9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
10°
Csütörtök
16°
2019.11.18. hétfõ, Jenõ

Lewis Hamilton

Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjat, amelyen a két Ferrari összeütközött és kiesett. A 22 éves Verstappennek ez az idei harmadik, egyben pályafutása nyolcadik futamgyőzelme. The post Verstappen nyerte a Forma-1-es Brazil Nagydíjat appeared first on Vásárhely24 .
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjat, amelyen a két Ferrari összeütközött és kiesett. ... The post Brazil Nagydíj – Verstappen nyert, Gasly a második appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A Forma-1-es Brazil Nagydíj módosított végeredménye és a világbajnoki pontversenyek állása a vasárnapi futam után (a formula1.com alapján):
A Forma-1-es Brazil Nagydíj módosított végeredménye és a világbajnoki pontversenyek állása a vasárnapi futam után (a formula1.com alapján): Végeredmény, Brazil Nagydíj, Sao Paulo (71 kör, 305,909 km, a pontszerzők): --------------------------------------------------------------------------- 1. Max ...
A Brazil Nagydíj rajtja után Verstappen megtartotta az első helyet, viszont a már világbajnokként érkező Hamilton az első kanyarban megelőzte
A Forma-1-es Brazil Nagydíj végeredménye és a világbajnoki pontversenyek állása a vasárnapi futam után (a formula1.com alapján):
A Forma-1-es Brazil Nagydíj végeredménye és a világbajnoki pontversenyek állása a vasárnapi futam után (a formula1.com alapján): Végeredmény, Brazil Nagydíj, Sao Paulo (71 kör, 305,909 km, a pontszerzők): --------------------------------------------------------------------------- 1. Max Verstappen ...
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjat, amelyen a két Ferrari összeütközött és kiesett.
A 22 éves Verstappennek ez az idei harmadik, egyben pályafutása nyolcadik futamgyőzelme. A második helyen Pierre Gasly, a Red Bull fiókcsapatának, a Toro Rossónak a francia pilótája ért célba, neki ez az első dobogós helyezése az F1-ben. Harmadikként az immár hatszoros világbajnok brit Lewis ...
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjat, amelyen a két Ferrari összeütközött és kiesett.
A Red Bull holland versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjat, Pierre Gasly a második.
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjat, amelyen a két Ferrari összeütközött és kiesett. A 22 éves Verstappennek ez az idei harmadik, egyben pályafutása nyolcadik futamgyőzelme. A második helyen Pierre Gasly, a Red Bull fiókcsapatának, a Toro ...
Első fenntarthatósági tervét hozta nyilvánosságra a Formula-1. A szervezők célja, hogy a versenysorozat 2030-ig nulla károsanyag-kibocsátást érjen el.
A Red Bull versenyzője, Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Brazil Nagydíj időmérő edzésén. The post Verstappen volt a leggyorsabb a brazil időmérőn appeared first on Vásárhely24 .
Még több cikk