20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
23°
Szerda
23°
2019.08.25. , Lajos

Korda György

Kevesen emlékeznek már arra, hogy a cigányzene királynője mezítláb, szőrén állva lovagolt be a színpadra a Margitszigeten. Felejthetetlen show-k szereplője volt az éjszakában, ahol összebarátkozott a revü királynőjével.
A Buli, buli számával robbant be a köztudatba Dorina. Videója nézettsége elérte a húszmilliót. A sikerének azonban vannak árnyoldalai is, zaklatás érte a családját.
Rejtélyes logika lapján dönti el Orbán, kinek küld gratuláló vagy részvétnyilvánító leveleket.
Havasi Bertalan sajtófőnök frappáns magyarázatot adott arra, hogy a miniszterelnök milyen szempontok alapján, kinek küld gratuláló vagy éppen részvétet nyilvánító üzenetet.
Noha nem példa nélküli, hogy halálhírét keltik egy ismert embernek, az azonban még nem fordult elő, hogy meg is szervezzenek neki egy kamutemetést, MC Hawerrel ez történt.
Korda György a tenyerén hordozza imádott feleségét, Balázs Klárit. Így az idén egyenesen Londonból érkezett Klárikának szánt szülinapi ajándéka.
Összegyűjtöttük a balatoni régióban a hosszú hétvégén tervezett ünnepi tűzijátékok időpontját, helyét és a tűzijátékokat közvetlenül megelőző illetve azokat követő programokat, hogy könnyebb legyen a választás. Jó szórakozást!
Korda György nevével árulnak egy házat és egy autót is, amelyekkel kapcsolatban most kiderült az igazság.
Picivel kevesebb, mint egymillióért megveheti az énekes egykori sportlimuzinját. Még az is lehet, hogy tényleg az övé volt.
Még Korda-slágerekkel is feldobható az utazás, a 94-es Hondában ugyanis cédés hifi is van.
"Korda György legendás prémium sportlimunzinjaként" hirdeti autóját valaki az egyik magyar portálon.
Sokat tanult egymástól a Korda György-Balázs Klári-duó, ez is kiderült a házaspár mai stúdióbeszélgetéséből. Az ATV Start+ című műsorban végül Korda György mellett Vujity Tvrtko is dalra fakadt.
Ezt mondta Klárika háta mögött Korda György, de most minden kiderült
Szinte lehetetlen meglepetést szervezni Balázs Klárinak
Már napok óta ünnepli 67. születésnapját Balázs Klári. Férje szerint, ha az énekesnőn múlik még, jövő hétig is róla szól majd minden – írja a Blikk.
Elhalmozza ajándékokkal az énekesnőt férje, még a belvárosba is beviszi majd, hogy azt vegyen magának, amit akar.
„Köszönöm, nagyon boldog vagyok!”– így fogadta a Blikk köszöntését Balázs Klári, aki kedden ünnepelte a születésnapját.
Hiába tehetné meg, hogy születésnapján drága ajándékokkal kényeztesse el feleségét, idén nem teszi meg. Annak ellenére nem, hogy tavaly egy luxusautóval lepte meg. De Balázs Klári ezt egyáltalán nem bánja, neki tényleg az a legnagyobb öröm, ha imádott Gyurikájával lehet.
Új köntösben, de haláluk után is tovább élnek Szenes Iván, Koós János és Aradszky László slágerei. Ennek egyik bizonyítéka, hogy jövőre is lesz Táncdalfesztivál az Arénában, ahol a dalaik felcsendülnek.
Rendhagyó interjú készült Stohl Andrással: saját lánya, Stohl Luca kérdezte őt a Tények Plusz műsorában. Többek között arról is, hogy mi az oka, hogy mostanában sokkal kisimultabb. Luca olyan kérdéseket is feltett édesapjának, amikről korábban nem nagyon beszélgettek. "3 és fél éve egy új ...
Korda György és Balázs Klári a koruk ellenére is hatalmas népszerűségnek örvendenek. A fesztiválszezon alatt koncertről koncertre járnak.
A FEZEN zárónapjára retro házibulival készültek a szervezők, ám a forgatókönyvet fél tíztől az időjárás írta: Thomas Anders koncertje félbeszakadt, de a Korda György-Balázs Klári páros fellépésére a fedett helyszínen rengetegen tomboltak.
Ki gondolta volna, hogy egy 1963-as Korda György-dal bő fél évszázad múltán is aktuális lehet? A szemtelenül fiatal tagokból álló, pofátlanul jól zenélő Carson Coma nevű zenekar szerint nem ciki rajongani a magyar tánczene koronázatlan királyáért. A srácok összegyúrták a beatzenét a mai ...
,,Ígérd meg, hogy elviszel magaddal Olyan tájra, hol bouzuki hangja szól!”
Kikelt magából Balázs Klári, ezt már nem tudja elviselni rajongóitól
Balázs Klári rendesen kiakadt a "prosztó" kérdéseken
Még több cikk