8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.12.13. péntek, Luca

Korda György

Korda György és Balázs Klári elárulták, nem szeretik, ha álompárnak nevezik őket. A házaspár azt is elárulta, vannak apróbb összezördülések, de ezeken hamar túllendülnek.
Korda Gyuri és Balázs Klári fergeteges hangulatot teremtett a Tüskecsarnokban szombat este. Hiába a jubileumi koncert, Gyuri bácsi ugyanúgy izgul a fellépései előtt, mint az első alkalommal.
Hatalmas tömeg érkezett a Tüskecsarnokba Korda Gyuri és Balázs Klári 80. Jubileumi koncertjére.
Korda György fiatalon színésznek készült, azonban annak idején énekesi karrierje elindulása után még arra is lehetősége lett volna, hogy belekóstoljon az operák világába.
Ötven évvel az utolsó dalverseny után is óriási az érdeklődés a Táncdalfesztivál egykori sztárjai iránt. A következő retró show mégis az utolsó lesz, mert sajnos egyre fogyatkoznak az eredeti fellépők.
A táncdalok koronázatlan királya, Korda György fiatalon színésznek készült, ám anno Várkonyi Zoltán nem engedte tovább a Színművészeti Egyetem harmadik rostáján.
A táncdalok koronázatlan királya kezdetben színésznek készült, azonban anno Várkonyi Zoltán nem engedte tovább a Színművészeti Egyetem harmadik rostáján. Korda úgy érzi, jogos volt az akkori döntés.
Balázs Klári és Korda György neve az évtizedek alatt szinte teljesen egybeforrt, hiszen a sztárpár 1982 óta él boldog házasságban. Amikor egymásba szerettek, az énekesnő már túl volt egy házasságon. A válása és a Korda Györggyel való kapcsolatának indulása között körülbelül egy év telt el.
A neves rendező, Várkonyi Zoltán a Színművészeti Főiskola harmadik rostáján szórta ki Korda Györgyöt. Az énekes szerint jogosan.
A táncdalok koronázatlan királya kezdetben színésznek készült, azonban anno Várkonyi Zoltán nem engedte tovább a Színművészeti Egyetem harmadik rostáján. Korda úgy érzi, jogos volt az akkori döntés.
"Most is segíttettem végigjönni a színpadon Gyurikámnak, nehogy elbotoljon"
December 1-jén 20 órától Korda György slágerénekes, Budapest díszpolgára és Zsédenyi Adrienn Fonogram-díjas énekesnő lesz a Sláger Téma vendége. A ... The post Egy Ady-versen múlt Korda György zenei karrierje? Zséda minimalizált új világa? appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Vannak olyan játékok, amikről egyszerűen érzed, hogy rosszak lesznek. Persze ennek kategóriáját nem tudod azonnal belőni, hiszen simán benne van egy Korda Gyuri bácsi féle cuki bénázás, amin azért lehet szórakozni. Ugyanakkor ott a másik oldal, amikor sikítva tépnéd ki a saját szemedet, annyira ...
Sokan kíváncsiak a legendás házaspár titkára, hiszen Balázs Klári és Korda György nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is összetartoznak. Kapcsolatuk mégsem ingott meg, soha egyetlen percre sem.
Sokan kíváncsiak a legendás házaspár titkára, hiszen Balázs Klári és Korda György nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is összetartoznak. Kapcsolatuk mégsem ingott meg, soha egyetlen percre sem. Turbékoló gerlepárként vannak a köztudatban. Évtizedek óta száz­ezrek kedvencei. Férfi és ...
Veszélybe került Balázs Klári és Korda György kapcsolata, kis híján nem tudtak összeházasodni, ugyanis a művész első felesége nem akarta elengedni őt. 40 év házasság után azt mondják, egyetlen szabály volt csak: tilos megcsalni a másikat. Most elmondták a hosszú boldog kapcsolat titkát, és ...
Veszélybe került Balázs Klári és Korda György kapcsolata, kis híján nem tudtak összeházasodni, ugyanis a művész első felesége nem akarta elengedni őt. 40 év házasság után azt mondják, egyetlen szabály volt csak: tilos megcsalni a másikat. Most elmondták...
Az énekes nem titkolja érzelmeit, ennek most rajongói is tanúi lehettek.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában. Ha mi is több évtized szülöttei vagyunk, és imádjuk az akkori korszak zenéit, illetve ...
Adás előtt: Szabi a játék során elmesélte Majkának, hogy ő bizony profin tudja utánozni Korda Györgyöt. Hogy a játékos az előadóművész melyik híres dalát adta elő, az a videóból kiderül!
Balázs Klári és Korda György Nyíregyházán adott teltházas koncertet, videó is készült arról, ami történt.
A FEM3 Café vendége Balázs Klári volt, aki a műsorvezetőkkel spanyol útjáról mesélt: Az énekesnő elmondta, muszáj néha kicsit kiszakadni, hogy újult erővel tudjon ő és férje, Korda György eleget tenni színpadi kötelességeiknek!
Az énekes legutóbbi koncertjén többször is megpihent egy széken, rajongói attól tartanak, hogy valami nincs rendben vele.
Nem túl gyakran ad interjút a Bulibáró, de most kötélnek állt, és elárulta, edzőteremben tartja formában magát, felnéz a Gipsy Kings zenekarra, mert roma előadókként világhírűvé váltak, na és hogy májusban született kislányával, Tündével sokkal engedékenyebb, mint fiaival.
Vasárnap este elstartolt a Sztárban sztár leszek! első élő show-ja, amely meglepő, izgalmas és egyben szomorú pillanatokat okozott a versenyzőknek. Békefi Viktória fölényesen jutott tovább, míg Ilyés Jennifer, Pintér Tenya párja összetörten nyilatkozott lapunknak a show után.
Budapest — Korda György (80) a nyerőember. Legalábbis ami a Sztárban sztárok történetét illeti, a műsorban ugyanis eddig bárki bújt a legendás előadóművész bőrébe, hatalmas sikert aratott.
Nem meglepő módon a napokban postázza a miskolci önkormányzat azt a 10 ezer forintot, amit a Salkaházi program keretében adnak a nyugdíjasoknak. Az időzítés kiváló, alig két nap van a választásokig, így végképp bebizonyosodott, hogy ezzel is szavazatokat próbál szerezni a Fidesz Miskolcon. ...
Még több cikk