18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Péntek
20°
2020.09.22. kedd, Móric

Korda György

Nemrégiben készült igen szexi fotó Klárikáról, amellyel egy ízületi problémákat orvosló készítményt reklámoz. Nem semmi, ahogy mutat, mintha egy év sem telt volna el azóta, hogy Korda György oldalán megjelent évtizedekkel ezelőtt. Elég merész a cucc, de ízléses, egy rossz szavunk sem lehet.
Adás előtt: 2013-ban szeptember 7-én szenvedett tragikus buszbalesetet a Győr női kosárlabda csapata miközben Sopronba tartott mérkőzésre
A Tények 2020. szeptember 15., keddi adásának promója
A változás szinte kézzel foghatóvá vált! El sem hisszük, hogy ez valóra vált...
A sztárházaspár életében folyamatosan jelen volt a gyakorlás és az önképzés jelensége, ezért is népszerűsítik most az élethosszig tartó tanulás fontosságát.
Ismét megnyitotta kapuit az ország legnagyobb házibulija, ami ezúttal igazán rendhagyó volt, ugyanis egy világsztár vendégeskedett a stúdióban.
Molnár Tomi Korda Gyuri bőrébe bújva lépett a Sztárban Sztár színpadára, azonban a zsűri mindenkihez hasonlította Tomit csak Korda Gyurihoz nem.
Felejthetetlen produkcióval, Korda György képében vetette bele magát a Sztárban Sztár harmadik adásába!
Molnár Tomi hatalmas tisztelője Korda Gyurinak, ezért kifejezetten izgult, mikor személyesen is találkozhatott a nagy múltú művésszel.
A Sztárban Sztár versenyzője nem mindennapi meglepetéssel készült a legendás zenésznek.
Budapest — Különleges, féltve őrzött relikviát kapott Molnár Tamás (32) a legendás Korda Györgytől (82), hogy a lehető legjobban tudja teljesíteni a feladatát – azaz Korda György utánzását – a Sztárban sztár című show-műsor vasárnap esti adásában.
Budapest — Különleges, féltve őrzött relikviát kapott Molnár Tamás (32) a legendás Korda Györgytől (82), hogy a lehető legjobban tudja teljesíteni a feladatát – azaz Korda György utánzását – a Sztárban sztár című show-műsor vasárnap esti adásában.
A szakemberek szerint a legfontosabb most az, hogy ahol csak lehet, közösségben, zárt térben viseljünk maszkot.
Rengeteg magyar hírességről még csak nem is tudjuk, hogy más néven született, mint ahogy mi megismertük. Most mutatunk egy csokorra valót ezekből.
Pély Barna Kasza Tibivel randizott, Molnár Tamás pedig Korda Gyuri bácsi jellegzetes gyűrűjét szorongatja. A Sztárban Sztár előadóinak ugyanis őket kell utánozniuk. Kész szerencse, hogy - egyelőre legalábbis - nagy az összhang közöttük. Hogy mennyire...
Pély Barna Kasza Tibivel randizott, Molnár Tamás pedig Korda Gyuri bácsi jellegzetes gyűrűjét szorongatja.
A Tények 2020. szeptember 8., keddi adásának promója...
TRAGÉDIA - Egy hétéves kisfiú és egy 28 éves nő meghalt, amikor kisbusz csapódott egy buszmegállóba Nyársapátnál. Összesen hat embert sodort el, a sofőr egy ütközést próbált elkerülni. – JÁRVÁNY - 459 új fertőzött van, elhunyt egy újabb idős beteg, a...
TRAGÉDIA - Egy hétéves kisfiú és egy 28 éves nő meghalt, amikor kisbusz csapódott egy buszmegállóba Nyársapátnál....
Le is bénulhatott volna örökre Balázs Klári. Korda György felesége kés alá feküdt, mert már nem lehetett tovább halasztani...
Le is bénulhatott volna örökre Balázs Klári. Korda György felesége kés alá feküdt, mert már nem lehetett tovább halasztani gerincsérvműtétjét.
Le is bénulhatott volna Korda György felesége, Balázs Klári, akit nemrég gerincsérvvel műtöttek. – Olyan fájdalmaim voltak, hogy folyamatosan kapkodtam be a fájdalomcsillapítókat. Alig tudtam járni, levert a víz, és nagyon rossz volt a közérzetem, azt hittem, hogy elpusztulok. Végül év elején ...
Budapest — A közönségért vállalja a veszélyt és a kockázatot, az önkéntes karantént megtörve visszatért a színpadra Korda György (81) és Balázs Klári!
Novemberben országos koncert turnéra indul a legendás énekes házaspár, Korda György és Balázs Klári. A pár elmondta: nagyon hiányzik már nekik a közönség, de természetesen vigyáznak rajongóik egészségére.
Szigorú karantén után novemberben újra turnéra indul Korda György és Balázs Klári, az érdeklődés pedig óriási.
Tóth Dávid őszintén mesélt gyerekkori élményeiről. Sőt, az is kiderült: A sportoló előbb tanult meg lovagolni, mint járni. Interjú hosszabban 18.45-től a TV2-n.
Korda György a Mokka vendégeként beszélt a kárpótolhatatlan veszteségről.
Korda György és Balázs Klári bő 40 éve kötötték össze az életüket. Az énekes pár állítása szerint kapcsolatuk alatt sosem voltak mélyponton.
A Korda György és Balázs Klári idén júniusban ünnepelte 40. házassági évfordulóját. Ennek kapcsán vettek részt csütörtökön a Duna TV Balatoni Nyár című magazinműsorában, amelyben a beszélgetés meglepő és megható fordulatot vett.
Még több cikk