13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
14°
Kedd
11°
2021.10.23. szombat, Gyöngyi

Korda György

A szakemberek szerint a harmadik oltás látványosan csökkenti a delta variánssal való fertőzés esélyét, még a két vakcinadózishoz képest is. Ezért Európában elsőként Magyarország tette lehetővé a koronavírus elleni 3. védőoltás felvételét. Természetesen hazánk hírességei számára is az ...
Szinte teljesen alkalmatlanná vált a Velencei-tó a strandolásra, a vendéglátósok és szállásadók is veszteséggel zárták a szezont, így már megállíthatatlannak tűnik a turisztikai leépülés.
Balázs Klári ezzel a fogással kényezteti örökifjú férjét, Korda Györgyöt.
Selyemút, iszlám, Szovjetunió. Pont olyan szürreális elegy, mint amilyennek hangzik. Üzbegisztán éppen ettől jó hely. Útirajz.
A lemezlovas nem tűnt fel a bulin. Kiderült: nagy a baj.
Rengetegen rajonganak Magyarország kedvenc énekes házaspárjáért, Korda György és Balázs Klári azonban nem élvezheti felhőtlenül a sikert és az elismerést, köszönhetően egy illegális csoport tevékenységének.
Az énekesnél és feleségénél betelt a pohár: jogi útra terelik az ügyet.
Két éve működik egy csoport, melynek tagjai videóra rögzítik az énekes házaspár majd minden koncertjét, a felvételeket pedig pénzért árulják. A Klárikáék szerint szervezetten működő elkövetők ellen nem könnyű még a jog eszközeivel sem fellépni.
Két éve működik egy csoport, melynek tagjai különböző módokon tesznek keresztbe a házaspárnak.
Zenélünk, sokat mesélek, néha bejönnek szerelmek, rendőrök és hasonlók. Szó esik Erdős Péterről, lesz egy történt Korda Gyurival, és jól pofán vágnak a rendőrök, ahogy ez meg is esett.
A Sorry! magazinnak azt mondta, még az orvosa sem tudta egyből, mi lehet a baja.
Bár férje, Korda György egyik leghíresebb slágere a repülőtérről és az utazás öröméről szól, Balázs Klári a NYÁR 21 legutóbbi adásában bevallotta, nem igazán kedveli a repülést. A félelmét a sok mögötte álló út sem enyhíti, de élete párja mindig gondoskodik arról - egy-egy jól ...
Bár férje, Korda György egyik leghíresebb slágere a repülőtérről és az utazás öröméről szól, Balázs Klári a Nyár 21 legutóbbi adásában bevallotta, nem igazán kedveli a repülést.
Meglepő helyszínen vette kezdetét Puskás Peti és Dallos Bogi nászútja
Újra a rég megszokott fesztiválhangulat terítette be az Újszegedi Partfürdőt a legnagyobb nyárzáró fesztiválon. A Szegedi Ifjúsági Napok pénteki napja teltházat hozott, az összlátogatószám pedig megközelítette az utolsó, 2019-es rendezvény létszámát. A magyar sztárpár, Dallos Bogi és ...
Újra a rég megszokott fesztiválhangulat terítette be az Újszegedi Partfürdőt a legnagyobb nyárzáró fesztiválon. A Szegedi Ifjúsági Napok pénteki napja teltházat hozott, az összlátogatószám pedig megközelítette az utolsó, 2019-es rendezvény létszámát. A szervezők pedig már a 2022-es bulira készülnek.
Két év után olyat robbantott a SZIN, hogy biztosan minden résztvevő emlékezni fog rá, de a szervezők már a jövő évi fesztiválra koncentrálnak.
A pénteki napon csaknem teltházzal dübörgött tovább a nyárzáró Szegedi Ifjúsági Napok. Mutatjuk a képeket:
A hazai táncdaltörténet legegyedibb produkcióját hozza össze a Szegedi Ifjúsági Napok augusztus 25-29-között. A hagyományosan nyárzáró Tisza-parti fesztiválon, ahol idén felvonul a magyar zenei szcéna színe-java, először mutatkozik be színpadon egy különleges kollaboráció: a táncdalkultúra ...
A hazai táncdaltörténet legegyedibb produkcióját hozza össze a Szegedi Ifjúsági Napok augusztus 25-29-között.
A 82. életévében járó énekes és felesége, Klári egyfolytában járják az országot: a legnagyobb fesztiváloktól kezdve a legkisebb falunapokig, szinte mindenhol fellépnek.
Ma, augusztus 18-án a Retro Rádió ingyenes Demjén 75 koncerttel kedveskedik a hallgatóinak, melyet a Rock'n'Roll Arénában Fenyő Miklós koncertje követ. Másnap az Edda Művek lép színpadra Siófok partjainál, augusztus 20-án pedig a világsztár dj, Solomun érkezik a Plázs fehérhomokos partjára.
Augusztus 18-án a Retro Rádió ingyenes Demjén 75 koncerttel kedveskedik a hallgatóinak, melyet a Rock’n’Roll Arénában Fenyő Miklós koncertje követ. Másnap az Edda Művek lép színpadra Siófok partjainál, augusztus 20-án pedig a világsztár dj, Solomun érkezik a Plázs fehérhomokos partjára.
A műsorvezetőt megcsapta a halál szele, aminek hatására alaposan átértékelte az életét.
Pénteken ünnepli a születésnapját az ország Klárikája. Az énekesnő leghőbb vágya, hogy férje századik születésnapját is együtt tölthessék.
Akadnak olyanok, akik szerint csak Balázs Klári hajszolja bele a koncertezésbe Korda Györgyöt, mégpedig a pénz miatt. Az énekesnő szerint azonban csak az irigység beszél az emberekből.
Korda György és Balázs Klári bár tehetnék, mégsem az átlagos nyugdíjasok életét élik. Keményen dolgoznak, amiért egyesek Klárika pénzéhségét okolják. A Borsnak reagáltak a vádakra.
Korda György és Balázs Klári bár tehetné, mégsem az átlagos nyugdíjasok életét élik. Keményen dolgoznak, és ez bizony sokaknak szúrja a szemét.
Másfél szűk esztendő után Balázs Klári és Korda György végre megint megmutathatták, hogy a retro korszak még messze nem ért véget,  sőt még a csúcs is messze van.
Egy repülőn csendült fel a híres slágere.
Az Önök kérték legnépszerűbb adásait láthatják a nézők egész nyáron a Dunán. Bényi Ildikó 1997 óta műsorvezetője a nagy sikerű kívánságműsornak. A tévés a hirado.hu-nak adott interjúban azt mondta, hogy szerinte a siker titka, hogy olyan előadók is teret kapnak az adásokban, akikről vétek lenne megfeledkezni.
Másodfokon is elutasította a bíróság azt a keresetet, amelyben plágiummal vádolták meg Korda Györgyöt és Balázs Klárit – írja a Blikk.
Megszületett az ítélet Balázs Kláriék plágiumügyében
Az izraeli zeneszerző követelését elutasította a bíróság. The post Megszületett az ítélet Balázs Kláriék plágiumügyében first appeared on 24.hu .
Még több cikk