13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
Szerda
2020.03.29. , Auguszta

Lilu

Ha eddig valakinek nem tűnt fel, a műsorvezető inkább egy pulcsiban otthonülő típus.
Lassan másfél éve, hogy elvált negyedik férjétől, Szarvas Attilától, Gregor Bernadett.  Bernadett úgy érzi már a sokadik párkapcsolatában, házasságában bukott el, pedig nagyon is sokat dolgozott azon, hogy helyrehozza frigyeit.  – Én azt éltem meg, hogy bukdácsolok a párkapcsolataimban, ez se ...
Elmondta, hogy élte meg belülről magánélete változásait.
Íme a GLAMOUR Women of the Year 2020 háziasszonya.
Mindig van hova fejlődni. Az Európa-bajnoki ezüstérmes sportolónő Instagramján elárulta, minden erejével azon van, hogy fejlessze úszás technikáját, és nem is akárkitől inspirálódik.
Áttért a vegán életmódra, jógázik és folyamatos önismereti tréningeket végez magán Szilágyi Liliána Eb-ezüstérmes úszó, mióta Shane Tusuppal, Hosszú Katinka volt edző-férjével dolgozik.
Nem tartja kizártnak a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka, hogy párja, Gelencsér Máté lesz az edzője is. Az Iron Ladynek nagyon fontos szerelme támogatása, szüksége van olyasvalakire, akiben megbízhat.
Fésűs Nelly állítja, elválna tőle a férje, ha plasztikáztatna.
Fésűs Nellytől elválna a férje, ha plasztikáztatna
Habár ő maga sem választaná ezt a módszert.
Karácsony előtt: így készülnek a magyar hírességek az ünnepekre
Így készül az ünnepekre: Lilu, Mádai Vivien, Iszak Eszter és Mihalik Enikő Körbenéztünk, hogy a magyar bulvár szereplői milyen hagyományokat őriznek, milyen fájuk van, és hogy milyen fogással készül az ünnepi asztalra. velvet.hu
Budapest ― Az elmúlt tíz évének legjobbja, így jellemezte Lilu (43) 2019-et. Az RTL Klub műsorvezetője a szakmai sikerei mellett áprilisban hozta világra második kisfiát, Félixet, akivel kerek lett számára a világ.
Nosztalgikus fotón Istenes Bence, Iszak Eszti és Fluor Tomi. A különbség döbbenetes.
The latest viral dance craze has arrived, courtesy of Lil Uzi Vert! The 25-year-old “Sanguine Paradise” rapper released his new song “Futsal Shuffle 2020″ on Friday (December 13). It comes with its very own choreography too. Lil Uzi’s highly anticipated album Eternal Atake still has no release date. “The ...
Lilu lenmagolajjal küzd a striák ellen, Nagy Réka kegyetlen recepttel izzasztja barátait. Többek között ezekről is szó esett a Természetes gyógymódok című könyv bemutatóján. A több mint 800 gyógymódot, receptet és tippeket tartalmazó kiadvány már elérhető a könyvesboltokban és a Rossmann üzleteiben.
Tenki Réka Lilu műsorában árulta el, hogy igazából sosem érezte magát "klasszikus szépségnek".
Még több cikk