14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Vasárnap
14°
2021.02.25. csütörtök, Géza

Mark Zuckerberg

"Industry self-regulation has failed," The House Energy and Commerce Committee chairs said in a statement.
Social audio app Clubhouse has now topped 8 million global downloads, despite still being in a prelaunch, invite-only mode, according to new data released today by mobile data and analytics firm App Annie. Per its estimates, Clubhouse grew from over 3.5 million global downloads as of Feb. 1, 2021, to reach 8.1 million ...
Welcome back to This Week in Apps, the weekly TechCrunch series that recaps the latest in mobile OS news, mobile applications and the overall app economy. The app industry is as hot as ever, with a record 218 billion downloads and $143 billion in global consumer spend in 2020. Consumers last year also spent 3.5 ...
Politico reported that Zuckerberg and Dorsey may testify before the House Energy and Commerce Committee.
A Google szerint ez ellehetetlenítené és arra kényszerítené őket, hogy kivonuljanak az országból
A Twitter véglegesen eltiltotta Donald Trump volt amerikai elnököt a közösségi oldal használatától - jelentette be szerdán a San Franciscó-i székhelyű vállalat pénzügyi vezérigazgatója a CNBC amerikai televízióban. The post A Twitter örökre letiltotta Trumpot first appeared on Kitekintő.hu .
Clubhouse is an exclusive iPhone app that allows people to host and join audio conversations with other users.
A tilalom akkor is végleges, ha a volt elnök 2024-ben újra elindul az elnöki posztért folyó küzdelemben.
A Twitter véglegesen eltiltotta Donald Trump volt amerikai elnököt a közösségi oldal használatától - jelentette be szerdán a San Franciscó-i székhelyű vállalat pénzügyi vezérigazgatója a CNBC amerikai televízióban.
A Twitter véglegesen eltiltotta Donald Trump volt amerikai elnököt a közösségi oldal használatától – jelentette be szerdán a San Franciscó-i székhelyű vállalat pénzügyi vezérigazgatója a CNBC amerikai televízióban. Ned Segal hozzátette: a tilalom akkor is végleges, ha a volt elnök 2024-ben ...
A Twitter véglegesen eltiltotta Donald Trumpot a közösségi oldal használatától
A tilalom akkor is végleges, ha a volt elnök 2024-ben újra elindul az elnöki posztért folyó küzdelemben.
A Twitter véglegesen eltiltotta Donald Trump volt amerikai elnököt a közösségi oldal használatától - jelentette be szerdán a San Franciscó-i székhelyű vállalat pénzügyi vezérigazgatója a CNBC amerikai televízióban.
Facebook CEO Mark Zuckerberg previously said that many of its users "don't want politics and fighting to take over their experience" on Facebook
Miért épp kék színű lett a Facebook? Mennyire férfiprobléma a színtévesztés? Elveszítheted az életed során a színek látását? És mi okozza a legtöbb problémát egy színvak orvosnak?
A cikk szerint a háttérben egy összeesküvésre volt szükség annak érdekében, hogy megóvják a választás tisztaságát.
Az utóbbi évek Facebookkal kapcsolatos botrányait még felsorolni is hosszú lenne. A Facebookot és a lehallgatás kifejezést azonban nem csak a pletykák kapcsolják össze. Az elmúlt években újra és újra felmerült a gyanú, hogy a Facebook is használja a laptopunk vagy a telefonunk mikrofonját arra, ...
Minden eddiginél szigorúbban jár el a Facebook a Covid-oltásokat érintő posztokkal. The post Mától tényleg üldözi az oltásellenességet a Facebook first appeared on Forbes.hu .
Splitting up Google, Apple, Facebook, and Amazon is unavoidable in the long term if we want the liberal democracies of the Western world to survive.
Welcome back to This Week in Apps, the weekly TechCrunch series that recaps the latest in mobile OS news, mobile applications and the overall app economy. The app industry is as hot as ever, with a record 218 billion downloads and $143 billion in global consumer spend in 2020. Consumers last year also spent 3.5 ...
Diszkonttal jegyezhetnek részvényt egy IPO esetén azok a nagybefektetők, akik összedobtak a Robinhoodnak 3,4 milliárd dollárt.
Tavaly 62 százalékkal emelkedett a cég bevétele.
Lánczi Tamás írása a Mozgástér blog oldalán.
Bezos was one of the last founder-CEOs of a major tech company. Here's what Bill Gates, Larry Page, Sergey Brin and others are doing in "retirement."
Demokratikus szellemű szabályzókra volna szükség. Csakhogy ezek a demokratikusan megalkotott sorvezetők nem léteznek – jelenti ki a felvételeken a Facebook egyik vezetője.
A videójáték- és a multimédiás szórakoztatóipar azon kevés ágazat közé tartozik, amelynek kifejezetten jót tett a koronavírus-válság. Ennek következtében azonban nemcsak a játékfejlesztők kezdtek el komolyabban foglalkozni a VR lehetőségeivel, hanem az élet más területeire is beszivárgott a ...
A közösségi média jelenleg nem a nagyobb és átláthatóbb nyilvánosságot garantálja elsősorban, hanem leginkább a modern civilizáció pusztulását. Ez akkor is igaz, ha éppen Varga Judit támadja a Facebookot.
Nem tudta lebeszélni Mark Zuckerberg, a Facebook vezetője az ausztrál kormányt arról, hogy bevezesse a médiapiacot szabályozó kódexet, amely rákényszerítené eleinte csak a Google-t és a Facebook-ot, hogy fizessen a helyi sajtóorgánumokból átvett hírtartalmakért.
Nem tudta lebeszélni Mark Zuckerberg, a Facebook vezetője az ausztrál kormányt arról, hogy bevezesse a médiapiacot szabályozó kódexet.
Jön a médiapiaci kódex, amellyel az ausztrál vezetés pénzt kérhetne a közösségi oldalaktól. A Facebook és a Google hevesen támadja a jogszabályt.
Nem tudta lebeszélni Mark Zuckerberg, a Facebook vezetője az ausztrál kormányt arról, hogy bevezesse a médiapiacot szabályozó kódexet, amely rákényszerítené eleinte csak a Google-t és a Facebook-ot, hogy fizessen a helyi sajtóorgánumokból átvett hírtartalmakért.
Nem tudta lebeszélni Mark Zuckerberg, a Facebook vezetője az ausztrál kormányt arról, hogy bevezesse a médiapiacot szabályozó kódexet, amely rákényszerítené eleinte csak a Google-t és a Facebook-ot, hogy fizessen a helyi sajtóorgánumokból átvett hírtartalmakért. A Google és a Facebook ...
Még több cikk