12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2019.11.21. csütörtök, Olivér

Majka

Adás előtt: Két magas és fess férfi érkezett a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójába,a műsorvezető pedig úgy döntött, hogy inkább sámlira áll, semmint alacsonynak tűnjön a játékosok mellett.
Budapest — Szerencsére nem pókeren vesztett a műsorvezető, hanem legújabb, a TV2 Nyomd a gombot, tesó! című műsorában osztott ki 12 millió 660 ezer forintot Majka a játékosoknak.
A Nyomd a gombot, tesó! nem csak egy egyszerű gameshow, ugyanis a kvízkérdések és az óriási rohanások mellett a játékosok fantasztikus történeteket is meséltek az életükből, amelyeken Majka sokszor ledöbbent, és alig hitte el a sztorikat.
Majka újabb "aréna betegséget" fedezett fel, amelyet akut arénitikusz-nak nevezett el. Hogy pontosan mit takar ez a rettentően komoly, játékot veszélyeztető jelenség, az a videóból kiderül!
A tegnapi adásban izgalomból volt bőven, ugyanis Majka egyik játékosa megsérült a kemény küzdelem során.
Bár évről-évre jobb a helyzet, nem tudja megszokni ezt az állapotot.
A párosok elárulták Majkának, hogy kicsit talán a közönség is befolyásolta döntésüket a válaszadásban, ekkor pedig a műsorvezető kiszólt a nézőknek, hogy ne tessék súgni és befolyásolni a játékosokat.
Majka rengeteg kérdést tett fel a Nyomd a gombot, tesó! játékosainak párkapcsolatukról. A páros eláruta, hogy ők bizony nem csak szerelmesek, hanem barátok is. Majka számos keresztkérdést tett fel a párosnak, akik szenzációs válaszokat adtak a műsorvezetőnek.
Majka két versenyzőjét igazán eredeti neveken szólítják. Zégé és Bugypuncs el is mesélte a műsorvezetőnek, hogy miért pont ezeken a különleges neveken szólítják őket.
Majka egy lego figurához hasonlította Bugypuncs karakterét, ugyanis a játékos a futás ellenére még mindig ugyanúgy nézett ki, mint előtte, nem is mutatkoztak rajta a futás jelei.
Majka műsorát kivételes módon nem a műsorvezető indította, ez pedig rengeteg kérdést felvethet bennünk.
Adás előtt: Mialatt Majka elment Zégével, hogy az orvos rápillantson a játékos sérülésére, Bugypuncs rögtön le is csapott a műsorvezetői szerepre, és minden hiba nélkül vezette tovább a műsort.
Adás előtt: A kőkemény játék során Zégé eléggé megvágta a kezét, így Majka azonnali hatállyal leállította a játékot, hogy Zégé orvosi ellátást kapjon. Megijedni azonban nem kell, hiszen a fiúk - miután ellátták Zégét - folytathatják majd a játékot.
Eleinte hallani sem akart arról, hogy újra jóban legyenek, de végül emiatt enyhült meg.
A vadonatúj fejlesztésű gameshow első hetén már milliók találtak gazdára.
Meglepetésszerűen nézett be a Nyomd a gombot, tesó! forgatására Bereczki Zoli, akit a nézők és a játékosok is hatalmas ovációval fogadtak, azonban Majka másodpercekig meg sem tudott szólalni
A Sztárban Sztár leszek! mestere a játékosok és Majka legnagyobb meglepetésére váratlanul betoppant a Nyomd a gombot, tesó! felvételére.
Rengeteg pénzt sikerült összegyűjtenie Misinek az arénában, bár csak pár másodpercen múlt a kijutása. Végül azonban sikerült megnyomnia a gombot, így óriási volt az öröm!
Majka elég nagy összegű ajánlattal kecsegetett a játékosoknak, és ezzel igen nehéz döntés elé állította őket. Misinek és Orsinak azonban minimum 1,5 millió forintra van szüksége, így nem állhattak meg, játsszanak tovább!
Majka megkérte Misit arra, hogy mutassa meg összefogott, hosszú haját. ˝Tiszta Mátyás király!˝ - jegyezte meg a műsorvezető a játékos nem mindennapi hajkoronáját látva.
