15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
18°
Kedd
16°
2024.03.02. szombat, Lujza

Majka

A Barátok közt emblematikus arca, ünnepelt szépség, műsorvezető, anyuka. Ez mind Kiss Ramóna.
Tóth Gabit csak ritkán láthatjuk smink nélkül, most azonban beállt a sorba, és ő is megmutatta valódi, természetes arcát.
Most már napok óta megy az interneten az adok-kapok Majka és Puzsér Róbert között, melynek oka, hogy a kritikus egy írásában Puskás Petit minősítette, akit a rapper nyilvánosan megvédett. Aztán Puzsér válaszolt Majkának, ezt pedig a zenész sem hagyta szó nélkül…
Irritál Puzsér Róbert folyamatos népnevelő próbálkozása, ami egy hazugság, egy jól megideologizált mesterterv része. Esze ágában sincs neki a közizlést formálni, egyszerűen csak szerepelni akar, politizálni  és gyűlölködni. Persze, nem ingyen. Jól megfizetik ezért s közben kiélheti a ...
Puzsér Róbert egy celeb, aki ezt nem tudja magáról. Puzsérről nem tudja senki, hogy miért került a reflektorfénybe, és azt sem, hogy miért van ott. Olyan celebekkel vitatkozik össze saját kezdeményezésére, akik általában nála egyszerűbb eszközökkel képesek csak kifejezni a gondolataikat. Puzsér ...
A programturizmus.hu portál összeállította azoknak a településeknek a TOP listáját, amelyek programjait a legtöbben keresték tavaly. Az is kiderül, melyek voltak a legnépszerűbb események.
Több tucatnyi, eddig nem látott fényképet tett közzé a tavalyi lagzijukról Majka. The post Majka eddig nem látott fotókat osztott meg az esküvőjükről first appeared on nlc .
Birtokok, órák, jachtok, terepjárók.
Majka felesége, Dundika azt hitte, nem lesz ideje szilveszteri posztot írni, de a vírus miatt egyedül maradt a szobájában.
Majoros Hajni szilveszterét alaposan tönkretette valami. The post „Egyedül vagyok” - Majka felesége drámai posztot tett ki first appeared on nlc .
Dundika és Majka éppen egy koraográfiát készültek előadni, amikor kificamította a bokáját.
2021-ben is több hazai celebritás nézett szülői örömök elé.
A Pesti Szenteste (Bejgli és ecset) vendégei Dézsy Zoltán Balázs Béla-díjas filmrendező, Vészabó Noémi festőművész, valamint Mikes Attila lelkipásztor és Pálinkás Gergely zenész volt. Már második éve, hogy együtt ünnepelhetünk szentestén a Pesti TV-ben. Az idei műsor fókuszában a harmónia ...
A világjárvány sajnálatos módon nem kímélte a magyar hírességeket sem, többektől el is kellett búcsúznunk. Ám szerencsére bőven akadtak olyanok is, akik megküzdöttek a halálos kórral.
A világsztárnak azonban osztozkodnia kellett a színpadon, ugyanis Majka, Curtis és Nagy Feró is a fellépők között sorakozott.
A világhírű spanyol előadó mellett Majka, Curtis és Nagy Feró gondoskodott a hangulatról. Hétfőn a Magyar Hang arról írt, hogy a Mészáros Csoport Pancho Arénában tartott karácsonyi buliján fellép Majka […] The post Enrique Iglesias léphetett fel Mészáros Lőrinc cégcsoportjának karácsonyi ...
Várkonyi Andrea, Majka, Nagy Ervin – csak néhány név azon magyar hírességek közül, akik 2021-ben mondták ki a boldogító igent.
A rapper egy interjúban beszélt arról, hogy annak idején azért nem hívták többször, mert nem akart „bólogató János” lenni.
Majka szerint mindenki hibázik, és túlzás, amit Gáspár Laci kap egy elrontott dalszöveg miatt. The post „Nincs a bolygón olyan, aki ne hibázott volna” – Majka kiállt a Gyöngyhajú lányba belebakizó Gáspár Laci mellett first appeared on nlc .
Gáspár Laci múlt szombaton az X-Faktor élő showjában az Omega együttes legendás slágerét, a Gyöngyhajú lányt énekelte, amikor is belebakizott a sláger dalszövegébe – a zenekar menedzsere felkereste az énekest, és reagált a tévesztésre.
Majka arról is beszélt, amikor a Heti Hetes vendégeként összekapott Farkasházy Tivadarral.
A rapper ezért mondott nemet arra, hogy szerepeljen az oltási kampányban.
Beszóltak Majkának a rajongók. A rapper garantáltan nem számított erre.
Majka korábban úgy fogalmazott, ha úgy bántak volna velük, ahogy a Wellhello-val, akkor sokkal zajosabb sikert is elérhettek volna.
A 2021-es Sztárban Sztár leszek! második évadának győztese Csiszár István lett, akinek nevét az egész ország megismerhette. Most viszont azt is megtudhatod részletesebben, mi történt vele azelőtt, hogy bekerült a tehetségkutatóba és mire költi a nyereményét.
Majoros Hajni és Majka két fiút nevel, az ötéves Olivér a minap úgy gondolta, jobb lenne, ha kidekorálná az unalmas drapp színű kanapét egy kicsit. Valaki összefirkálta az ülőgarnitúrát!!! Nem sokáig kellett keresni a bűnöst…– írta ki Majka az oldalára. Olivér, habár még csak ötéves, ...
Még több cikk