13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Hétfő
13°
2019.10.18. péntek, Lukács

Korda György

Vasárnap este elstartolt a Sztárban sztár leszek! első élő show-ja, amely meglepő, izgalmas és egyben szomorú pillanatokat okozott a versenyzőknek. Békefi Viktória fölényesen jutott tovább, míg Ilyés Jennifer, Pintér Tenya párja összetörten nyilatkozott lapunknak a show után.
Budapest — Korda György (80) a nyerőember. Legalábbis ami a Sztárban sztárok történetét illeti, a műsorban ugyanis eddig bárki bújt a legendás előadóművész bőrébe, hatalmas sikert aratott.
Nem meglepő módon a napokban postázza a miskolci önkormányzat azt a 10 ezer forintot, amit a Salkaházi program keretében adnak a nyugdíjasoknak. Az időzítés kiváló, alig két nap van a választásokig, így végképp bebizonyosodott, hogy ezzel is szavazatokat próbál szerezni a Fidesz Miskolcon. ...
Több mint fél évszázada tanult meg pókerezni. Korda György hamar a legjobb lett, igaz, a nyeremények nagyságából nem derült ki, hogy itthon csak baráti alapon játszik.
Hanák Eszter és Schmuck Andor márciusban ismerkedett meg, napokkal később összeköltöztek, egy hónapra rá pedig eljegyezték egymást. A friss házasok fél év múlva már a babaprojektet is elindítják.
Ismerettségük friss még ugyan, de Schmuck Andor biztos a dolgában. Kapcsolatuk fél éve tart a 26 évvel fiatalabb szerelmével, Eszterrel, de az elejétől fogva nem volt kérdés egyikük számára sem: mindketten komolyan gondolják. Miután idén a nyilvánosság előtt is felvállalták szerelmüket, két ...
Kilencedik alkalommal került megrendezésre Budapest egyik legnépszerűbb zenei rendezvénye. Több mint tízezren vettek részt a Szenes Iván tiszteletére tartott Jubileumi ... The post Már most zarándokhelyként emlegetik a Szenes Iván Slágermúzeumot appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Budapest ― Nincs még egy olyan magánház, ahol ennyi sztár érezte magát otthon és ennyi legendás dal született volna. Így kézenfekvő volt az ötlet, hogy a Szenes-dinasztia lakhelyéből slágermúzeum legyen.
A hétvégén tartják a tizenkilencedik Vecsési Káposztafesztet, amelyen minden a messze földön híres káposztáról fog szólni.     A szervezők közlése szerint ... The post A hétvégén tartják Vecsésen a káposztafesztivált appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Idén 25. alkalommal rendezik meg a Dj Dominique és Barátai Jótákonysági Napot.
A hétvégén tartják a tizenkilencedik Vecsési Káposztafesztet, amelyen minden a messze földön híres káposztáról fog szólni.
A hétvégén tartják a tizenkilencedik Vecsési Káposztafesztet, amelyen minden a messze földön híres káposztáról fog szólni.
Színes színpadi műsorokkal, koncerttel és táncos bemutatóval köszöntik az őszt Tóvárosban.
A Korda házaspár munkássága legendás, akárcsak négy évtizede tartó szerelmük. A FEM3 Café vendége volt Balázs Klári és Korda György, akik elárulták boldogságuk titkát.
Színes színpadi műsorokkal, koncerttel és táncos bemutatóval köszöntik az őszt Tóvárosban.
Hatalmas tömeg volt kíváncsi a Szenes Iván-emlékkoncertre. A 60-as évek legmeghatározóbb zeneszerzőjének tiszteletére tartott rendezvényen olyan fellépőkkel találkozhattunk, mint Korda György, Zalatnay Cini, Nyári Károly, Koós Réka, Bodrogi Gyula. Ők elevenítették fel a jól ismert slágereket ...
Budapest – Újabb generációkat hódítottak meg Szenes Iván (†86) dalai kilencedik emlékkoncertjén. A legendás dalszövegíró örökzöld slágerei sokakból csináltak sztárt, és az énekesek emlékét is a fiatalok viszik tovább.
Még a jövő zenéje, hogy Bodrogi Enikő színésznőnek áll-e majd.
Budapest — Még mindig vannak titkai Korda György és Balázs Klári 40 éves, máig tartó szerelmének!
Rocktörténeti beszélgetéssorozatot indít ősszel a szekszárdi Wosinsky Mór Megyei Múzeum, az intézmény emellett folytatja Múzeumi esték című, népszerű előadásait is.
Rocktörténeti beszélgetéssorozatot indít ősszel a szekszárdi Wosinsky Mór Megyei Múzeum, az intézmény emellett folytatja Múzeumi esték című, népszerű előadásait is. Ódor János Gábor igazgató a múzeum őszi programjait ismertető szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: a szekszárdi "rock ...
Sokakat vonzott a VI. Főtéri Falunap szombaton is, amikor Korda György és Balázs Klári és az Irie Maffia is fellépett. A napot tűzijáték koronázta meg. The post Több ezren szórakoztak Székkutason appeared first on .
Schmuck Andor idén sem feledkezik meg az ő jó öreg nyugdíjasairól, megrendezi a szokásos évi bulit. Bírja a gyűrődést, hiszen ezzel egy időben aspirál már nem a főpolgármesteri, de azért közszolga tisztségre: képviselő lenne a szentem. Nyugdíjasok fesztiválja A közösségi oldalán ...
Kevesen emlékeznek már arra, hogy a cigányzene királynője mezítláb, szőrén állva lovagolt be a színpadra a Margitszigeten. Felejthetetlen show-k szereplője volt az éjszakában, ahol összebarátkozott a revü királynőjével.
A Buli, buli számával robbant be a köztudatba Dorina. Videója nézettsége elérte a húszmilliót. A sikerének azonban vannak árnyoldalai is, zaklatás érte a családját.
Rejtélyes logika lapján dönti el Orbán, kinek küld gratuláló vagy részvétnyilvánító leveleket.
Havasi Bertalan sajtófőnök frappáns magyarázatot adott arra, hogy a miniszterelnök milyen szempontok alapján, kinek küld gratuláló vagy éppen részvétet nyilvánító üzenetet.
Még több cikk