14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
Hétfő
17°
2019.04.26. péntek, Ervin

Majka

Majka és a Bezár a bazár! játékosának közös duettje igazi retro hangulatot teremtett a forgatás alatt. A kellemes nosztalgiáért nézd meg a videót!
A Bezár a bazár! játékosa szerint társa eléggé szószátyár, és sokszor kibírhatatlan emiatt. Erre a ˝komoly˝ problémára talált megoldást Majka...
A Bezár a bazár! forgatásán derült fény arra, hogy Majka miért nem akarja kimondani a boldogító igent. Hogy a műsorvezető mivel indokolta álláspontját, az a videóból kiderül.
Férfiasságának méretéről vallott Majka: a műsorvezető azt mondja, nem túl nagy a gyíkja.
A műsorvezető a Bezár a bazár! játékosával osztotta meg, egy kérdés fejtegetése során, hogyan szólítja a legnemesebb szervét. Ha kíváncsi vagy az intim titokra, kattints a videóra!
A Bezár a bazár! játékosai hívták fel a műsorvezető figyelmét arra, hogy hitele van, ráadásul pont ott, ahol ők a felszolgálók. Hogy Majka miként keveredett adósságba, az a videóból kiderül.
Egy éve él boldog házasságban Dia és Andris a Bezár a bezár! második részének játékosai. Majka feltette nekik a nagy kérdést: mindig harmónikus a kapcsolatuk? Andris erre meglepő választ adott és egy bensőséges sztorit is elmesélt a műsorvezetőnek.
Adás előtt: A Bezár a bazár! második adásának játékosa, Dia gondolkodás nélkül Majka nevét mondta, amikor választani kellett a két műsorvezető között. Hogy erre mit reagált Tilla, azt a videóból megtudhatod!
Brigi és Évi a műsor elején bevallották: nem mindennapi szenvedélynek hódolnak. Majka is csatlakozott a játékosokhoz, hisz ő is próbálta már ezt az tevékenységet, de Tilla egyenesen fél tőle. De hogy pontosan mi volt az, azt a videóból megtudhatod!
Adás előtt: A Bezár a bazár! második adásának testvérpárjai elszántan küzdenek a nyereményekért a mai részben. Brigi az egyik kérdésnél szorosan Majka mellé állt. Testvére szerint ezt csak azért csinálta, hogy a műsorvezető közelébe férkőzzön.
Új nyereményekkel, módosult játékszabállyal, és már az első adásban óriási drámákkal érkezett meg kedden a TV2-re Bezár a bazár! második évada. A műsor első adásában egy házaspár, Edó és Szilárd játszott, és Edó egészen a hetedik kérdésig segítség nélkül hasított a kvízben, ...
Adás előtt: A Bezár a bazár! II. évadának első játékosai még a műsorvezetőket is meglepték, ugyanis valamiben szembetűnően különböztek Majkától.
Egy régi kedvencet és egy vadonatúj formátumot tűz műsorára egyszerre a TV2. A mai napon Tilla és Majka műsorvezetésével visszatér a nagysikerű Bezár a bazár! és szintén ma debütál a csatorna legújabb, hazai fejlesztésű kvíz show-ja A Bank is, Stohl Andrással.
Puzsér Róbert sem hagyta szó nélkül a Fonogram-díjátadó körüli botrányt: Majkához intézett kemény szavakat - írja a blikk.hu.
Puzsér Róbert sem hagyta szó nélkül a Fonogram-díjátadó körüli botrányt: Majkához intézett kemény szavakat.
Elképesztően cuki videókat és fotókat osztott meg Majka felesége a gyermeikről.
Gáspár Győző: Azért élek, hogy sikerrel járjak, és nem azért, hogy megfeleljek neked vagy bárki másnak. Judi Dench: A férjem egy Bond-lánnyal akart együtt élni, ezért elvállaltam M szerepét a 007-es filmekben. Vasvári Vivi: És tudjátok, még mindig vékony vagyok! Attól, hogy még leírjátok ...
Majka nem vette jó néven, amit Tilla csinált vele a Bezár a Bazár! új évadénak felvétele alatt. Hogy mi történt pontosan az kiderül április 23-tól hétköznap esténként 19.10-től a TV2-n!
Ha női alak szépségére gondolunk, akkor nem éppen Majka ugrott be mindenkinek, legalábbis eddig... A műsorvezetőnek nem akármilyen idomai lettek a Bezár a Bazár új évadának fogatásán. Még több vicces pillanat április 23-tól hétköznap esténként 19.10-től a TV2-n!
A két műsorvezető kicsit továbbgondolta az eredeti műsort, és igazi piaci hangulatot teremtett a stúdióban. További vicces pillanat a Bezár a bazár! vadonatúj évadában április 23-tól hétköznap esténként 19.10-től a TV2-n!
A Bezár a bazár! új évadának forgatásán történt meg a tragédia, ugyanis a két műsorvezető figyelmeztetése ellenére is bekövetkezett mindenki rémálma. Minden kiderül a videóból és az új évadból április 23-tól hétköznap esténként 19.10-től a TV2-n!
A műsorvezető a Bezár a bazár! forgatásán tett egy fogadalmat, amin társa Tilla is elcsodálkozott. Hogy mi volt az ígéret az a videóból kiderül. Ne feledd, hihetetlenül izgalmas részekkel vár a Bezár a bazár! új évada április 23-tól 19.10-től a TV2-n!
A Las Vegas-i repülőtérről jelentkezett be Majka az Instagram-oldalán.
Élete legnagyobb félelméről mesélt Majoros Hajnalka: Dundika nagyon fél a víztől, mára azonban sikerült legyőznie iszonyát.
A két műsorvezető óriási összhangban van mindig, még akkor is, ha néha nem úgy tűnik. Ők már készen állnak! Bezár a Bazár! április 23-tól hétköznap esténként 19.10-től a TV2-n.
Volosinovszki György, korábban a Jóban Rosszban, most a Barátok közt szereplője Lyme-kórral küzdött. A Story Magazin legújabb számában a színész beszél betegségéről, amit egy kullancs csípése okozott, és amit a közösségi oldalára kirakott videó segített beazonosítani számára, írja ...
Majka és Hornyák Hajnalka 2010 óta elválaszthatatlan páros, annak ellenére, hogy eleinte az ismerősök sem hittek a románc tartósságában. Szerelmük mégis kiállta az idő próbáját, aminek gyümölcse 2 gyönyörű gyermek. Marián 2011-ben született, Olivér pedig 2016-ban látta meg a napvilágot. A ...
Elvette 26 évvel fiatalabb kedvesét Lukács László, a Tankcsapda frontembere és a Lokálnak elárulta: lassan a családalapítás ideje is eljön. „Sokáig viseltem az agglegény címkét, de ez nem volt szándékos. Csupán arról van szó, hogy nem akartam a koromból fakadó társadalmi elvárásoknak ...
Majka és Tóth Gabi duettje nagy visszhangot váltott ki. A Bors szúrta ki, hogy Majka rajongói közül sokan kiakadtak a dal miatt.
Majka és Tóth Gabi nemrég közös alt készítettek, ám a duett nem úgy sült el, ahogy tervezték. Főleg Majka rajongói akadtak ki. A Mi éltünk című nótát a páros a Budapest Dal 2019 pályázatára készített. A rapper közösségi oldalán meg is osztotta a számot, rengeteg visszajelzés érkezett ...
Még több cikk