15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
10°
2021.02.24. szerda, Mátyás

Majka

Negyed évszázad után Császár Előd újraénekelte a szerzeményt, ezúttal azonban Eördögh Alexa helyett Veres Mónika, vagyis Nika volt a duettpartnere. ... The post Új sláger: Császár Előd x Lotfi Begi feat. Nika – Tiltott szerelem appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
1996 legendás szerelmes dala új köntöst kapott. Császár Előd ikonikus trackje vadonatúj formában, Nikával és Lotfi Begivel robbantja a szerelembombát Valentin-nap előtt.
Egy hatalmas csókkal az arcán vallotta meg őszinte szeretetét.
A műsorvezető minden eddiginél cukibb fotót osztott meg.
Budapest — Új kihívások várnak idén Hajdú Péter (45) menyasszonyára, Láng Eszterre (25): élő reggeli műsora indult hétfő reggel a LifeTV képernyőjén! Aki látta őt munka közben, abban fel sem vetődik, milyen tragédián ment keresztül nem olyan régen. A Blikk írt arról decemberben, hogy ...
A TV2 sztárja karantén alatti szokásáról vallott követőinek!
Curtis közösségi oldalán osztott meg egy képet előadótársával, Majkával.
Curtis közösségi oldalán osztott meg egy képet előadótársával, Majkával.
A műsorvezető annyira szeretné, ha megtörténne, az egész családot érintik reményei.
Egyre több sztárról derül ki, hogy elkapták a koronavírust. Egyesek enyhébb tünetekkel átvészelik és felépülnek a betegségből, másokat viszont rendkívül megvisel a fertőzés. Ám ők sem adják fel, nagyon keményen dolgoztak, dolgoznak azért, hogy újra a régiek legyenek.
A kétgyermekes büszke apuka nagy hírekkel szolgált!
Rémlik még, milyen ártatlan lelkesedéssel vártuk ezt az évet? 2020 alaposan földhöz csapta a világot, és bár így visszatekintve az egész egy szorongással, aggódással és bizonytalansággal teli masszának tűnik, ennek az évnek is voltak azért árnyalatai, csúcsai és hullámvölgyei. Elvett sokat, ...
A Bezár a bazár! műsorvezetői között elképesztő adok-kapok ment! Összefoglaló cikkünk segítségével felidézheted a legviccesebb közös pillanataikat!
Majka ismét a Facebook-oldalán adott hangot a nemtetszésének: ezúttal azt kifogásolja, hogy mekkora összeget ad a kormány a Groupama Stadion felújítására, a Vasas Stadion üzemeltetésére, illetve mennyit szán a Hajdúnánás mellett épülő MotoGp pályára.
A rapper most is Facebook-oldalán adott hangot nemtetszésének.
Közösségi oldalán háborog Majka azon, mennyi támogatást kapnak hazánkban a sportlétesítmények.
Műsorvezetőket, színészeket, zenészeket, egyetemi professzorokat kért meg a Telex, hogy meséljék el, hogyan vészelték át a koronavírust és a 2020-as évet.
Majka röviden mesélt arról, hogy ő hogyan élte meg a koronavírus okozta fájdalmakat.
Műsorajánló - Ezek megőrültek!: hétköznap reggelente a TV2 Comedy-n!
Curtis soha nem látott fotót osztott meg követőivel az Instagram oldalán!
A rapper nemcsak Majkával zenél közösen, szólókarrierjét is rendületlenül építi. Új daláról és karácsonyi terveiről faggattuk.
Megannyi híresség mellett most Majka is kiállt a Zolgensma terápiára gyűjtő Zsombiért Instagram oldalán.
Megannyi híresség mellett most Majka is kiállt a Zolgensma terápiára gyűjtő Zsombiért Instagram oldalán.
Még több cikk