3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.11.15. péntek, Albert, Lipót

Liptai Claudia

Mielőtt Liptai Claudia elárulta volna, hogy ki nyerte meg a Séfek Séfe második évadát, a séfek és bent maradt versenyzők meséltek arról, hogy számukra mit adott a verseny, hogyan érezték magukat.
Liptai Claudia egy kis érdekességgel készült az utolsó adásra, ismertette például, hogy mennyi tejszínt, vajat, tintahalat, vöröshagymát, húst, zöldséget és gyümölcsöt, illetve panko morzsát használtak fel a főzés során. Ami természetesen nem maradhat ki még a felsorolásból, az a két "elhunyt" kuka is...
Egy lépésre a döntőtől Liptai Claudia nagyon nagy választás elé állította a még versenyben lévő öt játékost, akik közül csak három kerülhet be a végső megmérettetésre!
A versenyzőket szinte sokkolta a feladat, amiről lerántotta a leplet Liptai Claudia. Az elődöntősöknek egy különleges fogást kell elkészíteniük, melynek fő elemei a bélszín és a velő!
A Séfek séfe konyhájában elképesztő izgalmakra lehet számitani a pénteki adásban, hiszen a ma 19.20-tól dupla epizóddal jönnek a konyha mesterei. Mint mindig ezúttal is lesznek meglepetések és váratlan fordulatok, de az indulatokat sem retik el a versenyzők!
Adás előtt: Ma mindegyik versenyző ringbe száll azért, hogy ott lehessen a döntőben, és megszerezze a Séfek Séfe címet. Itt már mindenki nagyon jól főz, így akár egy apró hiba vagy hiányosság dönthet arról, hogy ki jut tovább a következő megmérettetésre. Claudia elmondta, hogy itt már nincs ...
A mai nap az utolsó, amikor még csapatokban kell főzniük a versenyzőknek a Séfe Séfe második évadában. Liptai Claudia ismertette is a versenyzőkkel a feladatot, amely nem hangzik egyszerűnek...
Új poszt a blogon: Mai magyar premier: Provokátor 1. évad, A bűn művészete 1. évad Premier: The Profit S7, The Curse of Oak Island S7, Running Wild with Bear Grylls S5, Paranormal Survivor S5 (őszi), Famously Afraid S1, The Amelia Gething Complex S1, Live At The Apollo S15, Rick Stein’s Secret France S1, Our ...
A Séfek Séfe konyhájában most nem a séfeké lesz a döntő szó, őket ugyanis a pult mögé "száműzte" Liptai Claudia, onnan kell figyelniük az eseményeket. Most nem szólhatnak bele úgy a főzésbe, ahogy eddig, így új séfeket kellett kinevezniük maguk helyett. A döntéseiknek azonban nem minden csapattag örült...
Teljesen megfagyott a levegő a Séfek Séfe konyhájában, amikor Claudia bejelentette, hogy nem használhatnak bizonyos konyhai eszközöket. Bár ez egy óriási nehezítés, a műsorvezető végül egy kis segítséget mégis adott a főzésre.
A mezőny két macsója, Viktor és Ádám magas labdát dobtak Claudiának, aki azt le is csapta.
Mint már tudjuk, egyetlen egy dolog biztos a Séfek Séfe versenyében, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Liptai Claudia pedig egy olyan fordulatot közölt a játékosokkal, amelynek hatására hamar lefagyott a visszatért versenyzők mosolya.
Ezen a héten is számos izgalmas, és nem mindennapi feladattal kellett szembesülniük a Séfe Séfe versenyzőinek. Hogy melyik csapat hogyan is reagált minderre, és milyen nehézségek akadtak a főzés közben, az összefoglalónkból kiderül!
Amikor a versenyzők főzése közben megáll az óra, akkor csak egy dolog jöhet: egy újabb csavar. Ez történt most is, a versenyzők pedig teljes sokkot kaptak, amikor Liptai Claudia közölte velük, hogy mi is lesz a feladatuk.
Új poszt a blogon: Mai magyar premier: Voltron – A legendás védelmező 8. évad, Morning Show 1. évad, See 1. évad, For All Mankind 1. évad, Dickinson 1. évad, Szellemíró 1. évad, Snoopy az űrben 1. évad, Helpsters 1. évad, Megtalálsz Párizsban 2. évad, Greenhouse: Sasok és hollók 2. évad, Az ...
Liptai Claudia bejelentése mindenkit megdöbbentett a konyhában, ugyanis nem csak egy kiesett versenyző térhet vissza, hanem rögtön három. Vajon kik lesznek a szerencsések?
Adáss előtt: Liptai Claudia egy olyan nehezítést közölt a csapatokkal, amely merőben megváltoztatja a konyhai munkavégzést. A csapattagoknak ugyanis egy emberen kívül tilos kést a kezükbe venniük a főzés során. De vajon akkor hogyan oldják meg a feladatot?
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb beszólásait.
Liptai Claudia egy újabb fordulattal kavarta meg az állóvizet, miközben a versenyzők azért főztek, hogy játékban maradhassanak.
Nyíregyházán pihent Liptai Claudia és családja, az aranyos fotókat pedig megosztotta közösségi oldalán is.
Közös vállalkozásba fogott Liptai Claudia és férje.
Ahhoz képest, hogy tavaly búcsút vett a TV2-től, hamarosan ismét látható lesz a csatornán. Hétfőtől péntekig itt nézhetjük a Séfek séfe házigazdájaként, szombatonként pedig a konkurencia, A Tanár című sorozatának új matektanárnőjeként lesz jelen a képernyőn. Megvan az időpont: október ...
Szeptemberben a legnézettebb csatorna a teljes lakosság körében a TV2 lett, amely  október 7-től vadonatúj műsorstruktúrával jelentkezik.
Budapest — Megdöbbentő vallomás! Bereczki Zoltán (43) a Sztárban Sztár leszek! második részének felvételén elárulta: fél éve nem beszél az apjával.
Harmincöt év után beszünteti a színészképzést Gór Nagy Mária. A patinás színitanodába az utóbbi időben nem jelentkezett elég tehetséges fiatal, ezért a színésznő már csak a kifutó évfolyamokkal foglalkozik.
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb beszólásait.
Marton László rendező volt Liptai osztályfőnöke a főiskolán, neki köszönheti, hogy egyáltalán bekerült.
Még több cikk