0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
-6°
Holnapután
-3°
Szerda
2020.01.19. , Sára

Kulcsár Edina

A Tények plusz 2020 január 18., szombati...
Igen gonosz hangvételű levelet írtak Kulcsár Edinának: az egykori szépségkirálynő második gyermekét hordja a szíve alatt, egy ismeretlen nő pedig kegyetlenül a születendő kislány halálát kívánta.
Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a sztárok tökéletesen születtek. Úgy kezeljük őket, mintha egy másik faj egyedei lennének, ahol a genetika egyszerűen nem tud hibázni, és folyamatosan képes kitűnőt, kifogástalant alkotni. Pedig mind itthon, mind a nemzetközi mezőnyben sokan vannak, akik ...
Életmódműsort kapott az Operettszínház testépítőbajnok művésze. Heti rendszerességgel segíti a sportolni vágyókat.
BÚCSÚ - Szívszorító levélben köszönt el korábbi férjétől Liptai Claudia. Gesztesi Károlyt rengetegen búcsúztatták a...
Kulcsár Edina második babája érkezése előtt is mozgalmas kismama életet él. A sok teendő és elfoglaltság nem nehezíti meg az időbeosztását, családtagjai bármikor segítenek, ha vigyázni kell kisfiára. Edina sok időt tölt a húgával, Renivel is, aki az aktuális ultrahang vizsgálatra is elkísérte.
Kulcsár Edina második babája érkezése előtt is mozgalmas kismama életet él. A sok teendő és elfoglaltság nem nehezíti meg az időbeosztását, családtagjai bármikor segítenek, ha vigyázni kell kisfiára. Edina sok időt tölt a húgával, Renivel is, aki az aktuális ultrahang vizsgálatra is elkísérte.
Kulcsár Edina elmesélte „minimálisan ittas” sztoriját
Semmilyen értelemben nem úszta meg szárazon.
Már jobban van. Már jobban van, kiengedték, de terhessége miatt komolyan kellett venni a megbetegedését. velvet.hu
Már-már közhelyszámba megy, hogy minden cég influencerrel akar reklámozni. De vajon tudjuk-e, milyen tényleges, kézzelfogható eredményeket nyújt ez a fajta marketing? Egy új szolgáltatás azt ígéri, hogy pontosan mérhetővé teszi az influenszerkampányok hatását, így mind a cég, mind a megbízott ...
A várandós Kulcsár Edináról férje, Csuti osztott meg egy képet, miközben egy kórházi ágyon fekszik.
Hamar a nézők egyik kedvenc műsorává vált a 2019 nyarán indult Tények Plusz! Összeállításunkban az év legnézettebb riportjaiból válogattunk.
Kulcsár Edina férje a kamerák előtt mesélte el, milyen volt a karácsonya szingliként. Röviden: teljesen más, mint most!
A hazai celebek, ismert emberek sem kivételek: rengetegen osztanak meg közülük karácsonyi képeket ilyenkor, ezzel bepillantást engedve rajongóiknak a legbensőségesebb pillanataikba.
2019 májusában is rengeteg érdekes, cuki és megható történetet hoztunk el a nézőknek a FEM3 Café műsorába, melyekből most a legjobbakat ki is válogattuk.
- Szebb ajándékot nem is kaphattam volna a sorstól, minthogy egy ilyen tüneményes kisfiú anyukája lehetek és, hogy hamarosan egy kislányom is lesz. Édesanyám 18 évesen szült, így kislányként mindig számoltam az éveket, hogy mikor lehet már nekem is gyermekem, de aztán felnőttem és rájöttem, ...
Megható posztban írt a közösségi oldalán Kulcsár Edina arról, hogy minden vágya teljesült.
Kulcsár Edina férje hosszú posztban fogalmazta meg a panaszát.
2019 második hónapja sem telt eseménytelenül a hazai sztárok számára, összeállításunkból pedig kiderül, melyek voltak a legjobb FEM3 Cafés beszélgetések februárban!
Az énekesnő csak úgy ragyog, mióta kislányát a kezében tarthatja.
Összeállításunk segítségével kiderítheted, melyek voltak a legérdekesebb beszélgetések a FEM3 Café stúdiójában januárban.
Nézd vissza az Élet-Forma legújabb részét!
A szépségkirálynő eddig jól titkolta, hogy van egy testvére. Ennek állítólag megvan az oka is, de a friss Instagram posztjából nem derül ki, hogy pontosan mi. Ha jól értjük, akkor egyrészt nem is voltak túl jóban, másrészt a tesó se szeretett volna szerepelni. Hát ennek most vége. Íme Kulcsár ...
Korábban a legjobb barátnők voltak, aztán egy félreértés miatt nyolc évig nem beszélt egymással Kulcsár Edina és húga, Reni. Egy éve viszont sikerült kibékülniük, azóta minden napjukat együtt töltik – írja a Best magazin.
A sztárséf egy igen édes romantikus fotóval vallotta meg szerelmét feleségének.
A szépségkirálynő őszintén mesélt arról, miért fontos számára, hogy visszaadja azt a segítséget, amit ő kapott, amikor családja rászorult.
Még több cikk