17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
13°
Vasárnap
18°
2019.04.18. csütörtök, Andrea

Korda György

Nyerészkedők kereszttüzében éli életét a Korda-Balázs házaspár. Már az interneten is milliókkal húznák le őket.
Az internet elterjedésével nagyon sokan keresik meg Korda Gyurit és Balázs Klárit a legnagyobb közösségi oldalon. Többnyire kedves rajongói üzenetek írnak, ám a közelmúltban érkezett egy elég szokatlan és szemtelen megkeresés is.
Hatmillió forinttal akarták lehúzni Korda Györgyöt és Balázs Klárit
Korda Györgyöt és Balázs Klárit gyakran keresik meg olyan rajongók, akik anyagi segítséget szeretnének kicsalni a párostól. Az énekesnőt pedig kifejezetten bosszantják a pofátlan kérések – mondta el a Borsnak Balázs Klári . "Nagyon sokan keresnek meg minket a legnagyobb közösségi oldalon. ...
Balázs Klári: Nekünk is keményen meg kell dolgoznunk a pénzünkért
Az énekesnő felháborodott egy rajongó pofátlan kérésén.
Meztelen képekkel akarták lejáratni Balázs Klárit
"Nem kockáztatnám soha a szerelmünket holmi fölösleges ledérséggel" Hiába kutatott egy magazin az énekesnő pucér fotói után, nem találtak egyet se. ripost.hu
Fiatalként, amikor felköltözött Pestre, modellként kezdett el dolgozni Balázs Klári, jóllehet sokan nem gondolták volna róla, de már akkor tudatosan építette az életét.
Hosszasan kutatott egy magazin az énekesnő pucér fotói után, de nem talált ilyet. Nem véletlen: Klárikának tabu a nyilvános meztelenség.
Meghatódva mondott köszönetet fővárosi díszpolgárrá avatása után Korda György.
Az énekes a Borstól tudta meg, hogy a Fővárosi Közgyűlés úgy döntött, neki adományozzák a főváros díszpolgára címet.
Teljesen véletlenül tudta meg Korda György a nagy hírt, hogy Budapest díszpolgára lett. Az művész könnyes szemmel mesélte el, hogy milyen érzés volt megtudnia a nagy hírt, milyen első gondolatok szöktek a fejébe a hír hallatán.
Az énekes a Borstól tudta meg, hogy a Fővárosi Közgyűlés úgy döntött, neki adományozzák a főváros díszpolgára címet.
Váratlan hírt kapott: Elsírta magát Korda György
Korda Györ­gyöt nem min­den­napi meg­tisz­tel­te­tés érte
Hét új díszpolgárt választottak a képviselők. A Fővárosi Közgyűlés március 27-i, szerdai zárt ülésen döntött arról, hogy kik legyenek idén budapest díszpolgárai. A képviselők a főváros díszpolgára címet adományozták Béres Ilona színművésznőnek, Csókay András idegsebésznek, Darnyi ...
Hét új díszpolgára lett Budapestnek, az egyik a táncdalénekes.
Szerdán döntöttek a megtisztelő címről.
Megtisztelő elismerésben részesült szerdán Korda György - a Fővárosi Közgyűlés ugyanis zárt ülésen díszpolgári címet adományozott neki. Az elismerésben a legendás énekes mellett Béres Ilona színművésznő, Csókay András idegsebész, Darnyi Tamás úszó, Hargitay András úszó, állatorvos ...
Valamint Béres Ilona, Csókay András, Hargitay András, Kállai Kiss Ernő és poszthumusz Antalll József, illetve Mindszenty József hercegprímás.
A Fővárosi Közgyűlés szerdán zárt ülésen döntött hét új budapesti díszpolgár személyéről.
A főváros díszpolgára címet adományoztak többek között Béres Ilonának és Darnyi Tamásnak, a elismerést posztumusz kapja Antall József és Mindszenty József.
A Fővárosi Közgyűlés szerdán zárt ülésen döntött hét új budapesti díszpolgár személyéről.
A Fővárosi Közgyűlés szerdán zárt ülésen döntött hét új budapesti díszpolgár személyéről.
14 éves kora óta ismerte, mégsem búcsúzott el tőle személyesen. Utólag megindokolta.
Verebes István nem ment el Koós János temetésére, pedig ő írta a búcsúbeszédet, amit Szerednyey Béla olvasott fel. Hogy miért nem volt ott, azt a TV2 Mokka című műsorában árulta el.
Szerdán temették el Koós Jánost a Farkasréti temetőben, ahová rengetegen látogattak el, hogy végső búcsút vegyenek a legendás művésztől, ám Korda György és Balázs Klári nem volt ott.
Nem vettek részt Korda Györgyék Koós János temetésén, s most az is kiderült, mi volt ennek az oka.
Kiderült, ezért nem vettek részt Koós János temetésén Korda Györgyék
"Mindkettőnket rendkívüli módon megrázott a halála, annyira hirtelen ment el..."
Még több cikk