4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
-1°
Vasárnap
2021.01.21. csütörtök, Ágnes

Lilu

Az év többi szakaszához képest, ilyenkor télen jóval többet nassolunk, ám közben nem árt az alakunkra is odafigyelni, hiszen könnyen el tud velünk szaladni a ló. Pedig léteznek olyan házi készítésű csemegék, amelyeket mértékkel fogyasztva egyrészt kordában tarthatjuk a testsúlyunkat, ...
Mit tehetsz, hogy biztonságban legyen a gyereked a neten? - Megjelent a Szülők nagy mobilkönyve
Sztorik, amik bárkivel megtörténhetnek, és praktikus, azonnal bevethető tanácsok a digikorszakra.
Digitálisan is letölthető a Mentes-M Életmód magazin, mentes táplálkozással és ökoháztartással kapcsolatos cikkekkel, receptekkel, sztárinterjúkkal.
Köllő Babett Lilu YouTube csatornájának műsorában, a Liluland-ben vendégeskedett, ahol sminkelési szokásai mellett komolyabb témákra is szó terelődött.
Egy Pamela Anderson-film hatására csináltatta meg először melleit Köllő Babett, ám a behelyezett implantátum később kiszakadt. Ennek következményeként mai napig szilikondarabok vannak a szervezetében.
Digitálisan is letölthető a Mentes-M Életmód magazin, válogatott, érdekes, mentes táplálkozással és ökoháztartással kapcsolatos cikkekkel, receptekkel, sztárinterjúkkal, és az idei Mentes-M verseny díjazottakkal!
Kivételes volt a mai Forbes Élő: a szokásos 17,5 perc helyett hosszabb volt, mivel két Forbes-arc is beszélgetett Galambos Mártonnal, lapunk főszerkesztőjével.
Nyugtathatjuk magunkat azzal, hogy a helyzet az elmúlt évtizedekben fényéveket javult, ám elég a közelmúlt néhány emlékezetes esetét felidéznünk ahhoz, hogy lássuk, bőven van még dolgunk e téren.
Sosem lesz valóság a nagy álomból? Szilágyi Liliána (24) pályafutása során már megélt komoly nehézséget, de a mostanihoz hasonlót még talán soha: az úszónő bejelentette, jövő nyárig nem versenyez, az olimpiát is kihagyja... Hiába remélte, hogy Tokióban ötkarikás éremért, akár aranyért ...
Rossz élményként él az első mellműtétje a korábbi nyuszilány, a lemezlovas Metzker Viktóriában.
Vasárnap délután ellepték a közösségi oldalakat az adventi koszorúk. Az ünnepre való készülődés ezzel hivatalosan is megkezdődött. Gyönyörű virágkötészeti csodákkal készültek a hazai sztárok is. Ezekből választottunk néhányat.
A TOP6 első leleplezettje az Elefánt lett, aki mögött a népszerű színésznő, parodista, Sebestyén Balázs örök tippje, Bach Szilvia rejtőzött!   Serényen kérte a már beígért bocsánatokat Sebestyén Balázs, ugyanakkor a megfeszített, több hetes nyomozati munka, a vendégnyomozóval, Liptai ...
Nemrég arról beszélt, hogy retteg, hogy elkapja a vírust.
Lilu egy olyan személyiség, akinek szívesen nyílnak meg az interjúalanyai. Sok ismert ember árult már el a mikrofonja előtt bizalmas dolgokat. Legutóbb Nagy Rékával beszélgetett őszintén: az ismert modell, illetve táplálkozási tanácsadó az eddig féltve őrzött szépségtitkaiba avatta be.
A DJ-t munkájából kifolyólag is rosszul érintik a járványhelyzet kapcsán hozott döntések.
Lilu egy olyan személyiség, akinek szívesen nyílnak meg az interjúalanyai. Sok ismert ember árult már el a mikrofonja előtt bizalmas dolgokat. Legutóbb Nagy Rékával beszélgetett őszintén: az ismert modell, illetve táplálkozási tanácsadó az eddig féltve őrzött szépségtitkaiba avatta be. Végre ...
Producerként vesz részt az Ecommerce Revolution című online üzleti valóságshow készítésében Máté Krisztina. A rutinos tévés által gyártott show négy webáruházról szól, amelyek irányítását harminc napra szakértő mentorok veszik a kezükbe. Máté Krisztina most először készít online ...
Ismét összegyűjtött a hét legjobb mondásait.
Nemrégiben jelentette be Sánta Laci és a felesége, Sánta-Széphalmi Júlia, hogy különválnak. Most a Reggeliben mesélt a színész erről az időszakról.
A felhasználók hiányos és megkésett tájékoztatása miatt.
A koronavírusos betegek számának növekedése miatt Magyarországon is szigorítottak a maszkviselés szabályain, így már sok helyen kötelező viselni, a hiánya miatt pedig komoly pénzbüntetést is kaphatunk. Ha már úgy hozta az élet, hogy ősszel sem szabadulhatunk a maszkoktól, válasszunk olyat, amely ...
Az eset Kovalcsik Ildikó Magdolnával, azaz Liluval történt, melyről Instagramon számolt be.
Homoszexuális propagandának nevezte, majd ledarált egy gyermekeknek szóló mesekönyvet Dúró Dóra. A Mi Hazánk Mozgalom politikusának akciója azonban sokaknál kiverte a biztosítékot.
Ezen a héten is felejthetetlen dumákkal lettünk gazdagabbak.
Még több cikk