15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
10°
2021.02.24. szerda, Mátyás

Lewis Hamilton

Franz Tost szerint az istállóknak választaniuk kell, hogy az autók jobbá tételébe fektetnek be, vagy a pilóták fizetésére fordítják inkább a pénzt.
LONDON — Formula One world champion Lewis Hamilton will chase a record eighth title with Mercedes this season after signing a new deal, the team said in a statement on Monday that ended any uncertainty about his immediate future. The 36-year-old Briton had been out of contract since the end of last year but the […]
LONDON — Seven times Formula One world champion Lewis Hamilton will continue to race for Mercedes this season after agreeing a new deal, the team said in a statement on Monday. It said the new deal, continuing the relationship for a ninth season, included a joint commitment for greater diversity and inclusion. ...
Lewis Hamilton váltott - már ami az autóját illeti
A Forma-1 hétszeres világbajnokának több nagyszerű autója van, ezúttal egy Porsche Taycanban látták furikázni.
A Mercedes nem kommentálja azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint a Lewis Hamiltonnal megszületett a hosszabbításra vonatkozó megállapodás.
Covid-19: A Forma-1-esek nem kérnek a soronkívüliségből
Stefano Domenicali, a világbajnoki sorozat új vezérigazgatója azt hangsúlyozta: az egészségügyi dolgozóknak és a társadalom legkiszolgáltatottabb The post Covid-19: A Forma-1-esek nem kérnek a soronkívüliségből first appeared on 24.hu .
A világbajnoki sorozat új vezérigazgatója hangsúlyozta: az egészségügyi dolgozóknak és a társadalom legkiszolgáltatottabb tagjainak elsőbbséget kell élvezniük.
A Forma-1-esek nem igénylik a soron kívüli oltást a koronavírus ellen - jelentette ki Stefano Domenicali, a világbajnoki sorozat új vezérigazgatója.
A 2021-es szezon március 28-án, Bahreinben kezdődik.
Forma-1-esek nem igénylik a soron kívüli oltást a koronavírus ellen - jelentette ki Stefano Domenicali, a világbajnoki sorozat új vezérigazgatója.
Pierre Gasly Dubajban fertőződhetett meg, azonban elmondása szerint jól érzi magát.
Amióta Nico Rosberg csatlakozott az Extreme E-hez, a világ legvadregényesebb tájain zajló elektromos SUV-k versenyéhez, mindenki azt találgatja, hogy vajon mindez a közte és Lewis Hamilton között fennálló híres rivalizálásnak a folytatása-e. A sztárpilóták saját csapatokat alakítottak, a Rosberg ...
Még több cikk