22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
13°
Péntek
13°
2019.10.15. kedd, Teréz

Majka

De tényleg, te gondoltad volna, hogy a legelső Való Világ szereplői közül valaki nyomozó lesz? Mi biztosan nem. Egyáltalán, emlékeztek még az összes játékosra?
Majka bőréve bújva varázsolt ’90-es évekbeli hangulatot a színpadra Sári Évi. A produkcióját a zsűri 29 ponttal jutalmazta.
Majka általában cuki vagy vagány képeket posztol, most azonban valami teljesen mást osztott meg...
Az énekesnő új dallal tér vissza – egy briliáns kollaborációban alkotta meg az „Eszembe jutottál” című szerzeményt. A zenében az ország top producerével, Lotfi Begivel, a szövegben pedig Balázs Gyulával, vagyis Kowalskyval – az Arany Nyíl- és Fonogram-díjas Kowalsky meg a Vega együttes frontemberével – dolgoztak össze.
A leggyakrabban játszott zenei videóinak listáját publikálja tizedik alkalommal a YouTube.
Napok óta megy az adok-kapok a Fonogram-gála után. Egy Krúbi nevű rapper elhoppolta Majkáék elől a legjobb hip-hop felvétel díjat. Majka eddig csak a szervezőknek mondta el a véleményét az egész gáláról és a döntésekről, eddig Krúbiról nem fogalmazott meg véleményt. Ezzel szemben Krúbi ...
Hungary’s VOLT Festival announced the first names of its 2019 lineup. The 27th edition of VOLT will be held in the western Hungarian town of Sopron between June 26 and 29, 2019. Legendary Hungarian rock band Tankscapda will “warm up” the stage for opening day’s headliner, heavy metal band Slipknot. The next ...
A barátok a bajban is barátok maradnak? Nem nagyon hiszi Majka, hogy Curtis képes végleg szakítani a droggal, mégis adott még egy esélyt neki: ha egy-másfél évig tiszta marad, újra nyit felé.
Budapest — Közös dallal és klippel jelentkezett a The Biebers zenekar és Curtis (29).
Ma délelőtt bejelentették a Volt Fesztivál szervezői 2019 nyarára az első neveket!
Budapest — Először szólalt meg Curtis, azaz Széki Attila (29) kedvese, Krisztina a botrány kitörése óta.
Kasza Tibi vezeti 2019-ben is a magyar Facebook Celeb Toplistát és a magyar hírességek közül egyedül ő tud egymillió feletti rajongótábort felmutatni. Ezüstérmes Rubint Réka, akinek 27 ezerrel csökkent a tábora, így 922 ezer követőjével kissé leszakadt a toplista vezetőjétől. Hosszú Katinka a ...
Dundika, azaz Majoros Hajnalka bejegyzésében őszintén mesélt arról, milyen anyának lenni, illetve, hogy ez hogyan hatott ki a férjével való kapcsolatára.
Egymásnak esett Liptai Claudia és Majka, mert nem volt köztük egyetértés Freddie produkcióját illetően. A műsorvezetőnő jól kiosztotta a rappert.
Lotfi Begivel és Kowával nosztalgiázik Kollányi Zsuzsi új klipjében
Az énekesnő új dallal tér vissza – egy briliáns kollaborációban alkotta meg az „Eszembe jutottál” című szerzeményt. A zenében az ország top producerével, Lotfi Begivel, a szövegben pedig Balázs Gyulával, vagyis Kowalskyval – az Arany Nyíl- és Fonogram-díjas Kowalsky meg a Vega együttes ...
Majoros Hajnalkát Dundikaként ismerte meg az ország. Bár kicsit érthetetlen, miért kapta ezt a becenevet, hiszen modellként irigylésre méltó alakkal büszkélkedhetett mindig is, sőt most kétgyermekes édesanyaként sincs oka panaszkodni. Majka felesége most Lilu sminkes vlogsorozatában szerepelt, ahol ...
A pszichológus szerint a média is nagy nyomást helyez azokra, akik a nyilvánosság előtt élik az életüket. Ezek az emberek szeretnének megfelelni a nyilvánosságnak, de rossz eszközökhöz nyúlnak.
Stohl András eljegyezte szerelmét
Fotón a színész és menyasszonya. Két kollégájával ünnepelte meg Stohl András, hogy szerelme hamarosan hozzámegy. joy.hu
Budapest — Majka (39) beszólt Tilla (46) kissé elfáradt cipőjére! A két műsorvezető számos produkcióban dolgozik együtt.
Újabb Majka szám - pontosabban Majka-Curtis-Király Viktor kooprodukció döntött rekordot.
Budapest − Teljes erőbedobással készül Majka (39) és csapata a 100 Tagú Cigányzenekarral közös fellépésre.
Majka őszintén reménykedik abban, hogy Curtis kilábal ebből a nehéz időszakból, hiszen korábban sosem dolgozhatott olyan emberrel, mint amilyen ő.
Ismét keresi Budapest dalát a Fővárosi Önkormányzat. A másodszor induló projektre hat ismert előadót hívtak meg öt dal elkészítésére, további öt helyet még felfedezésre váró, tehetséges zenész és énekes számára tartanak fenn a kiírt pályázaton.
Különleges kiadvánnyal jelentkezik az idén két évtizedes jubileumot ünneplő Magna Cum Laude zenekar. A február 1-jén érkező Gyulai HÚSZfeldolgozó című korongon Mező Misiék legnagyobb slágerei többek közt olyan hazai nagyágyúk előadásában hallhatók, mint a Kowalsky meg a Vega, a Beatrice, ...
Őszintén vallott a műtétjéről Dundika, akin – elmondása szerint – már csak az operáció segíthetett a szülést követően.
Még több cikk