11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
2020.11.25. szerda, Katalin

Majka

Az országos tisztifőorvos az operatív törzs sajtótájékoztatóján mondta el, hogy mennyire örül a zenész gyógyulásának.
Szerinte Majka is jelképezi az egészségügyi dolgozók megfeszített munkáját.
Müller Cecília meglepő kérdést kapott az operatív törzs sajtótájékoztatóján: valaki arra volt kíváncsi, miért engedtek haza egy ismert énekest hétfőn – utalva Majka tegnapi távozására a kóházból – ha még pozitív volt a koronavírus tesztje.  Az országos tisztifőorvos tisztázta: akinek ...
Pénteken, illetve nagyrészt hétfőn megindult az országos, célzott tesztelés a bölcsődei, óvodai dolgozók, pedagógusok, szociális intézmények dolgozói és egészségügyi dolgozók körében. Közben újra bevezették a vásárlási idősávot. Az operatív törzs kedden megtartotta tájékoztatóját a legfrissebb információkról.
Az Emilio famíliát lelkileg rendkívül megviseli a járvány második hulláma. Ismeretségi körükben sokan megfertőződtek már, van, aki jelenleg is küzd az életéért, de olyan is, aki elveszítette a vírussal szembeni harcot.
Az aggódók mellett megjelentek Majka koronavírusos bejelentkezései alatt azok az emberek is, akik szerint a rapper csak pénzért játssza a beteget.
Majka hosszú Instagram-posztban köszönte meg a balassagyarmatiak és az egészségügyi dolgozók segítségét. "A kórházban dolgozókat meg egyszerűen egyenként magamhoz ölelném" - írta.
11 nap után elhagyhatta azt a balassagyarmati kórházat Majka, ahol koronavírus-fertőzése miatt kezelték. A rapper – szokásához híven – közösségi oldalain részletesen számolt be a távozásról is, ugyanúgy, mint ahogy a betegség korábbi stádiumairól. Rettenetesen féltem, hogy mi lesz az ...
11 nap után hazatért a balassagyarmati kórházból Majka, aki megköszönte a kórház dolgozóinak a gondoskodást. A reggeli CT megerősítette, hogy javult a tüdeje állapota, de még mindig Covid-pozitív.
A zenész a szokásos Covid-naplójában és egy Instagram-bejegyzésben számolt be a fejleményekről.
Hatalmas örömhírt osztott meg Majka: 11 nap után végre elhagyhatta a kórházat és hazamehet a családjához.
Majka két hét alatt megháromszorozta a YouTube-feliratkozói számát
A karanténnapló után is szeretne tartalmat készíteni.
A rapper a karanténnaplója 17. részében ismét Gődény Györgyhöz szólt, hogy miért nem vette fel neki a telefont.
Ismét bejelentkezett a kórházból a koronavírusos Majka, aki ezúttal állapota és hazaengedésének körülményei mellett a családjáról, sőt a vírustagadókról is beszélt.
Tizenhét napja koronavírusos a TV2 műsorvezetője, Majka, aki vasárnap ismét videós bejegyzésben számolt be állapotáról. Az Origo cikke szerint a rapper elmondta, a hetedik napon volt a legrosszabb az állapota, 38,4 volt a láza, kiszáradt. Nagyon durva volt, azt hittem, nem élem túl  – mondta ...
Stohl András mellett mostantól őt láthatjuk a képernyőn.
A koronavírusos Majka a kórházból oszt edukáló videókat.
Kossuth-díjat adna Majkának Lantos Gabriella, mert szerinte elvégezte mindazt, amit Müller Cecília hivatalának kellene - olvasható az atv.hu oldalán.
Majka a koronavírus-fertőzésével kapcsolatos videósorozatának szombati, tizenhatodik részében sokat emlegette a maszkviselést és az egyéb járványellenes intézkedéseket szükségtelenek minősítő vírustagadót, dr. Gődény Györgyöt, akit a videójában meg is próbált felhívni, hogy látogassa ...
Újabb élő videóval jelentkezett a kórházból Majka.
Kossuth-díjat adna Majkának Lantos Gabriella
"Elvégezte mindazt, amit Müller Cecília hivatalának kellene."
Rekordot döntött a koronavírus miatt elhunytak száma: az elmúlt 24 órában 121 beteg halt meg. Így már összesen több mint 3500 halottja van a vírusnak Magyarországon. A virológus szerint hamarosan változást tapasztalhatunk a napi adatokban, a meghozott szigorító intézkedések ugyanis éreztetni ...
Összeütközött egy nyerges vontató és egy kisteherautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Ócsa közelében.
Műsorajánló - Ezek megőrültek! hétköznap délelőttönként a TV2 Comedy-n!
Ismét élőben jelentkezett be YouTube-csatornáján Majka, hogy beszámoljon jelenlegi állapotáról. Egyúttal meghívta dr. Gődényt, töltsön el vele pár napot a kórházban.
Még több cikk