29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
23°
2021.08.01. , Boglárka

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina hetekig letargikus hangulatban volt.
A modell ha tehetné, megváltoztatná a múltat. Életének két meghatározó pillanatát előbbre hozná.
Bikiniben mutatta meg kidolgozott kockahasát Kulcsár Edina. The post A kétgyerekes Kulcsár Edina brutális kockahasat villantott first appeared on nlc .
Egy éve ilyenkor: Lilu beszólt a gyerekükkel össze-vissza reklámozó influenszereknek
Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte olvasóinkat leginkább tavaly ilyenkor. The post Egy éve ilyenkor: Lilu beszólt a gyerekükkel össze-vissza reklámozó influenszereknek first appeared on 24.hu .
A fotót elnézve semmi kétség, hogy Sáfrány Emese nagyon hamar visszanyeri a szülés előtti formáját. The post Sáfrány Emese megmutatta, milyen az alakja 10 nappal a szülés után first appeared on nlc .
Feltűnt valami Kulcsár Edina rajongóinak, amely aggodalomra ad okot számukra.
Baukó Éva nem szeretne úgy élni, mint Kulcsár Edina. Kifejtette, mire gondolt.
Büntetni fogják Romániában azt, aki azért küld el egy anyát nyilvános helyről, mert gyereket szoptat. The post Nyilvános szoptatás: fontos döntést hoztak Romániában first appeared on nlc .
Kulcsár Edinát most azért támadják, mert túl vékony lett
Több mint 10 kilótól szabadult meg. The post Kulcsár Edinát most azért támadják, mert túl vékony lett first appeared on 24.hu .
Életmódváltásba kezdett, aminek hamar meglett az eredménye. The post Kulcsár Edinát is meglepte, hogy két hónap alatt tizenegy kilót fogyott first appeared on 24.hu .
Rendkívül veszélyes fogyókúrát próbált ki a volt szépségkirálynő. Megfogadta: senkinek nem árulja el, mi volt az.
A tavalyi évben több magyar híresség is szülői örömök elé nézett, mint például Radics Gigi, Kulcsár Edina vagy a képen is látható Palácsik Lilla.
Csúnya támadás érte Kulcsár Edinát, de nem hagyta szó nélkül a dolgot.
Kulcsár Edina bombaformában van, de a trollok még ebbe is bele tudtak kötni, így nem csoda, ha Edinának elege lett: hosszú posztban fakadt ki az Instán.
A legtöbb külföldi és magyar sztár is figyel arra, hogy mindig tökéletes legyen a makeupja és a frizurája. De egyre többen vállalják be a smink nélküli arcukat is, főleg így a hosszú karanténban.
Még több cikk