14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
Hétfő
17°
2019.04.26. péntek, Ervin

Lilu

Mindig is édesapjának akart megfelelni Dér Heni: az énekesnővel apukája éreztette, hogy fiút szeretett volna, aztán pedig kitagadta őt a Megasztár miatt.
Egész életében édesapjának akart megfelelni Dér Heni: az énekesnővel apukája éreztette, hogy fiút szeretett volna, aztán pedig kitagadta őt a Megasztár miatt.
Nehezen fogadta el, hogy a lánya mást akar, mint ő.
Budapest — Hatalmas örömhír, megszületett Lilu (42) kisfia – tudta meg a Blikk! Az RTL Klub műsorvezetőjének második gyermeke kedd reggel látta meg a napvilágot, ám lapunk információi szerint a baba pár nappal a kiírt időpont előtt érkezett.
Kedd óta immár kétgyermekes anyuka Lilu. Kiderült, mennyi ideje lesz babázni az RTL Klub műsorvezetőjének.
A műsorvezető az instagramon osztotta a meg a boldogságát.
A műsorvezető és a baba is jól vannak.
Lilu Instagramon osztotta meg örömhírét, miszerint a mai napon megérkezett második gyermeke, aki a Félix nevet kapta. A műsorvezető egyelőre alig találta a szavakat a boldogságtól, így mi sem cifráznánk, csupán gratulálunk és jó egészséget kívánunk a kicsinek és neki is.
Igazi laza anyukaként éli meg második várandósságát Lilu, aki már alig várja, hogy végre a karjaiban tarthassa a család legkisebb tagját. Az utóbbi hetekben maga mögött hagyta a dolgos hétköznapokat, és minden pillanatban arra koncentrál, hogy a legnagyobb szeretetbe és egészségbe érkezhessen meg második kisfia.
Lilu: „Dávid a hasamnak köszön először” Igazi laza anyukaként éli meg második várandósságát Lilu, aki már alig várja, hogy végre a karjaiban tarthassa a család legkisebb tagját. , , , , #, , , , Lilu, Future Health Biobank, Czeizel Intézet, RTL Klub official, elitemagazin.hu
Boldoggá teszi Lilut az, ha születendő gyermeke szívhangját hallhatja.
Hamarosan megérkezik a csinos műsorvezető második kisfia.
Lilu: "Dávid a hasamnak köszön először"
Hamarosan megérkezik a műsorvezető második kisfia. Hamarosan megszületik Lilu második gyermeke. babaszoba.hu
A sikeres vb-kvalifikációval nehéz időszakot zárt le az Eb-ezüstérmes úszó, Szilágyi Liliána, aki egy évvel ezelőtt vallotta be: régóta súlyos pszichés betegségektől, szorongástól szenved, emiatt táplálkozási zavar, bulimia alakult ki nála. A vallomással elindult a gyógyulás felé vezető ...
A sikeres vb-kvalifikációval nehéz időszakot zárt le az Eb-ezüstérmes úszó, Szilágyi Liliána, aki egy évvel ezelőtt vallotta be: régóta súlyos pszichés betegségektől, szorongástól szenved, emiatt táplálkozási zavar, bulimia alakult ki nála. A vallomással elindult a gyógyulás felé vezető ...
– A terhesség vége felé azért már kicsit nehezebb, de alapvetően élvezem a gyerekvárás minden pillanatát. Tudom, miért változom, mi történik velem, bennem. Szedek vitaminokat, próbálok egészséges dolgokat enni, bár ilyenkor azokat kívánom a legkevésbé. Figyeltem arra, hogy ne hízzak túl ...
Budapest – A várandósság alatt i, igyekszik jól érezni magát a bőrében Lilu (42), ugyanis „a boldog anyának boldog lesz a gyermeke” elvet vallja.
A műsorvezető elárulta, mi az, amit mindenképpen megtesz születendő kisfia egészsége érdekében.
Egy Instagram-posztban mutatta meg hatalmas pocakját Lilu, és a bejegyzés szerint a műsorvezető most egy ideig hanyagolja a forgatást.
A műsorvezetőnő búcsút int a sminktükörnek is.
Majoros Hajnalka elárulta, minek köszönheti becenevét.
„Elkezdődött egy új időszak. ” Ezentúl minden más lesz.
Lilu lelkesen várja második gyermeke születését. Ahogyan közeleg a gyermekáldás napja, úgy készülődik a műsorvezető is napról napra a család bővülésére.
A legjobb műsorvezetőnek járó díjat vehette át a tévés, aki szokatlan öltözékben jelent meg az ünnepségen.
Már az első percben a figyelem középpontjába került az Televíziós Újsagírók Díjatadóján a Istenes Bence, aki míg mindenki elegánsban érkezett, ő egy tűzpiros szabadidő szettben érkezett. De macinaci ide vagy oda, a mindig jókedvű tévés így is bezsebelte a legjobb férfi műsorvezető díját. ...
Budapest – Javában dübörög a Televíziós Újságírók Díjátadója, ahová Istenes Bence érdekes öltözékben jelent meg.
Még több cikk