17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
11°
2020.03.30. hétfõ, Zalán

Korda György

Zenészek, sportolók és ismert emberek csatlakoznak napról-napra az akcióhoz.
Mindenkit arra buzdítanak, leginkább az idősebb korosztályt, hogy maradjanak otthon!
A Mokka stúdiójának vendégei ezen a héten is a legfontosabb, minket érintő történésekre reflektáltak!
Balázs Klári és Korda György az önkéntes karantént választotta.
A Mokkába otthonukból jelentkezett be Balázs Klári és Korda György, akik az önkéntes karantént választották: Arra kértek mindenkit, kifejezetten az idősebb korosztályt ,hogy maradjanak otthon, mert a helyzet tényleg komoly és emberi életek múlhatnak ezen most.
A Mokkába otthonukból jelentkezett be Balázs Klári és Korda György, akik az önkéntes karantént választották: Arra kértek mindenkit, kifejezetten az idősebb korosztályt ,hogy maradjanak otthon, mert a helyzet tényleg komoly és emberi életek múlhatnak ezen most.
A Sztárban Sztár leszek! győztese cseppet sem hétköznapi módon hódította meg kedvesét.
Több magyar híresség is elmondta, mit gondol a koronavírusról.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában. Március 7-én és 8-án, azaz most szombaton és vasárnap kerül megrendezésre a Csokoládé Fesztivál...
A spanyolországi Alicante-ban pihent egy hónapot a Korda György és Balázs Klári.
Sosem lehetett még ennyit nyerni az ötösön – nem csoda, hogy kitört a lottóláz. Az egykori Viszkis rablónak is fáj a foga a pénzre, ahogy akkor is, amikor a rácsok mögül, pótmamája segítségével fogadott.
Exkluzív környezetben hangolódhattak a sorozat színészei a jelenetekre. A nem mindennapi luxust Korda György biztosította.
A legendás énekes megjelent a Mintaapák forgatásán!
Celebjeink ezen a héten is aranyat köptek.
Korda György és Balázs Klári egy hónapon át a spanyolországi Alicantéban pihenték ki a tavalyi hajtást. Évek óta szokás a házaspárnál, hogy az év első hónapjában nyaralnak. Ezt az utat a feleségétől kapta 81. születésnapjára a legendás énekes.
„Az egész pályafutásom a romantikus dalokról szól” – vallja a népszerű előadóművész, akit még mindig megérint a közönsége.
A legutóbbi napokban Orbán okoskodott, Kövér parlamentezett, Németh Szilárd fegyverkezett, Pokorni és Kunhalmi nyírőzött, Vidnyánszky pedig sorosozott. Lefülelt mondatok.   Nem a választást - az országot kell megnyerni. (Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, Mozgó Világ 2020/1) Soros úgy ad ...
A táncdalénekes fogta magát és feleségével, Balázs Klárival messzire szöktek a hideg elől. Egy teljes hónapra Spanyolországba, egész pontosan Alicantéba költöztek.
Már csak rövid távú terveket készít Korda György, ezért nem fogyott többet két kilónál a spanyol tengerparton. Klárikával napsütésben pihenték ki a tavalyi hajtást.
A 81 éves legendának elege volt a télből: egy mediterrán országba utazott, hogy feltöltődjön és kikapcsolódjon.
Eseménydús, fellépésekkel teli tavalyi évet tudhat a háta mögött a Korda házaspár, beleértve a Tüskecsarnokban megtartott jubileumi koncertet is, ahol fergeteges bulit csaptak. Ezután érthető is volt, hogy egy kis pihenőre elvonulnak, Facebook-oldaluk eseménynaptárja szerint egészen február 22-ig ...
Újragondolt logó, innovatív vizuális elemek, nagyobb fotók, letisztultabb címszerkezetek és betűtípusok, vadonatúj rovatok és még több női tartalom – ezek jellemzik a modernebb köntösbe bújt hetilapot. A relaunchot támogató nagyszabású média- és marketingkampányhoz olyan hazai topsztárokat ...
Az énekesnő még sosem beszélt ennyire őszintén arról, miért mondott le az anyaságról.
Balázs Klári a Story Magazinnak adott interjúban beszélt arról, milyen viszonyban áll az ezotériával.
Még több cikk