20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
20°
Szerda
22°
2019.09.22. , Móric

Lilu

Vicces családi képest tett közzé az Instagram-oldalán Lilu. A sztármami a testvérénél járt látogatóban, ahol kisebbik gyermeke közös szőnyegen mókázott a tesó kutyusával, Félixxel, amikor is lezajlott a következő, igencsak komikus beszélgetés a két testvér között.
Na jó, inkább csak ismerkednek, mint játszanak, de ebből még nagy barátság lesz, azt innen garantáljuk.
Számos elképesztően mókás és vicces pillanat történt az Ázsia Expressz 2 harmadik hetetében is, ezeket a jeleneteket válogattuk nektek össze. Nevetésre felkészülni!
Több ezernyi Linux-szerver esett már áldozatul a viszonylag új Lilu/Lilocked zsarolóvírusnak.
BUDAPEST — Szokatlanul intim fotót tett közzé a közösségi oldalán Lilu (43).
Hófehérke is irigykedne a népszerű műsorvezetőre, aki idén a fehérséget választotta.
Árvaként került a BRFK kutyatelepére, ahol páratlan karriert futott be Kicsi, a tetemkereső német juhászkutya. Többek között a csepeli hajléktalangyilkosságok, valamint a Hableány katasztrófájának áldozatait is megtalálta a Professzor Asszony.
Portrésorozatot adott ki a Hableány mentésében résztvevő hősökről az MTI. Mintegy 1000 rendőr, katasztrófavédelmi szakértő, tűzoltó, búvár és önkéntes segédkezett a magyar történelem legnagyobb polgári hajókatasztrófája utáni mentő és kutató tevékenységben.
Budapest — Gyermekekkel gyarapodik hamarosan a hazai sztárvilág, hiszen nemsokára több magyar híresség is gyermekáldásnak örülhet.
Igazán megható fotót tett közzé az Instagram-oldalán Lilu a szoptatás világnapja alkalmából.
Korábban mi is megírtuk, hogy áprilisban megszületett Lilu második kisfia . A műsorvezető viszonylag kevés fotót osztott meg eddig a piciről, de augusztus elsején, a szoptatás világnapján kivételt tett. Ezúttal egy olyan képet posztolt, amin egyszerre gyönyörű és intim, a felvételen ugyanis ...
Vagyis most TÉNYLEG meg lehet nézni őt smink nélkül.
Luc Besson új "kémfilmje" ugyan nem aratott osztatlan sikert a kritikusok soraiban, a szebb időket is megélt francia rendezőnek mindenesetre dupla köszönet jár, hiszen az Anna című produkcióval nem csupán a túl komolyan vett trashfilmek szűk halmazát, hanem a mozgóképtörténet legszexibb ...
Szívmelengető családi képet posztolt Insta-oldalán a kétgyermekes Lilu. A boldogságtól kicsattanó műsorvezető a fotón éppen egyszerre öleli kisfiait, és megható sorokat írt a képhez, melyet... The post Ritka pillanat: kisfiaival fotózkodott Lilu appeared first on Panoramanet .
Alighanem nincs is annál boldogabb pillanat, mintha egy édesanya egyszerre ölelheti magához a gyermekeit.
Alighanem nincs is annál boldogabb pillanat, mintha egy édesanya egyszerre ölelheti magához a gyermekeit.
Alighanem nincs is annál boldogabb pillanat, mintha egy édesanya egyszerre ölelheti magához a gyermekeit. Épp egy ilyen meghitt, családi pillanatba enged betekintést Lilu, amint  épp magához öleli a kis Dávidot, valamint a családba csak nemrég érkezett Félixet.
Alighanem nincs is annál boldogabb pillanat, mintha egy édesanya egyszerre ölelheti magához a gyermekeit. Épp egy ilyen meghitt, családi pillanatba enged betekintést Lilu, amint épp... The post Megható családi pillanatot osztott meg Lilu – fotó appeared first on Panoramanet .
Dunaújváros — Súlyos családi titkot őrzött Flipper Öcsi, vagyis Jeszenszky Béla (†46): évtizedekkel ezelőtt fia születhetett Franciaországban!
Megvan a véleménye Lilunak azokról a szülőkről, akik reklámozásra használják fel gyermekeiket: mint elmondta, felelőtlen dolog úton-útfélen a kicsikről posztolni.
Shaolin Sándor a Soundon villantotta meg új tetkóját.
Ki gondolná, hogy a szépség lehet hátrány? Pedig Nagy Réka természettől kapott adománya rengeteg fejfájást okozott már a modell-műsorvezetőnek. Könnyen megbélyegzik ugyanis puszta sztereotípiák alapján:... The post Nagy Réka: Megcsaltak, összetörték a szívem appeared first on Panoramanet .
Ki gondolná, hogy a szépség lehet hátrány? Pedig Nagy Réka természettől kapott adománya rengeteg fejfájást okozott már a modell-műsorvezetőnek. Könnyen megbélyegzik ugyanis puszta sztereotípiák alapján: a bomba külső biztosan üres belsőt takar.  – Azt vettem észre, az embe­rek fejében az ...
Az édesanya és kisfia együtt élvezik a napsütést.
Még több cikk