13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
21°
Hétfő
19°
2021.10.22. péntek, Elõd

Kulcsár Edina

Nem tartotta titokban eddig sem Edina és Csuti, hogy problémáik vannak. Most őszintén vallottak házasságukról.
A Nyerő Páros második játéknapján a fiúk kapták a főszerepet: egy váratlan és meglepő funkciókkal rendelkező okosotthonban kellett bizonyítaniuk, mennyire tudnak párjuk fejével gondolkodni. Az este a legőszintébb vallomásokról szólt, a párok kitárulkoztak társaik előtt és megdöbbentő ...
Kulcsár Edina és férje, Csuti a Nyerő Páros című valóságshowban vallották be, hogy bizony kapcsolatuk nem éppen felhőtlen mostanság.
Elindult az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-jának legújabb évada, amelyben nyolc mindenre elszánt híresség vágott bele párjával együtt a többhetes küzdelembe, amelynek a végén kiderül, ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára.   Az évad legelső feladatában ...
Az egykori szépségkirálynő szerint nincs akkora implantátum, amekkorával megelégedne.
Szabó András kislánya olyasmit tett, amitől a hideg futkosott az apuka hátán.
Már most kiderül, kinél mekkora az összhang. Villámkérdésekkel kellett megbirkózniuk az október 18-án vadonatúj évaddal induló Nyerő Páros szereplőinek. Az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-jának versenyzői már a hétfői premier előtt próbatétel elé álltak.   Az új évadban nyolc ...
A másodfokú ítélet szerint becsületsértésnek minősült az, ahogy a Tibi atya blog szerzője írt Kulcsár Edináról és Csutiról. The post Kulcsár Edináék másodfokon is pert nyertek Tibi atya ellen first appeared on nlc .
Másodfokon is pert nyert Kulcsár Edina és és férje, Szabó András "Csuti", a Tibi Atya blog szerkesztője ellen.
Kulcsár Edina nem várja, hogy megjelenjenek az ocsmány, utálkozó kommentelők a műsorral kapcsolatban.
Már hazánkban is jócskán vannak olyanok, aki tudják, hogyan kell kezelni ezt az eszközt.
Vadonatúj évaddal indul az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros. Október 18-tól hétköznap esténként a jól megszokott humor mellett izgalom, dráma, feszültség és elképesztő feladatok várják a nézőket. A legújabb évadban azonban lesznek nem várt fordulatok is, ahol néha muszáj ...
Kulcsár Edina maga osztotta meg a férjének küldött romantikus levelet Instagram-oldalán. A gyönyörű modell nem lett féltékeny, sőt, jót mosolygott az üzeneten.
Valószínűleg lesz néhány álmatlan éjszakája. The post Csuti támogatja a színészkedésben Kulcsár Edinát, de azt nem bírná elviselni, ha megcsókolna valakit egy szerep miatt first appeared on 24.hu .
Az egykori szépségkirálynő ősztől visszaül az iskolapadba, hogy megvalósítsa régi álmát.
Már voltak „apróbb szereplései”, de többre vágyik. The post Kulcsár Edina filmszínésznek fog tanulni, ha sikerül a felvételi vizsgája first appeared on 24.hu .
Rejtélyes posztot osztott meg a két műsorvezető, egyelőre nem árulták el, hogy milyen projekten dolgoznak.
Rejtélyes posztot osztott meg a két műsorvezető, egyelőre nem árulták el, hogy milyen projekten dolgoznak.
Minden különösebb ok nélkül támadták be a kommentelők. The post Kulcsár Edina: Szánalmas, ahogyan egyesek megnyilvánulnak. Még szerencse, hogy erős az idegrendszerem first appeared on 24.hu .
Még több cikk