16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2021.02.28. , Elemér

Korda György

Az elmúlt napokban több híresség is megkapta a koronavírus elleni oltást, csütörtökön végre a színésznő is feltűrhette a blúzát. Már alig várta, hogy háziorvosa hívja.
Nagy felfordulást okozott az Új Szent János Kórház folyosóján Korda György és Balázs Klári megjelenése, mintha csak egy koncerten lennének, úgy örült nekik fiatal és idős. Pedig csak oltani voltak.
Az énekes és felesége, Balázs Klári is részt vesznek abban a kezdeményezésben, amelyben közismert emberek néhány perces telefonbeszélgetésre hívják fel azokat a szépkorúakat, akik igénylik. A páros most elárulta ők hogyan vészelik át ezt az időszakot.
Merőben megváltozott az élete Korda Györgynek és Balázs Klárinak, mióta a járványhelyzet miatt nem léphetnek színpadra. A páros most minden ... The post Nevetéssel és tervezéssel próbálja átvészelni a járványhelyzetet Korda György appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Kinek mit jelent a szerencse? Pénzt? Boldogságot? Egészséget? Balázs Klári háromszor menekült meg a halál torkából, ő ezért tartja magát szerencsés embernek.
Hétfőtől hat héten át több mint tízmillió forint össznyereményt lehet nyerni a Borssal. Lapunk reklámarcai, Balázs Klári és Korda György szerencsés embernek vallja magát. Az énekesnő soha nem hallott történeteket mesélt el. – Aki életre van ítélve, azzal akármi történik, élni fog – ...
A hazai tánczene koronázatlan királya azt mondja, mindenki életében megvan ugyanaz a szerencsefaktor, de csak az igazán sikeres emberek képesek bevonzani Fortunát. A Bors legújabb játékában többen milliós nyereményhez juthatnak.
Schmuck Andor mozgalmat hirdetett, Korda Györgyék pedig elsők között csatlakoztak, amivel a hozzájuk hasonló helyzetben lévő nyugdíjasoknak igyekeznek segítő kezet, vagy jelen esetben akár azt is mondhatnánk, hangot nyújtani.
Úgy döntöttek, beszállnak Schmuck Andor legújabb akciójába.
Schmuck Andor új akciót indít, amivel a magányosan élő szépkorúakon szeretne segíteni.
A Duna World műsorán 19 és 21 óra között csendülnek fel a jól ismert slágerek.
Összefoglaló cikkünk segítségével felidézheted a legjobb beszólásokat és a legdurvább kritikákat egyaránt. Neked melyik zsűriértékelés tetszett a legjobban?
A Start Plusz vendégei Lutter Imre műsorvezető, Balázs Klári és Korda György.
Sok híresség úgy érezte, hogy a saját nevén nem tudna nagy karriert befutni, ezért születési nevüket megváltoztatták. Vagy éppen mások gondolták így...
Néhány évvel előtt épp karácsonyra készülve veszítette el édesanyját Balázs Klári, akinek férje, Korda György segített feldolgozni a tragédiát. A slágerénekes házaspár idén kettesben, csöndesen ünnepli a karácsonyt, már kilenc hónapja alig mozdulnak ki az otthonukból.
A koronavírus-járvány miatt a magyar zenészek is bajban vannak, hiszen sem lemezbemutatóik, sem klubkoncertjeik, sem fesztiválmeghívásaik nem voltak idén, pedig az anyagok minőségén és energiáin nem múlott volna, hogy hatalmas bulikat csapjanak. Közéleti odamondogatás, melankólia, szerelmes ...
Korda György és Balázs Klári azt mondják, hogy ennyit még soha nem voltak kettesben, de a járványhelyzet és a karantén még jobban összehozta őket.
A népszerű házaspár mindennapjait teljesen átalakította a bezártság.
Budapest — Sok drámai pillanatot megélt már Balázs Klári és Korda György (81), de az előadóművész házaspár szerint ilyen nehéz évük még nem volt.
A Bors több hazai sztárt is megkérdezett arról, hogyan vélekednek a vakcináról, tervezik-e beoltatni magukat.
Balázs Kláriék nagyon várják már a vakcinát, de tolongani nem fognak érte, Nagy Feró is szeretné minél előbb beoltatni magát - elárulták, a hazai sztárok, beoltatják-e magukat koronavírus ellen.
Budapest — Gyerekkori álmát valósította meg Molnár Tamás (33). Az énekes alig tízéves volt, amikor először vett a kezébe egy régi Gibson gitárt, amelyre azóta is vágyott.
Korda György, amikor annak idején meglátta, milyen körülmények közt él felesége, Balázs Klári édesanyja, azonnal döntött: a mama hozzájuk költözik.
Lehengerlő fotók! Ettől a te szemed is kikerekedik majd!
Budapest- Galambos Erzsi (89) színművésznő tavasz óta szigorú karanténban tölti a napjait. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt lelkileg nagyon megviseli az elszigeteltség, rettegett a magányosan töltendő születésnapjától, ami aztán nem csak örömkönnyektől boldog, de az egyik legemlékezetesebb lett.
Még több cikk