17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Péntek
20°
2020.09.22. kedd, Móric

Majka

Dóri és Gergő története örömünnepléssel ért véget, ugyanis rengeteg nyereménnyel térhetek haza a bazárból.
Dóri és Gergő egy listával érkeztek a bazárban, amin gyerekeik kívánságaik voltak. A hosszú felsorolásban szerepelt egy élő unikornis is.
Gergő vicce óriási sikert aratott, ami azonnal célba ért Majkánál is. A műsorvezető hahotázva tört ki a Bezár a bazár! stúdiójában.
Majoros Hajnalka nem mást kapott szerelmétől születésnapjára, mint egy szerelmes dalszöveget.
Csúnya balesetet szenvedett a Bezár a bazár egyik játékosa a vetélkedő hevében.
Adás előtt: A műsorvezetőben igencsak mély nyomot hagyott első intim vizsgálata, amit még a mai napig is emleget.
Adás előtt: A műsorvezetőben igencsak mély nyomot hagyott első intim vizsgálata, amit még a mai napig is emleget.
Adás előtt: A műsorvezető Tillával együtt melegített be az újabb hétre. Az edzéstől feldagadt önbizalom és izom pedig meghozta hatását...
Adás előtt: Majkának kapóra jött, hogy a Bezár a bazár! játékosa idősgondozással foglalkozik. A műsorvezető az ő segítségét kérte Tilla ápolásában.
Majka Instagramon mutatta meg követőinek, hogyan ünneplik Hajnalka szülinapját.
Napok óta azt találgatja mindenki, hogy mi ütött Majkába és Horváth Tomiba, akik először az utcán keveredtek vitába, majd az interneten folytatták a szájkaratét. Mára kiderült, hogy a két zenész és jó barát tényleg össze fog csapni, ám nem valamilyen kicsinyes vita miatt, hanem igazi csatában! ...
Nem csillapodnak a kedélyek, a két jó barát most a Facebookon szólt be egymásnak.
Szerencsétlenül járt a Bezár a bazár! egyik játékosa, Zsófi vérző orral távozott a stúdióból.
1995-ben jelent meg Magyarország egyik legsikeresebb rapduójának őrült, vicces és fülbemászó szerzeménye. A „Takarítónő” óriási karriert futott be, az idén 25 éves világklasszist pedig leporolták és új otthonkát is kapott.
Nem akármilyen kezdést tudhat maga mögött a Bezár a bazár! harmadik évada.
A harmadik évadban feltűnt majomjelmezbe bújt személy körül rengeteg a találgatás. Vajon ki lehet alatta? Ennek próbáltunk utánajárni.
A műsorvezető a bazárban lévő Zsoltit próbálta instruálni, hogy egy másodperc se menjen kárba.
A rapper a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában idézte fel a történteket.
Egyelőre fogalmunk sincs, hogy min különbözött össze a két sztár, de tűkön ülünk, hogy megtudjuk, mi áll a háttérben.
Csernus Imre és az egykor drogfüggő Curtis találkozása majdnem tettlegességig fajult. Majka akadályozta meg, hogy zenésztársa ne támadjon az orvosra.
Adás előtt: Hét és fél éve vannak együtt a Bezár a bazár! fiatal szerelmesei, akik tizenöt évesen találtak egymásra.
Adás előtt: Laca egy olyan mondatot tetováltatott a karjára, amely egy híres magyar focicsapat mottója. Majka viszont ennek a csapatnak az ellendrukkere.
A népszerű férfiak a ˝tilosban˝ jártak.
Az ország kedvenc kvíz show-ja ismét kezdetét veszi!
Majdnem tettlegességig fajult a sztárpszicháter, Csernus Imre és az egykor drogfüggő rapper, Curtis találkozása. Majkának kellett megakadályoznia, hogy barátja az orvosra támadjon.
Árulásnak érezte Curtis (31), hogy annak idején a legjobb barátja, Majka (41) azon a bizonyos szegedi koncerten a színpadon kürtölte világgá: Curtis keményen kábítószerezik. Noha azóta kibékültek, a rapper máig nem tudta megbocsátani ezt.
A két rapper útjai egy időre szétváltak, mikor Majka a színpadon közölte, hogy barátja a drogokhoz nyúlt.
Árulásnak érezte Curtis (31), hogy annak idején a legjobb barátja, Majka (41) azon a bizonyos szegedi koncerten a színpadon kürtölte világgá: Curtis keményen kábítószerezik. Noha azóta kibékültek, a rapper máig nem tudta megbocsátani ezt.
Nagyszabású kampányt indított a Central Médiacsoport a Hintalovon Alapítvánnyal karöltve. A Stop Abúzus néven indított, több évre tervezett érzékenyítő projekt első témájával az interneten és a közösségi médiában egyre gyakrabban előforduló zaklatásra hívja fel a figyelmet. A ...
Adás előtt: Vica és Anikó a magasságuk miatt díjat nyertek a Plus Size Queen versenyen. Majka kapva kapott az alkalmon és lecsapott a szemmagasságban lévő idomokra.
Adás előtt: Tünde és István egészen rendhagyó jelmezben érkeztek a stúdióba, kezükben pedig Tilla és Majka számára is lapult egy kis meglepetés...
Még több cikk