9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
14°
2021.10.16. szombat, Gál

Lilu

Bár 27 éves koráig tökéletes volt a bőre, manapság pattanások nehezítik meg Evelin életét, de ez őt nem érdekli.
Korábbi, botrányos körülmények közt véget ért kapcsolata után ismét szerelmes Gáspár Evelin.
Evelin mindig is nagyon őszinte volt, most sem volt ez másképp.
TikTok-videókat leplez le Tolvai Reni. Lássuk, mire megy a hatalmas ajkakat eredményező praktikával!
Hihetetlen, de Erzsébet legfőbb bizalmasa nem a brit királyi család egyik tagja.
Mennyi ideje jut munka és család mellett önmagára egy sikeres nőnek? Elmúlik-e a „mom guilt”, vagyis az anyai lelkiismeret-furdalás? Hogyan tartják egyben a családot és a karriert a hírességek? Milyen szolgáltatásokkal, innovációkkal igyekszik segíteni egy modern pláza a pörgős hétköznapok ...
Demcsák Zsuzsa egész életében inkább okosnak, mint szexinek szeretett volna kinézni, a Dancing with the Stars-ban azonban olyan ruhákat adnak rá, amelyek nem az eszét hangsúlyozzák ki.
Néhány éve Hashimoto-féle pajzsmirigygyulladást állapítottak meg a műsorvezetőnél, aki gyógyszereket szedett rá.
Lilu a Parragh-ügyről: Erre a primitívségre már nincsenek szavaim
Parragh homofób beszédét nehezen tolerálta. The post Lilu a Parragh-ügyről: Erre a primitívségre már nincsenek szavaim first appeared on 24.hu .
Triplázik a Televíziós Újságírók Díja gálaest műsorvezetőjeként Gundel Takács Gábor. 2018 és 2020 után idén is a televíziós lesz a szakma legrangosabb elismerésének számító díj gálaestjének házigazdája. A Televíziós Újságírók Díját szeptember 8-án adják át.
Házassága előtti időszakról mesélt. The post Som-Balogh Edina: Az intelligensebb, műveltebb férfiak nem dörömböltek az ajtómon first appeared on 24.hu .
Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit. A vezető televíziós szakújságírókból álló zsűri közzétette a kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét. 2020 „Legjobb női műsorvezetője” lehet D. Tóth Kriszta, Lilu vagy Ördög Nóra, „Legjobb ...
Az egzotikus külsejű Gryllus Dorka egyike a legszebb magyar színésznőknek. Bár a megjelenését illetően nincs oka panaszra, nem zárkózna el az arcplasztikától.
Ugyan az elmúlt hónapokban sokan féltették, mert túlságosan vékony lett, a műsorvezető most bomba alakot villantott. Egy testhezálló miniruhában mutatta meg a rendszeres sportolástól megizmosodott combjait, de a többi testrésze is meglehetősen jól néz ki.
A Groovehouse énekesnője, Judy elmondta, szinte mindenki azt hiszi, hogy zenésztársa, Zsolti a lányának az édesapja.
Dalnokok ligája, ZenÉSZ, Popdaráló... Emlékeztek még ezekre a zenés vetélkedőkre? Hiányoznak, vagy vigadjunk együtt, hogy eltűntek a képernyőről? The post „Igen, Lajos! 20 ezer forintot ér ez a Mr. President-dal!” – Hová tűntek a zenés vetélkedők a tévékből? first appeared on nlc .
Tóth Andit bosszantja, hogy egy ideje nem azért beszélnek róla, mert tehetséges énekesnő, hanem a kinézete a téma. Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen rendre olyan képeket tesz ki magáról, amiken hiányos öltözetben, illetve kihívó pózokban látható. Mintha direkt cukkolná a férfiakat.
Egy éve ilyenkor: Lilu beszólt a gyerekükkel össze-vissza reklámozó influenszereknek
Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte olvasóinkat leginkább tavaly ilyenkor. The post Egy éve ilyenkor: Lilu beszólt a gyerekükkel össze-vissza reklámozó influenszereknek first appeared on 24.hu .
Lilu már be is dobott egy Jennifer Lopezes utalást
Zseniális. The post Lilu már be is dobott egy Jennifer Lopezes utalást first appeared on 24.hu .
Szabó Zsófi egy évvel ezelőtt nem tudta volna elképzelni, hogy így „szexiskedni” fog. Azt is elárulta, miért.
Szabó Zsófi: A megváltozott életkörülményem miatt több munkára mondok igent
Korábban ezt nem tehette meg. The post Szabó Zsófi: A megváltozott életkörülményem miatt több munkára mondok igent first appeared on 24.hu .
„Mind egyenlőek vagyunk.” The post Pumped Gabo is kiállt az LMBTQ emberek jogaiért first appeared on 24.hu .
Tatár Csilla a melegellenessé alakított pedofiltörvényről: Az embereket kirekesztésre, hallgatásra, hazugságra és gyűlöletre buzdítják
Úgy fogalmazott, hogy „a normális emberek többségben vannak, csak a hülyék hangosabbak.” The post Tatár Csilla a melegellenessé alakított pedofiltörvényről: Az embereket kirekesztésre, hallgatásra, hazugságra és gyűlöletre buzdítják first appeared on 24.hu .
Még több cikk