-3 °C, Budapest
-3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
-2°
Kedd
-2°
2019.02.16. szombat, Julianna

Macaulay Culkin

A semmiből előkerült egy több mint húsz esztendős, 1996-os felvétel Michael Jacksonról. A 2009-ben elhunyt énekest épp a Four Seasons hotelben szembesítik az ekkor kibontakozó pedofília-vádakkal, amire meglehetősen furcsa, gügyögő, nevetgélő reakcióval válaszol. A felvételen többek közt ...
Nemcsak Macaulay Culkinra gondolt a Google, amikor újraforgatták a Reszkessetek, betörők!-et, a Harryt alakító Joe Pescinek is járt egy rövid jelenet. A most közzétett új videóban viszont már övé a főszerep.
Ha már Macaulay Culkin felidézte a filmet, Pesci sem maradhatott ki Karácsonykor Macaulay Culkin újra a Reszkessetek, betörők! Kevinjének bőrébe bújt egy reklám kedvéért, a Google Asszisztens újabb videójában pedig az egyik bűnözőt alakító Joe Pesci a főszereplő.
Macaulay Culkin Michael Jacksonhoz fűződő barátságáról mesélt - Mafab.hu
Culkin nem sokszor és nem szívesen mesél a témáról, mert számára ez egy teljesen hétköznapi dolog. Bár közel 22 év korkülönbség volt köztük, Macaulay Culkin és Michael Jackson köztudottan jó barátságban voltak egymással... mafab.hu
Szerinte az emberek számára a viszonyuk csak azért tűnt furcsának, mert az énekes volt a világ leghíresebb embere.
A rajongók kapcsolatot látnak a két filmsorozat között A Fűrész-filmek atyja, James Wan egy interjúban elmondta, mit gondol arról, hogy egyes rajongók kapcsolatot látnak a két franchise között.
Kicsivel több mint fél év alatt megduplázódott azoknak az eszközöknek a száma, amelyen a Google digitális asszisztense várja a felhasználók utasításait.
2018 karácsonyán az immár 38 éves Macaulay Culkin a Google okosházában forgatta újra a Reszkessetek betorőket. A teljesen irányítható okos ház csak az egyik 2018 vívmányai közül, de nézzünk is meg párat. Hogy ezek közül melyik is számít majd később forradalminak, az többnyire csak később ...
Bizarr művészet - ezt a címet viseli sorozatunk, melyben világhírű alkotók megdöbbentő, megbotránkoztató, sokszor sötét titkairól rántjuk le a leplet - vagy mint épp most, azt nézzük meg: mi lett az egykor ismert és ünnepelt sztárokból. Pontosabban: gyereksztárokból.
A „nincs karácsony Kevin nélkül” mondat már szállóigévé vált, fiatalok és idősek számára egyaránt ettől karácsony a karácsony. Nincs is jobb tehát a szeretet ünnepén, mint elbújni egy pokrócban a kanapén, és Reszkessetek betörőket nézni. Na jó, talán van jobb, de ez még akkor is egy ...
Hivatalosan is megváltoztatta a nevét a Reszkessetek betörők! sztárja, Macaulay Culkin - Mafab.hu
Úgy tűnik, mindenki Kevinje örök nyughatatlan. Ti is segítettetek neki új nevet találni? Emlékszetek még az aranyos kis srácra és a nevére a Reszkessetek, betörők-ből? A film megjelenése óta évek teltek el, a... mafab.hu
Macaulay Culkint felkérte a Google, hogy játssza el a Reszkessetek betörők Kevinjének felnőtt változatát. Mutatjuk az eredményt.
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Az egykori főszereplő, Macaulay Culkin újra eljátszott pár klasszikus jelenetet.
Egy reklám kedvéért elevenítette fel klasszikussá vált szerepét.
Ha igazi nagy rajongónak tartod magad, akkor még a filmek idei újranézése előtt töltsd ki a kvízt!
100 magyar filmet tesz online elérhetővé a Filmalap.
Halászlé és bejgli mellé: a legnépszerűbb karácsonyi filmek
Összegyűjtöttük az 5 legnépszerűbbet. Plusz egy ráadást.
Ahogy mondani szokták; nincs karácsony Kevin nélkül. Teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy ez teljes mértékben igaz, hiszen nem telhet el úgy egy karácsony sem, hogy valamilyen csatorna ne adná le a Resszkessetek betörőket.
Még gyerek volt, mikor először Kevin McCallister bőrébe bújt Macaulay Culkin. A Reszkessetek, betörők! első két részében ő játszotta a hős kisfiút, aki jól elintézte Harryt és Marvot. Azóta jópár év eltelt, és most ismét felidézhette, hogy milyen karácsonykor otthon, egyedül. Ez sült ki belőle:
Pénzt és energiát sem kímélt a Google, kész az évezred reklámja!
A Reszkessetek, betörők! mozi minden idők egyik legjobb és legismertebb karácsonyi filmje, ami nem hiányozhat az ünnepekről valamelyik TV adó kínálatából, éppen ezért a Google úgy határozott, hogy újraforgat, ezáltal modernizál néhány jelenetet. Ehhez magáz Macaulay Culkint kérték fel, hogy ...
Egy igazi klasszikus újraforgatásáról van szó.
Újra játszotta a legikonikusabb jeleneteket a filmből.
Van, aki híres is, van, akiről még talán nem is hallottál...
Egy rövid percig ismét a Reszkessetek betörőkben érezhette magát a színész.
Könnyű dolga lenne Kevinnek A Google Asszisztens új reklámjában Kevin ismét egyedül marad a McCallister-házban. De persze ma már minden sokkal egyszerűbb.
Még több cikk