19 °C, Budapest
19 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
24°
Vasárnap
25°
2019.09.19. csütörtök, Vilhelmina

Liptai Claudia

Budapest — Megdöbbentő vallomás! Bereczki Zoltán (43) a Sztárban Sztár leszek! második részének felvételén elárulta: fél éve nem beszél az apjával.
Harmincöt év után beszünteti a színészképzést Gór Nagy Mária. A patinás színitanodába az utóbbi időben nem jelentkezett elég tehetséges fiatal, ezért a színésznő már csak a kifutó évfolyamokkal foglalkozik.
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb beszólásait.
Marton László rendező volt Liptai osztályfőnöke a főiskolán, neki köszönheti, hogy egyáltalán bekerült.
A műsorvezető és párja egymás mellett állva még csak véletlenül sem egy magasak - erre hívta fel a figyelmet Claudia legújabb instagramos fotóján.
Élő adásban veszett össze a két műsorvezető.
Liptai Claudia családja újabb szerelemgyerekkel bővül: cuki fotókkal jelentette be az örömhírt
Nemrég árulták el Instagramon, milyen izgalmas dolog vár rájuk! Liptai Claudia férjével közös fotókon árulta el, hogy bővül családjuk. joy.hu
Liptai Claudia újra babát vár
"A nyár közepén tudtuk meg, de semmiképpen nem akartuk addig megosztani, amíg nem teljesen biztos" - nyilatkozta boldogan Liptai Claudia. Vous Pár perce fészbuk posztban tették nyilvánossá a hírt: "Újabb szerelem gyerekkel bővül a Pataki család!" vous.hu
A sztár Instagram-oldalán mutatta meg magát make-up nélkül.
A színésznő a szempilláját tartja leggyengébb pontjának. A színésznő a szempilláját tartja leggyengébb pontjának. velvet.hu
A Tévések az új ellenfelei a Színészeknek! Erdélyi Mónikának ismét meg kellett csillogtatni énektudását, Csonka András pedig a bowlinggolyókkal folytatott ádáz küzdelmet…
A csípős nyelvű műsorvezetőnő egy különleges színpadi talkshow-val robbantja be a szeptembert, ahol egyszerre hat férfit faggat majd. A gyeplőt itt majd nem engedi ki a kezéből, ő lesz a főnök, a magánéletében azonban ennél sokkal engedékenyebb.
Befejeződött az idei Sziget fesztivál. Ennek apropóján arra voltunk kiváncsiak, milyen ruhakölteményekben buliztak hazánk hírességei. Mutatjuk!
Csak a gigantikus tömeg meglepően nyugodt viselkedésének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj a Sziget Fesztivál első napján, csütörtökre virradóra.
Szerencsére senki sem sérült meg abban a tömegnyomorban, amit Ed Sheeran koncertje alatt átélhettek a rajongók. Többen pánikba estek, a pultokon át menekültek.
Elképesztő sztárdömping volt a Sziget Fesztiválon: úgy fest, mindenki Ed Sheeran koncertjére volt kíváncsi!
Meg is mutatta a fotót róla közösségi oldalán.
A színésznő évről évre elkészíti ugyanazt a fotót a kisfiával. A fürdőruha nem változik, Marci pedig az első képen még pocakban van, aztán kikerült és egyre csak nő.
A színésznő évről évre elkészíti ugyanazt a fotót a kisfiával. A fürdőruha nem változik, Marci pedig az első képen még pocakban van, aztán kikerült és egyre csak nő.
A színésznő évről évre elkészíti ugyanazt a fotót a kisfiával. A fürdőruha nem változik, Marci pedig az első képen még pocakban van, aztán kikerült és egyre csak nő.
A műsorvezető egy montázs segítségével mutatja be az elmúlt évek változásait a testén. Óriási fejlődésen ment keresztül!
A magyar üzleti magazin immár hatodik alkalommal rangsorolta a legértékesebb magyar sztárokat, akik között idén is akadtak nagy meglepetések. Ilyen volt például az igencsak népszerű gasztroangyal, Borbás Marcsi, aki még Liptai Claudiát is leelőzte.
Emlékezetesre sikeredett Bálint gazda 100. születésnapja: a Reggeliben például egy igen különleges tortával lepték meg őt.
Még több cikk