0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
-6°
Holnapután
-3°
Szerda
2020.01.19. , Sára

Korda György

Újragondolt logó, innovatív vizuális elemek, nagyobb fotók, letisztultabb címszerkezetek és betűtípusok, vadonatúj rovatok és még több női tartalom – ezek jellemzik a modernebb köntösbe bújt hetilapot. A relaunchot támogató nagyszabású média- és marketingkampányhoz olyan hazai topsztárokat ...
Az énekesnő még sosem beszélt ennyire őszintén arról, miért mondott le az anyaságról.
Balázs Klári a Story Magazinnak adott interjúban beszélt arról, milyen viszonyban áll az ezotériával.
Sokat küzdött az elismerésért Zámbó Jimmy, és sokat panaszkodott bizalmasainak, hogy a művészek elitje, a szakma lenézi.
Korda Gyuri nagyszabású partit tartott 81. születésnapján, ám adódott egy kis probléma: lemerült egy elem, és kialudtak a fények. Klárika mentette meg a szülinapi bulit.
Budapest — Micsoda energia! Korda Györgynek (81) esze ágában sincs nyugdíjba vonulni, számos zenei terve mellett ráadásul egy új fába vágta fejszéjét: pianobárt nyitott a Korda Villában. A legendás énekes a 81. születésnapi partiján – ahol barátok és kollégák köszöntötték – fel is ...
Johann Wolfgang von Goethe verse ihlette meg Schmuck Andort, és egy Facebook-posztban üzent Korda Györgynek.
Egy kis pihenéssel kezdi a 2020-as évet, hiszen mint kiderült, idénre már szinte tele van a naptára.
Híres barátai, Karel Gott és Koós János halála a mai napig megviseli Gyuri bácsit, aki féktelen munkatempójával akarja meghálálni a sorsnak az életét.
Fiatal, kordbársonyba csomagolt beat, popos-költői indie, Amerika felé is kacsintgató, de most a KEX életművét feldolgozó prog-rock, érzelmes, kitárulkozós, de derűs intim dalcsokor, és Szintis Lacival súlyosbított dadaista-diszkó. Ezeket az albumokat szerettük idén a hazai felhozatalból.
A 80 éves Korda György és felesége Klárika, már nem bírják azt a tempót, amit eddig hajtottak ki magukból. A nyári forróságban voltak olyan napok, amikor háromszor is színpadra álltak.
Budapest — Jövőre visszavesz a tempóból Korda György (80) és Balázs Klári!
A Korda házaspár otthonát egy különleges karácsonyfa díszíti az ünnepek alatt, amit az énekes még az anyukájától kapott.
A Korda család otthonát egy igazán különleges fa díszíti idén karácsonykor.
Bár már többször is tapasztalhattak a rajongók a jeleket, a mostani jubileumi koncerten sokan úgy látták: kifejezetten fáradtnak tűnt Korda György - számolt be a blikk.hu.
Bár már többször is tapasztalhattak a rajongók a jeleket, a mostani jubileumi koncerten sokan úgy látták: kifejezetten fáradtnak tűnt Korda György.
Ezen a héten sem volt hiány izgalomban a Mokka stúdiójában. Idézd fel velünk a hét legizgalmasabb beszélgetéseit egy pohár bor társaságában!
Korda György és Balázs Klári elárulták, nem szeretik, ha álompárnak nevezik őket. A házaspár azt is elárulta, vannak apróbb összezördülések, de ezeken hamar túllendülnek.
Korda Gyuri és Balázs Klári fergeteges hangulatot teremtett a Tüskecsarnokban szombat este. Hiába a jubileumi koncert, Gyuri bácsi ugyanúgy izgul a fellépései előtt, mint az első alkalommal.
Hatalmas tömeg érkezett a Tüskecsarnokba Korda Gyuri és Balázs Klári 80. Jubileumi koncertjére.
Korda György fiatalon színésznek készült, azonban annak idején énekesi karrierje elindulása után még arra is lehetősége lett volna, hogy belekóstoljon az operák világába.
Ötven évvel az utolsó dalverseny után is óriási az érdeklődés a Táncdalfesztivál egykori sztárjai iránt. A következő retró show mégis az utolsó lesz, mert sajnos egyre fogyatkoznak az eredeti fellépők.
A táncdalok koronázatlan királya, Korda György fiatalon színésznek készült, ám anno Várkonyi Zoltán nem engedte tovább a Színművészeti Egyetem harmadik rostáján.
A táncdalok koronázatlan királya kezdetben színésznek készült, azonban anno Várkonyi Zoltán nem engedte tovább a Színművészeti Egyetem harmadik rostáján. Korda úgy érzi, jogos volt az akkori döntés.
Balázs Klári és Korda György neve az évtizedek alatt szinte teljesen egybeforrt, hiszen a sztárpár 1982 óta él boldog házasságban. Amikor egymásba szerettek, az énekesnő már túl volt egy házasságon. A válása és a Korda Györggyel való kapcsolatának indulása között körülbelül egy év telt el.
Még több cikk