20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
21°
Csütörtök
22°
2021.05.17. hétfõ, Paszkál

Korda György

Édesapja haldoklott, édesanyja egy stroke miatt nem tudott beszélni, házassága pedig válságba került – a színész Luther Imrének beszélt erről a Sorok között című műsorban.
Idén már csöpp, három hónapos kisfiával és feleségével, a szintén jó humorú Lillával együtt ünnepli április 30-án a születésnapját az ország népszerű poéngyárosa, Dombóvári István.
Szép reggelt kívánok mindenkinek! Aki még nem növesztett kopoltyút, az szerintem fogjon neki, az lesz a túlélés záloga. Tegnap valamiért az volt a nap híre, hogy az emberek Facebookon értesítik egymást arról, ha egy oltóponton marad vakcina, így olyanok is oltáshoz juthatnak, akik még nem kerültek ...
Kordáék vasárnap posztolták, hogy elegük van Berki Krisztiánból.
Az énekes lerepült az útról kocsijával, mellette ült Balázs Klári is. A házaspár ugyan karcolás nélkül megúszta a húsz évvel ezelőtti kalandot, de Gyuri bácsira olyan hatással volt, hogy azóta csak nagyon különleges alkalmakkor ül volán mögé.
És ezt a Facebook-on is tudatta zenészházaspár. A kommentekre pedig nem sokat kellett várniuk.
Furcsa bejegyzés bukkant fel Korda György és Balázs Klári közösségi oldalán.
Tudja, hogy ezért sokaknak nem szimpatikus. The post Balázs Klári: Szégyellem kimondani, de nem hiányzott a gyerek first appeared on 24.hu .
Nagy megkönnyebbülés az énekes számára, hogy megkapta mind a két koronavírus elleni oltását. A már védettnek számító zsugás máris a kártyaasztalnál ül, és osztja az észt, és persze a lapokat.
Szürreális vízió egy oltási igazolványhoz kötött elektronikus zenei fesztiválról.
Az elmúlt napokban több híresség is megkapta a koronavírus elleni oltást, csütörtökön végre a színésznő is feltűrhette a blúzát. Már alig várta, hogy háziorvosa hívja.
Nagy felfordulást okozott az Új Szent János Kórház folyosóján Korda György és Balázs Klári megjelenése, mintha csak egy koncerten lennének, úgy örült nekik fiatal és idős. Pedig csak oltani voltak.
Az énekes és felesége, Balázs Klári is részt vesznek abban a kezdeményezésben, amelyben közismert emberek néhány perces telefonbeszélgetésre hívják fel azokat a szépkorúakat, akik igénylik. A páros most elárulta ők hogyan vészelik át ezt az időszakot.
Merőben megváltozott az élete Korda Györgynek és Balázs Klárinak, mióta a járványhelyzet miatt nem léphetnek színpadra. A páros most minden ... The post Nevetéssel és tervezéssel próbálja átvészelni a járványhelyzetet Korda György appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Kinek mit jelent a szerencse? Pénzt? Boldogságot? Egészséget? Balázs Klári háromszor menekült meg a halál torkából, ő ezért tartja magát szerencsés embernek.
Hétfőtől hat héten át több mint tízmillió forint össznyereményt lehet nyerni a Borssal. Lapunk reklámarcai, Balázs Klári és Korda György szerencsés embernek vallja magát. Az énekesnő soha nem hallott történeteket mesélt el. – Aki életre van ítélve, azzal akármi történik, élni fog – ...
A hazai tánczene koronázatlan királya azt mondja, mindenki életében megvan ugyanaz a szerencsefaktor, de csak az igazán sikeres emberek képesek bevonzani Fortunát. A Bors legújabb játékában többen milliós nyereményhez juthatnak.
Schmuck Andor mozgalmat hirdetett, Korda Györgyék pedig elsők között csatlakoztak, amivel a hozzájuk hasonló helyzetben lévő nyugdíjasoknak igyekeznek segítő kezet, vagy jelen esetben akár azt is mondhatnánk, hangot nyújtani.
Úgy döntöttek, beszállnak Schmuck Andor legújabb akciójába.
Schmuck Andor új akciót indít, amivel a magányosan élő szépkorúakon szeretne segíteni.
Még több cikk