17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
15°
Szombat
12°
2020.04.01. szerda, Hugó

Majka

Az elmúlt időszakban számtalan felháborodott kommentet lehet olvasni a közösségi médiában, miszerint a szájmaszkok már-már a megfizethetetlenség határát súrolják. Értetlenkedő vásárlók, közszereplők szidják a patikákat, kereskedőket, hogy tízszeres (gyakran húszszoros) áron kínálják a ...
A gyógyszertárakban szinte egyáltalán nem, az interneten azonban könnyedén hozzá lehet jutni szájmaszkhoz. A legolcsóbb típust most 600 forintért árulják, de van olyan egyszer használatos maszk is, ami ezerötszáz forintba kerül. A híradónknak megszólaló szakértő szerint akár az otthon ...
Fantasztikus összefogásba kezdett több hazai híresség. A Heim Pál Gyermekkórház részére pénzgyűjtő mozgalmat indítottak, ezt meg is osztották követőik felé. A megmozduláshoz csatlakozott már Liptai Claudia, Király Linda, Majka, Kasza Tibi, Berkes Gabi és Szinetár Dóra is. A Heim Pál ...
Majka sosem félt kimondani a kamerák előtt amit gondol, és ez nem változott a Nicsak, ki vagyok? hatodik adásában sem. Válogatásunkból most felidézheted Majka legemlékezetesebb megszólalásait a legutolsó adásból!
Király Viktor is részt vesz a Maradj Otthon! Fesztivál kampányában, amit több rendezvényszervező in­dított el a napokban, ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy csak így vigyázhatunk egymásra.
Kedd este Majka meghívására Király Viktor csatlakozott a Maradj Otthon Challenge-hez, melyben közismert emberek mesélnek arról hogyan telnek a midennapjaik, amióta a koronavírus-járvány miatt otthon tartózkodnak.
Sok más menyasszony és vőlegény sorsában osztozva, valószínűleg Majka és Dundika sem tudja megtartani nyárra tervezett esküvőjét. A rapper azonban megígérte gyermekei édesanyjának, hogy a lagzi csak csúszik, nem marad el.
A műsorvezető döbbenetes fotót osztott meg közösségi oldalán, amelynek láttán mindenki elgondolkozik azon, hogy vajon érdemes-e mások miatt önkéntes karanténba lenniük.
Fontos: ez nem egy koncert lesz, hanem egy vadiúj kihívás. Nem titkolt célja a rappernek, hogy másokat is arra ösztönözzön: folytassák az általa elindított kezdeményezést.
Az első leleplezés újabb pontot hozott Majkáéknak.
Életében először állt színpadon, és bár rettentően izgult, végül gond nélkül sikerült megtréfálnia a TV2 álarcos műsorának sztárcsapatait. A rendőrök után Majkáékat is átverte.
Eljött egy újabb vasárnap, így újabb fantasztikus leleplezések vártak ránk a Nicsak, ki vagyok? hatodik adásában is! Percről-percre cikkünk segítségével újra átélheted az esti show legizgalmasabb pillanatait!
Jó ideig az utolsó leleplezést láthatták a TV2 nézői, hiszen a koronavírus-járvány miatt a Nicsak, ki vagyok? szünetelni fog. A Béka kosztümje talán a műsor történetének legmegosztóbb szereplője volt és kilétét igazán profin titkolta. A két sztárcsapat tippjei között felmerült Kiszel ...
Majka slágerével érkezett a színpadra  a Béka! Ha kíváncsi vagy, mit szólt az előadáshoz a rapper, akkor kattints, és nézd meg a videót!
Megtörtént a hatodik adás első leleplezése, a Tökfej maszkja alatt pedig nem más lapult, mint az aranytorkú ifjú, Király Viktor, így Hajós András, Majka és Judy csapata egy újabb ponttal gazdagodott.
Már a produkció közepén kiderült, hogy egy tapasztalt énekes lehet a jelmez mögött. Majka pedig határozottan állította: ez csak a Király Viktor lehet, Cyla és Hajós András azonban nem értett vele egyet. Vajon kinek van igaza?
Nem voltak egyetértések a csapattagok között a Béka kilétét illetően, Majka és Hajós pedig úgy érezte egy pillanatra, hogy nem is tudnak hasznos tippekkel előállni. Nem kérdés, nincs könnyű dolga a csapatoknak, de vajon a segítség megvilágosítja majd őket?
A lakásban bulizzunk, ez a lényege a Maradj otthon! fesztivál-nak. Klubok, zenészek, szervezők fogtak össze, hogy a...
A lakásban bulizzunk, ez a lényege a Maradj otthon! fesztivál-nak. Klubok, zenészek, szervezők fogtak össze, hogy a koronavírus miatt elmaradt koncertekért kárpótolják az embereket, és létrehozták ezt a különleges kezdeményezést, Rúzsa Magdi, Ákos és Majka is csatlakoztak. A karanténkoncerteket a ...
„Nehezen hiszem el, hogy egy olyan társadalomban élünk, ahol az emberek képtelenek felfogni, mi történik a világban!”
Többeket zaklat kéretlen üzenetekkel, valamint a koronavírusról terjeszt álhíreket egy idegen Majka nevével visszaélve. Valaki ugyanis egy létrehozott egy kamu közösségi profilt, és a rappernek adja ki magát - írja a Blikk. "Ez a csávó nem én vagyok. Remélem, mindenki rájött, akit zaklat. Kérlek ...
A pár két közös gyermeket nevel, de a nagy nap eddig még váratott magára.
A leendő feleség, Majoros Hajnalka beszélt a Story magazinnak a dologról. - Nőként mindig vágytam arra, hogy a nagy Ő mellett álljak az oltárnál, de mivel [Majka] nem tulajdonított nagy jelentőséget ennek az eseménynek, magamban el is engedtem a dolgot - kezde a lapnak. - Kialakult a ...
Április elején a Fonogram-nap keretében derül majd ki, hogy kik nyerik idén a magyar zenei élet rangos szakmai elismerését. Most bejelentették kik versenghetnek a jdíjért. Íme a jelöltek: 1. az év hazai klasszikus pop-rock albuma vagy hangfelvétele ÁKOS - 50 / Kezdhetünk újabb évadot / Idősziget ...
A Nicsak, ki vagyok zsűrije felajánlotta a gázsija egy részét
Ábel Anita beszélt a koronavírus hatásairól.
Rengeteg meglepetést tartogatott a Nicsak, ki vagyok? ötödik adása is, amit látványos és izgalmas leleplezések sorozata tett emlékezetessé.
Majka csapata vitte a pálmát: a Róka második produkciójától ugyanis az egykori műsorvezetőre, Steiner Kristófra tippeltek. Majka, Judy és Hajós András így nem lepődött meg, amikor levette fejét a Róka, és Kristóf köszönt vissza.  Steiner Kristóf az adás végeztével vissza is utazik ...
Judy szerint akár a világhírű magyar divatmodellt is rejtheti a Gésa jelmez, míg Majka Bódi Sylvi mellett kardoskodik. A sztárcsapatoknál fontos szempont lett az is, hogy ki próbálja közösségi oldalán elhitetni, hogy nem tartózkodik az országban.
Még több cikk