14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson

Korda György

Az énekes arról is beszélt, arra a legbüszkébb, hogy mindvégig ember tudott maradni.
Korábban az egyik legnagyobb ingatlanportálon bukkantak rá a hirdetésre. A Blikk most utánajárt, vajon eladná a gyönyörű budai villát Korda György és Balázs Klári.
A házaspár elárulta, hogy nagyon régen nem töltötték a szilvesztert barátokkal, hiszen általában fellépésük volt, idén azonban pihenéssel töltik az év utolsó napját.
A Metropol munkatársától értesült egykori pályatársa, Ambrus Kyri halálhíréről Korda, akit annyira hirtelen ért a hír, hogy szívéhez kapott és percekig levegőért kapkodott.
A táncdalénekes lapunk munkatársától értesült arról, hogy váratlanul elhunyt a pályatársa, Ambrus Kyri énekesnő. Gyuri bácsit sokkolta a hír, a szívéhez kapott és percekig levegőért kapkodott.
Ambrus Kyri énekesnő 76 éves korában távozott az élők sorából.
Az énekesnő fáradékonynak érezte magát, és arra lett figyelmes, hogy ijesztően alacsony a pulzusa, de mivel más tünete nem volt, gondolta csak kimerültség lehet. Egy későbbi teszten derült ki, hogy a koronavírus robogott át rajta. Erről először a Borsnak mesélt.
Az énekesnő fáradékonynak érezte magát, és ijesztően alacsony pulzusszámot vett észre magán.
Az énekesnő attól félt, hogy megfertőzi Korda Györgyöt.
A népszerű házaspár mindent megtesz azért, hogy nyugodtan találkozhassanak a közönségükkel.
Klárika és Gyuri bácsi úgy érzik, kötelességük, hogy jó példával járjanak elől a rajongóiknak.
Szomorú hírt osztott meg a hivatalos Facebook-oldalán a rajongóival Balázs Klári.
Balázs Klári közösségi oldalán tudatta követőivel, milyen fájdalom érte őt. „Nagyon fogsz hiányozni Cilike! 10 év után itt hagyott minket” – írta szomorúan Klári, Facebook-oldalán lévő posztjában.
Csak a Sztárban sztár leszek adása után tudta meg Csiszár István, hogy kigyulladt a házuk, amikor a felesége és a kislánya otthon volt. The post Élő adás közben gyulladt ki a Sztárban Sztár leszek énekesének a háza first appeared on nlc .
Csiszár István produkciója után szabadultak el az indulatok.
A szakemberek szerint a harmadik oltás látványosan csökkenti a delta variánssal való fertőzés esélyét, még a két vakcinadózishoz képest is. Ezért Európában elsőként Magyarország tette lehetővé a koronavírus elleni 3. védőoltás felvételét. Természetesen hazánk hírességei számára is az ...
Szinte teljesen alkalmatlanná vált a Velencei-tó a strandolásra, a vendéglátósok és szállásadók is veszteséggel zárták a szezont, így már megállíthatatlannak tűnik a turisztikai leépülés.
Balázs Klári ezzel a fogással kényezteti örökifjú férjét, Korda Györgyöt.
Selyemút, iszlám, Szovjetunió. Pont olyan szürreális elegy, mint amilyennek hangzik. Üzbegisztán éppen ettől jó hely. Útirajz.
A lemezlovas nem tűnt fel a bulin. Kiderült: nagy a baj.
Rengetegen rajonganak Magyarország kedvenc énekes házaspárjáért, Korda György és Balázs Klári azonban nem élvezheti felhőtlenül a sikert és az elismerést, köszönhetően egy illegális csoport tevékenységének.
Az énekesnél és feleségénél betelt a pohár: jogi útra terelik az ügyet.
Két éve működik egy csoport, melynek tagjai videóra rögzítik az énekes házaspár majd minden koncertjét, a felvételeket pedig pénzért árulják. A Klárikáék szerint szervezetten működő elkövetők ellen nem könnyű még a jog eszközeivel sem fellépni.
Két éve működik egy csoport, melynek tagjai különböző módokon tesznek keresztbe a házaspárnak.
Zenélünk, sokat mesélek, néha bejönnek szerelmek, rendőrök és hasonlók. Szó esik Erdős Péterről, lesz egy történt Korda Gyurival, és jól pofán vágnak a rendőrök, ahogy ez meg is esett.
A Sorry! magazinnak azt mondta, még az orvosa sem tudta egyből, mi lehet a baja.
Bár férje, Korda György egyik leghíresebb slágere a repülőtérről és az utazás öröméről szól, Balázs Klári a NYÁR 21 legutóbbi adásában bevallotta, nem igazán kedveli a repülést. A félelmét a sok mögötte álló út sem enyhíti, de élete párja mindig gondoskodik arról - egy-egy jól ...
Bár férje, Korda György egyik leghíresebb slágere a repülőtérről és az utazás öröméről szól, Balázs Klári a Nyár 21 legutóbbi adásában bevallotta, nem igazán kedveli a repülést.
Meglepő helyszínen vette kezdetét Puskás Peti és Dallos Bogi nászútja
Újra a rég megszokott fesztiválhangulat terítette be az Újszegedi Partfürdőt a legnagyobb nyárzáró fesztiválon. A Szegedi Ifjúsági Napok pénteki napja teltházat hozott, az összlátogatószám pedig megközelítette az utolsó, 2019-es rendezvény létszámát. A magyar sztárpár, Dallos Bogi és ...
Újra a rég megszokott fesztiválhangulat terítette be az Újszegedi Partfürdőt a legnagyobb nyárzáró fesztiválon. A Szegedi Ifjúsági Napok pénteki napja teltházat hozott, az összlátogatószám pedig megközelítette az utolsó, 2019-es rendezvény létszámát. A szervezők pedig már a 2022-es bulira készülnek.
Két év után olyat robbantott a SZIN, hogy biztosan minden résztvevő emlékezni fog rá, de a szervezők már a jövő évi fesztiválra koncentrálnak.
A pénteki napon csaknem teltházzal dübörgött tovább a nyárzáró Szegedi Ifjúsági Napok. Mutatjuk a képeket:
A hazai táncdaltörténet legegyedibb produkcióját hozza össze a Szegedi Ifjúsági Napok augusztus 25-29-között. A hagyományosan nyárzáró Tisza-parti fesztiválon, ahol idén felvonul a magyar zenei szcéna színe-java, először mutatkozik be színpadon egy különleges kollaboráció: a táncdalkultúra ...
A hazai táncdaltörténet legegyedibb produkcióját hozza össze a Szegedi Ifjúsági Napok augusztus 25-29-között.
Még több cikk