0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2018.11.15. csütörtök, Albert, Lipót

Lilu

Úgy tűnik, most végre teljes Lilu élete.
A műsorvezető, aki jövő májusra várja második gyerekét, rengeteg új dolgot tapasztal második terhessége alatt.
Így örül születendő testvérének a műsorvezető 9 éves kisfia
Csodás anyai örömök elé néz a műsorvezetőnő: kétségtelen, hogy Lilu kisfia is izgatottan várja már a baba érkezését, akivel egyben hatalmas szeretetcunami is jár majd!
"Tejbetök. Letörölhetetlen" ezekkel a szavakkal osztott meg új, mosolygós fotót Instagramon Lilu. A műsorvezetőnő nemrég jelentette be, hogy második gyermekét várja. Erről korábban azt írta : "Sokadszorra futok neki, hogy mit is írjak most... de az érzésekről nagyon nehéz beszélni, különösen ...
Ilyen egy igazán boldog kismama: Lilu majd kicsattan a boldogságtól!
Egy fotót is posztolt a kerekedő pocakjáról Lilu, amikor a közösségi oldalán néhány kedves mondattal bejelentette, hogy babát vár.
Micsoda hír! Babát vár Lilu
BRÉKING! Lilu újra anyuka lesz ❤️
Hatalmas a boldogság Lilu családjában, újra babát vár az RTL műsorvezetője.
Mi is megírtuk, hogy újra várandós Lilu . A 42 éves műsorvezető a második gyermekét várja. Elsőként az RTL -nek nyilatkozott a várandósságról. Elárulta, már tudják, milyen nemű a kicsi, de nem szeretnék még megosztani. Nevet még nem választottak neki. Arról is mesélt, a 9 éves gyermeke ...
Budapest — Csodálatos örömhírt osztott meg a világgal Lilu (42): az RTL Klub műsorvezetője a második gyermekét hordja a szíve alatt.
Második gyerekét várja a 42 éves Lilu - derül ki a műsorvezető Facebookjáról. Sokadszorra futok neki, hogy mit is írjak most…de az érzésekről nagyon nehéz beszélni, különösen ha ekkora a boldogság….újra babát várunk.. – írta a poszthoz. Az RTL Klub műsorvezetőjének van már egy gyereke, a most 9 éves Dávid.
Még több cikk