Majka egy kicsit húzni szerette volna a játékosokat, így amikor Orsi sikeresen elvégezte a feladatot, egy kicsit megdobogtatta még a lány szívét, egy kétértelmű mondattal. Hogy pontosan mi volt ez a mondat, az a videóból kiderül!
Majka gameshow-ja ma este egy kétségbeesett család életét változtathatja meg, ha minden jól alakul.
Ég veled Lofti Begi, Kollányi Zsuzsi és Roy búcsút intenek egy régi emléknek: itt az „Ég veled”. , , , , , Magneoton, Lotfi Begi, Kollányi Zsuzsi, elitemagazin.hu
Majka újabb, ezúttal saját ötlete alapján készült műsorral tűnt fel a Tv2 csatornáján, amellyel kapcsolatban most több kulisszatitkot is elárult. A rapper emellett azt is elmondta, milyen fontos változást hozott számára ez az év.
Mivel nem sikerült leolvasni a repülőt, így a páros két millió forinttól esett el, és helyette csak 240 ezer forintot gyűjtöttek össze az arénában, ebben a körben. Ez pedig nagy csalódást okozott a páros számára...
Félelmetes vidámparkos élményét osztotta meg Tomi és Miki, Majka pedig történetükre reflektálva egy még őrületesebb sztorit mesélt el a nézőknek, amely a Práterben esett meg vele, és éppen aktuális barátnőjével.
Most Fecón volt a sor, hogy megmutassa, ő hogyan gyűjti a milliókat az árénában. Az elmondható, hogy nem minden úgy alakult úgy, ahogy a páros eltervezte, ugyanis az egyik flamingó lába lemaradt, amit Fecó csak "hanyagul" utána dobott, amikor elkezdett a gomb felé rohanni. Majka teljesen lesokkolódott ...
Amikor Majka megkérdezte a párostól, hogy hogyan is ismerkedtek meg, a válaszon teljesen ledöbbent. Fecó ugyanis nem volt teljesen őszinte a lánnyal, amikor meglátta fotóját egy internetkávézóban.
Miközben az egyik kvízkérdésre próbáltak választ adni a játékosok, egy kicsit "más irányba" is elterelődött a beszélgetés Majkáék között. ˝Én összehozom bármilyen erkélyjelenet alatt˝- jegyezte meg a műsorvezető picikét félreérhetően.
Tomi és Miki a két matematikus bemutatkozása alatt Majka teljes sokkba került, ugyanis Tomi egy olyan focicsapatnak szurkol, akiket Majka ki nem állhat. Vajon tapintani lehet majd a feszültséget a két ellendrukker között?
Saját játék- showműsort fejlesztett ki Majka! Ez a Nyomd a Gombot Tesó, amely tegnap startolt el a Tv2-n. A műsorvezető azt...
Saját játék- showműsort fejlesztett ki Majka! Ez a Nyomd a Gombot Tesó, amely tegnap startolt el a Tv2-n. A műsorvezető azt mondja, ő volt aki megálmodta a műsor alapötletét, és úgy tekint a műsorra, mint saját gyerekére. A célja kettős volt: hogy a játékban egy percre se legyen leállás, és ...
A showman a forgatás alatt feledkezett meg egy kicsit magáról...
Majkáról egy olyan videó került a nyilvánosság elé, ahol Dél-Amerikai színészeket megszégyenítő módon játszik el egy igazán ikonikus jelenetet egy szappanoperából. Vajon pályát módosít a műsorvezető?
Adás előtt: A feladat, amely a fiúkra vár egy Majka által tesztelt és kifejlesztett dolog, amelynek neve nem más, mint a "kupakolás a természet lágy ölén". A műsorvezető azt is elárulta, hogy bizony ő erről még filmet is forgatott...
Már az első adásban óriási izgalmakkal jelentkezett a Nyomd a gombot, tesó!, ahol a fogós kvízkérdések és a feszült arénában töltött pillanatok mellett, a fergeteges poénok és parádés történetek is nagy szerepet kapnak!
Majka újra megérkezik a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójába, és kész arra, hogy akár 50 millió forintot is odaadjon azoknak a játékosoknak, akiknek sikerül ügyességükkel és eszességükkel végigvinni a gameshow játékát.
Még több cikk