0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
11°
Péntek
18°
2021.12.07. kedd, Ambrus

Majka

Beszóltak Majkának a rajongók. A rapper garantáltan nem számított erre.
Majka korábban úgy fogalmazott, ha úgy bántak volna velük, ahogy a Wellhello-val, akkor sokkal zajosabb sikert is elérhettek volna.
A 2021-es Sztárban Sztár leszek! második évadának győztese Csiszár István lett, akinek nevét az egész ország megismerhette. Most viszont azt is megtudhatod részletesebben, mi történt vele azelőtt, hogy bekerült a tehetségkutatóba és mire költi a nyereményét.
Majoros Hajni és Majka két fiút nevel, az ötéves Olivér a minap úgy gondolta, jobb lenne, ha kidekorálná az unalmas drapp színű kanapét egy kicsit. Valaki összefirkálta az ülőgarnitúrát!!! Nem sokáig kellett keresni a bűnöst…– írta ki Majka az oldalára. Olivér, habár még csak ötéves, ...
A Sztárban sztár leszek! döntője nagyszabású produkciókkal ért véget. Hihetetlen utolsó átalakulásokat láthattak a nézők, de a show legizgalmasabb pillanata mégiscsak az volt, amikor kiderült, hogy a tehetségek közül ki lett a 2021-es tehetségkutató győztese.
Elképesztő izgalmakkal teli volt a Sztárban Sztár leszek! döntője, azonban csak egy győztese lehet a versenynek.
Ez a döntők hétvégéje a TV2-n, ugyanis a Dancing with the Stars mellett a Sztárban sztár leszek!–ben is kiderül, hogy ki nyeri a műsort.
Hatalmas elismerésben részesült Majka
A rapper elmondása szerint még soha nem volt ennyire büszke egyik díjára sem az elmúlt 20 évben.
Pápai Joci buktatta le a Sztárban Sztár leszek! közönsége előtt a rappert.
Felesége a közönség soraiban ül, de Majka cseppet sem zavartatva magát,  Babett melleit tapizza.
Hamarosan a végéhez közeledik a Sztárban sztár leszek! idei évada, holnap már az elődöntőben szurkolhatsz a kedvenc énekesednek.
Majoros Marián tíz esztendős lett, így ünnepelt a család.
Lengyel Tamás 11 hónapig titkolta, hogy tavaly ősszel megszületett a kisfia, Vince. A mi kis falunk sztárja következetesen óvja a magánéletét a nyilvánosság előtt, most azonban kivételt telt és őszintén beszélt arról, mit jelent számára az apaság.
Csiszár István meglepő részleteket árult el a versenyről.
Majka és felesége, Majoros Hajnalka nagy napot ünnepeltek: idősebbik gyermekük, Marián, betöltötte a 10. életévét. Fia születésnapja alkalmából a rapper megható sorokat írt az Instagram oldalára, valamint egy aranyos fotóval engedett bepillantást az ünneplés pillanataiba.
Majka nem finomkodik, gyakran odaszól a hírességeknek, ám akadnak olyanok, akik felveszik vele a kesztyűt. A Sztárban sztár leszek! stúdiójában most Galambos Lajos kapta az ívet, aki a Borson keresztül frappánsan vágott vissza.
Számos emlékezetes pillanattal ért véget a Sztárban sztár leszek! hatodik élő adása.
Egy finom fricskával szúrt oda Galambos Lajosnak a Sztárban sztár leszek! élő műsorában Majka. The post Majka élő adásban szólt be Galambos Lajosnak first appeared on nlc .
Majka egy áthallásos megjegyzéssel szúrt oda Galambos Lajosnak.
A műsor kedvéért azonban a legutóbbi adásban melltartóra vetkőzött.
Csiszár István épp élőben énekelt a Sztárban sztár leszek! színpadán, miközben háza lángra kapott.
A Sztárban Sztár leszek! ötödik élő showjában megható pillanatokból és örömteli nevetésekből sem volt hiány.   Megdöbbentő fordulat: Kulcsember számára ért véget a verseny   Megfagyott a levegő: Majka megszegte a Sztárban Sztár leszek! szabályait   Sokkoló eredmény: A legszínesebb ...
Csiszár István produkciója után szabadultak el az indulatok.
Kilenc éve tartó szerelem után házasodott össze az ország egyik legismertebb párja, Majoros Hajnalka és Péter. A csillogó lagziról szóló tudósításokat százezrek olvasták, arról azonban kevesen tudnak, mi történt a zárt kapuk mögött, a boldogító igen kimondása előtti percekben.
A rapper mindig büszkén vállalta, hogy honnan indult a karrierje.
Meglepő, hogy mivel foglalkozott néhány magyar híresség, mielőtt ismertté vált.
Negyvenes nő környékezte meg Havas Alfrédot, a Sztárban sztár leszek! versenyzőjének majd leesett az álla.
A rapper szerint „undorító és káros” a „túlzott óvatoskodás”. De hasonló véleményen van Nagy Feró és Molnár Tamás is.
Facebook-posztban írta le Majka, mit érez most.
Balogh Krisztofer értékelése alatt voltak izgalmak: Pápai Joci odaszólt Majkának, így aztán nem maradt titokban semmi a múltból.
Még több cikk