29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
30°
2021.07.27. kedd, Olga

Lilu

A Groovehouse énekesnője, Judy elmondta, szinte mindenki azt hiszi, hogy zenésztársa, Zsolti a lányának az édesapja.
Dalnokok ligája, ZenÉSZ, Popdaráló... Emlékeztek még ezekre a zenés vetélkedőkre? Hiányoznak, vagy vigadjunk együtt, hogy eltűntek a képernyőről? The post „Igen, Lajos! 20 ezer forintot ér ez a Mr. President-dal!” – Hová tűntek a zenés vetélkedők a tévékből? first appeared on nlc .
Tóth Andit bosszantja, hogy egy ideje nem azért beszélnek róla, mert tehetséges énekesnő, hanem a kinézete a téma. Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen rendre olyan képeket tesz ki magáról, amiken hiányos öltözetben, illetve kihívó pózokban látható. Mintha direkt cukkolná a férfiakat.
Egy éve ilyenkor: Lilu beszólt a gyerekükkel össze-vissza reklámozó influenszereknek
Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte olvasóinkat leginkább tavaly ilyenkor. The post Egy éve ilyenkor: Lilu beszólt a gyerekükkel össze-vissza reklámozó influenszereknek first appeared on 24.hu .
Lilu már be is dobott egy Jennifer Lopezes utalást
Zseniális. The post Lilu már be is dobott egy Jennifer Lopezes utalást first appeared on 24.hu .
Szabó Zsófi egy évvel ezelőtt nem tudta volna elképzelni, hogy így „szexiskedni” fog. Azt is elárulta, miért.
Szabó Zsófi: A megváltozott életkörülményem miatt több munkára mondok igent
Korábban ezt nem tehette meg. The post Szabó Zsófi: A megváltozott életkörülményem miatt több munkára mondok igent first appeared on 24.hu .
„Mind egyenlőek vagyunk.” The post Pumped Gabo is kiállt az LMBTQ emberek jogaiért first appeared on 24.hu .
Tatár Csilla a melegellenessé alakított pedofiltörvényről: Az embereket kirekesztésre, hallgatásra, hazugságra és gyűlöletre buzdítják
Úgy fogalmazott, hogy „a normális emberek többségben vannak, csak a hülyék hangosabbak.” The post Tatár Csilla a melegellenessé alakított pedofiltörvényről: Az embereket kirekesztésre, hallgatásra, hazugságra és gyűlöletre buzdítják first appeared on 24.hu .
Az új törvény súlyosan csorbítja az LMBTQ+ emberek jogait, egyben ellehetetleníti az iskolai szexuális felvilágosítást és érzékenyítést, továbbá európai uniós jogszabályokat is megsért. The post Szerda estére újabb tüntetést szerveznek a homofób pedofiltörvény ellen first appeared on nlc .
Szégyennek nevezte Lilu, hogy elfogadták a melegek jogait korlátozó törvényt. The post „Sírni tudnék” – Lilu elkeseredett poszttal reagált a melegellenes törvény elfogadására first appeared on nlc .
Lilu a homofób pedofiltörvényről: Nehéz eldönteni, hogy ostobák, korlátoltak vagy aljasok és gonoszok
Talán mind – véli a műsorvezető. The post Lilu a homofób pedofiltörvényről: Nehéz eldönteni, hogy ostobák, korlátoltak vagy aljasok és gonoszok first appeared on 24.hu .
Görög Zita elárulta, hogyan szaladtak fel rá a kilók évekkel korábban, amit még Kajdi Csaba is szóvá tett neki.
Liluval beszélgetett a jövőbeli projektjeiről. The post Görög Zita: 40 felett már nincs olyan, hogy valami ciki first appeared on 24.hu .
Az anyaság testileg és lelkileg is megváltoztatta Radics Gigit.
Kasza Tibi felesége, Darai Andrea "Manker" pontosan tudja, hogy férje nélkül nem tartana ott, ahol.
Lilu nem titkolja, mérhetetlenül zavarja, amit a közösségi oldalakon lát. Szerinte rengeteg szülő a saját gyermekeiből húz hasznot, ami egy cseppet sem helyes.
Rendhagyó videókkal népszerűsíti új, időablakos futárszolgáltatását a Rossmann, a kampány főszereplője és kreatívigazgatója Istenes Bence. Harmadik évadjával folytatódik a Szépségnapló című videó- és podcast-sorozat is, melynek természetesen továbbra is a népszerű műsorvezető, Lilu a műsorvezetője.
Az aktív korú internetezők közel fele nem bízik azokban a vállalkozásokban, amelyekről nem talál pozitív véleményeket a neten, derült ki a Magyar Telekom korábbi kutatásából. A vállalat Szájról szájra a digitális térben? címmel megtartott online konferenciájának szakértői szerint a ...
Problémát okozott neki az, hogy a Rózsadombra született. The post Kovács Patrícia: A körmömmel a szemem alatt kapargáltam, hogy látszódjon, hogy szarul vagyok first appeared on 24.hu .
Szerinte nem jó, ha elrugaszkodunk a valóságtól a sok filterrel és applikációval. The post Sydney van den Bosch: Mindenki manipulálja a képet, de azért ismerjenek meg az utcán az emberek first appeared on 24.hu .
Modellként és szépségkirálynőként sem érezte jól magát Sydney van den Bosch.
Tatár Csilla vendége Lili lesz, a műsorvezető őszintén mesél az ismertségről, és arról is, miért nem mutatja a kisgyerekét a közösségi oldalakon. Vasárnap este 22:20-tól az egész beszélgetés megtekinthető az ATV-n!
A műsorvezető sosem hallott történetet osztott meg.
Így élte meg Détár Enikő, amikor kirúgták a tévéből, elvesztette az édesanyját és tönkre ment a házassága.
Hírességek tucatja osztozik a fitneszkirálynő fájdalmában, aki szombat óta vigasztalhatatlan édesanyja halála miatt.
A botrányhős énekesnő sportot űz abból, hogy provokálja a környezetét. Most egy új felületen „támad”, a TikTokon sikerült villámgyorsan letiltatnia az egyik videóját.
In a year where mass transit on airplanes, trains and buses has had lower traveler numbers in the wake of the Covid-19 pandemic, one of the startups hoping to pioneer a totally new approach to getting individuals from A to B — flying taxis — has raised some significant funding. Volocopter, a startup out of […]
Nem válogatta meg a szavait, és nem is fogta vissza magát  a fiatal énekesnő, amikor Lilu a bütykére lépett, s a testvillantós képeiről faggatta...
Áron alul vállalta a koncerteket. The post Tóth Andi: Nekem a covid előtt sem volt fellépésem first appeared on 24.hu .
Még több cikk