3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.11.15. péntek, Albert, Lipót

Lilu

Igen különleges évfordulót ünnepelt a minap Lilu, aki a közösségi oldalán árulta el rajongóinak, hogy mennyire megváltozott azóta az élete.
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb beszólásait.
Sós Csaba, az úszóválogatott szövetségi kapitánya elégedett volt a hétvégén látottakkal. Szerinte Shane jelenléte felspannolta Katinkát.
Minden követ megmozgat Shane Tusup, hogy visszaköltözhessen Magyarországra. Hosszú Katinka volt edző férje persze nem Budapest szépségei miatt jönne hazánkba.
Lilu ritkán enged betekintést a családi életébe, de ezúttal kivételt tett. A műsorvezető nagyon izgatott, amiért végre játszhat is a kisfiával, Félixszel.
Folytatódik az elődöntő hét és a medálszerzés, Nóri ma egy extrém húzással fejeli meg a játékot: párokat kell cserélni. Az eredeti páros egyik tagja gazdaként fogja képviselni a páros érdekeit, ők Dávid, Zsuzsa, Veca és Evelin, náluk lesznek a ládikók is.
Vicces családi képest tett közzé az Instagram-oldalán Lilu. A sztármami a testvérénél járt látogatóban, ahol kisebbik gyermeke közös szőnyegen mókázott a tesó kutyusával, Félixxel, amikor is lezajlott a következő, igencsak komikus beszélgetés a két testvér között.
Na jó, inkább csak ismerkednek, mint játszanak, de ebből még nagy barátság lesz, azt innen garantáljuk.
Számos elképesztően mókás és vicces pillanat történt az Ázsia Expressz 2 harmadik hetetében is, ezeket a jeleneteket válogattuk nektek össze. Nevetésre felkészülni!
Több ezernyi Linux-szerver esett már áldozatul a viszonylag új Lilu/Lilocked zsarolóvírusnak.
BUDAPEST — Szokatlanul intim fotót tett közzé a közösségi oldalán Lilu (43).
Hófehérke is irigykedne a népszerű műsorvezetőre, aki idén a fehérséget választotta.
Árvaként került a BRFK kutyatelepére, ahol páratlan karriert futott be Kicsi, a tetemkereső német juhászkutya. Többek között a csepeli hajléktalangyilkosságok, valamint a Hableány katasztrófájának áldozatait is megtalálta a Professzor Asszony.
Portrésorozatot adott ki a Hableány mentésében résztvevő hősökről az MTI. Mintegy 1000 rendőr, katasztrófavédelmi szakértő, tűzoltó, búvár és önkéntes segédkezett a magyar történelem legnagyobb polgári hajókatasztrófája utáni mentő és kutató tevékenységben.
Budapest — Gyermekekkel gyarapodik hamarosan a hazai sztárvilág, hiszen nemsokára több magyar híresség is gyermekáldásnak örülhet.
Igazán megható fotót tett közzé az Instagram-oldalán Lilu a szoptatás világnapja alkalmából.
Korábban mi is megírtuk, hogy áprilisban megszületett Lilu második kisfia . A műsorvezető viszonylag kevés fotót osztott meg eddig a piciről, de augusztus elsején, a szoptatás világnapján kivételt tett. Ezúttal egy olyan képet posztolt, amin egyszerre gyönyörű és intim, a felvételen ugyanis ...
Vagyis most TÉNYLEG meg lehet nézni őt smink nélkül.
Luc Besson új "kémfilmje" ugyan nem aratott osztatlan sikert a kritikusok soraiban, a szebb időket is megélt francia rendezőnek mindenesetre dupla köszönet jár, hiszen az Anna című produkcióval nem csupán a túl komolyan vett trashfilmek szűk halmazát, hanem a mozgóképtörténet legszexibb ...
Szívmelengető családi képet posztolt Insta-oldalán a kétgyermekes Lilu. A boldogságtól kicsattanó műsorvezető a fotón éppen egyszerre öleli kisfiait, és megható sorokat írt a képhez, melyet... The post Ritka pillanat: kisfiaival fotózkodott Lilu appeared first on Panoramanet .
Alighanem nincs is annál boldogabb pillanat, mintha egy édesanya egyszerre ölelheti magához a gyermekeit.
Alighanem nincs is annál boldogabb pillanat, mintha egy édesanya egyszerre ölelheti magához a gyermekeit.
Alighanem nincs is annál boldogabb pillanat, mintha egy édesanya egyszerre ölelheti magához a gyermekeit. Épp egy ilyen meghitt, családi pillanatba enged betekintést Lilu, amint  épp magához öleli a kis Dávidot, valamint a családba csak nemrég érkezett Félixet.
Alighanem nincs is annál boldogabb pillanat, mintha egy édesanya egyszerre ölelheti magához a gyermekeit. Épp egy ilyen meghitt, családi pillanatba enged betekintést Lilu, amint épp... The post Megható családi pillanatot osztott meg Lilu – fotó appeared first on Panoramanet .
Még több cikk