18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György

Kulcsár Edina

Kisfiával közös fotón G.w.M.. Kulcsár Edina párját természetesen nem kímélték a kommentelők. The post Kisfiával közös fotót osztott meg G.w.M. first appeared on nlc .
A rapper eddig keveset nyilatkozott volt feleségéről, így most mindenki meglepődött a beszólásán.
Zátonyra futott Weisz Fanni és Bókay Gergő kapcsolata. A modell és egykori szerelme sosem engedtek túl nagy bepillantást a magánéletükbe, annyit azonban most elárultak, milyen viszonyban maradtak a szakítás után.
Kulcsár Edina és új szerelme, G.w.M kapcsolata sok port kavart az utóbbi időben. Ők viszont örömmel osztják meg boldogságukat. A rapper pedig most a modellről énekelt közönségének.
A sztárpár azt mondta, gyermekeik érdekében békében rendezik a válást, azonban úgy tűnik, ez mégsem fog sikerülni.
Kulcsár Edina és Csuti január 14-én jelentették be: külön folytatják tovább. Bár után pár napra bombaként robbant a hír, hogy a szépségkirálynőnek máris új párja van G.wM személyében, mindketten tagadták, hogy szakításuk előtt lett volna bármi közöttük. Young G Béci azonban mást állít.
Meggyes Dávid és Horváth Gréta válásánál még nagyobb port kavart Kulcsár Edina és Csuti bejelentése, miszerint ők is külön folytatják. Azóta egyre több részlet derül ki kettejük kapcsolatáról és a szakításról. Ehhez a drámához pedig a hazai sztárok is hozzászólnak.
A légtornász szerint a gyerekvállalással járó problémák elől sokan elmenekülnek The post Sáfrány Emese szerint ezért sok a válás first appeared on nlc .
Pár hete robbant a hír, hogy Kulcsár Edina és Csuti kapcsolatának vége. Azóta az is kiderült, hogy a szépségkirálynőnek új párja van Varga Márk, vagyis G.w.M személyében, aki a szerelem mellett a zenei karriert is meghozta az életébe.
Az öt gyermekes énekes, Oláh Gergő sem tudta véka alá rejteni a véleményét az utóbbi időben kialakult helyzetről.
Napok óta Kulcsár Edina és Csuti válása tartja lázban a közvéleményt, de talán még nagyobb port kavart az egykori szépségkirálynő váratlan bejelentése, miszerint a rapper G.w.M, polgári nevén Varga Márk személyében újra rátalált a szerelem. A pár először beszélt arról, hogyan indult a ...
A Dancing with the Stars profi táncosa nem titkolja tovább, hogy új kedvese az a Meggyes Dávid, akiről kiderült, hogy többször is megcsalta feleségét, Horváth Grétát – Alexandra azt is elárulta, miért lett vége Köcse Györggyel való házasságának.
A zenei babérokra törő, egykori szépségkirálynő először az Instagramján tiltotta le a kommentelés lehetőségét a képei alatt, most az új klipjénél is így járt el.
Az influenszerből énekesnővé avanzsált magyar híresség videoklipje felforgatta az egész magyar netet. A közönség figyelmét azonban nem feltétlenül az köti le, milyen énektudásról és előadói vénáról tesz tanúbizonyságot Kulcsár Edina, sokakat az döbbent meg, mennyire rezonál a dal az ...
Herkules Mónika szerint a szétválást a nők és a férfiak teljesen máshogy élik meg.
Válásuk bejelentése óta mindenki a párost figyeli.
Napok óta másról sem szólnak a hírek, mint Kulcsár Edina válásáról, valamint új kedveséről, a rapper Varga Márkról és a zenész exéről, Nagy Melanieról, akiről kiderült, hogy önállóan is megállja a helyét, sőt mi több, érdemes szót ejteni arról, ki is ő valójában.
Mióta kiderült a rapperről, hogy ő Kulcsár Edina új párja jócskán megnövekedett a követők száma. Most azonban kifakadt, és Instagramján beszélt arról, mivel is foglalkozik.
Az idei január bővelkedik a nagy szakításokban. Kulcsár Edina és Csuti , illetve Horváth Grétáék válása után szinte már senki nem lepődött meg azon a pletykán, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor is külön utakon folytatják.
Még több cikk