeared on Forbes.hu .
"I have threats upon my life, harassment of my family and my children with obscene phone calls because people are lying about me," Fauci told Paul.
Hiába fejlesztenek VR-headsetet, egy friss jelentés szerint a cupertinóiaknak eszük ágában sincs teljesen kiragadni az embereket a valóságból.
Fontos részletek derültek ki a Sony második virtuális valóság kiegészítőjéről: a japán cég 4K-val, 120 Hz-cel, haptikus rezgéssel, valamint blockbuster játékkal pezsdítené fel a VR-piacot. A Sony Playstation első virtuálisvalóság-headsetjét […] The post Jön az újgenerációs VR-élmény, ...
Political groups got so toxic that Facebook formed a task force to police them, but dissolved it weeks before the insurrection, the Washington Post reported.
To kick off 2022, we're sharing VCs' predictions for the top tech trends to watch, as well as the best books on Big Tech to read this year.
Belsős infók szerint az Oculus egykori marketingfőnökét szipkázta el az Apple, hogy segítsen a saját cégük bevezetésében a virtuális valóság piacára.
A Facebook-alapító legújabb földvásárlásával bővíti nem is annyira virtuális birodalmát.
Only 10 other billionaires, including Amazon's Jeff Bezos and Tesla's Elon Musk, have fortunes worth over $100 billion.
Az megvan, amikor úgy lealázzák a laposföldhívőt, hogy megsajnálod szerencsétlen hülyét? Na, ez most pont az a szitu. Adam McKay Ne nézz fel! című dolgozatából úgy ömlik a vitriol, hogy az embernek szinte csípi a szemét.
Frissítette a Meta (Facebook) a Ray-Ban Stories okosszemüveget, hasznos funkciók érkeztek bele. Érteni fogja például a hangutasításokat. Nemrég mutatta be a Meta (Facebook) a Ray-Bannel közösen fejlesztett okosszemüvegét, amelynek talán a legfőbb vonzereje, hogy olyan, mint egy hagyományos ...
Talán meglepő, de a névváltás hatására még nem felejtették el az emberek a cég idei húzásait.
Az idei évtől megfáradt Yahoo munkatársak a Hogyan fikázzunk a konkurenciát című értekezletükön az alábbi ötlettel álltak elő: kiáltsuk ki 2021 legrosszabb cégének. The post Yahoo: a Facebook az év legrosszabb vállalata first appeared on Forbes.hu .
A Facebook vezetősége által nagy dérrel-dúrral beharangozott Metaverzum projekt komolyságát számos tényező megkérdőjelezi. Egyáltalán nem is biztos, hogy annyira komolyan gondolják az alternatív valóság kiépítését. The post Egy kövér blöff Mark Zuckerbergtől first appeared on Forbes.hu .
In Insider Weekly: behind the scenes of our profile on crypto billionaire Sam Bankman-Fried, startups to bet your career on, and secrets of Family Dollar.
Marketingtrendek és metaverzumos kilátások a Facebooktól. Az átlagfelhasználó joggal nem értheti, miért lesz neki jó az új világ. The post Nem dughatjuk homokba a fejünket a metaverzum elől – mondta a Facebook és homokba dugta a fejét first appeared on Forbes.hu .
2010 óta 231-en csatlakoztak. The post Gates és Musk után a Pinterest-alapítók és még 13 dollármilliárdos vállalta, hogy még életében eladakozza vagyonát first appeared on Forbes.hu .
Adam Mosseri, az Instagram közösségi hálózat vezetője kedden közleményben jelentette be: több változtatást eszközölnek a közösségi oldal fiatal felhasználóinak védelme érdekében.
A Facebook Gaming elindult a metaverzum felé vezető úton, miközben új trükkökkel bővült a gyerekeknek szóló Messenger is.
A menekült rohingyák beadványa szerint a Facebook illetékesei éveken át hagyták, hogy gyűlöletkeltő, ellenük irányuló hamis információk terjedjenek a felületen. The post Az erőszak és a gyűlölet miatt 150 milliárd dollárt akarnak a Facebooktól first appeared on Forbes.hu .
Még több cikk