23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
27°
Holnapután
28°
Szerda
30°
2020.07.05. , Sarolta, Emese

Korda György

Pihenéssel és némi munkával telt az elmúlt pár hónap Korda György és Balázs Klári számára, akik továbbra is alapos körültekintéssel, ... The post Korda György és Balázs Klári továbbra sem mozdulnak ki appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Korda György és Balázs Klári úgy döntöttek, csak szükség esetén mozdulnak ki, ugyanis továbbra is tartanak a koronavírustól, így inkább óvják magukat, amennyire csak lehet.
Hatalmas meglepetés lesz a rajongóknak, amire készülnek.
A legendás énekespáros úgy döntött, csak szükség esetén mozdulnak ki, ugyanis továbbra is tartanak a koronavírustól, így inkább óvják magukat, amennyire csak lehet.
A szervezők bejelentették, hogy az amerikai rapper, Flo Rida mellé még egy nagy nemzetközi meglepetés érkezik: az EFOTT-on lép színpadra hazánkban először a híres fiúbanda, a Five! A 45. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója idén a Velencei-tó északi partján, a VVSI ...
A szervezők bejelentették, hogy az amerikai rapper, Flo Rida mellé még egy nagy nemzetközi meglepetés érkezik: az EFOTT-on lép színpadra ... The post Magyarországon először színpadon a Five appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Idén Flo Rida mellé még egy nemzetközi meglepetés érkezik az EFOTT-ra. Itt vannak a legújabb nevek.
Az amerikai rapper, Flo Rida mellé még egy nagy nemzetközi meglepetés érkezik az EFOTT színpadára idén, és kishazánkba látogat a 90-es évek egyik legmenőbb fiúbandája, a világhírű Five zenakar.
Zoltán Erika, a Kozmix és az UFO is szórakoztatja majd a fiatalokat.
A karanténban töltött hónapok után először közölhettek jó hírt.
Már számolják vissza a napokat, amikor újra színpadra léphetnek, de Balázs Klári és Korda György addig sem tétlenkednek.
Budapest — Már számolják vissza a napokat, amikor újra színpadra léphetnek, de Balázs Klári és Korda György addig sem tétlenkednek. A művész házaspár első koncertjére augusztus közepéig még várni kell, de ez nem jelenti azt, hogy megállt az élet. Klárika és Gyuri már javában készülnek, ...
Korda György pókertudását ma már mindenki elismeri, de csak kevesen tudják, honnan szerezte. Egy olimpikontól, akit a művészvilág is befogadott.
Schmuck Andor február elején kezdett szigorú diétába, nem evett mást, csak főtt csirkemellet, ráadásul néhány hete az egyik belvárosi edzőterem törzsvendége is lett. Bár ez roppant drasztikusan hangzik, meglett az eredménye: a politikus alatt már 26 kilóval mutat kevesebbet a mérleg. Azt azonban ...
Karanténban ünnepelte 39. házassági évfordulóját Korda György és Balázs Klári. Az összezártság számukra nem próbatétel, mert amúgy is minden percüket együtt töltik, szinte eggyé váltak az évtizedek alatt.
Júniusban újra kinyithat a Korda-villa, számolt be a Blikk.
Hónapok óta erre várt Korda György és Balázs Klári.
Budapest — Júniusban újra kinyithat a Korda-villa! Korda György és Balázs Klári szállodája, amely egyben az otthonuk is, június elejétől fogadhat vendégeket, így az énekes házaspár fellélegezhet: ismét tudnak munkát adni az alkalmazottaiknak.
A koronavírus különös veszélyt jelent az énekes-házaspárra, ezért hiába állhatnának hamarosan újra színpadra, elhalasztják koncertjeiket, és úgy döntöttek, az eddig megszokott érintkezésről is végleg lemondanak.
Szebeni István otthonukban látogatta meg a Korda házaspárt: Klári és Gyuri az elmúlt hónapok megpróbáltatásairól, lelki változásairól és a hogyan továbbról meséltek. Korda György elmondta, rengeteg dolog átértékelődött benne kötelességről és háláról és minden tisztelete azoké, akik a ...
Ennyiből kellene eltartsák magukat a magyar hírességek, ha csak a nyugdíjuk lenne... Itt van mennyi nyugdíjat kap a 60 éves Pa-Dö-Dö énekesnője, Lang Györgyi is! Ennyiből kell fenntartsa magát kerekesszékesként...
Korda György és Balázs Klári március kilencedike óta ki sem tették a lábukat a villájukból. Klárika unokahúga és az öccse az ajtóig szállítják az ételt, ott le is teszik, de találkozásról szó sem lehet! Szigorúan vették a karantént, még az utcára sem mentek ki, de most már türelmesen ...
Természetesen nem azt állítjuk, hogy Klárika felhagyott az énekléssel, és innentől takarításból fog megélni, de bizony a cseppet sem apró villa rendben tartása teljes embert kíván.
Zenészek, sportolók és ismert emberek csatlakoznak napról-napra az akcióhoz.
Mindenkit arra buzdítanak, leginkább az idősebb korosztályt, hogy maradjanak otthon!
A Mokka stúdiójának vendégei ezen a héten is a legfontosabb, minket érintő történésekre reflektáltak!
Még több cikk